Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn moeder neukt met Surinamers!
Categorie: interracial | zaterdag 26 november 2016

Ik heb een moeder van 66 jaar oud. Ze woont al weer een tijdje alleen na het overlijden van mijn vader. Ik kom bijna elke week bij haar op bezoek, maar normaal alleen in het weekend of ’s avonds. Het was nu een dinsdag en ik was vrij en bij haar in de buurt en wilde haar graag eens met een bezoekje verrassen. Normaal zou ik aan bellen, maar dan was de verrassing minden dan wanneer ik gewoon binnen zou komen. Ik had zelf een sleutel voor noodgevallen en kon dus zo naar binnen. Bij haar huis aangekomen zag door het raam niemand, dus besloot ik het er op te wagen. Ik deed de voordeur voorzichtig open en sloop de gang in. Ik deed de deur geruisloos weer dicht en wilde net: “Verrassing……?!” roepen. Ik hoorde echter het stemgeluid van grote mannen praten. Kennelijk had mijn moeder bezoek. Ik besloot toch even onopgemerkt te blijven en sloop de hal door naar de deur naar de woonkamer. De deur stond op een kier en ik hoorde al het geluid van iemand die iets in zijn mond had en wilde praten, maar wat dus lastig ging.

Verboden incest films

Ik keek voorzichtig om de hoek van de deur en zag iemand in de fauteuil zitten. Ik zag dat het een donkere man was . Zijn korte zwarte haar kwam iets boven de hoofdleuning uit. Toen ik verder keek zag ik zijn licht bruine arm op de leuning liggen. Boven zijn arm zag ik zijn bovenlijf. Ik zag dat deze ontbloot was. Ooooh ja……. Goed zo! Verwen papi maar lekker ……… jaaaaahh. Mijn hart bonste in mijn keel en moest zien wat er gebeurde. Ik zag de blonde haren van mijn moeder boven de schaamstreek van de man uit steken. Zag ik het nou goed. Had mijn moeder nou de bruine lul van die kerel in haar mond. De man zat daar relaxed onderuit gezakt in de fauteuil en mijn moeder zat op haar handen en knieën tussen zijn benen. Haar mond zat strak om de dikke van kwijl glimmende lul van die vent en was hem stevig aan het afzuigen. Toe maar schatje…… neem hem nog dieper hoorde ik de man zeggen. Mmmmhmmm…..mmmmmjoah kon mijn moeder nog net langs die dikke lul uitspreken.

Ik werd een beetje overvallen door een gevoel van schrik, maar ook van geilheid. Ik bleef als verstijfd staan en voelde al wat tintelingen in mijn kruis. Mijn moeder was echt vol overgave bezig met het pijpen van de paal. Ik kon niet zien hoe lang die pik wel niet was, want mijn moeder had hem nog niet een keer uit haar mond gehaald. Gezien het feit dat ze steeds een beetje moest kokhalzen en haar rug hierbij iets kromde moest hij wel tegen of voor bij haar keel zitten. En dan nog kon ik een centimeter of 11 van die pik zien. Ik schat dat hij wel langer moest zijn dan 20 centimeter. De man genoot er lekker van en zei Siii….. zuig lekker aan mijn pik Dushi……jaaaaah. Kennelijk was het een Surinamer.

Tot mijn schrik zag ik nog een tweede man in de woonkamer. Ik had hem eerst niet gezien of gehoord, maar hij liep nu naar mijn moeder en die Surinamer toe. Hij was zeker 2 meter lang had een zwarte huid en alleen nog een wit t-shirt aan. Onder dat t-shirt bungelde een enorme lul en enorme balzak met twee zware ballen. Dat ding was wel zo lang als mijn onder arm. Hij ging achter mijn moeder staan en begon zijn gevaarte te masseren. Hij liet hem een paar keer op zijn hand vallen en dat maakte een indrukwekkend geluid. Hij zat verlekkerd naar de kont van mijn moeder te kijken en likte hierbij over zijn lippen. He Jason! Ga je haar nog neuken of blijf je alleen kijken naar die pantat?

Jason had kennelijk niet meer overredingskracht nodig en ging op een knie achter de kont van mijn moeder zitten. Hij pakte een flesje van de grond en hield dit boven het achterwerk van mijn moeder. Ik zag dat het een flesje kokosolie was. Jason liet wat olie op de billen van mijn moeder vallen en zette het flesje weer weg. Vervolgens smeerde hij het witte achterwerk van mijn moeder uitgebreid in. Haar huid glom helemaal. Toen Jason klaar was met mijn moeder haalde hij zijn eigen lul nog een paar keer door zijn geoliede hand heen tot ook zijn pik een mooie glans had gekregen. Toen hij klaar was liet hij zijn lul tussen de billen van mijn moeder vallen en begon er langs tussen op en neer te schuiven. Ik hoorde mijn moeder kreunen van goedkeuring terwijl ze haar achterwerk gewillig heen en weer wiegde. En nog steeds had zij de lul van die Surinamer in haar mond die kennelijk niet dieper naar binnen kon.

Ik zag dat Jason voorover boog en hij begon tegen mijn moeder te praten: He smatje…..ik ga jou lekker prikken! Mijn moeder gaf hierop een klein vreugde uit haar keel en duwde haar blanke kont verder naar achteren tegen die zwarte heupen van Jason. Jason kwam weer recht op en liet zijn lange lul tussen de billen van mijn moeder door naar benden glijden. Zeer waarschijnlijk gleed hij hierbij langs de kut van mijn moeder, wat in haar lichaam een klein schokje veroorzaakte. Hier greep hij zijn lul vast en bracht hem in stelling voor de kut van mijn moeder. Langzaam bewoog hij zijn heupen naar voren. Ik zag dat mijn moeder haar heupen iets naar boven kantelen om haar vagina wat beter in lijn te brengen met de staaf van Jason. Kennelijk was alles goed gesmeerd door de olie, want Jason kwam in een vloeiende beweging met zijn onderbuik tegen de billen van mijn moeder. Mijn moeder gooide haar hoofd achterover en liet hierbij de lul van de Surinamer met een smakkend geluid uit haar keel ontsnappen.

Oooooohjaaaaaaah…….. zei mijn moeder. Neuk je neger sletje …….. neuk me met die lekkere lul van je. Jason was het graag tot dienst en begon met een rustig tempo mijn moeder te neuken. Hierbij greep hij met zijn handen haar billen vast en duwde ze een beetje uit elkaar. Het moet een geweldig uitzicht zijn voor Jason, om zijn glimmende zwarte lul te zien verdwijnen tussen de roze schaamlippen van mijn moeder. Jaaaah. Neuk me……neuk me….. neuk me…..neuk me…. Neuk me klaar! was het enige wat mijn moeder nog kon uitbrengen terwijl Jason haar doos bewerkte met zijn grote lul. Jason voerde het tempo iets op een begon haar in een vast en stevig ritme goed door te neuken. Ik zag dat mijn moeder op haar onderlip beet en haar hoofd begroef in het kruis van de Surinamer.

Ik zag hoe de Surinamer rustig bleef zitten en dat zijn harde pik langs het hoofd van mijn moeder omhoog stak. Het bruine ding was helemaal slijmerig van haar spuug en kwijl en haar haren bleven er aan plakken. Hier maakte de Surinamer zich duidelijk niet druk om en begon zijn flinke lul van zeker 20 centimeter lekker af te trekken naast het gezicht van mijn moeder. De enige die je kon horen was mijn moeder die al kreunend en kermend de dikke pik van Jason elke seconde opnieuw in haar kut geduwd kreeg. Jaaahhhh……..jaaaahh..jaaaaahhh…mmmmmmmmmmmmmmmjaaaah. Ik merkte dat het tempo van het gekreun van mijn moeder en het ritme van Jason steeds iets verder omhoog gingen. Het duurde ook niet lang totdat mijn moeder een orgasme kreeg en al schokkend klaar kwam op de zwarte paal van Jason. Jason zelf was er kennelijk nog lang niet en neukte haar gewoon door zodat mijn moeder niet veel later een gillend tweede orgasme kreeg.

Ik merkte dat ik zelf ook goed geil was en met mijn hand in mijn broek mijn eigen piemel aan het masseren was. Ga jij dit geile Smatje nog even prikken Carl? Hoorde Jason zeggen tegen de Surinamer die dus Carl hete. “Zeker” hoorde ik Carl zeggen. Ik zag hoe Jason opstond en er een dikke sliert kut geil vanaf de eikel van Jason naar beneden liep in de richting van de kut van mijn moeder. Carl stond ook op vanuit de fauteuil terwijl mijn moeder als een loopse teef op haar vier poten op de grond bleef staan. Carl greep mijn moeder bij haar haren en nam haar al kruipend een stukje mee de woonkamer in. Terwijl mijn moeder zich omdraaide kon ik tussen haar billen haar glimmende natte kut zien die nog open stond van de aanval van de stormram van Jason. Ik zag dat mijn moeder iets verder moest gaan “staan”. Ik kon haar nu van de zijkant zien.

Ik ga jouw lekker in jou pantat neuken sletje….!

Hoorde ik Carl zeggen. Ik wist niet wat hij daarmee bedoelde. Ik zag wel dat hij weer naar de fauteuil liep en het flesje kokosolie oppakte en hiermee zijn pik inspoot. Ik zag de olie er al links en recht afdruipen, maar Carl deed geen moeite om het op te vangen of uit te smeren en liep weer in de richting van mijn moeder. Hoofd omlaag…. Hoorde ik Carl mijn moeder commanderen. Als een goed getrainde teef zag ik hoe mijn moeder haar hoofd op de grond legde en haar kont hoog in de lucht bracht en haar gaten aan Carl aan bood. Carl ging met een been links en recht ter hoogte van haar achterwerk staan en hurkte iets naar beneden zodat hij met zijn nog olie druipende pik tegen de achterkant van mijn moeder prikte. Carl greep de voorkant van pik vast en begeleide zijn geslacht mijn moeder in. Ik kon niet goed zien in welk gat, maar gezien het feit dat het langzaam en rustig ging was het waarschijnlijk niet die gapende kut van haar die ik zojuist nog kon bewonderen.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhjaaaaaaaa…….bracht mijn moeder uit terwijl Carl zijn geslacht verder verdween in het achterste van mijn moeder. Ook Carl bracht zijn geile pik in een keer helemaal in. Hij greep mijn moeder bij haar haren en neukte er meteen op los. Tussen de benen van Carl zag ik zijn balzak heen en weer bewegen en ik hoorde het klappen van zijn huid tegen de billen van mijn moeder. Mijn moeder kreunde luid bij elke stoot die zij kreeg te verwerken van Carl.

Ook Jason kwam weer in beeld en zijn half slappe pik was nog steeds indrukwekkend. Ik zag dat Jason voor mijn moeder ging staan en de greep op haar hoofd van Carl over nam. Ook Jason boog iets door zijn knieën en bracht zijn zwarte pik voor de neus van mijn moeder. Als de gewillige negerslet die mijn moeder kennelijk was opende zijn haar mond om de stijver wordende paal van Jason toe te laten. Al rukkend aan mijn eigen piemel keek ik toe hoe de staaf van Jason steeds kleiner werd. Als een volleerde pijpster liet ze de paal van Jason diep in haar keel glijden. Ik kon zien dat haar keel zelfs dikker werd toen de eikel van Jason zich een weg baande langs haar strot. Jason greep hield met en hand haar hoofd bij haar haar omhoog en greep met zijn andere hand om haar keel. Ik zag hoe Jason zijn eigen lul begon te masseren door de huid van haar keel heen. Ik hoorde mijn moeder luid snuiven door haar neus en zag haar borst heftig op en neer gaan. Ik was echt onder de indruk van haar vermogen en een dergelijk lul zo ver in haar keel te kunnen nemen.

Terwijl Carl haar aan de ene kant in haar kont bleef bewerken met zijn staaf zag ik dat Jason zijn pik weer terug trok uit haar keel, maar niet uit haar mond kwam. Ik hoorde mijn moeder diep in ademen en zag de pik van Jason weer volledig naar binnen schuiven. Het was echt een fantastisch om te zien hoe die twee hengsten mijn moeder onder handen namen en hun dikke pikken in en uit haar lichaam te zien gaan. Het schouwspel werd alleen maar geiler door de scheetjes die uit de darmen van mijn moeder langs de lul van Carl ontsnapte en de dikke slierten spuug en kwijl die langs de kin van mijn moeder en de ballen van Jason hingen en een voor een naar de grond bungelden. Steeds sneller rukkend aan mijn eigen piemel leek er geen einde aan te komen. Ik voelde zelf al dat ik bijna ging spuiten en was blij om te zien dat de beide dekhengsten ook hun tempo opvoerden.

Ik hoorde Jason als eerste grommende geluiden maken zag dat hij zich klaar maakte door zijn eikel langs de huig van mijn moeder te halen. Er kwam steeds meer kwijl en slijm uit de mond van mijn moeder. Af en toe moest ze proesten, maar verder deed ze het perfect. Ik kom…….ik kom……ik ga spuiten………ik………kooooohhoomm riep Jason het uit terwijl hij zijn staaf zo ver mogelijk in de keel van mijn moeder duwde. Ik zag de ballen van Jason in schokkende bewegingen omhoog kruipen en de stam van zijn paal heftig kloppen. Ik kon bijna zien hoe het dikke zaad van Jason in de keel van mijn moeder spoot. Ik zag dat mijn moeder het moeilijk kreeg en rood aan liep. Ze duwde met een hand tegen het been van Jason aan, maar die trok zich er niets van aan. Met nog enkele korte stoten spoot hij zijn ballen leeg in mijn moeder. Toen hij zijn pik uit de mond van mijn moeder haalde kwam er een dikke fluimige golf van spuug en zaad mee naar buiten en viel met een kledderend geluid om grond . Mijn moeder viel uitgeput op de grond met haar borsten in de slijmerige poel van geiligheid op de grond. Jason melkte zijn pik nog na een liet de laatste druppels zaad op het achterhoofd van mijn moeder vallen.

Door dit schouwspel hielden Carl en ik het ook niet meer en terwijl ik mijn onderbroek van binnen vol spoot met mijn sperma haalde Carl zijn bruine lul uit de anus van mijn moeder en trok zich boven haar af. Na een paar flinke trekken langs zijn schacht spoot hij met een emotieloos gezicht zijn ballen leeg over mijn moeder. Wel acht dikke stralen zaad spoten uit zijn eikel over het afgeneukte lijf van mijn moeder. Omdat ik zelf ook klaar kwam kan het zijn dat ik een straal of twee van Carl gemist heb. Carl veegde de laatste druppel af aan een van de billen van mijn moeder en keek voldaan naar het resultaat van een half uur werken.

Ik had door dat ik mij snel moest verstoppen, omdat ik anders ontdekt zou worden.

Ik sloop snel naar de slaapkamer van mijn moeder. Ik zag dat daar juist de kleren lagen van Carl en Jason. Snel verstopte ik mij onder het bed. Kort daarop kwamen Jason en Carl de kamer binnen lopen en begonnen zich aan te kleden. Zie ik jou donderdag of vrijdag weer? Vroeg Carl aan Jason. Nee, zei Jason. Ik ga zaterdagavond met Dennis en Clifton. Misschien kun je Anan nog vragen. Die gaat bijna elke avond. Volgens mij slaap hij hier ook vaak. Ik wist niet wat ik hoorde. Dat waren al vijf mannen die mijn moeder kennelijk regelmatig een beurt gaven of beter gezegd gebruikten. Ik durfde te wedden dat zij ook allemaal een grote dikke pik hadden en daar wel raad mee wisten. Kennelijk was mijn moeder een echte negerslet.

Toen Jason en Carl weg waren ben ik weer naar de woonkamer gelopen en zag mijn moeder daar nog liggen. Ze was in slaap gevallen en lag ik een plas van zaad en kwijl. Ik kreeg spontaan weer een stijven piemel. Ik knoopte mijn broek los een haalde mijn met mijn eigen zaad besmeurde piemel tevoorschijn. Al kijkend naar en afrukkend op mijn afgeneukte en ondergespoten moeder had niet lang nodig om opnieuw klaar te komen. Ik ging boven haar hoofd staan en liet mijn zaad op haar hoofd vallen. Ik heb toen mijn snel mijn telefoon gepakt en een flink aantal foto’s en filmpjes gemaakt van mijn moeder. Je weet maar nooit.

Ik ben toen snel naar buiten gelopen en heb mij achter het huis verstopt op een plek waar ik nog wel naar binnen kon kijken. Ik heb mijn telefoon gepakt en naar de huistelefoon van mijn moeder gebeld. De telefoon ging al een tijdje over toen ik mijn moeder van de grond op zag staan en naar de telefoon zag lopen die in een hoek van de woonkamer stond en waar ik haar nog goed kon zien. Hallo met Anneke… hoorde ik mijn moeder zeggen met een wat schorre stem. Hallo mam, met mij….. ben je vandaag thuis. Ik was van plan om even langs te komen….! zei ik tegen mijn moeder. Oooh schatje… ik ben net wakker van een dutje en moet nog van alles schoon maken hoorde ik haar zeggen terwijl ze het zaad en kwijl over haar borsten uit wreef en vervolgens haar hand tussen haar benen door haalde en keek wat er van onder nog aan haar hand bleef hangen. Kom zaterdag middag even langs ik koet namelijk nog het nodige schoonmaken. Dat zou ik doen. Kon ik meteen wat verzinnen om wat camera’s te plaatsen in haat huis. Ik was van plan om geen enkele minuut van deze neuksessie te gaan missen. Mijn moeder neukt kennelijk dagelijks negers en ik vind het geweldig.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Geile bejaarden gaan los!
Opa heeft het wereldje van Swingen ontdekt en gaat alle taboes over, wat kan die ouwe neuken!
bejaardensexfilms.nl

Een klit zo groot als een augurk
Heerlijke pomp op haar kut en kijk die heerlijk opgezwollen schaamlippen en klit!
oppompkut.nl

Kom je met ons spelen?
Wij zijn alvast met elkaar begonnen, kom jij ook?
kutjespelen.nl

Kom Maar In Mjn Mond!
Els wordt van pijpen bloedgeil. De smaak van het voorvocht laat haar hoofd op hol slaan en wil alleen nog maar klaarkomen!
spermabekkies.com

De dochters van de buurman!
Zie hier hoe ze ontmaagd worden, hoor ze gillen!
lolitaseksfilms.nl

Vet als spek, zo geil als boter
Wie komt dit geile varkentje wassen? Neuk haar ook meteen even!
fatzo.net

Homo Slaaf In Sexkooi
Deef krijgt na zijn opsluiting een vuist diep in zijn anus, wil jij ook?
extremegayboys.nl

Zure ongeschoren kutten!
Ongewassen en zwaar behaarde kutten worden door vieze mannen geneukt!
zwaarbehaardevagina.nl

Zijn Deze Meiden 18?
Ze zien er uit om op te eten! Heerlijke strakke kale kutjes wachten op jouw harde lul!
lolitaseksfilms.nl

Hier geen vrouwen op dieeet!
Maar geil vrouwen die jouw spema willen eten!
dikkewijvenseksfilms.nl

Geile huisslet wordt geneukt.
Geniet mee hoe haar geile kut wordt volgespoten!
amateurtaboo.nl

Kleinzoon drogeert oma!
Peter heeft nog een fantasie, zijn ouwe oma eens lekker neuken. Kijk mee hoe deze fantasie uitkomt!
incestseks.com

Tienertje speelt bizar sexspel.
Prille tieners gaan een stapje verder en willen een extreme sexervaring! Ze worden vastgebonden en omwikkeld met zwart plastic en keihard geneukt!
kinkysm.nl

Familiefeest Wordt Orgie
De feestdagen zijn nooit meer het zelfde bij de familie Mulder! Er was een opgewonden stemming door de drank, en voor we het wisten liep iedereen in zijn naakie!
incestsexfilms.com

Shocking Incest Movies
Schokkende incestfilms waarin vaders de prille kutjes van hun dochter neuken!
incestmovies.nl