Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Dakloos meisje probeert te overleven DEEL2
Categorie: incest | woensdag 26 februari 2014 04:58

Geile afspraakjes

DEEL 2 - John ging op zijn rug naast kim liggen: "Ben je allang gek op mij" vroeg Kim, "of is dat sinds vanavond nu je me voor het eerst naakt heb gezien." "Ik vond jouw vanaf de eerste keer al heel erg leuk, maar nu ik je zo zie nog leuker" zei hij haar aankijkend in haar mooie ogen. "Of val je soms op al de jonge meisjes die je op straat ziet lopen?" Nee dat niet ontkende John. "Alleen op jouw." "Hij is wel groot hoor," zei ze tegen hem. Ze keek nog eens goed naar z'n stijve lul. "Als je die in m'n poesje wil stoppen dan gaat het je nogal wat kosten!" John stak met een hopeloos gebaar zijn armen in de lucht. "Moet jij overal geld voor hebben?" "Mmmm, ja" zei Kim. "Ik doe niks voor niks." "Ja maar" protesteerde John. "Als je van elkaar houd vraag je toch niet om geld?" "Wie zegt dat ik verliefd op je ben?" "Ja maar" hakkelde John "dat zei je zelf!" "Nee ik heb je gezegd dat ik dat gevoel niet ken. Ik heb nooit gezegd dat ik verliefd op je ben!" "O, dat dacht ik" zei hij teleurgesteld. "En wat word het?" Kim nam zijn half slappe pik in haar hand en masseerde hem. Geraffineerd bezorgde hem weer een stijve. Hij keek opgewonden naar het slanke tiener meisje naast hem. Kim wreef met haar andere hand over haar licht behaarde heuveltje. "En" vroeg ze lief. "Wil je me?" Ze noemde een bedrag waar John bijna van steigerde. "De helft" zei hij. Zelf vond hij elke cent eigenlijk teveel. Betalen voor sex had hij nog nooit gedaan. Niet dat hij vrekkig was of zo, maar hij vond het gewoon niet passen voor een vrouw om haar lichaam te verkopen.

Ze kwamen uit eindelijk een bedrag over een. Zwaar tegen de zin in van John, maar die hand van Kim rond zijn penis voelde zo heerlijk aan, en het meisje was zo mooi dat hij geen nee meer kon zeggen. Hij moest en zou hem in dat jonge kutje planten. Kim ging met haar rug naar hem toe liggen. "Doe je het voorzichtig? M'n kutje is al een beetje nat." John drukte zijn eikel tussen de schaamlipjes van haar gleufje en duwde zijn pik een stukje in het kutje van het meisje. Kim kreunde zacht. "Ooooohh jaaah dat is goed zo, maar hij mag er niet helemaal in hoor" waarschuwde ze. "Hij is veel te lang voor mij." Hij begon haar rustig te neuken. Hij wilde eerst proberen om de tiener nog geiler te maken voor hij haar nog sneller begon te neuken. Kim begon te hijgen. Dit vond ze best een geil gevoel dat dikke ding dat kleine eindje in haar gaatje geduwd werd. "Oooh" kreunde ze. Ze duwde nu zelf haar billen een eindje naar achteren zodat zijn pik een stukje verder in haar kutje schoof. John masseerde haar kleine borsten. Stukje voor stukje bewogen ze allebei tot dat John zijn lul er voor driekwart in zat. "Ooo" riep Kim in alle staten.

"Oo wat heb jij een lekkere lul!

Ik word er helemaal door gevuld! En ik heb ook geen pijn!" "Mag ik je nu wat harder neuken" vroeg John. "Ooo jaaaa doe maar" kreunde Kim geil. Kim genoot van de lul van John. Het begin van haar kutje was veel gevoeliger dan de rest van haar tunneltje. Die dikke lul in haar nauwe natte kutgaatje bewoog er heerlijk in heen en weer. John voelde dat zijn eikel begon te gloeien in de krappe vagina van het meisje dat met haar kontje tegen hem aan lag te draaien. Kim kwam klaar toen hij met een laatste stoot zijn ballen leeg schoot in haar kutje.

De volgende morgen kreeg Kim kreeg een duw. "Maak jij even ontbijt" zei hij tegen haar. "Dan ga ik even douchen en aankleden." Hij gaf haar tijdens het ontbijt wat geld. "Hier" zei hij. "Doe jij wat boodschappen, dan kun je voor ons koken als ik vanavond thuis kom. O ja voor ik het vergeet." Hij nam zijn mobiel en maakte een paar foto's van haar. "Dan heb ik je altijd bij me" lachte hij. "Mooie vrouw van me!!!" Hij vertrok. Over zijn huilbuien had hij het niet meer gehad. Keurig gekleed in zijn zwarte pak. Kim keek hem na. Niet zo verwonderlijk dat hij geen vrouw heeft dacht ze. Hij ziet er uit als een doodgraver!

John voelde zich top. Dat mooie meisje voelde voor hem als zijn vrouw. Over het geld dat ze wilde om te vrijen met hem had ze het niet meer gehad. Gelukkig maar dacht hij. Niet omdat hij geen geld wilde geven, maar dat ze zich als een jonge prostituee gedroeg vond hij helemaal niet bij het knappe meisje passen. Hij zou haar eens overladen met cadeautjes bedacht hij. Kim is tenslotte mijn vrouw! Nu al begon de obsessie voor het meisje, dat hem onverwacht uit zijn isolement had gehaald. Hij liet een serie afdrukken maken van de foto's die hij van Kim had gemaakt. Een van de foto's deed hij in zijn portemonnee. Een paar andere liet hij inlijsten om thuis op te hangen. Daarnaast kocht hij voor haar een telefoon, zodat hij haar altijd kon bellen. Dan kon hij tenminste zien wat ze aan het doen was. Hij ging zo ver dat hij zelfs bij een juwelier naar binnen stapte en een paar verlovingsringen kocht. Die kunnen we dan dragen als we samen zijn dacht hij.

Kim scharrelde wat rond in het huis gevolgt door Ben, haar trouwste vriend. Naar school hoefde ze niet. Daniel haar broer had haar ziek gemeld omdat ze zelf dacht dat John ziek thuis zou blijven. Nu ze hier toch was, en die man haar min of meer op zijn manier had toegelaten in z'n privι leven, vond ze dat ze ook wel op ontdekkingstocht mocht in zijn huis. Ze had het gevoel dat ze hem definitief in zijn wereld had toe gelaten, dat ze kon doen en laten wat ze wilde. Aan de ene kant ervaarde ze dat nu al als een beklemmend gevoel. Aan de andere kant een beetje een gevoel van meer zekerheid. Geen vochtig kraakpand om in te overnachten. Ze streelde haar kutje en dacht terug aan gisteravond. Ze vond het achteraf toch best wel geil wat ze met hem gedaan had. Daar kon ze geen ander woord voor bedenken. In gedachten zag ze zichzelf weer met haar benen wijd op de stoel zitten met John die bijna kwijlend naar haar poesje zat te kijken. Kim liep naar de badkamer en zag John zijn scheerspullen liggen. Het was er nooit van gekomen. Ze had eigenlijk altijd wel eens willen weten hoe het was om haar poesje te scheren. De luxe van een badkamer ontbrak haar tot nu toe altijd. En ze kreeg het idee, dat als ze hem nu eens zou verrassen met een kaalgeschoren kutje, ze nog meer van hem gedaan kon krijgen. Nu ze hier was kon ze het ook regelmatig bijhouden.

Kim nam de scheerspullen en ging aan de slag.

Toen ze klaar was had ze een mooi geschoren kutje. Op haar heuveltje liet ze een mooi streepje staan. Ze wilde niet alles af scheren. Ze werd altijd een beetje geil als ze aan haar schaamhaar trok op haar schaamheuvel. Ook nu. Even alleen even ontspannen dacht ze. Nu ik de kans krijg! Ze sloot Ben in de kamer. "Vrouwtje wil heel even met zichzelf spelen" zei ze tegen de hond. Ze liep naar de keuken en zette de wasmachine aan op centrifugeren. Ze had wel eens van een vriendin gehoord dat het een eindeloos lekker gevoel moest zijn, zo'n schuddende machine onder je kontje terwijl je met je kutje speelde. Kim ging op de draaiende machine zitten. met haar benen half uit elkaar drukte ze haar kutje op het boven blad. Ze wist even niet wat haar overkwam. Doordat er niks in de trommel zat begon het ding extra hard te schokken. Ze wreef met haar poesje heen en weer over het bovenblad van de machine. Ze werd bijna gek. Wat was dat een geil gevoel dat grote trillende apparaat onder haar kleine mooie stevige billen. Ze kneedde haar borsten en wreef over haar harde tepels. De vibraties die door haar jonge onderlichaam trokken, maakte dat ze bijna gillend klaarkwam. Ben lag ongerust aan de keukendeur te janken, toen hij haar zo te keer hoorde gaan.... Kim ging de straat weer op. Ze had afgesproken met Gerda haar beste vriendin van school. Gerda klaagde altijd dat ze zo weinig geld had, en Kim had een idee. Er waren honden zat. Als jij nu Ben uitlaat dan heb ik er nog twee over. Dan gaan we wandelen in het bos. Dan zeg ik tegen John dat hij het geld van Ben aan jouw moet geven, goed? Gerda was blij. Al was het dan niet veel. Het was altijd beter dan niks. Ze haalden de andere twee honden op en gingen op pad. Kim kon al vanaf de eerste dag dat ze Gerda kende al goed met haar opschieten. Ze hadden zelfs al eens een keertje aan elkaars poesjes gezeten. Niet omdat ze lesbisch waren maar meer uit nieuwsgierigheid. Haar mollige blonde vriendinnetje was toen net als zij, heerlijk op haar vingers klaar gekomen.

De meisjes liepen het bos in en kwamen bij een bospad dat was afgezet met slagbomen zodat er geen auto's op konden rijden. Kim bond de honden vast aan een boom en Gerda volgde haar voorbeeld. Ze gingen allebei tegenover elkaar zitten op de slagboom en staken een sigaretje op. "Woon jij nou bij die man," vroeg Gerda aan Kim. "Soms" zei Kim, en ze vertelde het hele verhaal. "Het is wel lekker om in een echt huis te slapen hoor," zei ze toen ze klaar was met vertellen. "Die vent heeft alles, volgens mij is hij erg rijk."

"Heeft hij een grote lul?" vroeg Gerda.

"Ja nogal. Ik het begin kon hij niet eens helemaal naar binnen!" Kim schoof met haar kutje over de paal tussen haar benen. "Ben je geil" vroeg Gerda ze keek naar Kim. Die lachte. "Een beetje. Als ik aan gisteravond denk, en aan vanmorgen." Ze vertelde van de wasmachine. Nu begon ook Gerda met haar kutje over de slagboom te wrijven. Ze was best wel opgewonden geraakt van het verhaal dat Kim aan haar verteld had. Ze ging zo dicht mogelijk tegenover Kim zitten en ze omhelsden elkaar. "Geef me een kus" zei Kim. Ze kuste elkaar en ze begonnen met hun kutjes over de slagboom tussen hun benen te bewegen. "Lekker?" hijgde Kim. "Oooo jaa" kreunde Gerda. De twee meisjes wreven net zolang met hun kutjes over de houten paal tot ze in elkaars armen klaar kwamen. "Kom" zei Kim toen ze een beetje waren bijgekomen. "Dan brengen we die honden terug en dan gaan we naar huis."

Ze waren net terug, toen John ook thuis kwam. "Hallo lieve vrouw" zei hij tegen Kim. Hij kuste haar op haar lippen. Kim keek hem verbouwereerd aan. "Overdrijf je niet een beetje" vroeg ze. "Nee hoor, kijk maar." Hij pakte de ringen uit zijn jaszak en liet ze aan Kim en Gerda zien. "En we hebben nu ook nog een getuige" lachte hij. "Kijk, ik wil graag dat je als je hier bent, dat je mijn ring draagt, dan doe ik het ook. Dan weet ik zeker dat je van mij bent." De meiden vonden het maar een gestoord idee, maar Kim deed niet moeilijk, ze schoof de ring aan haar vinger. Tot haar verbazing paste hij nog ook. "Ga jij nu douchen en omkleden" zei hij tegen Kim. Hij rook de geile meisjes geur van de twee meiden. "Blijf jij eten Gerda" vroeg hij. "Dan mag jij ook wel even douchen hoor, dan zijn jullie lekker schoon. Ga maar samen." Hij bekeek het blonde meisje. "Ik heb geen schone kleren bij me" zei ze. "Dat is niet nodig, dan hou je toch gewoon alleen je ondergoed aan, en jij ook Kim! Kom kom opschieten," hij klapte in zijn handen en duwde de meisjes de badkamer in. "Zo" zei John toen ze uit de douche kwamen. "Lekker schoon?" Kim zag dat ze gelijk effect op hem hadden toen ze allebei in hun ondergoed uit de douche kwamen. Zijn lul zat stijf in zijn pantalon.

"Vertel mij maar eens wat jullie gedaan hebben met z'n tweeλn, ik kon de geur van jullie poesjes ruiken toen ik hier kwam. Jullie hebben het toch niet hier gedaan hθ." Hij keek Gerda jaloers aan. "Jij bent toch niet verliefd op mijn vrouw hθ?" Nu vond Kim toch wel dat hij te ver ging. "Jij laat mijn vriendin met rust" zei ze. "Trouwens ze krijgt nog geld van je. Ze heeft Ben uitgelaten." John pakte zijn portemonnee en trok er 150 euro uit. Hij gooide het geld op tafel. "Zo als jij zo goed met Kim kan vrijen laat het dan maar eens zien!!" Gerda keek verbaasd naar de bankbiljetten. Zoveel geld had ze nog nooit bij elkaar gezien. Trouwens, Kim vond het ook best wel een groot bedrag. Zo groot dat ze wel begreep dat Gerda niet kon weigeren. Ze knikte naar Gerda die stond te twijfelen. Kim gunde haar vriendin dat geld. Ze ging tegenover Gerda staan en drukte haar lippen tegen de mond van haar vriendin. Dat vond John niet genoeg. Hij stond op en haakte Gerda haar bh los. "Jij ook" zei hij tegen Kim. "Duwen jullie je borsten maar eens tegen elkaar, en kussen! Wrijf maar met je handen over elkaar's billen." John pakte een stoel en keek naar de twee vrijende tiener meisjes. Ze stonden elkaar te tongzoenen en streelde hun billen.

"Mmmm goed zo," zei John geil.

"Wat zijn jullie mooi zeg!" Kim keek met een scheef oog naar John, en zag dat hij over zijn kruis zat te wrijven. "Kim trek jij maar eens Gerda haar slipje uit." Om hun te overtuigen dat hij echt alles wilde zien gooide hij in zijn enthousiasme nog eens 50 euro bij het geld op de tafel. Kim trok Gerda haar slipje naar beneden. John bekeek het kutje van het meisje. Het was begroeid met een mooi zacht laagje blond schaamhaar. "Ga jij maar eens op het bed liggen" zei hij tegen Gerda, "en speel met je kutje." Jij en hij wees naar Kim, "haal jij maar eens een biertje voor me uit de koelkast." Kim liep naar beneden en trok de koelkast open. Ze hoorde John roepen dat ze ook de leverworst mee moest nemen. "Vergeet niet om die ijzertjes er af te snijden." "Moet hij in plakjes," riep Kim een beetje naοef naar boven. Ze begreep ook wel wat hij daar mee van plan was. Ze bekeek de worst. Dat zal nog niet mee gaan vallen bedacht ze. Dat ding was nog dikker dan John zijn lul. Toen ze boven kwam lag Gerda wijdbeens hijgend met haar hand over haar kutje te wrijven. "Moet je nou je dat sletje eens zien" zei hij tegen Kim. Kim gaf hem de worst en zijn biertje. "Nu mag jij een papier en een viltstift halen. We gaan eens kijken hoe goed jullie zijn. We maken er een echte wedstrijd van. Wie wint krijgt het geld!!" Kim haalde het gevraagde materiaal. Hij nam de worst en zette er ongeveer om de 2 centimeter een streepje op. "Gaan jullie maar eens tegenover elkaar zitten. Eerst gaan we kijken hoe ver jullie dat ding in je mond kunnen krijgen!" Hij hield de worst in het midden vast, en de meisjes gingen zitten. "Eerst kus je hem, doe maar net of het een stijve lul is." De meisjes vonden het een belachelijk idee maar het grote bedrag lokte. Ze kusten en likten de leverworst, net alsof het een echte lul was. "Goed zo," zei John. "Nu kijken we hoever jullie sletje's dat ding naar binnen krijgen."

De meiden namen de leverworst in hun monden en probeerden hem zover mogelijk naar binnen te krijgen. "Pijp hem!" riep John. Om de beurt kneep hij in de tietjes van de meisjes. Hij zag hun tepels groeien toen hij ze aan raakte. "Genoeg" riep hij. "Kim heeft gewonnen." Hij schreef haar naam op het papier. "Nu kijken we wie het best kan likken." "Hθ wat" zei Kim, "wat zeg je? Likken?" "Je hebt me goed verstaan. Jullie moeten nu elkaars kutjes likken, ga maar op het bed liggen!" Ze hadden nog nooit, geen van beiden een kutje gelikt. Wel eens elkaar daar gestreeld en gevingerd maar nog nooit gelikt. Eigenlijk vonden ze het zelf ook super spannend om het uit te proberen. Gerda ging op bed liggen met haar benen wijd. Met Kim over zich heen. De beide meisjes roken elkaars geurt en drukten een kus op hun kutjes. "Kom op meiden likken" riep John. Hij vond het een super geil gezicht om die twee tieners in die houding te zien. "Denk aan het geld. Jullie weten wat de winnaar krijgt toch?" Door die woorden werden de meisjes extra aangespoord. Ze begonnen elkaar heftig te likken. Kim probeerde zich in te houden, ze wilde niet als eerste klaarkomen omdat ze daarnet ook al had gewonnen, maar de lange tong van Gerda die haar grondig en doeltreffend over haar spleetje likte maakte dat ze zich niet in kon houden. Ze kwam schokkend bovenop haar vriendin klaar. "Haaaa" riep John "stop maar dames. Het blonde sletje heeft dit onderdeel gewonnen. Gerda heeft dit onderdeel overtuigend gewonnen!" Hij pakte de worst, "nu gaan we eens kijken wie van jullie dit ding het diepst in haar kutje kan krijgen. Ga maar eens op handen en knieλn zitten met jullie kontjes naar elkaar toe."

Hij hield de worst in het midden vast en duwde hem eerst tegen het kutje van Kim aan. Ze zuchtte diep toen ze het stuk koude vleeswaar in haar kutje voelde binnen gaan. De dikke worst verdween een paar centimeter in haar gleufje. "Kom nu jij aan de andere kant" zei hij tegen Gerda. Kim's vriendin draaide haar kontje naar haar vriendin. Ze duwde haar billen richting de worst en John hield hem tegen haar kutje aan terwijl de andere kant nog steeds in het kutje van Kim zat. John zag hoe Gerda haar mollige billen tegen de worst aan duwde. Met gemak verdween haar kant van de worst in haar kutje. "Ok meiden" zei John geil. "Nu mogen jullie bewegen." Hij liet de worst los en de meisjes duwden hun billen naar elkaar toe. Hij verdween steeds verder in de twee natte tiener poesjes. John liet de twee even hun gang gaan. Hij vond het best een geil gezicht om de twee meisjes te zien proberen om de worst zo ver mogelijk naar binnen te werken. Uiteindelijk riep hij "stop!!" Hij nam de worst in zijn hand en liet Kim het eerst naar voren bewegen zodat de worst uit haar kutje glipte. Hij telde de streepjes. "Jij hebt er 6 dus 12 centimeter" rekende hij uit. Toen trok hij de worst uit het kutje van Gerda. Die won ook dit onderdeel. "O, kijk dit sletje haar kutje het diepste" riep hij enthousiast. Hij drukte gelijk twee vingers in het spleetje van Gerda die het kreunend toeliet. John liet haar los nadat hij een paar keer zijn vingers diep in haar had gestoten.

"Zo meisje nu word het tijd dat jij de winnaars trofee in ontvangst neemt. Hier is je prijs!" Hij knoopte zijn broek open en liet zijn stijve lul aan Gerda zien. Die keek met grote ogen naar zijn pik. "Kom maar eens hier. Je weet wat er gaat gebeuren he, en wat ik van je wil?" Gerda knikte. Ze ging met haar rug naar hem toestaan en boog voorover. Ze trok haar billen uit elkaar en John duwde zijn eikel tegen haar kutje. Gerda bewoog haar lichaam naar achteren, zodat zijn lul steeds dieper in haar kutje verdween. John kreunde geil. Het nauwe kutje rond zijn pik voelde heerlijk aan. Hij gaf spontaan een tikje op haar mooie volle billen. Kim keek gelaten toe naar het gebeuren. Zou hij nu denken dat ik jaloers word? dacht ze, omdat hij mijn vriendin neukt? Hoe komt hij op het idee. Gerda kreunde en begon haar lichaam te bewegen op de dikke lul die in haar kut zat. "Oooh stop maar even" riep John, die zijn lul steeds verder in het kutje van de tiener zag verdwijnen. "Kom op me zitten sletje. Je kan hem makkelijk hebben. Wat heb jij een lekker diep kutje zeg!!" Gerda draaide zich om en ging op hem zitten. Ze begroef zijn stijve pik diep in haar buikje. "Even stil blijven zitten" zei hij tegen haar. "Kim geef me de telefoon."

John nam de telefoon en belde een collega. "Hee Kees" riep hij in het toestel. "Je raad nooit wat ik aan het doen ben. Ik ben een heel mooi tiener sletje aan het neuken. Beweeg jij eens op en neer" zei hij tegen Gerda. Kreunend begon het meisje hem te neuken. "Zeg je naam eens tegen die meneer" zei hij tegen Gerda en hij hield de telefoon bij haar mond. "Zeg maar dat je heel erg geil bent en, dat je op hem wacht. Hij gaf een extra diepe stoot in het meisje en ze stootte een kreetje uit toen ze hem diep in zich voelde dringen. "Ooh ik heet Gerda en ik ben een sletje" hijgde ze in de telefoon. "Hoor je het" zei John tegen zijn collega. "Ze heeft er echt heel veel zin in! Kom effe langs joh, ik heb er nog een die verlangt naar een stijve lul!" "Wat!" zei Kees "zijn er twee meisjes bij jouw?" "Ja schiet nou maar op voor ik ze zelf allebei vol spuit" riep John. Hij verbrak de verbinding en kustte Gerda brutaal op haar mond.

"Oooh lief klein meisje, ik ga je helemaal suf neuken."

Hij tilde Gerda op, die nog steeds met zijn pik diep in haar kutje had, en hij liet zich met haar onder zich op het bed vallen, en begon haar snel en accuraat te neuken. Hij had niet lang nodig. Met een schreeuw vulde hij het meisje met zijn sperma. Toen hij zijn lul uit haar trok liep hij naar de douche om zich te wassen. Gerda lag bekaf op het bed te hijgen. Kim zag het zaad van John uit haar poesje stromen.

"Was het lekker" vroeg ze aan haar. "Wat een lul heeft die vent zeg" hijgde Gerda. "Als we niet maken dat we weg komen komt er nog veel meer," zei Kim. "Onze kleren liggen nog in de douche, en ik denk dat hij ons nooit laat gaan," zei Gerda. "Laten we maar op die vriend wachten." "Mooi niet" zei Kim. "Ik ga me niet ook nog eens door een vreemde vent laten neuken, ik heb er schoon genoeg van!" John kwam terug in de kamer. "Nu jij" zei hij tegen Kim. "Vergeet het maar" zei ze. "Ik ben hier weg. Wat denk je wel? Dat wij jouw hoeren soms zijn!" Ze was buiten zinnen. John schrok van de reactie van Kim. Dit had hij niet verwacht. "Maar lieve vrouw van me, je kan me nu niet in de steek laten! Kees komt er zo aan." "Lieve vrouw? Heb jij je verstand niet?" zei Kim. "Zo behandel je een vrouw niet! Ben jij gek of zo? Na alles wat ik voor jouw gedaan heb? Je bent ook nog zo brutaal dat je mijn arme vriendin bijna verkracht!" Kim dikte het nog maar even extra aan. Ze wist ook wel dat Gerda er van genoten had, maar dat hoefde hij niet te weten. "En nu gaan we weg!" Ze griste het geld van de tafel en liep gevolgd door Gerda naar de douche. "Wat ben jij een lul zeg" schreeuwde ze hard door het huis.

Ze lieten John verbluft achter in de slaapkamer. De meisjes stonden in de douche toen hij zacht op de deur klopte. "Kim" zei hij zielig. "Dit kun je me niet aandoen. Als jullie weggaan kost het me mijn baan. Die Kees is mijn chef. Als ik zeg dat het een geintje was heb ik een probleem." Kim keek Gerda aan ze fluisterde wat in haar oor. "Goed we blijven onder mijn voorwaarde." "En dat is?" vroeg John. "Dat er hier morgen een gloednieuwe scooter op de stoep staat! Jij het geld en ik die scooter" zei Kim tegen Gerda. "Ik kleed die klootzak helemaal uit! Hij zal het weten dat hij ons probeert te misbruiken!"

Er werd gebeld. John kreeg weinig tijd om over het voorstel van Kim na te denken. "Goed" riep hij "jij krijgt morgen een scooter maar jullie moeten wel doen wat ik zeg." Hij liep naar de voordeur en deed de deur open. Kees keek vreemd naar John die hem spiernaakt binnen liet. "Waar zijn ze" vroeg die aan hem. "Kom verder" zei John "ze zijn zich even een beetje aan het opknappen. Wil je een pilsje?"

Toen Kees in de kamer zat kwamen Kim en Gerda binnen. "Dit is Kim en dit is Gerda" zei John. Hij stelde de meisjes beleeft voor. Kees keek zijn ogen uit toen hij de twee mooie meisjes zag. "Kleed u maar uit hoor meneer" zei Kim. "Laat maar eens zien wat voor lekkers u heeft!" Ze keek vernietigend naar John die er nu een beetje timide bij zat. Hij had niet verwacht dat Kim de leiding zou nemen. De meiden gingen allebei voor Kees op de grond zitten, en keken hem geil aan. Hij liet zijn al snel stijf geworden lul aan Kim en Gerda zien. "Neem jij hem" vroeg Kim aan Gerda, "dan doe ik die andere wel," en ze wees naar John. Gerda knikte. Ze nam Kees zijn lul in haar hand en likte aan zijn eikel. De man kreunde toen hij de tong van het meisje over zijn lul voelde. Ze kneep hard in zijn stijve lul. Kim kroop naar John. "Wil je toekijken hoe mijn vriendin jouw vriend gaat neuken" vroeg ze aan hem. Ze nam zijn dikke lul in haar hand en begon er aan te trekken. "Kom" zei Kim die niet veel zin had om nog veel tijd te besteden aan de twee geile kerels. "Zullen we neuken? Kom" Gerda, dan laten we de heren even hun gang gaan." De twee meisjes gingen op handen en knieλn dwars op het bed naast elkaar zitten, en draaiden uitnodigend met hun billen. Kees ging achter Gerda staan en John nam plaats achter Kim. Allebei de mannen begonnen de meisjes stevig te neuken. Gerda en Kim kusten elkaar. Ze vonden dat ze het prima voor elkaar hadden. Kim een nieuwe scooter en Gerda een aanzienlijk bedrag. Allebei kwamen ze ook nog eens heerlijk klaar op die twee lullen die in hun nauwe poesjes heen en weer schoven...

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm