Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Linda mijn vriendin en prive hoertje
Categorie: lesbo | maandag 10 februari 2014 05:02

Geile afspraakjes

Ik heb al met al een paar jaar nodig gehad om er voor uit te komen, maar ik val op vrouwen. En dat, terwijl ik gelukkig getrouwd ben. Elke keer als het bij me opborrelde dacht ik dat dit niet kon. Om eindelijk eens te kunnen ervaren hoe het is om met een vrouw te vrijen heb ik een advertentie in een blad geplaatst, waarin ik aangaf dat ik op zoek was naar een echte vrouw om eens te ervaren wat het is om eens ongedwongen en open te doen. Ik was zelfs bereid om daar voor te betalen, om de drempel voor mij wat lager te maken. Dat leverde helaas geen resultaat op. Mijn naam is Gerrie, ik woon in Zeeland. Ik ben vijfenveertig jaar, nogal stevig van mezelf, zeg maar gewoon dik, maar zie er niet onaardig uit. Mijn huwelijk is goed…op de seks na. We hebben het heel goed samen en kunnen dankzij een goed gezamenlijk inkomen alles doen wat we willen. Ik heb al een paar jaar een hulp in de huishouding die alle werkzaamheden voor mij uitvoert, ze heet Linda. Ze kwam bij ons werken toen haar man van haar scheidde en ze op zoek was naar extra inkomen. Ze kon het geld heel goed gebruiken en het was bovendien een stuk afleiding voor haar. In tegenstelling tot mij was Linda gezegend met een heerlijk slank figuurtje.

Alles wat een vrouw aantrekkelijk en opwindend maakt voor de ander heeft zij in huis. Als ze bijvoorbeeld bezig was de ramen te lappen, dan kon ik vrijuit tegen haar fraai gevormde billen aankijken en zag ik elke keer weer een leuk slipje of een string. Linda droeg altijd korte rokjes, waarbij haar lange slanke benen nog beter tot hun recht kwamen. Elke keer dat ik haar zo zag, kreeg ik zo’n zin om haar eens van achter lekker te pakken, maar ik was bang voor een negatieve reactie van haar kant. Ik droomde er zelfs van hoe lekker een vrijpartij met haar wel zou kunnen zijn. Want ik verlangde enorm naar haar aandacht, liefde en ook een stevig stuk geile seks, ook al had ik nog nooit iets met een vrouw gehad. Op een avond was mijn man naar Goes en het zou laat worden. Alsof ze het geroken had, kwam Linda onverwacht even langs. Ze was erg opgewekt en vrolijk en al gauw kletsten we honderduit. Ze had een mooi jurkje gekocht en had die in een plastic tasje meegenomen om hem aan met te laten zien. Ik stelde haar voor om eerst een kopje koffie te drinken, waarna ze het jurkje dan wel zou kunnen laten zien, zonder op dat moment een speciale bedoeling te hebben. Toen ze naast me op de bank zat, begreep ik dat ik nu misschien de kans had. Op dat moment werd ik nerveus, dus om de aandacht een beetje af te leiden zette ik de TV aan. ik ging weer naast haar op de bank zitten en legde terloops mijn hand op haar dij, en voelde door de stof van haar jurkje een paar knopjes.

Ze droeg een jarretelle gordeltje onder het jurkje, dus wist ik dat ze haar lange benen in een paar nylons had verpakt en niet in een panty. Ik voelde een trilling door haar heen gaan. Toen ik merkte dat ze me niet afweerde gleed mijn hand langzaam over haar dij naar boven. Ik liet mijn hand liggen op de boord van haar nylonkous en de jarretelle. Ineens keek ze me aan en lachte. Ik zag dat ze ook een beetje zenuwachtig was. Ze keek me aan met die mooie ogen en zei; “Wat wil je nu Gerrie? Ben je nu zo geil en eenzaam dat je naar een andere vrouw begint te verlangen?” Het nieuwe jurkje was vergeten. We raakten in gesprek en ze zei tegen mij dat ze wel in de gaten had gekregen dat het tussen mijn man en mij in seksueel opzicht niet boterde. Ik zei niets, trok haar zacht naar me toe, omhelsde haar, zoende haar op die mooie zachte lippen, en zei; “Kun jij me een beetje liefde geven, Linda?” Ik zat al met mijn hand tegen haar string en voorzichtig duwde ik tegen het zachte kruisje. Ze lachte alleen maar en deed tergend langzaam haar benen voor me uit elkaar. Opnieuw zoende ik haar, en voor het eerst in mijn leven was ik met een vrouw aan het tongen. Mijn hand gleed haar string in op zoek naar haar kutje. Dat voelde zalig zacht aan. Ik mocht met een vinger tussen haar schaamlipjes komen. Ik schoot door, zat er helemaal in en voelde dat ze nat begon te worden. Het was nu makkelijk om mijn vinger in en uit te bewegen. Toen duwde ze mijn hand weg, ze zei dat ze even een moment voor zichzelf wilde hebben.

Ze stond op en ging naar het toilet.

Toen ze terug kwam ging ze weer naast me zitten en zei; “Gerrie, het zijn moeilijke tijden voor mij, nu ik gescheiden ben. Ik heb eigenlijk nooit geld om iets extra’s voor mezelf te kunnen kopen. Dit jurkje is het eerste kledingstuk dat ik in de laatste twee jaar heb kunnen kopen, en ik heb er bast wel lang voor moeten sparen. Ik wil jou heel graag verwennen, en goed ook, want ik weet wat een vrouw als jij graag wil hebben. Maar dan wil ik niet je vriendin zijn, maar je eigen privι hoertje. Ik wil er ook voor betaald krijgen. Hoe denk je daar over Gerrie?” Ze zakte achterover op de bank en deed haar jurkje omhoog. Ik zag de boord van haar nylons tevoorschijn komen, ze droeg een brede jarretelle gordel waaraan haar nylons bevestigd waren. Langzaam gingen haar benen weer uit elkaar en tot mijn grote verbazing zag ik dat ze haar string had uitgetrokken. Ik kon een streepje schaamhaar zien zitten en ook zag ik haar vochtige, ietwat opgezwollen schaamlipjes. Ik ben zelf halverwege de veertig en Linda is begin dertig. Als twee volwassen vrouwen zaten we naast elkaar op de bank de ene vrouw staarde als gebiologeerd naar het kutje van de andere. Toen drong pas goed tot me door wat ze had gezegd; Linda, mijn hoertje! Betaalde liefde tussen twee vrouwen. Je hoort zo vaak over mannen die graag eens naar de hoeren gaan, en er zijn natuurlijk ook wel vrouwen die zich laten verwennen door een man die daarvoor betaald krijgt.

Maar een hoertje voor een vrouw?

Er zat er een vlak naast me! Die lieve, mooie, geile Linda! Ik vroeg haar wat het dan moest kosten en ze noemde een prijs die ik zelf eigenlijk belachelijk laag vond. Ik zei dat ik die prijs heel graag zou verdubbelen als ze echt lief voor me zou zijn. En er nooit met mijn man over zou praten. Ze was het volledig met me eens, het zou iets speciaals zijn tussen ons. Mijn hand gleed over haar zachte dij naar haar kutje en ik stak nu twee vingers in haar kutje terwijl ik er van genoot om haar zo te zien. Ik had dit kutje immers gekocht. In de uren dat ik ervoor betaalde was dat kutje voor mij, en was zij mijn eigen hoertje. Ik vroeg haar of ik misschien niet veel te dik voor haar was. Ze is zelf heel slank met een smal middeltje en een paar kleine, maar stevig vooruit staande borsten. Ze heeft lang, donkerbruin haar en haar tepeltjes zijn ook donker. Ik daarentegen ben volslank, en heb kort geblondeerd haar. Mijn borsten zij wel vier keer zo groot als die van haar, mijn kut is een stuk ruimer en groter, en ook het formaat van mijn billen is niet met die van haar te vergelijken. Ze zei me dat ze me heel erg mooi vond, en dat ze al eens eerder iets met een vrouw had gehad. “Er mankeert niets aan jou, laat verder alles maar aan mij over. Ik ben heel blij met het geld en ik zal je zo goed als ik kan verwennen. Bij mij zul je niets te kort komen.” Ze voegde de daad bij het woord, maakte mijn bloes open, deed deze uit, en even later volgde ook mijn BH. Ze masseerde mijn grote borsten vakkundig, ze zoog hard op mijn forse tepels. Iets wat mijn man nog nooit had gedaan. “Hoe mijn nieuwe jurkje me staat zal ik een andere keer wel laten zien,” lachte ze.

“Hebben we nog tijd voordat je man thuiskomt?

Mooi, dan kleed ik jou eerst helemaal uit, en daarna laat ik mijn lijf aan jou zien. Kun je het vlees mooi keuren… Al gauw zat ik naakt op de banken ik schaamde me een beetje voor mijn dikke kont, dijen en buik. Maar Linda zoende me overal en likte me zelfs tussen mijn benen! Ik sidderde van genot toen ze met haar tong mijn kut beroerde. Toen ging ze staan en trok ze haar jurkje uit. Daar stond mijn eigen slanke hoertje. Wat was ze mooi! Ik stond ook op en mijn grote borsten wreven tegen de kleine borsten van Linda. We gaven elkaar weer een heerlijke tongzoen. Dit is een korte avond gebleven omdat we toch een beetje bang waren dat mijn man eerder thuis zou komen, maar Linda likte me zalig klaar en ik proefde voor het eerst ook zelf een kutje. Ik had direct de smaak te pakken en weet nu dat er niets lekkerder is dan een kutje likken of je eigen kutje door een heerlijke tong laten verwennen. Ze was echt als een hoertje, gewillig en geil, en eigenlijk voor alles te porren. Linda komt nog steeds gewoon werken en krijgt daar ook voor betaald. Altijd kort gerokt en steeds weer met een ander stringetje eronder. Ik streel haar dan graag over haar mooie billen en we geven elkaar wel kusjes, maar daar blijft het dan bij. De veiligste middag voor seks is de dinsdag. Dan verdient ze als mijn eigen hoertje haar extra inkomen. Ze maakt me elke keer weer vrolijk. Altijd heeft ze iets leuks aan want ze koopt, nu ze het wat breder heeft graag mooie kleding enz. Ze krijgt van mij regelmatig geile lingerie. We hebben zelfs samen een grote vibrator gekocht en ik heb nooit geweten dat het spelen met een vibrator zo opwindend kan zijn.

Linda likt me eerst altijd klaar, daarna beginnen we heerlijk met elkaar te vrijen. Dit vindt ze haar primaire taak want ze is immers mijn hoertje. Mijn man weet hier absoluut niets van en ik kan haar ook voor dit werk van mijn financiλle middelen betalen. Ik ben veranderd. Draag in tegenstelling tot het begin graag sexy kleding, maak me lekker op en ben maar liefst twintig kilo afgevallen. Ik zie er veel beter uit en merk dat er met regelmaat door andere mannen naar mij gekeken wordt. Helaas voor die mannen, ik ben veel te gelukkig met haar. Ze weert me nooit af en ik mag alles met haar doen wat ik wil. Onze vibrator gaat zelfs op mijn verzoek haar kontje in, terwijl haar hand met groot gemak mijn kut kan vullen. De spelletjes worden wat pervers van karakter en momenteel eis ik van haar dat ze zich bij mij thuis opmaakt, want dan lijkt ze echt op een hoertje. Dan heeft ze bijvoorbeeld lange laarzen aan met spitse hoge hakken en natuurlijk geile lingerie. Nylons en een jarretellegordeltje hebben mijn absolute voorkeur, haar kutje komt dan nog beter tot haar recht. We vinden het allebei geil als ze ook in bed haar hakken aanhoudt. Ze geniet ervan om te zien dat ze me geil maakt. Wat mij betreft gaat dit de komende jaren gewoon door. Ik ben in elk geval blij dat het zover gekomen is.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm