Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Goeie genade dat ding was reusachtig!
Categorie: monsterlul | dinsdag 27 september 2016

Hopelijk plaatsen jullie dit verhaal. Het klinkt een beetje clichι en niet zo geloofwaardig maar het is me echt overkomen gisteren en ik zit er nog helemaal van na te genieten. Daar gaat ie! Noem me maar Marieke, ook al is die naam verzonnen. Mijn leeftijd van 29 jaar is wel echt. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik nog maar met een paar verschillende mannen seks heb gehad om precies te zijn met 1 seksvriendje en 2 vaste vriendjes. Ook al heb ik ze nooit langs de meetlat gelegd, ik schat dat geen van hen groter was geschapen dan 14 of 15 centimeter. Heel gemiddeld dus en ik ben er altijd heel tevreden mee geweest. Dit was dan ook niet waar mijn relaties op stuk zijn gelopen of zo. Ik ben sinds vorig jaar december weer single, dus alweer een maand of 10 nu. Het bevalt me wel maar hier heb je dan het eerste clichι: een vrouw heeft ook zo haar behoeften. En die begonnen bij mij sinds een maand of zo weer behoorlijk op te spelen. Bij elke man die ook maar een beetje leuk was begon ik al te fantaseren. Gisteren was weer zo’n dag dat ik met een geil gevoel uit bed was gestapt en wat zelfs een orgasme onder het douchen niet weg wist te spoelen.

Geile afspraakjes

Ik moest thuisblijven dus ik had de tijd, er zou een monteur komen om de CV te controleren. Dat moet elke 3 jaar of zo. Hij was op tijd om 10:00 en ik vond hem meteen leuk. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zomaar zou vallen op iemand die met zijn handen werkt, echt heel fout maar ja zo is het gewoon. Maar deze kerel was echt anders. Hij had een hele heldere intelligente blik in zijn ogen en hij was op en top netjes en beleefd. Hij was heel lang en gespierd en behalve zijn wat versleten werkkleding zag hij er tot in de puntjes verzorgd uit. Ik liet hem zien waar hij zijn moest en hielp hem met de zoldertrap die soms wat kuren vertoont. Toen hij zich langs me schoof om de trap op te gaan rook ik hem. Hij rook zelfs onwijs lekker zeg. Toen ging ik naar beneden om de vaatwasser in te ruimen. Mijn blik viel op de klok, half elf, koffietijd, dus ging ik toen ik klaar was met de vaat koffie zetten en liep naar boven om de monteur uit te nodigen voor een bakje. Hij zei dat hij niet lang bij de CV weg wilde als hij van alles had losgekoppeld dus bracht ik hem de koffie en nam ook voor mezelf een kopje mee. Tussen de verhuisdozen met spullen van mijn ex die hij noot meer was komen halen dronken we onze koffie en praatten wat met elkaar.

Ik werd ter plekke geil van hem. Of eigenlijk was ik dat allang. Terwijl hij wat vertelde over zijn werk en ik over dat van mij begon ik me voor te stellen hoe ik hem zijn kleren van zijn lijf rukte en zijn lul in mijn mond nam. Toen we allebei onze koffie op hadden was het eigenlijk tijd voor me om weer naar beneden te gaan, maar ik wilde lekker blijven zitten, dus vroeg ik hem of hij was wilde uitleggen over de CV en waar een bepaald geluidje vandaan kwam wat ik ‘s nachts hoorde. “Dan pompt de CV nog een laatste keer het water rond” legde hij uit en geοnteresseerd als ik was kwam ik kijken welk onderdeel van de machine daarvoor verantwoordelijk was.

God, wat rook hij heerlijk, zo dicht bij me.

Ik legde mijn hand op zijn schouder om mezelf te steunen en zo had dat ook nog wel uitgelegd kunnen worden, mocht hij geen zin in mij hebben gehad. Maar eindelijk had mijn monteur door dat mijn interesse niet puur platonisch was. Hij draaide zich naar me toe en zijn ogen stonden ondeugend. Ik deed mijn wijsvinger voor mijn lippen in een poging hem duidelijk te maken dat niemand dit te weten zou hoeven komen. Hij pakte me meteen bij mijn heupen beet met zijn grote sterke handen en drukte me tegen zich aan. Hij voelde warm en rook naar mijn verlangen. Ik deed mijn ogen dicht en plantte mijn lippen op de zijne, die heerlijk voelden op die van mij.

Ik ging meteen op zoek naar dat wat ik al zo lang weer had moeten missen, een lekkere stijve pik! Toen ik de knopen van zijn werkbroek open deed voelde ik al dat daar niet bepaald een gemiddeld formaatje achter verborgen ging. Toen ik hem eindelijk had bevrijd kon ik een zucht van verbazing niet onderdrukken. Goeie genade, dat ding was reusachtig! Tjezus mompelde ik. Hij grinnikte en met een volledig gepast gevoel van trots keek hij naar mijn verbaasde hoofd vlak boven zijn enorme lul. Ik kon mijn vingers er niet eens helemaal omheen krijgen, ik kwam net tot de helft, laat staan dat ik in staat zou zijn hem in mijn mond te stoppen. Ik besloot het niet eens te proberen en begon hem in plaats daarvan uitgebreid te likken en af te trekken met twee handen. Genietend keek hij toe hoe ik me, nu ik eenmaal van de eerste verbazing was bekomen, erg met zijn grote lul aan het vermaken was.

Hij was onbesneden en daar hou ik van, omdat je dan de voorhuid lekker over de eikel heen en weer kunt trekken en ik vind het ook geil om daarop te sabbelen. Zijn imposante eikel begon steeds meer te glimmen toen ik me daar een tijdje mee bezig had gehouden. Ondertussen had hij met zijn hand mijn kutje ook gevonden en kon die in al haar natheid bevoelen. Hij vingerde me met 1, toen 2 en op het laatst 3 vingers. Ik begon naar zijn grote pik te verlangen, diep in me.

Als het maar zou passen!

Ik liet zijn lul los en ging op hem zitten, mijn kutje hing recht boven zijn lul. Het moment van de waarheid was gekomen en zo ontspannen mogelijk liet ik me op hem zakken. Ik had me geen zorgen hoeven maken, want ook al voelde hij enorm aan en werd mijn kutje tot het uiterste gepusht, het paste en ik gleed nog redelijk makkelijk een flink stuk over zijn paal heen. Rustig begon ik mijn sappige poesje over hem heen en weer te schuiven en hoe meer mijn vocht zich over zijn lul verspreidde, hoe makkelijker dat ging, totdat ik op een gegeven moment het ritme had bereikt wat ik zelf het lekkerst vond. Ik moest me bedwingen om niet ook al mijn klitje in het spel te betrekken, want dan was ik al binnen een paar minuten klaargekomen. Dus ging ik nog een tijdje zo door, mijn handen hield ik met opzet bij mijn kutje weg door ze in zijn nek te leggen. Zo kon ik mezelf ook beter steunen en voerde het tempo waarin mijn heupen op en neer gingen nog wat verder op. Totdat ik zag dat meneer de monteur het moeilijk begon te krijgen.

Ik kwam omhoog en liet hem uit me ontsnappen. Ik griste een oud dekbed van de stapel dozen onder het schuine dak en gooide die op de grond. Ik ging op mijn knieλn voor hem zitten en reikte naar achter om uitnodigend mijn billen uit elkaar te trekken. Ik hoorde hem genietend grommen terwijl hij achter me ging zitten en zijn grote lul diep in mijn kutje boorde. Het voelde fantastisch om zo ver te worden opgerekt met elke stoot van zijn heupen. Ik voelde het genot van intens te worden opgevuld, iets wat ik zonder het te weten bij mijn vorige vriendjes blijkbaar had gemist, en ik vroeg me een tikkeltje bezorgd af of ik ooit nog met minder genoegen zou kunnen nemen.

Nou moet ik wederom eerlijk zijn en zeggen dat mijn billen zonder twijfel het lekkerste deel van mijn lichaam zijn en dat ik als ik de kans krijg ze ook regelmatig zelf sta te bewonderen in de spiegel. Niet zelden zorgt dit voor een masturbatiesessie die in een pornofilm niet zou misstaan. Al snel kreeg ik door dat ook mijn groot geschapen monteur het uitzicht erg kon waarderen. Terwijl hij me met flink tempo hard aan het neuken was betastte hij liefdevol en bewonderend mijn billen en kneedde ze met een zachtheid en finesse die in schril contrast stond met zijn ruwe stoten diep in me.

Toen hij ook nog eens met zijn vingers met net zoveel finesse mijn klitje begin te aaien en masseren was er voor mij geen houden meer aan en zonder vertraging denderde ik richting een spetterend orgasme. Toen ik klaarkwam duwde hij zich helemaal in me en genoot hoorbaar van de manier waarop mijn kutje in extase zijn lul probeerde fijn te persen. Pas toen de laatste stuiptrekking uit mijn lichaam was verdwenen liet hij mijn klitje gaan en trok hij langzaam zijn nog altijd keiharde lul uit mijn kutje. Het moest wel rustig, want mijn afgebeulde poesje had hem nog altijd in een innige omklemming beet. Ze wilde net zo min afscheid van hem nemen als ik zelf.

Toen ze hem met een welgemeende kutscheet eindelijk liet gaan deed mijn monteur alsof hij niks hoorde.

Misschien was dat ook wel zo, want zelf stond hij ook op knappen en leek zelf nog maar met een ding bezig: hij wilde ook klaarkomen. Ik draaide me om en pakte mijn borsten beet als uitnodiging om daar zijn sperma op in ontvangst te nemen. Die uitnodiging nam hij direct aan en ik hielp hem een handje door zijn ballen te masseren terwijl hij zichzelf klaar trok op mijn tieten. Zijn grote lul en dikke ballen deden een fikse lading zaad vermoeden en hij stelde me niet teleur, want hij pompte aardig wat krachtige dikke stralen warm genot over mijn borsten.

Trots bekeken we samen het resultaat. Alsof we al jaren elkaar geliefden waren zoende hij me met veel passie op mijn mond en ik antwoordde hem instinctief door mijn lippen te openen en zo lagen we nog minutenlang met elkaar te tongen. Toen langzaam de realiteit weer terug begon te sijpelen in ons bewustzijn maakten we ons van elkaar los. We daalden de trap weer af en gingen ons samen opfrissen in de badkamer. We gaven elkaar nog een zoen voordat hij weer aan het werk ging op zolder en ik de vaatwasser uit ging ruimen. Mijn benen voelden nog wat slapjes en ik voelde me helemaal rozig.

Een uur later kwam hij weer beneden. Hij vertelde me wat hij had gedaan en dat de CV er wel weer een tijdje tegen kon nu. Ik zette mijn handtekening op zijn werkstaat met zwierige streken en grinnikte toen ik dat in gedachten vergeleek met de manier waarop hij een uurtje geleden nog zijn eigen handtekening had gezet op mijn boezem. Hij keek me aan en ik vroeg hem spontaan: “Heb je morgenavond wat te doen?”

Ik ben bijna klaar met mijn verhaaltje en ga me zo klaarmaken voor vertrek. We hebben bij hem thuis afgesproken omdat hij graag voor me wilde koken. Ik ben benieuwd naar het toetje. Want dat hij goed overweg kan met zijn lekkere grote slagroomspuit dat weet ik inmiddels wel!

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm