Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Ik betrapte mijn vrouw met onze donkere huisvriend!
Categorie: interracial | maandag 8 mei 2017

Het volgende verhaal gaat over mijn vrouw die ik op heterdaad betrapte met een donkere huisvriend. Omdat ontkennen geen zin had, heeft ze me het hele verhaal verteld. Marlon was op visite bij mijn vrouw terwijl ik aan het werk was. Dat gebeurde de laatste tijd steeds vaker en ik verdacht mijn vrouw er al een tijdje van geinteresseerd te zijn in een sexavontuur met Marlon. Mijn vrouw heet Saskia, is 37 jaar en ziet er nog zeer goed uit. Ze heeft prachtig lang blond haar, mooie blauwe ogen en gulzige volle lippen. Het is van nature een fysiek sterke vrouw, die op de sportschool haar strakke lijf in vorm houdt. Ze heeft voor een vrouw behoorlijk brede schouders en stevige, maar toch nog enigszins mollige bovenarmen. Haar borsten zijn klein en stevig, en haar billen zijn werkelijk een feest voor het oog. Prachtige grote ronde en zeer stevige witte bollen, gescheiden door een smalle spleet. Tussen haar stevige dijen heeft ze een grote en sterk behaarde kut. Haar kut is groot en dat geeft me vaak het idee heb dat het formaat van mijn pik tekort schiet om haar goed te kunnen bevredigen.

Verboden incest films

Saskia is wat je noemt een lieve en spontane vrouw. Ze kent veel mannen met wie ze een praatje maakt en heeft dan niet door dat deze haar zonder uitzondering zouden willen neuken. En zelfs al zou ze dat weten van de mannen met wie ze sprak dan nog zou dat er haar niet van weerhouden om met ze om te gaan. Zelf had ze, althans dat heb ik altijd gedacht, niet zo'n sterke interesse in sex. Wel heeft ze altijd een bijzondere belangstelling voor donkere mannen gehad. Ik had haar al vaker dromerig zien kijken naar bepaalde zuidelijke types en vooral negers. Zo vertelde ze laatst ronduit enthousiast over een hele leuke nieuwe sportleraar. Het was een grote en zeer gespierde neger en hij was heel aardig. Ook voor onze zogenaamde huisvriend, zo noemde Saskia hem als ze met anderen over hem sprak, had ze een meer dan gewone belangstelling. Marlon woont al vanaf zijn geboorte in Nederland, maar waar zijn ouders vandaan komen heeft hij nooit willen vertellen. Hij heeft duidelijk negroide trekken, een moccabruine teint, heeft kroezig haar en is lang en slank.

Hij is een gladde prater, die vrijwel iedereen, mannen en vrouwen, in een korte tijd voor zich weet te winnen. Ik had al eerder van haar gehoord dat Marlon graag met haar naar bed wilde, maar dat had ze geweigerd. Ze was immers getrouwd. Waarschijnlijk had hij al vele malen geprobeerd haar uit de kleren te krijgen, maar was hem dat als ik Saskia mocht geloven nooit gelukt. Tot vorige week, toen ik ze allebei spiernaakt in onze slaapkamer betrapte. Mijn vrouw geknield voor Marlon die zich schaamteloos door haar liet pijpen. Hoe het zover had kunnen komen, hoorde ik pas na lang aandringen van mijn vrouw. Met een rood hoofd vertelde ze me dat ze met Marlon over koetjes en kalfjes had gesproken toen het onderwerp op de sportschool kwam. Ze had, zo vertelde ze Marlon lacherig, behoorlijke spierpijn in haar billen. Hij bood meteen aan haar dan een goede massage te geven, dat zou zeker helpen zo beweerde hij met een veelbetekenende knipoog.

Saskia was wel gewend aan dergelijke toespelingen en reageerde daar normaal niet eens op. Waarom wist ze zelf niet maar nu had ze gevraagd waar hij dan zo goed had leren masseren. Marlon vertelde over de tijd dat hij nog in een hotel werkte. Saskia had al vaker over die periode gehoord, maar hij voegde daar nu details aan toe die ze nog niet kende. Hij werd nog al eens op een kamer ontboden waar, zo beweerde hij, vrouwen zich half ontkleed of zelfs geheel naakt aanboden. Marlon had deze uitnodigingen vaak in eerste instantie afgewimpeld, maar in plaats daarvan soms wel een massage aan geboden, zei hij. Daar kon hij dan geld voor vragen. En uiteindelijk kon hij de vrouwen steeds nemen zoals hij dat zelf het lekkerste vond. Want uiteindelijk wilde die blanke vrouwen allemaal hetzelfde, zei hij met een brede grijns, en dat is naar bed gaan met een groot geschapen neger. Saskia schrok daar nogal van en in haar verwarring zei ze blozend dat ze alleen een massage wilde. Oke, zei Marlon en hij stond meteen op, laten we naar boven gaan. Saskia durfde nu eigenlijk niet meer terug te krabbelen en ging voor hem de trap op.

Marlon had nu een prachtig uitzicht op de stevige billen die voor zijn gezicht de trap op gingen. In de badkamer deed Saskia, die het nu toch wel heel spannend begon te vinden haar truitje uit. Ook haar strakke spijkerbroek ging uit zodat ze nu alleen in haar ondergoed en haar witte sokjes voor de spiegel stond. Marlon stond achter haar en kon zich met moeite inhouden om niet meteen te gaan graaien. Ze draaide haar lange blonde haar in een knot zodat, zo zei ze, haar haar niet vet zou worden van de massageolie. In de tussen tijd zag hij haar grote ronde billen, die in een veel te klein slipje zaten, waardoor het witte vlees er boven en onder uitpuilde. Terwijl ze met haar haar bezig was maakte ze haar rug hol en daardoor stak haar kont zeer uitnodigend naar achteren.

Marlon voelde zijn lul al groeien.

Toen ze haar lippen fel rood had gestift, draaide ze zich om en keek hem aan. Hij ging haar voor naar de slaapkamer. Daar aangekomen doorbrak ze de stilte met een nerveus lachje. Ik voel me we wel erg bloot zo, als jij alles aan houdt, zei ze. Wil je dat ik me meteen helemaal voor je uitkleedt dan? vroeg hij uitdagend. Ze schrok van zijn directe benadering. Weer bloosde ze en ze hakkelde iets van een echte masseur heeft altijd iets makkelijks aan, je weet wel. Oh ja, wat dan, heb je iets voor me? lachte hij spottend. Saskia had een speciaal talent om op delicate momenten precies het verkeerde te zeggen en Marlon maakte daar handig misbruik van. Omdat hij haar strak aan bleef kijken dook ze de kast in, vooral om haar rode kleur te verbergen. Koortsachtig zocht ze naar iets geschiks. Dat viel niet mee, de inhoud van de kast bestond voornamelijk uit haar eigen ondergoed en nachtjaponnen. Ze durfde echter niet de andere kast te openen die was immers van haar man en daar wilde ze nu zeker niet aan herinnerd worden. Ze kwam terug met een soort van harembroek die al jaren ongebruikt in de kast lag.

Pas dit maar even aan in de badkamer, zei ze onzeker, dan ga ik vast liggen. Marlon nam het dunne stuk textiel tussen duim en wijsvinger en gaf Saskia een vette knipoog. In de badkamer trok hij al zijn kleren uit. Zijn lul stak half gezwollen vooruit en was zelfs in deze toestand al bijzonder dik en groot. Snel trok hij de harembroek aan die ze aan hem had gegeven. Deze had elastiek aan de bovenkant, maar was verder wijd. De stof was dun en half doorzichtig. Zijn lul drukte als een enorme bobbel tegen de stof. De broek moest Saskia een goed zicht geven op zijn geslachtsdeel, dat stond vast. Met ontbloot bovenlijf liep Marlon naar de slaapkamer. Bij elke stap schuurde zijn gezwollen lul tegen de broek. De stof irriteerde zijn huid enigszins waardoor zijn pik nog meer geprikkeld raakte. In de slaapkamer lag Saskia al op bed ze lag op haar buik en had haar BH los gemaakt. Ze kwam half overeind en bekeek Marlon over haar schouder. Daarbij bleef haar blik iets te lang gericht op de donkere bult die ze door de stof duidelijk kon zien.

Ze was gefascineerd door zijn prachtige lijf, maar ze was tegelijkertijd bang voor wat zou komen. Heb je massage-olie vroeg hij. Saskia schrok van zijn stem en wendde met een blos op haar wangen haar blik van zijn geslachtsdeel af. Eh ja, hier heb je het terwijl ze hem de fles aangaf. Marlon begon haar rug ruimschoots in te spuiten met de olie. Terwijl hij haar nek en rug masseerde en kneedde hoorde hij haar af en toe zuchten van genot. Telkens als hij naar haar gezicht keek zag hij hoe ze snel haar ogen sloot. Maar in de tussentijd wierp ze steelse blikken op Marlon's enorme lul die steeds maar verder leek te groeien. Ze kon door de stof nu duidelijk de chocoladebruine lul zien, waarover dikke blauwe aderen liepen. De lul was zeker zo dik als haar pols en, zo taxeerde ze, zou eenmaal bevrijd uit de broek zeker tot boven zijn navel komen.

Ze was inmiddels bloedgeil, maar wilde dat niet laten merken.

Marlon zou tenslotte niet veel aanmoediging nodig hebben om haar te neuken. En dat kwam nu zeker niet uit, stel je voor dat haar man thuis zou komen. Nu wordt het tijd om je billen te masseren, zei Marlon, en de opwinding was duidelijk in zijn stem te horen. Ik zal je slipje even uittrekken. En tegelijk begon Marlon aan het strakke elastiek te trekken. Maar tot zijn verbazing begon Saskia tegen te stribbelen. Niet doen, zei ze. Ze was bang dat Marlon zou merken dat haar kut drijfnat geworden was. Maar je had toch spierpijn in je billen? wierp Marlon tegen. Saskia besefte dat haar tegenwerpingen nu bijna lachwekkend werden, ze had Marlon immers zelf uitgenodigd. Vooruit dan, zei Saskia. Maar verder niks, hoor. Marlon trok nu langzaam maar zeker het veel te kleine slipje over haar stevige witte billen. Ze hield haar benen preuts bij elkaar, om Marlon de indruk te geven dat ze echt niet meer wilde dan een massage.

Maar intussen voelde hij hoe kletsnat het slipje was. Hij hield het natte slipje even uitdagend voor haar gezicht en wierp het toen demonstratief de slaapkamer in. "Zo nu wordt het tijd voor het echte werk" zei hij. Marlon's lul stak inmiddels als een tentstok omhoog in de harembroek. Hij werd verschrikkelijk geil van de forse ronde witte billen van Saskia. Hij streelde ze eerst zachtjes en zette daarna zijn vingers wat dieper in het stevige vlees. Zo geheel naakt liggend op het bed, met haar dikke billen omhoog, zag ze er uit als een geile blanke teef, die niets liever wilde dan vastgespiest te worden aan de dikke lul van een zwarte dekhengst.

Marlon wilde niet langer wachten en begon zijn hand nu tussen haar dijen naar haar kut te brengen. Saskia was kletsnat en botergeil maar intussen kon ze de vrees niet van zich afzetten om straks betrapt te worden door haar man, die nu elk moment thuis kon komen. Tot Marlon's verrassing richtte ze zich ineens op en wilde van het bed afstappen. Hij hield haar tegen en wilde haar terugduwen. Maar Saskia leek vastberaden er een eind aan te maken. Ze stond nu met een rood hoofd voor Marlon en zei "Zo is het genoeg, meer wil ik niet, ik ben getrouwd. Dat weet je toch?" In de tussentijd keek ze de slaapkamer rond om haar slipje terug te vinden. Marlon wilde zich niet zo laten afschepen en greep snel voordat ze er bij kon haar slipje van de grond. "Zoek je deze? Die moet je eerst terugverdienen" zij hij terwijl hij uitdagend met het natte slipje zwaaide. Saskia lachte zenuwachtig terwijl ze preuts met haar handen haar kut bedekte. Maar in de tussentijd kon ze haar blik nauwelijks van de enorme bult in de broek van Marlon afhouden. De aanblik van die fantastische grote knots maakte haar weer bloedgeil en ze voelde haar kutlippen verder opzwellen.

Maar ze besefte tegelijk dat ze betrapt zouden kunnen worden als ze nu toegaf aan haar smachtende geilheid. Ze wilde niet ontrouw zijn. Marlon voelde zich nu machtiger dan ooit en wist dat hij haar tegenstribbelingen zonder al te veel moeite kon breken. Hij stapte naar haar toe, legde zijn beide handen op haar schouders en duwde haar omlaag. Weer stribbelde ze tegen en plotseling barstte ze in tranen uit. Ik wil dit niet, snikte ze. Marlon sloeg zijn armen om haar heen en liet haar enigszins tot bedaren komen. Maar in de tussentijd had haar tegenstand hem alleen maar geiler gemaakt. Hij dwong haar nu met meer kracht op haar knieen en snikkend gaf ze toe.

Haal em eruit, commandeerde hij!

Ze zag geen andere uitweg meer en begon de broek omlaag trekken, maar het lukte haar niet om het strakke elastiek over de gigantische erectie te trekken. Bij de tweede poging pakte ze de stam van de lul beet en duwde deze omlaag, met de andere hand trok ze aan het elastiek en eenmaal bevrijd zwiepte de kolossale pik vlak voor haar gezicht heen en weer. Niet alleen de lengte van de keiharde lul verraste haar, maar ook de enorme dikte. Deze stijve lul was zo zwaar dat deze eerder loom vooruit stak dan recht omhoog. Marlon duwde haar hoofd nu naar zijn lul die ze met trillende handen achter de eikel beetpakte. Ze duwde met moeite de strakke voorhuid terug en opende haar mond voor de glanzende eikel. De eikel was zo groot dat ze deze nauwelijks met haar lippen kon omvatten.

Marlon pakte haar hoofd beet en stootte zijn lul verder haar mond in. De eikel deed haar wang bollen en bij elke stoot veranderde haar anders zo knappe gezichtje in een grimas. Saskia begon te zuigen als een hongerige baby aan de tiet. Ze ging zo op in haar werk dat ze niet gehoord had dat ik inmiddels was thuisgekomen. Zoals gewoonlijk maakte ik eerst de gang naar boven om na mijn werk wat makkelijkers aan te trekken. Ik meende geluiden van de slaapkamer te horen komen die ik niet meteen kon thuisbrengen. Naarmate hij dichter bij kwam werd hem duidelijk wat dat er een man in huis was. Ik hoorde nu duidelijke een mannenstem. Nu Marlon zo fantastisch gepijpt werd begon hij Saskia nog verder aan te moedigen. Hij merkte dat ze enthousiaster begon te zuigen als hij smerige taal tegen haar gebruikte. Zuig maar lekker aan die grote lul, mijn blanke teefje. Je geilt op grote zwarte pikken he. Pijp me maar, straks ga ik je neuken want dat is wat je het allerliefste wil. Maar voordat je wordt vastgespiest op mijn paardenlul krijg je nog een flink pak billenkoek.

Dat heb je wel verdiend jij geile blonde slet.

Ik kon mijn ogen en oren niet geloven toen ik door de half open staande deur mijn vrouw zo bezig zag. Het was een bizar schouwspel mijn vrouw daar geheel naakt op haar knieen te zien zitten voor Marlon die zijn broek op de enkels had. Wat me nog meer bevreemde was de situatie. Mijn vrouw, die er met haar opgestoken blonde haar, haar gouden sieraden en haar rood gestifte lippen ondanks de situatie toch nog uitzag als een chique dame, liet zich vernederen door Marlon die ik toch altijd had beschouwd als een typische mislukkeling. Zwart en niet in staat tot presteren.

Maar mijn vrouw was duidelijk de slavin die zich graag liet afbekken door deze zwarte vrouwenverkrachter, zolang ze maar kon zuigen aan die enorme lul. Ik zag de gigantische donkerbruine lul heen en weer bewegen in de wijd open gesperde mond van Saskia. De rode lippenstift liet duidelijke sporen na op Marlon's geslachtsdeel. Daarna gebeurde er iets merkwaardigs. Ineens zag Marlon mij op de overloop staan en even leek hij te schrikken. Maar dat was maar heel even. Hij doorzag de situatie en deed toen iets geheel onverwachts. Terwijl hij me recht in het gezicht keek en breed grijnsde deed hij plotseling een stap naar achter waardoor zijn lul vrij kwam van Saskia's zuigende lippen. Deze keek op naar Marlon, greep naar de loom vooruitstekende neukstaaf en kroop op haar knieen naar voren om haar lippen weer rond de zo begeerde pik te sluiten. Nee we stoppen ermee zei Marlon en probeerde zijn pik te bevrijden uit de grijpgrage handen van mijn vrouw.

Ze leek even van haar stuk gebracht maar stond toen op zonder de pik los te laten. En ze deed precies wat Marlon verwacht had. Hij wist inmiddels wel dat blanke vrouwen die eenmaal aan een zwarte lul hadden geproefd altijd meer wilden. En zo ook Saskia. Ze draaide haar witte billen naar hem toe, steunde met haar handen op het dressoir en duwde haar fantastische ronde kont naar achteren. Zwaar ademend, zonder een woord te zeggen. Alsof ze een onschuldig slachtoffer was, afwachtend van wat komen zou. Marlon keek me nog eens uitdagend aan en wist nog voordat ik dat zelf besefte dat ik niet zou ingrijpen. Sterker nog ik voelde zelf een erectie opkomen. Het vreemde was dat ik zelfs wilde dat Marlon zijn enorme geslachtsdeel bij mijn vrouw naar binnen zou brengen. Marlon voelde zich heer en meester over de situatie en voerde de spanning nog verder op.

Terwijl Saskia met haar billen draaide als een loopse teef en tegelijkertijd met een hand naar achteren reikte om zijn zaadstengel te pakken te krijgen en naar binnen te leiden, begon Marlon haar verder te vernederen. Je bent een loopse teef en je geilt op mijn grote lul, zei Marlon. En geile sletten die vreemdgaan moeten gestraft worden. Ik geef je een pak slaag op die dikke witte billen en jij zegt me na bij iedere tik. Alsjeblieft niet doen, smeekte Saskia die haar slachtofferrol met verve speelde. Meer aanmoediging had Marlon niet nodig en hij sloeg nu met vlakke hand op haar blote kont. Het geluid wond hem nog meer op.

Zeg me na, "Ik ben een geile blanke teef en ik wil alleen nog maar een dikke zwarte lul."

Saskia deed wat hij vroeg en moest meteen de volgende pets op haar billen in ontvangst nemen. Marlon had zijn zin. Niet alleen had hij een prachtige blanke vrouw zover dat hij haar alles kon laten doen, hij had ook nog de toestemming van haar man. Marlon bracht zijn glanzende eikel voor de kletsnatte kut van mijn vrouw. Zijn vuistdikke eikel duwde de schaamlippen van Saskia verder uit elkaar. Voorzichtig, riep ze. De lul was zo groot dat Saskia onwillekeurig met haar kut begon te knijpen. En ondanks het feit dat haar kut kletsnat was lukte het Marlon niet zijn gezwollen eikel naar binnen te persen. Trut, schreeuwde hij, laat mijn lul naar binnen. Ze raakte in paniek.

Hij is te groot!! zei ze met een bang stemmetje. Dit gaat echt niet. Marlon schold haar uit en sloeg haar keihard op haar stevige witte billen. Ontspan je kutspieren blanke slet en laat me je neuken. Saskia begon opnieuw te huilen en smeekte Marlon op te houden. Ik doe alles voor je als je me maar niet neukt. Opgelucht voelde ze dat de druk van Marlon's gigantische eikel op haar krampachtig bijeen gehouden schaamlippen verminderde. Marlon begon zich nu zelfs te verontschuldigen. Sorry, schatje ik wilde je geen pijn doen. Zachtjes streelde hij nu haar ronde kont en kneedde deze zachtjes. Hij voelde de spanning uit haar getrainde bilspieren wegvloeien. Saskia reikte nu met haar hand naar achteren om zijn enorme lul te pakken en deze weg te leiden van haar pijnlijke kut. Wacht even, zei Marlon nu op zachte en zelfs vriendelijke toon, wat ga je met me doen?

Ik denk dat je een beetje te groot geschapen voor me bent, zei ze bedeesd. Zal ik hem weer in mijn mond nemen? zei ze met haar liefste stemmetje. Marlon bleef haar billen strelen en sprak nu lieve woordjes tegen haar. Maar hij was helemaal niet van plan zich terug te trekken. Hij wilde zijn zwarte negerzaad diep in haar kut lozen. Voorzichtig werkte hij aan de volgende stap van zijn verdorven plan. Ok, lieverd, ik denk dat je gelijk hebt. Spreid je benen zodat ik me terug kan trekken. Saskia die al die tijd al in een ongemakkelijke houding had gestaan, spreidde haar benen nu zover als ze kon om zijn geslachtsdeel de gelegenheid te geven terug te trekken. Intussen duwde ze met haar hand tegen de zware lul om zich te bevrijden uit haar benarde positie.

Dit was het moment waar Marlon op gewacht had. Hij stootte zijn vette paardenlul nu met alle kracht naar voren en voelde Saskia's schaamlippen wijken. Ze schreeuwde het uit van pijn en kneep meteen weer met haar kutspieren om de vreemde lullenkop buiten te houden. (Een natuurlijke reactie van blanke vrouwen op de onbeteugelde paringsdrift van het enorme geslachtsorgaan van geile negers. Veel blanke vrouwen dromen heimelijk om genomen te worden door een groot geschapen neger, maar hun strakke kutjes verhinderen dat. De negers die eenmaal tot de slaapkamer van een blanke vrouw zijn doorgedrongen laten zich daar echter niet door weerhouden. En zo wordt de nieuwsgierigheid van veel blanke meiden pijnlijk afgestraft.)

Tegelijkertijd wipte Saskia wild met haar kont omhoog om zich te bevrijden. Maar Marlon was binnen en met haar wilde bewegingen spietste ze zich alleen maar verder vast op de enorme zwarte roede. Marlon was er nu in geslaagd met zijn eikel half binnen te dringen. Saskia kronkelde als een paling aan de haak en Marlon duwde haar met zijn beide handen op haar heupen verder naar beneden. Als Marlon zijn eikel volledig naar binnen zou hebben was er voor Saskia geen ontsnappen meer mogelijk, zo besefte ze. Ze verbeet de pijn die de strijd teweegbracht in haar wijd opengesperde kut. Het was een strijd tussen zwart en blank en elke millimeter telde. Marlon greep haar nu in haar blonde haar. Een streng die uit haar knot hing trok hij ruw naar beneden.

Laat me naar binnen teef, je krijgt mijn zaad.

Ik geef je een zwarte baby. De hele wereld zal weten dat je je laat naaien door nikkers. Ze snikte het uit en smeekte laat me gaan, laat me gaan. Maak me geen kind. Ik doe alles wat je wil. En toen verslapte ze, haar wil leek gebroken. Ze was willoos blank neukvlees voor zijn enorme zwarte lul zolang hij wilde. Zolang zijn lul niet verslapte was ze veroordeeld tot dit monsterachtige zwarte neukorgaan. Marlon perste nu zijn eikel volledig naar binnen en genoot van de strakke kut om zijn dikke lul. Ok, nu even rustig zei hij. Luister goed, ik ga mijn lul helemaal bij je naar binnen brengen. We doen het langzaam zodat je aan me kunt wennen. We hebben alle tijd, is het niet? Saskia was als verdoofd, het besef dat ze betrapt kon worden door haar man had ze al lang niet meer. Ze begon te wennen aan de omvang van Marlon's pik in haar lijf en raakte opnieuw in een roes van geilheid.

Haar kutsappen begonnen weer volop te stromen en ze voelde zich vrouwelijker dan ooit. Met trage ritmische bewegingen duwde ze haar billen naar achteren. Haar kutspieren maakten peristaltische bewegingen om steeds meer van de zwarte schacht te ontvangen. Ze kermde bij elke millimeter, nu meer van genot dan van pijn. Marlon had zijn handen losjes op haar heupen en liet haar het ritme bepalen. Hij hoefde haar niet meer te dwingen tot overgave. Toen pakte hij haar billen beet om ze stil te houden. Stop even zei hij. Je gaat goed, we zijn bijna op de helft, we hebben nog zo'n 15 cm te gaan. Nog vijftien cm, haar man had nog niet eens een volledige erectie van die omvang. En Marlon was wel 3 keer zo dik.

Saskia werd ineens weer bang voor wat nog zou komen. Wees gerust zei Marlon ik help je wel en pakte haar stevig bij de heupen en duwde zijn machtige lid vooruit. Je scheurt me uit kermde ze. Maar Marlon negeerde de wanhopige kreten en perste zeker 6 cm naar binnen. De strakke kut verkrampte weer om zijn lul en hij bepaalde een nieuw sneller ritme om nog meer centimeters te winnen. Schokkend en stotend bereikte hij een penetratie van meer dan 20 cm. De laatste centimeters werden tegengehouden door een kutkramp die elke beweging belette. Haar witte rug glom inmiddels van het zweet. Marlon wist dat hem nu niets anders te doen stond dan geduldig te wachten tot de kut zich overgaf aan deze vijandelijke penetratie. Marlon begon Saskia weer zachtjes over de billen te strelen en fluisterde lieve woordjes. Saskia ontspande zich en voelde zich, nu geheel vervuld van zijn zwarte mannelijkheid. Kom neem me, doe wat je moet doen.

Vul me met je zaad! Ik wil elke druppel van je!

Saskia reed met haar dikke billen over zijn gezwollen bruine lul als was het een rodeostier. Knijpend met haar kut om al het zaad eruit te melken. Marlon liet haar het werk doen en stond demonstratief met zijn handen in zijn zij. Ritmisch heen en weer bewegend over de glimmende zwarte paal steunde ze en kreunde ze. Toen sneller en wild op en neer wippend. Tot ze schreeuwend klaar kwam. Nog nooit had ik haar zo verrukt zien klaar komen. Nog na sidderend ontwaakte ze langzaam uit de roes. Tot het besef kwam van de situatie waar ze in verkeerde. Marlon die haar neukte in haar eigen huis, terwijl haar man ieder moment kon thuis komen. Verschrikt keek ze op de wekker. Kwart over zes! Haar man kwam normaal al om half zes thuis.

Ze duwde haar hand naar achter naar de lul van Marlon die nog in haar was. Vlug, haal hem eruit! smeekte ze. Straks komt mijn man thuis. Marlon stond haar toe van zijn stijve lul af te klimmen en trok zich terug. Glimmend stond de zwarte lul nog fier omhoog. Ok, en nu laat je mij komen, sprak Marlon op dwingende toon. Op je knieen en pijpen. Maar, straks.. stamelde ze. Marlon duwde haar echter opnieuw op de knieen en ze besefte dat er geen ontkomen aan was. Smakkend begon ze de enorme lul te pijpen. Marlon voelde nu het zaad opkomen en wist dat hij snel ging spuiten. Saskia zag wat er ging gebeuren en bereidde zich voor op een golf van warm zaad in haar mond.

Hoewel ze dat bij haar man nog nooit gedaan had was ze vastbesloten om alle zaad tot de laatste druppel in te slikken. Ze verafschuwde het, maar liever dat dan vieze vlekken op het tapijt. Die kreeg ze nooit meer schoon voordat haar man thuis zou komen. Geheel onverwacht trok Marlon echter zijn enorme lul terug en nam hem in zijn hand. Terwijl hij zijn geslacht bij de stam beetpakte richtte hij zijn eikel op Saskia's verschrikte gezicht. Vette klodders zaad spatten uiteen in haar gezicht. Een volgende lading belandde in haar blonde haar en een laatste voltreffer kwakte in haar oog. Marlon lachte. En voordat hij zijn kleren bij elkaar raapte veegde hij zijn lul nog even schoon aan de gordijnen. De vernedering was compleet!

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Gedwongen Tot Sex
In de fietsenkelder op school wordt Brenda verkracht door twee jongen!
keiharderapesex.com

Neukmachines in tienerkutjes!
Tieners gaan voor het eerst de geile neukmachines ervaren, kijk hoe ze genieten!
fuckingmachine.nl

Politie zoekt verkrachter!
Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen.
rapehoertje.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Jongensmonden vol heet sperma
Kijk mijn geile buurjongen eens zaad happen!
gayfuckers.nl

Als ze haar knie breekt...
Dan loop de JUS eruit, zo dik is dit geile neukvarken!
fatzo.net

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Stiekeme seks op kantoor!
Secretaresse laat zich keihard nemen op het bureau van haar baas.
geile-film.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Oude oma Ans met extreme speeltj
Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo.
grannybizar.com

Lisa Wordt Volgespoten
Op haar knietjes zuigt Lisa met lange diepe halen. Ze wil maar 1 ding. Jouw hete sperma in haar mondje!
geilesloerie.nl

Oom verkracht neefje op zolder!
Verstoppertje liep uit op een nachtmerrie voor Jack!
homoincest.nl

Nederlands Grootste SM Site!!
Extreem harde sexfilms met oa. ballbusting, facesitting, torture, nursery, bondage en nog 600 GB aan bizar materiaal aanwezig.
barelyevil.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com