Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Pubermeisje wordt geil tiener hoertje!
Categorie: incest | maandag 17 oktober 2016

Monique, een 15 jarige puber met een heerlijk snoetje en een lekker geil lijfje, stond naakt in de badkamer. Ze had net haar lange blonde haren gewassen en begon zich af te drogen. Haar handen gleden langs haar ranke lijf en begonnen haar tietjes te strelen. “MMMM lekker” zei ze zachtjes. Ze spreidde haar benen en begon haar klitje te vingeren. Ze vingerde zichzelf wel 5 keer per dag, vooral als ze op internet verhalen zat te lezen en filmpjes bekijken. Ze vond het heerlijk als ze met haar vingers zichzelf naar een hoogtepunt bracht. Ook nu was dat het geval, met 2 vingers in haar strakke spleetje werkte ze zich in no-time naar een daverend orgasme. Ze kreunde luid, misschien wel iets te luid want opeens hoorde ze geluid in de gang. “Alles goed Monique ? “ Haar broertje van 15 had haar dus horen kreunen. “Ja, hoor, ik stootte alleen mijn knie tegen de rand van het bad” Oef, bijna betrapt. Snel deed ze een handdoek om en liep naar haar kamer. Voor de kast staand zag ze in de spiegel dat aan de overkant de buurman haar zag staan. Ze deed de handdoek af en zag dat hij haar bleef bekijken.

Geile afspraakjes

Ze besloot hem eens lekker uit te dagen en draaide zich om, nu kon hij haar naakte tietjes en kale poesje zien. Ze plaatste 1 been op haar bureau en begon haar benen te strelen. Stiekem keek ze af en toe wat hij deed en toen ze even later haar lipjes open hield zag ze dat hij zijn broek open maakte en zijn hand er in stak. “Hi hi hij gaat zich aftrekken” dacht ze. Ze pakte een stift van haar bureau en wreef ermee tussen haar lipjes en over haar stijve klitje. De overbuurman stond zich nu wild af te trekken, ze zag zijn hand wild op en neer gaan. Monique draaide zich om en bukte voorover, de stift stak ze nu achterlangs in haar natte spleetje. Ze wreef met haar vingers door haar lippen en likte die daarna met een geil gezicht af. Bloedheet werd ze van het idee dat de man zich stond te rukken terwijl hij haar aan het begluren was. Ze stak de stift tegen haar kontgaatje en drukte hem zachtjes haar tunneltje in.

De overbuurman kreeg een steeds rodere kop. “Haha, hij gaat spuiten zo meteen” dacht ze terwijl ze de stift in haar kontje heen en weer bewoog. Met een hand begon ze zich te vingeren en al snel voelde ze weer een hoogtepunt naderen. Trillend op haar benen voelde ze haar orgasme vanuit haar tenen opkomen. Ze beet op haar lippen om niet het hele huis bij elkaar te gillen, zo intens was het. Aan de overkant zag ze dat de man klaar gekomen was, hij deed zijn broek weer dicht. Monique stond rechtop en keek hem nu recht in zijn ogen. Met haar hand stuurde ze hem een kus. De man haastte zich snel van zijn balkon. “Whaaaaa, die is betrapt” Monique ging zich aankleden en voor de kast staand bekeek ze haar kleren. Vandaag zou ze met de bus en de trein naar Opa gaan. Maar wat zou ze aantrekken. “Iets lekker sletterigs” dacht ze. “Of iets liefs” Ze besloot het midden maar te doen en trok een kort doorknoop jurkje aan. Witte sokjes en een piepklein slipje. Als ze haar armen in de lucht stak kwam net haar slipje een beetje in zicht.

Met haar tas in de hand liep ze naar de bushalte. Daar aangekomen zat ze op het bankje te wachten en zag een man in de verte aan komen lopen. “Sjit, dat is de overbuurman” dacht ze. De man kwam bij haar in de bushalte staan. “Hoi” zei Monique met een verlegen stem. “Hoi, mooie show gaf je net hoor” zei hij. “Dat mag je wel meer doen, ben jij altijd zo geil bezig?” “Soms” antwoordde ze met een rood hoofd. De bus kwam en samen stapten ze in. Monique ging achterin de bus zitten, de overbuurman nam tegenover haar plaats. Monique zag hem kijken naar haar benen. Hij gebaarde haar dat ze haar benen moest spreiden. “Kan hier toch niet” fluisterde ze. “Jawel hoor, niemand die het ziet behalve ik” zei de man. Monique spreidde een beetje haar benen. “Verder” zei hij.

Even later kon hij haar goed tussen haar benen kijken. Ze zag een bult in zijn broek ontstaan en hij wreef erover met zijn hand. Zelf werd ze ook best een beetje geil weer en streelde de binnenkant van haar benen tot bijna tegen haar kutje. Hij stond op en kwam naast haar zitten. “Geil meisje ben je hoor” Zei hij zachtjes en meteen legde hij een hand op haar knie. “Niet doen, kan hier niet” zei ze een beetje bang dat iemand het zou zien. Maar hij ging gewoon door. “Zeg niet dat je het niet lekker vindt” fluisterde hij. “Maar dit heeft nog nooit iemand gedaan” zei Monique, die het eigenlijk best spannend begon te vinden en lekker ook wel. Voor het eerst van haar jonge leven werd ze betast door een man. Zijn hand zat inmiddels tegen haar broekje. “Je bent nat, lekker hoor”. Hij kneep zachtjes in haar lipjes en liet een vinger langs haar broekje in haar kutje glijden.

“Heb je al eens een lul gevoeld?“

“Nee nog nooit, alleen op internet gezien” zei Monique. Ze werd geiler en geiler en was eigenlijk best benieuwd hoe het zou voelen zo een stijve piemel in je hand. Hij pakte haar hand en legde die op zijn broek. “Lekker dik he?” Monique voelde de opgezwollen piemel en kneep er zachtjes in. De man opende zijn gulp en zei “Steek je hand maar eens binnen” Monique deed het en voelde nu voor het eerst een stijve piemel. Best dik en hard, voorzichtig deed ze haar hand er om. Ze kon amper met haar vingers helemaal er om heen. De man vingerde onderwijl nog steeds haar kutje en draaide rondjes om haar klitje. “Geil sletje ben, hoe oud ben je eigenlijk wel niet dat je al een man aan je spleetje laat zitten” “15” antwoordde Monique zuchtend. De bus was inmiddels bijna bij het station en de man trok zijn hand terug en maakte zijn broek weer dicht. “Geef je vanavond weer een showtje? “ vroeg hij. “Misschien wel als ik op tijd thuis ben” zei Monique, die het jammer vond dat ze er al waren.

In het station liep ze snel naar het perron, ze zag de man naar de kaartautomaat lopen. In de trein zat ze in een lege wagon toen ze plots weer de overbuurman zag binnenlopen. “Heej dat is toevallig, in dezelfde trein ook nog” zei hij. “Hoe heet je eigenlijk?” “Monique” “Mooie naam voor een mooi meisje” zei hij en ging naast haar zitten. “Ik heet Willem” “Vertel eens, wat doet een sletje als jij allemaal op internet? “ vroeg Willem en hij legde weer zijn hand op haar knie. “Gewoon, chatten en sexverhalen lezen en soms filmpjes kijken”. Monique spreidde haar benen en liet hem weer richting haar kutje voelen. “En daar wordt je dan geil van? “ “Ja best wel.” Hij pakte weer haar hand en legde die weer op zijn kruis. “Wil je hem eens zien misschien? “ “Misschien wel, hij voelde best dik” zei ze verlegen. Hij pakte haar bij haar arm en zei “Kom maar eens mee” Monique stond op en volgde zwijgzaam Willem naar het einde van de trein. Daar opende hij een deur en ze kwamen in een hokje waar de conducteur meestal zat.

“Hier komt niemand, in deze trein zit geen conducteur” zei Willem toen hij de deur sloot. Zwijgend stond ze nu voor hem. Een beetje bang was ze wel, nu kon ze niet meer terug. Ze wist niet wat er ging gebeuren maar dat het een geil spelletje zou worden was zeker. Willem vroeg of ze wel eens gezoend had. Ook hierop moest ze ontkennend antwoorden. “Nou dan zullen we daar eens mee beginnen” en meteen bracht hij zijn mond naar de hare. Ze voelde zijn tong tegen haar lippen en opende als vanzelf haar mond. Zijn tong vond de hare. Het was best lekker vond ze en als snel had ze de smaak te pakken en tongde hevig terug. Hij trok haar tegen zich aan en stak zijn hand onder haar jurkje naar haar kontje. “Lekkere billetjes heb je zeg.”. Zachtjes kneep hij in haar kontje en liet een vinger tussen haar billen glijden. Hij trok haar broekje een beetje omlaag en kneedde nu haar blote reetje. Monique werd er bloedgeil van. Ze voelde naar zijn kruis en opende nu zelf zijn broek. “Haal hem er maar eens uit”. Monique stak haar hand in de broek en haalde de stijve paal er uit. “Wat is die groot zeg!” “Mooi he, pak maar lekker vast en trek maar eens een beetje, dat heb je vast wel op internet gezien!”

Monique begon hem een beetje onhandig af te trekken.

“Wacht ik doe het even voor” Willem liet haar zien hoe het moest en toen ze weer haar hand om zijn leuter wilde doen zei hij “Wacht eerst je jurkje uit doen, ik wil je lekkere tietjes weer eens zien” Ze strekte haar armen en liet toe dat hij haar jurkje uit deed. “Mooi geil meisje met mooie borstjes” Hij voelde haar tietjes en de stijve tepeltjes. Monique pakte zijn stijve weer vast en begon hem af te trekken. Willem bleef haar tietjes masseren en met een hand gleed hij haar drijfnatte slipje in. “Geil sletje, je drijft helemaal” Hij likte zijn vingers af en zei “Lekker maagdensap, heerlijk smaakt je kleine kutje.”

Hij tilde haar op en zette haar op de tafel. Hij knielde tussen haar benen, pakte haar slipje en begon het uit te trekken. “Even dat natte doosje van dichtbij bekijken” Gedwee liet Monique alles toe en toen ze opeens zijn tong tegen haar klitje voelde kreunde ze diep. “Oeiiiii, dat is lekker zeg” Ze begroef haar handen in zijn haren en drukte hem stevig tegen haar druipende kutje. Heerlijk vond ze het om voor het allereerst gebeft te worden. Willem slurpte met zijn tong haar meisjessappen en hijgde “Heerlijk die nectar van je kutje...” Monique was helemaal van de wereld, ze voelde dat ze ging klaar komen. “Jaaaaaaa, lik me, drink mijn kutje leeg!”

Ze kneep zowat zijn hoofd fijn toen ze gillend haar hoogtepunt bereikte. Klaarkomen was lekker maar zoals nu was het nog nooit geweest. Willem zijn gezicht was zeiknat zoveel vocht kwam er uit haar pulserende kutje. Hij kwam voor haar staan en begon haar te zoenen. Hij tilde haar op en ze voelde zijn stijve tegen haar kutje. “Ga je me neuken? “ vroeg ze bevreesd. “Nee schatje, nog niet. Eerst mag je me pijpen. Weet je wat dat is? “ “Ja met mijn mond op je plasser zuigen maar hoe weet ik nog niet!!” Willem duwde haar op haar knieën en zei “Lik maar eens even en met je handjes aftrekken. Daarna moet je je mond open doen en hem opzuigen net een lollie...” Ze begon langs de schacht van de harde paal te likken en met haar handen begon ze hem af te trekken en in zijn zak te kneden. Superspannend vond ze het allemaal. Ze likte zijn ballen en proefde zijn voorvocht. Best lekker dat sap, ze werd steeds nieuwsgieriger, opende haar mond en liet de eikel naar binnen glijden.

“Zo ja, en nu zuigen en dieper in je mondje.”

Zei Willem hijgend. Hij legde zijn hand op haar hoofd en begon voorzichtig haar mondje te neuken. Onwennig moest ze even proesten toen hij dieper ging en achter in haar keel zat. “Ontspan maar en door je neus ademen dan lukt het wel. Je bent een natuurtalent.” Even later was ze gewend aan de lul in haar mond en ze begon er steeds meer van te genieten Willem kon haar nu harder en dieper neuken, steeds als hij terugtrok zoog ze hard op zijn piemel. “Jaaaa goed zo, pijpsletje dat je bent. Ik ga je zo je mondje vol spuiten” Ze voelde dat de al dikke paal nog dikker werd, kneep in zijn ballen en voelde opeens een straal heet vocht in haar keel spuiten. Proestend trok ze haar hoofd weg en nog een paar stralen spoten in haar gezicht.

Willem brulde als een leeuw. Monique zoog hem weer in haar mond en kreeg de laatste restjes binnen. Ze liet het zien en slikte toen alles door. “Lekker hoor dat sperma van je daar wil ik wel meer van” zei ze geil. “Daar kan voor gezorgd worden, als je dorst hebt kom je maar langs, je weet het adres” Opeens klonk een stem door de intercom. “Station Eindhoven” De trein was op haar eindbestemming. Snel kleedde ze zich aan en gaf Willem nog een stevige zoen. “Bedankt hé, volgende keer moet je me maar eens lekker neuken, ik wil dat wel eens leren” “Liefje ik zal je neuken tot je er bij neervalt als je dat wilt”, zei hij. Monique stapte uit en liep over het perron, haar slipje was nog drijfnat. In het toilet trok ze het uit en kwam tot de ontdekking dat ze geen nieuwe in haar tas had gestopt. “Nou ja dan maar zonder, ook wel spannend eigenlijk” zei ze zachtjes. Zonder broekje liep ze richting de stadsbussen. Af en toe waaide haar jurkje omhoog en voelde ze de wind tussen haar benen. “Tjee iedereen kan mijn blote kontje en kutje zien zo” bedacht ze zich. “Best geil eigenlijk!”

Ze kwam langs een rij taxi`s en net toen ze vlakbij de eerste was waaide haar jurkje op. Helemaal in zicht was haar kale kutje. De chauffeur zag het en toen ze bij zijn wagen was zei hij :”Heej, wil je een lift misschien?” “Lift, je bent toch taxi en ik heb niet genoeg geld” “Jij mag voor niks mee” Monique stapte in en de man reed weg. “Wil je niet weten waar heen?” vroeg ze. “Jawel maar eerst ga je de rit verdienen, ik heb gezien dat je in je blote kutje loopt dus je zal wel een super geil sletje zijn.” Zei hij “Dus je mag me direct even lekker aftrekken of pijpen om de rit te betalen” Monique keek hem aan en dacht “Tjee, wat nu.” Maar haar geilheid overwon het. “Okee, maar alleen trekken en pijpen” zei ze terwijl ze haar benen spreidde en hem haar kale grotje liet zien. “Speel maar eens even met dat hoerenkutje van je we zijn zo op een mooi plekje” Hij voelde haar tietjes en Monique begon zich te vingeren. Ze legde haar benen op het dashbord en de chauffeur kon nu haar grotje in volle glorie zien. “Tjeeeeee, wat een geil wijffie ben jij zeg. Doe je dit wel vaker?” “Nee, vandaag heb ik pas voor het eerst een man gepijpt, net in de trein” Ze kwamen op een afgelegen terrein en de man parkeerde de auto. “Zo doe nu dat jurkje maar eens uit kan ik met je tietjes spelen terwijl je mijn lul leegzuigt!”

En zo was het die dag de 2e keer al dat ze naakt voor een man zat. Hij trok zijn broek van zijn kont en Monique bukte naar de lul. “Lekker zuigen teefje en alles inslikken hoor” . Hij kneedde haar borstjes, vingerde haar kutje en stak ook nog eens een vinger in haar kontje. Monique zoog fel aan de 2e lul die ze ooit gezien had. Ze kreeg echt de smaak te pakken, steeds dieper kon ze hem in haar mond krijgen en toen hij haar op haar hoofd drukte gleed de eikel zomaar haar keel in. Met haar neus zat ze nu tegen zijn buik.

“Godver geile sloerie, als dit pas je 2de keer is, ben je een geboren tienerhoertje!”

Binnen 5 minuten kreeg ze de 2de lading sperma van die dag in haar lijf. Omdat de lul diep in haar keel zat hoefde ze niet eens te slikken, ze voelde het warme spul in haar slokdarm glijden. Toen ze hem helemaal leeg en schoon gelikt had trok ze haar jurkje weer aan en gaf het adres van haar Opa op. Onderweg speelde ze nog met haar kutje en bezorgde zichzelf weer een orgasme. “Echt een geile teef jij. Ik geef je mijn kaartje als je terug moet naar het station bel je maar. Kan je me lekker weer pijpen voor de rit!”

Bij haar Opa aangekomen stak ze het kaartje in haar tas en liep naar de deur. Op het pad liet ze nog even haar kontje zien. Opa liet haar binnen en ze gaf hem een zoen. “Ik ga eerst even douchen Opa, als het mag, het was warm in de trein” zei ze en ze liep de trap op. Opa liep haar na en zei “Is goed ik zal een handdoek klaar leggen” “Hi, hi hij kan mijn blote billen zien zo” dacht ze opeens. En inderdaad Opa zag haar billen, zijn lul begon meteen te steigeren. In de badkamer legde hij een handdoek neer.

“Zeg Monique, waarom heb jij geen broekje aan?”

“Nou een klein ongelukje gehad in de trein dus toen moest ik het wel uit doen” “Geef het maar dan was ik het uit je kan zo niet over straat eigenlijk. Maar ja ongelukjes gebeuren wel eens” Opa liep met haar slipje naar de wasmachine en rook er aan. “Ja ja ongelukje aan mijn hoela, dit is geen plas dit is geil” De gedachte aan haar blote billetjes en het kleine kutje wat hij had gezien maakte hem bloedje geil. Zijn lul barstte zowat uit zijn broek. “Wat zou dat ding uitgespookt hebben onderweg en waarom was ze niet met de bus maar met een taxi”, dacht hij. Na een kwartiertje kwam Monique de kamer in, ze had weer haar jurkje aan en Opa wist dat ze dus geen broekje aan had. Hij ging drankjes pakken en toen hij die neer zette op tafel keek hij haar aan.

Ze glimlachte en zei “Je kunt mijn plassertje zien!”

“Je broekje is zo klaar dus dan kan je het weer aan” zei hij. Maar van binnen dacht hij dat hij haar liever zo zag. Opeens ging de deurbel. “Ow ze komen een pakket bezorgen” Nadat de bezorgers weg waren zei Opa “Kijk mijn nwe PC, je kan me mooi helpen met installeren ik ken er niks van” Monique sprong op en begon meteen uit te pakken. Opa zat in de bank en zag af en toe lekker haar jurkje omhoogschuiven als ze op haar knieen zat. Monique zette de pc op een bureau en begon te installeren. “Owww leuk Opa je hebt een camera ook, kunnen we lekker kletsen samen” Toen ze alles geïnstalleerd had zat ze in de bureaustoel en maakte voor Opa een Facebook adres aan. Opa kwam naast haar zitten en Monique legde uit hoe alles werkte. Hoe hij op internet moest zoeken en hoe hij Facebook moest doen etc...

Ze was al lang vergeten dat ze in haar blote kutje zat. Haar jurkje was helemaal omhoog geschoven in de stoel dus hij kon haar zomaar tussen haar benen kijken. Hetgeen hij dan ook regelmatig deed. “Wat doe jij meestal op internet?” “Ow, kletsen met vriendinnen en dingen opzoeken voor school en zo” Samen zochten ze een stel dingen op en Opa begon het te snappen. Wat wel vaak gebeurde was dat bij het zoeken er veel sites kwamen die sex gericht waren. “En die, kijk je die ook ?” “Hi, hi, soms wel ja” antwoordde ze verlegen. Monique stond op om te gaan plassen en Opa ging voor de PC zitten. Toen ze terugkwam liep ze naar de wasmachine voor haar broekje, maar onderweg dacht ze “Zal ik hem eens opgeilen” “Opa ik heb mijn broekje in de droger gedaan, dus da duurt nog wel even” zei ze en ze liep weer naar hem toe. “Heej wat heb jij nou gevonden? “ vroeg ze toen ze zag dat hij een filmpje aan het kijken was waarin een meisje in bed lag te vingeren. Opa klikte het weg maar Monique zei “Heej ik wil ook kijke...”

Ze ging naast hem zitten en zorgde ervoor dat haar jurkje lekker omhoog zat zodat hij haar poesje kon zien. Ze werd geil bij het idee dat hij haar zo maar kon vastpakken. Het filmpje begon weer. “Mooi he Opa, kan je weer eens meisjes kijken” “Ja maar eigenlijk kan dit niet met jou er bij” “Nou ik zie het ook graag en als ik kijk dan kriebelt mn buikje soms” Ze spreidde haar benen en stak een hand naar haar kutje. “Kijk Opa en dan speel ik met mijn plassertje, dat is fijn” “Meisje ik ben je Opa, dit kan niet” “Kijk dan Opa, niemand weet het toch. Vind je het niet leuk of zo” Opa keek haar aan en zei “Tja, mooi is het wel eigenlijk”. “Nou dan, niks aan de hand dus”. Ze stond op en ging op de bank zitten, haar benen wijd en haar handen tegen haar kutje. “Wil je meer zien Opa, ik wil best mijn jurkje uitdoen hoor” Opa had het niet meer, alle scrupules waren verdwenen. “Ja doe maar, laat dat lijfje maar eens zien” Geil als ze was trok ze haar jurkje uit en ging languit op de bank liggen met 1 been over de rugleuning. Haar kutje glom van het vocht en haar lipjes stonden al een beetje open.

“Mooi kutje hé Opa, zal ik mezelf klaarvingeren, kan jij kijken!”

Met grote ogen zag hij hoe zijn kleindochter van 15 zichzelf begon te verwennen. Open en bloot lag ze voor hem, haar vingers in haar kutje en met een hand haar tietjes strelend. Monique vond het super, ze kreunde en hijgde. “Opa kom een en lik mijn kutje eens, dat is pas lekker” riep ze. Hij stond op en op zijn knieen voor de bank zittend begon hij haar te strelen. “Hoe weet jij dat likken lekker is” vroeg hij al strelend. “Nou euhhhhhhh…….” Zei Monique zich beseffend dat ze zich verraden had. Ze begon het verhaal te vertellen van de overbuurman, in haar kamertje en in de trein. En ook van de taxi. “Ow dus je hebt die man gepijpt als betaling?” “Ja, ben ik nu een hoertje dan?” “Tja, eigenlijk wel een beetje, maar we zullen dit maar voor ons houden.” “Toe Opa, lik me eens of zal ik jou lul pijpen?”

Opa tilde haar op en droeg haar naar de slaapkamer. Daar kleedde hij zich uit en samen lagen ze op het bed. “Ik zal je likken en jij kan mij pijpen” Monique kroop op hem en bracht haar drijfnatte kutje boven zijn gezicht. Gulzig begon hij te likken, Monique pakte de 3de lul van haar leven en begon hem af te trekken en te likken. Met haar heupen draaide ze over zijn gretige tong terwijl ze zijn dikke lul diep in haar mond opslurpte. “Godverdomme, kindje toch. Je pijpt als een volleerde hoer!”, riep Opa. “Let op of ik spuit nu al...” “Doe maar Opa, spuit maar ik zuig gewoon door tot hij weer spuit!” Opa spoot haar keeltje vol en Monique zoog dapper door, al snel had ze de lul weer op volle lengte om hem naar het 2e orgasme te brengen. Met haar kutje draaide ze op zijn gezicht, ze begon zelf ook klaar te komen.

“Jaaaaaaa.. Opa, ik ga komen, ik ga je op je mond spuiten met mijn kutje!”

Ze voelde haar kutje spuitend klaarkomen. Opa moest alle zeilen bijzetten om al haar hete sappen in zich te nemen. Hoe ze het flikte wist ze niet maar Opa zijn lul begon ook weer op te zwellen. Binnen 1 kwartier had ze hem 2 keer klaar gepijpt. Uitgeput viel ze naast hem in bed en kroop in zijn armen. “Lekker kutje heb ik hé Opa” “Ja liefje erg lekker en je kan ook heel goed pijpen al. Lijkt wel of je het al heel vaak gedaan hebt” “Hi hi, maar pas 4 keer hoor. Maar ik vind het zo lekker, is neuken ook zo lekker?” “Ja, als je het goed doet wel. Maar daar ben je echt nog te klein voor” “Nou, ik zou het anders best eens willen proberen” Monique stond op en zei “Kom Opa we gaan geile filmpjes kijken, ik zal de gordijnen even dicht doen beneden gaan we lekker in ons nakie zitten” Opa lag op bed en dacht “Tjee wat een geil dingetje is dat geworden, als dat maar goed afloopt!”

Beneden gekomen had Monique snel de gordijnen gesloten en een geile site gezocht. Opa kwam de kamer in en stond achter haar. In beeld was een meisje bezig een man te pijpen in de auto. Opa legde zijn handen op haar schouders en begon haar te strelen. Hij leunde voorover en begon haar nek te zoenen, met zijn handen pakte hij haar kleine borstjes. “Geil meisje” fluisterde hij in haar oor. Monique voelde zich gevleid, ze had haar Opa gepijpt en hij had haar poesje lekker gelikt. Maar ze wilde meer, ze wilde neuken, voelen hoe een lul in haar kutje zou zitten. Ze werd weer bloedheet. “Opa?” “Ja schatje” “Ben ik nu een tienerhoertje omdat ik steeds zo geil ben en eigenlijk steeds wil pijpen?” “Meisje je hebt het van geen vreemde, Oma was ook zo, en je moeder lust er ook wel pap van!” Monique stond op en zei tegen Opa dat hij moest zitten en zij op schoot. Opa ging zitten, zijn lul stond stijf omhoog. Monique ging op schoot zitten en voelde de stijve paal tussen haar benen, met haar hand streek ze langs de stam. “Nou zit hij lekker dicht bij mij kutje en kan ik tegelijk voelen en vingeren.” Samen keken ze een stel filmpjes, Monique schoof steeds met haar kutje langs zijn lul en Opa speelde met haar kleine strakke tepeltjes. Ze voelde langs zijn stijve lul en drukte die tegen haar klitje. Met haar bekken kantelde ze zo dat de eikel heerlijk tegen haar klitje kwam. “Oefffff Opa dit is lekker zeg.” Ze wipte op en de eikel kwam tussen haar lipjes, ze hield hem vast en drukte haar kutje er over. “Niet doen meisje, direct gaat hij er in” zei Opa. Maar Monique duwde door en de eikel schoof naar binnen.

“Opaaaaaa, hij zit er in, je lul zit in mijn kutje!”

Opa zag in dat er geen houden meer aan was. “Nou, kom draai maar eens om als je dan toch perse wilt” Monique draaide zich om, kroop weer op schoot en Opa richtte zijn lul naar haar kutje. “Voorzichtig zakken schatje en als je voelt dat hij bij je vliesje is even wachten” Ze steunde op zijn schouders en liet zich zakken. Haar kutje werd helemaal gevuld, haar lipjes zaten strak om de dikke stang. “Jaaaaaaa Opa, we gaan het doen, we gaan neuken. Jij gaat je kleine meisje ontmaagden!” Monique voelde de eikel tegen haar vliesje en stopte even. “Voorzichtig even heen en weer en dan je eigen helemaal laten zakken. Het doet maar even pijn” Monique begon te wippen en toen ze gewend was aan de dikte van de staaf liet zezich pardoes zakken. Ze gilde even en bleef zitten toen ze hem helemaal in haar buikje had. Na een korte tijd wende ze er aan, het werd zelfslekker. Ze keek naar beneden en zag die lekkere lul in haar kutje.

“Kijk dan Opa, hij zit er helemaal in! Oeffffff wat is dit lekker zeg!”

Ze begon haar bekken te draaien en al snel had ze het door, als ze haar heupen draaide bleef die lange lul lekker diep in haar kutje en wreef steeds tegen haar kutwand. Ze vloog hem om de nek en begon al neukend te tongen. Jezus wat was ze geil. Vanmorgen nog niets en nu al 3 lullen gepijpt en zelfs eentje in haar kutje. Hangend om zijn nek bereed ze Opa, hij kneep haar kontje zowat fijn. “Opaaaa, doe eens een vinger in mijn kontje” Opa deed het en Monique raakte helemaal door het dolle. “Oei oei oei, wat fijnnnnn” gilde ze. Opa hijgde als een paard, het zweet brak hem uit. Jaren was het geleden dat hij geneukt had en nu zat hij met zijn kleindochter op schoot en zijn lul diep haar net ontmaagde lijf.

Trots keek ze hem aan. “Lekker hé Opa , dit lekkere strakke kutje. Je mag me voortaan elke keer neuken als ik hier ben en elke dag kunnen we lekker op Facebook met de camera, dan doe ik een showtje voor je” “Pas op schatje, Opa gaat spuiten” “Jaaaaaaa, in mijn kutje, de eerste keer wil ik het voelen in mijn kutje” “Ja maar……” “Niks maar, spuiten geile beer ik wil je zaad voelen in mijn blote kutje” Ze voelde de paal weer opzetten, het kwam ze ging haar eerste lading zaad in haar buikje krijgen. Lekker diep in haar kutje. Opa begon te schudden, hij kwam klaar. En hoe, als een vulkaan spoot hij hete golven zaad in zijn kleine meid. Hij schreeuwde het uit, Monique voelde het heerlijke spul in haar kutje en kwam spontaan ook krijsend klaar.

Ze bleef stil zitten tot de lul in haar lijfje verslapte. “Kom Opa, ik zal hem even schoonlikken” Spontaan ging ze door de knieën en likte de slappe lul schoon. Uit haar neukgaatje voelde ze het zaad naar buiten lopen. “Tjeeeeee, Opa we hebben geneukt, ik ben geen maagd meer maar een lekker zaadhoertje. Ik wil elke dag wel neuken het is zo lekker” Opa tilde haar op en droeg haar naar de badkamer. “Kom lieffie we gaan lekker even in bad voor je naar huis moet” In bad genoten ze alle twee nog na van de heerlijke tijd die ze gehad hadden en na een uurtje was het tijd om naar huis te vertrekken. Monique belde de taxi en al heel snel stond die voor de deur. “Niet neuken hé”, fluisterde Opa nog net voor hij afscheid nam. Ze knipoogde en stapte in de taxi.

“Zow sletje ben je er weer, heb je nog steeds geen broekje aan” “Sjit vergeten, dat zit nog in de droger” dacht ze. “Nee, handig hé, kan je er lekker makkelijk bij.” Meteen gooide ze haar benen wijd op het dashbord en liet haar kale kutje weer zien. “Zal ik je onder het rijden pijpen of ergens anders?”vroeg ze. “Nou pijp me nu maar effe, we rijden niet naar het station maar ergens anders heen, daarna breng ik je helemaal naar huis!” Wat zou er gaan gebeuren?? Waar reden ze heen?? Wat zou ze moeten doen om helemaal thuis gebracht te worden?? Dit waren de vragen die ze zich stelde terwijl ze de chauffeur aan het pijpen was.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm