Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn moeder gedraagt zich onderdanig
Categorie: incest | woensdag 15 januari 2014 04:48

Geile afspraakjes

Het is alweer woensdag morgen. Mam staat in de keuken mijn ontbijt dit keer met gebakken eieren staat klaar. Ook mijn lunchpakket ligt te wachten op het aanrecht. Ik krijg een vlugge kus en een tot vanavond.” Ik bel als je kan gaan koken hé lieverd?” en weg is mam. Op school verloopt de dag zoals gebruikelijk saai en traag. Gelukkig valt de laatste les uit. Ik zet mijn fiets in de schuur, drink een glas fris en ga naar mijn kamer. Ik ben dik een uur aan mijn huiswerk als de telefoon gaat. Het is tante Leentje. Als ik zeg dat mam niet thuis is vraagt ze: “Hoe gaat het bij jullie zo zonder vader?” “Och, wat zal ik zeggen goed hoor”. “Ik bel eigenlijk om te vragen of jullie blijven slapen. Zou jij er geen zin in hebben om een nachtje bij tante Leentje te slapen? “ Ja, hoor tante Leentje, ik zal wel tegen mam zeggen dat we blijven slapen. Fijn dan zal ik je bed vast opmaken. Dag lieverd.” Nog voor ik kan antwoorden heeft ze de hoorn er al weer opgelegd. Ik ga nog even verder met mijn huiswerk. Als dat klaar is pak ik mijn stapeltje seksboekjes en ga er wat in bladeren. Veel boekjes zijn al oud of erg oud. De contactadvertenties heb ik nooit gelezen. De meeste bijgeplaatste foto’s zijn onduidelijk. Als ik er een paar lees valt me er eentje op. Een stel uit het dorp van tante Leentje en oom Klaas zoeken contact voor partnerruil. Er staat ook in dat ze beide bi zijn. Het bijgeplaatste fotootje was onduidelijk maar in mijn verbeelding had het tante Leentje wel kunnen zijn.

Even later gaat de telefoon het is mam. Ik kom er aan zet jij het eten op. Ik zet de aardappelen en de groente op. Het vlees hoeft alleen opgewarmd te worden. Mam moet op gaan schieten want het eten is klaar. Dan gaat de voordeur bel. Wie kan dat nou weer zijn. Ik doe open en er staat een verschrikkelijk ordinair wijf op de stoep. “Hallo jongen. Heb je mij gebeld om te komen eten en zo”? Ik herken de stem van mam ondanks dat ze een geil hoog stemmetje gebruikt. Ze is gekleed in een minuscule kort rokje haar benen steken in geile zwarte nylons en de jarretels komen net onder haar rokje uit. Haar bloesje zit strak om haar tieten en dreigen elk moment eruit te vallen. Ze heeft knalrode schoentjes aan met verschrikkelijk hoge hakken ik sta versteld en reageer niet. “Mag ik binnenkomen?” en stapt naar binnen waarbij ze mij opzij duwt. “Je hebt het eten al klaar staan lieverd.” Ze valt me om de hals en steekt haar tong naar binnen. “Ik ben vanavond je geile hoertje en je mag alles en overal met me doen, jij bent mijn heer en meester”. Ze grijpt me in mijn kruis en voelt mijn keiharde pik. “OH en daar moet ik zeker op wachten tot na het eten lieverdje?” Ik kom eindelijk uit mijn verbazing, weet niet wat ik moet doen. “Zullen we eerst maar eten Stef “, zegt ze nu met een gewone stem en brengt me zo weer in de werkelijkheid.

Als we gegeten hebben neemt ze haar stemmetje weer aan. “Mag ik voor u mijn heer en meester afruimen en afwassen? Of wilt u mij eerst even? Dan vind ik mijn rol voor vanavond “Nee ik wil nu eerst dat jij afwast en ik zal wel afdrogen. Tijdens de afwas staat ma tegen het aanrecht en zo nu en dan geef ik haar een aai of tik op haar kont. Als ze aan een pan bezig is en ik niets te drogen heb ga ik achter haar staan en pak met beide handen een tiet. Ik grijp ze stevig vast en kneed ze hard. Haar tepels stijven flink op. “Lekker geile hoer van me?” “Ja meester” Ineens is mijn opwinding weg. Mam voelt dat ook omdat ook mijn stijve verslapt. Mam is ineens weer mijn lieve moeder. Vind je het niet geil als we zo doen jongen?” “Geile praat en vieze worden vind ik hartstikke leuk en geil. Ook je mooie geile kleren vind ik het einde, maar dat gemeester wil ik niet, je bent mijn lieve vrouw. Mijn lieve neukstertje. Ik hou van jou en je lekkere geile kut.” Mam slaat haar armen om mijn nek en trekt me naar zich toe. Onze monden vinden elkaar in een innige tongzoen. Ze maakt zich los. “Ga jij maar op de bank zitten, maak ik de afwas af en zet een bakkie voor mijn lieve Steffie. Moet ik me omkleden of mag ik dit aanhouden?” “Houd maar lekker aan ma”. Na een nieuwe kus draait ze zich om en gaat aan de afwas. Het duurt niet lang of mam komt met twee dampende koppen koffie. Als ze mijn kop op de tafel zet kan ik haar tieten goed zien. “Mooie bollen ma!” Ze kijkt me ondeugend aan. “Ja, dat is speelgoed van je vader hoor!” “Mag ik er dan niet zo nu en dan meespelen?” “Daar zal ik dan nog weleens een nachtje over slapen dan”. Mam komt naast me op de bank zitten. Maar wel aan de andere kant van de 3 zits.

“Hoe was het op school vandaag?” Nu is ze helemaal mijn lieve geile mam. “Goed hoor, de repetities gaan goed denk ik. Het laatste uur was uitgevallen. Ik heb huiswerk gemaakt. Tante Leentje heeft weer gebeld of we vrijdag willen blijven slapen. Ze vroeg ook hoe het ging zo zonder vader”. “Wat heb je gezegd?” “Dat het goed gaat en dat we blijven slapen.” “Wil jij blijven slapen?” “Het is altijd gezellig bij tante Leentje. Alleen kan ik dan niet bij jou slapen”. Nou ja, een nachtje niet bij mammie slapen moet kunnen toch?” Mam staat op geeft me een kusje. “Fijn dat we daar kunnen blijven slapen. Maar eerst even een plas.” Ze kijkt om als ze de kamer uitloopt. Ze draait wel erg met haar kont. Als ik haar wil volgen gaat de telefoon. “Neem jij even op, zal pa zijn. Vertel hem maar dat we bij tante Leentje gaan eten en slapen.” Het is pa. “Hallo, jongen hoe gaat het. Hebben jullie het fijn daar. Heb je al veel van haar geleerd en kan je jouw spuiten al wat beter beheersen?” “Ja pa, dat gaat best wel goed. We gaan vrijdag bij tante Leentje eten en blijven slapen.” Mam is tegen me aan komen staan en luistert mee.“Bofkont dat je er bent geef tante Leentje maar een dikke pakkerd van me en zeg maar dat ik haar ook een beetje veel mis.” Mam drukt haar tieten tegen me aan en pakt mijn lul. “Hallo Peter, hoe gaat het daar. Kan jij je met Dora lekker uitleven? Ik kom hier ook niks tekort hoor. Steffie wordt al een beste Stef. Je zal als je thuis komt flink aan de bak moeten. Je hebt een goede concurrent aan hem. Blijf maar flink oefenen met Dora en doe haar de groeten en een kusje op haar kut.” “Doe ik”, zeg pa. “Nou mannetje van me veel plezier en hou wat over voor ons. Ik ga ophangen want Stef krijgt er geloof ik zin in. Kusjes.

Ze pakt de hoorn over en hangt op. Ze zakt door haar knieën en maakt mijn broek los. Als mijn nu behoorlijk harde lul tevoorschijn komt. “Zie je wel, die wil wel. Ze kust mijn lul en likt langs de schat heen en weer. Dan pakt ze hem met een hand vast en rukt er een paar keer aan. De gevolgen laten zich raden. Als ze mijn ballen kneed en dan mijn lul binnen hapt pak ik haar hoofd en druk mijn lul zo ver mogelijk naar binnen. Ze moet hem wel slikken. Dan komen er wat keel geluiden, maar ze gaat door, dus zijn het kreten van genot. Dan duwt ze mijn handen weg. Mijn lul ploft uit haar mond. “Je mag nog niet spuiten hoor ik wil je in mijn natte kut gevoeld hebben”. Ik trek haar omhoog en duw haar de trap op. Voor het eerst gaat ze mijn kamer in duikt op mijn bed en als ze op haar rug ligt spreid ze haar benen. Ik kijk zo haar kut in ze heeft een zwarte kruisloos slipje aan.

“Neuk me, neem me en rag me de zevende hemel in?

We zijn allebei helemaal gekleed. Alleen mijn broek hangt op mijn knieën. Haar kut is zeiknat van haar geil en mijn lul kan niet harder worden. Ik jas mij leuter in een keer tot aan de ballen in haar kut. “Oh jongen zo ken ik je weer. Doe maar spuit me helemaal vol. Het duurt maar heel kort als ze haar eerste explosie heeft. Haar geil spuit uit haar kut. Ik rag gewoon door en ze komt snel voor een tweede keer klaar. “Nu op z’n hondjes Stef. Ze gaat op haar knieën op bed zitten en ik kan mijn stijve leuter zo haar kut in stoppen. Maar ik rag te wild en mijn leuter plopt uit haar kut. Voor ik het in de gaten heb douw ik hard mijn lul in haar reet. “Jezus, Stef je bent ook net je vader die ragt ook zo mijn poepkut in”. Maar als ik hem terug wil trekken protesteert ze ook en moet ik doorraggen. Ik ga over haar heen hangen en kan zo haar tieten pakken. Maar die zitten nog in haar shirt, Ik kan dat omhoog stropen en haar tetters uit haar bh liften. Ik knijp nu stevig in haar tepels. Ma kreunt en steunt dat het een lieve lust is. Ik rag lekker door in haar strakke darm en haar sluitspier verhoogt mijn genot. Maar dan voel ik het zaad uit mijn kloten komen en spuit haar darm vol. Dat is voor haar genoeg voor haar derde hoogtepunt. We vallen om. Ma is voorlopig uitgeteld en ik wil ook wel op adem komen.

Ik kom weer op adem. Draai mam op haar rug. Ze reageert niet als ik probeer haar kleding uit te doen. Maar uiteindelijk met wat gedraai heb ik haar shirt uit. Haar tieten bengelen uit haar bh die ik vrij makkelijk uit trek. De bh hoort bij haar slip en heeft ook gaten waar de tepels doorheen komen. Ik begin haar tieten te masseren wat ze gelaten toelaat. Ik sabbel wat aan haar tepels. Mam kreunt iets van lekker of zo. Ik frunnik wat aan haar rok en trek ook die uit. Haar slip volgt snel. Ik spreid haar benen en ga er tussen zitten zodat ik haar benen op mijn schouders kan leggen. Ik neem haar schaamlippen vol in mijn mond en zuig er stevig aan. Weer gekreun en een nu duidelijker “lekker, doe maar.” Dan haal ik een poosje mijn tong door haat spleet en lik een enkel keer haar klit. Die staat echt stijf zoals ook mijn lul goed hard is. Mam komt steeds meer bij haar positieven.

“Lekker Stef, je moet mijn hoeren kutje ook nog volspuiten hé?.

Doe het maar hoor jij mag alles. Ik leg haar benen naast me neer en ga op haar buik zitten. Dan leg ik mijn pik tussen haar borsten en duw die tegen elkaar. Ik rag even maar echt geweldig is dat nou ook weer niet. Ik schuif omhoog en breng mijn lul voor haar mond. “Even nat pijpen ma”. Ze opent haar mond en op de automatische piloot pijpt ze wat. “Zal ik nu je kutje vol gaan spuiten ma? “Ja lieverd doe dat maar. Spuit me maar lekker vol. Ik zak naar beneden en plaats mijn lul voor haar ingang. Ik pak mijn lul en wrijf er mee over haar klit. Ja, lekker doe dan, vul mijn kut met je lekkere jongens lul. Ik duw hem heel langzaam naar binnen en stop steeds even voor ik hem er weer wat verder in douw. “Pest met niet hoerenjong, je moet me lekker snel en hard neuken”. “Als je het anders wilt doe je het zelf maar geile kuthoer . Weet je dat je een geil wijf bent dat zich door haar eigen jong laat naaien?” Ik rag in een rustig tempo door. Mam heeft blijkbaar niet de kracht om het tempo op te voeren. “Je vindt het wel lekker hé om die stamper van je jochie in je geile kut te hebben.

Je hebt van je zoontje een moederneuker gemaakt.

Geil wijf dat je er bent. Nou geef eens antwoord of moet ik stoppen?’ “Nee, niet stoppen, ga door. Ja, ik heb een moederneukertje van je gemaakt.” “Je hebt vast met nog meer mannen geneukt dan alleen je eigen vent en Klaas. Hadden die allemaal zo’n lekkere pik als je zoontje?’ Weer antwoord ze niet direct. Ik doe alsof ik mijn pik uit haar kut wil halen. “Ja, ik heb met meerdere mannen geneukt samen met je vader. Neuk me nu klaar dan zal ik je alles vertellen.” Dan stoot ik mijn pik hard en diep tot haar baarmoeder naar binnen en stoot stevig door na een stel harde stoten spuiten mijn kloten hun laatste restje zaad door mijn pik haar kut in. Mam heeft haar vierde orgasme en valt in katzwijm. Het duurt een poosje voor ze weer bij de mensen is. Ik geef haar een zoen. We liggen nog steeds op het sprei van mijn bed. “Oh Stef, je hebt me geloof ik echt helemaal uitgewoond. Wat ben je toch een lekkere neuker”. Ze trekt me tegen haar aan.”Zo nu even niet meer hoor!”

Het is nog maar net half tien. “Zal ik wat te drinken halen Mam? Wat wil je? “Ja doe maar een groot glas fris. Het is hier wel een heel vies zooitje hoor. Zullen we naar mijn bed gaan.? “Zal ik dan eerst je kutje schoonlikken?” “Nee, we gaan ons zo wel wassen.” Als ik boven kom met 2 bierglazen fris ligt ze nog op mijn bed. Ze pakt haar glas aan en drinkt het in twee teugen leeg. Mam staat op en loopt naar de douche. . Als ik mijn glas leeg heb loop ik naar de badkamer. Mam staat onder de douche en laat het bad vollopen. Ik pak de zeep van haar over en was haar van top tot teen. "Ga maar lekker in het bad zitten, ik kom er zo aan ma". Als ik mij afgedouched heb loop ik naar het bad. Het is niet zo’n groot bad en wat krap voor twee personen. Ik besluit me af te drogen. Dan geef ik ma een zoen en ga naar beneden. Zet de tv aan. Na een minuut of twintig komt ma beneden. Ze heeft haar badjas aan en kruipt tegen me aan. Ik geef haar een kus in haar nek. ‘Je bent mijn liefste en geilste moedertje van de hele wereld” Ze laat het zich welgevallen. Even later valt het kwartje. “Heb je nog meer lieve moedertjes dan”? “Misschien wel, maar dit moedertje heeft me beloofd alles te vertellen.” Het is even stil. “Moet dat vanavond al”? “Het zou kunnen”. “Ja, dat wel maar ik ben er nu te moe voor. Het liefst zou ik nu in mijn bed willen kruipen”. “Als ik mee mag”. Zo gebeurt het dat we al voor half elf in een diepe slaap liggen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm