Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Mijn zoon krijgt een stijve pik
Categorie: incest | dinsdag 17 juni 2014 01:36

Sinds een paar maanden weet ik dat het je dus echt kan overkomen als moeder, opgewonden raken van je eigen zoon. In mijn geval gebeurde het toen ik met mijn zoon Bastiaan in de stad voor hem een nieuwe jeans gingen kopen en het volgende gebeurden in het pashokje. Bastiaan (Bas) is dan wel inmiddels 19 jaar, maar wil nog altijd dat ik met hem mee gaat om zijn broeken en ondergoed te kopen, mijn advies is meestal doorslaggevend. Mijn man (44) vind het maar niks als ik met Bas mee gaat, hij is nou toch wel oud en wijs genoeg Wilma zegt hij steeds, om alleen zijn kleding te kopen. Ik vind het juist leuk om samen met mijn zoon te shoppen, zo waren wij al in een jeans shop geweest, maar slaagde wij niet omdat ik daar de jeans nogal prijzig vond. Laten wij maar even bij C&A gaan kijken zei ik, daar hebben ze ook heus wel leuke en betaalbare jeans. Daar gebeurde het!

Geile afspraakjes

Wij hadden twee jeans uitgezocht en liepen naar de pashokjes toe, het was daar nogal druk, er was nog maar ιιn pashokje vrij. Bas ging alleen naar binnen, maar al snel riep hij mij, ma zit deze niet te strak vroeg hij toen ik bij hem in het pashokje ging staan. Ze rekken nog uit hι zei ik, ja maar kijk nou, mijn ballen zitten klem zei hij! Er zat inderdaad een flinke grote zichtbare bobbel in zijn kruis, nou doe uit dan adviseerde ik, en pas die andere even. Bas deed die jeans uit, ik stond er naar te kijken, hij had een blauw strak klein onderbroekje aan, waar een grote bobbel in zat. Hij deed de tweede jeans aan, maar die was zeker een maatje te klein, die bleef onder zijn dikke bobbel al hangen. Hoe kan dat nou, je heb altijd 32-34 en nou krijg je hem nog geeneens over je onderbroek zei ik. Hij deed tegen beter weten in toch nog een poging om de jeans aan te trekken, die is veel te strak Bas zei ik. Hij probeerde met zijn hand zijn bobbel in te drukken, om deze alsnog in de broek te krijgen.

Kut, zei hij, probeer jij het eens ma. Dat gaat niet Bas, deze is veel te strak. Of mijn lul is te groot glimlachte hij. Doe even normaal reageerde ik, er staan hier ook nog andere mensen. Nou en, daar had hij schijt aan zei hij, en hij deed plotseling zijn onderbroekje naar beneden, haalde in ιιn handbeweging zijn lul en ballen uit zijn onderbroekje. Ik kon mijn ogen niet geloven toen hij met zijn lul heen en weer begon te zwaaien, hij was toen al half stijf. Bas doe normaal fluisterde ik en werd er gelijk nerveus van. Zoiets had mijn zoon nooit eerder gedaan in mijn bijzijn, ik zoek wel even twee andere uit zei ik en wachten buiten het pashokje tot hij zijn broek uit had. Met deze twee jeans liep ik terug de winkel in om vervolgens twee nieuwe uit te zoeken, ik moest nog nodig plassen ook, maar dat hield ik nog maar even op. Vijf minuten later liep ik terug met twee nieuwe jeans, Bas had het gordijn dicht gedaan, wat ik weer opende om de jeans aan te geven. Toen werd het helemaal erg, hij stond daar zonder onderbroekje!

Bas stond daar met een grote erectie!

Alleen zijn overhemd hing er nog een klein stukje overheen. Ik kon niet anders doen dan naar binnen te stappen en het gordijn weer dicht te doen. Wat ben je nou toch allemaal aan het doen vroeg ik toen heel nerveus?

Ja, kan ik er wat aan doen dat ik een stijve krijg lachte hij, ik keek ontzet naar mijn eigen zoon ’s grote erectie. Waar ik niks aan kon doen op dat moment was dat ik een beetje in mijn broek begon te plassen van de zenuwen, ik schrok hier natuurlijk zelf ook van en ging gelijk het pashokje weer uit. Ik ging tegen de muur staan met mijn benen strak tegen elkaar geknepen, naast mij kwamen en gingen mensen uit de pashokjes. Ik had het echt Spaans benauwd, ik wilden daar niet compleet in mijn broekje plassen. Ik had een jurkje aan, met gelukkig wel een slipje en een panty, maar mijn slipje en panty waren toch behoorlijk nat geworden. Ik durfde amper nog om mij heen te kijken, ik voelde mij vreselijk opgelaten. Ik begreep Bas zijn plotselinge gedrag ook niet, waarom deed hij ineens zo raar? Mam deze is geloof ik goed hoorde ik hem roepen, ik twijfelde of ik weer het pashokje in zou gaan. Maar Bas stond alweer te roepen, mam ben je er nog? Ja zei ik en ging toch het pashokje weer in, de jeans die hij aan had zat hem als gegoten. Deze is goed zei ik. Okι dan neem ik hem zei hij en begon zijn broek weer uit te doen (zonder onderbroekje) stond hij daar weer, maar op dat moment was hij niet meer helemaal stijf. Waarom liep je nou weg vroeg hij? Ik heb een beetje in mijn broek geplast zei ik zachtjes! Echt waar begon hij te lachen, ja ik moet heel nodig Bas zei ik.

Ik pakte maar snel de andere jeans die hij niet gepast had en liep daarmee het pashokje uit, die hang ik alvast terug zei ik. Wat erg, ik voelde dat mijn panty ook goed nat was geworden. Geen lekker gevoel als je daarna met je zoon bij de kassa staat af te rekenen en nog 15 minuten terug naar huis moet lopen. Bas bleef mij onderweg naar huis plagen, ik nou je broekje, je panty en jurk helemaal nat geworden vroeg hij, ja Bas ik heb in mijn broek geplast zei ik pinnig, wat ik was er niet blij mee en voelde mij vies. Thuis aangekomen was mijn eerste gang naar de badkamer, daar deed ik mijn schoenen, jurkje, panty en slipje uit. Ik stond alleen nog in mijn BH toen mijn zoon binnen kwam, en valt de schade mee lachte hij mij uit, maar bekeek mij ook. Bas ik wil even douche zei ik. Hij keek naar mijn natte panty en slipje, pakte het van de vloer en rook eraan, je heb echt in je broek gepist lachte hij weer. Ik deed mijn BH uit en wilde onder de douche gaan, ik moest mij bukken om uit het kasje en handdoek en washandje te pakken,…) plotseling voelde ik zijn hand tussen mijn benen komen toen ik zo even met mijn rug naar hem toe stond. Brutaal voelde ik zijn vinger mijn kutje in komen, Ik veerde in een reactie op, Bas die even normaal riep ik geschrokken. Hij kwam echter strak tegen mij aan staan en pakte mij daar weer, toen ik zijn vinger weer in mijn kutje voelde komen raakte ik in paniek.

Stop daarmee Bas, riep ik, hij luisterde niet en duwde zijn vinger nog dieper bij mij naar binnen, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Bas is fysiek ook een stuk sterker, hij is een jonge vent van 1.83 m en weeg 78 kg, ik kon daar niet tegen op met mijn 1.64 m en 60 kg. Zo drukte hij mij voorover tegen de wastafel aan, bleef mij nog even snel vingeren, maar trok toen gelukkig wel weer zijn vinger uit mijn kutje terug, pfff gelukkig dacht ik. Echter mijn opluchting was van korte duur, hij bleef mij voorover tegen de wastafel drukken en toen gebeurde het echt, waar ik vanaf het pashokje al bang voor was geweest, ik voelde zijn stijve harde lul diep bij mij naar binnen komen. Het klink gek, maar op zo moment weet je niet wat je overkomt of moet doen! Mijn eigen zoon had mij in ιιn keer goed te pakken en begon mij vol in mijn kutje te neuken, o nee Bas stopt daarmee begon ik het uit te gillen. Er was alleen niemand die mij kon horen, alleen Bas en die zei alleen maar dat ik een lekker nat kutje had, wat ik zelf ook wel voelden. Echter ik voelde ook zijn grote stijve lul die steeds weer heel diep in mijn kutje kwam, ik was in paniek, werd er draaierig van in mijn hoofd, maar kon toch ook niet meer tegenhoudend dat ik er opgewonden van begon te raken. Bas pakten mijn heupen met zijn beide handen stevig vast, ik had de kracht niet meer om rechtovereind te komen. Ik begon zijn diepe harde stoten op te vangen, ik kon het zelf niet geloven, maar werd er goed geil van.

Hij stond mij goed te neuken, ik kon zijn tempo amper bijhouden.

Ik had al helemaal geen weerwoord meer toe hij tegen mij zei, dit is geil hι mam. Ik begon er zelf van te kreunen en het uit te hijgen, Bas hield het lang vol, ik heb echt tegen mijn orgasme gevochten, maar na 4 a 5 minuten voelde ik mijn orgasme heftig door heel mijn lichaam trekken. Ik probeerde het niet te laten merken, schreeuwde niet en zei het niet, maar kreunden wel aan ιιn stuk door. Bas had het niet door, hij stond mij keihard te neuken toen ik klaar kwam, en ging dan ook vol door. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, maar eigenlijk wilde ik maar ιιn ding, dat het maar snel voorbij zou zijn. Niet fysiek, want ik werd nog geile en natte na mijn stille orgasme, maar wel verstandelijk, dit wilde ik niet als moeder zijnde. Het is de wereld op zijn kop, ik lees ook de verhalen dat dit in gezinnen gebeurd, maar dit kon mij toch echt nooit gebeuren! Ja dus, ik werd nog steeds heel diep door mijn eigen zoon geneukt, ik stonk zelfs naar de urine, en deinde op en neer over onze wastafel als of ik ιιn of andere slet was. O mamma begon Bas toch voor mij onverwacht uit te roepen, ik ga je geile kutje volspuiten. Ik voelde het niet meer aankomen, te erg om te vermelden, maar ik was alweer bezig om voor de tweede keer zelf klaar te komen. O Bas gilde ik het toen wel uit, ik kom ook hijgde ik volkomen los geslagen, spuit mij maar vol hijgde ik opgewonden en geil, en schreeuwde mijn orgasme uit.

Bas besloot anders, ik denk dat hij mij toch zeker wel een kwartier lang vol heb staan neuken toen hij zich terug trok uit mijn kutje en ik zijn stralen warme zaad over mijn rug en tegen mijn billen uitspoot. Daarna leek ineens bij ons allebei het besef te komen wat wij gedaan hadden, ik keek berekenend op mijn horloge, ik voelde mijn zoon ’s sperma tussen mijn bil gleuf voelde lopen, en zag dat het 16.45 uur was. O jee zei ik weer op dat moment met mijn beide op de grond, je vader komt over drie kwartier thuis. Shit zei Bas, laten wij snel gaan douchen, hij besefte het toen ook heel goed wat wij gedaan hadden. Als mijn man hier lucht van zou krijgen, dan zou het er voor mij en Bas slecht uit komen te zien, daar kon ik in ieder geval de klok op gelijk zetten. Samen hebben wij vlug gedoucht en was ik net op tijd weer fris en aangekleed toen mijn man uit zijn werk thuis kwam. Ik was die avond behoorlijk onder de indruk van mijn zoon, die had ik nooit verwacht. Niet van Bas, en niet van mezelf. Hoe gaat dit verder vraag je, je af?? Ik had er toen geen antwoord op. Je beseft ten volle dat dit nooit had mogen gebeuren, de angst sloeg mij echt om mijn hart als ik daar over nadacht. De volgende dag gaat het dagelijkse leven weer gewoon door, mijn man ging naar zijn werk, en ik was weer bezig met mijn huishouden. Bas ging weer naar school. Hierna veranderde mijn normale leven!!

Ik kwam in een rollercoaster terecht, vanaf die dag had er ik de aandacht van mijn zoon bij, die mij seksueel bleef benaderen zodra hij daar zijn kans schoon voor zag, maar ik heb de samenleving met mijn man. De man waar ik op 22 jarige leeftijd uit liefde mee getrouwd bent toen ik zwager van Bastiaan bleek te zijn. Nu 20 jaar later, op mijn 42ste jaar is daar seks met mijn zoon bijgekomen en komt heb steeds vaker voor dat ik op de zelfde dag seks met mijn zoon en man heb. De tweede keer dat ik seks met mijn zoon had, ging een stuk verder dan onze eerste keer! Bas was op een middag rond 15.00 uur uit school thuis gekomen en pakte mij weer toen ik in onze woonkamer een kopje thee zat te drinken. Mijn zoon kwam naast mij zitten op de zitbank, vroeg om een zoen die ik hem gaf, en dit werd een lange opwindende tongzoen. Ik voelde mij al snel geil worden toen hij daarbij met zijn hand onder mijn jurkje ging, mijn slipje opzij schoof en mij begon te vingeren. Ik kon er geen weerstand tegen bieden, liet mijn slipje door Bas uittrekken, en vond het heerlijk toen hij tussen mijn benen ging zitten en mijn kutje begon te likken. Ik had mezelf die ochtend onder de douche net weer glad geschoren, was enigszins verbaasd op de manier waarop hij mij likte en al weer heel snel mijn opwinding niet meer kon verbergen voor Bas. Ik lag te kreunen van geilheid, dit was echt niet normaal meer zoals ik daarvan lag te genieten.

Ik werd klaar gelikt door mijn eigen zoon.

Wat ben jij geil lachte hij met zijn guitige kop toen hij weer omhoog kwam tussen mijn benen, ik heb er een keiharde plasser van gekregen zei hij, maar liet mij ook zijn erectie zien in zijn broek. Inmiddels ben ik er aan gewent dat mijn zoon zijn stijve lul een harde plasser noemt, en vind het wel een opwindend woord als hij dat zegt. Die middag raakte mij het helemaal, ik zat met een nat en bevredigd kutje op de bank naar zijn dikke bult in zijn broek te kijken, en wilde op dat moment nog maar ιιn ding, hem ook lekker oraal bevredigen. In no time had ik zijn onderbroekje en broek uit en liet Bas op de bank liggen, golven van opwinding gierde door mijn lichaam toen ik hem begon te pijpen. Ik had de vrije hand, mocht lekker op zijn ballen zuigen, langs zijn grote lul likken en hem heel diep pijpen. Mijn geilheid was ongekend, ik kreeg gewoon de drang om ook een stukje onder zijn ballen te likken, en toen ik over zijn anus begon te likken, werd Bas ook gek. Je lik mijn kont lag hij geil te kreunen, dit had hij duidelijk nog nooit meegemaakt, maar ik deed het en vond het zelf ook heel geil om te doen, en zijn reactie te voelen. Ik ben best wel wat gewent van mijn man, maar zo hard als Bas zijn lul werd, had ik bij mijn man nog nooit gevoeld. Ik probeerde steeds een stukje verder met mijn tong in zijn anus te komen, en ineens gebeurde het, Bas begon het uit schreeuwen.

Ohh... mama! Ik kom klaar!! riep hij luid.

Dit had ik niet aanvoelen komen, keek op en zag mijn zoon spuiten uit zijn lul, ik was te laat om het met mijn mond op te vangen. Wij moesten er allebei om lachen toen wij naar sperma op zijn buik keken, ik zit helemaal onder zei hij bijna beduusd. Bas is zo nog even blijven zitten, maar toen wilde hij toch ook graag even gaan douchen, ik bleef verward en nog steeds heel geil achter en heb toen mijn slipje maar weer aangedaan. Dat was achteraf ook precies op tijd, een paar minuten daarna ging de deurbel en stonden mijn ouders voor de deur om een kopje koffie te drinken. Daarna realiseer je pas dat je door het oog van de naald bent gekropen. Ik nam toch wel een groot risico besefte ik, maar kon dit ook niet meer stoppen. Bas maakte het mij niet gemakkelijk.Twee dagen later pakte hij mij heel brutaal terwijl mijn man beneden op de bank naar het voetbal lag te kijken, werd ik boven tegen ons traphekje aangeduwd en keek ik in het trapgat naar beden met mijn slipje op mijn enkels. Bas had weer een harde plasser gekregen en dat wilde hij mij even laten voelen. Ik was wel weer heel geil toen Bas mij onverwacht op onze eerste etage pakte, ik had even op de zolder de was in de wasmachine gedaan en was op weg naar beneden toen mijn zoon ineens uit zijn kamer kwam, en mij gelijk pakten. Ik bleef naar beneden kijken toen hij mij achterlangs nam.

Mijn kutje begon al snel te soppen, Bas stond mij stevig te neuken, maar ik kon geen geluid uitbrengen, stilletjes nam ik mijn orgasme en voelde kort hierna Bas zich leeg spuiten in mijn kutje. Ook hij deed dit sneaky, trok zich na zijn orgasme terug uit mijn kutje en trok snel mijn slipje weer omhoog. Hij gaf mij nog een klap op mijn billen en fluisterde in mijn oor, ga maar gauw naar die ouwe, anders komt hij zo nog kijken waar je blijft. Bas ging zijn kamer weer in en ik liep met een warrig hoofd de trap af, waar ik mijn slipje nat voelde worden van zijn sperma wat uit mijn kutje liep.Ik durfde echt niet gelijk bij mijn man te gaan zitten, die niet op of om keek toen ik de kamer in kwam. Ik liep naar de keuken, vandaar vroeg ik of hij nog een biertje wilde, ja lekker schat riep hij vanaf de bank. Ik nam een paar minuten om een beetje te herstellen van dit waanzinnige risico volle vluggertje met mijn zoon. Ik gaf daarna mijn man zijn biertje en ging stilletje tegenover hem zitten. Na de voetbal zei mijn man, we gaan lekker naar boven schat, ik ben geil en ga je lekker neuken. De angst sloeg mij gelijk om mijn hart toen hij dat zei, ik dacht gelijk, straks merkt hij het! Ik heb mezelf zorgvuldig diep gewassen voor ik ook naar bed ging, ik ken mijn man door en door en weet dat hij mij altijd eerst even goed wil likken, en ik hem moet pijpen, voor wij gaan neuken. Zo gebeurde het ook.

Ik was fysiek wel even bevredigd toen mijn zoon mij een uurtje hiervoor geneukt had, maar geestelijk ontploften ik bijna toen ik de tong van mijn man door mijn kutje voelde likken. Je moest eens weten dacht ik feitelijk denigrerend ten overstaan van mijn man ‘dat je eigen zoon een uur hiervoor afgaand zijn sperma nog in mijn kutje had gespoten ‘ wat jij nu lig uit te likken. Ik kreeg daar toch een super orgasme van op het moment dat ik daaraan dacht, dat viel mijn man dan ook gelijk op, zo schat jij ben geil vanavond lachte hij, gelukkig onwetend. Mijn man kwam niet klaar tijdens het pijpen, hij wilde mij neuken en ging dat ook doen. Hij neukte mij, zoals meestal wel, goed en hard en samen kwamen wij na een poosje tegelijk klaar. Voor de tweede keer binnen 1.30 uur werd mijn kutje vol gespoten met mannelijk zaad, maar dat wist mijn zoon niet die avond, althans daar ging ik vanuit! De volgende ochtend bleek dit anders te zijn nadat mijn man naar zijn werk was gegaan. Ik lag nog in bed toen nog geen kwartier daarna mijn zoon naakt de slaapkamer in kwam, ja met weer een stijve plasser. Zo lachte hij toen hij naast mij in bed kwam liggen, die ouwe heb je gisteravond ook nog even een beurt gegeven hoorde ik, Waarna Bas gelijk weer op mijn naakte lichaam kwam liggen.

Ik kon het natuurlijk niet ontkennen, dat heb je goed gehoord zei ik toen ik zijn stijve lul mijn kutje in voelde komen. Bas begon mij gelijk weer diep en stevig te neuken, ik vloog er dan ook weer van in vuur en vlam, jij denk geloof ik dat ik een machine bent hι lachte ik geil tegen hem! Dit vind je toch geil, je wilt toch geneukt worden in dat geile kutje van je vroeg hij? Ja jaaaa hijgde ik al snel toen ik zijn keiharde lul diep door mijn kutje voelde gaan, maar ik weet niet of ik dit kan volhouden om elke dag twee van die geile mannen over mijn heen te krijgen riep ik uit. Dat kon ik best hebben volgens hem, in een stevig tempo kwam ik die ochtend om 8.15 uur alweer super geil klaar. Gevolgd door Bas die mijn kutje wederom vol spoot, om zich gelijk daarna te gaan douchen omdat hij ook om 8.45 uur de deur uit moest om naar school te gaan. Bevredigd maar toch wel een beetje doorgeneukt ben ik de dag weer in gegaan. Het was bizar wat er allemaal gebeurde, maar ik vond het wel heel spannend en geil om dit zo te beleven. Wat next dacht ik die dag? Bas bleef mij benaderen, voelde zo maar even onder mijn jurkje tussen mijn benen of gaf mij een tongzoen zodra wij even samen waren. Tricky dingetjes, die mij steeds weer opwonden. Ik bleef wel alert want mijn man is ook niet gek.

Bas begon wel steeds meer van mij te eisen, hij drong er steeds vaker op aan dat ik mijn slipje en BH uitliet, maar in het begin durfde ik dat toch niet. Stel dat dit mijn man ook op ging vallen, en hij daar misschien vragen over ging stellen, waarom ik zonder slipje in huis rond liep? Ik deed dit nooit en zou niet weten wat ik dan tegen hem moest zeggen! Deze risico ’s wilden ik wel vermijden, tot op een dag dat Bas besloot en keer met mij mee te gaan om boodschappen te doen. Zijn voorwaarden was dat ik dan wel een spannend jurkje aan zou doen, zonder slipje en BH. Hij had dit toen al een paar keer gevraagd en, ondanks dat ik het best eng vond om zo door de winkels te lopen, vond ik het ook wel een spannend idee en besloot het een keer voor mijn zoon te doen. Ik was onze straat nog niet uitgereden in mijn autootje of hij ging al met zijn hand onder mijn jurkje. Zo jij ben lekker nat lachte hij toen hij met zijn vinger in mijn kutje ging. Iets wat ik zelf ook wel voelde. Ik vond het echt spannend om door het overige verkeer te rijden en door mijn zoon gevingerd, ik kon mij maar moeilijk op de weg concentreren. Bij de stoplichten krijg je de gedachten dat de automobilisten naast je, zien dat je gevingerd wordt. Ik zat te wippen op mijn stoel en moest vechten tegen mijn orgasme.

Eenmaal in de parkeergarage in een parkeervak, kon ik het niet meer houden en kwam ongelooflijk geil klaar. Zo lachte Bas, nu kunnen wij even rustig boodschappen doen mam, je bent bizar Bas zei ik tegen hem. Ik de winkels ging het niet veel beter, ik had het idee dat iedereen daar zag dat ik niets onder mijn jurkje aan had, en Bas greep steeds even naar mijn kutje zodra er even geen mensen om ons heen waren. Toen wij in de rij bij de kassa in de AH stonden, fluisterde mijn zoon in mijn oor, ik wil zo even lekker gepijpt worden in de parkeergarage mam, soppend pinden in daarna de boodschappen en lag ik Bas vijf minuten later in mijn autootje te pijpen. Met zijn jeans en onderbroekje op zijn knieλn, pijpte ik hem helemaal gek. Op het moment dat ik voelde dat hij klaar ging komen liet in hem los, wat doe je nou vroeg hij? Er komen mensen aan zei ik gelogen. Dit was overigens een leugentje om best wil, geile spanning en lust om zo snel mogelijk de garage uit te rijden om dit thuis voort te zetten. Ik verlangde zo naar zijn lul, dat kan ik haast niet beschrijven. De boodschappen stonden snel in de tassen in de keuken, ik ging met mijn zoon naar mijn slaapkamer.Binnen no time hadden wij elkaar uitgekleed en lag ik met mijn benen om zijn billen geklemd.

Ik liet mij bijna beestachtig ordinair neuken door mijn zoon!

Zijn grote lul in mijn kutje te voelen, deed de wereld om ons heen even vergeten. Binnen een paar minuten kwam ik weer super geil klaar op zijn keiharde plasser, die hij dus niet alleen gebruikte om te plassen maar ook en vooral om mij mee te neuken. Ik voelde mij de gelukkigste vrouw van de wereld. Het geen aan ιιn stuk door, Bas gebruikte mij optimaal door als hij zelf tegen zijn orgasme aan kwam even in te houden, om vervolgens weer vol door te gaan. In mijn orgasme daarop volgend kwam Bas ook diep in mijn kutje klaar en hadden wij weer een super geile belevenis opgedaan. Daarna pakte wij het gewone leven weer op, even samen douchen en onder de douche nog even verder met elkaar spelen. Bas ging weer naar zijn kamer, ik naar de keuken om de boodschappen in te ruimen en om het avondeten klaar te maken voor mezelf, mijn zoon en mijn man die een uur daarna ook weer thuis kwam. Onze geile spelletjes namen alleen maar toe, het kwam steeds vaker voor dat ik op de dag seks met mijn zoon had, en s ‘avonds in bed weer door mijn man vast op ons matras geneukt werd. Alleen in de weekenden kwam dit bijna niet voor, dan kon ik geen seks hebben met mijn zoon, met mijn man de hele dag om mij heen. Naarmate er zo ongeveer drie maanden verstreken waren, kwam er een bizarre wending in mijn seksuele relatie met Bas.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm