Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Het lilliputter meisje van de supermarkt!
Categorie: lilliputters | dinsdag 20 september 2016

Groot was ze niet, dit schattige lilliputter meisje! Haar donkerbruine haren naar achter gekamd en in een paardenstaartje gebonden. Boven het brilletje met bordeaux montuur had ze wenkbrauwen die dringend geëpileerd moesten worden, spleetoogjes met lange wimpers en zwarte ogen. Ze had iets Aziatisch over zich. Ze werkte al jaren in de plaatselijk supermarkt, daar zat ze aan de kassa! Ze was een beetje verlegen, maar altijd even vriendelijk. Nieuwsgierig naar andere vrouwen had ik haar naam eens gevraagd. Kimberly heette ze eigenlijk maar iedereen noemde haar Kim. Het was zwoel in huis, ik had me al in bloot bovenlijf gezet en een short aangedaan, maar het bleef onaangenaam warm. Omdat ik zin had in een babbel had ik me op het muurtje aan de straatkant van mijn huis gezet in plaats van in de tuin te gaan zitten. Ik hoopte dat er een of andere buurman of vrouw zou passeren waar ik een praatje mee kon maken. Ik zag haar de hoek omdraaien, geladen met twee overvolle draagtassen stapte ze flink door. Het was al 21:15 dus deze vrijdagavond had ze tot 21:00 gewerkt, dacht ik.

Verboden incest films

In de supermarkt droeg Kim altijd haar verplichte tenue, een conservatieve hoog gesloten blouse,een rok tot onder de knieën en daarover een schort. Het viel te raden of ze wel degelijk borsten had. Nu had ze een los fel gebloemd jurkje met korte pofmouwen aan. Zo had ik haar nog nooit gezien, mooie knietjes en korte licht behaarde beentjes. Ze stopte voor mij en zette de draagtassen op de grond, ”hey Rob aan het genieten” vroeg ze mij. Terwijl het zweet van haar gezichtje liep, ”meid je zweet als een otter...wil je niet even iets drinken”vroeg ik, ”Ja, graag” mompelde ze terwijl ze met haar arm haar lekkende gezichtje probeerde te drogen. De donkere haartjes op haar onderarmpje plakten tegen het vel. Ik nam de twee draagtassen en vroeg haar mee binnen. Een stevig fris biertje zou er wel in gaan zei ze, toen ik vroeg wat ze wilde drinken. Nadat ik twee Duvels had ingeschonken haalde ik een badhanddoek, ”Alsjeblieft, dan kun je het zweet wat deppen, zei ik, terwijl ik haar de handdoek overhandigde.

Kim deed haar brilletje af, depte haar gezichtje en stak toen de handdoek bovenaan in de halsopening van het jurkje. Toen ze wat opgefrist was, zette ze zich in de luie stoel. Ze nam een slok van het biertje en zei terwijl ze met haar spleetoogjes aandachtig naar mij keek, ”Ik zweet nog ergens maar dat kan ik hier niet maken om het op te drogen!”. Ik zag min of meer iets geil in haar oogjes, een blik die ik vaker gezien had als ik bij haar aan de kassa stond. ”Schaam je vooral niet aan mij hoor!”, zei ik. Kim stond recht, trok haar jurkje omhoog, duwde de handdoek tussen haar beentjes en wreef haar ongelooflijke mooie billetjes droog tot tegen haar kruis. Uit het witte slipje priemden stekelige lange donkere haartjes. Mijn pik groeide tot een stevige knots en ik liet me vlug in de stoel tegenover haar zakken zodat ze het niet zou opmerken. We babbelden wat over koetjes en kalfjes en de ene Duvel na de andere werkte ze naar binnen. Het gesprek ging dan ook steeds vlotter en ik profiteerde van de situatie om haar uit te horen.

Zo kwam ik te weten, dat ze pas 21 jaar was geworden, alleen woonde en géén vriendje had. Van jonge mannen kreeg ze totaal géén aandacht, ze vonden haar een kleine nerd, zei ze, ze begon te huilen. Toen ze uitgehuild was vertelde ze verder dat ze op haar 18de nog maagd was maar zich in dat jaar, in een dronken bui, aan een véél oudere man had gegeven die haar ontmaagd had. Sindsdien had ze geen enkele kerel meer kunnen versieren om met haar naar bed te gaan. Iedere jonge man knapte op haar kleine lilliputter lichaampje af en weer barstte ze in tranen uit.

Ze was een beetje weemoedig door de drank, dacht ik.

Ik besloot haar te troosten. Ik zette me op de armleuning van haar zetel en legde mijn arm over haar schouders. Kim drukte haar hoofdje tegen mijn naakte buik en legde haar hand op mijn bil. Haar hand gleed langzaam omhoog en kroop onder de pijp van mijn short. Heel even raakte ze mijn stijve lul aan en betastte mijn ballen. Plotseling veerde ze recht, draaide zich naar mij en trok haar jurkje uit. Een klein slank maar bloedmooi lichaampje kwam tevoorschijn/ Haar borsten waren enkel kleine bultjes maar met hele grote donkerbruine tepelhoven van zeker met een diameter van zo'n 6 centimeter.

De lange zuignapjes priemden een centimeter of drie naar voren. Kim stak haar handjes tussen de elastiek van haar slipje, schoof het naar beneden en stapte er uit. Toen ze recht ging staan, vroeg ze: ”En.... je gaat nu zeker ook afknappen? ”zei ze bedeesd... Omdat ik niet vlug genoeg reageerde snauwde ze: ”Nou, laat maar..ik ben hier al gewend aan geraakt!”. Een ruig behaarde driehoek die in een puntje uitliep tot aan haar navelbuikje sierde haar mooie lichaampje, ze deed me denken aan een Japans grietje, die ik ooit eens mee naar huis had genomen.

In een flits had ik een piercing gezien tussen de wilde lange schaamharen. Twee ronde bolletjes vertoonden zich naast de lange clitoris-schacht boven haar rode kittelaar. Ze raapte haar slipje op en wilde er terug instappen,de tranen stonden in haar oogjes, ”Wacht Kim, wacht!”, riep ik! Verschrikt bleef ze stokstijf staan, ”Kim je bent niet groot...dat weet je zelf ook wel maar....””Maar wat!”, snauwde ze. ”Kim ik vind je ontzettend mooi....je bent een klein lief vrouwtje met een heerlijk figuurtje en ik wil al lang niets liever dan eens met jou vrijen!”, zei ik. ”Meen je dat...meen je dat echt Rob?”, vroeg ze met een bijna triomfantelijke ondertoon in haar stemmetje. Om het haar te bewijzen ging ik staan en trok mijn boxershort uit. Kim bracht haar handen voor haar mond, haar spleetoogjes veranderden in grote angstige ogen. Toen ze zei, ”Verdomme wat een knoert...hemeltje..die past er nooit bij mij in... Nooit!”. Haar geile blik veranderde in een blik van teleurstelling, ”Aan je gezichtje te zien ga jij nu afhaken...elke vrouw hoe groot of klein ze ook maar is, is geschapen om pikken te ontvangen hoe groot of dik ze ook zijn!”, zei ik. Ik pakte haar bij de heupen en tilde haar op. Even spartelde ze tegen maar liet dan gewillig toe dat ik haar ondersteboven draaide, iets waar ik allang van gedroomd had.

Het ging ook moeiteloos met dit kleine mensje die zeker géén 45kg woog.

Haar beentjes gingen open en vielen over mijn schouders, zelfs op de binnenzijde van haar billetjes kleefden natte haartjes. Vanonder haar schaampruikje piepten de grijze schaamlipjes tevoorschijn,de clitoris had de grootte als het sopje van een vinger, volgens mij hadden ze haar goed geil gemaakt alvorens de piercing door de schacht te steken. Haar genotsknobbeltje was voor zijn verdere leven verbannen uit zijn clitoris schacht. Het vochtige roze spleetje verspreidde een geile zoete aroma, langzaam likte ik de beide grimmige gezwollen schaamlipjes en liet mijn tong als een gladde aal door het sappige gleufje glijden. In deze houding zou een vrouw van normale grootte mij tegelijk gepijpt kunnen hebben.

In plaats van haar mondje voelde ik hoe haar handjes mijn stijve kloppende lid omsloten en hoe ze mij een beetje onhandig begon af te trekken. Het was vrijwel duidelijk dat ze geen ervaring had want het gaf me niet dat soort gevoel waarvan je zou klaarkomen. De warmte van haar handjes was net voldoende om mijn lul staande te houden. Toen ik haar clitoris-schacht met piercing en al naar binnen zoog en mijn tong over haar dikke klit liet glijden schreeuwde ze het uit, ”Ohhh, Rob....Geile smeerlap...Ik... ik....Ja...ohh...ohh...Jaaa”, warm sap vermeerderde zich razendsnel rond mijn lippen en stroomde langs mijn kin over mijn borst, buik en ballen. Ik vond dat ze nu genoeg smeersel in haar kutje had om ze te kunnen penetreren.

Ik draaide haar een halve slag om en droeg haar naar de slaapkamer waar ik ze boven op het dekbed legde. Haar beentjes moest ik zacht-handig uit elkaar wringen en toen ze voelde dat ik op het bed kwam sloot ze haar ogen. Ik wreef mijn dikke eikel enkele keren op en neer tussen haar grijze openstaande schaamlipjes en duwde het begin van de paarse kop voorzichtig in haar neukspleetje, ”Auwww...”schreeuwde ze en sperde haar ogen wijd open als de eikel naar binnen floepte, haar langgerekte kreet ging door merg en been. De vlezige deurtjes tot haar genots-tunneltje spanden zich rond mijn eikel, wat was ze nauw, zo nauw dat ik mijn hartslag in de aders van mijn lul voelde kloppen. Langzaam schoof ik centimeter voor centimeter dieper in het kleine lilliputter lichaampje tot het warm en nat, rond mijn lul werd en ik haar handje tegen mijn buik voelde alsof ze me wilde tegenhouden.

Mijn paal zat nog niet voor de helft in haar maar ik wilde haar niet dwingen om hem ineens helemaal te moeten nemen en trok me terug tot mijn eikel nog juist in haar zat. Ik schrok even, er kleefde bloed aan mijn lul, onmogelijk dat ik haar ontmaagd had schoot het door mijn hoofd, dat had die oudere man toch gedaan of had ze haar maandelijkse peri, ”Je bent aan 't bloeden Kim!”. Kim duwde haar bekken vooruit, ”Het is niet mijn maandelijkse periode, Rob.... het deed daarnet even pijn maar het gaat wel!”, zei ze...uit schrik dat ik haar zou laten liggen met een kutje vol geile prikkels. Langzaam schoof ik over en weer, bij elke stoot kermde ze: ”Oh ja” , “oh ja”, “oh ja”, ik nam centimeter voor centimeter meer bezit van haar kleine onderlichaampje. Ik wilde elke millimeter van haar binnenkant voelen en zonder dat ze het besefte zat mijn 22 centimeter lange dikke staaf volledig in haar. Ik bleef even diep in haar geworteld zitten en begon dan te pompen. Haar kleine gilletjes bleven aanhouden,ze deed me hierdoor weer denken aan dat Japanse grietje.

Toen ik mijn duim mee in de strijd gooide en haar vuurrode gezwollen kittelaar bewerkte terwijl mijn lul over en weer in haar schoof, spande ze al haar spieren, een ontluikend orgasme werd opgewekt: ”Ik....ja...ohh...ohh...Jaahh Ik kom, ik kom....ik kommmm!”, schreeuwde ze, een warme gloed verzamelde zich rond mijn lul. Kim kwam schokkend recht,duwde zich af op haar ellebogen en kroop omhoog waardoor mijn lul uit haar gleed. Een fikse straal sap spoot uit haar kutje tegen mijn borst, ze lag te daveren en gooide haar hoofdje van links naar rechts en bracht haar handje naar haar kutje en wreef gelijk een waanzinnige met haar vingers over de rode dikke stijve klit. Hete stralen kleurloos kutgeil spoten onafgebroken uit haar kutje en maakten mijn dekbed kleddernat. Ik voelde hoe mijn zaad omhoog borrelde,ik kroop omhoog tot mijn lul vlak bij haar gezichtje was,nam hem vast en begon me af te trekken. Kreunend, terwijl ze verder haar kutje bewerkte, likte en zoog ze aan mijn ballen,ze probeerde er zelfs één in haar mondje te nemen maar dat lukte niet. Ik presenteerde mijn lul en ze hapte meteen mijn vleesboom naar binnen. Van pijpen had ze ook al geen ervaring, ik pakte haar hoofdje vast en beukte diep in haar mondje tot ik met luid gebrul mijn spermastroom in haar keelgat liet vliegen...

Toen ze mijn enorme zaaduitstorting weg slikte gromde ze en kwam spuitend klaar....

Even later lagen we naast elkaar,ik speelde wat met haar kleine platte tietjes en rolde haar lange donkere tepels tussen mijn duim en wijsvinger. Kim werd hierdoor behoorlijk geil,ik zag haar handje weer over haar buikje langs het donkere schaampruikje glijden en tussen haar beentjes verdwijnen. Ze lag wat aan haar kutje te friemelen en zei plots met een rood aangelopen gezichtje...”Rob....zou je....zou je me euh... me willen ontmaagden?!”Ik wist niet wat ik moest, ze was toch al ontmaagd en haar mondje was ook al genomen, omdat ik niet reageerde ging ze verder”, mijn collega Jeanine heeft me eens verteld dat haar man regelmatig zijn lul in haar anus steekt...ze zei dat het even pijn deed maar dat het achteraf zalig is...zou jij euh...ik euh….ik zou het ook wel eens willen voelen”.

Meteen voelde ik mijn kanon weer zwellen,Kim draaide zich op haar buik en trok haar knieën op,ze liet haar hoofdje op het donsdeken liggen en stak haar lekkere kontje omhoog. Donkerbruine haartjes op haar billetjes en rond haar bruine poepgaatje. Ik zette me achter haar ,stak enkele vingers in haar spleetje en wreef het sap dat eraan bleef kleven over haar sterretje en duwde mijn dikke eikel tegen haar kleine rozet “steek hem erin Rob.. vooruit korte pijn”. Ik nam haar smalle taille beet en stootte mijn bekken vooruit, ”Jaauuuwwww”, de kreet die ze liet ging door merg en been,het kon niet anders dan dat mijn buren en zeker de boven buurvrouw het zouden gehoord hebben. Haar aars-ringetje was even open gegaan om mijn eikel toe te laten en had zich dan weer rond mijn paal gesloten. Ik liet Kim bekomen en wachtte af, ze wilde toch het zalige gevoel kennen. Ze stak haar armpje onder haar lichaampje en ik voelde hoe ze met haar kutje begon te spelen,haar ademhaling versnelde en ze duwde haar kontje langzaam achteruit. Centimeter voor centimeter schoof ze haar nauwe stropje verder over mijn lul en trok het vel mee tot aan de wortel. Kim voelde aan mijn ballen.

”Zit hij er helemaal in?”, vroeg ze al kreunend!

Als ik bevestigend antwoordde en zei dat ik niet dieper kon mompelde ze hijgend, ”Nu kan ik tegen Jeanine opscheppen dat ik jouw lange dikke lul in mijn aars heb genomen”. Normaal had ik het niet graag dat grietjes die ik neukte mijn bed-geheimen rondbazuinden maar in dit geval mocht ze het zeker aan Jeanine vertellen, die wilde ik allang eens in mijn bed hebben en misschien zou ik zo de kans wel eens kunnen krijgen.

Kim vond het wel lekker als ik haar kontje neukte maar ze wilde zelf het ritme bepalen en trok zich terug. Mijn paal floepte uit haar lichaampje en ze vroeg me om op mijn rug te gaan liggen. Kim zette zich achterstevoren over mij en zakte door haar knieën,met beide handjes greep ze mijn lul beet,richtte hem tegen haar anus en zakte door. Ik keek omlaag over mijn borst en zag hoe mijn neukstaaf in haar bruine holletje verdween. Ze wipte op en neer,telkens ze omhoog ging neep ze de kaakjes van haar kontje samen en bezorgde me hierdoor een ongekend genot,het was alsof ze mijn eikel wilde afknellen. Kim begon op een zeker moment allerlei vulgaire taal uit te kramen”ik ga je dikke vette kloten leegmelken......vetzak.....lekkere darmneukerrrrrrrrrrr....lekkerrrrrr die dikke paal”,ze zakte diep door en perste haar kutje op mijn ballen, ”OOOOOOOOW JAAAAAAA IK KOMMM JA JA JA OOOOOOOWWWWW,hete stralen voelde ik op mijn zak sprietsen. Even bleef ze schokkend zitten,kwam vervolgens omhoog waardoor mijn lul uit haar floepte,mikte haar lekkende kutje over mijn eikel en zakte diep door”nu ga je mijn kutje volspuiten...ik ga je lekkere stevige lul met men kutje afzuigen”.

Kim zette zich recht en bereed me gelijk een amazone tot haar kutje verkrampte en ze riep”OHHHHH ZALIG.... LEKKERRR....IK KOM......SPUIT MEN KUTJE VOL...IK KOM KLAARRRRRRR”,een tsunami aan hete sappen over mijn gezwollen ballen deden me spuiten, ”EINDELIJK.... EINDELIJK EENS SPERMA IN MEN KUTJE OH LEKKER.... LEKKERRRRRR”riep ze luidkeels terwijl ze hevig schokkend diep doorgezakt mijn ballen leeg perste. Uitgeteld viel ze naast me en even later vroeg ze of ze mocht blijven overnachten. Ik zei dat ik géén bezwaar had maar vroeg ook waarom ze gegild had dat ze eindelijk eens sperma in haar gekregen had. Ze zei dat die oudere man die haar ontmaagd had zich voor hij klaarkwam uit haar getrokken had,hij had schrik dat ze in verwachting zou geraken, hij wilde zijn huwelijk niet op het spel zetten.

Zaterdagochtend zou ze vertrekken want ze moest langs haar moeder,die zou ongerust zijn als ze niet kwam opdagen. Ik heb Kim die nacht nog een aantal keren geneukt waarbij met luid gegil klaarkwam. Sindsdien komt mijn Kim regelmatig bij mij langs om van mijn grote paal te genieten. Niets, is zo lekker om een lilliputter te neuken, ik ben dol op haar!

Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!
Heb jij ook zin in kont neuken?
Keihard wordt Brenda in haar kont geramt!
poepstampers.be

Ze wordt gedwongen om te pijpen!
Ze schijt in haar broek en doet wat de raper vraagt!
rapeseksfilms.nl

Mijn buurvrouw met harige muts.
Ze ging vreemd met mij, en ik laat jou de film zien!
behaardekutten.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Vrouwen gaan vreemd!
Zijn kleine pik valt in het niet als hij ziet hoe een dikke negerlul bij zijn vrouw naar binnen gaat.
cuckolding.nl

Rijpe druipende neukgrot.
Wat een heerlijke geile bende als Amber haar kutje leegperst!
creampiefilmpjes.nl

Het zaad diep in haar keel!
Linda wordt gedwongen haar man diep te pijpen terwijl ze bijna kotst, daar kickt hij op!
keelneuksexfilms.nl

Wil jij mij zien sandwichen?
Denise wordt flink genomen in haar kont en natte kut!
anaalplugin.nl

Kom je met ons spelen?
Wij zijn alvast met elkaar begonnen, kom jij ook?
kutjespelen.nl

Ongeschoren huisvrouwen kutten!
Ton likt het kutsap op wat druipt door haar vlesige harige kut.
harigekutsexfilms.nl

Verkracht In Het Park
Serie verkrachter op de vlucht vergrijpt zich aan bange meisjes in het park. SCHOKKEND!
serialraper.nl

Ervaar de ultime extreme sex.
Diep onder de grond in onze bizarre sexkelder voltrekken zich de meest bizarre sex rituelen. De meeste slaven keren ook niet terug. Die blijven voor veel meer!
xtremefetish.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Heerlijk opgepompte kutjes!
Zo heerlijk strak om je pik dat je ze wilt volspuiten!
oppompkut.nl

Dave Neukt Zijn Tante
Dave helpt zijn tante met klusjes in huis. Als beloning krijgt hij een pijpbeurt.
incestseksfilm.nl