Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Mijn werk als huisarts!
Categorie: monsterlul | vrijdag 16 september 2016

Ik ben Wendy, ben 37 jaar en huisarts in een dorp. Een aantal jaren ben ik gescheiden en ben ik de grote stad ontvlucht. Ik kwam tot de conclusie dat ik naar een plek wou waar ik nog niemand kende en gemakkelijk veel mensen kon leren kennen. Doelbewust ben ik in een dorp gaan werken zodat ik meer contact heb met mijn patiënten. In de huisartsenpraktijk ben ik gespecialiseerd in jongeren. Mijn klanten bestand bestaat volledig uit jongeren waarvan 70 procent meiden en 30 procent uit jongens. De gesprekken gaan ook geregeld over seks, wat natuurlijk leuk is om uit te leggen. Door de grote hoeveelheid meiden ben ik veel bezig met de standaard meiden problemen, veelal simpel voor mij om op te lossen maar wel erg leuk om te doen. Jongens zijn ook erg leuk om mee te werken doordat ze wat meer verlegen zijn als het over hun lichaam gaat.

Verboden incest films

Één van de eerste mannelijke patiënten die ik leerde ontmoeten was Jeroen, 19 jaar. Jeroen had naar eigen zeggen een nogal groot probleem. Zijn penis was vele malen groter dan van zijn vrienden. Ik vroeg hem mee te lopen naar de behandelkamer en liet hem zich uitkleden. Daar stond Jeroen poedelnaakt voor me, hij was overal geschoren ook zijn oksels en schaamhaar. Zijn penis was inderdaad reusachtig, hij was lang en erg dik. Nieuwsgierig naar de maten pakte ik een meetlint, 22,4cm lang en 8,6cm in omvang. Ik wou ook weten hoe groot zijn penis was in erectie dus vroeg ik hem zich af te trekken. Zijn penis groeide erg snel naar een bizarre 25,4cm lang en 11,6cm omvang. De gedachte dat ik zo’n pik zou kunnen gebruiken maakte me erg geil, ik voelde mijn schaamlippen nat worden. Ik vroeg aan Jeroen wat de problemen waren die hij ervaarde.

Jeroen begon met vertellen. Hij had inmiddels twee jaar een relatie met Estelle. Ik kende haar goed want zij was ook een patiënte van mij, een erg knappe meid. Ze hadden pasgeleden voor het eerst seks gehad, beter gezegd geprobeerd. Het beffen, vingeren en aftrekken was prima gegaan, maar het probleem begon met pijpen. Estelle kon maar met moeite zijn gigantische penis in haar mond krijgen, uiteindelijk was het haar gelukt en was hij ook klaargekomen. Daarna had Jeroen haar willen penetreren, zijn penis was nog helemaal nat van het speeksel van Estelle. Hij was op zijn rug gaan liggen en Estelle zette zijn eikel tussen haar schaamlippen. Langzaam gleed ze naar beneden maar ver kwam ze niet, haar vagina was niet wijd genoeg voor zijn reusachtige pik. Ze hebben daarna nog geprobeerd met echte glijmiddel maar ook dat hielp niet om binnen te komen.

Ik liet Jeroen zich aankleden en nam hem mee naar de spreekkamer. We maakten een vervolg afspraak want ik moest mij eerst verder verdiepen in wat normaal was. ’s Middags had ik een overleg met 4 dames, huisartsen in opleiding, van de praktijk. Ik legde het gesprek van vanochtend uit als een casus waar ik graag hun mening op wou horen. Tot mijn grote verbazing reageerde Nienke met de vraag of het over Jeroen ging. Ontkennen had geen zin dus ik zei dat ze het goed had. Nienke vertelde dat ze ook een relatie met hem had gehad. Zij hadden hetzelfde probleem gehad. Jeroen was toen 17 jaar en Nienke was 24 jaar. Er gingen verhalen dat hij een grote piemel zou hebben dus ze besloot op onderzoek uit te gaan. Zijn pik was inderdaad reusachtig, ze vroeg zich af of ze hem kon weg krijgen. De pik van Jeroen paste maar net in haar vagina. Erg comfortabel was het niet maar het werkte wel. Nienke vertelde dat ze blij was dat ze daarvoor al regelmatig seks had gehad, daardoor was het makkelijker geworden. Esther kwam met het briljante idee dat hij het dan maar met oudere vrouwen moest gaan doen. Dat was voor mij de oplossing, ik moest hem verleiden!

Eenmaal thuis ging ik snel wat eten en ging daarna in mijn sauna zitten. De sauna is mijn favoriete plek om te fantaseren en te masturberen. Ik zag voor mij hoe Jeroen seks had gehad met Nienke en later met Estelle. Beide meiden kende ik lichamelijk goed want ze hebben naakt in mijn behandelkamer gestaan. Telkens weer zag ik zijn gigantische pik hun vagina’s inschuiven. Ik pakte mijn vibrator diep in mijn vagina en begon mezelf te verwennen. Steeds sneller liet ik hem naar binnen en buiten glijden. Ik masseerde mijn borsten terwijl ik naar mijn hoogtepunt werkte en mijn ogen sloot. Het duurde niet lang voordat ik heftig klaar kwam door mijn fantasie. Een week later was pas de vervolg afspraak met Jeroen dus ik moest het nog een week volhouden met mijn fantasie.

Een week later was het eindelijk zover, de vervolg afspraak met Jeroen. Ik had een uur tijd ingepland zodat ik de tijd met hem had. Jeroen kwam binnen en ik vertelde hem dat we overleg hadden gehad over hoe we zijn grote probleem konden oplossen. Het was zonde om hem te helpen aan zijn penis aangezien veel vrouwen er een moord voor zouden doen. Direct reageerde hij met dat het dan wel moest passen. Daar haakte ik op in door te zeggen dat het pas gemaakt kon worden. Als het meisje meerdere keren seks zou hebben gehad past het beter. Jeroen reageerde huiverig dat hij dat eerst moest zien voor hij het kon geloven. Voorzichtig begon ik over Nienke, dat was ook gelukt. Hij vertelde dat het naar zijn idee niet heel soepel en prettig ging. ‘Zal ik je bewijzen dat het steeds makkelijker wordt, dan doe ik het met je’ reageerde ik. Hij keek mij verbaasd aan en vroeg of ik wist dat hij verliefd op me was. Dat wist ik natuurlijk niet maar het werd er wel een stuk makkelijker door.

Ik stond op en liep naar hem toe. Hij kreeg een zoen op zijn mond die hij beantwoordde met een tongzoen. Jeroen stond op en al snel vlogen onze kleren door de spreekkamer, om minder snel betrapt te worden nam ik hem mee naar mijn behandelkamer. Jeroen ging op de stoel zitten en ik ging op mijn knieën zitten. Zijn penis was al helemaal stijf, ik pakte hem vast en begon langzaam te pijpen. Mijn mond was maar net wijd genoeg om zijn gigantische pik naar binnen te krijgen. Jeroen pakte mijn volle d-cup borsten vast en begon mijn tepels te strelen. Wat een heerlijke jongen was dit zeg, hoe zou die grote pik in mijn vagina voelen? Ik haalde zijn penis uit mijn mond en liet hem op bed liggen. Uit een kastje pakte ik voor de zekerheid glijmiddel. Ik spoot het over zijn penis en begon hem daarna kort af te trekken. Het glijmiddel was nu goed verdeeld.

Ik klom bovenop hem en pakte zijn gigantische penis vast.

Voorzichtig bracht ik zijn eikel naar mijn vagina en gleed hem er langzaam in. Het voelde zo heerlijk om maximaal gevuld te worden. Nog nooit was ik zo heerlijk gevuld. Ik begon op zijn penis te rijden, iedere keer voelde ik de rand van zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Het was zo’n heerlijk gevoel en ik begon het tempo op te voeren. Jeroen had de seks niet vaak zo kunnen ervaren want hij kwam al heel erg snel klaar, maar ik bleef heerlijk doorrijden op zijn penis. Veel langer kon ik het ook niet meer uithouden en met een gil kwam ik ook klaar. Ik liet me boven op hem vallen. Terwijl we bleven liggen om bij te komen waren we aan het tongzoenen. Ik keek op mijn horloge en tot mijn schrik zag ik dat het uur al bijna om was. Snel kleedden we ons weer aan, ik vroeg of hij een vervolg wou geven aan de behandeling. Natuurlijk wou hij dat, voor het eerst in zijn leven kon hij seks hebben en er zelf ook van genieten. We spraken af dat hij een week later ’s avonds bij mij thuis zou komen.

Jeroen gaf me nog snel een tongzoen en ging toen weg. Ik keek op de computer wie de volgende patiënt zou zijn maar zag dat die geannuleerd was en dat Nienke een gesprek had ingepland met mij. Ik liep naar de deur toe en ik zag dat ze al zat te wachten. Ze liep met me mee naar binnen en ik vroeg haar wat er aan de hand was. Nienke vertelde dat ze al een tijdje last had van haar vagina of ik ernaar kon kijken. We liepen naar de behandelkamer en ik liet haar zich uitkleden. Ze ging op het behandel bed liggen waar ik net had liggen neuken met Jeroen. Nienke legde haar benen op de beensteunen zodat ik goed op haar vagina kon kijken. Haar vagina was ongeschoren en haar binnenste schaamlippen staken trots naar buiten, dat kon een mooie vagina zijn naar mijn mening. Nienke vertelde dat het pijn deed in haar vagina als ze seks had of vingerde. Ik zei dat ik dan even moest voelen, ik trok handschoenen aan. Voorzichtig spreidde ik haar schaamlippen en stak mijn wijsvinger haar vagina in.

Ik draaide mijn vinger rond in haar vagina om te voelen of er onregelmatigheden waren aan haar baarmoederhals. ‘Er is niets onregelmatigs’ vertelde ik Nienke. Tot mijn verbazing zei ze dat het kon kloppen, want er was niets aan de hand. Ze vertelde dat ze precies wist wat mijn plan was na de vergadering over Jeroen van vorige week. Het was voor Nienke direct duidelijk geweest dat ik zelf wou weten hoe zo’n gigantische piemel zou zijn. Nienke had zelf ook een paar keer gemasturbeerd op het idee dat ik met haar ex-vriend zou gaan neuken. Maar het leek haar ook geweldig om seks met mij te hebben. Ik had geen enkele seksuele ervaring met een vrouw, Nienke wel en ze wou me alles leren. Veel tijd hadden we nu niet, ’s avonds zou ze met mij mee gaan om te eten en daarna mij alles te leren.

Nienke ging met mij mee en maakte tijdens het eten kennis met mijn dochter Marieke, 15 jaar. We aten heerlijk Italiaans onder genot van een wijntje en daarna ging Marieke naar haar handbaltraining. Nienke en ik namen nog een paar glazen en toen zocht Nienke meer toenadering. Voorzichtig begon ze me te strelen en te zoenen. Mijn handen gleden ook over haar lichaam en Nienke gleed langzaam onder mijn blouse naar mijn borsten. Ze had heerlijk zachte handen die mijn tepels heel snel stijf maakten. Mijn handen gleden vervolgens ook onder haar shirtje, ze had geen bh aan. Zachtjes begon ik haar mooie kleine borstjes te strelen. Ze had heerlijke grote tepels, die wou ik wel likken. Ik trok haar shirtje over haar hoofd en zag voor het eerst haar prachtige a-cup borstjes. Mijn blouse ging ook snel uit en direct daarna mijn bh ook. Ze gaf een mooi compliment dat ik heerlijke grote borsten had en begon aan mijn tepels te zuigen. Haar handen gleden ondertussen via mijn buik naar mijn vagina, ik voelde twee vingers langzaam in me glijden.

Ik pakte Nienke bij haar hand en nam haar mee naar de sauna, we trokken elkaars kleren uit en zo stonden we tegen over elkaar. We waren echt elkaars uitersten. Ik heb lang blond haar, blauwe ogen, gezet postuur, grote borsten en volledig geschoren terwijl zij juist kort bruin haar, bruine ogen, erg slank, kleine borsten en ongeschoren was. Ze deed al een tijdje niets meer aan haar schaamhaar omdat ze toch geen relatie had. Vroeger was ze wel altijd kaal, ze was op haar 11de direct gaan scheren toen er schaamhaar kwam. Eerst moesten we daar maar wat aan doen, ik pakte wat schuim, een bakje water, een scheermesje en een schaartje. Als eerste knipte ik de grotere plukjes weg met het schaartje zodat het scheren wat prettiger was. Ik smeerde het schuim van haar venusheuvel tot aan haar anus en begon de rest van de haartjes weg te scheren. Langzaam maar zeker kwam haar mooie vagina te voorschijn. Het laatste schuim haalde ik weg met het water en direct gaf ik een kusje op haar clitoris. Een kreun kon ze niet meer onderdrukken.

Dat lokte natuurlijk uit om meer te proberen, met een lange haal gleed ik van haar anus tot aan haar venusheuvel tussen haar schaamlippen door. Dat vond Nienke duidelijk leuk want ze begon harder te kreunen. Steeds sneller gleed mijn tong tussen haar schaamlippen, ik begon haar geil te proeven. Daar wou ik nog veel meer van proeven dus ik begon het tempo op te voeren, ook duwde ik een vinger haar vagina. Ik ging opzoek naar haar g-spot en die vond ik al snel. Nienke begon zwaarder en sneller te kreunen, haar lichaam begon ook steeds ongecontroleerder te bewegen. Spuitend kwam ze klaar, al haar geil ging mijn mond in. Nog nooit was ik zo geil geworden door een ander persoon, laat staan een vrouw.

Nienke kwam naar mij toe en duwde mij achterover, ik liet mij op mijn rug zakken. Haar handen gleden over mijn lichaam heen naar mijn genotsheuvel toe. Er gleden twee vingers mijn vagina in die direct mijn g-spot opzochten. Ik dacht dat ik gek werd, wat voelde het heerlijk. Nienke wist echt precies wat een vrouw lekker vond. Ik pakte Nienke haar hoofd vast en duwde haar op mijn vagina. Ze flitste in hoog tempo met haar tong over mijn clitoris. Lang hield ik het niet meer en ik kwam met heel veel gekreun klaar. Nienke gleed met haar tong door mijn bilspleet om al het geil op te likken. Wat was ze toch een heerlijke meid om mee te spelen, dat wil ik nog veel vaker met haar doen! We besloten nog heerlijk gebruik te maken van de sauna nu we er toch inzaten.

Snel liep ik even naar beneden om een nieuwe fles wijn op te halen.

Ik liep door de woonkamer en schrok me kapot, mijn dochter zat op de bank. De training was niet doorgegaan dus ze was na een halfuurtje alweer thuis geweest. Marieke had precies gehoord wat we allemaal hadden gedaan, ze had ons zelfs even bespied in de sauna. Ik vroeg of ze meeging omdat Nienke ook nog in de sauna zat. Daar had Marieke geen problemen mee. Ze liep met me mee en ging ook naakt de sauna in. Direct vroeg ze aan Nienke wat ze van haar lichaam vond. Marieke vond dat Nienke goede smaak had omdat ze met mij seks had gehad. Nienke vertelde dat ze een erg mooi lichaam had en erg op mij leek. De rest van de avond hebben we het veel over seks, jongens en meiden gehad maar elf uur was het toch echt tijd voor iedereen om afscheid te nemen. Nienke kleedde zich snel aan en gaf ons beide een intense tongzoen en vertrok daarna.

Marieke vroeg of zij vaker langs kwam want ze vond het erg gezellig. Ik beloofde dat ik het zou overleggen en dacht dat Nienke dat wel wou. Marieke was helemaal blij. Ze omhelsde mij en drukte haar naakte lichaam tegen dat van mij. Ik kreeg een tongzoen van haar en daarna ging ze naar bed.

Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!
Supergeile vuistneuk porno!
Anna houdt van extreem, ze kickt erop als Johan zijn vuist diep in haar kut gaat, hoe dieper hoe beter.
vuistneuksexfilms.nl

Gewurgd met een touw!
Dit bange meisje wordt de adem ontnomen door verkrachters.
wurgsexfilms.nl

Sperma Met Aardbei-smaak
Manon vind het heerlijk om Dave af te zuigen. Zeker als hij gister aarbeien heeft gegeten, dan smaakt het zaad fantastisch!
spermabekkies.nl

Gestoorde sexdokter slaat door.
Er is geen vrouwelijke patient veilig voor dokter kink. Zijn onderzoeken lopen allemaal uit in perverse vaak gedwongen sexspelletjes. Wat een smeerlap!
doktersnijgeil.com

Bloedgeile Rijpe Snollen Neuken!
Ze zijn al op leeftijd, maar ze gaan helemaal wild. Kom kijken hoe opa en oma VIAGRA uitprobroberen en een geweldige gangbang organiseren met al hun geile oude sexvrienden uit Tiel!
oudewijvensex.nl

Zure ongeschoren kutten!
Ongewassen en zwaar behaarde kutten worden door vieze mannen geneukt!
zwaarbehaardevagina.nl

Ik hou van het ondergaan van...
Ik hou van het ondergaan van... zeer extreme gore ranzige buitengewoon smerige poep en plassex, misbruik me voor al je vieze klusjes. IK BEN JOUW SEX SLAAF!
scathoertje.nl

Oma neukt haar neefje!
Oma is geil en neukt haar neefje op de bank!
perverseomas.com

Keiharde rape!
Leo moet toekijken hoe zijn vriendin op gruwelijke wijze wordt verkracht.
hdrapesex.nl

Durf jij de controle te verlieze
Hier heb je geen keuze! De meester is de baas dus luister!
bdsmseksfilms.nl

Onderdanige homoslaven!
Pak aan kreng en zuig mijn harde lul en slik mijn zaad!
maledomination.nl

Zwarte hoeren ondergespoten!
Deze zwarte meiden worden keihard geneukt en ondergespoten.
blacksexfilms.nl

Shemale Komt Klaar Op Borsten
Dit lekkere wijf hoef je niet over haar borsten te spuiten, dat kan ze namelijk zelf! Jan heet tegenwoordig Jane en is voorzien van een keihard stuk neukvlees!
shemalesins.nl

Twee Zoons Neuken Moeder
Anja krijgt een heel speciaal moederdagkado, ze wordt wakker gelikt door haar zoons. Kom Kijken!
incestsexfilms.com

Hard en diep in haar kont!
Ze komt gillend klaar van deze wilde neukpartij.
geilesloerie.nl