Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Ik laat mij vingeren door mijn buurmeisje!
Categorie: lesbo | zondag 11 december 2016

“Nora! Opstaan!” riep mam aan de trap. Met een zucht draaide ik mij om en keek op de klok. 7 uur. Het was dus echt wel tijd om op te staan. “Ik kom mam!” riep ik terug. Mij uitstrekkend duwde ik het laken opzij. De frisse lucht streelde mijn lichaam en ik voelde mijn tepeltjes stijf worden. Ze duwden tegen het stof van mijn nachtkleed en deden hun best om er door te komen. Ik sprong uit bed en trok mijn nachtkleed recht. Vlug even douchen en dan klaar maken om naar school te gaan. Veel zin had ik er niet in, maar het waren de laatste dagen voor de zomervakantie begon. In de badkamer verdween het nachtkleed in de wasmand en sprong ik onder de douche. Even later spoelde het frisse water de laatste slaapresten uit mijn lijf. Nadat ik afgedroogd was bekeek ik mijzelf even in de spiegel. Mijn spiegelbeeld lachte mee met me, tevreden met wat er te zien was. Een jonge meid van 16 jaar met halflang kastanjebruin haar, stevige borsten die een C cup bh vulden en een best knap smoeltje. Alleen mijn billen vond ik wat aan de dikke kant. En sporten scheen niet te helpen. Maar Silvy vond dat mijn kont er prima uit zag.

Verboden incest films

Silvy was mijn buurmeisje. Ze was net als ik 16 en was vorig jaar naast ons komen wonen met haar ouders en haar broer Tim. Ze was net iets groter dan mij met haar 1m72 en had een strak lijf. Ze had een dikke krullenbos dieprood haar, net als haar moeder, een blanke, bijna witte huid die toch ooh zo gemakkelijk verbrande in de zon en rond haar neusje een verzameling sproetjes die haar een guitige blik gaven. Ze had wat kleinere borsten dan mijn volle C cup maar ze waren groot genoeg om de jongens te doen omkijken. Die aandacht vond Silvy helemaal geen probleem! In tegendeel zelfs, ze genoot er volop van! Ze was dan ook veel vrijer opgevoed dan ik en genoot van het leven en alles wat het te bieden had. Mijn ouders waren streng katholiek en waakten erover dat ik steeds “netjes en degelijk” gekleed was. Daarom dat ik ook naar een ouderwets strenge school was gestuurd. Toen Silvy naast ons was komen wonen hadden haar ouders haar ook naar mijn school gestuurd, omdat die zo lekker dichtbij was. Zo konden wij samen met de fiets gaan. Silvy was er eerst niet zo blij mee geweest, want de strenge regels vond ze veel te betuttelend. Maar ze had al snel haar draai gevonden en wij werden beste vriendinnen.

Mams en paps waren eerst niet zo blij geweest dat Silvy en ik vrienden werden want ze vonden haar een losbol en veel te vrij voor een 16 jarig meisje. Maar uiteindelijk gingen ze toch akkoord omdat ik anders altijd maar alleen was. Wij woonden nogal afgelegen aan de rand van het dorp en mams en paps waren veel weg voor hun werk en kwamen 's avonds meestal laat thuis. Echte vriendinnen had ik ook niet want iedereen van mijn klas vond dat mijn ouders veel te streng waren en ze kwamen dus niet graag naar mijn thuis. Maar met Silvy veranderde dat allemaal. Die lieve, knappe Silvy met haar.....

“Nora! Kom naar beneden! Het is tijd!” Opschrikkend uit mijn dagdroom kleedde ik mij vlug aan. Een wit hemd en een blauw geruit plooirokje, een donkerblauw vestje en kniehoge sokken. Het leek wel of ik een uniform droeg, maar mams wou het zo en ik durfde er niet tegenin gaan. Beneden stapte ik in mijn saaie zwarte schoenen en pakte mijn schooltas van de tafel. “Moet je niet ontbijten?” vroeg mam. “Nee, ik heb toch geen honger.” “Nora, je moet iets eten! Dat is niet gezond om zo te vertrekken.” Mam stond met een ernstig gezicht naar me te kijken. Zuchtend nam ik snel een appel uit de fruitmand. “Ik eet hem onderweg wel op mam. Nu moet ik er echt vandoor, tot straks!” riep ik terwijl ik naar buiten stapte. Ik sprong op mijn fiets en vertrok naar school. Aan de straat stond Silvy al te wachten. “Waar bleef je? Straks zijn we nog te laat!” Ik mompelde iets over bemoeizuchtige ouders en we reden zo snel we konden naar school.

DRIIINGG!!! Eindelijk het verlossende gerinkel van de schoolbel. Het was middag en de rest van de dag hadden we vrij. Silvy stond aan de fietsenstalling wat te praten met Rob en Gerry die het hele schooljaar rond haar hadden gehangen in de hoop dat ze voor één van hen zou kiezen... Maar zonder succes, Silvy hield het op flirten zonder verder te gaan. “Hey Nora!” riep Silvy toen ze mij zag. Ze zei dag tegen de jongens en samen liepen we naar onze fietsen. “Wat gaan we vandaag nog doen?” vroeg ik. “Het is lekker weer, als we eens gaan zwemmen” stelde Silvy voor. “Tof, ik kan wel wat opfrissing gebruiken na die saaie preek van de directeur. Gaan we naar het zwembad in de stad?” Silvy schudde haar hoofd.

“Nee, laten we gewoon bij mij thuis gaan zwemmen. Paps heeft gisteren het water in ons zwembad nog gecontroleerd en het was al lekker warm.” “Oké! Dan moet ik wel eerst even thuis langs gaan om een zwempak te halen.” “Je kan ook iets van mij krijgen hoor, ik heb er toch genoeg.” zei Silvy. Ik zag haar ogen even twinkelen maar dacht er verder niet bij na. “Oh, tja, als het geen probleem is....” “Nee joh, we zijn toch bijna even groot, dat lukt best.” We vertrokken naar huis en kletsten gezellig over de komende vakantie tijdens het fietsen. Silvy zou dit jaar thuis blijven en mijn ouders zouden naar vaste gewoonte 2 weken naar Zuid Frankrijk gaan om in hetzelfde duffe hotel van elk jaar te gaan 'uitrusten'.

“Eigenlijk heb ik er totaal geen zin in om mee te gaan.” zuchtte ik. “Vraag dan of je niet thuis mag blijven. Je kan bij mij thuis blijven slapen als dat zou helpen.” Ik keek bedenkelijk maar zei “Ik kan het altijd vragen. Misschien dat het mag.” Weer had Silvy een twinkeling in haar ogen maar toen kwamen we aan bij haar thuis. We stalden onze fietsen gauw naast het huis en liepen naar boven. “Is er niemand thuis” vroeg ik. “Nee,” antwoordde Silvy, “paps en mams zijn werken en Tim is weg met zijn vrienden. We hebben het huis voor ons alleen.”

We stapten haar kamer binnen en Silvy dook meteen in haar kleerkast. Even later kwam ze met haar handen vol met bikini's naar mij toe. “Hier, kies maar uit wat je leuk vind!” Ik kreeg de hele hoop op mijn schoot gegooid en begon wat onwennig door haar spullen te kijken. Even later had ik een bikini gevonden die volgens mij groot genoeg om mijn C cup te bedekken. Vragend keek ik Silvy aan. “Waar kan ik mij omkleden?” Silvy lachte even. “Hier natuurlijk gekkie! We zijn toch alleen?” En om haar woorden kracht bij te zetten deed ze haar rokje naar beneden en begon haar hemdknoopjes los te doen. Ik wist niet waar ik moest kijken, dit had ik helemaal niet verwacht. Bij ons thuis kleedde ik mij altijd om in de badkamer of op mijn kamer.

“Kom Nora, doe eens verder! Ik wil in het water gaan liggen afkoelen.” Ik keek even naar Silvy die ondertussen haar bh los deed en aan de kant gooide. Haar mooie volle borsten keken recht naar mij. Haar tepels werden een beetje stijf van hun plotse vrijheid en ik voelde een rare kriebel in mijn buik. Silvy leek zich er niet van bewust welk een effect ze op mij had en deed rustig verder. Nu gleed ook haar slip naar beneden en heel even zag ik haar kaal geschoren spleetje. Er was geen haartje meer te bekennen. Een heel ander zicht dan mijn volle haarbos daar beneden. Dan nam ze haar bikini en even later stond Silvy klaar om het zwembad in te duiken. Ik daarentegen zat nog volledig gekleed op haar bed. Silvy kwam lachend naar mij toe, trok mij recht en met weer een ondeugende twinkeling in haar ogen zei ze hees “Moet ik je even helpen Nora?” Tot aan mijn oren vuurrood stamelde ik dat het wel zou lukken. Silvy lachte weer en zei dat ze al naar beneden ging om wat boterhammen voor ons te maken.

Even later stond ik ook beneden en samen namen we de boterhammen en wat drinken mee naar buiten. Silvy tetterde honderduit en na een lekkere lunch doken we in het zwembad. Er lagen een aantal luchtmatrassen in en het volgende uur lagen we genietend wat te drijven in het water. Silvy, met haar bleke huid, ging regelmatig naar de kant om zich in te smeren zodat ze niet verbrande. Toen ik haar weer in het water hoorde plonsen dacht ik dus dat ze naar de kant ging om nog wat zonnecrème op te doen. Ik schrok toen ik een hand tegen mijn been voelde. Opkijkend zag ik Silvy naast me staan. “Wil je me even helpen met insmeren? Anders ben ik straks zo rood als een kreeft.” “oh... ja natuurlijk! Kom, dan gaan we even uit het water.” Samen zwommen we naar de kant en Silvy gaf mij een hand om uit het water te komen.

We namen ieder een handdoek en droogden ons wat af. Silvy ging op haar buik liggen en ik nam de zonnecrème. Haar slanke lijf insmerend voelde ik weer die rare kriebel in mijn buik. Silvy had toch wel een prachtig lijf! Langzaam werden mijn tepels harder tijdens het masseren. Ik schrok van mijn gedachten over het lichaam van Silvy en hoe mijn eigen lijfje erop reageerde. Bang dat Silvy het zou merken beet ik op mijn lip en smeerde snel verder. Toen haar rug en benen helemaal waren ingewreven draaide Silvy zich om. “Vergeet niet ook de voorkant in te smeren Nora!” Ik keek haar aan en zag haar schitterende ogen strak op mij gericht. “Euh.... dat kan je toch zelf?”

“Ja, maar ik vind het op die manier leuker en je doet het ook zo goed.” Wat beschroomd spoot ik wat crème op haar vlakke buik en begon weer de wrijven. Steeds hoger kwamen mijn handen tot ik aan de rand van haar bikini kwam. “Wacht, die doe ik even uit!” zei Silvy en voor ik iets kon zeggen zat ze recht en vloog haar topje al door de lucht. Haar stevige borsten sprongen bijna in mijn gezicht. Ik werd zo rood als een tomaat en keek snel de andere kant op. Silvy zag het en boog naar me toe. “Noor, wat is er?” “Ik... ik weet het niet Silvy. Jij.... Wat.... Waarom doe je zo?” “Wat bedoel je?”

“Je zit hier zo.... Naakt! Ik....”

Nu kwam Silvy heel dicht bij me zitten en keek me ernstig aan. “Lieve, lieve Nora. Er is toch niks verkeerd aan naakt zijn. Iedereen wordt in zijn blote kont geboren hoor. Dit is wat je kan noemen 'de natuurlijke staat van de mens'. En ik vind het leuk om de wind en de zon zo op mijn lijf te voelen. Echt, dit is gewoon de max, je moet het echt ook proberen hoor!” Ik voelde dat ik nog roder werd en stond ongemakkelijk recht. “Ik denk dat ik misschien beter naar huis kan gaan.” Ik wou weglopen maar Silvy kwam voor mij staan. “Noor, sorry, ga niet weg. Ik vergeet het altijd dat jouw ouders zo..... zo preuts zijn. Maar echt, je moet dit proberen hoor!” Ze stak haar hand uit naar mij en streelde over mijn wang. “Je bent zo'n lieverdje als je verlegen bent, maar dat is nergens voor nodig. We zijn hier alleen en we zijn toch allebei hetzelfde. Toe nou.... ontspan je en geniet er gewoon van.”

Silvy kwam wat dichter bij mij staan en haar hand gleed langzaam van mijn wang naar beneden. Ze streelde mijn nek en waar haar hand mijn vel raakte verscheen kippenvel. Steeds lager zakte haar hand tot ze bij de neksluiting van mijn bikinitop aankwam. Ik verstijfde even en keek Silvy recht in de ogen. Een beetje angstig maar ook nieuwsgierig, als wou ik weten wat er nu ging komen. Silvy beantwoordde mijn blik en glimlachte naar me. “Noor, ik....” “Ja?” “Mag ik?” Silvy keek me strak aan en ik knikte. Met een vlugge vingerbeweging schoot het slotje los en zakte het topje naar beneden. Mijn borsten sprongen de vrijheid tegemoet en ik voelde mijn strak naar voren stekende tepels verharden in de frisse lucht. Heel de toestand; het insmeren van Silvy, haar zacht strelende hand en haar prachtige blote lijf zo dicht tegen mij; het had mij allemaal verschrikkelijk geil gemaakt. Ik voelde mij tintelen van kop tot teen en heel even wou ik Silvy kussen. Maar gelijk schoot het door mijn hoofd “Dit is je beste vriendin, dat kan je niet doen!!”

Silvy liet haar hand nog lager zakken op mijn rug en deed het topje helemaal los. Daar stonden we dan, 2 meiden van 16, topless en ons heel bewust van de ander vlak voor ons. “Silvy, ik... ik....” Silvy legde een vinger op mijn lippen. “Ssst. Stil nu. Het is goed zo hoor.” Ze deed een stap achteruit en lachte weer naar me. “Je bent knap Nora, er is niks mis met je prachtige lijf!” De twinkeling in haar ogen bleef deze keer hangen. “Kom, we gaan het water in!” zei Silvy, mijn hand grijpend en ze trok mij joelend over de rand van het zwembad, het frisse water in.

Proestend kwam ik weer boven water en schudde met mijn natte haren heen en weer. Het water uit mijn ogen wrijvend voelde ik plots twee zachte lippen tegen de mijne. Ik deed mijn ogen open en keek weer recht in die diepe groenige ogen van Silvy. Haar lippen streelde die van mij en deden mijn hele lijf tintelen van spanning. Haar handen trokken me stevig tegen haar aan en streelden over mijn rug. Een rilling ging door me heen en ik kuste haar terug, niet nadenkend maar gewoon mijn gevoelens volgend die steeds sterker door mijn lijf joegen. Opgaand in het moment drukte ik mijn lippen stevig tegen die van Silvy en voelde haar mond een beetje open gaan. Langzaam streelde ze met het puntje van haar tong mijn lippen en duwde toen wat harder. Ik deed mijn lippen ook wat van elkaar en even later kreeg ik mijn eerste tongzoen. Silvy was duidelijk al ervaren en nam de leiding. Ik wilde echter niet onder doen en leerde snel bij van haar. Veel te snel naar mijn zin maakte ze zich weer los van mij. “Voel dit beter Noor?”vroeg ze hees. Ik knikte en glimlachte naar mijn beste vriendin die me net had leren tongzoenen. Toen trok ik haar weer tegen mij aan en kuste haar zacht en teder.

Na een lange en intense zoenpartij in het water besloten we wat te gaan zonnen om weer op te warmen. Silvy lag op haar buik en ik steunde op mijn armen terwijl ik naar haar keek. De kriebels in mijn buik waren ondertussen alleen maar groter geworden en ik kroop wat dichter naar haar toe. Zachtjes streelde ik haar rug en de buitenkant van haar benen. Haar lichaam trilde even en ik streelde verder. Terug naar boven, over de zijkant van haar lijfje en rakelings langs de aanzet van haar borsten. Mijn tepels werden weer hard en ik streelde opgewonden verder. Silvy draaide haar hoofd naar mij toe en genoot duidelijk van mijn aanrakingen. “Noor...” fluisterde ze. “Ja?” “Wil je mee naar boven gaan?” Ik voelde mij weer blozen maar knikte dapper ja.

Silvy nam mijn hand en samen gingen we de trap op.

In plaats van mij naar haar kamer te leiden nam ze mij mee naar de badkamer. Daar draaide ze zich naar mij toe en kuste me weer. Haar handen streelden mijn hals en rug en kwamen toen langzaam naar voren. De spanning zinderde door mijn lijf terwijl ze tergend langzaam over mijn borsten begon te strelen. Ik kon haar niet weerstaan en genoot van elke streling. Zachte kreuntjes klonken uit mijn keel en ik voelde dat mijn kutje reageerde op Silvy's gevoelige handen.

Ik deed mijn ogen dicht en genoot van de strelingen van mijn vriendin. Toen ze mijn tepels vast nam trilde ik bijna letterlijk van genot. Ik opende mijn ogen en zag nog net hoe Silvy haar hoofd naar mijn borsten liet zakken. Even later likte ze met haar tong over mijn tepels en ik liet een klein gilletje. Mijn kutje droop ineens van het vocht en ik zocht steun tegen de muur. Terwijl haar handen steeds verder afzakten, bleef Silvy mijn tepels likken en strelen met haar tong. Ze zoog er even op en voelde dat ze nog harder werden. Ik voelde haar strelende handen nu op mijn billen. Steeds zachter streelde ze en steeds sneller gingen haar handen over mijn lijf. Op het moment dat ze mijn venusheuvel raakte kwam ik schokkend voor de eerste keer in mijn leven klaar. Ik schreeuwde het uit van genot en zakte omlaag langs de muur, niet in staat om nog langer recht te blijven staan. In mijn buik ontplofte de vlinders met een knal en tintelingen schoten door mijn hele lijf. Hijgend zat ik daar, en werd door Silvy zacht omarmd in een liefdevolle knuffel. Zo bleven we een tijdje zitten.

“Noor?” Ik keek naar Silvy “Ja...” “Ik euh.....” Silvy leek onzeker. “Wat is er? Na dit kan je me toch alles vertellen hoor.” We moesten allebei even lachen. Ik streelde haar even en keek haar aan. “Ik zie je graag Noor.” fluisterde Silvy. Haar zacht strelend fluisterde ik in haar oor “Ik zie jou ook graag Sil, en al heel lang denk ik. Alleen begreep ik mijn gevoelens niet voor vandaag.” We zoenden weer even en ik voelde weer die zalige tintelingen opkomen maar Silvy stond recht en nam mijn hand vast. “Laten we ons douchen Noor, het wordt al laat” We keken elkaar aan en stapten dan samen de douche in. Er schoot maar één gedachte door mijn hoofd: dit zou de zomer van mijn leven worden! Daar was ik zeker van!

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  
Ik doe wat jij wil!
Heb jij ook zin in kont neuken?
Keihard wordt Brenda in haar kont geramt!
poepstampers.be

Ze wordt gedwongen om te pijpen!
Ze schijt in haar broek en doet wat de raper vraagt!
rapeseksfilms.nl

Mijn buurvrouw met harige muts.
Ze ging vreemd met mij, en ik laat jou de film zien!
behaardekutten.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Vrouwen gaan vreemd!
Zijn kleine pik valt in het niet als hij ziet hoe een dikke negerlul bij zijn vrouw naar binnen gaat.
cuckolding.nl

Rijpe druipende neukgrot.
Wat een heerlijke geile bende als Amber haar kutje leegperst!
creampiefilmpjes.nl

Het zaad diep in haar keel!
Linda wordt gedwongen haar man diep te pijpen terwijl ze bijna kotst, daar kickt hij op!
keelneuksexfilms.nl

Wil jij mij zien sandwichen?
Denise wordt flink genomen in haar kont en natte kut!
anaalplugin.nl

Kom je met ons spelen?
Wij zijn alvast met elkaar begonnen, kom jij ook?
kutjespelen.nl

Ongeschoren huisvrouwen kutten!
Ton likt het kutsap op wat druipt door haar vlesige harige kut.
harigekutsexfilms.nl

Verkracht In Het Park
Serie verkrachter op de vlucht vergrijpt zich aan bange meisjes in het park. SCHOKKEND!
serialraper.nl

Ervaar de ultime extreme sex.
Diep onder de grond in onze bizarre sexkelder voltrekken zich de meest bizarre sex rituelen. De meeste slaven keren ook niet terug. Die blijven voor veel meer!
xtremefetish.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Heerlijk opgepompte kutjes!
Zo heerlijk strak om je pik dat je ze wilt volspuiten!
oppompkut.nl

Dave Neukt Zijn Tante
Dave helpt zijn tante met klusjes in huis. Als beloning krijgt hij een pijpbeurt.
incestseksfilm.nl