Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Slaapfeestje met mijn beste vriendin! [1]
Categorie: lesbo | maandag 17 oktober 2016

Deel 1 - Monique was op haar kamer met haar pc bezig. Ze las veel geile verhaaltjes en kreeg er ook vaak de kriebels van in haar buik. Ze had haar pyjama al aan. Al lezend over 2 meisjes die elkaar aan het verwennen waren gleed ze met haar hand onder haar pyjama en begon haar prille tietjes te strelen. Ze vond dit altijd wel prettig, haar tepeltjes werden er altijd stijf van. Gaandeweg het verhaal stak ze ook een hand in haar broekje en streelde haar vochtige spleetje en haar kleine klitje. Er werd op de deur geklopt en haar moeder kwam zeggen dat het bedtijd was. Monique zette snel de pc uit en zei “Oke mam, ik ga slapen!” In bed lag ze te denken aan het verhaaltje en weer stak ze een hand in haar broek. Ze vingerde haar kutje, draaide op haar buik en begon haar vinger te neuken. “Hoe zou dat zijn, met een meisje spelen?” vroeg ze zich al spelend af. Na een tijdje lekker haar lijfje verwend te hebben ging ze slapen.

Verboden incest films

De volgende dag kregen ze op school bij biologieles de opdracht om een werkstuk te maken over het menselijk lichaam. Ze moesten dit doen in groepjes van 2. Monique werd ingedeeld bij een andere meisje, Lia. De leraar zei dat ze bij de volgende les het werkstuk moesten inleveren. Samen zaten de 2 meiden in de pauze te bespreken hoe ze het gingen doen. “Volgens mij kunnen we het beste in het weekend bij iemand thuis werken” zei Monique. Omdat Monique de enige was met een eigen PC besloten ze om de komende zaterdag bij Monique te komen, op de PC konden ze dan een en ander uitzoeken als het nodig zou zijn. In die week zat Monique nog vaak verhaaltjes te lezen en dacht daarbij soms aan Lia. Ze vond het wel een lieve en mooie meid. Haar ouders vertelden haar dat ze zaterdag mee zou moeten naar familie in het noorden en dat ze zondag thuis zouden komen. Monique vertelde van de opdracht en dat ze niet mee kon. Haar moeder zei “Misschien kun je bij Lia slapen als het van haar ouders mag” “Ja maar die heeft geen PC om dingen op te zoeken, kan Lia niet hier slapen dan?” “Nou ja, je zult ooit een keer moeten beginnen met alleen thuis zijn dus misschien nu maar dan, als Lia er is ben je in ieder geval met z'n tweetjes en haar ouders wonen 2 straten verder.” Lia werd gebeld en haar ouders vonden het ook wel goed, de meisjes moesten dan wel zorgen dat ze alles goed afsloten en een beetje op tijd naar bed gaan.

Die zaterdag stond Lia om 2 uur voor de deur. Monique liet haar binnen en liet haar de logeerkamer zien. Nadat ze met haar ouders nog wat gedronken had moesten die vertrekken, het was nog een lange rit. “Er staat lekkers genoeg in de kast voor vanavond, dus veel plezier dames” zei haar moeder. Samen zaten de meisjes op de kamer van Monique en overlegden wat voor onderwerp ze zouden doen. Ze konden zo snel niets leuks vinden en gingen op internet zoeken. Al zoekend naar onderwerpen over het menselijk lichaam kwamen ze ook heel veel sites tegen die niet bepaald bij biologieles thuis hoorden. Maar ze vonden een site waar ze iets aan hadden, het lichaam en de werking ervan van een man werd er beschreven en ook dat van een vrouw. Ze kopieerden bepaalde delen en printten die uit.

Ook het onderwerp masturberen kwam te sprake!

Hoe het gedaan werd en waar de lekkere plekjes waren. Monique werd er best een beetje geil van en zat met haar kontje te draaien op haar stoel. “Wat zit je te doen ?” vraagt Lia. “Nou ik vind het best opwindend wat we aan het maken zijn en nou kriebelt mijn kutje” zei Monique “Bij jou niet dan” “Een beetje” is het antwoord. “Vinger jij je kutje wel eens net als daar beschreven staat?” vraagt Monique verder. “Nee, jij wel dan?” “Soms als ik sites bezoek, dan wel” verteld Monique. Lia vraagt of ze eens een site kan opzetten en Monique zoekt er een waar ze al eens een filmpje van 2 meisjes gekeken had. Samen bekeken ze geile filmpje waarin 2 jonge meisjes heerlijk met elkaar bezig waren Monique begon zich tussen haar benen te strelen en legde ook een hand bij Lia op haar knie. “Leuk hé, dat filmpje? “vroeg ze al strelend over Lia haar bovenbeen. “Mmm, best wel maar ze likken ook elkaars plasgaatjes, dat is vies toch?” “Ik heb wel eens mijn poesje gevingerd en toen geproefd en het is best lekker...”

Monique streelde verder en hield haar hand nu tegen het kruis van Lia, ze drukte een beetje en zag dat Lia een diepe zucht slaakte. Bij zichzelf opende ze haar broeken stak een hand er in. Lia bleef strak voor zich uitkijken maar bracht wel een hand naar haar kruis. “Doe je broek ook maar open” zei Monique “Of misschien maar uit” Lia keek haar blozend aan. “Je buikje kriebelt toch ook? Nou dan moet je even met je kutje spelen” zei Monique die het voorbeeld gaf en haar spijkerbroek uit deed. Lia stond verlegen op en stroopte ook haar broek af. Samen zaten ze nu in hun slipje een nieuw filmpje te zoeken. Monique zat met haar hand in haar broekje en kreunde licht toen ze een vinger in haar spleetje stak. Met haar andere hand begon ze weer Lia te strelen, die opende haar beentjes en Monique voelde dat haar broekje nat werd.

“Zie je wel, je wordt ook nat dus je bent geil aan het worden!“

“Ik ook hoor voel maar...” Voorzichtig kwam de hand van Lia bij Monique naar haar broekje. Dat was drijfnat, Monique zat zich in te denken dat ze nu misschien eindelijk met een meisje zou gaan vrijen. “Zullen we eens gaan doen net als in het filmpje?” vroeg ze op een gegeven moment. Meteen de daad bij het woord voegend pakte ze Lia haar hand en trok haar omhoog. Lia stribbelde niet tegen, maar zweeg verder wel. Monique gaf haar een kus op haar mond en omarmde haar. “Kom we gaan op bed liggen” Lia volgde gedwee en samen lagen ze op het bed. Monique begon Lia haar borstjes te voelen en gleed met haar hand het kleine slipje in. Lia zuchtte zwaar. “Ow, mijn buikje!” Monique begon aan het truitje van Lia te trekken en die hielp haar met uittrekken. Even later lagen de 2 pubers in hun slipjes met elkaar te spelen. Monique begon weer te zoenen en duwde nu haar tong bij Lia in haar mond. Even gebeurde er niets, maar al snel begon Lia mee te tongen. Ze krioelde op het bed, streelden elkaars lichaam en genoten. “Lekker he, lekkerder als filmpjes kijken”, zei Monique. “Zal ik je lekkere plekje eens zoeken” “Doe maar” fluisterde Lia.

Monique stroopte het slipje naar beneden en keek naar het kleine kutje va Lia. “Mooi kutje heb je, mag ik eens ruiken?” Lia opende haar benen en Monique dook met haar hoofd richting het poesje. Ze snoof een paar keer en zei “MMMM ruikt lekker dat kutje even proeven ook “ Ze likte even over de strakke lipjes en Lia kreunde steeds luider. Monique kroop op haar vriendin en begon weer te tongen. “Lekker hé, die sapjes” “Best wel, mag ik bij jou ook eens proeven?” Monique deed haar slipje uit en nu lagen ze alle 2 bloot. Lia likte Monique haar kutje even en zei “Jij smaakt ook lekker” Ze kropen weer over elkaar heen en in een omarming verstrengeld genoten ze van hun samenzijn. Hun tietjes voelden lekker warm tegen elkaar en tussen hun benen lagen ze elkaars kutje te beroeren met hun bovenbeen. “Zullen we eerst lekker even in bad kruipen lekker elkaar inzepen?” “Is goed” zei Lia, die het nog steeds wel een beetje raar vond dat ze hier met een meisje lag. Monique zette het bad aan en tegenover elkaar zittend genoten ze weer van elkaars lijfjes.

Monique begon met haar eigen borstjes te spelen en Lia volgde haar voorbeeld. Beiden hadden ze heerlijke kleine tietjes met lekker harde tepeltjes. "Lekker hé, zo samen in bad, ik kijk graag naar je mooie lijf." zei Monique. "En ik naar het jouwe, je bent heel knap." Monique wreef met haar benen langs die van Lia en Lia beantwoordde die actie door met 1 voet tegen het kutje van Monique te drukken. Toen ze de voet heen en weer bewoog kon Monique een kreun van opwinding niet onderdrukken. "Hummm, lekker die voet tegen mijn klitje. Ga door" hijgde ze. Zelf begon ze Lia haar speeltje te werken met haar voet, ze liet haar grote teen tegen het stijve knopje komen en begon ermee rond te draaien. Lia begon zwaar te ademen, haar borstjes bewogen op het ritme mee. "Vinger me eens met je teen, duw hem eens tussen m'n lipjes" hijgde ze. Ze leunden alle 2 achterover, lieten hun hoofd op de bad rand hangen en genoten van hun samenzijn. Ze vingerden elkaar lustig met hun tenen, streelden elkaars tietjes met de andere voet, likten elkaars tenen en gilden zowat de buurt bij elkaar zo geil en heet was het. Monique begon als eerste met haar heupen te draaien op de teen van haar vriendin. "Liaaaa, ik ga klaarkomen op je teen!"

Neuk me met je voet!

"Jahaaa, het komttttt" Trillend als een espenblad kwam ze klaar, ze rilde over haar hele lijfje. Met 2 handen moest ze zich aan het bad vast houden om niet naar beneden te glijden en onder water te verdwijnen. "Wat kom jij lekker klaar zeg, neuk mijn kutje ook eens lekker hard ik wil ook' zei Lia terwijl ze zelf al begon met haar spleetje tegen de teen er in op te rijden. Monique draaide met haar teen in het strakke grotje, Lia vingerde haar klitje en even later brulde ze als een leeuwin. Haar orgasme was overweldigend. Samen lagen ze nog enkele minuten na te hijgen. Monique stond op, pakte de douchegel en spoot een flinke dosis over haar borstjes. "Kom jij ook, en dan lekker tegen elkaar vrijen met inzepen. We hebben dan lekker onze handen vrij", Lia stond ook recht, spoot haar lijfje vol met gel en in een heerlijke omhelzing wreven de meiden elkaars lichaam in. De ene keer met hun buikjes tegen elkaar, dan weer de een voor en de ander achter. Met hun benen tussen elkaars dijen. Overal zorgden ze dat er gel kwam tot aan hun gezichten toe. Die werden ingesmeerd als ze elkaar met hun tong aan het bewerken waren.

"Lekker hoor die biologieles, ze mogen ons wel elke week een werkstuk laten maken" giechelde Lia. "Hi, hi ja, maar dit zullen we maar niet opschrijven denk ik" "Nou ja, misschien eigenlijk wel leuk. De enige die het leest is de lerares" zei Lia. "We zullen zien, eerst maar lekker genieten nog ik wordt best weer een beetje geil" Monique pakte de douchekop en begon Lia af te spoelen. De straal voelde heerlijk, lekker heet en hard. Tussen haar benen aangekomen drukte Monique de kop tegen het spleetje van Lia en die zuchtte diep. "Oeffff, ik voel hem spuiten in mijn gaatje", Monique bewoog de kop langs haar lipjes, Lia opende ze met beide handen en de straal kwam hard tegen haar klitje. "Als je zo doorgaat val ik om" kreunde ze met knikkende knieën. Monique ging op haar knieën zitten en begon de buik van Lia te likken, al zoenend kwam ze bij het openstaande kutje en zoog het knoertharde klitje in haar mond. Ondertussen hield ze de harde straal strak tegen het dampende kutje.

Lia pakte haar hoofd, drukte haar tegen haar buik en riep "Yesssss, hierrrrrr" Schreeuwend en snikkend kwam ze tot een orgasme. Ze leunde zwaar op het hoofd van Monique. "Tjeeeee, wat was ditttt lekkerrr" Monique stond rechtop en begon haar te tongen. "Lekker hé, die straal, dat doe ik zelf ook wel eens, doe jij het eens bij mij." Ze draaide zich om, bukte voorover en hield zich vast aan de rand van het bad. Met gespreide benen wachtte ze op wat Lia ging doen. Lia spoelde haar van top tot teen af en met een hand hield ze haar billetje van elkaar. De straal op het sterretje richtend zei ze "Pak jij ook even een kant dan kan ik er beter bij" Samen trokken ze de billen van Monique uit elkaar en Lia spoot de harde straal tegen het gaatje voor haar. "Oeff, lekker. Dat kan bijna niet als je alleen bent" Om en om de straal in een gaatje spuiten bewoog Lia de kop tussen de benen van haar inmiddels beste vriendin. Wat genoten de dametjes. Lia boog voorover en begon het kontje van Monique te likken. Monique kreeg het zwaar en moest haar hand van haar kontje halen om er mee op de bad rand te leunen.

Lia drukte de douchekop tegen haar kutje en zei "Benen dicht kan je hem zelf vast houden." Monique drukte haar dijen tegen elkaar om de kop vast te klemmen en Lia opende nu haar billetjes. De tong en de kop samen zorgden ervoor dat Monique hevig begon te schokken, met verwoede pogingen probeerde ze de kop vast te houden, maar haar hoogtepunt was te sterk. De kop viel in het water, Monique liet haar hoofd op haar armen zakken. "Tjeee, wat geil zeg die tong tegen mijn kontje" De meiden spoelden zich nog even na en trokken beiden een badjas aan.

"Kom we gaan in mijn ouders hun slaapkamer, lekker op het grote bed!"

In elkaar gerold lagen ze na te genieten en uit te rusten van hun heerlijke gebadder. "Ik ben blij met je, je bent lief en geil" zei Lia "Zonder jou zou ik nog lang niet met mijn kutje gespeeld hebben denk ik" "En zonder jou zou mijn wens om met een meisje je vrijen ook niet zijn uitgekomen" bekende Monique. Samen vielen de 2 verliefde meisjes in een diepe slaap. Na een uurtje ontwaakte Monique als eerste. In haar ochtendjas ging ze naar beneden en haalde een fles drinken. Terug boven lag Lia inmiddels naakt te wachten. "Ja lekker een glaasje drinken" "Ik zal even een dvd halen die ik gemaakt heb, kunnen we die hier op de tv kijken" Monique haalde een dvd en samen lagen ze in hun blootje te kijken. "Heejjjj, dat zijn we zelf" zei Lia. "Ja leuk hé, ik heb laatst een camera op mijn kamer en in de badkamer gemaakt om mezelf te kunnen kijken achteraf!" "Ben je niet bang dat ze het merken?" "Soms wel, maar ik heb ze wel goed verstopt!" Samen bekeken ze hun heerlijke escapades.

Monique opende het nachtkastje en zei "Heej kijk eens wat hier ligt!" Ze haalde allerlei spulletjes uit het kastje. "Kijk in die ook eens" Lia keek in het andere en zei: "Deze ligt ook vol met die dingen!" Een paar tellen later lag het bed bezaaid met allerlei speeltjes. Een dildo, een paar verschillende vibrators, riempjes met bont, van alles zagen ze liggen. Monique opende het laatje van het nachtkastje. "Misschien ligt er nog wel meer!" Uit het laatje haalde ze een stapeltje dvd`s. "Kijk, dit zijn gebrande dvd`s en geen gekochte!"

Wat zou er op staan??? Zullen de meisjes nog doorgaan??

Einde Deel 1

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!
Supergeile vuistneuk porno!
Anna houdt van extreem, ze kickt erop als Johan zijn vuist diep in haar kut gaat, hoe dieper hoe beter.
vuistneuksexfilms.nl

Gewurgd met een touw!
Dit bange meisje wordt de adem ontnomen door verkrachters.
wurgsexfilms.nl

Sperma Met Aardbei-smaak
Manon vind het heerlijk om Dave af te zuigen. Zeker als hij gister aarbeien heeft gegeten, dan smaakt het zaad fantastisch!
spermabekkies.nl

Gestoorde sexdokter slaat door.
Er is geen vrouwelijke patient veilig voor dokter kink. Zijn onderzoeken lopen allemaal uit in perverse vaak gedwongen sexspelletjes. Wat een smeerlap!
doktersnijgeil.com

Bloedgeile Rijpe Snollen Neuken!
Ze zijn al op leeftijd, maar ze gaan helemaal wild. Kom kijken hoe opa en oma VIAGRA uitprobroberen en een geweldige gangbang organiseren met al hun geile oude sexvrienden uit Tiel!
oudewijvensex.nl

Zure ongeschoren kutten!
Ongewassen en zwaar behaarde kutten worden door vieze mannen geneukt!
zwaarbehaardevagina.nl

Ik hou van het ondergaan van...
Ik hou van het ondergaan van... zeer extreme gore ranzige buitengewoon smerige poep en plassex, misbruik me voor al je vieze klusjes. IK BEN JOUW SEX SLAAF!
scathoertje.nl

Oma neukt haar neefje!
Oma is geil en neukt haar neefje op de bank!
perverseomas.com

Keiharde rape!
Leo moet toekijken hoe zijn vriendin op gruwelijke wijze wordt verkracht.
hdrapesex.nl

Durf jij de controle te verlieze
Hier heb je geen keuze! De meester is de baas dus luister!
bdsmseksfilms.nl

Onderdanige homoslaven!
Pak aan kreng en zuig mijn harde lul en slik mijn zaad!
maledomination.nl

Zwarte hoeren ondergespoten!
Deze zwarte meiden worden keihard geneukt en ondergespoten.
blacksexfilms.nl

Shemale Komt Klaar Op Borsten
Dit lekkere wijf hoef je niet over haar borsten te spuiten, dat kan ze namelijk zelf! Jan heet tegenwoordig Jane en is voorzien van een keihard stuk neukvlees!
shemalesins.nl

Twee Zoons Neuken Moeder
Anja krijgt een heel speciaal moederdagkado, ze wordt wakker gelikt door haar zoons. Kom Kijken!
incestsexfilms.com

Hard en diep in haar kont!
Ze komt gillend klaar van deze wilde neukpartij.
geilesloerie.nl