Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Moeders en zonen in het zwembad
Categorie: incest | maandag 18 november 2013 05:25

Geile afspraakjes

"Kom schat... Pak je spullen en dan gaan we" zei Ester (43) tegen haar zoon Erik (16). Er stond een middagje zwembad op de planning. Samen met Ingrid (47) de oudere zus van Esther en haar zoon Dave (19). Esther en Ingrid zijn beide gelukkig getrouwd, en hadden financieel niks te klagen. Het waren decadente types, altijd goed gekleed, verzorgd en met hun blonde haren zagen ze er zeer goed uit. Esther is klein van stuk, kleine speelse borsten en een strakke kont. Ingrid daarentegen was wat voller, mooie grote borsten en had een wat grotere kont. Erik was net jarig geweest, en is een stille verlegen jongen. Dave net zo, zo'n type wat eerst de kat uit de boom kijkt en dan pas in actie komt.

Het was een mooie nazomerse dag. De zon scheen voluit en er was geen wolkje aan de lucht. "Prima weer om op de fiets te gaan" zei Esther. In gedachte zat ze allang te denken aan de droge witte wijntjes die ze zou gaan nuttigen langs de kant van het zwembad. Beide zussen lusten wel een borrel, want ook thuis vlogen de flessen wijn er doorheen. Eenmaal op de fiets zaten ze lekker te kletsen over van alles en nog wat, ze hadden het over het weer, school, vakanties en noem maar op. Nog een klein stukje fietsen en dan zouden ze arriveren bij het huis van Ingrid. Aan het eind van een drukke hoofdweg, sloegen ze een straatje in waar ze aan kwamen in een klasse buurt, waar Ingrid woonde aan het eind van de straat in een groot vrijstaand huis. "Wacht maar ff" zei Esther,"Ik haal ze wel even snel op". Esther stapte van haar fiets en liep achterlangs naar de tuin, ze deed het hek los en liep de mooie grote tuin binnen. "Hallo..?" riep ze, maar geen antwoord. Ze besloot om maar naar binnen te gaan, want ze waren vast nog bezig met het pakken van hun spullen. Nogmaals riep ze haar familie toe en wederom geen gehoor. Tot ze plotseling wat geluiden van boven hoorde komen, het klonk als wat geroezemoes en gestommel. Voorzichtig liep ze de grote trap op omhoog richting de eerste verdieping. Alle deuren op de verdieping zaten dicht, op eentje na. Het was de logeerkamer. Voorzichtig liep ze er heen en keek door een kier naar binnen. Oh mijn god, dacht ze toen ze naar binnen keek. Dave zat op schoot bij Ingrid op de bureaustoel.. Het viel meteen op dat Ingrid met haar hand in de broek van Dave zat. Ze zat wat heen en weer te wrijven over z'n kruis. Dave z'n broek en riem hingen los en hij genoot er blijkbaar van, want hij zat met ogen dicht tegen zijn eigen moeder aan die hem kuste en likte in zijn nek. Esther bleef gespannen kijken naar het schouwspel en wist niet wat ze moest denken of doen. Wel voelde ze het kriebelende gevoel in haar onderbuik, wat ze altijd kreeg als ze geil aan het worden was.. Ohh shit dacht ze, erik staat nog buiten.. Zachtje maar vlug liep ze weg van dit bizarre gebeuren en ging naar beneden om de achterdeur met een klap dicht te gooien en nogmaals hallo te roepen in de hoop dat haar zus dit zou horen.. Bamm!! "Hallloooo... We zijn er" riep ze luid ...."we komen eraan" hoorde ze van boven. Esther ging vast naar buiten om een sigaret te roken en bij te komen van de schrik.. Wat bezielde haar zus? Waarom?

Toen Ingrid en Dave eenmaal buiten waren deden ze alsof er niks aan de hand was. Ze pakten hun fiets en ze vertrokken richting het zwembad. Erik en Dave fietsen voorop, waarop de zussen hen volgden. Het zou maar een paar minuten fietsen zijn naar het zwembad. Onderweg werd er gelachen en gedaan, alsof er niks aan de hand was. Maar Esther zat met gemengde gevoelens. Wat ze zojuist had gezien werd maatschappelijk flink afgekeurd en was taboe.. Maar waarom werd ze er opgewonden van?!

Eenmaal aangekomen bij het zwembad, gingen ze naar binnen, snel omkleden om vervolgens een mooi plekje bij de waterkant te vinden... Er stonden gelukkig nog een paar vrije stoelen vlakbij de duikplank. "Zo ik zit" zei Dave.. "en nu nog een pilsje erbij" lachte Erik.. De zussen besloten om de drankjes te gaan halen, zodat de jongens hun gang konden gaan. 2 biertjes en een fles droge witte wijn is waar ze mee terug kwamen. Na een paar minuten hadden de jongens het pilsje weg en besloten om de glijbaan te gaan opzoeken. De dames bleven al nippend aan hun wijntje achter om te genieten van de zon.

De zussen lagen lekker te bakken en te drinken en gaven hun ogen de kost aan de lichamen van de jonge mannen die overal in het zwembad te vinden waren. "Zou het niet wat zijn om weer eens te vozen met zo'n jong ding" zei Ingrid tegen Esther. "nou volgens mij heb jij niet zo heel lang geleden nog zo'n jong ding op je schoot gehad, Ingrid" ...Ingrid schoot overeind en stotterde "hoe.. hoe kom je daar bij?" "Ik heb jou en Dave gezien vanmiddag bij jullie thuis, waar ben je mee bezig?" Ingrid bleef even stil en vertelde daarna haar zus hoe het kwam. Sinds een paar dagen geleden was Ingrid erachter gekomen dat Dave erg veel porno keek thuis en dat ze hem al een paar keer had betrapt met aftrekken. De laatste keer dat dit gebeurde had Dave zijn moeder gevraagd of zei het niet voor hem kon doen.. Hiermee heeft zij toen ingestemd en sindsdien doet Dave het niet meer zelf maar laat hij zijn moeder het doen... Esther wist niet wat ze hoorde en vroeg of Peter (man van Ingrid) dit wist. Maar nee, die had hier geen idee van..

Ingrid vertelde Esther dat Dave het wel eens over Ingrid had gehad en dat hij ooit eens als grapje zei, dat hij wilde dat Esther hem ook een keer zou masturberen.. Esther proestte het uit en wist niet wat te zeggen. Het laatste beetje wijn ging in hun glas. "zo even douchen en dan wat baantjes trekken" vroeg Ingrid. Zo gezegd zo gedaan. Lichtelijk aangeschoten liepen ze richting het complex waar wat toiletten en douchjes waren. Onderweg kwamen ze hun jongens tegen die moesten plassen. Eenmaal met ze allen aangekomen, liepen de jongens naar de wc en de dames naar de douche. Het was de jongens niet ontgaan dat hun moeders er nog goed uitzagen voor hun leeftijd. "zullen we even bij ze onder de douche springen" zei Erik.. Dave had hier wel oren naar en ze liepen naar de cabines voor de dames.. Ze hoorden hun moeder al giechelen.. Het waren ruime cabines waar je makkelijk met 5 man kon douchen. Erik klopte op de deur en zijn moeder deed open.. "moet je rug gewassen worden" lachte ze.. "Eigenlijk wel en die van Dave ook" .. "nou kom maar binnen dan".

Daar stonden ze nu in de douche cabine.. De moeders met hun zonen en deur ging weer op slot. Esther pakte wat zeep en begon haar zoon zijn rug in te zepen, Ingrid deed dit ook bij Dave. "weet je wat" zei Erik tegen zijn tante.. zeep jij mij maar even in voor de afwisseling.. De laatste keer dat Ingrid haar neefje in bad had gedaan, was toen hij nog klein was. Dave zag zijn kans schoon en sprong bij Esther in.. "Misschien moeten jullie uit de kleren zodat we alles beter kunnen wassen" zei Ingrid.. "maar dan moeten jullie ook naakt" zei Dave. Door de alcohol waren de remming een beetje weg bij iedereen en al snel stonden ze allemaal naakt elkaar in te zepen.. Het werd allemaal wat intiemer nu. Esther was klaar met het inzepen van de rug van Dave. Hij draaide zich om en vroeg nu de voorkant te doen.. Esther twijfelde even maar begon al snel zijn borstkas in te zepen.. Ze keek omlaag naar zijn penis en zag dat ie half stijf aan het worden was. In een impulsieve actie bracht ze nu haar hand naar zijn penis om het velletje naar achter te brengen en hem in te smeren met zeep.. Binnen no time kreeg Dave een volledige erectie.. Het was de rest ook niet ontgaan dat de spanning te snijden was, ze keken elkaar aan en knikte bijna gelijktijdig dat het allemaal goed was. Esther ging door met inzepen wat nu overging in aftrekken.. Langzaam bewoog ze de voorhuid van haar neefje heen en weer over zijn dikke eikel. Ze was intussen botergeil geworden en zeiknat, ze had het niet meer en kuste Dave vol op zijn mond. De twee waren nu hevig aan het tongen. Ingrid had hier geen aandacht voor, waar ze wel aandacht voor had was het piemeltje van haar neefje.. Ze knielde voor Erik neer en bracht voorzichtig zijn velletje over zijn eikel.. Erik kreunde ervan.. "Wil je me alstublieft pijpen? dit heeft nog nooit iemand gedaan" Ingrid knikte ja en voor ze het wist had ze het dingetje in haar mond die ze gelijk voelde groeien tot een mooie, jonge, jongenspik.

Daar stonden ze dan, de moeders al trekkend, tongend en zuigend.. Verschillende geluiden verlieten de cabine en de spanning steeg, niet alleen omdat er ook andere mensen het complex in konden komen, maar vooral omdat de jongens hun hoogtepunt aan het bereiken waren... "sneller, sneller" zei Dave tegen zijn tante, Esther trok nu als een bezetene aan de pik van Dave.. "aaarrghhh.. ik ga komen" en Dave spoot met krachtige stralen alles eruit. Esther haar hand zat helemaal onder het sperma van haar neef en ze trok nog even door.. Daarna keken ze beide naar Ingrid. Daar zagen ze hoe zijn moeder en haar zus, Erik stevig door pijpte.. "kom maar jochie, kom maar klaar.. mama wil je zien komen" zei Esther geil... Erik hield het ook niet meer en kwam klaar in de mond van zijn tante. Ondanks het niet al te grote formaat van zijn penis, spoot hij toch een aardige hoeveelheid in de mond van zijn tante die geen druppel verloren liet gaan en alles doorslikt...

"och jongen toch... hmmmmm.. je smaakt goed" zei Ingrid tegen Erik, die hem net zijn eerste pijpbeurt in zijn leven had gegeven. Erik wankelde wat op zijn benen, beduusd van hetgeen zojuist is gebeurd. "Goed jongens.. wat er nu net gebeurd is, moet tussen ons blijven.. anders hebben we echt grote problemen" zei Esther.. De neefjes keken elkaar aan en hadden het begrepen. Ze bleven allemaal nog even onder de douches staan om nog even wat langer aan elkaar te zitten en zich vervolgens weer wat te fatsoeneren.

De douchecabine ging los en de jongens haasten zich onopgemerkt naar buiten om het bad weer op te zoeken, waarop de 2 zussen hen na een tijdje volgden. "ohh mijn god.. wat hebben we gedaan zus?!" zei Esther ietwat bezorgd tegen Ingrid. "maak je geen zorgen.. Vond je het fijn?" vroeg Ingrid... Esther knikte beschaamd ja. "mooi zo.." antwoordde Ingrid daarop met een knipoog. De dames namen weer plaats op hun plek en begonnen verder te praten over de situatie van zo net.. "nog maar een wijntje" zei Ingrid.. en ze moesten beide erg hard lachen. Ook de jongens waren er vol van.. In het zwembad bespraken ze het voorval.. "hoe vond je nou dat je pik in de mond van mijn moeder zat? jouw tante?!" zei Dave lachend tegen zijn neef Erik. "Het voelde echt, heel erg lekker" zei Erik.. "Ik hoop dat het vaker gebeurd" zei hij blozend er achteraan..

De rest van de middag bleef het een beetje bij donderjagen in het bad en de dames genoten heerlijk van hun wijntjes en de zon. "Laten we de jongens maar gaan zoeken en op huis aan gaan" stelde Esther voor. Zo gezegd zo gedaan.. Ze gingen naar binnen, kleedden zich om en sprongen op de fiets. Het was nog steeds prachtig weer toen ze door het bos terug reden.. "wat gaan we nu doen?" riep Erik.. "waar heb je zin in?" antwoordde zijn moeder.. "nou.. ik denk dat jullie dat wel weten" zei hij nuchter. De zussen keken elkaar aan en glimlachten.. "volg mij maar" riep Erik ineens. Verbaasd als iedereen was, besloten ze hem te volgen.. Erik trapte stevig door om een paar honderd meter verder een nauwelijks zichtbaar pad in te slaan. "waar gaan we heen" riep Dave.. Maar Erik reageerde niet en fietste door. "Hier stoppen" schreeuwde Erik.. Hij stapte af en gebaarde de rest hem verder het bos in te volgen. Na meters van het ontwijken van takken en bosjes, kwamen ze op Erik's plek aan. "Tadaaaa.." riep hij.. "dit was een paar jaar geleden mijn geheime plek, zo zei hij.. "hier komt niemand en hier heb ik ooit een hut gebouwd" vertelde hij.Het enige wat er van overgebleven was, was een kale plek met wat balken erbij.. De moeders moesten lachen. "ok, mooi hoor.." zei Ingrid lachend.. "maar waarom wou je hierheen?" "uhmmm.. nou.. uhh.. omdat ik nog meer met je wil doen" Esther keek haar zoon aan, en keek toen naar Ingrid. Weer voelde ze die kriebel door haar onderbuik gaan van opwinding. "kom eens hier lieverd van me" zei Ingrid tegen haar neef en zoende hem vol op zijn mond.. Haar tong ging spelend bij haar neefje naar binnen.. ze hield hem bij zijn kont vast, terwijl ze gepassioneerd met de knul aan het zoenen was. Ook Dave kwam in actie en wou zijn tante Esther ook maar al te graag zoenen.. "wacht.. " zei Esther.. "jij mag mij nu gaan verwennen" Dave keek op en knikte ja.

Esther deed haar slippers uit, trok haar topje uit en stapte uit haar korte rok.. Ze stond nu voor hem in alleen een kleine witte string. Wild werd ze van het idee dat ze weer sex gingen hebben met z'n allen, en dat in het bos nog wel.. "Doe wat je wil" zei Esther tegen Ingrid.. En ze begrepen elkaar.. Esther zei Dave op z'n knieλn te gaan, zodat ze wijdbeens boven zijn gezicht kon staan, ze trok haar stringetje op zij en gaf opdracht aan Dave om haar te beffen. Dit liet hij zich geen tweede maal vertellen en begon met lange halen zijn tante te likken.. "ohhhh jaaaa" kreunde Esther en kneep ferm in haar tepels. Ze keek omlaag en zag haar neefje met gesloten ogen haar poes uitlikken, zijn mond en wangen zaten onder het vocht, wat gewoon bijna uit haar spleetje stroomde.

"Erik... ik ga je wat opdrachten geven en die moet jij dan uitvoeren!

Zodat ik je van alles kan leren en laten zien" zei Ingrid tegen de jongste van het stel.. Erik knikte ja.. "Ok.. kleed je maar helemaal uit" binnen enkele seconden stond het neefje naakt voor zijn nog steeds aangeschoten tante.. "ik ga je nu iets laten voelen, wat sommige mannen erg lekker vinden... Draai je maar met je rug naar me toe" erik was benieuwd wat er ging komen en draaide zenuwachtig om. Ingrid pakte hem zachtjes in zijn nek en duwde hem langzaam naar voren zodat hij met zijn billen naar achter stond.. Een lichte zucht verliet haar mond, toen ze haar neef voorover zag staan, met zijn witte billen naar achter.. Ze zakte door haar knieλn en trok zijn billen uit elkaar.. Voorzichtig bracht ze het puntje van haar tong naar zijn kontgaatje en likte speels over zijn sterretje heen.. "lekker zo?" vroeg ze.. Erik antwoordde zacht kreunend ja. Ze likte en proefde een zilte smaak die haar deed sidderen van genot.. Ze trok zijn billen nog wat verder uit elkaar en tufte wat speeksel op zijn gaatje.. Met haar wijsvinger tegen zijn sterretje zei ze dat hij zich moest ontspannen.. ze voelde de spieren verslappen en bracht haar wijsvinger bij haar neefje naar binnen. Het ging erg soepel, en nu zat ze gehurkt haar neef zijn gaatje te vingeren. Terwijl ze dit deed, liep ze een beetje in zich zelf te mompelen..

"lekker he, lieverd van me.. Doet tante dit goed?"

Esther zag wat er gebeurde met haar zoon en dus wou zij ook meer.. "kleed je uit" zei ze tegen Dave.. "je gaat me neuken" Dave sprong uit zijn kleren en kwam naakt te voorschijn met zijn stijf geworden piemel.. "nee wacht" riep Ingrid.. "Misschien is het wat als je zoon eerst bij je mag" hier had Erik wel oren naar.. met zijn gaatje nog wat openstaand, sprong hij overeind en liep naar zijn moeder toe.. "wat moet ik doen, mam?" zei hij vertederend.. Esther zei dat Ingrid hem er wel mee ging helpen. Esther ging op een stuk gras liggen en spreidde haar benen.. Haar poes glansde van het vocht en ging steeds verder open staan.. "help hem" zei ze tegen haar zus.. "Ga maar boven op mama liggen" zei Ingrid. Erik deed wat hem gezegd werd en lag nu boven op zijn moeder.. Fluistered zei Esther tegen Erik "Erik.. ik hou van je knul, vergeet nooit meer je eerste keer" Ingrid pakte het stijve ding vast en begeleide hem richting de vagina van zijn moeder.. Esther bewoog wat mee, en Ingrid voelde hoe ze haar neef bij zijn eigen moeder naar binnen bracht.. "hmmmm jaaaaaa" kreunde Esther. Ingrid stapte aan de kant en zag hoe haar zus de billen van haar zoon vast greep en ritmisch tegen zich aan begon te drukken. Erik pikte dit goed op en had al snel de juiste beweging te pakken.. Esther was nu erg zwaar aan het ademen en ze genoten er beide zichtbaar van..

"nu wij.." zei Ingrid tegen haar zoon, die met zijn piemel in zijn hand toekeek.. "Ga maar tegen die boom zitten, Dave" Dave nam plaats en zag zijn moeder met haar grote borsten op hem afkomen.. Ze ging boven hem staan en zakte langzaam naar beneden.. Ook zijn penis, die keihard was en glom van het voorvocht, pakte ze vast en begeleide hem richting, haar poes. Met een zucht zakte ze erover heen.. "Ik hou van je" zei ze tegen Dave en begon stevig op hem te rijden..

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm