Deze moeders neuken gratis!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Vergroot je penis met 5-8 centimeter!

Ben je alleen thuis?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Vanavond nog neuken??

Zou jij een oudere vrouw neuken?

De Sex Marktplaats

Wil je met me neuken?

slaafjes MELD JE HIER!

Dikke Dame Zoekt Dekhengst!

Telefoonsex Bel: 0906-9505

Monsterpik in de bus!
Categorie: monsterlul | woensdag 21 september 2016

Hoi ik ben Jitske en 41 jaar oud, al jaren netjes getrouwd en heb ik toch iets geils beleefd want ik graag met jullie wil delen: Afgelopen week zat ik in de bus 15, het was echt bomvol zoals gewoonlijk en iedereen stond ook tegen elkaar gepropt. En ik heb altijd de pech dat ik net omringd ben door een gozer die nog nooit van een douche heeft gehoord, haha.Maar deze donderdag had ik wel mazzel, hihi. Toen we stopten (een aantal haltes voor mij halte) kwam er een kleine, bleke gozer met een gigantische Afrobos van een jaar of 20 binnen, hij ging achter me staan en toen de bus verder reed duwde hij zich tegen mij van achteren aan. Ik voelde me eerst een beetje ongemakkelijk met die jongen achter me, maar dat gevoel werd met de seconde beter ! Want opeens voelde ik iets groeien tegen mijn achterwerk en een paar seconden voelde ik een enorm hard geval tegen me achterste. Ik was geschokt want ik kon me amper voorstellen dat dit zijn penis was.Maar opeens begon hij ermee te schuiven over mijn toch al niet geringe achterwerk, toen besefte ik dat dit werkelijk zijn penis was!

Bel 0906-9505

Zonder dat ik erg in had duwde ik me billen een beetje naar achteren, blijkbaar beviel dat die jongen wel want o mijn god dat ding werd nog groter ! O wat voelde dat geil aan, een monsterpik die je letterlijk met de cm groter tegen je billen voelde groeien. Op een gegeven moment schatte ik dat wel een penis van cm of 25 tegen mijn achterste zat gedrukt! Zover ik nog denken van al die geilheid tegen me kont dacht ik bij mezelf: hoe komt een klein "mannetje" als hij aan zo'n gigantische leuter ?! Ik werd me toch een bloedje geil zeg, want die lekkere jongen zat zijn enorme lid lekker tegen me billen te schuiven en ik duwde mijn kont nog een beetje naar achteren maar opeens schoof hij zijn staaf tussen me billen in ! En echt waar dat ding was zo lang dat de top van dat ding aan de andere kant zichtbaar was! Toen ik dat zag kwam ik spontaan klaar in mijn slipje en hoorde die jongen zachtjes kreunen of iets dergelijks.

Ik heb zeker een halte of 3 stokstijf met een stijve leuter van cm of 25 tussen me billen in de bus gestaan, helemaal in trance van pure geilheid. Maar ik kreeg het gevoel dat mensen naar ons staarden waaronder een vrouw van mijn leeftijd. Maar het kon me niks schelen want zo'n geval als deze jongeman had ik nog nooit gevoeld en ik trok me benen nog iets dichter tegen elkaar.Die vrouw bleef kijken maar ik dacht alleen maar, ja ik ben de gelukkige en jij niet dame, hihi. Intussen schoof de jongen zijn enorme penis weer tussen me billen uit van en ging naar me linkerbil en hij begon lekker zachtjes er tegen aan te schuiven.

Wat een heerlijk gevoel was dit zeg!

Hij kon letterlijk me hele bil bedekken met dat enorme ding van hem ! En nogmaals, ik heb zachtjes uitgedrukt een behoorlijke flinke kont! Een halte voordat ik eruit moest haalde de hij zijn lul van mijn achterwerk af en knikte vriendelijk naar me, ik dacht bij mezelf; ik kan beter snel m'n hand over die gigantische bobbel laten glijden want zo'n kans als deze krijg ik nooit meer! Maar voordat ik het wist greep ik het hele geval vast ! Het duurde maar een seconde of 3 dat ik de grootste penis in me hele leven vast had maar het voelde geweldig ! Stond ik daar mooi even midden in de bus in spitsuur met een penis van ik denk wel 25 cm in me hand !

Hij glimlachte en ik liet los en hij liep de bus uit. Ik moest nog 1 halte wachten voordat ik eruit moest maar die halte leek het langste te duren van allemaal, hihi. Inmiddels was me voorhoofd drijfnat en mijn slipje was ook helemaal nat, want me kutharen waren helemaal doorweekt. Toen ik bij mijn halte was stapte ik uit en kreeg ik gelukkig een beetje frisse lucht. Ik trok mijn slipje een beetje op en vond me zelf een beetje vieze dame want ik zat te geilen op een jongen die minstens 2x zo jong als mij was. Maar de andere kant dacht ik ook weer, deze jongeman was ook 2x zo groot geschapen als de gemiddelde man en helemaal ten opzichte van zijn lengte hij was maar 1.75 cm ofzo net als ik maar wat ie van onderen had bungelen hebben de meeste mannen echt niet die een kop groter dan hem zijn zoals mijn man (die een penis van 13 cm stijf heeft maar wel 1.92 m is.) dus ik had zoiets ik mag mezelf alleen maar gelukkig prijzen, met wat ik net ervaren heb.

Later op de avond werd het wel een flinke afknapper want ik zat naar de penis van mijn man te kijken terwijl hij sliep en toen dacht ik wel was die gozer met dat gekke kapsel maar ook met die gigantische leverworst, dan zou ik eindelijk een keer echt genomen worden. Maar ik hou van mijn man en ik accepteer zijn kleine penis maar ik denk wel dat vaak aan die lekkere jongeman ga denken. Want wat ik heb gevoeld tegen me achterste en in mijn linkerhand, zal ik nooit meer vergeten. Bloedjegeil zeg !

xxx Jitske

Ik ben zo geil! Kom jij helpen?  Voor een grotere en hardere erectie!  Het grootste neuknetwerk van Nederland!  
Telefoonsex! Bel: 0906-9505