Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Les van tante en haar zwarte butler! [1]
Categorie: interracial | vrijdag 12 mei 2017

Deel 1 - Met mijn 21 jaar ben ik de jongste en de enigste neger van de 6 bedienden van de familie Grootaerts. Al ruim 4 jaar, sinds ik vanuit St. Maarten naar Nederland was gekomen, ben ik butler in opleiding in Huize Dennelust, een kapitaal herenhuis in het centrum van Amsterdam. Sinds een jaar was het mijn taak 24 uur per dag klaar te staan voor de vrouw des huizes. Mevrouw Grootaerts was een vrouw van midden veertig, goed geconserveerd met platina blond, half-lang stijl haar. Ze ging altijd tip-top gekleed en had een voorkeur voor de elegante couture van Chanel. Haar man had zijn fortuin gemaakt in de makelaardij en vervulde verschillende commissariaten voor Nederlandse multinationals. Hij was zelden thuis. Mevrouw Grootaerts richtte zich nooit anders tot mij dan in de gebiedende wijs. Zoals een goed butler betaamt, voerde ik haar opdrachten zonder vragen en naar vermogen uit. Geruisloos en anoniem wijde ik me aan mijn taak.

Verboden incest films

Iedere ochtend, nog voor ze wakker werd, zorgde ik ervoor dat er een ontbijt van verse koffie, geperste jus d'orange en een oven-warm croissantje naast haar bed stond. Meestal had ze lakens van zich afgeschopt en lag ze poedelnaakt in het grote ledikant. Ik deed iedere ochtend weer mijn best daar geen acht op te slaan. Maar ik geef toe dat ik vaak bewonderend heb staan kijken naar haar prachtige grote blanke borsten en haar glad geschoren poes. Ik probeerde de grote zwarte dildo, die meestal naast haar lag, te negeren. Terwijl mevrouw Grootaerts zich nog eens kreunend omdraaide, en me uitzicht gunde op haar heerlijke strakke kont en de daar tussen liggende poes, zocht ik haar kleding voor die dag bij elkaar. Ik was intussen bekend met haar voorkeur voor delicate, niets verhullende lingerie gecombineerd met een elegante half-lange zwarte rok en witte zijden blouses. Ik legde alles voor haar klaar op de rand van haar bed, om me vervolgens muisstil uit de voeten te maken.

Terwijl ik me vervolgens bezighield met het middageten van die dag, riep mevrouw Grootaerts me gewoonlijk bij haar aan het einde van de ochtend. Wanneer ze klaar was met haar dagelijkse oefening in de gym, verlangde ze een massage, die ik haar dan zwijgend en loyaal gaf. Uit de douche stapte ze dan de kamer in, een grote witte handdoek om haar natte lijf. Ze knoopte het badlaken los en ging naakt op de massage tafel liggen. Zonder me aan te kijken droeg ze me dan op te beginnen. Trouw en zonder vragen volgde ik haar barse instructies op. Ik begon er meestal mee haar nek te bewerken met notenolie. Mijn knedende handen leidden dan al snel tot een goedkeurend gekreun van mevrouw. Zonder uitzondering, droeg ze me dan vervolgens op haar heerlijke billen en de binnenkant van haar dijen onder handen te nemen. Ze had chronisch last van een pees in haar lies, zei ze. En gehoorzamend kneedde ik dan haar blanke strak getrainde kont die intussen glinsterde van de massage olie. Ik sloeg geen acht op het toenemend gekreun van mevrouw, en probeerde mijn blik weg te draaien van de intussen druipende en wijd openstaande geile snee tussen haar benen. Iedere ochtend weer, deed ik alsof ik niet merkte hoe mevrouw Grootaerts met steeds heftigere bewegingen haar geile kut tegen mijn knedende zwarte handen probeerde aan te rijden.

Meestal bereikte haar gehijg een hoogtepunt om daarna weg te ebben.

"Je kunt gaan, James", zei ze dan, en stuurde me haar kamer uit. In de avond zorgde ik meestal voor de versnaperingen tijdens een van de vele cocktails die mevrouw Grootaerts voor haar vriendinnen verzorgde. Onopvallend manoeuvreerde ik me dan door de kamer, gekleed in een rokkostuum, met een dienblad vol champagne glazen. Naar mate de avond vorderde en de dames aangeschoten raakten, kreeg ik gewoonlijk steeds meer complimentjes over mijn uiterlijk, die ik vriendelijk glimlachend en zwijgend in ontvangst nam. Nog twee champagnes verder en de dames werden handtastelijk. Stoicijns schonk ik dan drankjes uit terwijl vrouwen op leeftijd heimelijk en uitdagend hun hand in mijn kruis legde om zachtjes en speels mijn ballen te kneden. Steevast kreeg ik een goedkeurende blik wanneer ze mijn inmiddels half stijve lul betastten. Iedere avond weer kreeg ik onopvallend briefjes toegestoken met telefoonnummers, en het verzoek te bellen omdat de dames wel eens met een neger wilden neuken.

Het behoeft geen betoog dat ik daar natuurlijk nooit opging. Op een avond riep mevrouw Grootaerts me bij zich op haar slaapkamer. "U had me geroepen, mevrouw?" Mevrouw ging gekleed in een eenvoudig zwart zijde topje met spaghetti-bandjes dat losjes over haar grote borsten viel. Rond haar hals droeg ze een ketting van grote wit-zilveren parels. De kanten band van haar nylon kousen kwam onder haar korte grijze rokje uit. Ze droeg zwarte leren laarzen die hoger dan haar knieen gingen met hoge naald hakken. Ze gebood me me te ontdoen van mijn jasje, schoenen en sokken. "Ga op het bed liggen", instrueerde ze me, kortaf zoals ik van haar gewend was. Enigszins verbouwereerd antwoordde ik "Zoals U wenst, mevrouw". Terwijl ik blootvoets op het bed plaatsnam, belde mevrouw Grootaerts haar nichtje, die klaarblijkelijk te logeren was. "Carolijn, kun je alsjeblieft even naar mijn vertrek komen?". Wachtend op Carolijn (die ik nog niet eerder gezien had) haalde mevrouw Grootaerts een paar handboeien uit haar nachtkastje. Ze droeg me met een barse instructie op, mijn armen achterwaarts te houden. Ze boog over me heen, haar borsten smoorde mijn gezicht. Met een klik sloot ze de boeien rond mijn polsen op zo'n manier dat ik vast zat aan de achterste spijlen van het ledikant. Ik stelde geen vragen en bleef liggen, wachtend op wat komen ging.

Vanaf dat moment keurde mevrouw Grootaerts me geen blik meer waardig. Ik bestond niet meer voor haar. Zachtjes en onzeker werd er op de deur geklopt. "U had me geroepen, tante?" klonk het verlegen vanuit de hal. "Ja, kom binnen, schat, en sluit de deur achter je", antwoordde mevrouw Grootaerts gebiedend. Ze nam een lange haal van haar sigaret, gestoken in een lange ivoren filter. Vanaf het bed zag ik hoe een beeldig jong meisje de kamer binnenkwam. Ze had pikzwart haar dat ze in twee half-lange staartjes droeg, een smal gezichtje, een grote mond met volle rode lippen en een paar donkere ogen, die ze verlegen neersloeg onder haar lange wimpers. Ze was slank en behoorlijk lang. Ze droeg een schooluniform. Een paar lange ranke benen waren gehuld in een kort geplooid mini-rokje van schotse ruit, witte kniekousen en half-hoog gehakte pumps. Ze droeg een wit heren-hemd, het school-embleem op het linker borst-zakje, en een stropdas. Ik schatte haar 17 of 18 jaar. Vanuit haar ooghoeken keek ze me aan, en ik knikte haar ongemakkelijk toe. Wat een verschijning!

"Kom binnen, kom binnen", gebood mevrouw Grootaerts, "en let niet op James". Carolijn sloot de deur achter zich en schuifelde onzeker richting haar tante. "Zoals je weet ga je na deze zomer in Leiden studeren. Er zal veel voor je veranderen, zoals je begrijpt. Je hebt je hele leven op de herenboerderij van je ouders in Groningen gewoond. En nu ga je op kamers en zul je voor je zelf moeten opkomen. Behalve studeren zul je je ook staande moeten kunnen houden in het Leidse verenigingsleven. En geloof me schat, op Minerva kan het er ruig aan toe gaan. Ik kan het weten, ik het er tenslotte je oom leren kennen. Je moeder heeft me gevraagd je alvast voor te bereiden op wat je daar te wachten staat. Schrik niet schat, maar ik heb het over sex. Wanneer je daar aankomt met je Groningse onschuldigheid, hoe schattig ook, word je volledig platgewalst. Nee, schat, je moet je mannetje staan daar. Alleen dan kun je de man aan de haak slaan waar je wat aan hebt.

Ben je al wel eens geneukt?

Carolijn bloosde en stamelde onsamenhangend. "Net wat ik dacht", onderbrak mevrouw Grootaerts haar. "Maar ik neem aan dat je wel regelmatig masturbeert?". Carolijn kreeg een zo mogelijk nog roder hoofd en schudde verlegen haar hoofd. "Ook niet! Oh, dit wordt nog moeilijker dan ik dacht. Ok, trek je slipje maar uit". Niet begrijpend keer Carolijn haar tante aan. "Wat zegt U tante?" stamelde ze. Ongeduldig trok mevrouw Grootaerts Carolijn's mini-rokje omhoog en stroopte haar katoenen witte onderbroekje af. "Oh mijn god, hebben ze in Groningen wel eens van lingerie gehoord?" siste ze geirriteerd. Carolijn bedekte geschrokken met beide handen haar kruis, terwijl ze haar hoofd naar mij toe draaide. "Let alsjeblieft niet op James, zei ik je toch", zei haar tante geirriteerd. "Hij is mijn bediende. Doe voorlopig maar alsof hij er niet is." "Oh Jezus Christus, wat een enorme bos haar heb je daar. Dat kan echt niet. In Leiden zul je echt een keurig getrimde poes nodig hebben. Zo niet, dan ben je het lachterje van de week."

Met gedediceerde pas liep mevrouw Grootaerts naar de badkamer en kwam terug met een handdoek, een bus scheerschuim, een scheermesje, en een kommetje warm water. Ze spreidde de handdoek uit op de rand van het bed, naast me, en gebaarde Carolijn te gaan zitten. "Nou spreid je benen wijd", gebood ze. Ze sprenkelde wat van het warme water in Carolijn's kruis, en zeepte vervolgens werktuigelijk haar inderdaad overdadige poes in met scheerschuim. Ongemakkelijk en overdonderd volgde Carolijn de verrichtingen van haar tante. Die begon voorzichtig maar vaardig Carolijn's venusheuvel onder handen te nemen met het scheermesje. Regelmatig spoelde mevrouw Grootaerts grote vlokken schaamhaar af in het kommetje warm water. Na een tijdje was ze klaar. "Zie je nu wel. Veel beter toch?" Carolijn stond op, verlegen lachend. Met een hand hield ze haar rokje omhoog terwijl ze met haar andere hand voorzichtig en onwennig over haar nu spiegel-gladde poesje wreef. Er was alleen nog een miniem verticaal streepje zichtbaar, boven haar sneetje.

Mevrouw Grootaerts pakte het flesje notenolie, dat ik pleegde te gebruiken voor haar dagelijkse massages, en goot wat van de inhoud uit in haar linker handpalm. "Kom hier, laat me je insmeren, anders gaat het onherroepelijk jeuken." Gehoorzaam ging Carolijn naast haar tante staan, terwijl ze, kin op de borst, haar rokje omhoog hield. Mevrouw Grootaerts legde haar volle hand op Carolijns geschoren poesje en begon haar zachtjes en langzaam te masseren. "Vind je het lekker?", hoorde ik haar in haar nichtjes oor fluisteren. "Mmmm", kreunde Carolijn goedkeurend, met haar ogen dicht. Ik kon zien hoe Carolijn's schaamlipjes zich opende. Haar kutje glinsterde van het geil. De olie vermengde zich met druppeltjes geil. Ik zag hoe haar tante haar middelvinger behoedzaam op haar genotsknopje legde. "Dit is je clitoris", sprak mevrouw Grootaerts belerend. "Voel maar eens wat er gebeurt wanneer ik daar overheen wrijf". Plotseling begon haar tante snel en behendig op en neer te wrijven over Carolijn's gezwollen rode klitje. Zoals te verwachten viel wist mevrouw Grootaerts' nichtje niet wat haar overkwam. Ze slaakte een gilletje en zakte door haar knieen, die plots als was leken. Ze sloeg haar armen rond haar tante's nek om zich staande te houden en spreidde haar benen.

Mevrouw Grootaerts zetten een hand op de ronde blote billen van haar nichtje, terwijl ze met de andere hand hardhandig maar gericht bleef wrijven over Carolijn's snel vochtig wordende kutje. Haar schaamlipjes opende zich gewillig Ik zag hoe mevrouw's middelvinger verdween in haar nichtje's ontwakende schacht. Carolijn hervond zich en begon snuivend tegen haar tante's hand op te rijden, intuitief op zoek naar het ultieme genot. Plots hield mevrouw Grootaerts op. "Het is belangrijk dat je eerst je eigen sexualiteit leert kennen, voordat je je door een man laat nemen", zei ze streng tegen Carolijn. "Vooruit, ga die stoel zitten, en probeer het zelf eens." Beduusd maar gehoorzaam nam Carolijn plaats in de stoel naast het bed waarop ik lag. Haar tante instrueerde haar. "Schort je rokje op, zak wat onderuit, zet je voeten op de rand van de stoel en spreid je knieen wijd uit elkaar zodat je goed bij je kutje kunt", gebood haar tante haar streng. Carolijn deed wat haar tante haar opdroeg.

Ik had uitzicht op haar kale meisjes kutje.

"Voel maar, doe wat je lekker vindt". Ik zag hoe Mevrouw Grootaerts' nichtje bedrempeld en ongemakkelijk haar rechter hand naar kruis bracht. "Kom op, schat, toe maar. Je zult zien hoe lekker het is", moedigde haar tante haar aan. Langzaam en onzeker haalde Carolijn haar middelvinger verticaal een paar keer op en neer over haar sneetje. Ze slaakte een diepe zucht en sloot haar ogen. Intuitief maakte ze nu langzaam draaiende beweginkjes over haar gezwollen klitje. Ze begon zachtjes te kreunen terwijl ze haar hoofdje achterover gooide. Verlekkerd begon ze vervolgens langzaam te draaien met haar bekken. Ik zag hoe ze af en toe haar vinger liet verdwijnen tussen haar wijd openstaande rode schaamlipjes. Steeds sneller wreef ze haar vinger over haar maagdelijke kutje. Steeds sneller en heftiger draaide ze haar bekken op neer. Steeds harder begon ze te kreunen en te hijgen.'Ooooohhh....wat ....lekker.....ooohhh wat ben ik geil Ik zag hoe mijn bazin tevreden toekeek hoe haar leerlinge snel vorderingen maakte. Toen haalde mevrouw Grootaerts uit de lade van haar nachtkasje een vibrator. Ze gebaarde Carolijn even in te houden. Haar nichtje keek haar verdoofd en onbegrijpend aan, toen Mevrouw Grootaerts de lichtblauwe geribbelde kunstlul op zijn hoogste staand zette en voorzichtig in haar druipende kutje doopte. Ze pakte Carolijn's hand en gebood haar de vibrator over te pakken.

Haar nichtje begreep meteen wat de bedoeling was, en ging meteen, zonder omhaal verder waar ze mee bezig was. De licht zoemende vibrator verdween tot diep in haar spleetje. Behendig haalde ze het trillende gevaarte op en neer door haar geslacht. Met haar vrije hand bleef ze intussen razendsnel haar clitoris bewerken. Het kreunen werd nu afgewisseld met hoge gilletjes van genot. Ze stootte haar bekken op en neer en neukte zo vol overgave haar mechanische vriend. Ze beet vlijtig op haar onderlip en haar gezicht verwrong zich in een grimas. "Ooooooooohhhhhhh....ik..kooooomm....", klonk het langgerekt. Carolijn zakte voldaan ineen, haar ogen dicht en met een gelukzalige glimlach rond haar mond. Even was alleen het gezoem van de bewegingloze vibrator in haar ontplofte kut hoorbaar in de slaapkamer. Carolijn had zojuist haar eerste orgasme ooit gehad..... "Nou, hoe was dat?" vroeg mevrouw Grootaerts aan haar nichtje.

Ze verwachtte geen antwoord. Ze liep naar haar kast en pakte een minuscule witte string van de plank. "Hier trek aan!" Carolijn was nog maar nauwelijks bijgekomen van haar nieuwe ervaring. Met een afwezige blik nam ze het slipje in ontvangst. Dromerig stond ze op en nog steeds onvast op haar benen stapte ze in het kledingstukje. Ze trok de string hoog op tussen haar strakke gladde tiener billetjes. Een klein transparant driehoekje bedekte maar net haar kale venusheuveltje. Tevreden keek haar tante toe hoe haar nichtje onder haar hoede veranderde in een kleine geile sex-nymph. Verlegen lachtte Carolijn naar haar tante. "Dat zit lekker", zei Carolijn bedeesd, terwijl ze haar rokje gladstreek. "Nu ga zitten, en let goed op", sprak haar tante haar toe. "Wanneer je met een man bent, is jezelf uitkleden het halve werk. Je doet het langzaam, en je kijkt je bedpartner steeds recht en uitdagend in de ogen."

Terwijl mevrouw Grootaerts haar nichtje strak aankeek pakte ze kruiselings de onderkant van haar topje vast en begon dat tergend langzaam omhoog te trekken. Toen ze op het punt stond haar borsten bloot te geven, draaide ze abrupt om, maar bleef over haar schouder haar nichtje recht in de ogen kijken. "Een man wil geplaagd worden", sprak ze. "Hij wil niets liever dan je tieten zien, maar jij geeft je niet zo makkelijk gewonnen." Ik zag haar blote rug terwijl ze het topje over haar hoofd uittrok en op het bed gooide. Met beide armen bedekte ze haar grote blote borsten en draaide zich weer om. Sensueel draaiend op denkbeeldige muziek stond ze nu voor haar nichtje. Langzaam haalde ze haar armen weg zodat haar magnifieke tieten in volle glorie te bewonderen waren. Vervolgens begon ze met beide handen sensueel haar borsten te masseren. Ze drukte ze iets omhoog, en het kostte haar geen enkele moeite om verlekkerd, een voor een, op haar harde tepels te zuigen en te likken. Ze bleef haar nichtje strak in de ogen kijken. Ik zag hoe Carolijn heimelijk haar hand naar haar kruis bracht, terwijl ze gefascineerd naar haar tante keek. Deze had zich nu omgedraaid, en boog zich ver voorover zodat haar machtige kont vol in zicht kwam. Ze droeg een string en haar natte poes hing heerlijk zwaar en gezwollen in het zwarte kant van haar slipje. Ze zette beide handen op haar billen en begon die sensueel te kneden. Over haar schouder bleef ze haar nichtje uitdagend aankijken. Carolijn snoof van opwinding en wreef intussen ongegeneerd over haar kleine slipje. Een natte plek tekende zich af in haar kruis. Mevrouw Grootaerts begon intussen haar string tergend langzaam, schuddend met haar billen, van zich af te stropen.

Haar natte poes stond wijd open, terwijl ze voorovergebogen naar ons toegekeerd stond en ik zo haar natte kut inkeek. Achterlangs doopte ze haar middelvinger in het natte geil van haar gapende schacht. Terwijl ze opstond en zich weer naar ons toekeerde stak ze haar vinger in haar mond zoog die tergend langzaam schoon. Als klapstuk knoopte ze haar grijze koker-rokje los en liet dat elegant tot op haar voeten glijden. Haar hooggehakte zwart leren laarzen en haar zwarte nylons kousen hield ze aan. De parel ketting rond haar nek leken haar naaktheid alleen maar meer te accentueren "Nu jij! Maar kleed je uit voor James. Kijk hem strak in de ogen." Verrukt nu sprong Carolijn op en ging aan het voeten einde van het bed staan. Ongemakkelijk, m'n armen vastgeklonken aan de spijlen, lachte ik naar haar. Ze knoopte haar stropdas wat losser en haalde die wat onhandig over haar hoofd. Vervolgens begon ze de knoopjes van haar witte hemd een voor een los te knopen. In haar enthousiasme ging ze veel te snel naar tante's wens. "Langzaam, langzaam schatje!" riep ze. "We hebben de hele nacht, als het moet." Maar Carolijn stond al met haar blote bovenlijfje midden in de kamer. Haar tietjes waren zo klein, een bh-tje droeg ze niet.

Einde Deel 1
1

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  
Ik doe wat jij wil!
Gedwongen Tot Sex
In de fietsenkelder op school wordt Brenda verkracht door twee jongen!
keiharderapesex.com

Neukmachines in tienerkutjes!
Tieners gaan voor het eerst de geile neukmachines ervaren, kijk hoe ze genieten!
fuckingmachine.nl

Politie zoekt verkrachter!
Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen.
rapehoertje.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Jongensmonden vol heet sperma
Kijk mijn geile buurjongen eens zaad happen!
gayfuckers.nl

Als ze haar knie breekt...
Dan loop de JUS eruit, zo dik is dit geile neukvarken!
fatzo.net

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Stiekeme seks op kantoor!
Secretaresse laat zich keihard nemen op het bureau van haar baas.
geile-film.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Oude oma Ans met extreme speeltj
Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo.
grannybizar.com

Lisa Wordt Volgespoten
Op haar knietjes zuigt Lisa met lange diepe halen. Ze wil maar 1 ding. Jouw hete sperma in haar mondje!
geilesloerie.nl

Oom verkracht neefje op zolder!
Verstoppertje liep uit op een nachtmerrie voor Jack!
homoincest.nl

Nederlands Grootste SM Site!!
Extreem harde sexfilms met oa. ballbusting, facesitting, torture, nursery, bondage en nog 600 GB aan bizar materiaal aanwezig.
barelyevil.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com