Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Mijn zus vind mijn cockring en geniet ervan
Categorie: incest | donderdag 10 oktober 2013 02:03

Geile afspraakjes

Mijn naam is Dylan en ben 36 jaar oud. Ik ben het zwarte schaap van de familie, dat komt voornamelijk door mijn vader en mijn oudste zus. Al van jongs af aan haalde ik dingen uit en werd daarvoor niet of nauwelijks bestraft. Toen ik twaalf jaar oud was, overleed mijn moeder door een hartstilstand in haar slaap. Mijn vader en mijn oudste zus probeerden mij vanaf dat moment in het gareel te krijgen. Ik heb ook nog een andere oudere zus maar die werd overal buiten gehouden. Zelf ben ik een nakomeling tussen mijn oudste zus zit 16 jaar en mijn andere zus zit 11 jaar. Vanaf het moment dat mijn moeder overleed, wist mijn vader, mijn zussen zo te manipuleren. Die toen al uit huis waren en niet wisten wat er bij mijn vader en mij gebeurde. Dat zij dachten dat het allemaal mijn schuld was en dat ik oncontroleerbaar. Toen ik vijftien jaar oud was, was het zo erg geworden, dat mijn vader en mijn oudste zus besloten dat ik naar een internaat moest. Daar deed ik mijn best om te bewijzen dat ik toch goede dingen kon doen. Maar dat mocht niet baten vandaar ging ik op mijn zeventiende naar een kamertrainings centrum. Toen had ik wel een beetje inspraak en er werd besloten dat het geen idee was dat ik terug naar mijn vader ging. Dus ik ging daar naar toe en leefde daar tot de zomer dat ik 18 jaar oud was. Ik zat toen al twee jaar weer op school mijn schoolvakantie was afgelopen. Ik kwam terug op het kamertrainings centrum, daar hoorde ik dat ik weer terug naar mijn vader ging. Dus ik ging weer bij mijn vader wonen, waar het weer verkeerd ging, toen ik 21 jaar oud was werd ik weer het huis uit gestuurd.

Ik ging toen op kamers wonen, contact met mijn familie verwaterde. Met mijn beste kameraad en vrienden had ik wel goede banden en was meer bij hen dan bij mijn familie. Mijn familie had mij nooit verantwoordelijkheid geleerd, toen ik 22 jaar was werd ik door mijn huisbaas op straat gezet. Ik had een huurachterstand en wilde niet voor de zoveelste keer bij mijn familie aankloppen. Ik kon toen een tijdje bij een vriend leven, maar mijn oudste zus nam toen wraak. Ze vertelde hem wat meer van mijn verleden, hij maakte hier gebruik van. En zo kwam ik een tijdje op straat te leven het kwam zover dat mijn andere vrienden ook geen contact met mij meer wilde hebben. Pas als ik weer een eigen stekkie had wilden zij wel weer contact met mij, dat gebeurde. Maar toch gingen er dingen verkeerd pas toen ik 27 jaar was werd ik door mijn beste kameraad op hardhandige manier op het rechte pad gezet. Niet fysiek maar wel psychisch, hij vertelde toen, dat als ik mij niet wilde veranderen hij meer niet wilde zien. Dit greep mij zo aan dat ik veranderde pas op mijn tweeëndertigste had ik alles weer op een rijtje. Ik kreeg toen een leuk huisje en had vast werk en had verantwoordelijkheid geleerd. Mijn beste kameraad zag ik toen ook weer wat meer en ook wat andere vrienden.

Mijn beste kameraad had in de tijd dat ik hem niet zag een leuke meid gevonden. Hij was met haar gaan samen wonen, toen ik hem zo met haar zag kreeg ik ook de gevoelens om een leuke dame te vinden. Maar omdat ik vrij verlegen ben durf ik niet zo op dames af te stappen. Dus ik ging op het internet zoeken en schreef mij in bij een paar datingsites. Na een jaar daar ingeschreven te staan had ik nog steeds geen vriendin. Had wel een paar dates gehad maar verder is er niks van geworden. Ik verlangde naar seks en schreef mij toen in bij een seksdatingsite. Daar vond ik een dame ze was wel tien jaar ouder dan mij. We begonnen met een seksrelatie maar het werd een relatie wel op afstand. Omdat we een eigen leven hadden en die nog even niet wilde opgeven. Ze stelde mij voor aan haar familie en wilde dat ik haar ook voorstelde aan mijn familie. Ik had haar alles verteld over mijn verleden en ze kon daar mee leven, maar wilde toch graag mijn familie ontmoeten. Zelf wilde ik dat ook weer graag en besloot met hen contact op te nemen. Als eerst was Charlotte aan de beurt zij is de jongste van mijn twee oudere zussen. Ze was blij mij weer te zien na al die jaren, we hebben toen met elkaar gepraat en hebben zand over ons verleden gegooid. Mijn oudste zus heb ik ook weer contact mee maar veel minder dan bij Charlotte. Met mijn vader heb ik het niet goed kunnen maken hij is in de tijd dat ik geen contact meer had overleden. Allebeide zussen hebben mijn vriendin ontmoet en waren blij dat ik haar had ontmoet.

Nu zie ik Charlotte vaker, op donderdag belde ze mij en vraagt, als ik die avond tijd heb? Ze wil op bezoek komen en gewoon lekker met elkaar kletsen. Ik zeg tegen haar “dat het goed is en het fijn vind dat ze langs komt”. Ze zegt dan, dat ze rond acht uur bij mij is, daarna zeggen we allebei dan, tot vanavond en zij hangt dan op. De rest van de dag verloopt rustig.

Rond acht uur in de avond komt mijn zus op bezoek, ze ziet er nog steeds goed voor een moeder van twee kinderen. Ze is 1.64 meter lang, heeft een normaal postuur, halflang blond haar en blauwe ogen. Vroeger toen ik weleens bij hen oppaste, heb ik wel eens wat lingerie van haar gezien, daarin stond cupmaat D. Zelf ben ik 1.86 meter lang, ben gezet, heb kort donkerblond haar en groene ogen. Als ze binnen is gaat ze op de bank zitten en ik vraag haar, als ze een kop thee wil. Ze zegt dan, ja lekker en ik loop met twee koppen thee de woonkamer in. Ik geeft haar dan haar kop thee en ga naast haar zitten. Onder het genot van de thee kletsen we. Ze vraagt, hoe het gaat met mijn vriendin? Ik vertel haar dan, dat mijn vriendin afgelopen weekend hier was en dat we het erg gezellig hebben gehad. Na een tijdje nog verder gekletst te hebben moet ze naar het toilet. Deze zit in mijn badkamer en ze loopt daarnaar toe, als ze na een tijdje terug komt. Heeft ze wat in haar hand, als ze het mij laat zien herken ik mijn cockring. Ze vraagt dan, waar die ring voordient? Als ik haar vertel dat het een cockring is, kijkt ze mij vragend aan. Ik leg haar dan uit, dat zo’n ring om de pik en ballen van een man moet en dat deze van mij is.

Als ze dat hoort, laat ze hem verschrikt uit haar hand vallen, dan pakt ze hem op en legt hem op tafel. Ze zegt “sorry ik hoop niet dat ik hem heb beschadigd”. Ik zeg tegen haar “sorry die ben ik vergeten op te ruimen en nee, hij is niet beschadigd, hij is van aluminium”. Als ik hem dan alsnog wil opruimen, dan zegt Charlotte, ach laat hem maar liggen hoor, die ligt toch niet in de weg toch! Nu kijk ik haar een beetje verbaasd aan en zie een twinkeling in haar ogen. Ze zegt dan, die ring is best wel groot en veel te groot voor mijn man. Ze vraagt dan hoe groot de ring is, ik vertel haar dan een beetje verbaasd, dat de ring een doorsnee heeft van 4.5 centimeter. Als ze dat hoort, worden haar ogen groter en zegt dan, nu ben ik wel erg nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Ik kijk haar weer verbaasd aan en vraag haar hoe bedoel je dat? Ze zegt dan, nou ik wil nu wel weten hoe die ring om jou pik en ballen zit. Nu word ik wat roder en begin toch wat te twijfelen, ze zegt dan, je hoeft je niet te schamen hoor, ik zal het tegen niemand verder vertellen.

Die woorden moedigen mij aan en ik ga staan en maak mijn rits open en haal mijn pik en ballen uit mijn onderbroek. Ik pak dan de ring en maak mijn pik en ballen wat natter met mijn spuug, zo gaat de ring makkelijker eromheen. Als de ring eromheen zit laat ik hem zien aan mijn zus. Ze kijkt ernaar en zegt dan, ik kan het nog niet erg goed zien, je broek zit aardig in de weg. Ze komt dan van de bank af en gaat voor mij op haar knieën zitten, dan maakt ze mijn broek los en trekt deze met mijn onderbroek helemaal naar beneden. Ze kijkt dan naar mijn pik en ballen en de ring en zegt dan, het ziet er goed uit mooi gladgeschoren, jammer dat jou pik nu nog slap is. voordat ik daar op kan antwoorden, pakt ze mijn ballen vast en begint ze te strelen. Ik zeg tegen haar “je bent mijn zus dit kan je toch niet doen”. Ze kijkt mij geil aan en zegt “wie is vergeten z’n seksspeeltje op te bergen dan!” en streel heerlijk verder. Mijn pik begint te groeien, als hij dan hard is. Kijkt mijn zus vol belangstelling ernaar en zegt dan, je hebt zo wel een heel mooie pik, hij is veel groter dan die van mijn man (Rens). Ze vraagt dan hoe groot die van mij is? Ik zeg tegen haar “19.5 bij 4.5 centimeter” en vraag haar waar zij het mee moet doen? Ze zegt dan, 12.5 bij 2.5 centimeter en die heb ik al heel lang niet meer in mij gevoelt.

Nu ik jou pik zo zie, verlang ik er wel naar om die van jou eens in mij te voelen. Met wat ze zegt ben ik wel verbaasd maar hoe ze met mijn ballen speelt, maakt het idee mij nog geiler. Ik vraag haar dan, weet je zeker dat je dat wilt? Ze kijkt mij geil aan en zegt dan, ja, ik moet het al een jaar met speeltjes doen en als we het dan doen, is hij na tien minuten al klaargekomen en dan moet ik het zelf weer afmaken. Nu begin ik te glimlachen en zeg dan, dus je hebt het nog nooit gedaan met een man die het langer volhoud dan tien minuten en niet weet hoe hij een vrouw moet verwennen. Daarop zegt Charlotte dan, nee en vraagt hou jij het langer vol dan en weet jij wel hoe je een vrouw moet verwennen. Ik zeg tegen haar “ja, je mag het aan mijn vriendin vragen, die kan dat bevestigen. Maar genoeg gepraat ik zal het je wel laten zien en voelen”.

Ik laat haar stoppen met strelen en laat haar opstaan, als ze dan voor mij staat. Begin ik door haar, haar te strelen en ga met mijn mond naar de hare en begin haar te zoenen. Als ik dan mijn tong tegen haar lippen druk opent ze die en laat gewillig mijn tong naar binnen. Ze begint dan met haar tong met mijn tong te worstelen, ondertussen streel nog steeds door haar, haar en met mijn andere hand streel ik over haar rug. Na een tijdje trek ik mijn tong terug, die gevolgd word door haar tong, daar begin ik aan te zuigen en te likken. Met de hand in haar, haar ga ik naar haar oor en streel daar zachtjes overheen en streel met mijn andere hand over haar ruggenwervels. Ze begint nu ligt te kreunen en geniet er heerlijk van, dan stop ik even en trek haar bovenkleren uit. Ze helpt mij mee, dan staat ze half naakt voor mij, nu bekijk ik haar mooi borsten, stijve tepels en zeg tegen haar “je hebt echt een mooie cup DD borsten”. Nu kijkt ze mij verbaasd aan, dat ik weet hoe groot haar borsten zijn. Voordat zij kan vragen, hoe ik dat weet, begin ik haar weer te zoenen en te tongen en streel heerlijk over haar borsten. Ook zij begint terug te zoenen en te tongen en geniet hoe ik over haar borsten streel. Na een tijdje stop ik met tongen en zak al zoenend naar haar nek, daar zoen en zuig ik haar. Ze geniet er duidelijk van hoe ik haar heerlijk verwen, dan zak ik zoenend verder naar haar borsten. Deze zoen ik en zuig om en om aan haar tepels. Met mijn hand maak ik haar broek los en doe deze en haar slipje uit. Terwijl ik haar borsten zoen en aan haar tepel zuig, voel ik met mijn hand aan haar poesje. Ze heeft een kortgeschoren poesje en ze is al behoorlijk nat tussen haar lipjes. Ik dan al zoenen over haar buik verder naar beneden, als ik de buurt van haar poesje kom. Kus en zuig ik eromheen, dan ga ik naar haar poesje en begin haar te likken. Ze begint nu wat heftiger te kreunen en laat merken dat ze het heerlijk vind. Als ik dan ook over haar klitje begin te likken legt ze haar handen op mijn hoofd en streelt mij door mijn haar. Ik stop dan ook een vinger in haar grotje en begin haar te vingeren, terwijl ik haar klitje lik. Na een tijdje drukt ze mijn hoofd stevig op haar klitje en ze komt heerlijk klaar. Ze word wel wat natter en lik haar sappen op, als haar orgasme is weggeëbd zegt ze “dat was heerlijk, maar nu ben jij aan de beurt”.

Ze laat mij opstaan en trek mijn bovenkleren uit nu staan we allebei naakt tegen over elkaar. Ze drukt mij dan op de bank en komt naast mij zitten en begint mij nu te zoenen en te tongen. Ook begint ze over mijn borstkas te strelen en al snel zakt haar hand af naar mijn pik en begint daar ook mee te spelen. Terwijl we zoenen en zij met mijn pik speelt, streel ik over haar rug en over haar borsten. Dan stopt Charlotte met zoenen en spelen en kijkt met bewondering naar mijn stijve pik. Ze zegt dan, die cockring doet z’n werk goed, nu zie je de aderen mooi zitten, je hebt een prachtig exemplaar. Daarna kruipt ze over mij heen, maar stopt niet meteen mijn pik in haar grotje. Ze drukt mijn pik wel tegen haar poesje en zodat mijn eikel tegen haar buik zit. Ze begint dan zo mij te berijden mijn pik schuurt langs haar klitje en zo word mijn pik natter van haar sappen. Zo gaat ze even verder en als zij vind dat mijn pik nat genoeg is, komt ze wat verder omhoog. Mijn eikel glijd langs tussen haar lipjes langs haar klitje en als hij dan voor haar grotje zit. Zakt ze over mijn pik heen als hij helemaal in haar zit.

Zegt Charlotte geil “ooh jaa, jou pik is echt lekkerder dan die van Rens”.

Ik zeg dan, ja, een stuk groter en dikker en jij hebt ook een heerlijk grotje. Ze begint dan mij eerst rustig te berijden en laat elke keer mijn pik uit haar grotje schieten. Ze zit in een goede positie zodat zij weer over mijn pik kan zakken. Ze geniet ervan want elke keer als mijn eikel haar g-spot raakt kreunt ze van genot. Na een tijdje zo mij bereden te hebben, gaat ze mij toch sneller berijden en zorgt er dan wel voor dat mijn pik niet meer uit haar grotje komt. Terwijl ze mij zo heerlijk berijd, pak ik haar borsten vast en kneed er heerlijk in. Ze begint nog harder te steunen en kreunen van genot. Charlotte melkt met haar grotje heerlijk mijn pik en ook ik begin heerlijk mee te kreunen. Ze voert op een geven moment het tempo nog verder op, dit doet ze een tijdje. Dan voel ik haar grotje hard samentrekken ook laat ze horen dat ze klaarkomt. Hoe ze zo heerlijk met haar grotje melkt, kan ik mijn orgasme ook niet meer uitstellen en kom ook heerlijk klaar. Charlotte zegt “dit is heerlijk samen tegelijk klaarkomen”, ik zeg tegen haar “ja, zo hoor je seks te hebben, samen genieten en klaarkomen”. Als onze orgasmen zijn weggeëbd voelt ze dat mijn pik nog aardig stijf is. ze kijkt mij verbaasd aan en zegt dan, hij is nog steeds stijf. Ik zeg dan tegen haar, dat komt door de cockring en jou heerlijke grotje.

Daarna kruipt ze toch van mijn pik af, om nog na te genieten en kijkt nog naar mijn pik die nu wel wat slapper word. Ze gaat dan naast mij zitten en zegt dan, dankjewel dat je mij zo hebt laten genieten en had nooit kunnen denken dat seks zo heerlijk kan zijn. Ik zeg dan tegen haar, ik heb er ook heerlijk van genoten en ik vind het belangrijk dat we er allebei van genieten. Charlotte zegt dan, daar heb je gelijk in en als Rens weer eens zin heeft moet hij vanaf nu, mij ook echt gaan verwennen. Ik vraag haar en als hij dat niet doet dan? Ze zegt “dan heb ik jou toch, jij weet wel hoe je een vrouw moet verwennen”, en streelt mij over mijn slappe pik heen. Die daardoor weer langzaam omhoog komt, Charlotte kijkt mij weer geil aan en zegt “jij bent echt een geile beer hè, je pik komt alweer omhoog”. Ik zeg dan, we zitten alweer een kwartier met elkaar te kletsen en heb genoeg rust gehad, we kunnen nu toch het nog een keer doen als jij dat ook wilt. Ze zegt dan, goh daar ben jij ook beter dan Rens, als hij is klaargekomen duurt het uren voor hij weer in actie komt en natuurlijk wil ik weer met je neuken. Ze pakt dan mijn groeiende pik vast en begint mij af te trekken totdat mijn pik weer hard is. Ik sta dan op en loop nog snel even naar mijn slaapkamer, daar pak ik een rubberen cockring met een trileitje en stop nog wat nieuwe batterijtjes in.

Als ik terug kom leg ik die cockring op tafel en ga ik tussen haar benen zitten, Charlotte schuift haar benen nog verder uit elkaar. Ik leid dan mijn pik weer in haar grotje en begin haar weer rustig te neuken. Elke keer als ik terug trek, zorg ik ervoor dat mijn eikel net niet haar grotje verlaat. Ik stoot dan wel hard in haar en trek dan langzaam mijn pik weer terug. Zoals ik haar nu neuk raak ik haar g-spot optimaal en ze geniet er duidelijk hoorbaar van. Ze zegt na een tijdje “neuk mij sneller en net zo hard”. Ik zeg dan tegen haar, dat ik haar in ander standje wil neuken en haal dan mijn pik uit haar grotje. Ze begint een beetje te jammeren, maar als ze ziet dat ik ook die andere cockring om doe. Word ze wel erg nieuwsgierig hoe deze werkt, en vertel haar dat deze ook trilt. Ik heb hem zo omgedaan dat hij boven mijn ballen zit, dan ga ik op de bank zitten. Als ik zit wil zij over mij heen kruipen met haar gezicht naar mij toe, ik zegt dan, dat ze andersom moet gaan zitten.

Dat doet ze en leid mijn pik weer in haar grotje, nu kijk ik tegen haar heerlijke kontje aan. Als mijn pik helemaal in haar zit zeg ik tegen haar “dat zij het trileitje aanmoet zetten. Dat doet ze, en voelt dan heerlijke trillingen tegen haar klitje. Dan begint ze mij snel en hard te berijden, ik geef haar dan eerst een paar klappen op haar billen. Dit vind ze ook heerlijk, dan pak ik haar billen vast zo kan ik haar harder over mijn pik drukken. Daarna veert ze zelf weer omhoog, dan druk ik haar weer over mijn pik heen. Het trileitje raakt dan weer haar klitje, Charlotte kreunt en steunt het hard uit. Zo gaan we net zolang door totdat het trileitje niet meer trilt. Maar net voordat, dat gebeurt komt ze nog een keer heerlijk klaar. Als haar orgasme is weggeëbd kruipt ze van mijn pik af en is nu aardig vermoeid. Ze vraagt dan, als ik haar wil neuken zonder dat zij ervoor moet werken. Ik zeg dan tegen haar, dan kunnen we beter op mijn bed verder gaan.

We lopen dan naar mijn slaapkamer, daar gaat ze op haar rug op het bed liggen. Ik pak dan eerst een ander trileitje deze is groter en werkt op aa-batterijen. Dan haal ik het kleine trileitje uit de rubberen cockring en vervang deze met de grote, ook draai ik de cockring zodat ik weer haar klitje raak als ik haar neuk. Daarna kom ik ook op het bed en kruip als een hond over haar heen. Eerst begin ik heerlijk aan haar borsten en tepels te zuigen en te likken, daarna kruip ik verder over haar heen, Charlotte spreid haar benen zover mogelijk. Ik zet dan het trileitje aan en leid mijn pik in haar grotje en begin haar stevig te neuken. Elke keer als ik in haar stoot wacht ik heel even voordat ik weer terug trek. Ze begint nu geil te schreeuwen “ooh jaa, neuk mij harder en sneller”, maar in deze positie neuk ik haar al zo snel en hard als ik kan en dat geef ik ook aan. Ze vind het wel jammer maar toch geniet ze ervan, zo gaan we een lange tijd door. Ik vertel haar dan wel “dat ik haar op zijn hondjes sneller en harder kan neuken”. Onder het kreunen en steunen zegt ze geil “ja dat mag je zo wel doen, nu sta ik weer op het punt om klaar te komen. Net als ze dat heeft gezegd komt ze weer, ik laat haar even genieten. Net voordat haar orgasme wegebt haal ik mijn pik uit haar grotje en ga snel van haar af. Ik zeg dan dat we het op z’n hondje gaan doen, ze gaat snel in positie zitten, dan kruip ik achter haar. Snel draai ik de cockring weer om zodat hij haar klitje kan raken en leid dan mijn pik weer in haar grotje. Ik pak haar dan stevig bij haar heupen en begin haar als een dolle hond snel en hard te neuken. Nu heeft ze het helemaal niet meer en steunt en kreunt het heel hard uit. Zo neuk ik haar weer een tijd lang, dan voel ik haar grotje weer heerlijk samentrekken en ze komt weer heerlijk klaar. Maar ik voel en hoor dat ze twee orgasmen achter elkaar krijgt, dit is voor mij ook te veel en kom ik weer heerlijk klaar in haar. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd zet ik het trileitje uit en haal mijn pik uit haar grotje. Dan vallen we voldaan op het bed en liggen nog na te genieten. Ook haal ik eerst de rubberen cockring eraf en als mijn pik slap genoeg is haal ik ook de andere cockring eraf.

We liggen nog even na te praten, ze vertelt mij dat ze nog nooit zo heerlijk is klaargekomen en dat ze hier wel vaker naar verlangt. Ik zeg dan tegen haar, dat het wel kan en dat we de het dan nog net zo lekker gaan genieten en misschien nog wel lekkerder. Ze kijkt mijn verbaasd en vraagt misschien nog lekkerder? Ik zeg tegen haar “je hebt pas het topje van de ijsberg gehad, ben weleens anaal genomen of heb je het weleens met een vrouw gedaan”. Daarop zegt Charlotte “nee, ik heb het allebei ook nog nooit gedaan, maar heb er weleens over gefantaseerd”. Daarna ziet ze hoe laat het is en zegt dan verbaasd, hebben we wel twee en half uur seks met elkaar gehad. Ik zeg dan tegen haar, ja, de tijd vliegt als je plezier hebt. Ze zegt tegen mij “daar heb je gelijk in en met jou heb ik heel veel plezier gehad, maar nu moet ik echt gaan, ik moet morgen weer vroeg opstaan”. Charlotte staat op en gaat nog even naar de badkamer en frist zich daar nog even op. Daarna komt ze met haar kleren en haar handtas weer de slaapkamer in lopen. Ik lig nog naakt op het bed en kijk nog even naar mijn naakte zus, als ze haar bh voor heeft gedaan en haar slipje wil aantrekken. Vraag ik haar, als ik dat slipje mag hebben, ze gooit hem naar mij toe en vraagt dan, wil je hem als aandenken? Ik zeg dan tegen haar, ja, hier zitten je heerlijke geuren nog aan. Ze pakt dan een ander slipje uit haar handtas en doet die aan en kleed zich verder aan. Als ze helemaal is aangekleed zegt ze “oh ja, hoe weet jij dat ik cupmaat D heb?”. Ik zeg dan tegen haar, vroeger toen ik een keer oppaste heb ik een lingerie setje van jou gezien en daar stond het in. Daarop zegt ze dan, dat zou kunnen toen droeg ik die nog, dan loopt ze naar mij toe en geeft mij nog een innige tongzoen. Daarna neemt ze afscheid en zegt dan, nou tot de volgende keer dan maar weer en gaat weg.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm