Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Slaap vannacht naakt en blijf dat tot ik er ben
Categorie: lesbo | vrijdag 13 december 2013 12:54

Geile afspraakjes

"Een nog redelijk aantrekkelijke vrouw van net geen vijftig, samenwonend met een lieve en ruimdenkende man, die mij voldoende vrijheid gunt om ook mijn gevoelens voor vrouwen van tijd tot tijd te kunnen ventileren met mijn hartsvriendin, zoekt langs deze onsympathieke weg …." Mocht ik het ooit overwogen hebben om, voor welke reden dan ook, een contactadvertentie te plaatsen, dan zou die er jarenlang ongetwijfeld zo hebben uitgezien. Inderdaad, zou… want intussen heeft mijn harmonieus lopende liefdesleven een flinke deuk gekregen. Mijn hartsvriendin was dan wel gehuwd, maar wat wij jarenlang met elkaar hadden, bovenop een normale vriendschapsband bedoel ik, was zondemeer intens en passioneel. Uiterst bevredigend voor beide partijen én met medeweten en goedkeuring van mijn vriend. We gingen echter wel met elkaar naar bed achter de rug van haar man. Zijn opvattingen over alles wat maar enigszins naar holebi's verwees, waren ronduit extreem en zijn uitspraken daarover vernederend voor al wie ‘anders’ geaard is. Haar man kon het dus maar beter niet weten, anders waren de rapen goed gaar.

Maar het noodlot loert altijd wel ergens om de hoek en op een dag sloeg de bom in. Nele’s man kwam een paar uur vroeger thuis dan verwacht en betrapte ons in een situatie die geen ruimte liet voor een alternatieve interpretatie. Hij begreep direct dat zijn echtgenote en ik een heel andere invulling gaven aan onze maandelijkse ‘theekransjes' dan hij zich dat voorstelde. Zijn verbale reactie was niet mis te verstaan… De luidruchtige en bijna hardhandige manier waarop hij me de deur uit werkte al evenmin. Mijn vriendin kon kiezen: breken met mij of een scheiding… Ze koos voor haar huwelijk, haar kinderen en haar man, ook al omdat ik niet van plan was om bij mijn vriend weg te gaan. Wederzijds begrip was er zeker wel, maar helaas was het evengoed een feit dat onze vriendschap vanaf die dag flink bekoelde.

Aanvankelijk leek ik me vrij makkelijk te schikken in mijn lot, maar na twee maanden begon ik dat lekkere, tedere van het vrijen met een vrouw toch echt wel te missen. Gevoelens van spijt om wat niet meer was, gingen steeds meer hand in hand met een vleugje boosheid in de richting van mijn vriendin en dat zette me aan het denken. Had ik niet beter de kans gegrepen toen die zich voordeed? Had ik geen flater begaan door de boot af te houden toen Astrid me overduidelijk liet verstaan dat ze mij wel zag zitten? Eigenlijk zag ik haar ook wel zitten, maar ik had al een vriend én een vriendin die al mijn verlangens invulden. Mijn leven was emotioneel en fysiek zodanig in balans dat ik bang was om dat evenwicht te verstoren. Hoewel ik er al jaren stellig van overtuigd ben dat een menselijk wezen niet gemaakt is voor het monogame bestaan, durfde ik het niet aan om nog een derde liefde toe te laten in mijn leven. Wel geloofde ik Astrid onvoorwaardelijk toen ze zei dat ze niet uit was op ‘settelen', dat ze me nooit zou ‘claimen' en dat ze allerminst de bedoeling had om mij uit mijn leefwereld los te weken. Toch had ik het lef niet om op haar voorstel om elkaar een keer te ontmoeten in te gaan. Bang als ik was dat de verliefde gevoelens die we bij elkaar maar al te goed onderkenden me emotioneel te diep zouden raken, hield ik de boot telkens weer af. Uiteindelijk stelde ik voor dat we elkanders online lief zouden zijn. In onze fantasiewereld, die we samen zouden opbouwen, konden we alles met en voor elkaar betekenen wat in werkelijkheid nooit waarheid zou worden. Twee uren van nerveus afwachten later was haar antwoord er al: ‘JA! Heel graag en over de hele lijn!"

Ach… die leuke, lieve en mooie Hollandse Astrid... Ik kwam met haar in contact doordat ze me via mail een reactie stuurde op een van mijn erotische verhaaltjes op een 'gespecialiseerde' site. Een zodanige openhartige reactie waarmee ze me wist te raken, zodat ik haar een dankmailtje terugstuurde waarin ik, zeer tegen mijn gewoonte, inging op de paar vragen die ze me stelde. Mijn beloning daarvoor was een hartverwarmende mailconversatie over en weer. Als gauw stuurden we elkaar een eerste fotootje toe, gevolgd door nog een, én nog één… De opgewonden ondertoon in onze berichten kwam alsmaar meer bovendrijven. Astrids woorden jutten mij mateloos op en aan haar reacties op mijn mails was duidelijk te merken dat die opwinding absoluut wederzijds was. We werden steeds stouter en directer in ons woordgebruik.

Wie daartoe uiteindelijk het laatste zetje gaf, weet ik niet meer, maar wat ik wel nog zeker weet, dat is dat ik haar als eerste een ‘gewaagde' foto stuurde… om haar te overtuigen dat ik haar helemaal vertrouwde, maakte ik mezelf op dat moment wijs. Dichter bij de waarheid was dat ik mijn opjuttende, geile woorden een zodanige extra overtuigingskracht wilde meegeven dat Astrids fantasie maximaal geprikkeld zou worden. De volgende dag kreeg ik de bevestiging dat mijn plannetje aardig gelukt was, want ze vertrouwde me toe dat ze de avond voordien, naakt op haar bed liggend, zichzelf lekker had klaar gevingerd, met op haar netvlies mijn borsten, mijn buikje en mijn dijen. Prompt kreeg ik een al even weinig verhullende foto van haar terug, waarbij ze zich verontschuldigde voor de slechte beeldkwaliteit. Een halfuurtje later kreeg ik al een nieuwe foto van haar, nog een beetje te zuinig belicht, maar net daardoor had haar plaatje iets bedwelmend en mysterieus. Tegelijk liet ze me op die foto wel alles zien wat ik wilde zien. De mooie, kortharige Astrid met haar eeuwig glimlachende donkerbruine kijkers, die een jaartje jonger was dan ik, hield onder haar kleding een verrukkelijk lichaam verborgen. Haar fraaie borsten, met opvallend grote tepelhoven begonnen net als mijn eigen ‘tweelingzusjes' de strijd met de zwaartekracht wel een beetje te verliezen, maar straalden anderzijds zoveel warmte en rijpheid uit, dat ik er vanzelf naar verlangde om ze te mogen strelen. Haar heupen waren lekker strak en gingen haast naadloos over in stel mooie dijen, zo vrouwelijk en zo stevig tegelijk, precies zoals ik de billen van een vrouw graag heb. Een minuscuul zwart broekje had maar net voldoende stof om haar intiemste plekje te verbergen, maar het deed haar uitnodigend ogende schoot alle eer aan. Die middag ben ik op de bank voor het eerst sinds jaren nog eens op klaarlichte dag met mezelf aan de slag gegaan. Haar ronde, vrouwelijke vormen dreven mijn fantasie naar een verrassend ongewone hoogte en mijn orgasme was navenant.

Korte tijd later spraken we elkaar voor het eerst op Skype en vanaf dan was Astrid steeds vaker de voedingbron voor mijn ongekend heftige fantasieën in die nachten dat mijn vriend voor zijn werk ergens op de Europese wegen onderweg was met zijn truck. Elke chatsessie met Astrid maakte dat ik steeds meer verslaafd geraakte aan onze intieme conversatie. Al gauw leidde vrijwel elk intiem contact met haar tot een uiterst bevredigend moment van klaarkomen, iets wat ik nadien meestal nog eens liet volgen door een al even deugddoend rondje met mezelf. Andersom schroomde Astrid zich ook niet om mij te laten weten dat onze online seksmomenten op haar exact hetzelfde effect hadden. Naast mijn 'real-live' beleving van de lichamelijke liefde met Bob en bij tijd en wijl met Nele, was die fictieve beleving met Astrid een zodanige aanvulling en verrijking van mijn seksleven geworden, dat ik daarin samen met haar wel jarenlang had willen doorgaan, maar helaas... Beetje bij beetje geraakte onze fictieve, maar tegelijk zo 'echt' aanvoelende relatie in het slop vanaf dat Astrid via een datingsite haar gading vond bij een vrouw van vlees en bloed, ongeveer van haar leeftijd.

In de nieuwe relatie die Astrid aanging, vond ze uiteindelijk niet datgene wat ze altijd al had gezocht. Vooral het drankprobleem van haar nieuwe liefde maakte een deugddoende, op vertrouwen gestoelde relatie onmogelijk en toen die vrouw haar ook nog eens begon te stalken was het einde van een mooie droom onvermijdelijk. Enkele ongelegen gekomen tegenslagen in haar directe omgeving rond datzelfde tijdstip deden de emmer van wat een mens emotioneel aankan overlopen. Astrid ging door een moeilijke periode, maar desondanks hielden we regelmatig contact. Daardoor was ik er getuige van hoe ze terug vocht en uiteindelijk kwam ze gesterkt uit die periode. Haar verdiende beloning kwam er in de vorm van een nieuwe liefde met een tien jaar jongere vrouw. Voor zover je dat op een foto kunt zien, was Ella een mooie, lieve en attente vrouw, die Astrid, naar eigen zeggen, de broodnodige ruimte voor zichzelf liet en die tegelijk haar lichamelijke verlangens heel bevredigend wist in te vullen. De behoefte om online seks te hebben met mij was er bij Astrid al een tijdje niet meer, maar op dat punt liet ze me verstaan dat ik de hoop dat we ooit de draad op Skype weer zouden opnemen, nu wel helemaal kon laten varen. Hoewel ik Astrid haar geluk van harte gunde, en het misschien wat egoïstisch mag klinken, was het met spijt in het hart dat ik dat zo aanlokkelijke venstertje moest sluiten. Vanaf dan wisselden we alleen nog 'normale' vriendschappelijke mails uit die in frequentie ook nog eens steeds verder uit elkaar gingen liggen, om uiteindelijk te verzanden in nog heel af en toe een 'beschaafd' berichtje... tot zelfs dat wegviel en ook het eens zo drukke mailverkeer tussen ons nagenoeg stopte.

Ik had er mezelf al een tijdje bij neergelegd dat ik mijn lieve, boeiende, opwindende en o zo hete chatvriendin voorgoed kwijt was... tot we anderhalf jaar later elkaar even plotseling als onverwacht tegenkwamen. Het was op die ene zonnige zaterdagmiddag in november, nu twee weken geleden. Mijn vriend en ik waren door onze buren uitgenodigd op een winterbarbecue. Een sympathiek koppel is het, die Vlaamse man en zijn Nederlandse vrouw, waarmee we al goed opschoten vanaf dag één dat ze naast ons kwamen wonen. We wisten dat er buiten ons alleen maar vrienden van vroeger uitgenodigd waren en rekenden er absoluut niet op dat we, buiten onze gastheer en zijn eega, iemand van de andere gasten zouden kennen. Mijn verbazing was dan ook enorm toen ik Astrid meteen herkende. De laatste ‘hete' mailtjes over en weer lagen dan wel al een hele poos achter ons, toch was er vanaf het allereerste moment een ondefinieerbaar broeierig oogcontact. Eén blik naar Bob, die ik bij gelegenheid wel eens een ‘nette' foto van Astrid had laten zien, volstond om te weten dat hij haar ook had herkend. Zijn brede grijns sprak boekdelen en de begeleidende knipoog die hij me toestuurde, stelde me gerust. Als vrouw bof je toch maar als de man waarmee je samenleeft zo ruimdenkend is. Ik mocht mijn gang gaan, mijn vriend gaf me zijn toestemming.

De vrouw die zogoed als tegen Astrid aanstond, moest haar huidige vriendin Ella zijn. De niet onknappe dame was in ieder geval flink wat jonger als zij. Ella’s haren zaten anders, maar verder leek ze heel sterk op de foto die Astrid me van haar had gestuurd, vlak na hun tweede date. De jonge vrouw, die er de directe aanleiding toe was dat het eens zo opwindende contact tussen Astrid en mij was verwaterd tot een beleefde ‘Halmark card' met Kerst, was misschien net iets te nadrukkelijk opgemaakt, maar ergens vond ik haar wel bij Astrid passen. Verder schatte ik haar een tikkeltje naïef in, want Ella leek niet door te hebben welk kat en muisspelletje zich onder haar ogen afspeelde. Nog voor Astrid en ik ook maar één woord met elkaar wisselden, hadden we elkaar al tot op het bot gewikt en gewogen, én onze strategie bepaald. Zij gaf het voorzetje met een nonchalante verwijzing naar een computerprobleempje waarmee ze een hele poos zoet was geweest. Ik speelde daar schuchter en tegelijk toch handig op in door een verhaal op te hangen over een aanslepend Firewall probleem wat me zorgen baarde. Waarschijnlijk was dat een kleinigheid, dacht zij luidop en omdat het toch maar twintig meter lopen was tot aan ons huis stelde Astrid voor dat ze er wel even snel naar zou kunnen kijken. Een minuutje of tien, beloofde ze aan Ella,… alleen maar even kijken.

We konden de mensen bij onze buren horen praten en lachen toen Astrid me in mijn keuken stevig vastpakte en in een ongezien hitsige tongzoen korte metten met me maakte. "Tien minuten is veel te kort voor alles wat ik met je zou willen doen," zei ze verontschuldigend, terwijl zij mijn rok losknoopte en in één vloeiende beweging mijn slipje mee naar beneden trok, "maar ik hoop dat er nog andere gelegenheden komen… want ik heb wat goed te maken bij jou." Geen twee seconden later zat ze al met twee vingers in mijn natte spleetje en terwijl ik met mijn billen steun zocht tegen het aanrecht, vingerde ze me vakkundig in de richting van een aanstormend hoogtepunt. Ik klemde me aan haar vast en smoorde mijn orgastische geluidjes tegen haar schouder. Pas nadat ik een tweede keer was klaargekomen, trok ze haar vingers terug. Ik zag hoe ze glinsterden van mijn sappen toen ze haar mond opende en haar vingers schoon likte. "Doe me een plezier, schat," zei Astrid toen ik een handdoek wilde pakken om mijn kutje en de aanzet van mijn dijen schoon te vegen. "Laat je broekje uit en laat het lekker lopen." "Dan gaat het een plakkerige boeltje worden," wierp ik zwakjes tegen. Ze knikte: "Dat weet ik, lieve Andrea, maar ik wil graag samen met jou onder de douche als we wat meer tijd hebben. Wil je alles tot die tijd zo laten… asjeblieft?" "Tot die tijd… wanneer dan wel..?" Mijn stem trilde van de opwinding. "Gaat Bob op zondagochtend nog altijd fietsen met die vrienden van hem?" Ik knikte "Mooi... morgenochtend rond elf uur, als Ella bij haar ouders koffie gaat drinken…" Ze kuste me even krachtig op de mond en daarna drukte ze haar lippen op mijn wang. "Laat de boel maar zitten, liefje,” fluisterde ze bij mijn oor.

“Slaap vannacht naakt en blijf dat tot ik er ben."

Met mijn kleverige dijen tegen elkaar geklemd hoorde ik Astrid een paar minuten later haar plannetje tegen haar vriendin uitleggen. "Ella, ik kan het morgen maar beter gelijk even oplossen. Ik neem een stick mee waarop de benodigde software staat, dan is het maar een kwestie van een uur, hooguit anderhalf uur. Vind je het erg dat ik de koffievisite bij je ouders voor één keer oversla?" De onrust in mijn onderbuik was recht evenredig aan het nog lang niet gebluste verlangen naar Astrid, maar Ella had niets in de gaten en haalde tamelijk onverschillig haar schouders op. Dat zat dus goed, alleen dreigde mijn buurman nog even roet in het eten te gooien. "Kun je soms wat hulp gebruiken, Astrid? Ik weet ook wel wat af van computers." Mia, onze buurvrouw, haalde de angel echter meteen uit de hachelijke situatie. "Ben jij al vergeten dat we morgen al vroeg naar mijn ouders zouden gaan, Benny?" Verheugd stelde ik vast dat het er steeds beter begon uit te zien. Geen Bob of Ella in de buurt om ons te storen en ook geen nieuwsgierige buren die als stoorzender konden fungeren! Ik haalde opgelucht adem en Astrid stuurde me een voorzichtig knipoogje toe.

Die nacht, tijdens het vrijen, was ik voor het eerst sinds tijden niet helemaal eerlijk tegenover mijn vriend. Meer dan een jaar na de allerlaatste keer seks met Nele bleek mijn verlangen om een warm en zacht vrouwenlijf tegen me aan te voelen groter dan ooit. Bob moest alle zeilen bijzetten om mijn onwaarschijnlijke staat van opwinding een bevredigende invulling te geven en dat terwijl ik de hele tijd beelden op mijn netvlies zag van wat Astrid en ik 's anderendaags in dat anderhalf uur allemaal met elkaar zouden kunnen doen. Allemaal beelden die teruggingen naar de periode dat we om de haverklap in een online fictiemoment met elkaar naar bed gingen.

Bob vertrok al vroeg, maar niet voordat hij me veel plezier toegewenst had met mijn bezoekster. Hij wist immers maar al te goed wie er op bezoek kwam en had er heus geen tekening bij nodig om te weten wat er te gebeuren stond. Eenmaal hij de deur uit was, probeerde ik nog wel om wat te slapen, maar om acht uur zat ik al bibberend van de zenuwen beneden. "Blijf naakt…', had ze gezegd. Tot nu toe had ik alles gedaan wat Astrid me vroeg. Ik had naakt geslapen en me zelfs na het vrijen met Bob niet gewassen. Maar... Zou ik ook het lef hebben om haar straks naakt te ontvangen? Ik beende zenuwachtig door het huis, dronk sloten koffie en tot tweemaal toe liep ik naar de slaapkamer om daar voor de spiegel mijn lichaam met een kritische blik te bekijken. Goed, ik zag er nog best redelijk uit, maar de concurrentie met de door het sporten strak in haar vel zittende Ella was natuurlijk bij voorbaat een verloren strijd. Uiteraard kende Astrid mijn lichaam van de naaktfoto’s die we hadden uitgewisseld, maar ja… de minst flatterende had ik haar maar niet toegestuurd. Alles wat ze tot nu toe in het echt van me had gezien waren mijn dijen en een klein stukje van mijn onderbuik. Had ze in de roes van het moment die ouderdomsstriempjes en de ‘love handles’ wel gezien? Geen van beiden waren echt overdadig aanwezig, maar ze waren er wel. Mijn borsten waren gelukkig niet te groot, anders hadden ze het gewicht van de jaren al lang niet meer kunnen dragen, maar waren ze niet té klein in vergelijking met die flinke ‘voorgevel’ van haar Ella? En mijn kont…? Over mijn schouder heen keek ik er in de spiegel naar, terwijl ik mijn bilspieren aanspande en weer liet vieren. Hoe nauwkeurig zou ze alles bekijken? Het licht in onze wit betegelde badkamer zou alles meedogenloos blootleggen. De kleinste uitstulping, elk plooitje, elk rimpeltje… alles zou ze zien. Ik werd er alleen maar zenuwachtiger van.

Met de gordijnen in de kamer stijf gesloten zat ik het laatste halfuur twijfelend en zwetend uit. Als ik haar telefoonnummer had gehad, dan zou ik haar waarschijnlijk afgebeld hebben. Ergens had ik de avond voordien opgevangen dat zij en Ella voor een nacht een hotelkamer hadden geboekt, maar ik wist niet eens in welk hotel! Even overwoog ik nog om niet thuis te blijven, maar toen liep het al tegen elf uur aan en kon ik niet helder meer denken. Als een zombie wachtte ik af, telkens opschrikkend als ik een geluid van buiten opvingen. Het werd vijf over elf... tien over elf... kwart over elf. Zou ze zelf niet kunnen? Nee... dan had ze toch zeker wel gebeld? Astrid wist na gisteren uiteraard wel waar ik woonde en ons nummer stond gewoon in het telefoonboek. Om twintig over elf begon de haast ondraaglijke spanning langzaamaan plaats te maken voor teleurstelling. Nog eens vijf minuten later besloop me zelfs een sprankel boosheid. Hier zat ik dan mooi voor schut... Een volwassen vrouw, naakt nota bene, die smachtend zat te wachten op haar liefdesgodin... en nu kwam die niet! Om half twaalf neem ik een douche en kleed ik me aan, besloot ik kordaat. Als Astrid zich niet aan onze afspraak hield, dan ik ook niet! Toch deed ik het niet, want naarmate de minuten voorbij kropen, begon ik me geil en opgelaten te voelen bij de herinnering aan de vanzelfsprekende manier waarop ze me een dag eerder tot de hare had gemaakt. Mijn billen schurend tegen het aanrecht... de o zo makkelijke manier waarop ze me in recordtempo twee orgasmen had weten te ontlokken... het ongelooflijk geile idee waarmee ze was komen aandragen nadat ze mijn sappen van haar vingers had gelikt... hoe ze daarna in de tuin van de buren naar me had gekeken, met een vreemde, uitdagende blik die afwisselend op mijn ogen en op mijn kleverige dijen was gericht... Om vijf over half twaalf was ik zodanig opgefokt en geil dat ik het niet langer uithield. Vertwijfeld slofte ik naar de slaapkamer, waar ik uit het nachtkastje aan mijn kant van het bed, mijn kunststoffen vriendje voor de ‘noodgevallen’ tevoorschijn haalde. Dit was wel degelijk een noodgeval..!

Mijn kleine, zoemende verwennertje zat net behaaglijk mijn hunkerende poesje te soppen, toen het alsnog gebeurde. De klank van de voordeurbel galmde door het hele huis, harder en feller dan ik dat ooit had ervaren. Ik had niets of niemand gehoord en dus schrok ik nogal. Door een kier van het gordijn kijken was geen optie, want vanuit onze slaapkamer kon ik de voordeur onmogelijk zien. Mijn kut schreeuwde bijna om genade toen ik, als gevolg van de blinde paniek die me overviel, abrupt een einde maakte aan de lustopwekkende en doelgerichte verwennerij met mijn kleine maar o zo efficiënte vibrator. Met loden voeten, maar wel zo snel als mogelijk haastte ik me naar de voordeur voordat die verfoeide deurbel zich nog een keer zou laten horen. "Wie is daar?" riep ik met overslaande stem naar de voor mij onzichtbare persoon aan de andere kant van de deur. "Ik ben het, Andrea. Doe maar open. De kust is veilig…" Astrid..! Zij was toch nog gekomen! Een kramp trok door mijn buik en even had ik het gevoel dat mijn maag al die koppen koffie in een keer naar buiten zou gooien. Ik aarzelde nog enkele seconden, maar dan rechtte ik mijn rug. Als Astrid mij dan toch voor het eerst helemaal naakt zou zien, dan kon ik maar beter niet meteen alles laten hangen, schoot het door mijn hoofd. Ik deed een stapje opzij en opende de deur.

Het eerste wat door de kier naar binnen kwam, was een glimmende, zwarte, sportieve schoen, gevolgd door een heel fraai en in donkerbruin nylon gehuld vrouwenbeen. Daarna pas volgde Astrid die zich als het ware langs me heen moest wurmen doorheen de smalle deuropening. Zij was nog maar nauwelijks binnen of ik gaf de deur een zetje zodat die weer in het slot viel. In hetzelfde moment voelde ik haar onderzoekende blik op mij gericht en tegelijk liet ze haar handtas op de vloer vallen. "Godver... Andrea… Je bent écht naakt!" De verbazing in haar ogen leek me oprecht, waardoor ik meteen vergat om haar te vragen naar de reden waarom ze zo laat was. Astrid had dus niet verwacht dat ik het zou doen! Verlegen dook ik in elkaar en met een vuurrood hoofd vol verwarring bracht ik mijn handen in een afschermend gebaar voor mijn buik en borsten. "Dat had je toch me toch gevraagd," stamelde ik onzeker. Even voelde ik me weer het meisje dat ruim dertig jaar geleden op dezelfde manier voor haar eerste vriendje stond, die enkele jaren ouder was dan ik... ‘Meisje, als jij je handen nu op je rug doet, dan krijg je straks een ijsje van me...' Oh nee... niet dát… niet nu… flitste het door mijn hoofd bij de herinnering aan dat gênante moment van lang geleden. "Ik had alleen nooit durven denken dat je het ook zou doen..." antwoordde Astrid met schorre stem.

Plots lagen haar armen om me heen en tegelijk verdween de mistige flard uit het verleden alweer. Ze likte het verloren traantje dat van mijn wang biggelde weg en toen ze haar lippen zachtjes over mijn wang liet glijden, opende ik bereidwillig mijn mond. "Je bent een moordwijf, Andrea," fluisterde Astrid vlak voordat onze tongen elkaar vonden. Dit was de juiste aanpak. In plaats van de opgewonden haastigheid van gisteren, toen alles erop gericht was om zo snel mogelijk tot zinnelijke bevredigen te komen, werd het nu een rustige, behoedzame verkenning van mijn naakte lijf door haar strelende, koesterende vingers tijdens een slome, dromerige en verlangen opwekkende kus. "En dan nu die beloofde douche?" vroeg Astrid nadat we ons min of meer van elkaar hadden losgemaakt. "Ja..." Als er iéts was waar ik naar verlangde, dan was het wel haar goed getrainde, gespierde lijf tegen het mijne aan te voelen... even naakt als het mijne. Tintelend van de opwinding danste ik voor haar uit de trap op. Zij had tijdens het zoenen mijn achterste al uitvoerig gestreeld en gekneed. Ik hoefde me dus niet langer meer te schamen voor mijn overjaarse meisjesbillen.

In de badkamer aangekomen, ging ik meteen onder de warme waterstraal en keek geboeid toe hoe Astrid zich begon uit te kleden. Terwijl ze, zittend op het deksel van de wc, haar schoenen en nylonkousen uittrok, leek het er warempel op alsof zij zich nu een beetje geneerde. Haar zichtbare nervositeit zorgde voor een behaaglijk warm gevoel in mijn buik. Waag het niet om je om te draaien... Die woorden lagen al op mijn tong, maar toen ze uiteindelijk opstond, bleek het niet nodig om ze uit te spreken. Ook zij wilde mij niet uit het oog verliezen terwijl ze traag en ietwat onzeker haar lichaam voor me ontblootte. Ik moest even slikken toen ze haar zwarte, met kant afgewerkte bh voor haar borsten weghaalde, gewoon omdat ik meteen het gevoel had dat ik ze kende. Net als de mijne hingen ze lichtjes door, maar het verschil in omvang tussen de linker en de rechterborst was veel minder nadrukkelijk dan op haar foto’s, en… ze waren vooral veel mooier dan in de digitale versie. Lichtjes gebruind zoals de rest van haar bovenlichaam, met fraaie, duidelijk afgetekende tepelhoven, van waarop twee flinke rozerode nippels me uitdagend leken aan te kijken. Haar rok ging langzaam naar beneden en een verleidelijk zwart broekje om die heerlijke, massieve, maar o zo vrouwelijke billen van haar kwam in beeld. Verleidelijk met haar volle, ronde heupen wiebelend ging ook dat laatste stukje textiel omlaag. Een met zorg bijgewerkt streepje schaamhaar wees me de weg naar een prachtige bolle pubis, en alweer moest ik slikken. Mijn god, dacht ik… Wat een heerlijkheid …zo helemaal in balans… zo vrouwelijk… zo beloftevol… zo opwindend lekker oprijzend tegen de klippen van mijn fantasie… “Kom er maar gauw bij, schatje,” prevelde ik nadat ik al haar heerlijkheden in mijn hersenen had gegrift. In drie haastige stappen was ze bij me. Ik draaide me snel om, want zó wilde ik haar tegen me aan hebben. Haar strakke buikje op mijn billen en haar borsten priemend in mijn rug. Haar handen gleden naar mijn borsten en met haar hoofd naast het mijne vroeg ze op fluistertoon of ik de voorbije nacht nog met Bob had gevreeën. “Ja…” kreunde ik, niet zozeer door de herinnering aan de nachtelijke seks met mijn vriend, maar wel door datgene wat Astrids vingers met mijn tepels deden. “En..? Was het lekker?” “Ja… al moet ik bekennen dat ik daarbij de hele tijd aan jou heb gedacht. Ik hoop dat je dat niet erg vind.” “Natuurlijk niet, schatje… en die spermaplekken op je billen zal ik dadelijk wel mee wegsoppen.”

Astrid deed veel meer dan me zomaar wat wassen. Ze goot een halve fles douchecrème over me uit en begon mijn hele voorkant met beide handen stevig in te wrijven, begeleid door haar weekmakende commentaar over mijn opzwellende tepels, over de donkere schatkamer in mijn schoot en de verzuchtingen van mijn steeds geiler wordende kut. Ondertussen namen haar vingers elk benoemd onderdeel van mijn lichaam vakkundig onder handen en schuurde ze haar onderbuik de hele tijd zalig lekker over mijn billen heen en weer. Bloedgeil werd ik van dat alles. Zo geil had ik me in tijden niet meer gevoeld. Spontaan plooide ik mijn handen over de hare en stuurde ze nog eens naar al die zinderende plekjes waarvan zij zojuist de lof had bezongen. Tegelijkertijd probeerde ik haar nog meer van die liederlijke taal te ontfutselen. “Mijn tieten… vind je die nog stevig genoeg?… Mijn buik… Zijn die ouderdomsstreepjes niet afstotelijk voor je?… Mijn kut… Is het kutje van Ella niet veel strakker en lekkerder om te bespelen..?

Op alles had Astrid een passend antwoord… en ongevraagd deed ze daar uit zichzelf nog een schepje bovenop. Na de stormachtige passage van de dag voordien in mijn keuken, was ik geen moment meer uit haar gedachten geweest. Nog nooit had ze zich zo lang aan één stuk door zo geil gevoeld. Uiteraard had ze die geilheid op Ella afgereageerd, daar deed ze niet geheimzinnig over. Ook niet over het feit dat ze de hele tijd dat ze met haar vingers in het spleetje van haar vriendin zat te stoten, constant aan mij had gedacht. Nadat ze het kutje van Astrid, wat trouwens nauwelijks strakker was dan dat van mij, nog een keer extra in de fik had gezet, had ze nog een hele tijd wakker gelegen, en jawél… Uiteindelijk had ze zichzelf nog een keer naar een hoogtepunt geholpen, die keer met uitsluitend mijn beeld op haar netvlies. Die morgen was ze alweer bloedgeil wakker geworden, maar hoewel Ella best een flinke beurt wilde hebben, had ze zichzelf bewust gespaard.

Zo’n knotsgek en meeslepend voorspel maakte ik nooit eerder mee en ik liet me helemaal ondersneeuwen door de geile woordenbrij die Astrid op me afvuurde. Uiteindelijk ging ik daar zelfs gewoon in mee. “Vond Ella het dan niet verdacht dat ze jou met rust moest laten, terwijl ze wist dat jij naar mij toe zou gaan?” “Nee.” Op dat ogenblik gleden haar vingers tussen mijn lipjes. Moeiteloos schoven ze mijn gloeiende kutje in en naar adem happend zocht ik met beide handpalmen steun tegen de witte wandtegels. “Ik heb Ella eerst gelikt en daarna gevingerd zoals ik dat nu bij jou doe.” Twee van Astrids vingers pompten driest op en neer in mijn ontvankelijke schoot, terwijl een derde vinger als bezeten mijn knopje betokkelde. “Ik kan je verzekeren dat ze het toen wel goed vond...”

Astrid zei nog veel meer, maar de exacte betekenis van haar woorden ging verloren in de storm die door mijn lichaam raasde. Ik brulde mijn genot uit zoals ik dat in tijden niet meer had gedaan. Ik pufte, kreunde en gilde, terwijl zij mijn spastisch samentrekkende lichaam met beide armen stevig ondersteunde op het moment dat ik alle kracht uit mijn benen weg voelde vloeien. Nog narillend, geknield op de douchevloer zittend, vond ik mezelf terug na die heftige explosie van genot. Astrid draaide de waterkraan dicht en kwam op haar hukken voor me zitten. “Zullen we dan nu eindelijk maar eens naar bed gaan?” vroeg ze glimlachend. “Ja… o ja!” reageerde ik, verrukt huiverend bij de gedachte dat we op het punt stonden om datgene waar te maken waarop we allebei al die tijd dat we cyberseks met elkaar hadden misschien wel op hoopten, maar waarvan we nooit durfden denken dat het ooit ook echt zou gebeuren. “Hoe wil jij het vervolg, Andrea? Geil of supergeil?” “Zo geil mogelijk, lieve schat.” Met fonkelende ogen boog Astrid naar me toe. “Klim dan maar op mijn schoot, lieverd, dan draag ik je naar bed.”

Het werd steeds gekker en het hield maar niet op.

Vrijen met een zelfzekerheid uitstralende vrouw als Astrid was hoe dan ook heel anders dan met Nele, maar… beslist niet minder lekker. Opnieuw tilden haar woorden mijn geilheid naar een waanzinnige hoogte. Astrid bleef gehurkt voor me zitten, terwijl ik me moeizaam oprichtte. “Ja…” moedigde ze me aan. “Langzaam zakken nu, Andrea… druk je kutje op het mijne… ja zo… Oh schat!” Ik kwam alweer bijna klaar toen ze haar lipjes heupwiegend over de mijne schuifelde, maar dan plooide ze haar armen stevig om me heen. “Gaat dit wel lukken,” vroeg ik in een moment van helderheid toen ze aanstalten maakte om op te staan. “Jawel hoor!” klonk het overtuigend. “Ik houd je alleen maar vast voor je evenwicht. Sla je armen om mijn nek en je benen om mijn heupen, schatje.” Verbazend genoeg kostte het haar maar weinig moeite om helemaal rechtop te komen. Ikzelf zou het andersom nooit gekund hebben, maar ja, Astrid was dan ook een fervente bezoekster van de sportschool en dat had blijkbaar zo zijn voordelen. “Hmm… zalig hoor, die heerlijke borsten van jou lekker strak op de mijne… Hang je goed, schat?” “Ja…” pufte ik, waarna ze in een waggelpas naar de deur begon te bewegen. Ze waggelde de gang op en met haar schouder duwde ze de eerste deur open die we tegenkwamen. “Niet hier,” hijgde ik, rusteloos mijn borsten tegen de hare opschurend. “Je bent verkeerd… De logeerkamer is de volgende deur… Dit is onze kamer.” “Ik zie het, schat,” bromde Astrid bij mijn oor. “Maar… je wilde het toch zo geil mogelijk?”

Dat was de spreekwoordelijke druppel die me de mond snoerde. Zelfs Nele, de gehuwde vriendin met wie ik jarenlang een relatie had, was nooit in de slaapkamer van Bob en mij geweest. Ergens wilde ik nog wel protesteren, maar daar was al gauw geen ruimte meer voor toen ik enkele tellen later op het bed lag. Astrid dook boven op me en nam niet de tijd voor lieftalligheden. Ze schoof haar benen tussen de mijne en begon me meteen als een razende te beuken. Geen ruimte voor tederheid, wel pure seks om de seks, waarbij elke lustervaring die ik tot dan toe had meteen de prullenbak in kon. De geile woorden die ze me hijgend toestuurde, haar vingers die ruw in mijn borsten graaiden, het razende tempo waarmee ze haar kut op de mijne timmerde… Ik had het gevoel dat ze me met haar krachtige heupslagen aan de matras naaide, waardoor ik al gauw haar billen stevig vastpakte en mee ging in het door haar opgelegde ritme. Bijna buiten zinnen begon ik haar gelijk te geven… met hijgerige ademstoten, welteverstaan. Ja, het was heel opwindend om in het bed van mij en mijn vriend door haar te worden gebeukt… Ja, het was extra geil dat mijn vriend vanaf de foto op het nachtkastje toekeek hoe zijn vrouwtje de lesbische rit van haar leven maakte… Ja, mijn ventje zou trots zijn op zijn vrouw als hij zag hoe gedreven ze met haar kutje tegen dat van haar minnares op beukte… Ja, ja! Vrijen met Astrid was fysiek absoluut te vergelijken met topsport. Twee ‘atletes’ die elkaar genadeloos afpeigerden tot op het randje van wat pijnlijk werd, in een gemeenschappelijke drang naar het allerhoogst schavotje. Ondertussen werd elke ‘ja’ als het ware uit mijn mond geperst en bij de laatste kwam ik als een speer. Mijn orgasme was zo intens en zo doorleefd dat ik compleet uitgeteld was. Slechts vaag drong het tot me door dat ook Astrid haar hoogtepunt beleefde. Het was dat ze haar genot uitschreeuwde in een haast dierlijk klinkende oerkreet, anders had ik het wellicht niet eens opgemerkt.

Ruimte voor tederheid, liefdevolle strelingen en heerlijk intiem zoenen was er wel toen we even later in elkanders armen schoven. Het was al kwart voor één zag ik op de wekker. Bijna vijf kwartier van liederlijke lust lagen achter ons. Nu hadden we allebei duidelijk nood aan dit rustige intermezzo, waarin we ons als vanzelf lieten leiden door de al zolang stiekem gekoesterde gevoelens voor elkaar. We kusten, streelden en likten elk denkbaar plekje van elkanders lichaam. We fluisterden elkaar liefdevolle woordjes toe, in het wederzijdse besef dat de werkelijkheid van wat we net samen hadden beleefd honderd keer beter was dan de fictieve seks die we voordien online met elkaar hadden. Toch werd het tijd om naar de realiteit terug te keren. Astrid zou zo wel moeten vertrekken, bedacht ik. Het was heel erg mooi geweest, dat zeker. Onder aansporing van Astrid had ik me ongelooflijk laten gaan en samen hadden we elke fatsoensnorm vertrappeld in een scala van geilheid dat wat mij betrof zijn gelijke niet kende. Helaas was nu het moment gekomen waarop we aan afscheid nemen moesten beginnen denken. Ik wilde er net over beginnen toen zij het woord nam. “Je bent een beest in bed, Andrea,” grinnikte ze glunderend. “Weet je, ik ben best benieuwd of jij ook zo een wilde furie bent als je met Bob vrijt.” Haar laatste opmerking probeerde ik te negeren en tegelijk wilde ik haar toch ter wille zijn. “Jij was anders de aanjaagster hoor!” toverde ik een glimlach op mijn gelaat. “Het was heerlijk, Astrid. Ongelooflijk dank daarvoor, lieve schat, maar kijk eens naar de klok… Bijna één uur. Ik zou niet willen dat je omwille van mij problemen krijgt met Ella.” “Zit daar maar niet over in, liefje. Ella en ik gunnen elkaar wel eens wat. Ik heb haar geen berichtje gestuurd, dus weet ze dat ze niet moet langskomen om me op te halen. Ik ga straks wel met de trein naar huis.”

Terwijl ze het bijna achteloos liet klinken, ging Astrid op de kant van het bed zitten en nam het fotokadertje van het nachtkastje. Ze bekeek het plaatje van Bob en mij aandachtig en plaatste het dan terug, maar wel met de foto naar de muur gericht. “Jullie zijn echt een mooi stel, Andrea… maar nu we toch alle tijd hebben, wil ik zo dadelijk jouw Rob zijn.” “Wat!?” Ik balde mijn handen tot vuisten bij het beeld dat haar woorden bij me opriep. “Zeg Astrid… Kunnen we dat niet voor een andere keer bewaren? Ik moet vanmiddag zelf ook nog de deur uit.” “Nee, schatje…” zei ze, mij met een zelfzekere blik aankijkend. “Ik ga voor Rob spelen en jij zult mijn Andrea zijn. Waar ligt die strapon van je, lieverd?” “Geen sprake van!” riep ik uit. “Dat was het speeltje van Nele en mij. Dat wil ik echt niet!” “En toch zal ik dadelijk jouw Rob zijn…” “Alsjeblieft, Astrid,” probeerde ik nog eens, “toe nou…” Ze leek me niet te horen en in een paar stappen stond ze voor de garderobekast. Ze schoof de deur opzij en grijnsde toen ze zag dat ze juist gokte. Al wat Rob aan kleren had lag binnen haar handbereik. Lachend haalde ze een onderbroek van de keurig gevouwen stapel en met een ferme ruk van haar krachtige handen scheurde ze het zwarte ding aan flarden. “Wat doe je nu!?” gilde ik verbijsterd toen ze meteen daarna het volgende broekje pakte. Ik sprong van het bed, rende naar haar toe en greep haar arm vast. “Alsjeblieft, niet doen,” smeekte ik. “Ik ga net zo lang door tot jij meedoet, Andrea,” zei ze kil. Het scheurend geluidje betekende het einde van het tweede stuk ondergoed. “Nee… nee niet doen!” smeekte ik toen Astrid het derde exemplaar van de stapel nam. Mijn stem klonk bijna jammerend in het besef dat Bob, buiten het exemplaar dat hij vandaag droeg, maar drie zwarte onderbroeken had. Al die grijze die eronder op de stapel lagen droeg hij haast nooit. Die zaten volgens hem niet lekker. Het kon niet zijn dat hij straks geen zwarte onderbroek zou vinden om aan te trekken, en op een zondag zou ik onmogelijk nieuwe kunnen kopen. “Zeg het dan,” zei Astrid hees. “Wat!?” “Nou… waar jouw strapon ligt natuurlijk.” De stof van Bobs laatste zwarte onderbroek kraakte al omdat ze het ding dreigend uit elkaar trok. “Oké dan,” zei ik, gevolgd door een zucht van gedwongen berusting. Tegelijk trok ik het stuk ondergoed uit haar handen. Met trillende vingers plooide ik het terug op en legde het boven op de stapel. “Goed zo, Andrea,” zei Astrid toen ik de voorbindpik uit de onderste lade van mijn nachtkastje haalde en in haar handen duwde. Direct sloeg ze de riempjes om haar billen en ik stond te rillen op mijn benen toen ik op haar commando behulpzaam was met het aanspannen en vastmaken. Dit kon gewoonweg niet, bedacht ik huiverend. De strapon die nu onder Astrids buik hing te bengelen, riep teveel herinneringen op aan al die intieme momenten met Nele. Mijn vriendin en ik hadden hem destijds samen gekocht en ik kon nooit accepteren dat een andere vrouw mij met ‘ons’ speeltje zou neuken.

“En dan nu nog wat passende kledij,” mompelde Astrid. Gelijk begon ze door de verschillende stapels kleren te woelen maar blijkbaar vond ze niet direct iets wat haar goedkeuring wegdroeg. Het resultaat was wel dat Bobs kleerkast in een mum van tijd in een puinhoop veranderde. “Nee! Niet zijn basketplunje!” gilde ik toen Astrid het favoriete Nike-shirt van mijn vriend voor haar borst hield en zichzelf in de spiegel bekeek. “Het ziet er anders best frivool uit, Andrea. Ik durf wedden dat hij je nog nooit neukte terwijl hij dit droeg. Waar is het bijhorende broekje?… Aha, hier dus.” “Niet doen, Astrid… please.” Ze liet zich echter door mij niet tegenhouden en begon Bobs sportkledij aan te trekken. Op dat moment rinkelde beneden in de woonkamer de telefoon. “Laat die maar rammelen,” zei ze, maar toen ik opperde dat het Ella wel eens zou kunnen zijn, liet ze me toch gaan. In mijn blootje rende ik de trap af, weg van mijn eigen kamer waar ik me nooit eerder zo oncomfortabel had gevoeld. Waar was de tedere en attente Astrid in godsnaam gebleven? Hoe was het mogelijk dat zo’n lieve, minzame vrouw, met wie ik nog maar pas zoveel liefde en genot had gedeeld, in geen tijd veranderde in een heuse tiran, waardoor ik me niet meer veilig voelde in mijn eigen huis? Had ik me al die tijd zo in Astrid vergist en had ze een voor mij verborgen gebleven kinky kantje waar ik me niet in kon vinden?

Ik liet mezelf in de bank zakken en had de hoorn van de telefoon al in mijn hand, toen ook Astrid de woonkamer binnenkwam. Haar borsten bleven voor driekwart bloot in het veel te ruim zittende basketshirt van mijn vriend. Het broekje daarentegen spande strak rond haar billen, al zal de enorme bobbel aan de voorkant daaraan beslist niet vreemd zijn geweest. Als een luipaard die haar prooi besluipt kwam ze naar me toe. Ze duwde mijn benen uit elkaar en knielde ertussen. Spaans benauwd kreeg ik het toen ze meteen aanviel op mijn borsten, waardoor ik met moeite mijn naam gezegd kreeg aan de telefoon. Helaas was het niet Ella aan de andere kant van de lijn, maar Bob. Hij begon direct aan een enthousiaste uiteenzetting van de tocht naar de Ardennen met zijn vrienden van de fietsclub. “Schat, dat kan je me straks toch allemaal vertellen als je weer thuis bent,” probeerde ik een beetje vaart in het gesprek te krijgen. Het liefst zou ik het meteen hebben beëindigd, maar Bob had alle tijd van de wereld en had niet eens door dat hij ongelegen belde. Blijkbaar vond Astrid dat hoogst amusant want met een lach van oor tot oor op haar gezicht boog ze in de richting van het toestel en drukte op de knop van de intercom. Uiteraard kon zij nu ook de stem van mijn vriend horen. Een kort moment was ik zelfs bang dat ze zich in het gesprek zou mengen, maar dat gebeurde gelukkig niet. Ze stond op en met starre blik keek ik haar na terwijl ze in de richting van de keuken liep. Even werd ik zelfs boos op mezelf omdat haar wiebelende billen in dat strakke broekje van Bob me helemaal niet koud lieten. Nou ja, suste ik mezelf, ondanks alles bleef Astrid wel gewoon een verrukkelijke vrouw. Luisterend naar Bobs verhaal over het flink golvende traject en over de mooie landschappen in het laatste deel van de tocht, hoorde ik Astrid in de keuken rommelen met de lades van de keukenkast. Zodra ze terug in de woonkamer kwam, sloeg ik snel een hand voor mijn mond om een verschrikt kreetje in de kiem te smoren. Astrid had aan de voorkant van het sportbroekje een stukje stof weggeknipt, waar de kunstpenis nu vrij en vrolijk doorheen piepte. Dit vergeeft Bob me nooit, dacht ik ontzet. Dinsdagavond al was zijn volgende wedstrijd en tegen die tijd zou ik ergens een identiek broekje moeten zien te vinden, want dat er anders wat zwaaide wist ik wel zeker.

Bob bracht me net het relaas over een paar lekke banden binnen de groep toen Astrid me resoluut op mijn rug in de bank duwde. De hoorn moest ik wel loslaten, anders zou het telefoontoestel gegarandeerd van het bijzettafeltje donderen. Nu was ik wel blij dat de intercomfunctie ingeschakeld was. Zelf knielde Astrid tussen mijn benen en ik barste los in een camouflerende hoestbui om mijn kreun te maskeren toen eerst haar vingers en meteen daarna ook haar tong mijn lipjes begonnen te bespelen.

“Andrea, schat… Je bent toch niet opnieuw stiekem beginnen roken als ik er niet ben?” klonk het argwanend aan de andere kant van de lijn. “Nee, zeker niet,” gorgelde ik paniekerig. “Nou ja, ik zie je vanavond wel weer schat.” Het was een nieuwe poging om het gesprek te beëindigen. Dat was echt wel nodig want Astrid klom over me heen en ik voelde hoe ze de top van de kunstpik tussen mijn lipjes in stelling bracht. Meteen zat Nele weer helemaal tussen mijn oren. Wat Astrid wilde, daar kon ik nooit in meegaan en dus duwde ik met mijn vrije hand de kunststofstaaf resoluut opzij. “Nee! Wacht even, schat!” klonk de stem van mijn vriend. “Er is nog een heel andere reden waarom ik je bel.” Mijn oren sloegen bijna dicht omdat Astrid me krachtig in de kussens van de bank duwde. Ik begreep dat ze zich niet zomaar zou laten afschepen. “Wat… wat is er dan, Bob?” prevelde ik met klamme lippen, omdat net dan Astrid mijn ondanks alles toch behoorlijk natte schachtje met twee vingers krachtig begon te soppen. “Luk had daarnet een triest nieuwtje wat jou wel zal interesseren, Andrea. Hij en Nele gaan uit elkaar.” “Wat!?” reageerde ik vol ongeloof. “Nele en haar man uit elkaar? Waarom dan wel?” “Nou, schat… zet je schrap… Toen hij woensdagnamiddag ziek van zijn werk thuiskwam, heeft hij Nele in bed betrapt met een meisje van zeventien… een stagiaire van op haar werk. Je weet beter dan wie ook hoe Luk aankijkt tegen liefde en seks tussen vrouwen. Luk heeft het nu wel gehad met Nele. Deze keer wil hij absoluut scheiden.” “Ja maar…” Mijn gemoed schoot vol terwijl ik rechtop ging zitten. “Bob… met mij wilde ze niet meer…”

De tranen biggelden over mijn wangen en plots was Astrid daar. Ze was niet langer de tiran die me angst in boezemde, want ze omarmde me liefdevol en met haar warme tong likte ze mijn tranen weg. “Ik weet het, schat,” zei Bob. “Godver… gedumpt voor een meisje van zeventien,” lispelde ik triest. “Ja… Ik weet hoe pijnlijk dat voor je moet zijn lieverd… Is Astrid nog bij jou?” “Ja…” “Mooi zo.” “Oh ja?” Die mening deelde ik even niet. Eigenlijk had ik nu liever alleen willen zijn met mijn verdriet. Nele had mij onrechtstreeks ingeruild voor een jonge meid van zeventien en dat kwam hard aan. “Wat is daar mooi aan?” “Andrea, ik ken je toch,” zei Bob. “Ik ben blij dat Astrid nu bij je is, anders zou je jezelf de rest van de dag toch maar zitten wentelen in je boosheid en verdriet.” “Alsof Astrid daar iets aan zou kunnen veranderen…” “Dat weet ik wel zeker,” klonk de stem van mijn vriend beslist. “Luister Andrea, als man kijk ik misschien net iets anders naar een vrouw als jij, maar dat neemt niet weg dat ik niet zou zien wat jij in Astrid ziet. Ze is niet alleen een mooie vrouw. Ze lijkt me ook over een gezonde dosis levenswijsheid te beschikken. Daarnaast ziet ze er ook voor mij heel erg begeerlijk uit. Schatje, volgens mij zijn jullie de voorbije uren van het ene passionele moment in het andere gerold, is het niet?” “Dat is wel zo, maar…” “Niets te maren… Vrij met haar, Andrea,” onderbrak Bob me. “Vrij samen met Astrid alle verdriet, frustratie en boosheid om Nele van je af, lieve schat. Het zal je goed doen… Tot vanavond, liefste.”

Bob had gelijk. Vrijen met Astrid was het perfecte medicijn om mijn bezwaard gemoed te verlichten. Aanvankelijk kostte het haar wel wat moeite om mij te overtuigen om terug te keren naar de slaapkamer, maar eenmaal we op het bed lagen, overrompelde ze mij met lieve woordjes en een ongeziene tederheid. Ze overlaadde mijn hele lichaam met zoete kusjes en tegen de tijd dat we als gek aan het tongen sloegen, had ze me al lang meegesleurd in een zodanige roes van geil verlangen dat elke mogelijke gedachte aan Nele compleet was verdrongen. Astrid wist wat ik nodig had en handelde daar ook naar. Toen ze een einde maakte aan onze opzwepende kus likte ze zich een weg naar omlaag, over mijn borsten, mijn buik en mijn navel. Vanzelf vlogen mijn benen in de lucht op het moment dat ze haar lippen krachtig rond mijn klit stulpte en haar tong flitsend over mijn tintelende knopje liet gaan. Toen ze zich wat later oprichtte en voor de tweede keer die middag de top van de kunstpik tussen mijn lipjes plaatste, had ik al lang geen bezwaar meer, integendeel. “Oh ja… Doe het,” lispelde ik met een stem hees van geil verlangen. Om mijn woorden kracht bij te zetten, trok ik de schouderstukjes van het basketbalshirt omlaag zodat haar gulle borsten eruit vielen en ik mijn vingers in het malse vlees van haar heuvels kon klauwen.

“Neem me, lieve Astrid. Neuk me… nu!”

Nou, dat deed ze, en hoe! In het volgende halfuur pompte ze me drie keer regelrecht de hemel in. Soms teder en ingetogen, soms rechttoe rechtaan en bij de beesten af bleef ze maar op me inbeuken, waarbij geen enkel plekje van het bed ongebruikt bleef. Na mijn derde orgasme was ik stik kapot, maar dat gold ook voor mijn minnares. Ze had zich fysiek zo ingespannen voor mijn genot dat het shirt, wat inmiddels rond haar middel hing,helemaal nat was geworden. Ook het broekje voelde behoorlijk vochtig aan en heus niet alleen van mijn sappen. Eenmaal een beetje op adem gekomen, hielp ik haar uit die bezwete kleren en na een nieuw rondje tongzoenen kreeg ik de strapon omgesjord. Astrid stond erop dat ik haar ‘op zijn hondjes’ zou nemen en wie was ik om haar daarin niet ter wille te zijn. Steunend op handen en knieën kwam ze voor me zitten, waarna ik haar stevig bij de heupen vastpakte. Met verbazend gemak schoof de kunststofstaaf in één keer helemaal in haar en zodra ik op haar in begon te beuken, stootte ze me meteen tegemoet. Al gauw vonden we een harmonieuze cadans en het duurde niet echt lang voor ze aan het kreunen ging. Toen ze even later door haar armen zakte en haar hoofd in het kussen begroef, wist ik dat haar hoogtepunt er zat aan te komen. Met al wat me aan kracht nog restte, beukte ik stevig op haar in, net zo lang tot ik haar voelde verkrampen. Enkel noeste heupslagen later schreeuwde ze haar genot uit, terwijl haar onderlijf hing te sidderen op de neukstok die ik krachtig en diep in haar poesje gedrukt hield. Zowel de heftigheid als de duur van haar orgasme verraste me, maar geen haar op mijn hoofd dat er aan dacht om haar dat genot te misgunnen.

Astrids hoogtepunt was al even voorbij toen we uitgeput in elkanders armen rolden. “Ik kan niet meer,” pufte ze. Daar kon ik me alleen maar bij aansluiten en het zal dan ook niet verbazen dat we allebei vrij snel indommelden. Ik werd wakker van Astrids vingers die door mijn haren streelden. “Hoi,” zei ze simpelweg toen ik mijn ogen opende. “Hoi,” reageerde ik spontaan. “Zullen we nog een keer samen douchen?” “Goed plan, Andrea. Maar wel alleen douchen hoor… als je begrijpt wat ik bedoel.” Het hazenslaapje volstond niet om de vermoeidheid uit onze lijven te halen, dus dat begreep ik zeker. Toch protesteerde Astrid niet toen ik onder de hete waterstraal voor haar neerknielde en ergens was ik er best wel een beetje trots op dat ik er in slaagde om haar in no time op mijn tong kon laten klaarkomen.

We hielpen elkaar met afdrogen en aankleden. Toen was het de hoogste tijd om maar eens een hapje te eten, waarna ik Astrid in mijn autootje naar het station bracht. Bij het afscheid op het perron kreeg ik van haar de belofte dat ze me zou uitnodigen voor een tegenbezoek bij haar thuis. Ruim een week lang hoorde in nauwelijks iets van haar, maar gisterenavond tijdens een chatgesprek maakte Astrid haar belofte waar. Volgende week zaterdag ga ik naar haar toe. Voor zover ik begrepen heb, is haar vriendin helemaal op de hoogte. Ella zal in de buurt zijn en dat maakt het best wel extra spannend. Wie weet hebben Astrid en Ella wel een triootje in gedachten… Nou, wat mij betreft mag het!

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm