Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspel met een grote neger!
Categorie: interracial | zondag 18 september 2016

Ik ben Sandra, een nog jonge vrouw van 30 jaar. Ik ben getrouwd met een hele lieve man, die mij op handen draagt en ontzettend lief voor mij is. Ik wil dan ook liever niet klagen en zo is dit ook niet bedoeld maar er is iets in mijn leven wat ik graag zou willen meemaken maar durf dit echt niet tegen mijn man te zeggen. Hoewel we altijd open en eerlijk zijn, ga ik er tegen hem niet over beginnen. Het blijft mijn droom die wel nooit uit zal komen. Ik droom vanaf dat ik seksueel actief werd al van een lekkere donkere man, om seks mee te hebben. Een grote bruine penis in mij te voelen, dat lijkt mij het einde. En om dan klaar te komen met deze man van mijn dromen, diep in mij, met zijn grote lul, ik droom er 's nachts weleens van. Maar zoals altijd zijn dromen bedrog helaas. Ik moest het nu uit mijn hoofd zetten en aan andere dingen gaan denken, mijn man en ik hadden het ook best fijn wat de seks betreft, daar moest ik maar wat meer aan denken, zei ik tegen mijzelf.

Geile afspraakjes

Al snel werd ik op andere gedachten gebracht, mijn vriendin stond voor mijn neus, ik had haar niet eens binnen horen komen. Ze glimlachte, en vroeg, waar zat jij helemaal met je gedachten? Ik bloosde, wat ik heel erg vond, voelde mij betrapt terwijl er niets aan de hand was. Ze bleef aandringen om het te vertellen maar dat durfde ik niet. Ik ging koffie zetten voor ons en we nestelden ons gezellig op de bank. We praten even wat over koetjes en kalfjes, ik dacht zo gaat het goed, ze praat er gelukkig niet meer over. Maar dat had ik mis dus, ze draaide zich naar mij toe en zei, voor de dag er mee, waar zat je zopas met je gedachten? Weer bloosde ik, ik leek wel een puber. We kunnen elkaar toch alles vertellen zei ze, het blijft tussen ons anders waren we ook geen hartsvriendinnen van elkaar. Zou ik dan toch...

Oke, zei ik, maar het blijft echt tussen ons want ik schaam mij er voor en wil niet dat iemand dit ooit te weten komt. Ik ken haar goed natuurlijk en wist dat het wel goed zat. Ik begon te vertellen waar ik was met mijn gedachten toen ze binnen kwam. Wat al jarenlang een droom was van mij en ik nu had besloten dat ik die droom moest weg stoppen, want dat zou wel nooit gebeuren. Mijn vriendin keek mij aan, pakte mijn hand en zei, dat is heel wat, gaat het niet goed dan tussen jou en je man? Ik maakte haar duidelijk dat het heel goed was allemaal en ik het daarom nog erger vond dat ik deze gedachten over een donkere man had. Ze begreep het gelukkig, we gingen er wat op door, onze fantasie sloeg een beetje op hol.

Hier zaten twee gelukkig getrouwde vrouwen, te praten over seks met een neger en zijn lekkere, dikke grote paal. Ze vond mijn idee helemaal niet zo vreemd zei ze, zij droomde ook wel eens van een andere man, maar hier had ze nog nooit aan gedacht. We waren het er helemaal over eens dat het wel zalig moest zijn zo’n man, ik was blij dat ze er in mee kon gaan, ik schaamde mij nu al niet meer en was blij dat het er uit was. Na een paar uurtjes ging ze weer weg, ze fluisterde nog even van, dit is ons geheim vrouwtje en we praten er met niemand over. Ik stemde hier helemaal mee in.

Al snel daarna kwam mijn man thuis en was ik het hele gesprek even vergeten. Hij vertelde hoe zijn dag was geweest, ik kookte een lekkere maaltijd voor ons en daarna zaten we samen knus op de bank. Hij begon het gesprek met, lieverd van mij, moet je eens horen, ik moet je wat vragen. Oke zei ik, kom maar op. Je gaat dit vast niet leuk vinden zei hij en ik schrok even, wat was dit nu? Toch zag ik een glimlach op zijn gezicht en zei, vertel dan schatje. Hij vertelde dat zijn baas had gevraagd of hij een weekje naar het buitenland kon voor zaken, de baas zelf had geen tijd en voor mijn man was dit een buitenkansje. Wie weet als hij het goed deed, dat er wel eens promotie achter weg kon komen. Ik was er even stil van, we waren altijd samen in onze vrije tijd, dit was nieuw voor mij maar ook voor hem natuurlijk. En ik wou ook geen spelbreker zijn, dus zei dat ik het niet echt leuk zou vinden maar een weekje was ook zo weer voorbij. Ik zag een brede lach verschijnen, hij was echt heel blij dat ik geen bezwaar had. Het is volgende week al zei hij, we moeten nu maar goed van elkaar genieten en kunnen daar dan op teren tot we weer bij elkaar zijn over een week.

We hebben ons dan ook echt uitgeleefd het weekend, vaak fijne seks gehad, uit eten, naar de film. Toen was het toch zo ver, de tas werd ingepakt en we namen innig afscheid, ik kon nauwelijks mijn tranen bedwingen. Hij zag het en vond dat super lief. Na een laatste innige knuffel en dikke kus vertrok hij, en nu zat ik hier alleen. Ik dwaalde wat door huis maar kon mijn draai niet vinden.

Ik belde mijn vriendin om te vragen of ze zin had om langs te komen en die kwam al snel en begreep helemaal hoe ik mij nu voelde. Ze beloofde deze week vaak even langs te komen. Ik keek er naar uit, als ze weer kwam. We hadden altijd wel wat te praten en gingen de tweede dag samen gezellig shoppen, goed voor wat afleiding. In een drukke winkelstraat trok ze mij een winkeltje binnen, en toen ik om me heen keek zag ik allemaal sexy lingerie hangen, zo veel bij elkaar had ik nog nooit eerder gezien en wat een mooie kleuren. Kom zei ze, zoek eens uit wat je man mooi vind als hij weer terug komt, dan kun je hem verrassen. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en paste het ene setje na het andere. Uiteindelijk waren er twee setjes over die ik wel heel mooi vond en ik kon maar niet kiezen. Mijn vriendin hakte de knoop door, neem ze beide mee, je mag jezelf ook wel eens verwennen zei ze.

We kochten nog een sexy babydoll er bij en nu voelde ik mij de koning te rijk. We gingen nog wat drinken en toen na een lange, gezellige middag weer naar huis. Ik nam daar afscheid van mijn vriendin en ze beloofde snel weer te komen deze week. 's Avonds trok ik stiekem de setjes nog eens aan en bekeek mezelf van top tot teen in de spiegel, en was best tevreden met wat ik zag. Ik ging op tijd naar bed, moe van de hele middag shoppen.

De volgende dag werd ik fris en uitgerust wakker en zat ik vol energie. Om tien uur ging de telefoon, het was mijn vriendin, nu al weer, wat was het ook een schat. Ze vroeg of ik voor die avond plannen had en ik zei nee, niet nu mijn man er niet is. Ik ben lekker thuis. Mooi zei ze, wil je dan wat voor mij doen? Tuurlijk, waarom niet, ze deed ook al zo veel voor mij. Ze vroeg of ik rond acht uur mijn zwartje lingerie setje aan kon hebben, en mijn babydoll. Meer wou ze niet zeggen, ik vond het maar een rare vraag. De rest van de dag piekerde ik wat af, wat zou ze van mij willen en waar was dit goed voor? Iets voor acht uur loopt ze bij mij binnen, ze zegt we gaan even naar boven en ik ging met haar de trap op ik in mijn sexy outfit. In de slaapkamer gekomen vroeg ze of ik ontspannen in bed wou gaan liggen, zij ging nog even naar beneden maar zou zo weer komen. Het werd steeds gekker, ik snapte er niets van. Toch ging ik braaf in bed liggen, het dekbed terug geslagen, dat was mij nu te warm. Even later werd er op de deur geklopt en ik riep, binnen.

Mijn vriendin die aanklopte?

Dat had ze nog nooit gedaan, het werd steeds vreemder. Ik keek opzij naar de deur en zag tot mijn grote schrik een mooie, grote neger binnen komen. Ik kon geen woord uitbrengen, maar dat was ook niet nodig. Hij kwam naar mij toe, stelde zich voor als John en ging op de rand van mijn bed zitten. Ik was helemaal overdonderd en begon vaag een idee te krijgen wie dit georganiseerd had, die ondeugende vriendin van mij.

Hij keek strak naar mij en zei, je vriendin heeft geen woord teveel gezegd toen ze vertelde dat jij een hele mooie sexy vrouw bent. Je bent echt een schoonheid en deze schoonheid mag ik nu gaan verwennen heb ik begrepen. Ik knikte maar van ja, wat moest ik zeggen? Daar zat mijn droom, ik kon hem aanraken, dit was toch niet waar? Maar het was wel waar, ik voelde hoe zijn handen begonnen met mijn lichaam te strelen, mijn hals begon te zoenen en naast mij kwam liggen. Al heel snel had hij een hand tussen mijn benen, zou hij voelen dacht ik, hoe geil ik nu al ben? Hij liet niets merken, ging verder met zijn handen en zijn mond en verwende mij van boven tot onderen. Hij liet een poos zijn hoofd tussen mijn benen liggen, sabbelde aan mijn klitje en ik dacht dat ik gek werd. Nu werd ik ook wat vrijer en pakte zijn penis, ik was echt heel nieuwsgierig hoe die zou voelen. Zo, dat was meer dan ik had gedacht, wat een grote en stevige lul was dat, die wou ik in mij voelen.

Ik zei, kom maar op mij liggen!

Hij deed dat, ik spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en zijn paal gleed met enige moeite naar binnen. Jeetje, zoiets groots had ik nog nooit gevoeld, dit was boven verwachting en dit had ik ook nooit zo gedroomd, wel groot maar zo groot…….. Ik kreeg er eerst maar geen genoeg van, hij nam mij op veel manieren en ik kwam heel wat keren klaar. Mijn vocht maakte het bed goed nat, maar dat kon mij niets schelen. Ik denk dat we zo wel twee uur bezig zijn geweest en toen was ik uitgeput.

We gingen naast elkaar liggen en ik vertelde hem dat hij mijn droom had laten uitkomen en ja, zelfs meer dan dat, ik had zo enorm genoten. Na een tijdje gingen we samen douchen en trokken onze kleren weer aan. Ik vroeg hem of hij nog wat bleef drinken en stemde toe, graag zelfs zei hij. Dat deden we, mijn vriendin was nergens meer te bekennen, de leuke meid maar ik nam haar niets kwalijk, zeer zeker niet. We kletsten wat en hij gaf mij nog een zoen. Daardoor raakte ik al weer opgewonden, het moest ook niet gekker worden. Hij zag het denk ik aan mij, tilde mij op en bracht me naar de slaapkamer waar hij naast mij in bed kroop. We hebben nog lang samen genoten en hij ging pas de volgende ochtend naar huis en we spaken af contact te houden, zalig gewoon. Nu was mijn droom toch uitgekomen.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm