Ben je alleen thuis?

Wie woont er bij jou in de buurt?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Truuk waarmee je penis groeit en reusachtig word!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

slaafjes MELD JE HIER!

Neuken met een hoofddoek!

Vergroot je penis met 5-8 centimeter!

Vanavond nog neuken??

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gratis neuken met geile wijven!

Telefoonsex Bel: 0906-9505

Monster
Categorie: monsterlul | zondag 18 september 2016

Wij, mijn man en ik hebben sinds enkele jaren een seksuele verhouding met zijn collega, die nu onze huisvriend is. Het begon toen mijn man vertelde dat hij een nieuwe collega had die erg uitzonderlijk was, leuke vent van 33 jaar, geen vriendin of vrouw kon vinden omdat hij te zwaar geschapen zou zijn. Tijdens het douchen zag mijn man dat zijn collega inderdaad zeer zwaar geschapen was, 20 cm lang maar vooral zeer dik 6 tot 8 cm, slappe toestand. Tijdens het vertellen over die collega kon ik het niet geloven, zo’n dikke lul en geen vrouw, iedere vrouw wil toch graag een dikke lul. Ik zei dat ik het niet kon geloven, maar dat ik het eest zelf wel eens zou wilde zien. We hebben een vrij huwelijk dus gingen wij zijn collega uitnodigen voor een hapje en drankje, om eens te zien hoe of wat.

Bel 0906-9505

De collega ging graag in op de uitnodiging en die avond hebben we kennis gemaakt thuis, eerst wat kletsen en drank om de spanning weg te halen. Op een gegeven moment vroeg ik aan die collega waarom hij geen relatie had, je ziet er toch goed uit. Hij vertelde dat het hem niet lukte om een relatie vast te houden omdat vrouwen van hem schrokken als ze seks hadden. Ik deed net alsof ik niets wist en vroeg hoezo dan, schrikken. Ik ben te groot geschapen vertelde hij, ik vroeg hoe kan dat nou iedere vrouw wilt toch graag een groot geschapen man hebben. Mijn man zat erbij en zijn collega vroeg of hij het goed vond om zijn lul te laten zien, ja daar had mijn man geen probleem mee.

Nogal schuchter liet hij zijn broek zakken, nog nooit, ook niet op films of foto had ik zo’n grote penis gezien, zeker 8 cm dik met een grote eikel erop, de lengte zeker 20 cm en geheel zwaar geaderd. Ik moest ervan slikken en keek schijnbaar gespannen naar die lul, zie je zei hij, zo reageren alle vrouwen, ik keek mijn man aan en die gaf aan dat ik wel verder kon gaan. Ik pakte dat monster in mijn hand en streelde zijn eikel, ik voelde hem nog meer groeien, ik begon zijn lul te likken en te zuigen. Zijn lul groeide uit tot een monster van meer dan 25 cm, mijn hand kon niet om zijn paal heen, zo dik was hij! Even later zat ik op mij knieλn om hem te verwennen, maar ik wilde meer. Zou ik met hem kunnen neuken, zo dik en paste dat wel in mijn kut? Of mijn man gedachte kon lezen, hij kleedde mij uit en begon me stevig te vingeren en te likken. Hierdoor werd ik heel nat en kwam klaar op de vingers van mijn man.

Maar nu neuken, zei mijn man!

Ik ging op mijn knieλn liggen met zijn collega achter mij, zijn grote lul duwde hij tegen mijn schaamlippen , die heel langzaam uit elkaar gingen. Heel langzaam voelde ik dat monster naar binnen gaan, eerst zijn grote eikel, ik was nog nooit zo vol geweest. en langzaam duwde hij zijn monster verder in mij. Ik lag te kreunen en te zuchtten, maar het genot was overweldigend. Op een gegeven moment voelde ik de eikel tegen mijn baarmoeder, en ik kwam spuitend klaar, zonder dat ik geneukt werd.

Ik hoefde niet lang te wachtte, hij pakte mij bij me middel en begon me te neuken. Heel diep en in een hoog tempo vulde hij mijn kut, het was alsof ik in brand stond, gillend kwam ik diverse keren klaar en er kwam geen eind aan de stroom vocht die ik eruit perste. Volgens riep alsmaar, meer, meer.Toen kwam dat monster in mij klaar, het leek wel een slagroomfabriek zoveel sperma spoot hij in mij, ik liep over van het geil.

Vanaf die dag komt hij ιιn keer per week naar ons toe en word ik fantastisch door hem afgeneukt in alle standjes die je maar kunt bedenken,waar mijn man bij is, hij wilt geen vrouw of vriendin hij heeft ons en wij hebben veel plezier met elkaar, en dat al jaren. Ik geniet nog iedere keer van zijn grote lul, het monster zoals wij hem noemen.

Kom oma neuken!  Rijpe Vrouwen Willen Nu Seks!  Heel veel vrouwen zoeken sex in jouw omgeving!  
Telefoonsex! Bel: 0906-9505