Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Dochter krijgt haar eerste seksles
Categorie: incest | dinsdag 19 november 2013 05:36

Geile afspraakjes

Mandy 16 jaar, lang blond haar. Ze keek met grote verbaasde ogen toen ze haar moeder met opgetrokken rok en sliploos op de bank in de kamer zag liggen, terwijl haar schoonvader in de blote kont op haar klom en zijn grote pik in haar moeder boorde. Mandy wist best wel dat ze gingen neuken, maar durfde niet te blijven staan, bang dat ze betrapt werd en ging gauw naar haar kamertje boven. Mandy zag nu wel voor het eerst, wat je een harde pik noemde en vond dat ding best wel groot en ook wel een beetje eng, het idee dat zo een ding in je lichaam moest. Tanja haar 36 jarige moeder, met lang donker haar kon er blijkbaar geen genoeg van krijgen, want Mandy hoorde ze bijna elke nacht wel neuken, het bed kraakte hevig en haar moeder gilde en krijste als ze genomen werd door Rob haar 49 jarige stiefvader en nu lagen ze gewoon op klaarlichte dag met de gordijnen open in de woonkamer te wippen.

Tanja was gescheiden van Theo, haar echte vader, omdat Theo haar niet vaak genoeg op zijn harde lul schroefde en bovendien een te klein pikkie had. Mandy hoorde haar moeder in die tijd er veel over klagen, dat haar vader geen echte vent was, met zijn piemeltje van amper veertien centimeter in erecte stand en dan kon hij er volgens haar moeder ook nog niets mee. Tanja ging dus al tijdens het huwelijk al op zoek naar een echte man met een grote harde pik die haar wel kon bevredigen. Mandy had best wel een beetje medelijden met haar vader en snapte ook wel dat Theo blij was toen hij van Tanja af was. Haar vader was blond, daar had ze dus blijkbaar haar haren van en verder leek ze wat haar uiterlijk betrof meer op haar moeder, stevige slanke bouw, een zinderend geil smoelwerk, een behoorlijke c-cup al voor haar leeftijd, alles rond wat rond moest zijn, kortom een type waar menig man graag in de ochtend een beschuit met muisjes mee at, na een hevige nacht. Mandy was echter nog niet zo ver. Ze had natuurlijk met haar vingers al wel ontdekt hoe ze zichzelf geil kon klaarmaken, maar dat was het dan ook wel. Mandy merkte op school ook wel, dat de jongens haar wel zagen zitten, vooral als ze in veel te korte rokjes op school verscheen en een topje aan had waar haar tieten bijna uitpuilde, menig knaap zou best wel eens door haar willen worden afgepijpt in de bosjes achter de school. Mandy was geen sletje en daar waren er al genoeg van op school, sommige meiden pochten er op, dat ze al wel meer dan twintig verschillende pikken hadden leeg gezogen.

Mandy was wel erg nieuwsgierig en op een ochtend toen ze met haar moeder aan het ontbijt zat, haar stiefvader was al naar zijn werk. ‘’Mam, ik.. Ik zag jullie van de week in de kamer op de bank.‘’ ‘’O, ja?, wat zag je dan.’’

‘’Nou, ik zag Rob op je kruipen en ben toen gauw naar boven gegaan.’’ ‘’Je hebt het dus niet af gekeken, zo van hoe gaat dat en wat moet ik doen,’’ zei haar moeder, lachend. ‘’Nee, ik was bang betrapt te worden, maar zijn jullie niet bang dat iemand het ziet, zo met die gordijnen open?’’ ‘’Ach, ik was zo geil dat ik geen tijd had om de gordijnen dicht te trekken.’’ ‘’Maar je mag best een keer komen kijken hoor?’’ ‘’Mam, doe niet zo raar.’’ ‘’Ik meen het hoor!’’ ‘’Ja, doei.’’

Enkele weken later, hoorde Mandy het bed weer hevig kraken, het ging echt uren door daar. Ze wreef met haar vingers over haar kaal en glad geschoren spleetje en kreeg een geil gevoel in haar onderlichaam. ‘’Aaagg harder harder, kom op Rob,’’ hoorde ze haar moeder schreeuwen. ‘’Verdomde geile teef, ik naai je gaar,’’ antwoordde, haar stiefvader, het scheen ze totaal niet te interesseren dat Mandy alles kon horen. Mandy voelde dat ze vocht aanmaakte, hoe zou het zijn, als zij een pik in haar lichaam kreeg, zou ze ook zo schreeuwen?, vroeg ze zich af, zou het lekkerder zijn, dan zo met je vingers? Ze had haar vingers nog niet diep naar binnen gewerkt, dat was nogal gevoelig merkte ze, kon zo een joekel als die van haar stiefvader er wel eens in?, zachtjes kreunend kwam ze klaar en het geil lekte langs haar wrijvende vingers.

‘’Mam?” zei ze de volgende morgen bij het ontbijt, ‘’kunnen jullie niet wat rustiger doen?, ik hoor alles.’’ Tanja moest lachen. ‘’je mag wel komen kijken hoor,’’ herhaalde ze nog maar eens. ‘’Rob vind het niet erg.’’ ‘’Ja, dat zal best wel niet, ik zie hem wel geil naar mij gluren.’’ ‘’Tja, daar is het een man voor, He.’’ ‘’En jij ziet er lekker sletterig uit.’’ ‘’Mama, zeg dat nou niet, ik ben geen sletje, hoor.’’ ‘’Haha, maar wel lekker,’’ reageerde haar moeder, lachend. Mandy zuchtte maar eens, ze kon er met haar moeder gewoon niet over praten. Tanja dacht dat haar dochter net zoals zij, ook al wel jongens aan het afpijpen was bij de school, wat zij vroeger immers ook gedaan had, dat was het eerste wat je leerde, jongens pijpen en hun geil doorslikken en daarna was ze door een oudere broer al snel verder in de seks betrokken.

Mandy hoorde gewoon haar moeder gillen als ze klaar kwam en haar stiefvader hevig kreunen als haar moeder zijn sperma in haar mond, kut of kont kreeg, dus haar vraag of ze rekening met haar wilde houden, werd gewoon ter zijde geschoven. Tanja dacht tijdens de seks daar niet aan.

Ze was gewoon te geil en wilde maar een ding, KLAARKOMEN.

Mandy bleef nu wat vaker over haar klitje wrijven en probeerde een vinger naar binnen te krijgen, maar daar vond ze nog niet zoveel aan, dus kwam ze zachtjes kreunend klaar door haar klitje te bewerken. Ze werd wel steeds nieuwsgieriger, hoe dat nu zou zijn dat neuken en zo, het geluid wat er bij hoorde, hoorde ze bijna elke nacht. Ze had oordopjes gekocht, maar echt stil werd het daardoor niet.

Tanja bereed op een nacht, de harde lul van haar man Rob, die rustig op zijn rug lag, met de handen achter zijn hoofd, zo moet je die geile wijven hebben vond hij. Mandy hoorde het bed weer kraken. Ze stapte uit bed, deed het licht aan en bekeek zich in de spiegel. Mandy had een babydolletje aan en ze wist zeker dat Rob daar erg geil van werd, als ze daar in rondliep, ze meende al eens een groeiende bult in zijn broek te ontwaren, het is een sexy lekker kort nachtkleedje, waardoor haar mooie benen goed uit kwamen en haar ronde billen al helemaal. Mandy opende zachtjes haar slaapkamerdeur en liep de overloop op, ze bleef twijfelend voor de deur van haar ouders staan en hoorde haar moeder kreunen.

Ze voelde dat ze vochtig werd en een geil gevoel in haar onderlichaam, zou ze nu wel of niet? Mandy probeerde de deur zo zachtjes mogelijk te openen en ze schrok dan ook van het piepen van de scharnieren. Tanja was echter zo hard aan het kreunen en druk bezig haar hete kut over de harde pik van Rob op en neer te laten glijden. Mandy zag de tieten van haar moeder dansen, er brandde een rood lampje, waardoor de sfeer van geilheid nog meer werd opgebouwd. Ze stond al naast het bed en kon de harde lul diep in haar moeder zien verdwijnen. Rob zag haar opeens staan, maar raakte niet in paniek, hij knipoogde naar Mandy, god wat zag ze er weer lekker uit. ‘’Kom op geile teef, rijd eens wat harder,’’ zei hij tegen Mandy’s moeder. Tanja begon sneller te wippen, ‘’ik..ik ga kk komen,’’ kreunde ze. Mandy zag haar moeder klaar komen, ze trilde en schokte, de stoten werden onregelmatig, ‘’oohh ja mm oo ja ooohhh ik komm oo op jj je gg geile pik oohh jajaja.’’

Haar kut geil droop over Robs pik en ballen.

Ze liet zich zwaar hijgend van Rob afvallen en Mandy kon nu goed zien hoe groot die pik wel niet was, het ding stond keihard schuin omhoog, met een behoorlijke dikke eikel. Mandy voelde haar kutje samen trekken.

Tanja opende haar ogen en zag nu pas haar dochter naast het bed staan. ‘’Hoe lang sta je hier al te kijken?’’ ‘’Nou, ze staat hier al een tijdje hoor, of niet dan Mandy,’’ zei Rob lachend. ‘’Ziet ze er niet lekker uit, Rob?’’ ‘’Jazeker, de paal blijft niet voor niets overeind staan, een lekker geil blond sletje is het,’’ murmelde Rob. Mandy wilde wat zeggen, maar hield zich in om de geile sfeer niet te bederven. ‘’Kom maar naast Rob zitten.’’ Mandy aarzelde even, maar ging uiteindelijk toch naast Rob zitten. Tanja pakte de kleverige harde pik vast, wat Rob deed kreunen, ‘’kom pak hem beet,’’ hoorde ze haar moeder zeggen. Mandy greep voorzichtig de hevig kloppende paal vast en voelde het kleverige geil van haar moeder, het trillende ding voelde warm aan en ondanks zijn hardheid, voelde het toch zacht. ‘’Wat vind je daar nou van?’’ vroeg Tanja. ‘’Ik vind het best wel een eng groot ding.’’ ‘’Die grote harde zijn juist het lekkerst, vooral als de vent die er aan vast zit er wat mee kan.’’ ‘’Nou, ik vind dat de sperma van Theo een lekker blond geil sletje heeft opgeleverd,” gromde Rob hees, toen hij de hand van Mandy om zijn pik voelde.

‘’Ik zou haar best willen neuken en volspuiten.’’

‘’Neuken dat mag je nog niet, ze is niet aan de pil, dat regelen we deze week nog, He Mandy?” Mandy hoorde het verbaasd aan, wilde haar moeder, dat haar stiefvader haar zou neuken? Ze moest er niet aan denken, dat grote ding, ‘’pfffff is veel te groot,’’ zei ze dan ook, maar haar kutje trok samen en ze begon een beetje te lekken. ‘’Zie je dat Tanja?, ze is geil, zie je dat.’’

‘’Pijp Rob maar af.’’ ‘’Mama, hou nou eens op, ik weet niet hoe dat moet, dat weet je toch?’’ ‘’Je hebt ,m alvast, dus braaf mondje open en laat de lul van Rob maar een eindje toe in je mond, dan proef je hoe het mannelijke harde vlees smaakt.’’ Tanja pakte haar dochter bij haar blonde haren en trok haar hoofd naar de hevig kloppende pik van haar man. Mandy’s lippen raakte de donkerpaars glimmende eikel en ze proefde eerst het geil van haar moeder, sloot haar warme lippen om het kloppende ding. “Ja, laat het maar iets dieper naar binnen komen en zuig er dan maar aan, zo moeilijk is pijpen en zuigen niet hoor.’’ ‘’Je hebt een zinderend geil pijp smoeltje, Mandy’’ hoorde ze haar stiefvader zeggen. ‘’Rob, je kan het ook anders doen, je weet wel wat ik bedoel.’’ Tanja keek Mandy aan, toen ze dat zei. Mandy had geen idee, welke hint ze Rob gaf. Tanja liet haar hoofd los en Rob kwam van het bed af, ‘’op je geile knieλn voor mij, sletje!’’ Mandy keek haar moeder niet begrijpend aan. ‘’Doe nu maar wat Rob zegt, hij heeft ervaring, jij niet, jij moet nog veel leren.’’ Mandy zakte door haar knieλn, de trillende pik stond iets boven haar mond. ‘’Tanja, houd jij haar handen op haar rug.’’ Mandy merkte dat haar moeder van het bed af kwam en haar armen op haar rug draaide en vast hield, ‘’ga je gang Rob, neem haar maar goed diep in dat geile bekkie.’’

Rob drukte zijn lul iets naar beneden en duwde met een hand haar mondje over de pik heen, daarna greep hij haar blonde koppie en hield dat als in een bankschroef vast, dat had hij met haar moeder al vaak gedaan, die lustte er wel pap van. Rob begon langzaam te stoten. Mandy voelde zijn pik haar mondje met elke stoot dieper binnen dringen, ‘’ik neuk je geile koppie, slet.’’ Rob verhoogde het tempo en drong steeds dieper naar binnen, ‘’neuk haar in de keel, Rob,’’ riep haar moeder die er geil van werd, toen ze zag hoe haar zestienjarige dochter, in haar bek werd geneukt. Mandy kreeg het benauwd toen de pik al stotend haar keel penetreerde en probeerde haar armen los te krijgen. Tanja hield ze echter stevig vast, ‘’dit is lekker He, teefje,’’ mompelde ze geil.

Rob begon te kreunen, ‘’ik gg ga haar bek vv..volll sp..spuien, aagggghhhhh ggggggg Gggggg.’’ Mandy’s first cum, ze voelde de pik in haar mond opzwellen en met kracht kreeg ze de sperma in haar mondje gepompt. ‘’Door slikken, teef,’’ hoorde ze haar moeder roepen. Mandy deed haar uiterste best, maar kon niet voorkomen dat er wat langs haar mondhoeken naar buiten droop. Rob hield de pik nog een tijd diep in haar mond, tot hij uitgehijgd was. ‘’Dit was lekker klaar komen ppffffff.’’ Mandy stond op en verliet met een raar gevoel de slaapkamer, ze zag nog net haar moeder de pik van haar stiefvader in haar mond nemen en opslokken. Mandy wreef met haar vingers over haar natte spleet en kwam zachtjes kreunend, deels onbevredigend klaar.

De volgende morgen zaten Mandy en haar moeder al bij de huisarts. ‘’Lang niet gezien Mandy, je bent al een aardig dametje geworden zeg.’’ ‘’Wat kan ik voor jullie betekenen?’’ ‘’Zij moet aan de pil,’’ zei Tanja en wees naar Mandy. ‘’Ze is zestien lees ik, is geen probleem, maar is het al nodig bij haar, heeft ze een vriendje?’’ ‘’Nou als je ziet hoe die sletjes er tegenwoordig bijlopen, doen we het maar voor de zekerheid!’’ De arts keek Mandy aan, ‘’MAM, ik ben geen slet.’’ Mandy kreeg de pil en ging daarna naar school, terwijl haar moeder naar de apotheek ging om de pil te halen. Mandy moest die avond de eerste pil slikken en haar moeder legde uit, dat ze het goed moest bijhouden. Ze slikte braaf de pilletjes en dacht er verder niet meer over na. Ze bleef bijna elke nacht het bed horen kraken en had nu maar een geluidsbeschermer opgezet, maar daar kon je weer niet lekker mee op je zij slapen.

Mandy had na haar eerste zeg maar beurt, dat ze in haar mond geneukt werd door haar stiefvader, geen seksuele contacten gehad. Ze was en is nou eenmaal geen sletje, zoals haar moeder vroeger, het enigste voordeel was, dat ze er nu over mee kon praten als dat zo uitkwam.

Mandy is nu al een maand aan de pil.

Ze komt thuis van school en Rob haar stiefvader was er al. ‘’Hoi Mandy,’’ zei hij. ‘’Ben je al terug van je werk?’’ vroeg ze. ‘’Grote storing, dus ben ik maar naar huis gegaan.’’ Mandy had een rood bloesje aan en een wit kort rokje, de bovenste knoopjes van haar bloes waren los en een push-up BH, die haar flinke tieten behoorlijk uit haar bloesje perste. Rob likte zijn lippen af, wat zag ze er weer geil uit en hij voelde zijn lul omhoog komen. Mandy liep de trap op naar boven en Rob kon nu onder haar rokje kijken, van het stringetje was weinig te zien. Ze ging haar kamertje op en kleed zich uit. Ze had haar bloes al uit en haar BH losgemaakt en ze stond ermee in haar handen toen haar stiefvader binnen kwam. Mandy hield haar handen voor haar flinke borsten, ‘’kun je niet eerst ff kloppen?’’ ‘’Hee, geil schatje,’’ lispelde hij, van opkomende lust. Rob liep naar haar toe en greep onder haar rokje. Hij trok haar stringetje naar beneden. ‘’Rob?, niet doen.’’ ‘’Wordt tijd, dat het geile teefje haar eerste pik in haar kutje krijgt,’’ hoorde ze tot haar verbazing, haar stiefvader met sterk vervormde stem zeggen.

Rob rukte haar stringetje stuk, het stukje textiel stelde weinig voor, wat touwtjes en een klein lapje wat amper haar kutje kon bedekken, bovendien was het nat, het stonk, het stonk verrukkelijk. ‘’Loop je de hele dag te lekken, sletje?’’ ‘’Rob, nee Rob, niet doen Rob.’’ ‘’Je moeder vind het de hoogste tijd, dat het gebeurd, dus beter ik dan zo een slungelig knaapje van school.’’ Hij rook aan het lapje, ‘’mmmmmm.’’

Rob begon zijn broek los te maken en trok het naar beneden, in een beweging ging zijn slip ook mee, zijn harde pik zag Mandy omhoog stuiteren. Hij trok ook zijn overhemd uit en zijn best wel gespierde lichaam tonende. Hij trok haar handen van haar stevige grote tiener tieten, ‘’dat lekkers moet je niet verbergen,’’ grinnikte hij. Rob begon het stevige vlees te kneden, zijn lul schokte, begeerte om haar te nemen nam bezit van hem, ‘’mm je bent zo lekker geil, mmm.’’ Zijn handen zakte over haar rug glijdend naar haar billen en trok haar naar zich toe. Mandy voelde zijn lul tegen haar buik aandrukken en een spoor van voorvocht achterlatend.

Rob tilde haar op en drukte haar tegen de muur aan. Mandy voelde dat hij zijn pik tegen haar kutje zette, ‘’NEEE Rob, alsjeblieft, je bent veel te zwaar geschapen,’’ zei ze snikkend en de eerste traantjes rolde over haar wangen. ‘’Jij bent te lekker om ongeneukt rond te laten lopen.’’ Mandy vast gedrukt tegen de muur, kon nog net met haar tenen de grond raken, toen ze hem voelde binnen dringen, haar kut lipjes weken uiteen om de indringer toe te laten, het kut vlees trok wit weg door de spanning die er op kwam te staan. ‘’Aaaaaahhhh, neee neeeee,’’ de dikke eikel drong naar binnen en toen hij er een paar centimeter in had zitten, volgde een forse harde stoot. Mandy gilde het uit, toen haar maagden vliesje weg scheurde en met diepe halen werd ze grommend genomen door haar stiefvader, ‘’oohhh mmm lekker strak gggg ooohh ww wat strak ..bb ben jij.’’

Ze voelde zich helemaal opgevuld worden, toen de harde lul er tot aan de wortel in beukte, de stekende pijn ebde langzaam weg en een fijn gevoel vanuit haar onderlichaam nam het over. Rob, pakte haar stevig bij haar dijen en tilde haar van de vloer en verhoogde het tempo waarmee hij haar nam. ‘’Aaahh huh..huh..huh,’’ begon zij te reageren en sloeg haar armen om zijn nek, ‘’oooooohh Rob… huh.huhhuh.’’ ‘’Ooooh o ja.. Ooohh ja ..ja ja oohhhh Rob Rob oohhhh Jjjaaa.’’ Mandy begon geil aan te maken en hoorde de pik soppen in haar lichaam. ‘’Ik… ik wist het wel, gg geile slet dat jij er bent, aaggg aaaaggggg,’’ hij voelde haar kutje knijpen en ze begon te hijgen en te trillen. Rob hield het ook niet meer en met een diepe oerbrul, pompte hij met kracht, de eerste sperma in dat slette kutje. Mandy kwam hevig kreunend klaar op de in haar borende dikke pik. Rob liet haar zwaar hijgend zakken en zijn verslappende lul schoot er uit, op dat moment kwam Mandy’s moeder de slaap kamer binnen gelopen en zag de sperma vermeng met bloed langs haar dochters dijen traag naar beneden lopen, haar kutje stond nog open en sloot zich langzaam.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm