Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Slaapfeestje met mijn beste vriendin! [3]
Categorie: lesbo | maandag 17 oktober 2016

Deel 3 - Monique en Lia vielen uitgeput van hun neukpartijtje elkaar omhelzend in slaap. Monique ontwaakte als eerste, ze keek naar haar naakte vriendinnetje die in haar slaap een vinger in haar kutje had gestoken. Ze dacht terug aan haar ontmaagding, aan de eerste keer dat er iets diep in haar buikje gestoken werd en hoe ze er van genoten had. "En nou is Lia aan de beurt" dacht ze. Ze keek om zich heen naar de vele speeltjes die op het bed verspreid lagen. Ze pakte een leren riempje en deed dit om een pols van Lia, vervolgens trok ze voorzichtig, om Lia niet wakker te maken, de vinger uit het spleetje en maakte ook die hand vast. Ze spreidde de armen en bond ze vast aan het hoofdeinde van het bed. Monique liep naar de kast en snuffelde tussen de stapels kleren en lakens of er nog meer speledingen lagen. Opeens zag ze een stang met 2 leren riemen. "Mooi ding maar wat moet ik er mee?" Opeens dacht ze aan een filmpje dat ze op internet gezien had, daarin werd ook zoiets gebruikt. Er werden benen mee uit elkaar vastgezet. "Mmm lijkt me wel geil idee", dacht ze. Ze kroop weer op het bed en maakte heel voorzichtig Lia haar enkels vast aan de stang. "Mooi gezicht zo, lekker wijd gespreid en een mooi open kutje. Zo kan ze geen kant meer op!" Ze ging met haar benen gespreid op Lia haar buik zitten, stak een hand naar achter en begon het openstaande kutje te strelen. Lia kreunde in haar slaap.

Verboden incest films

Monique bukte voorover en zoende Lia op de mond, langzaam ontwaakte het tienertje en begon terug te zoenen. Ze opende haar ogen wijd toen ze ontdekte dat ze haar handen en benen niet kon bewegen. "Wat heb je met me gedaan?" "Nog niets, maar dat gaat nu gebeuren. Ik ga je lekker verkrachten, je van je maagdje beroven, en je kan er niets tegen doen, kinky he?" "Nou euh... Als het maar lekker is dan is het goed" antwoordde Lia met een geile stem. "Eerst even een geile film zoeken" zei Monique. Ze zette een dvd op en bekeek snel even de inhoud. "Ja deze is wel iets, lekker geil denk ik" Ze bekeken de film en Monique begon het lichaam van Lia te strelen. Tussen de speeltjes vond ze een soort zweepje met veertjes. Ze begon er Lia mee te strelen. "Heej dat kietelt" Monique bewoog het zweepje over de stijve tepeltjes en Lia begon al snel met haar lijfje te draaien. Monique streelde haar benen, drukte het ding tegen haar lipjes en begon ermee heen en weer te gaan.

"Stoppp, je maakt me gek met dat ding" kreunde Lia terwijl ze met haar heupen lag te draaien. Monique stopte niet, sterker nog ze begon zachtjes tikken uit te delen op het stijve knopje boven Lia haar neukgaatje. "Godver, ik begin te lekken, lekker is dit zeg" riep ze luid. Monique pakte een vibrator en stak die een stukje in Lia haar druipende poesje, met een stukje tape dat ze gevonden had plakte ze hem vast tussen haar benen. Lia lag kronkelend te genieten van het trilapparaat. Monique begon nu met het zweepje haar tietjes te bewerken. Lia krijstte het uit. Monique kroop op haar slaafje en ging met haar grotje op diens mond zitten. "Likken sletje, drink mijn kutje leeg" zei ze al heupwiegend in Lia haar gezicht. Lia hapte naar adem en begon het lekkere klitje van Monique te likken, in haar kutje deed de vibrator driftig zijn werk, Lia perste met haar kutje maar het ding zat muurvast.

"Moonnnn, ik ga klaarkomen" gilde ze!!

Ze rukte aan haar boeien en sloeg met haar gespreide benen op het bed. "Jaaaa, owwww jezus zeg" Monique begon zelf ook een orgasme te krijgen en bewoog steeds sneller haar heupen over Lia haar gezicht. Haar neus kwam zelfs af en toe in haar spleetje. Lia haar gezicht droop van het meisjesgeil toen Monique er spuitend op klaar was gekomen. "Mag die vibo er uit, mijn kutje gloeit helemaal? " "Geen sprake van, dat ding blijft waar het is tot ik je vliesje ga doorboren" zei Monique bazig. Ze stapte van Lia af, zette een nieuwe dvd op en ging aan het voeteneind van het bed zitten te kijken hoe haar vriendin geteisterd door de zoemende en draaiende vibrator het ene na het andere hoogtepunt moest ondergaan. Tussen haar billen was het laken door en door nat. Zweetdruppels liepen langs haar wangen en haar ogen rolden door haar oogkassen van hoerige geilheid. Monique besloot haar vriendinnetje nog een beetje meer te plagen en pakte nog een vibrator, daarmee begon ze haar over haar hele lijfje te strelen. Het maagdje werd steeds gekker. "Pleaseeee doe dat ding om en neuk me" gilde ze.

"Verkracht me maar, neem me neuk me suf, ik kan niet meer wachten!!"

Monique had echter geen medelijden en ging vrolijk door met haar plagerij. "Nog even wachten lieverd, je moet eerst nog even een paar keer lekker huilend klaarkomen hoor" Met de vibrator begon ze nu tegen het strakke kontgaatje te duwen. "Even dit gaatje ook een stukje vullen"zei ze en ze stak het ding al draaiend in het nauwe reetje van Lia. Ook deze plakte ze vast. Ze ging staan over Lia heen en stak een dildo in haar eigen ontmaagde kutje. "Kijk, geil hι, deze kan er helemaal in. Ik ga lekker mezelf klaarmaken en druip alles in dat hoerige kindersmoeltje van je" Al pompend met de dildo stond ze boven Lia om zichzelf klaar te maken. Haar kutje droop en haar sappen kwamen in het gezicht van de geplaagde Lia. "Owwwww, ik ga flauwvallen zo meteen. Ik kan echt niet meer, dit wordt me teveel" schreeuwde ze. Haar ogen werden helemaal wit, ze zuchtte een paar keer diep en haar hoofd viel opzij.

"Godver, ze is echt van d'r stokkie gevallen", dacht Monique. "Effe bijbrengen" Ze haalde een kan water, ging boven Lia staan en kletste de kan in een keer over haar lichaam. Lia kwam schrikkend vrij, ze trilde van haar tenen tot haar oorlelletjes. "Bij de les blijven sletje" zei Monique. "Stop dan ook met plagen en neuk me alsjeblieft" "Nou eerlijk gezegd heb ik daar ook wel zin in" Monique bond de voorbindlul voor, maakte Lia haar handen los en zei. "Op je knieλn" Toen Lia op haar knieλn zat met de stang nog steeds tussen haar enkels maakte ze haar handen op de rug vast. "Zo nu kan ik je berijden als een paard, ik ga die rubberen hengstenlul diep in je kutje proppen" Ze pakte het flesje olie, spoot Lia haar rug en billen ermee vol en bracht haar neplul in stelling. "Zachtjes" piepte Lia. Monique had daar echter een ander idee over. "Verkrachten zal ik je, helemaal uitwonen" riep ze en meteen drukte ze de lul in een beweging helemaal in Lia haar buik.

Het meisje gilde van pijn, de tranen dropen op het laken.

Monique begon haar wild en hard te gebruiken. "Hier hoertje, je wilde geneukt worden. Nou heb je je zin ik ga je helemaal van de wereld beuken" Langzaam zakte de pijn en ging die over tot een intens genot. Lia begon te kreunen en mee te bewegen in het ritme van haar eerste neukbeurt. "Jaaa, je hebt me ontmaagd, lekker hoor. Neem me hard ik wil het" Monique boog voorover en als 2 honden waren de twee nu aan het neuken. De olie tussen hun lichamen maakte hen lekker glad. Monique voelde de dildo aan haar kant trillen. "Hij gaat trillen dus zo meteen zal hij wel dikker worden en je geile spermatunneltje volspuiten" riep ze. "Jaaaa, ik voel hem al, hij wordt echt dik" brieste de net opengeboorde Lia. De dildo zwol op tot ongekende dikte en spoot een hete straal vloeistof. "Ohhhh, god ik kom, wat is dit heet zeg!" Monique stopte met neuken en genoot van de trillende lul tegen haar klitje. "Ik ga ook weer komen, wat een lekker apparaat is dit zeg!"

Klaargekomen lag Monique uit te hijgen op de rug van Lia, Lia lag te snuiven en te bijten in het laken. Zwaar was ze klaargekomen, maar haar vliesje was weg. Monique verwijderde de boeien en de stang en samen lagen ze uit te rusten te midden van hun speeltjes. "Tjee zeg wat hebben wij veel stof voor ons werkstuk", zei Lia. "Weet je wat we schrijven het gewoon op, en als titel gebruiken we "Het menselijk lichaam en wat ermee gebeurt als meisjes puberen" " zei Monique. "Zouden we dat wel doen, stel dat hij boos wordt?" "Nou en, hij durft het echt niet aan de directeur te laten zien volgens mij" Zo gezegd zo gedaan. Na een ontbijtje en een lekkere douche, waarbij ze weer elkaar lekker aflikten, begonnen ze aan het werkstuk. "Nou, als het beoordeeld wordt op het aantal pagina`s winnen we zeker" Ze printten het zootje uit en staken het in een map. Samen genoten ze nog van de rest van de dag en toen Monique haar ouders thuis waren ging Lia ook terug naar huis. Genietend van haar gedachten viel Monique die avond in slaap.

De volgende dag kwamen de meisjes op school en brachten hun werkstuk naar de leraar. "Mooi zo meisjes, vrijdag krijgen jullie de uitslag als we weer les hebben!" De week verliep rustig, tenminste voor zover je van rustig kan spreken. Monique en Lia hadden elkaar bij elke kans die ze kregen betast en zelfs een paar keer op de toiletten elkaar gebeft. Die vrijdag stapten ze het biologielokaal binnen, ze waren iets te laat omdat ze net weer de toiletten hadden bezocht. De hele klas zat met grote ogen te kijken toen ze binnenkwamen. Op hun tafeltje lag een hele stapel papier. Allemaal werkstukken van de anderen. "Godver, dus die kerel heeft de onze ook aan de rest gegeven", fluisterde Monique. Beide meiden werden zo rood als een kreeft. "Nou klas, jullie hebben allemaal goed je best gedaan op het werkstuk. Maar over eentje gaan we het deze les hebben!" Hij liet de klas het werkstuk van de twee sletjes voor zich nemen en liet een van de jongens het voorlezen. Ze konden wel door de grond zakken. "Stel dat ze het geloven" fluisterde Lia. "Geluk nog dat we niet onze echte namen hebben gebruikt!"

Zwijgend volgden ze verder de leesbeurt van de jongen. Toen die klaar was keek de hele klas hen weer met grote ogen aan, de jongen voor hun knipoogde zelfs. "Nou mensen, dit is inderdaad wat er kan gebeuren als de hormonen van jonge mensen hun eigen weg beginnen te volgen" zei de leraar. Vervolgens begon hij de klas uit te leggen wat er verder nog kon gebeuren en toen de les was afgelopen had hij de leerlingen haarfijn uit de doeken gedaan hoe alles werkte. De klas kreeg een nieuwe opdracht en werd in groepen van 4 gedeeld. De leraar keek naar Lia en Monique, keek de klas rond en gaf de jongen die voorgelezen had en de jongen voor hun opdracht om samen met de 2 een groepje te vormen. "Volgende week een werkstuk over de voortplanting in de dierenwereld. Zowel zoogdieren als andere dieren", was de opdracht. Na de les zaten ze dus met 2 jongens in de aula. Peter (14) en Erik(13) keken de twee aan en Erik zei "Jullie kunnen mooie dingen verzinnen zeg!" "Verzinnen ?" zei Peter... "Ik denk eerder beleven" Ze spraken af dat ze zaterdag bij Monique thuis aan het werkstuk zouden gaan werken. "Ik breng mijn laptop wel mee", zei Erik.

Onderweg naar huis waren de meiden stil, ze dachten aan hun werkstuk en de reactie van Peter. Thuis gingen ze naar Monique haar kamer. "Ben benieuwd wat die jongens voor idee hadden net" zei Lia. "Ik ook, maar we zien morgen wel. Kom ik wil je even likken voor mijn ouders thuiskomen" En zo lagen ze binnen de minuut naakt elkaars neuktunneltjes leeg te likken.

Einde Deel 3

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
Ik doe wat jij wil!
Heb jij ook zin in kont neuken?
Keihard wordt Brenda in haar kont geramt!
poepstampers.be

Ze wordt gedwongen om te pijpen!
Ze schijt in haar broek en doet wat de raper vraagt!
rapeseksfilms.nl

Mijn buurvrouw met harige muts.
Ze ging vreemd met mij, en ik laat jou de film zien!
behaardekutten.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Vrouwen gaan vreemd!
Zijn kleine pik valt in het niet als hij ziet hoe een dikke negerlul bij zijn vrouw naar binnen gaat.
cuckolding.nl

Rijpe druipende neukgrot.
Wat een heerlijke geile bende als Amber haar kutje leegperst!
creampiefilmpjes.nl

Het zaad diep in haar keel!
Linda wordt gedwongen haar man diep te pijpen terwijl ze bijna kotst, daar kickt hij op!
keelneuksexfilms.nl

Wil jij mij zien sandwichen?
Denise wordt flink genomen in haar kont en natte kut!
anaalplugin.nl

Kom je met ons spelen?
Wij zijn alvast met elkaar begonnen, kom jij ook?
kutjespelen.nl

Ongeschoren huisvrouwen kutten!
Ton likt het kutsap op wat druipt door haar vlesige harige kut.
harigekutsexfilms.nl

Verkracht In Het Park
Serie verkrachter op de vlucht vergrijpt zich aan bange meisjes in het park. SCHOKKEND!
serialraper.nl

Ervaar de ultime extreme sex.
Diep onder de grond in onze bizarre sexkelder voltrekken zich de meest bizarre sex rituelen. De meeste slaven keren ook niet terug. Die blijven voor veel meer!
xtremefetish.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Heerlijk opgepompte kutjes!
Zo heerlijk strak om je pik dat je ze wilt volspuiten!
oppompkut.nl

Dave Neukt Zijn Tante
Dave helpt zijn tante met klusjes in huis. Als beloning krijgt hij een pijpbeurt.
incestseksfilm.nl