Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Met mijn oudere zus naar de vakantiefeesten!
Categorie: incest | maandag 28 augustus 2017

Afgelopen vakantie waren er hier in de vlakbij gelegen stad vakantiefeesten, je kent dat wel, kermis, grote tent met allerlei optredens, kortom geweldig gezellig, heerlijk druk en lekker los gaan daar zeg maar. Overigens ik ben Calvin, 22 jaar, heb geen relatie, blond haar, en heb wel regelmatig vriendinnetjes om daar lekkere dingen mee te doen. De laatste week van de feesten was ik bij mijn getrouwde zus op de koffie, Gaby heet ze en is 27 jaar, een heerlijk gek wijf en ik mag haar erg graag. We kregen het over aanstaande zaterdag dan zouden er een paar bekende mensen van de radio met hun show optreden en de muziek verzorgen. Dat ik er zeker te weten heen zou gaan vertelde ik haar, en zij zat een beetje te mopperen dat haar vent dat helemaal niets vind dus dat ze er wel niet heen zou gaan. Ik leg een arm om haar schouder en zeg lachend : “zal ik mijn zielige zusje dan mee uit nemen zaterdag” met een klein lachje antwoord ze : “wat mij betreft wel maar mijn vent gaat dat niet goed vinden denk ik”. Daar zeg ik op dat ze maar met hem moet overleggen en het mij maar moet laten weten wat ze doet.

Geile afspraakjes

Die vrijdagmiddag krijg ik een bericht van haar dat ze het voor elkaar heeft en met mij mee gaat, voor de grap bericht ik terug : “zorg maar dat je er lekker uitziet, dan mag mijn zus mijn vriendin zijn die avond” , gelijk krijg ik antwoord met de tekst : “dat gaat goed komen misschien laat ik je nog wel blozen” omdat ik op mijn werk zit antwoord ik snel met de woorden : “bluf” en doe mijn telefoon weg. Zaterdag laat ik haar weten dat ik om een uur of acht die avond bij haar ben en dan wel zien hoe laat we vertrekken. We wonen in hetzelfde dorp, helaas moeten we wel met de auto dus kan ik niet drinken, maar het zij zo. Als ik dan die avond binnenkom bij hun zie ik dat ze een redelijk kort jurkje aanheeft en duidelijk is te zien dat ze geen BH aan heeft want haar tepels zijn duidelijk zichtbaar van haar ik denk maat B tieten. Wel lekker om dat te zien natuurlijk maar het blijft wel mijn zus, we kletsen wat, drinken koffie, en ik vraag ondertussen waar haar vent is.

“Die is na de voetbal met een vriend meegegaan, heeft daar gegeten en komt wel een keer thuis straks” verteld ze, lachend vraag ik aan haar hoe laat ze thuis moet zijn, daar zegt ze op dat hij weet dat we samen gaan en dat ze hem heeft gezegd geen idee te hebben hoe laat thuis te zijn.

“Dat gaat goed komen zus, we gaan er een dolle avond van maken” zeg ik haar en als we vertrekken doet ze een spijkerjasje nog aan. Als we vanuit de parkeergarage naar het centrum lopen sla ik een arm om haar heen en zeg : “kom lekker vriendinnetje we gaan op stap” zo verder kletsend lopen we de kermis op en kijken daar wat rond, we schieten wat, gaan in een snel draaiend apparaat en ook in de botsauto’s zo zijn we lekker aan het dollen en maken het nodige plezier, op een terras nemen we een biertje, om uiteindelijk in de grote tent uit te komen, het is daar erg warm binnen.

We kijken wat rond en als we voorin zijn gaan we lekker aan het meedansen op de muziek, door de warmte en mede omdat we zweten zie ik Gaby haar jurkje donker van het vocht opkleuren waardoor haar tepels nog duidelijke zichtbaar zijn. Dan nemen we wat rust en bij de bar halen we wat te drinken en gaan dan in het publiek en kijken naar de dingen die voorin gebeuren, Gaby komt met haar rug tegen mij staan en trekt mijn armen over haar schouders en legt mijn handen op haar tieten. Toch wel een beetje verbaast maar kan het niet laten om ze te kneden, omdat ik een kop groter ben dan haar kijk ik naar beneden en zeg ik haar oor : “is dit wel verstandig” dan roept ze in mijn oor terug : “ik wil even bij mijn tieten gepakt worden” en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is sta ik de tieten van mijn zus te kneden en draai haar tepels tussen twee vingers. Duidelijk voel ik hoe ze haar kontje naar achter drukt tegen mijn verstijvende paal, mijn hormonen werken prima dus wil ik meer, en ga met en hand aan de voorzijde omlaag en over haar jurkje wrijf ik ter hoogte van haar kutje, omdat het erg druk is en we in de mensenmassa staan valt het niet op natuurlijk.

Omdat ze niet protesteert ga ik onder haar jurkje en voel een erg kleine string en wrijf erover en voel dat ze een lekkere dikke en ook kale kut heeft, ik voel hoe ze haar benen verder uit elkaar zet en ik ga in haar string en pak haar bij haar blote kut nu. Een vinger pers ik in haar kut en voel dat ze al behoorlijk nat is, ik kijk haar even aan en ze drukt een kus op mijn mond, lekker sta ik haar nu te vingeren, wel machtig spannend en geil vind ik dit dat we elkaar zo opgeilen en dat ik nu mijn zus sta te vingeren. Dan zoeken onze monden elkaar weer en zijn we even aan het tongen, terwijl mijn ene hand een tiet kneed en ik met mijn ander hand haar sta te vingeren.

Lachend zeg ik dan : “ik denk dat je string een beetje nat aan het worden is” en inmiddels beweeg ik twee vingers in haar drijfnatte kut. Met een hand gaat ze tussen ons in en pakt mijn stijve paal en kneed deze lekker dat laat ik toe maar vrees wel dat dit heel erg uit de hand gaat lopen.

Mstrong> “Broertje, je staat me heerlijk te vingeren daar wordt ik bloedgeil van” zegt ze in mijn oor!

Hard trek ik aan een dikke tepel van haar en lekker diep sta ik haar te vingeren als ik antwoord : “zullen we naar buiten gaan dan vinger ik je lekker even klaar geil zusje” en al snel gaan we naar buiten waar ze tegen mij zegt dat we naar de auto lopen en daar verder gaan. Ik ruik en lik even aan mijn vingers en zowel geur als smaak is toppie... Eenmaal in de auto omhelzen we elkaar zonder woorden en tongen lekker met elkaar, ik kneed een heerlijke tiet van haar en Gaby probeert mijn broek los te maken.

In de parkeergarage is het niet echt licht en er zitten wat donkere ramen in de auto dus hoop ik dat niemand iets ziet. Als Gaby mijn harde paal bloot heeft voel ik haar warme hand om mijn paal en maakt ze aftrekkende bewegingen, dan buigt ze voorover en neemt mijn eikel in haar mond. “Nooit geweten dat jij zo’n geil wijf zou zijn zusje” zeg ik haar waarop ze hem even uit haar mond haalt en antwoord : “ik heb gewoon zin om ongegeneerd lekker te geilen” en gaat weer verder met pijpen. Geil als ik ben onderga ik het kreunend en niet veel later zeg ik haar : “slikken dan geile slet ik ga klaar komen” en met een omhoog stotend onderlichaam kom ik klaar en spuit al mijn sperma in haar mond. Het meeste slikt ze wel door, als ze er mee stopt duw ik haar op haar eigen stoel en druk de rugleuning achterover en begin haar weer te zoenen, ik proef mijn eigen sperma maar dat maakt me niets meer uit zo geil ben ik. Haar string trek ik naar beneden en hangt ergens bij haar knieën en pers twee vingers in haar drijfnatte geile kut en begin haar te vingeren.

Dan kijkt ze me aan en vraagt : “zullen we even naar jou huis gaan” geil als ik ben en geen rem meer heb zeg ik haar : “als we naar mijn huis gaan gebeuren er op zeker twee dingen ten eerste ga ik jou geile kut uitlikken en ten tweede ga ik jou geile kut vol met zaad spuiten”.

Mijn vingers beweeg ik diep in haar soppende kut als ze antwoord : “ga dan maar snel rijden beide wil ik het mee maken…………..”. Ik maak me los met de woorden “je bent een geil hoerig sletje Gaby” en ga rijden, ik zie dat ze met haar benen wijd zit en zichzelf zit te vingeren. Ze ziet me kijken en zegt : “zo heerlijk is dat als ik goed geil en erg nat ben dan met mijn vingers in mijn kut te bewegen”. “Straks ga je heel wat meer in je kut krijgen hoor” zeg ik haar, omdat we zo lekker grenzeloos geil zijn durven we alles tegen elkaar te zeggen. Zo gauw we bij mij binnen zijn zeg ik : “uitkleden jij ik wil dat heerlijke lijf van je naakt zien” en in no time staat ze naakt voor me, bewonderend bekijk ik mijn zus en geef haar complimenten en neem haar mee naar mijn slaapkamer in middels ben ik ook naakt en zoenend en elkaar strelend en betastend belanden we op het bed. Al snel beland ik tussen haar benen en ruik de heerlijke geur van haar natte kut. Haar prachtige dikke kut trek ik open en ga er met mijn tong door en lik het heerlijke sap op en beweeg ook even haar mooi opgezette klit die parmantig omhoog staat.

“Jaaaaaaaa lik mijn kut broertje ik ben zo geil lik me klaar” roept ze geil!

Ik trek haar kut verder open en steek er een paar vingers in en begin haar dan voluit te likken. Afwisselend zuig, bijt en lik ik op haar klit, waarbij ze schokt alsof er stroom op staat, meerdere vingers beweeg ik diep in haar soppende kut, wat een vreselijk geil en lekker schepsel is mijn zus constateer ik. Met drie stotende vingers in haar kut pers ik mijn duim in haar kontje en door het dunne wandje voel ik mijn vingers bewegen dat in combinatie met mijn likkende tong over haar klit kan ze het niet meer houden. Onduidelijke geluiden maakt ze, en begint te schokken en geweldig wild komt ze dan klaar, het geil perst ze uit haar kut en loeiend geeft ze uiting van haar zinderende orgasme.

Mijn handen en hoofd duwt ze weg en naschokkend ligt ze bij te komen van het orgasme en genietend bekijk ik haar prachtige lichaam. Beneden ga ik wat te drinken voor ons halen, als ik weer boven kom kijkt ze me aan en zegt : “potverdorie Calvin dat was een hele goede je bent een prima beffer” naast haar ga ik liggen en we drinken wat, mijn paal staat al een hele poos stijf recht omhoog en Gaby pakt hem in haar hand met de woorden : “de volgende ronde wil ik deze knaap in mijn kut voelen”. Op mijn zij draai ik naar Gaby en ga een beetje met haar tieten spelen en neem een tepel in mijn mond en zuig er op, ik voel hem harder worden en ga ook haar kale kut strelen, ze trekt haar benen wat op en zo geil ik haar wat op om haar zo meteen lekker te gaan neuken.

Dan ga ik bovenop mijn zus liggen en voel hoe ze met haar hand om mijn harde paal deze een paar keer door haar natte kut wrijft, met een klein beetje druk die ik uitoefen glij ik soepel in haar kut. Heerlijk warm en strak voelt het en druk haar kut open en laat mij op haar zakken zodat mijn hele paal in haar kut zit. “Mijn God Calvin, dit is geweldig die paal van jou nu in mijn kut” zegt ze met schorre stem en met haar ogen dicht ligt ze te genieten. Plat ga ik op haar liggen en maak rustige stotende bewegingen en zeg ik haar oor : “wat een heerlijke kut heb je zus dit is echt genieten” dan druk ik mijn mond op de hare en tongen we even lekker, dit alles voelt wel zo intens, zo close, zo één met elkaar, niet onder woorden te brengen.

Daarna zonder iets te zeggen zijn we heerlijk met elkaar aan het neuken en vreselijk genieten we van elkaar. Omdat het zo vreselijk lekker is met mijn zus Gaby en ik nog niet wil komen ga ik van haar af en vraag haar op haar buik te gaan liggen, “trek je benen zo ver mogelijk op” vraag ik haar waardoor haar mooie ronde kontje flink omhoog komt. Ik kniel tussen haar benen en schuif mijn paal weer in haar nog ver openstaande kut en ga op haar liggen. Met mijn handen in haar knieholtes trek ik haar benen verder omhoog, zo kan ik geweldig diep in mijn zus haar kut komen. “Calvin wat voel ik je diep nu zo vol zit mijn kut nu” brengt ze kermend uit en begin haar te neuken zo, met mijn voeten tegen het einde van het bed kan ik mij goed afzetten en mega diep stoot ik mijn paal in Gaby haar geile kut. “Ik ga je helemaal afneuken bloedgeile zus” geef ik aan en ga met een hand onder haar buik door naar haar kut. Tussen mijn vingers door voel ik mijn paal in en uit haar kut schuiven en het overtollige geil uit haar kut druipt langs mijn vingers. Kreunend en hijgend ligt ze onder mij te genieten hoe ik keer op keer diep en hard in haar stoot.

Dan neem ik haar hard opgezette klit tussen twee vingers en knijp er in, wild en hard stoot ze naar achteren waardoor ik voel dat ik tegen haar baarmoeder aan stoot. Met een gil reageert ze daarop en roept daarna : “OMG. Calvin wat doe je met me ik hou het niet lang meer vol” omdat ik ook al hard op weg ben vind ik dat prima. Bij elke harde en diepe stoot knijp ik in haar klit waar ze zo mogelijk nog geiler en natter van wordt : “geile teef je wilde goed geneukt worden is dit wat je bedoelde ?” vraag ik haar en ga onverminderd door. Heerlijk zoals ze bloed en bloed geil onder mij ligt en klaar geneukt wil worden en ik roep dan ook al : “ik ben er bijna geile teef ik ga je kut vreselijk vol spuiten zo”. “Jaaaaaaa doe maar neuk me klaar en spuit me vol ik wil alles van je geile broer” roept ze en dan ga ik voor de eind sprint... Harder en sneller knijp in en draai aan haar klit tussen twee vingers, compleet gek van geilheid wordt ze daarvan en dan voel ik hoe haar lichaam zich spant en met een soort van oerkreet komt ze klaar. Ze knijpt zo hard dan met haar kut dat ik er ook ben en met een mega harde en diepe stoot in haar klaarkomende kut jaag ik de eerste straal zaad in haar kut.

Onverstaanbare geluiden maakt Gaby en ongecontroleerd ligt ze onder mij te schokken en te bewegen, in mijn losgebarste orgasme kan ik alleen maar stoten op het ritme dat ik stralen zaad in mijn zus haar kut pomp. Wel zo verschrikkelijk heftig en intens kom ik klaar dat ik het ook even niet meer weet, ik voel de stralen zweet over mijn gezicht lopen...

En stoot na stoot ram ik mijn paal in mijn zus haar knijpende kut en voor mijn gevoel spuit ik meer dan ooit tevoren. Als mijn schokken en stoten afnemen voel ik ook hoe Gaby minder heftig gaat bewegen en na verloop van tijd ligt ze uitgeput als een slappe lappenpop onder mij en lig ik uitgeput op haar uit te hijgen. Dan na even schuif ik mijn handen onder haar tieten en rol ik van haar af maar trek haar mee, waardoor we op onze zij komen te liggen in een soort van “lepeltje-lepeltje” houding en hou mijn zus vat bij haar heerlijke tieten. Dan zegt ze met schorre stem : “jou zaad in mijn kut voelt wel heel erg lekker en ook heel erg speciaal lekker broertje van me”. Ik kus haar nek en zacht kneed ik haar tieten en antwoord : ‘’voor mij was dit ook heel speciaal en vreselijk lekker” zo liggen we een poos zwijgend na te genieten als ik zeg : “jammer dat je niet de hele nacht hier kan blijven en zo blijven liggen” ze draait haar hoofd naar mij en zegt dan : “wij gaan dit zeker weten vaak herhalen en blijf een keer een hele nacht bij jou broer” even kussen we elkaar en realiseren dat we nu wel iets heel bijzonders hebben samen.

We douchen ons later even en wast Gaby mijn zaad uit haar kut, met alleen het jurkje over haar naakte lichaam stappen we later in de auto en breng ik haar thuis. Als ik weer thuiskom zie ik haar string nog in de kamer op de vloer liggen, met een lach raap ik het op en gooi het in de wasmand. Nog lang lig ik op bed alles te overdenken wat een geweldige avond ik met mijn zus heb gehad.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm