Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn gezicht vol sperma
Categorie: meesteres | zaterdag 11 juni 2016

Na een lange lange periode ontvang ik weer een e-mail van mijn Meesteres. Hij is kort en bondig en bevat de volgende opdracht.: "Meld je op het parkeer terrein aan de A99. Je hebt je ballstretcher om en een eikelkapje met lusje eraan. Verder ben je geheel naakt onder je jas en draag je kousen en hoge hakken. Je wacht daar op mij". Op de bewuste dag ben ik reeds een half uur van te voren aanwezig. Na een kwartier kleed ik mij uit en doe, met alleen een jas nog aan, mijn kleren in de achterbak. Dan snel weer de auto in. Ik doe mijn ballstretcher om en bevestig het eikelkapje met riempjes op mijn inmiddels snoeiharde pik. Daarna trek ik voorzichtig mijn zelfophoudende kousen aan en daarna mijn pumps. Op het afgesproken tijdstip rijd mijn Meesteres het parkeerterrein op. Ik stap snel in op hun achterbank. Daar ligt een plastic zak. Mijn Meesteres commandeert: "Je jas uit en alles aandoen wat daar inzit."

Verboden incest films

Ik doe achtereenvolgens een halsband, polsbanden en enkelbanden om. Dan zit er nog een soort van hondenriem in. Net op het moment dat ik die om wil doen draait mijn Meesteres zich om (ze heeft natuurlijk in de spiegel gekeken), pakt de riem en klikt die aan mijn halsband. Dan pakt ze ruw mijn pik en klipt de riem aan het lusje van het eikelkapje. Vervolgens trekt ze aan de riem. Mijn nek rukt ze daardoor naar beneden en mijn pik lijkt afgetrokken te worden. Ik wordt alleen maar geiler. Dit belooft wat. "Doe je jas aan!" zegt mijn Meesteres.

Ik trek nu mijn jas aan over de spullen en verder laat mijn Meesteres mij met rust. Daarna rijden we een bos in. Ik moet naakt uitstappen. Gelukkig is er niemand in de buurt. Mijn Meesteres trekt mij aan de riem zonder verder wat te zeggen mee het bos in. Al snel komen we aan de rand van het bos bij een hek. Dit hek scheidt het bosperceel van het belendende weiland, waar wat paarden staan.

"Hek vasthouden en voorover bukken!", commandeert mijn Meesteres.

Ik pak met beide handen het hek vast en sta nu in een rechte hoek met mijn billen naar achter. Met haar voet tikt ze tegen een van mijn benen ten teken dat ik mijn benen moet spreiden. Dan maakt ze mijn polsbanden vast aan het hek met een ketting. Vervolgens zet ze een spreidstok tussen mijn benen vast aan mijn enkelbanden. Uiteraard waren mijn benen nog niet ver genoeg gespreid en kreeg ik dan ook een tik voor mijn billen van mijn Meesteres. Ze begint mijn billen te strelen en knijpt zachtjes in mijn balzak die strak staat door de ballstretcher. Heerlijk is dit. Maar wat wil ze nu, we beginnen pas en ze beloont mij al? Het begint mij te dagen wat ze wil als ze met haar vinger mijn poepgaatje betast. Ik voel dat ze er glijmiddel op smeert en zachtjes drukt ze door. Al snel zit haar vinger in mijn anus en maakt ze neukende bewegingen.

"Zo is dat lekker sletje van mij?" vraag mijn Meesteres poeslief.

"Ja Meesteres", antwoord ik beleefd.

"Het wordt tijd dat je eens een goeie beurt krijgt van je Meesteres. Daar heb ik wel zin in. Maar bedenk je wel als je klaarkomt is het gelijk afgelopen. Dan mag je meteen naar huis." zegt ze nu beduidend strenger.

"Ja Meesteres" antwoord ik zachtjes.

"Ontspan je dan maar goed" zegt mijn Meesteres terwijl ze haar vinger uit mijn anusje haalt en er direct iets groters voor in de plaats zet. Ze duwt zachtjes tegen mijn weer sluitende kringspier. Ik probeer me te ontspannen. Na een tijdje lukt het haar gelukkig om door te duwen en begint gelijk mij rustig aan te neuken. O mijn god wat geil is dit. Ik wordt eindelijk geneukt door mijn Meesteres. Eindelijk ben ik haar echte sletje. Mijn pik begint weer behoorlijk te groeien. Door het heen en weer bewegen schommelt mijn pik waardoor ik nog geiler wordt. Ik probeer mijn gedachten nu naar elders te verplaatsen om maar niet klaar te komen. Dan hoor ik opeens een gehinnik dichtbij. Ik kijk naar voren en zie op een paar meter afstand een groot paard ons nieuwsgierig staan toekijken. Ik schrik ervan en prompt krimpt mijn erectie. Mijn Meesteres neukt nu stevig door. Als ze nu eens klaar zou komen, maar ja een slaaf mag alleen maar dromen .....

"Zo dat is wel genoeg" ademt mijn Meesteres zwaar. Met een plop trekt ze de kunstpenis uit mijn kontgat. Na de attributen te hebben opgeborgen maakt ze me los. Jammer, ik had gehoopt hier wat langer te verblijven maar mijn Meesteres heeft klaarblijkelijk andere plannen.

Al snel zitten we weer in de auto en rijden we een oude wijk in. Opeens rijden we een parkeerplaats op achter een rij oude panden. Ik zie nu dat we de achteringang van een sexshop inrijden. Je kunt daar discreet auto's parkeren en 'ongezien' de sexshop binnen gaan. Mijn Meesteres parkeert dicht bij de deur en ik moet uitstappen. Met mijn jas nog aan doet mijn Meesteres mijn masker op. Dan gaat de jas uit en trekt ze mijn armen naar achter. Mijn polsen worden omhoog getrokken en met een ketting bevestigd aan een ring aan de achterkant van de halsband. Zo leid mijn Meesteres mij aan de riem de sexshop binnen. Daar loop ik dan, naakt op mijn pumps, kousen aan met een stijve pik zwierend aan de riem. Verschillende mannen kijken verrast naar deze naakte verschijning. Sommige lachen, andere kijken me met interesse na.

"Nou", zegt mijn Meesteres,"zoek jij eens een lekker geil filmpje uit. Je wilt je vast wel lekker aftrekken in zo'n cabine he?". En zonder op mijn antwoord te wachten pakt ze een filmdoos van een schap. "Is dit niks voor jou?" ze kijkt naar de voorkant en trekt een afkeurend gezicht: "Nee dat is te gewoon, we moeten iets met sperma zoeken." zegt ze hardop, zodat iedereen aanwezig het kan horen. ".....want dat lust je toch zo graag?" vervolgt ze. Ik schaam mij dood daar. Alle aanwezige mannen kijken nu mijn kant op en wachten af wat er gaat gebeuren.

"Ah kijk, dit is wel wat!"

Triomfantelijk houd mijn Meesteres een filmdoos omhoog waar vrouwen een Bukkake-feestje ondergaan. Daarin worden ze door een tiental mannen helemaal ondergespoten met sperma. "Ga jij deze maar naar de balie brengen en dan zeg je dat je deze film wilt zien en je vraagt netjes of je jezelf mag aftrekken,... Begrepen?" vraag mijn Meesteres doordringend. "Ja Meesteres, ik zal het vragen" antwoord ik als een schooljongetje. Ik loop met de filmdoos naar de balie. Mijn Meesteres loopt achter mij aan terwijl ze de riem vasthoudt. Ik lever de film in bij de dame die achter de balie staat. Ze lacht een beetje. Ik begin te geloven dat dit afgesproken werk is want ze kijkt even vlug naar mijn Meesteres met zo'n blik van 'leuk he'.

"Mag ik deze film in een cabine bekijken en mag ik mijzelf daar ook aftrekken, mevrouw?" vraag ik netjes. "Waarom zou je dan wel willen aftrekken" vraagt de vrouw aan mij zonder enige schaamte. Ik weet even niets te zeggen maar krijg een por van mijn Meesteres. "Nou zeg dan". "...eh...eh..ikke wil mijzelf aftrekken omdat ik het een erg geile film vind en ik heel erg van sperma houdt." Stamel ik met een rooie kop. Maar die ziet gelukkig niemand omdat ik een masker op heb. "Nou dan heb je met deze film wel een goeie te pakken. Hier heb je de afstandsbediening voor cabine 3". Ze geeft me het apparaat en wijst naar achter in de winkel waar deurtjes zijn met nummers erop. Mijn Meesteres en ik lopen samen naar de cabine. Ik doe nr 3 open, waarna mijn Meesteres mij aan de riem naar haar toetrekt. Ze klikt de riem los en maakt mijn masker los die ze vervolgens van mijn hoofd trekt. Ze draait me ruw om en maakt ook mijn polsbanden los zodat ik mijn armen weer vrij kan bewegen.

"Zo en nu mag je de film 10 minuten bekijken en geen seconde langer. Als je klaar bent kom je uit de cabine en dan wil ik al je zaad op je gezicht zien. Hoe je dat doet moet je zelf maar weten". En dan duwt ze mij de cabine in. "En niet op slot doen" vermaant ze me nog.

De film draait al. Ik zie de eerste pik al zijn zaad spuiten over het gezicht van het meisje. Dit is inderdaad wel erg geil. Ik begin zachtjes aan mijn pik te trekken en al snel komt er beweging in. Maar hoe spuit ik mijzelf nu in mijn gezicht. Dan herinner ik mij een foto die ik op het internet heb gezien. Daarin ligt een man ondersteboven en likt aan zijn eigen penis. Nu gaat dat mij niet lukken maar in die houding kan ik mijn gezicht 'bevlekken'. Ik ga gelijk in de ongemakkelijke houding liggen. Ik kruip met mijn benen en rug tegen de muur op en begin met mijn benen over mijn gezicht te hangen. Na een tijdje gestuntel kijk rechtstreeks naar mijn eikel. Ik haal het eikelkapje er af en begin mijzelf stevig af te trekken. Wat weet mijn Meesteres toch weer geile situaties te creλren. Al gauw voel ik mijn ballen samen trekken en voel ik mijn zaad opkomen. Ik verschuif nog een beetje zodat ik goed over mijn gezicht kan spuiten.

En dan, opeens, spuiten de eerste stralen over mijn bril, mijn haar, mijn neus en mijn mond. Ik doe nog snel mijn mond open en de laatste straaltjes verdwijnen op mijn tong. Snel sta ik overeind want ik ben bang dat ik over mijn tijdslimiet van 10 minuten heen ben. Maar dan zie ik dat de deur op een kier staat en mijn Meesteres stiekem wat foto's heeft genomen. Ik stap naar buiten en zie mijn Meesteres satanisch lachen.

"Zo schoonheid, dat ziet er goed uit!"

Dan zie ik dat alle mannen staan te kijken naar die mannenslet met zaad over zijn gezicht. Snel lever ik de afstandsbediening weer in. De vrouw achter de balie kijkt mij goed aan. "Zo dat is goed gelukt he, doe je dat altijd zo?". Zonder iets te zeggen keer ik mij om en loop richting mijn Meesteres. "He geef je die mevrouw geen antwoord?" kijkt ze me boos aan. Ik draai mij weer om en loop terug naar de balie. "Nee mevrouw dit doe ik omdat mijn Meesteres het me heeft opgedragen". "Goed zo", antwoord mijn Meesteres die inmiddels achter me staat. Als ik mij omdraai klikt ze riem weer aan mijn halsband. Ze draait zich om en loopt naar de uitgang mij daarbij meetrekkend. De aanwezige mannen geven wat schampere opmerkingen en een enkeling fluit alsof er een blonde del voorbij loopt. Dieper dan dit heb ik mij nog nooit vernederd gevoeld. Ik schaam mij zo dat mijn pik nu echt weer een miniscuul pikkie is geworden. Waarop een van de mannen nog iets roept van: "Zo die heeft een grote clitoris".

Gelukkig stappen we naar buiten en snel naar de auto. Mijn Meesteres stapt snel in en start de motor meteen. Ik moet op een handdoekje gaan zitten. Ik wil met het handdoekje mijn gezicht schoonmaken. "Nee, nee, niks ervan. Dat laat je lekker op je gezicht zitten." zegt mijn Meesteres lachend. "Wel je spullen weer in deze plastic zak doen." Ik doe mijn hals- pols- en enkelbanden af en doe ze samen met de pumps in de zak. Dan mag ik mijn jas weer aandoen van mijn Meesteres.

Na een tijdje rijden komen we weer op de parkeerplaats aan. Ik voel mijn zaad inmiddels mijn nek in stromen. Ik voel mij vies, een echte slet. Maar nog steeds wel geil. Mijn Meesteres parkeert naast mijn auto, stapt eerst zelf uit om mij vervolgens te laten uitstappen. "Nou tot de volgende keer en je vind het vast niet erg als ik je nu geen zoen geef he?" lacht ze. Ze stapt weer in en rijdt weg. Daar sta ik dan. Naakt onder mijn jas met alleen zelfophoudend kousen aan en mijn gezicht plakkend van de sperma.

Snel pak ik mijn autosleutels en haal mijn kleren uit de achterbak. Ik kleed mij voorzichtig aan. Daarna rij ik snel weg om een tankstation te zoeken. En daarbij bedenk ik mij hoe ik ongezien de toiletten in kan komen. Ik heb namelijk mijn gezicht in mij autospiegel gezien.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Wij helpen je SLURFEN!
Kom je slurf legen op SLURFEN! Heerlijk klaarkomen op geile seksfilms.
slurfen.nl

Extreme real SM!
Vanessa wordt genadeloos afgemat door haar meesteres, ze kermt het uit van de pijn.
xtremefetish.nl

Oma`s gaan uit hun dak!
Oma is stoned en super geil, ze wil dat hij zijn zaad diep in haar keeltje spuit.
omastoned.nl

Onschuldige Non Hard Verkracht
Ze ging bij het klooster om tot rust te komen, dat werd helemaal niks met al die gestoorde verkrachters die een nachtje blijven logeren in het klooster!
kloostersex.nl

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Hoeren Gedwongen Tot Sek
De angst van elke straathoer. Ontvoerd en verkracht door twee gestoorde ontevreden klanten!
rapehoeren.com

Komt Een Non Bij De Sexhop
Het klinkt als een mop, maar wij hebben het op film. Nonnen Met Dildos!
kloostersex.nl

Stoute jongens krijgen straf!
De meester kent geen genade en pakt zijn zweep!
extremegayboys.nl

Vader huilt tijdens cuckold.
Hij kan het niet langer aanzien hoe zijn vrouw keer op keer klaarkomt!
chefcuck.nl

Poepsalade Met Pisdressing
Bizarre poepsex spelletjes in Hollandse slaapkamers. Geile stellen smeren Duitse swingers onder met stront en starten hierna een orgie!
strontslet.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Lekker geil vuistneuken!
Kijk hier hoe diep de vuist van Dennis in het strakke kutje van Desiree gaat en hoe ze geniet!
vuistneuksexfilms.com

Dildo Sexfilm van Monique.V
Prive dildo sexfilm van Monique, kom je gluren?
dildosexfilms.nl

Twee handen In Haar Kutje
Hoor Loes kermen van genot als ze twee handen in haar natte kutje geneukt krijgt. Scheurt ze uit of komt ze klaar?
vuistneuksexfilms.nl

Vader Neukt Dochters Kutje
Midden in de nacht sluipt hij haar slaapkamer binnen en begint haar te vingeren! Dan wordt ze wakker en wordt gedwongen tot harde sex met haar vader. Dit moet je zien!
incestserver.nl