Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Vader neukt zijn dochter met zijn vrienden DEEL1
Categorie: incest | vrijdag 28 februari 2014 04:36

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Peter, Klaas, Arnold en Jaap waren al jaren vrienden 40-45 jaar waren ze en nog in de bloei van hun leven. Ze hebben van wat vrienden gehoord dat Cambodja een waar paradijs was en ze besloten met hun vieren een paar weken vakantie daar te gaan doorbrengen. Een echte mannen vakantie, de vrouwen en kinderen konden ze daar niet bij gebruiken, met een goede smoes was het een werk vakantie geworden, dat kon ook wel van de fabriek waar ze werkten leverden ook aan dergelijke landen. In het vliegtuig naar Cambodja, waren ze al in gedachten bezig, Jaap zat met een enorme harde lul in zijn broek, ‘’als het nog langer duurt dan grijp ik die donkere stewardess en naai haar hier tussen de stoelen!!’’ ‘’Rustig maar Jaap, je hebt over een paar uur tijd zat voor de meiden!!’’, de zuigmeisjes, daar hadden ze iets van op tv gezien.

Cambodja was op zich een mooi land, er heerste een koning, Norodom Sihanouk, de regering stelde niet zoveel voor, een prins had daar de touwtjes goed in handen prins Norodom Ranaridah. Toeristen kwamen er voor de mooie tempels, Preah Vihear, het land bestond uit twintig khet (provincies) en drie stedelijke gebieden, krong genoemd.

Mannelijke toeristen kwamen er ook voor de prostituees, het was gewoon gebruikelijk in dat land dat mannen al vrij vroeg de dames van plezier bezochten.

Na Thailand was nu Cambodja een paradijs!

Het toestel lande op Phnom-Penh, ze verlieten het toestel, het was er broeierig warm, ‘’ik heb dorst!’’, was het eerste wat Klaas riep. ‘’We moeten ook een niet te duur, maar wel redelijk hotel vinden!’’, opperde Arnold. ‘’Ik heb zin, in een zuig meisje!’’, was wat Jaap, belangrijker vond, ‘’zoeken jullie maar een hotel hier!’’, ‘’Wij gaan wel even met je mee om te voorkomen dat je gelijk al je leven in gevaar brengt!’’ In een barretje dronken ze Thais bier, blijkbaar werd dat geοmporteerd, was best wel te drinken. Er renden jonge knapen om hen heen, ‘’girls, girls you looking for girls!’’, blijkbaar konden ze dat zien? Ze wenkte, dus Jaap liep al achter ze aan, de rest liep maar mee, zodat ze bij elkaar bleven, Jaap liep letterlijk achter zijn pik aan, de stijve paal was goed te zien in zijn broek.

Ze liepen een vervallen pand in, wat gangetjes door, daar stonden wat mannen, zeg maar de pooiers, ‘’you wil fuck, fuck, suck, suck!’’, zei er een, er werden een rij meiden naar binnen geduwd, allemaal van dat langharige spul, met van die sensuele smoeltjes en grote bruine ogen. Jaap kon het niet laten hij koos er twee uit, er werd onderhandeld over de prijs, hij kon hier ook gelijk een kamer huren. Jaap was niet meer te houden, hij kon niet wachtten, zijn pik zat vreselijk klem in zijn broek en die meiden zagen er lekker uit, korte rokjes een wat verschoten hemd, veel meer hadden ze niet aan, wat voor Jaap ook helemaal niet hoefde. ‘’Ik blijf hier, ik zie jullie morgen wel in het centrum, zoek maar een hotel!’’, zijn vrienden dropen af. Jaap werd naar een kamertje gebracht, dat er beter uit zag dan het hok waar ze net zaten, er stond een koelkast met drank en fris, wat hij gebruikte kon hij na afloop af rekenen.

De meiden spraken in een vreemd taaltje met elkaar, Jaap vond dat niet erg, met handgebaren zou hij wel duidelijk maken wat hij verlangde. ‘’Jij Pong, jij Ping!’’, zei hij opeens, was wel handig als ze een naam hebben. Jaap trok zijn broek en slip uit, zijn harde pik was er klaar voor, er parelde al voorvocht op, hoe hij het hen duidelijk maakte weet ik niet, maar Pong greep zijn pik en begon er aan te zuigen. Ping kroop achter hem en hield zich bezig met zijn kont, ze likte de bezwete billen af, likte zijn ballen, en rimde zijn anus. Pong zoog stevig aan zijn dikke pik, dit had ze duidelijk al vaker gedaan, die zal al wel honderden lullen hebben afgezogen, maar dat zal Jaap worst wezen, het voelde lekker aan, en tenslotte waren ze daarvoor hier. Hij pakte haar hoofd en trok dat verder over zijn pik, het was het meisje snel duidelijk dat hij dieper veel dieper gepijpt wilde worden. Ze nam zijn lul tot aan de ballen naar binnen, hij penetreerde haar keel, ‘’ooohhh.. Ooohhhhhh!’’, kreunde hij, de andere drukte haar tong in zijn anus.

Jezus, dergelijke seks kreeg hij thuis niet, zijn vrouw zag hem al staan met de vraag, rim mijn reet, schat! Zijn lul ging lekker strak haar keel in en uit, ze bleef hem aankijken met haar bruine ogen. Ping stak plotseling een vinger diep in zijn kont, ‘’ooooohh. Aaggg!’’, reageerde hij, wat is dit lekker fout, lekker smerig.

Zijn vrienden hebben een redelijk hotel gevonden, dar troffen ze nog wat Nederlanders, die er al een tijdje verbleven, hier was Heineken verkrijgbaar, met een biertje er bij kwamen de sterke verhalen. De mannen luisterden er na en in hun broek schokte ook wat oomhoog, het idee dat hun vriend Jaap al gezogen werd en wisten ze veel wat nog meer. De andere mannen vertelden dat ze er al een aantal weken zaten en al tientallen meiden hebben afgewerkt, je kon hier flikken wat je thuis niet hoefde te proberen. Klaas begreep wat ze bedoelde, thuis, meestal wilde de vrouw niets, pijpen was iets voor hoeren en aan je kont zitten hoefde je al helemaal niet mee aan te komen want dan was je een vuile smerige gestoorde viezerik, thuis was je alleen maar goed voor dat er elke maand loon op de bank kwam!

Ik houdt het niet meer, ik wil neuken, riep hij op eens.

De anderen namen nog een biertje toen Klaas met een dikke leuter in de broek de straat op liep, hij verdween om de hoek, daar stond een nogal oud en gerimpelde vrouw voor een klein huisje, nou huisje meer een bouwval. De vrouw zag zijn erectie, blind zijn ze daar niet, een meid stond even later naast haar, het bleek haar dochter te zijn, ‘’i am suck you?’’, werd er gevraagd. Nou dat grietje leek hem wel wat, hij gaf moeders 25 dollar en ging met haar naar binnen, moeder bleef buiten staan, binnen vijf minuten had ze zijn pik diep in haar mond, ze kokte, hij maakte de knoopjes los van haar blouse, binnen tien minuten spoot hij zijn geil kreunend diep in haar mond, ‘’aaaggg aaagghh gggg aaaggh ggggg!!’’ Klaas zijn lul bleef hard toen hij uit haar mond gleed, kwijl van haar hingen in tuien aan zijn pik, uit haar mond liep wat sperma. ‘’I will fuck you!!’’ ‘’No, no i am Virgin??’’, nou dat leek Klaas wel helemaal de top, dat hij daar gelijk tegen aan liep, maar ja was het waar?? Klaas liep naar buiten, hij keek de moeder aan,‘’ν will fuck her!!’’ ze keek hem aan, het geld kon ze wel gebruiken, het was hun enigste inkomsten, tot nu had ze haar dochter nog niet laten neuken, maar het zou er toch wel eens van komen, ze keek naar zijn behoorlijke pik. ‘’Hundred dollar!’’, riep ze.

Klaas vond dat wel veel, maar zijn pik wilde wel, die schokte toen hij begreep dat hij haar mocht neuken, ‘’easy, she is Virgin!’’, snel gaf hij de honderd dollar, en ging weer naar binnen, het viel hem wel op dat ze als het over seks ging allemaal Engels kende. Hij keek onder haar rokje en trok haar slipje naar beneden, een mooi bruin kaal kutje, ze moest maar op de grond gaan liggen want hij zag geen bed, snel zette hij zijn harde pik op haar spleet, hij was zo geil dat van kalm aan en rustig geen sprake kon zijn, dat deed hij thuis wel, moest hij thuis wel!

Hij drukte ruw bij haar naar binnen, de tranen sprongen haar in de ogen, dat het nou net gelijk zo een dikke buitenlandse lul moest zijn die bij haar voor het eerst naar binnen boorde. Klaas voelde dat ze inderdaad erg strak was, de weerstand die hij tegen kwam ramde hij weg, en nam haar met diepe halen, het koste ten slotte een vermogen, vond hij. Ze huilde, de moeder hield buiten haar handen voor haar oren, dit hoefde ze niet te horen, en het zou toch een keer gebeurt zijn, dan maar nu dan was ze klaar om vaker gebruikt te worden. ‘’Ooohhh gggggoooooohhh lekkerrr lekkkeerr strakk!!, oohhhhh..!’’, ze bleef stil liggen terwijl die pik in haar lichaam zijn genot haalde, kreunend spoot hij in haar. Hij trok na te zijn klaar gekomen zijn broek op, frommelde zijn kleverige bebloede pik in zijn broek en verdween.

In het hotel zaten zijn kameraden nog te zuipen, hij kon gelijk zijn verhaal kwijt, ‘’wat jij een maagd??, zijn die hier nog dan?’’ Zal ongeveer drie uur nachts zijn toen ze hun bed in doken, alleen Jaap was er nog niet. De volgende morgen, of liever tegen de middag zagen ze Jaap aan komen waggelen, die had zich meerdere malen totaal diep laten pijpen, en met vingers in zijn kont was hij kreunend in die geile bekkies klaar gekomen.

Na twee weken raakte ze aardig door hun geld heen, het aantal zuig meisjes dat aan hun pik had gelurkt wisten ze niet meer. Ze spraken wel af dat ze volgend jaar weer wilde en dan wat langer, op het vliegveld van Phnom-Penh keken ze nog een keer om, een jaar zouden ze moeten wachten voordat ze weer bij de zuig meisjes en neukmeisjes waren, de Suck girls and Fuck girls! In het toestel praten ze nog wat na over hun avontuur, Peter zei al,’’een jaar is erg lang, konden we thuis maar zoiets voor elkaar krijgen??’’

Jij hebt een mooie dochter, Peter, zei Arnold.

Dat was waar een mooie roodharige, lang haar, groene ogen, alles zat al op de plek waar het hoorde, hij had thuis al wel eens een stijve gekregen van zijn dochter als hij zo maar tussen haar benen kon kijken en haar slipje zag, ze heeft een lekker rond kontje en stevige benen, dat rokje hing geil over haar kont, dat strakke lichaam, hij voelde bij de gedachten aan haar nu zijn pik omhoog schokken!

Je zou het kunnen proberen, zakgeld aanbieden, leuke spullen!

Stookte Arnold het vuurtje nog wat op. Peter kwam thuis, natuurlijk had hij een hoop mooie foto’s van het land gemaakt en wat toeristen spulletjes gekocht, Zowel Mirna zijn vrouw als zijn dochter Petra wisten niet beter dan hij was er voor zijn werk geweest, en natuurlijk kon hij daar ook wel wat over vertellen!. Zo ging het ook bij de andere mannen! Peter had ook foto’s van de zuig en neuk meisjes op een aparte opslag stik, uit het land meegenomen, regelmatig trok hij zich terug op zolder waar zijn pc stond om naar die beelden te kijken. Naar mate er weken voorbij gingen werd hij steeds geiler bij het zien er van, de seks met zijn vrouw was lekker, maar toch miste hij wat, het lekkere diepe door stoten in de keel, goed diep gepijpt worden, kunnen neuken wanneer hij wilde, dat was er bij zijn vrouw niet bij, hij miste dat ruige, dat gebruiken!!

Petra zat op een avond weer in zo een verdomd kort rokje tegen over hem, ook haar strakke topje, waar hij als ze zich voorover boog, haar tietjes zag, hij kreeg steeds sneller een erectie, hij wilde haar eigenlijk gewoon grijpen, haar tot zijn seks speeltje omtoveren, hij droomde daar over! Arnold belde af en toe, om hem te prikkelen, ‘’en?, neuk je haar al, wanneer kunnen wij mee komen doen?’’, vroeg hij dan.

Er ging weer een maand over heen, Peter moest zich steeds vaker even snel op het toilet bevrijden van een ontiegelijke harde lul, kreunend verschoot hij dan ook zijn geil in de toiletpot. Wat zou hij dat graag in dat geile bekkie pompen van die roodharige dochter van hem, de slet die er zo geil bijliep altijd. Hij kwam van zijn werk, Mirna zijn vrouw stond hem al op te wachten. ‘’Peter ik heb een telefoontje van papa gehad moeder is er slecht aan toe en papa kan het niet alleen aan, ik wil daar graag een tijdje helpen?’’ ‘’Pffff, tja, dan moet je het doen, wij redden ons wel!’’ Mirna ging gelijk pakken, tijdens het eten zei Peter,’’Petra, je moeder gaat opa helpen want oma is er slecht aan toe!’’’ ‘’Wij redden ons wel mam!’’, zei ze gelijk. Peter kreeg een giga erectie, nu zou hij met haar alleen zijn, maar ja meer dan dat was het ook niet, nog niet, hoe hij het zou moeten aanpakken wist hij nog niet! Hij belde Arnold, ‘’ja met mij, mijn vrouw is een tijdje weg, maar ik heb geen idee hoe ik het moet aanpakken!’’ ‘’Ik kom morgenavond wel even langs, zorg maar dat je genoeg drank in huis hebt!!’’, Peter wilde nog wat vragen, maar de verbinding was alweer verbroken. Veel drank?

Arnold was er al vroeg, Peter had koffie gezet en Petra schonk dat nu in, ‘’aangenaam ik ben Arnold een collega van je vader!’’ ‘’U bent ook in Cambodja geweest??’’, vroeg ze. ‘’Jazekers, noem mij maar Arnold !’’, hij stak een vinger in zijn mond en zoog er aan, ‘’zuig, zuig, He Peter?’’ Peter keek hem geschrokken aan, gelukkig had Petra dat niet door, na de koffie gingen ze aan het bier, ‘’Petra ook eentje?’’, vroeg Arnold. ‘’Nee ik lust dat niet!!’’

‘’Komaan, doe niet zo flauw!!’’, hij zette een glas voor haar neer, opende het flesje en schonk het in, ‘’doe gezellig mee met jou vader!!’’ Petra keek haar vader aan, maar die reageerde niet, zuinig nam ze een slokje, even later was haar glas leeg, ze schonk zelf het restje in het glas. ‘’Zeg Peter wij staan droog??’’, zei Arnold, Peter haalde nieuwe flesjes opende ze en schonk het in, onder tussen vertelde Arnold eerst veel onzin over Cambodja, hij had immers amper wat gezien, maar Petra luisterde en zo ging er ongemerkt veel bier door heen. ‘’En hebben jullie ook nog spannende dingen meegemaakt!’’, vroeg ze.

Arnold begon toen over zuig meisjes, ‘’dit hoeft je moeder niet te weten hoor!!, zei hij, en knipoogde naar haar. Petra kreeg rooie oortjes, over wat ze hoorde, ‘’en zo verdienen ze daar veel geld?’’, zei ze. Arnold ging naast haar zitten, ‘’lieve schat een mooie meid zoals jij kan schatrijk worden!’’, zijn hand lag op haar dij, en wreef er over. Een paar biertjes later was Petra aardig onvast ter been, het gesprek ging alleen nog maar over seks. Arnold zei plotseling, ‘’je vader geilt op jou!, ik vind jou er ook lekker uit zien!’’ Petra keek haar vader verbaasd aan, Arnolds hand verdween onder haar rokje, hij kneed haar stevige warme dijvlees, de hitte van haar kruis kon hij voelen, zeker weten dat dit delletje al vochtig is, dacht hij. Even later taste hij met zijn andere hand naar een van haar borsten en kneep er in, Petra zei niets. Zowel Arnold als Peter zaten met een behoorlijke erectie! Petra zag dat Arnold zijn gulp open ritste en zijn harde lul naar buiten haalde, in een filmpje had ze dat al wel eens gezien, maar nu zat er een naast haar met de pik uit zijn broek. Petra keek naar haar vader, maar die vond het maar wat geil, wat te zien was aan de tent in zijn broek, ook Petra zag dat, beide kerels waren super geil op haar.

De lul van Arnold stond recht omhoog, voorvocht parelde al rijkelijk op zijn glimmende eikel. Arnold greep Petra achter het hoofd en drukte haar naar beneden naar zijn trillende harde lul, ‘’kom maar, neem hem maar in je mond en zuig er aan!’’, zei hij, bronstig. Petra rook de geur van zijn mannelijkheid, langzaam kwam haar hoofd dichter bij de harde lul, ze opende automatisch haar mond, haar tong raakte zijn eikel aan, ze proefde nu voor het eerst mannelijk geil, zijn tweede hand pakte nu ook achter haar hoofd en ze werd over zijn pik heen gedrukt, ‘’zuigen sletje!’’

Peter zat met grote ogen te kijken naar wat zijn vriend met zijn dochter uit vrat, zijn lul zat zo klem in zijn broek dat hij ook zijn pik er maar uit haalde, hij ging nu aan de andere kant van zijn dochter zitten. Petra kreeg de lul diep in haar mond, ze probeerde te zuigen maar haar hoofd werd op en neer over de lul getrokken. Petra voelde dat haar vader nu naast haar zat, zijn hand verdween nu ook onder haar rokje, hij greep haar gelijk maar in het kruis, ‘’ben zo geil!!’’, hoorde ze hem kreunen. Arnold trok haar hoofd verder over zijn lul heen, Petra wist niet wat haar overkwam, ze was nog maagd en werd hier door twee volwassen kerels gebruikt, ze waren geil op haar. ‘’Ik, ga komen, ik ga komen aaaaaggggggg gggggggggggggggggggggg ……!!’’, kreunde, Arnold en ze voelde zijn lauwe sperma diep in haar mond komen, krachtig spoot hij zijn geil!

‘’OOHHH ggg lekker pijp bekkie, mmmm aaagghh!’’, schokkend leegde hij zijn ballen. Haar vader zat met zijn hand in haar slipje, ze voelde ,m aan haar poesje komen, ‘’ze, ze is glad geschoren??’’, riep hij verbaasd, niet wetende dat dat tegenwoordig mode is, zijn vrouw had er nog een behoorlijke pluk haar op zitten. ‘’Nou Peter, het is jou dochter!, aan jou de eer om als eerste haar te nemen, ik drink wel ff een biertje!’’, Arnold trok wel zijn broek helemaal uit, dat liep wat gemakkelijker naar de koelkast. ‘’Trek je slipje maar uit, lekkere pijp slet!’’, zei hij tegen zijn dochter, tja met bier op durf je meer. Petra was zo verrast door wat er allemaal gebeurde, dat ze haar slipje over haar kontje en dijen afpelde, haar vader pakte het aan en rook er aan, ‘’mmmmmmmm.., dat ruikt lekker!’’ ‘’Wat dacht je dan?’’, riep Arnold, ‘’die jonge grietjes ruiken hemels geil uit hun kutje!’’ Petra moest van hem over het tafeltje leunen, hij trok haar rokje op haar rug, tussen haar lekkere dijen zag hij het heerlijke zachte glad geschoren kutje, van zijn eigen vlees en bloed, dat had hij met en kwakje sperma toch maar zelf gemaakt. Hij stak er voorzichtig een vinger in, ‘’nou die is nog wel erg strak!’’, ‘’ben nog maagd papa!!’’, hoorde hij haar zeggen, dat kon hij haast niet geloven.

‘’Des te lekkerder!’’, hoorde hij Arnold zeggen. Peter zette zijn dikke lul tegen haar spleetje, hij ging haar nemen zonder condoom, hij perste zijn eikel naar binnen, ‘’aagh ai au pfffff oooeefffffff!’’, reageerde Petra, haar vader greep zich nu stevig vast in haar tietjes en perste verder. Arnold keek belangstellend, zijn lul was alweer klaar! Zachtjes begon hij in haar te stoten, toen hij weerstand voelde, ‘’ja??, ze is echt nog maagd!!’’

‘’Nou neem je sletje, laat haar maar voelen wat wij mannen willen!!’’ Peter haalde zijn pik iets terug, hield zich stevig vast aan haar tieten vlees en roste zijn geile harde lul naar voren, ‘’aggh au aag ggod au oefff , auwa!’’, hoorde hij, toen hij haar door boorde. Hij begon haar met diepe halen te nemen, jemig wat is die lekker strak.

Petra sprongen de tranen in de ogen, toen ze zo ruig door haar eigen vader ontmaagd werd!

Er was even sprake van stekende pijn toen haar vliesje werd weg gestoten. Haar vader kreunde van wellust, dit was toch wel het lekkerste wat neuken betreft, je eigen dochter aan je paal rijgen, hij bleef diep door stoten. De pijn zakte bij Petra langzaam weg, ze voelde nu iets opkomen wat ze nog nooit gevoeld heeft, een warme gloed trok vanuit haar onderlichaam omhoog. Haar tepels verstijfde en haar tietjes leken nu een stuk forser!! Zijn ballen kletste tegen haar billen, bij hem begon het te borrelen, ‘’ik ga zo komen, ik spuit je geile kut vol!!’’, schreeuwde hij. Arnold stond van geiligheid aan zijn pik te rukken!

Petra begon te hijgen, ‘’oohh wat is dit lekker oohh??’’, dat deed bij Peter de deur dicht, het geil schoot vanuit zijn ballen door zijn pik heen en pulserend kreeg zijn dochter haar eerste geil diep in haar spleet, ‘’aaggh mmm gggg aaagggg, huhuhuhhh gg oooooooohh!!!’’, ze kwamen beiden te gelijk klaar, de tuien van het sperma dat ze in haar mond gespoten had gekregen trilden mee aan haar kin, ze had haar mond wijd open en kreunde hard. Peter kroop nahijgend achter haar weg. Petra voelde gelijk weer een harde dikke lul naar binnen dringen, Arnold begon als een razende diep in haar te stoten, hij kneed zeer hard in haar tietjes.

‘’OOHHH .. OOOOOHH mmm ja ooohh lekkerrrrr oohh mmm .. Oohh!’’, kreunde Petra, onder het geweld. Als ze had geweten dat het zo lekker zou zijn…! Arnold naaide haar woest naar een tweede orgasme, ze kreunde, ze gilde, ze schreeuwde om meer, om HARDER!!

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm