Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Een geil weekend met 4 vrouwen
Categorie: incest | dinsdag 8 oktober 2013 03:27

Geile afspraakjes

Het begon allemaal zo'n 20 jaar geleden toen ik (Thomas) mijn huidige vrouw (Samyra) leerde kennen. We trouwden vroeg en 2 jaar later kregen een tweeling, 2 meiden, Lisa en Emma. De meiden groeide op tot 2 hele mooie vrouwen met een stevige C-cup en studeren samen aan de universiteit. Tijd voor vaste vriendjes hebben ze nog niet en wonen samen in een flat in Amsterdam die wij voor hun gekocht hebben. Regelmatig blijven ze een weekend, of tijdens de vakantie, bij ons slapen in hun eigen kamer. Samyra vind het, net als ik, erg leuk als ze weer eens bij ons verblijven, zo ook het afgelopen weekend. Vrijdagmiddag konden ze al komen en ik haalde ze bij hun thuis af. Ze begroette mij met de nodige zoenen en zeiden, "Pap, wat lief dat je ons kom ophalen, is mama er niet?" "Nee, die had nog een late vergadering", zei ik. "Jammer, we wilde nog even de stad in." "Dat kan met mij toch ook wel", antwoordde ik. "Ja, dat wel, maar we willen nieuwe kleding kopen", antwoorden de meiden. "Als jullie het niet erg vinden om met mij te gaan, betaal ik alles", zei ik. "Echt alles?", vroegen ze. "Ja, alles, maar dan wil ik ook wat speciale kleding voor mama kopen." "Wat dan?", vroeg Lisa. "Wel mama is toe aan wat nieuwe lingerie en qua maten komen die goed overeen met die van jullie denk ik." "O, maar dan willen wij dat ook wel", zei Emma. "Goed, waar gaan we nu heen dan, want dat weet ik dus niet?", vroeg ik hun. "Eh, we hoeven dus niet op een paar centen te kijken?", vroeg Lisa. "Nee, ik heb m'n creditcard mee dus da's geen probleem." "Oké, dan gaan we naar het centrum, daar weten we wel een leuk winkeltje", zei Lisa giechelend tegen Emma. "Oja, dat is een leuk winkeltje, daar hebben ze de mooiste lingerie en nog meer." Zo reden we naar het centrum van Amsterdam en ik parkeerde de auto in een parkeergarage.

Nadat we uitgestapt waren kreeg ik van allebei de meiden een stevige zoen op mijn mond, waarbij de tongen een lekker spel speelden. "Waar is dit voor, niet dat het niet lekker is maar...?", vroeg ik. "Omdat we nieuwe kleding mogen kopen van je." "O, ik moet dit dus vaker met jullie doen?" "Wat?", vroeg Emma. "Samen de stad in", zei ik. "Hoezo?", vroeg Lisa. "Die lekkere zoen van daarnet smaakte naar meer", zei ik. "Dat kan toch", zei Lisa en gaf mij weer een lekkere tongzoen. "Ik ook", zei Emma en ze gaf mij ook zo'n lekkere tongzoen. "Kom dames we moeten gaan voor ik andere dingen met jullie ga doen", zei ik. "Wat zou je dan met ons willen doen, pap?", vroeg Lisa. "Iets wat eigenlijk niet mag, jullie een lekkere neukbeurt geven", zei ik. "Daar hebben we anders geen probleem mee hoor", zei Lisa. "We zien dat vanavond wel", zei ik lachend. We liepen de parkeergarage uit en gingen naar de lingeriewinkel. Lisa overlegde even met Emma. "Zullen we naar die nieuwe sexwinkel gaan, als papa ons toch een neukbeurt wil geven, dan maar lekker in stijl." "Ja, dat is een goed idee, misschien wil hij ons dan ook eens vastbinden zoals wij wel eens doen en misschien vind mama het ook wel eens spannend." Ze waren het snel eens met elkaar. De winkel lag wat afgelegen, in een zijstraat van de grote winkelstraat. "Eh dames, dit is een sexshop", zei ik. "Ja, dat is het zeker, wij komen hier wel vaker", zei Lisa. "Hier hebben ze anders we de mooiste lingerie en andere leuke spullen", zei Emma.

"Oké, snel naar binnen dan, ik ben benieuwd wat ze allemaal hebben", zei ik. We liepen gedrieën de winkel binnen en de meiden liepen direct naar het rek met lingerie. Lisa pakte er een leuk maar erg sexy stelletje uit en zei, "Kijk pap, is dit niet iets voor mama?" "Misschien, maar dan moet ik wel eerste even zien hoe het jou staat", zei ik met een glimlach. "Ik trek het zo wel even voor je aan", zei Lisa, "nog even verder zoeken voor mezelf." Emma had ook al een paar leuke setjes in haar handen en ook Lisa had er een paar gepakt. "We gaan ze even passen achter in de winkel", zeiden de meiden en ze liepen naar achteren. De verkoopster kwam naar me toegelopen en zei, "Dat zijn een paar mooie meiden meneer en hun keuze ziet er prima uit." "Ja, dank u wel", zei ik, "ben benieuwd hoe het hun staat." "Dat zal vast wel sexy zijn, trouwens mijn naam is Elise, als ik u ergens mee kan helpen zegt u het maar", zei Elise. "Ik ben Thomas en die meiden heten Lisa en Emma. Heb je hier ook DVD's staan?" "Ja, daar achter in de hoek, zoekt u iets speciaals?", zei Elise. "Ja, iets met meerdere vrouwen", zei ik. "Loopt u maar even mee, dan wijs ik het u wel even aan." Samen liepen we naar de wand met DVD's.

Ondertussen hadden de meiden zich omgekleed in hun lingerie. "Pap kom eens kijken, ik heb het setje voor mama aan", zei Lisa. Ik liep naar de paskamer ruimte en Lisa showde het lingerie setje aan me. "Je ziet er erg sexy uit, Lisa", zei ik, "ik denk dat mama het ook sexy zal staan. Doe die maar voor je moeder. Mag ik de andere setjes ook bij je aan zien?" "Nee, dat blijft een verrassing", zei ze. "En jij Emma?", vroeg ik. "Voor mij geldt hetzelfde", zei ze snel. "Oké, oké, is al goed." Nadat Lisa het setje had uitgetrokken riep ze me weer. "Hier pap, het setje voor mama." Ik liep naar haar pashokje toe en ze gaf het door het, bijna, gesloten gordijn. Ik kon snel een blik op haar naakte lichaam geven en ik dacht, 'Wauw, dat ziet er mooi uit.'

De meiden waren klaar met passen en gaven de setjes aan Elise. "Deze willen we graag hebben", zei Lisa. "Oké, ik leg ze wel bij de kassa." "Papa, mag ze niet zie", zei Emma. "Ik snap het", zei Elise. Intussen was Emma naar een ander rek gelopen met mooie laarzen, ze pakte er een paar uit die tot over haar knieën komen en met hoge hakken. "Hoe vind je deze laarzen, pap?", vroeg ze. "Mooi, trek ze eens aan", zei ik. Emma deed haar eigen laarzen uit en trok de nieuwe over haar spijkerbroek heen aan. "Gaaf, sexy en toch modieus", zei ik. Emma riep Lisa, "Lisa, moet je kijken hoe deze laarzen mij staan." "Ze staan je lekker geil, om te likken", zei Lisa. "Eh, om te likken?", vroeg ik, "heb ik iets gemist?" "Ja pap, wij seksen al een hele tijd met elkaar, eigenlijk al sinds we op de flat wonen." "Jullie zijn toch niet lesbisch?", vroeg ik verbaasd. "Nee hoor, dat niet, maar we vinden het lekker om elkaar op te geilen en daarna elkaars kutje te likken", zei Lisa. "Gebruiken jullie daar dan ook 'speeltjes' bij?", vroeg ik nieuwsgierig. "Oja, we hebben een hele collectie", zei Emma en ze liep naar een rek met 'speeltjes'. "Kijk, deze hebben we en die en deze", zei ze terwijl ze de speeltjes aanwees. "Dan moeten we die straks maar even ophalen bij jullie thuis", zei ik. "Ja lekker", zei Emma. "Heeft mama ook speeltjes?", vroeg Lisa. "Niet dat ik weet", zei ik voorzichtig. "Misschien is het wel leuk om voor mama ook een paar speeltjes mee te nemen, als ze het niks vind nemen wij ze wel weer mee." "Ja, misschien wel. Zoek maar wat leuks uit." Terwijl Emma haar laarzen weer uitdeed, en aan Elise gaf en zei dat ze die ook wilde hebben, keek Lisa naar het rek en pakte er de nodige speeltjes uit, dildo's, vibrators, trileitjes en nog meer.

Emma kwam naar me toelopen en zei zachtjes, "Pap, hoe vind jij bondage?" "Bondage, je bedoelt iemand vastbinden?" "Ja pap, vastbinden en dan lekkere sex hebben." "Zoiets als BDSM?", vroeg ik. "Nee, niet helemaal. Lisa en ik doen regelmatig zulk soort spelletje met elkaar. De ene keer bindt Lisa mij vast en likt me dan heerlijk naar een hoogtepunt en de andere keer is het anders om. Alleen het gebruik van zwepen en stokken vinden we allebei niks, dat gaat ons net te ver." "Eh, ja dat lijkt me wel geil om jullie vast te binden en dan sex met jullie te hebben, ik denk dat mama daar ook wel voor te porren is", zei ik. "Wat heb ik daar allemaal voor nodig, want dan nemen we dat gelijk mee, kunnen we mama er mee verrassen." "Ik zoek het wel allemaal uit", zei Emma en ze liep naar Elise. "Eh, Elise, we willen een complete bondageset hebben met alles er op en er aan, maar géén zwepen of stokken." "Komt goed, dan zullen we alles bij elkaar zoeken. Ik doe alleen de voordeur op slot en de luiken naar beneden zodat er niemand meer binnen kan komen en kijken het is toch sluitingstijd, loop je dan even mee?", zei Elise en Emma liep met haar mee naar het magazijn.

Ondertussen had Lisa het al begrepen dat ik ook open stond voor bondage en liep naar het rek met leren kleding. Ze pakte er een setje uit en liep er mee naar de paskamer. Ze trok het snel aan en kwam in het leren pakje naar me toe gelopen. "Hoe vind je dit voor ons bondagespel?", vroeg ze aan me. Het was een pakje waarbij haar lekkere borsten omrand waren door leren riemen en er doorheen steken, ook haar kale kutje was te zien. "Staat u goed, meesteres", zei ik neerbuigend. "Ja, ja", zei Lisa. "Wacht even", zei ik, en ik liep naar het rek met de hoge laarzen en pakte daar een stel uit met hoge hakken en die tot boven haar knie zouden komen. "Trek deze eens aan bij het setje", vroeg ik haar. "Wil je me dan even helpen met aantrekken?", vroeg ze. "Graag", zei ik en Lisa ging op een stoel zitten. Ik knielde voor haar en streelde haar mooie benen en trok haar de laarzen aan. Nadat ik ze bij haar had aangetrokken gaf ik haar een likje op haar kale kutje. "Mmmmmmmm, lekker", zei ze, "ga door, lik me klaar..." Ik ging haar verder likken en na een korte tijd kwam ze hevige klaar.

"Lekker pap, dat mag je vaker doen.

Zal ik jou even likken?" "Nee, bewaar dat maar tot we thuis zijn", zei ik. "Zoek ook eens zo'n soort setje voor mama op, of iets anders", zei ik tegen Lisa. "Ook met dit soort laarzen?", vroeg ze. "Ja, maak het maar compleet", zei ik, "maar wacht heel even, blijf even zitten." Ik liep naar het rek waar Lisa de speeltjes vandaan gehaald had. Hier zocht ik een trileitje voor haar uit, pakte deze en maakte hem open, deed de batterijen er in en liep er mee naar Lisa. "Doe je benen eens wijd", zei ik tegen haar. Ik deed het trileitje bij haar in haar kutje en zette het met de afstandsbediening zachtjes aan. "O pap, wat een lekker gevoel", zei ze verrukt, "laat 'm maar zo aanstaan." "Heb je die voor mama ook al gepakt?", vroeg ik. "Nee." "Dan pak ik er nog twee setjes bij", zei ik. "Voor mama heb ik wel leuke pakjes zien hangen, loop maar even mee", zei Lisa. Ik liep achter haar aan en zette het trileitje wat harder. Lisa gaf een klein gilletje, draaide zich om en keek me geil aan. Ik zette gelijk het trileitje weer wat zachter. "Oef", was de reactie van Lisa.

"Kijk hier hangen de role-play pakjes", zei ze, en pakte er eentje uit voor een verpleegster. "Nee, dat is niks", zei ik. "Dat serveersterpakje lijkt me wel wat voor je moeder", zei ik, "wil jij het even aantrekken zodat ik kan zien of het inderdaad iets leuks is?" "Ja, natuurlijk wil ik dat wel", zei ze en ze pakte het en liep ermee naar de paskamer. "Je kunt het toch ook hier even aantrekken", zei ik. Lisa trok gelijk haar leren pakje uit, trok het serveersterpakje aan. "Wauw, dit zal mama erg geil staan", zei ik, "en jou trouwens ook." "Zelf vind ik het leren pakje geiler staan, dan kan je me gelijk bij m'n borsten en kutje 'pakken'", zei ze. "Waar zijn de andere twee eigenlijk?", vroeg ik haar. "Die zijn samen naar het magazijn om de bondageset samen te stellen", zei Lisa. "Kom gaan we even kijken", zei ik en we liepen samen naar het magazijn.

Bij het magazijn aangekomen hoorden we een hoop gekreun en gegil. Snel gingen we verder kijken en zagen we Elise en Emma samen in hele geile pakjes staan en Elise was Emma aan het vastbinden aan een Andreaskruis. Emma stond al goed vastgebonden en Elise was net bezig om haar een ballad om te doen toen ze zich omdraaide en ons zag staan. "Sorry, maar we werden zo geil van al dat materiaal, dat we maar een voorproefje hebben genomen", verontschuldigde Elise zich. "Geeft niet", zei ik, "ga gerust door, doe dat ding maar in haar mond." Elise deed de ballad bij Emma in haar mond en bond hem met het riempje stevig vast. O wat zag Emma er geil uit. "Zal ik even helpen", zei Lisa. "Ja, dat mag, maar wat zie jij er geil uit in dat leren pakje en die geile hoge laarzen", zei Elise met een compliment naar Lisa.

"Waar heb je de tepelklemmen liggen?", vroeg Lisa.

"Daar ik die ladenkast, bovenste lade", zei Elise. Lisa pakte er een paar uit met een ketting tussen de klemmen, ook kon je hier gewichtjes aan hangen. Ze pakte ook een paar voor op Emma haar kutlipjes. Lisa deed de tepelklemmen bij Emma op haar tepels en plaatste tevens de klemmen op haar kutlipjes. Emma kreunde het uit, maar kon niets zeggen door de ballad. "Wauw", zei ik weer, "dat ziet er geil uit." "Wat kan je nu nog meer doen?", vroeg ik aan Elise. "Haar laten genieten met dit tril apparaat", zei Elise en ze plaatste de triller op Emma haar klitje. Emma kreunde het uit van genot en kwam even later met een diepe kreun klaar. Het zweet stond op haar voorhoofd. "Lekker klaargekomen Emma?", vroeg Lisa. "MMM heerluk", murmelde Emma. "Ik zal haar weer losmaken", zei Elise en ze maakte Emma los van het Andreaskruis. Emma stond nu in haar lerenpakje met hoge geile laarzen en de ballad in voor me. Ik gaf haar een kusje op haar voorhoofd en zei haar dat ze er erg geil uitzag. "MMMankk mje mmmwel", zei Emma door de ballad heen. "Wacht maar een dan doe ik 'm wel bij je uit", zei Elise. "Die moeten we ook hebben", zei ik. "Die zitten al bij de set pap", zei Emma, "Goh, dat was even lekker klaarkomen, zoiets moeten we thuis ook hebben", zei ze tegen Lisa. "Of bij ons thuis", zei ik vlug. "Pap, als je toch geld gaat uitgeven, dan heeft Elise hier nog meer leuke speeltoestellen staan." "Ja, zo'n trilbankje is ook lekker", zei Lisa, "het is dat we daar zelf het geld niet voor hebben, anders hadden we er zelf eentje gekocht." "Ik zou mama wel eens willen zien op dit bankje", zei Emma. "Oké, doe er maar bij, en zo'n kruis ook", zei ik tegen Elise. Tegen de meiden zei ik, "Ik ga van de zolder wel een leuke speelkamer maken voor jullie." "Maar voor mama en jou ook hoor", zeiden de meiden samen. "Dan wil ik hem wel eens zien als hij klaar is", zei Elise. "Je bent van harte welkom", zei ik en gaf haar een stevige tongzoen.

"Wel ik denk dat we nu wel zo'n beetje alles hebben, of zijn we nog iets vergeten?" "Nee, volgens mij hebben we alles", zeiden de meiden. "Dan ga ik de rekening opmaken en doe er nog wel iets extra's bij", zei Elise. "Kan ik hier aan de achterkant komen met de auto?", vroeg ik aan Elise. "Ja, dat kan, maar dan moet je door een hek heen. Ik zal je de sleutel wel even geven." "Goed, ga ik de auto even halen, als jij alles in orde maakt kom ik daarna wel even afrekenen. Kleden jullie je weer in jullie gewone kleren dames", zei ik tegen Lisa en Emma. "Ja pap, ga nu maar de auto halen, wij helpen Elise wel even met inpakken." Ik liep met Elise naar de toonbank en nam de sleutel in ontvangst, ik moest via de achteruitgang naar buiten en moest een stukje lopen om de auto op te halen.

Ondertussen hadden de meiden Elise geholpen met het inpakken van alle spullen, wat een grote hoeveelheid was, en daarna sprongen ze en gat in de lucht van plezier. "Gaaf dat papa dit ook leuk vind", zei Lisa tegen Emma. "Ja, en nu maar hopen dat mama het ook geil vind." "Dat denk ik wel." Ze gaven elkaar nog een lekkere tongzoen en zoende Elise ook vol op de mond. Elise beantwoorde hun zoenen en begon de rekening op te maken. Nadat ze dit gedaan had pakte ze een doosje en pakte daar nog wat extra spullen bij in, zoals Geisha-ballen, handboeien, butt-pluggen, leren hoofdmaskers en nog meer van dat soort.

Na een klein halfuurtje kwam ik via de achterdeur weer naar binnen. Alles hadden de drie meiden klaargezet, zodat het zo de auto in kon. Het even passen en meten, maar alles paste er tenslotte in. De meiden gingen alvast in de auto zitten en ik liep met Elise mee om af te rekenen. De rekening viel me al met al nog mee, ik had flinke korting gekregen van Elise omdat ze het geweldig vond dat we zo lekker konden geilen met elkaar. "Ik zal nog even meelopen om het hek weer achter je op slot te doen", zei Elise. "Ik heb een beter voorstel. Heb je iets te doen dit weekend?" "Nee, ik hoef morgen niet te werken en heb geen plannen, hoezo?", vroeg ze. "Kom met ons mee voor een lekker geil weekend en dan kan je ook het een en ander aan mijn vrouw uitleggen, zij heet trouwens Samyra", zei ik. "Ja, dat lijkt me wel geil, maar ik heb niks bij me", zei Elise. "Je hebt hier toch een magazijn vol, er zal denk ik niemand zijn die nu iets mist", gaf ik retour. "Daar heb je gelijk in, ik pak wel wat geils. Nog even alles afsluiten, lichten uit doen en dan kom ik er aan." "Oké, tot zo", en ik liep naar de auto. "Waarom rijden we nog niet?", vroeg Emma. "Nog even op Elise wachten", zei ik. "Hoezo?", vroeg ze weer. "Ze moet toch het hek achter ons op slot draaien." "Oja."

Even later kwam Elise aangelopen met een grote tas in haar hand. "Kan die nog even achter in?", vroeg ze. "Ja hoor, doe er maar bij", zei ik. "Breng je haar gelijk weg, pap?", vroeg Lisa. "Een stukje, ja", zei ik met een knipoog naar Elise. We reden het hek uit en Elise draaide deze weer op slot en stapte daarna weer in. "Zo we kunnen", zei ik en reed de stad uit richting ons huis. "Waar moet je Elise heenbrengen, pap?", vroeg Emma. "Nergens heen, ze blijft dit weekend bij ons, om het een en ander uit te leggen en om kennis te maken met mama", zei ik. De meiden keken elkaar aan en begonnen te lachen. "Lekker, dit wordt een heerlijk geil weekend!!!", zeiden ze. "Weet mama dat we een gast mee brengen?" "Nee, die zit in een vergadering en ziet het wel als ze thuis komt. Als het meezit, is de zolder dan al ingericht, maar daar heb ik dan wel alle drie jullie hulp bij nodig", zei ik. "Graag", zeiden ze alle drie tegelijk.

Thuis aangekomen zette ik de auto in de grote garage en werden alle spullen gelijk naar de zolder gebracht, waar ik begon met het in elkaar zetten van het Andreaskruis. De meiden hadden de andere spullen al in de lege kasten gelegd. Elise gaf me nog advies over het plaatsen van diverse ogen in het plafond. Emma en Lisa vroegen aan Elise wat er in de doos zat die ze zelf nog meegenomen had. "Dan moeten jullie even kijken, als jullie zo nieuwsgierig zijn, maar nog niets mee doen", zei Elise. Samen doken ze in de doos die Elise had meegenomen.

"Oooh, maar dat zijn mooie spullen, die wil ik wel eens uitproberen", zei Lisa. "Dat komt vanzelf", zei Elise, "of Thomas kunnen ze nu al een voorproefje krijgen?" "Wat heb je allemaal?", vroeg ik. "Butt-pluggen om hun kontje op te rekken..." "Ja, da's een goed idee, doe die maar bij ze in", zei ik. "Bij allebei?", vroeg Elise. "Ja, en doe bij jezelf ook maar iets in, zo'n trileitje bijvoorbeeld, maar ik wil de remote", zei ik. "Wat ben je toch een geile vent", zei Elise lachend. "Moeten we ons ook gelijk omkleden?", vroegen ze. "En wat wilden jullie dan aantrekken?", vroeg ik. "Onze sexy leren pakjes", zeiden ze tegelijkertijd. "Dat dacht ik dus van niet", zei ik, "wel even wachten met omkleden totdat mama thuis komt." "Kunnen we haar niet verrassen zo dan, kijken hoe ze reageert en wellicht gelijk vastbinden", zei Lisa. "Het is een idee", zei Elise, "maar denk je dat ze dat wel leuk vind?" "Ik heb een idee", zei Lisa. "We overvallen mama gewoon zodra ze binnenkomt, blinddoeken haar, doen haar handboeien om en een ballad in. Dit moet alleen heel snel gebeuren zodat ze niet de tijd heeft om tegen te stribbelen of ons te herkennen. We moeten dit dus goed voorbereiden en samenwerken." "Daar zit wat in", zei ik, "als jullie met zijn drieën in de garage gaan staan, Elise met de handboeien, Emma met de blinddoek en Lisa met de ballad, dan neem ik haar met een smoes wel mee de garage in. Ik zeg wel dat ik schade heb aan de auto, dan komt ze beslist wel even kijken." "Ik heb ook nog voetboeien meegenomen", zei Elise. "Oké, da's een prima idee", zeiden ze gedrieën. Ik belde Samyra op om te vragen hoe laat ze thuis zou komen. "Ik ben met een half uurtje thuis", zei ze. "Oké, tot zo schat, love you." "Love you too." "Oké meiden, ze is over een half uurtje thuis. Snel omkleden dus en alle spullen klaarleggen en hopen dat het goed gaat. Opschieten dus!!!"

De meiden hadden zich supersnel omgekleed en zagen er alle drie ontzettend geil uit in hun leren pakjes met hoge laarzen, ik moest me zelfs beheersen om hun te eisen me te pijpen. Wel gaf ik hun alle drie een heerlijke tongzoen als opwarmertje en sabbelde nog even aan hun stijve tepels. We namen allemaal onze posities in en wachtte af op de thuiskomst van Samyra.

Na 10 minuten kwam Samyra thuis. Ik begroette haar in de hal van het huis, nam haar jas aan en gaf haar een lekkere tongzoen. Ze was gekleed in een kort rokje met korte laarsjes en een leuke bloes, zo te zien had ze weer eens geen BH aangetrokken, want haar borsten schommelden heen en weer. "Lieverd, blij dat je weer thuis bent, hoe was de vergadering?" "Niks bijzonders, zonde van mijn tijd geweest. Heb jij de meiden nog opgehaald?" "Ja, maar er is iets anders wat je even moet zien, loop maar even mee naar de garage." "Wat is er dan, je maakt me nieuwsgierig", zei Samyra. Ik liet haar voorgaan de garage in en daar werd ze direct overvallen door de meiden. Ze kreeg handboeien om, een blinddoek voor en de ballad in haar mond. Het ging allemaal zo snel dat ze niet eens de kans kreeg om tegen te stribbelen. Omdat ze niet tegen stribbelde liet Elise de voetboeien maar achterwegen. Wel begon ze te mompelen wat leek op iets van, "Wat gebeurd hier nu??" Ik stelde haar gerust door te zeggen dat we een geile verrassing voor haar hebben en moest doen wat er gezegd werd. Ze knikte dat ze het begrepen had. "Dus je werkt volledig mee?", vroeg ik haar nog. "Mmmr, mmmjjjaa", zei ze. "Oké, dan gaan we naar boven, de meiden zijn er ook bij." Ik stuurde de meiden voor ons naar boven en nam Samyra aan haar arm mee naar de trap en waar we naar boven liepen.

Op zolder aangekomen zette ik haar in een stoel en vroeg haar om zich rustig te houden zodat ik de blinddoek en ballad uit kon doen. Ze knikte bevestigend. Als eerste deed ik haar ballad uit, en ze begon gelijk te praten, "Wat zijn jullie van plan??" Ik zei, "Je zou je rustig houden", zei ik op dringende toon. "Sorry", zei ze, "ik zal stil zijn." Hierna deed ik haar blinddoek af. "Wauw, wat is hier gebeurd?", vroeg ze zachtjes en keek om haar heen. Toen zag ze onze meiden staan in hun leren pakjes en hoge laarzen. "Haai lieverds, wat zien jullie er geil uit, mooie pakjes en laarzen." "Hallo mama", zeiden de meiden, "we wilden je eens verrassen met een geile overval." "Dat is jullie aardig goed gelukt, het is dat papa aan de deur stond anders had ik het wel eng gevonden." De meiden gaven haar elk een tongzoen. "Wat zijn jullie nu van plan, ik ben best wel geil geworden van deze situatie", zei ze. Ik voelde aan haar slipje, deze was drijfnat. "Zo te voelen vind je het wel erg geil om zo te worden overvallen", zei ik. "Ja, het feit dat je niets kunt doen, niet kunt zien en niets kunt zeggen, ja daar word ik wel geil van. Wanneer hebben jullie dit bedacht en wie is zij?", vroeg ze terwijl ze naar Elise knikte. Lisa nam het woord. "Mam, toen papa ons vanmiddag op kwam halen, hadden we gehoopt dat jij er bij zou zijn zodat we nog even de stad in konden gaan om kleding te kopen. Papa stelde toen voor om met hem de stad in te gaan en samen nieuwe kleren te gaan kopen, met deze kleren als resultaat. In de winkel waar we het gekocht hebben werkte Elise en die heeft papa maar uitgenodigd voor het weekend." Elise kwam naar Samyra toegelopen en gaf haar een spontane tongzoen. "Dag mevrouw, ik ben Elise. Uw man en dochters hebben bij mij in de winkel geshopt en het klikte zo goed dat mij werd gevraagd om met hun mee te gaan voor een geil weekend. Ik hoop dat u het niet erg vind?" "Nee hoor, je bent van harte welkom. Mag ik nog een zoen van je?" Elise gaf haar nogmaals een tongzoen.

"Samyra, ik zal je boeien ook maar even losmaken, dan kan je even rondkijken wat we allemaal gekocht hebben. Ook hebben we voor jou het een en ander meegenomen." "Ja graag, ik wil alles wel even bekijken." Ik liet Elise haar boeien losmaken en Samyra stond uit haar stoel. "Wauw, wat een mooie geile pakjes hebben jullie aan, hebben jullie er voor mij ook zo een?", vroeg ze. "Ja mam", zei Emma, en liet haar zien waar het lag. "Ik zal jullie eerst even goed begroeten meiden", zei Samyra en knuffelde Lisa, Emma en Elise. Ook ik kreeg een kusje, "Boefje", zei ze tegen mij, "wat een geile verrassing. Lief van je dat je met de meiden bent wezen shoppen." "Het genoegen was ook aan mijn zijde", zei ik, "ga je pakje maar aantrekken." Samyra pakte het pakje en begon zich om te kleden, geholpen door Elise. Zo stond ze snel in een leren pakje met allemaal riemen. Ze wilde haar korte laarsjes weer aantrekken, maar Lisa zei, "We hebben voor u ook hoge geile laarzen meegenomen hoor, daar ik de hoek staan ze", en ze pakte ze om ze bij haar moeder aan te trekken. "Wat een lekker gevoel is dat zeg, al dat leer om je lichaam", zei Samyra, "Heb je hier ook een spiegel?" "Nee, niet hier, ga maar naar onze slaapkamer en ga je daar maar even bekijken", zei ik. Terwijl Samyra naar beneden liep vlogen wij elkaar in de armen. "Operatie geslaagd", zei ik. "Jaaaa, dit wordt een erg geil weekend", zeiden de drie meiden, "wat gaan we nu doen?" "Dat zien we vanzelf wel", zei ik, "afwachten wat mama wil."

Samyra kwam weer naar boven gelopen en zei, "Dit ziet er erg geil uit en het voelt zo lekker, jammer dat ik dit niet elke dag kan dragen." "Niet overdag, maar wel als je thuis bent. Ik heb daar geen probleem mee hoor", zei ik. "Wij ook niet", zeiden Lisa en Emma. "En ik eigenlijk ook niet", zei Elise lachend. "Ik vind het best als jij hier vaker komt hoor", zei Samyra, "en ik heet Samyra en ik wil dat je me zo ook noemt, mama is ook goed hoor, oké?" "Ja mevr.. eh Samyra, mama...", zei Elise. Ik bekeek dit trafeel even aan en zei toen, "Zal ik jullie even alleen laten, ik denk dat Lisa en Emma je nog iets te vertellen hebben. Roep me maar als jullie klaar zijn." "Ik loop wel even mee", zei Elise en we lieten hun alleen boven en liepen naar beneden om de gordijnen en de beveiligingsluiken te sluiten, ook zette ik de auto van Samyra nog even in de garage.

Ik was klaar voor een heeel geil weekend met 4 vrouwen.

Elise zei dat Samyra het wel erg sportief opvatte. "Ja, ze is altijd wel te porren voor een geile situatie. Regelmatig bezoeken we party's en hebben dan lekker sex met elkaar", zei ik. "Ik heb er ook wel zin in, in dit geile weekend", zei Elise. "Ik zie het, je tepels zijn lekker stijf en je kutje glinstert gewoon van je kutgeil." "Ja, ik ben botergeil, wil je me even vingeren?" "Ik zal je een lekker likbeurt geven", zei ik en begon haar kale kutje te likken. Na en paar minuten kwam ze al gillend klaar. "Heeerlijk, je hebt een lekkere tong, maar dat had ik al goed bij de tongzoenen." "Jij hebt een heerlijk, lekker kutje. Hier wil ik nog vaak van genieten." "Ik woon hier niet direct in de buurt, maar je belt me maar als je wil dat ik lang moet komen." "Dat zullen we zeker doen en ik denk dat je altijd welkom bent op de flat van Lisa en Emma." "Ja, zij en jullie ook trouwens, zijn ook bij mij thuis welkom", zei Elise, "ik heb genoeg 'speelgoed' liggen thuis en anders neem ik het wel mee uit de winkel." "Zeg, ik denk dat jij ook zo'n beetje op knappen moet staat met al die geile vrouwen om je heen. Elk van ons heb je al klaar gelikt maar zelf ben je nog niet klaargekomen, zal ik daar even verandering in brengen??" "Laat maar eens zien hoe lekker jij een mijn lul kan zuigen." Ik kleedde mij helemaal uit en Elise viel op mijn lul aan. "Wat een mooie grote", zei ze en stak mijn lul in haar mond. Na een paar minuten stevig gezogen te hebben kom ik mij niet meer bedwingen om mijn zaad binnen te houden. " Ik ga klaarkomen, ik ga spuiten, oja, ik kommmmmmmm", zei ik en met een explosie kwam ik in Elise d'r mondje klaar. Zij scheen goede ervaring te hebben want ze morste geen druppen en slikte alles door. "Mmmmmmmmmmm, wat lekker, heerlijk zaad heb je", zei ze voldaan.

"Zo nu kan je er weer even tegen", zei Elise. "Dat zou je denken, maar ik kan vaker klaarkomen achter elkaar", zei ik met een tevreden gezicht. "Wil je me dan ook lekker in m'n kutje klaarkomen?", vroeg Elise. "Natuurlijk liefje, kom maar hier met de lekkere kut van je", zei ik. Elise draaide zich om en bood me haar kale kutje aan. Ik ramde gelijk mijn lul er diep in en na een paar stoten kwam Elise al klaar, na nog een paar stoten spoot ik haar knijpende kutje vol met zaad. "Mmmmmmmmm, wat spuit je nog lekker veel. Hoelang kan je dit volhouden?", vroeg Elise. " O, wel een keer of vier, dus als jullie willen kan ik ieders kutje vol spuiten", zei ik. "Dat lijkt me te gek", zei Elise.

Ondertussen vertelde Emma en Lisa hun sexuele perikelen aan Samyra. Deze zat met open mond te luisteren en werd er alleen maar geiler door. "Dus jullie willen lekker geilen met ons?", vroeg ze. "Ja, papa heeft ons allebei al een keer klaar gelikt, maar wij mochten hem nog niet laten klaarkomen en dat hebben we ook nog niet gedaan", zei Lisa. " En hoe zit dat met die vastbindspelletjes van jullie, hoe zijn jullie daartoe gekomen?", vroeg Samyra. Emma zei, "Van DVD's die we gehuurd hebben, en toen zijn we gaan experimentelen en we zijn er allebei dol op." "Het lijkt mij ook wel eens spannend om een dergelijk spelletje te doen", zei hun moeder. "Dat is nu precies wat we van plan zijn dit weekend", zei Lisa. " Is dat ook de reden waarvoor Elise hier is?", vroeg Samyra. "Ja ook, maar ook om het een en ander uit te leggen hoe alles werkt." "Wat hebben jullie allemaal gekocht dan?", vroeg Samyra. "Van alles en nog wat", zei Emma. "Mam, we zijn blij dat je ons doen en laten accepteert en nog fijner is het dat je ook mee wil doen met onze 'hobby'", zegt Lisa. "Ja, het lijkt me heerlijk om zo te kunnen sexen met jullie en Elise is ook een lieve meid", zei Samyra, "ik moet alleen nog even wat boodschappen halen, anders hebben we niets te eten en te drinken in huis." "Ik ga wel met je mee", zei Emma. "Is goed, even omkleden en dan kunnen we gaan." "Hoe zo omkleden, we kunnen toch ook zo gaan", zei Emma. "Ja, ik ga niet in m'n blote tieten boodschappen doen", zei Samyra. "Nee, alleen onze jassen er overheen aan." "Dat kan ook." "Ik heb nog wel iets spannends, ik zal het even pakken", zei Emma. "Kom ma, dan gaan wij vast naar beneden een boodschappenlijstje maken", zei Lisa.

Beneden lagen Thomas en Elise nog naakt op de bank uit te puffen van hun activiteiten. "Zo, jullie laten er ook geen gras over groeien", zei Lisa. "Ja, de druk moest even van de ketel", zei Elise, "en dat is goed gelukt." "Dat zie ik, er loopt nog zaad uit je kutje, dat zal ik eerst even opruimen", zei Lisa en ze ging voor Elise zitten en begon haar kutje schoon te likken. "Lekker zaad heb je pap", zei ze, "smaakt naar mee." "Dat kun je krijgen, lekker ding", zei ik. "Waar is Emma?" "Die wilde nog even wat spannends pakken van zolder", zei Samyra. "Ik ga even met Emma wat boodschappen halen, anders wordt het eten en drinken niks dit weekend. Nog bepaalde dingen nodig?" "Doe maar een paar flessen wijn en wat te knabbelen en neem maar wat pizza's mee", zei ik. "Komt goed, waar blijft Emma nu, straks zijn de winkels dicht. Emmaaaa", riep ze naar boven. "Ik kom al", riep Emma terug. "Toch niet klaar hoop ik", zei ik met een lach.

"Zo hier ben ik, mam ga eens op de tafel liggen", zei Emma. Emma had een paar Geisha-balletje gepakt en stopte die in de kut van haar moeder. "Wat is dat?", vroeg Samyra. "Dat zijn Geisha-balletjes, die geven een stimulerend effect in je kutje, je moet alleen je kutje proberen dicht te knijpen zodat ze er niet uit kunnen vallen." "O, ik voel nog niets." "Dat klopt, ze stimuleren alleen als je loopt, probeer maar", zei Elise en Samyra liep door de kamer. "O, wat en lekker gevoel is dat, als ik snel moet lopen kom ik gelijk klaar denk ik", zei Samyra. "Gaan jullie je nog omkleden?", vroeg ik. "Nee, alleen een jasje er overheen en klaar", zei Emma. "Ik zou alleen wel een kort rokje aantrekken, anders sta je als je moet bukken in je blote kont", zei ik. "Misschien niet eens zo'n slecht idee", zei Samyra. "Kom schat, rokje aan en dan kunnen we." "Ja, even zelf ook een paar balletjes in doen en daarna trek ik m'n korte rokje aan. Wil jij dat even meenemen mam, doe die korte witte maar, hij ligt in m'n kast", zei Emma. "Oké", zei moeders.

Samyra kwam in haar leren pakje en een kort wit rokje naar beneden en gaf ook een wit rokje aan Emma. "Schat, ik heb de auto al in de garage gezet." "Prima lieverd, ik zet hem na de boodschappen wel weer gelijk binnen." De beide vrouwen gingen nu boodschappen doen. "Een geil idee dat ze alle twee sexy geile kleding aan hebben onder hun jasje." "Ja, bij mama staken haar stijve tepels zelfs door haar jasje heen."

"Dames even een kledingvoorschrift van mij voor dit weekend. Behalve onder de douche dragen jullie altijd hoge geile laarzen, ook als jullie gaan slapen, begrepen..." "Ja pap", zeiden Lisa en Elise. "Goh, wat heb ik een zin in dit weekend. Lisa begin eens om me te pijpen en Elise kom eens hier met die lekker kut van je, ik heb trek in kutgeil", zei ik. Ik ging op de grond liggen en Lisa begon me te pijpen. Tot mijn lul weer op oorlogssterkte was en toen ging ze met haar kutje boven mijn lul zitten en zei, "Kom pap, neuk me, ik wil je lul diep in me voelen." "Laat je maar zakken dan neuk ik je de sterren van de hemel", zei ik. Lisa liet zich langzaam zakken en genoot van mijn harde lul. "O pap, wat is hij lekker, neuk me harder en dieper, dieper, harder, neuk me klaar. O, ik kom al, ik koooooommmm", gilde Lisa. "Blijf nog lekker doorgaan dan spuit ik je kutje vol mijn m'n lekkere zaad", zei ik, en even later spoot ik een grote hoeveelheid zaad in haar kutje. "Ooooooooo, wat spuit je veel en wat diep, heerlijk, ga dooooor", riep Lisa. Ook Elise kwam dicht bij een hoogtepunt. "Snellerrrrrrr, lik m'n klitje, jaaaa, ook ik ga zo komeeeeeeeeeeeen", riep Elise. En Elise kwam met een diepe zucht en met een hoop gegil klaar. "Zooo, dat was even lekker klaarkomen", riep ze, "als dit het hele weekend gebeurt dan moet ik de winkel maandag maar gesloten houden." "Is die winkel dan van jou?", vroeg Lisa. "Ja, helemaal van mij alleen, vandaar dat ik jullie veel korting kon geven en extra spullen kon meegeven", zei Elise. "Als je hulp nodig hebt in de winkel wil ik je wel komen helpen hoor, je hoef me er niet voor te betalen, maar af en toe een leuk setje is ook goed." "Ja, daar moeten we het eens op ons gemak over hebben", zei Elise. Moe maar voldaan gingen we op de bank zitten. "Ik ga m'n pakje uittrekken", zei Lisa. "Ik loop met je mee", zei Elise en ze liepen naar boven. "Denk aan het kledingvoorschrift meiden", riep ik. "Jaaaaaa, we weten het", riepen ze en even later kwamen ze slechts in hun hoge geile laarzen beneden.

"Zo bedoel je, pap", zei Elise. "Ja, lekker", zei ik.

"Pap", zei Lisa, "nu moet jij ook aan het kledingvoorschrift voldoen. Mama heeft toch nog die zwarte laarzen, die haar te groot zijn, nog wel ergens staan, als jij die nu eens aantrek dan zijn we allemaal gelijk gekleed." "Dan zal je ze even moeten opzoeken boven, maar ik ga niet op hakken lopen hoor", zei ik. "Nee, dat zijn die laarzen met een platte zool en ze kunnen ook door mannen gedragen worden. Ik ga wel even zoeken", en ze rende naar boven. Ondertussen begon ik de borsten en tepels van Elise te liefkozen. "Wat ben je toch een oversexte geile vent Thomas", zei Elise, die genoot van mijn kneden en likken aan haar borsten en tepels.

Even later kwam Lisa weer beneden met de zwarte laarzen en ik begon ze aan te trekken. Ze waren voor Samyra inderdaad te groot, maar voor mij precies goed. "Staat je stoer en geil", zeiden de meiden samen. "Oké, dan houd ik deze het hele weekend wel aan, kijken wat mama er over zegt." Zo zaten we met z'n drieën naakt, op onze laarzen na dan, op de bank te wachten tot Samyra en Emma terug zouden komen van het boodschappen doen. "Ik ben nog steeds geil", zei Lisa, "wil jij mijn kutje likken Elise?" "Ja, lekker, lik jij dan de mijne?" "Ga maar liggen", zei Emma en zo keek ik naar een paar geile, elkaar likkende, meiden. Zelf voelde ik mijn lul weer groeien en begon mezelf af te trekken. De meiden waren ondertussen klaargekomen en lagen naast elkaar bij te komen. Ik ging boven hun gezichten staan en kwam met een luide kreun klaar op hun gezicht. "O pap, wat lekker geil", zei Lisa terwijl ze het zaad van Elise haar gezicht aflikte. Elise deed hetzelfde bij Lisa.

Na een klein uurtje kwamen Samyra en Emma terug van boodschappen doen en parkeerde de auto in de garage. "Zo dat heeft lang geduurd", zei ik. "Ja, mama moest een paar keer stoppen omdat ze klaarkwam op die balletjes, ik ook trouwens en echt doorlopen kan je niet anders vallen de balletjes er uit." "Ja, ik ben geloof ik wel 8 keer klaargekomen en de hevigste kreeg ik in de rij voor de kassa, ik viel bijna flauw maar dat viel gelukkig mee. Ik ben nu wel een beetje uitgeput, mogen de balletjes er nu uit, alsjeblieft?" "Ja hoor", zei Emma, "ik wil ze er nu ook uit hebben." "Ik help jullie wel even", zei Elise en terwijl ze de balletjes uit de kut van mijn vrouw haalde likte ze gelijk nog even aan haar klitje. "Elise, neeeee, niet nog een keertje, maaaar het is wel lekkerrrrrrrr, oooooo, ik kom, wat snelllllll, ga door Eliseeeeeeee, aaaaaaaaaaaahhhh", kreunde Samyra. Lisa deed hetzelfde bij Emma en ook zij kwam nog een keer lekker kreunend klaar. De balletjes werden schoongemaakt en in hun doosje gedaan. "O dames, ik heb het daarstraks tegen Elise en Lisa al gezegd, vanaf nu dragen jullie altijd hoge geile laarzen, behalve onder de douche, ook als jullie gaan slapen, begrepen..." "Ja lieverd", zei Samyra. "Ja pap", zei Emma. "Kom mam, gaan we ook onze pakjes uittrekken." "Jammer, het zit wel lekker en het zorgt er ook voor dat ik constant geil blijf, maar met alleen deze laarzen aan blijf ik dat ook wel, anders is er wel iemand die dat weer opwekt, denk ik." "Dat weet ik wel zeker, mam", zei Emma en gaf haar moeder een tongzoen. "Wat ben je toch een lekker geil beest", zei Samyra, "in de winkel kon je ook al niet van me afblijven, om over die likbeurt in de parkeergarage maar te zwijgen." "Mam, je bent gewoon lekker en ik vind het gaaf dat je met ons spel mee wil spelen dit weekend." "Ik denk alleen niet dat het bij dit ene weekend zal blijven", zei Samyra met een schuin blik naar mij. "Dat denk ik ook niet", zei ik snel. "Trouwens hoe kom jij aan die laarzen, dat zijn toch de mijne?" "Ja, Lisa had dat bedacht, kledingvoorschrift weet je nog, dus ik ook laarzen aan. Dit zijn inderdaad de jouwe, maar ze zijn jou te groot en mij passen ze prima. "Ik denk dat we wel een clubje op kunnen richten, een laarzenclubje", zei Lisa. "Ja, goed idee", zei iedereen lachend.

"Als er iemand geneukt wil worden dan hoor ik het wel", zei ik.

"Ik heb nu zin om je lul te zuigen", zei Samyra. "Kom maar op, dan lik ik je kut wel even." "Neeeee, even niet aan m'n kut komen, die is overgevoelig, lik m'n kontje maar." "Is goed", zei ik en wenkte Lisa om haar een buttplug te laten halen. Even later kwam ze ermee naar beneden, gaf hem aan mij en na even Samyra d'r kontje gelikt te hebben duwde ik de butt-plug bij haar in haar kont. "Ooooooooooooh, wat is dat nu?", riep ze. "Dat is een butt-plug", zei Elise, "hiermee wordt je kontgaatje een beetje opgerekt, zodat er makkelijker een lul in kan." "Lekker, maar ik heb nog nooit een lul in mijn kont gehad", zei ze. "Eens moet de eerste keer wezen, je weet niet wat je overkomt", zei Elise, "in m'n winkel draag ik regelmatig een buttplug, het geeft je een geil en opgevuld gevoel zonder dat je klaarkomt." "Heb jij dan een winkel?", vroeg Samyra. "Ja, waar al deze spullen vandaan komen, en Lisa heeft al aangeboden om me wel eens te komen helpen." "Dat wil ik ook wel eens", zei Emma. "Komt goed", zei Elise. "Wordt er nog aan mijn lul gezogen of alleen maar over winkels en personeel geluld", zei ik lachend. "Sorry schat", zei Samyra en begon rap te zuigen. Nog geen twee minuten later spoot ik een redelijke hoeveelheid zaad in haar lekker geile bekkie. "Wat smaakt jou zaad toch lekker", zei ze nadat ze het had doorgeslikt. "Ja mam, dat weten we ook al", zeiden de meiden.

"Huh, heeft papa jullie hem dan al laten pijpen?" "Ja, en het was fantastisch", zei Lisa.

Ik liep naar de keuken om iets te drinken in te schenken. "Allemaal een wijntje?", vroeg ik. "Ja, lekker", kreeg ik te horen. Wat later zaten we met z'n allen op de bank, naakt in onze geile hoge laarzen. Plots ging de deurbel. Ik sprong op en zei tegen Samyra, "Verwacht jij iemand?" "Ja, Emma en ik hebben pizza's besteld en die komen ze nu dus bezorgen." "Snel naar boven jullie", zei ik terwijl ik mijn lange kamerjas aantrok. Ik liep naar de deur en nam de pizza's in ontvangst, ze hoefden niet afgerekend te worden, dat had Samyra al gedaan. Ik riep naar boven, "Dames, etennn!!", en ze kwamen stuk voor stuk naar beneden gelopen, naakt in hun geile hoge laarzen. Het leek net een modeshow voor laarzen, o wat word ik hier weer geil van.

Nadat we de pizza's opgegeten hadden werd er gevraagd wat de plannen waren voor vanavond. "Iemand zin in een potje strippoker?", vroeg ik. "Pap, we zijn al naakt en we mogen onze laarzen niet uittrekken", zei Lisa. "Ik maak maar een grapje, maar ik ben weer geil", en ik liep naar Samyra en begon haar tepels te likken. "Jij hebt nog wat te goed van mij", zei ik en legde haar op de eettafel. Ik begon haar kutje te likken en knabbelde op haar klitje. "Oooo, lekker ga doooooor", zei Samyra. Ik ging door totdat ik merkte dat ze tegen haar hoogtepunt aan zat, toen stopte met likken. "Waarom stop je nu, ik kwam bijna", zei ze. "Ik zal je kut even volspuiten", zei ik. "Da's nog lekkerder, neuk me klaar, diep en hard." "Komt ie", zei ik en stootte in een keer mijn lul tot aan de wortel in haar kut. "Lekkerrrrrrrrr, ga doooooooor, neuk meeeee, dieper, harderrrrrr", riep Samyra. Ik ramde m'n lul telkens dieper in haar kut en Samyra begon te kreunen dat ze klaar ging komen. "Ik koooommmmm, ga dooooorrrrr, lekkerrrrrr, spuit me vooooolllllllll", kreunde ze. "Ik oooook", riep ik en spoot haar vol met zaad. "Oooo schat, dat was kort maar heftig, wat heb je toch een lekkere grote lul." "En jij een lekkere strakke kut."

Ondertussen waren de drie meiden met elkaar bezig, ook om elkaars kontje op te rekken met de butt-pluggen. Het was een groot geil spel wat ze speelden, de hele kamer rook naar geile sex. Samyra lag nog uitgeput op de tafel met haar benen over de rand. Snel liep ik naar Elise en nam haar mee naar boven. "Zullen we Samyra lekker vastbinden op de tafel?", vroeg ik haar. "Dat is een goed plan, hier heb je touwen en ik neem nog wel wat anders mee, o hier heb je alvast een ballad, ik kom er zo aan." "Dat dacht ik even niet", zei ik en begon haar te tongzoenen. "Wat ben je toch een lekker ding zeg, we kennen elkaar pas net en je doet volledig mee met ons, alsof je tot de familie behoort." "Ja, wat moet ik hier nu op zeggen. Jullie zijn zo vrij met elkaar en sexen er lekker op los met jullie vieren. Ik vind jullie geweldig en ook ik geniet telkens. De meiden, als ik Samyra ook zo mag schakeren, hebben een lekker lichaam en heerlijke stevige borsten. Ik wil ze wel eens vragen of ze een fotoshoot willen doen voor mijn catalogus." "Daar hoef je niet over te twijfelen, dat doen ze gelijk en ik ook wel." "Dan gaan we dat een keertje plannen." "Is goed, maar nu wil ik je kutje even likken", en ik ging voor haar op de grond zitten en likte haar snel naar een hoogtepunt. "Kom we gaan weer naar beneden."

Beneden aangekomen begon ik met Elise Samyra vast te binden. Als eerste plaatste ik de ballad in haar mond terwijl Elise begon met vastbinden. Samyra lag zo strak vastgebonden op de tafel. Elise had ook nog wat tepelklemmen meegenomen en zette deze op Samyra d'r tepels. Samyra begon te kreunen en te kronkelen, maar kon nergens heen. Elise pakte een trileitje en duwde die bij Samyra in haar kut. "Hier heb je de afstandsbediening", zei ze en gaf hem aan mij. Ik zette hem gelijk op halve kracht en Samyra begon gelijk met haar hoofd te schudden en begon luid door de ballad te kreunen. Hierdoor werd de aandacht van Lisa en Emma gewekt, die elkaar in standje 69 lagen klaar te likken. Ze kwamen snel kijken hoe hun moeder lag te genieten. "Lisa, ik heb boven in mijn tas een voorbind dildo liggen, wil jij die even halen?", zei Elise en Lisa vloog naar boven. Even later kwam ze met de voorbinddildo aan naar beneden. Emma keek naar haar zus en zei, "Waarom kom je dar nu pas mee aan?" "Elise zei het net tegen mij, ik wist het ook niet", zei Lisa. "Wat is ie mooi groot en dik, mag ik eens even proeven?", en ze ging op haar knieën voor Lisa zitten en nam hem in haar mond. "Nu kunnen we elkaar lekker neuken", zei Emma. "Ja, maar ik denk dat ik eerst mama even ga verwennen", zei Lisa en liep naar de tafel. "Ik zal eerst even het trileitje uit je moeder haar kut halen", zei ik. "Mag ik 'm dan in?", vroeg Elise. "Ja, ga maar liggen", zei ik en verwisselde het trileitje van plaats. Samyra keek omhoog wat er gebeurd en zag dat Lisa de voorbinddildo in hat kut stak en begon te neuken. "Mmmmmmmmm, wlekkerrr, gwaa dwooooor, ikkk kommmm", zei Samyra en kwam op een heerlijke manier klaar. Elise lag ondertussen ook te genieten van het trileitje, welke ik op de hoogste stand had gezet en kwam meerdere keren achter elkaar klaar. Zelf lag ik Emma te neuken en ook wij kwamen weer lekker klaar. Zo was iedereen weer bevredigd. We maakten Samyra los van de tafel en verwijderde de tepelklemmen en de ballad. "Tjeetje, dat is even lekker genieten", zei ze, "maar nu even uitrusten, ik kan niet meer, m'n kut voelt rauw aan." "Daar heb ik een lekker zalfje voor", zei Elise en smeerde het kutje er mee in en ook bij Lisa en Emma. "Heb je ook zo iets voor mij?", vroeg ik. "Nee, bij jou moeten we het met onze mondjes doen", zei Elise. Ik keek even of er iemand was die dat wilde doen, maar alle vier waren ze er te moe voor, dus ging ik maar rustig op de bank zitten.

"Dit is een fantastisch begin van het weekend", zei Samyra. "Ja, en we zijn pas net begonnen", zeiden de meiden. "En er zullen er nog vele volgen", zei ik en keek schuin naar Samyra. "Ja, lijkt me een prima idee", zei Samyra. "Jaaaah", zeiden Lisa en Emma. "Ehhh, en ik?", vroeg Elise. "Ja, jij natuurlijk ook, je krijgt straks wel een sleutel dan kan je er altijd in hier", zei ik. "Geweldig, dank je wel", zei ze. "Maar hoe doe je dat dan met je winkel?", vroeg Lisa. "Ik kom dan na sluitingstijd zo snel mogelijk hierheen, dan ga ik wel om 15.00uur dicht", zei ze. "Heb jij een auto?", vroeg Emma. "Ja." "Als je ons dan gelijk ophaalt rijden we met je mee." "Goed idee Emma", zei ik. "Afgesproken", zeiden we met z'n allen.

"Zo en nu naar bed, slapen", zei ik. "Waar gaan we slapen met z'n allen?", vroeg Samyra. "We nemen de matrassen mee naar da achterkamer en gaan daar met z'n allen liggen", zei ik, "maar jullie weten het, laarzen aanhouden!" En zo sleepten we de matrassen naar de achterkamer, alleen van slapen kwam weinig van.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm