Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Seks met de 18 jarige zoon van mijn zus DEEL2
Categorie: incest | zaterdag 5 oktober 2013 04:01

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Ik heb mij huwelijkse belofte gebroken door mezelf in een zwak, emotioneel moment en plotselinge situatie te laten verleiden door mijn 18 jarige neef. Samen hebben wij seks gehad en tijdens deze wellustige daad heb ik mij volkomen laten gaan. Het gevolg was dat ik in de dagen hierna ben gaan twijfelen over het seksleven met mijn man, waarvan ik tot dan, altijd vanuit ben gegaan dat dit goed was. Echter al tijdens deze eerste seks – date met Ron, een jonge jongen, ontdekte ik gevoelsmatig dat ik door hem zowel geestelijk als seksueel diep geraakt werd, hij had mij heel intens bevredigt. Ik heb er een paar dagen overheen laten gaan, dit kon niet, dit had niet mogen gebeuren, ik moest hier goed over nadenken. Ron is familie, ik had een enorm risico genomen door dit met hem te doen. Ik ben getrouwd, mijn man is zorgzaam voor mij en onze dochter,ons prinsesje, die ik nooit seksueel in mijn eigen leven zal betrekken, ik mag hun niet teleurstellen. Mijn dilemma was niet zomaar iets om even naast mij neer te leggen, en feitelijk ging het met mijn neef alleen maar over seks, wellustige seksuele gevoelens die in mezelf waren opgekomen. Deze gevoelens waren alleen zo explosief en heftig bij mij geweest, dat ik ben gaan twijfelen. Kon ik hiermee doorgaan???

Ik heb Ron de woensdag hierna ( 5 dagen later) een sms’je gestuurd en hem gevraagd wanneer hij langs kon komen om te praten? In het sms’je wat hij daarop al een paar minuten later terug stuurde vroeg hij “ PRATEN ?? “ met daarbij een symbolisch poppetje met een knipoog. Ron kwam de vrijdagochtend daarop ( 10.00 uur) nadat ik eerst mijn prinsesje naar school had gebracht en nog voldoende tijd voor mezelf had gehad. Ik had mijn rationele afwegingen gemaakt, moreel zeker verwerpelijk voor mijn echtgenoot, onze dochter, familie, vrienden en kennissen, zeer risico vol en heel kwetsbaar voor mezelf,.) maar ik wilde nog een keer seks met mijn neef om te ontdekken bij mezelf of het toch geen,.) eenmalige geile bevlieging was geweest. Ik was prettig gespannen toen ik mezelf die ochtend ( voor de tweede keer in 5 dagen) onder de douche nog even helemaal onthaarde en mezelf in sexy lingerie hulde, speciaal voor Ron en ook wel voor mijn eigen zelfvertrouwen in een verleidelijk gevoel dat onze tweede seks – date zou slagen. Ik had de tip van mijn neef om al mijn haartjes ook van mijn schaamstreek te verwijderen, ten harte genomen en vond het zelf ook heel erotisch bij mij passen. De gladde zachte huid prikkelde mij en wakkerde wellustige gevoelens bij mij op, niet alleen als ik naar mezelf in de spiegel keek, maar ook als ik mijn slipje aan had. In mijn dagen van bezinning over Ron en mij, is mijn slipje een paar keer heel vochtig geworden en heb ik mezelf moeten verschonen met een schone, droge andere string of slip. Pas toen ik tevreden over mezelf was,qua lingerie, kleding, make-up en parfum, was ik klaar van zijn komst.

Precies op tijd deed ik de deur voor mijn neef open, de schrik sloeg mij even om mijn hart toen ik zijn lachende, ondeugend uitstralende ogen achter een enorme bos rode rozen vandaan zag komen, voor jou Femke zei hij en overhandigde mij de rozen. Wat lief zei ik, maar besefte mij gelijk dat ik dit zou moeten verantwoorden tegenover mijn man, en dat kon nooit de waarheid, aanleiding zijn, van wie en waarvoor ik deze mooie grote bos rozen had gekregen. In de gang van ons huis boog Ron over de rozen heen waarmee ik nog in mijn handen stond, een lange tongzoen volgde, ik kreeg er een heel warm en geil gevoel van. Ik heb daarna eerst de bloemen met papier en al in een grote gevulde vaas met lauw, handwarm water gezet, ik was zelf op dat moment niet lauw maar heel geil en gelijk alweer vochtig in mijn string geworden van onze tongzoen. Ron voelde dat ook onmiddellijk, hij was amper twee minuten binnen of hij kwam al tegen mij aanstaan toe ik nog met de bloemen bezig was. Femke, ik wil niet praten, ik wil met je naar bed, lachend knikte hij omlaag met zijn hoofd en zei, zo te voelen, wil jij dat ook! Luister Ron,.) probeerde ik een serieus onderwerp eerst met hem te bespreken, wij moeten even praten, ik wil geen problemen krijgen in mijn gezin en met de familie. Zorgeloos, jongensachtig wuifde hij de door mij even snel opgeworpen argumenten in de keuken van de hand, het kwam er feitelijk in het kort op neer dat ik geen spoken moest zien,en hij er nooit met iemand over zou praten. Dat bleek later een belofte die hij niet na kwam!

Hij kwam om te vrijen!!

Op het moment dat wij nog in de keuken stonden, en hij al even mijn gladgeschoren venusheuvel en vochtige schaamlippen had gevoeld, was hij alleen nog maar geοnteresseerd om zo snel mogelijk mijn string naar beneden te doen. Dat kon ik net nog even uitstellen door bij hem weg te lopen naar de woonkamer, ik was nog maar amper gaan zitten toen Ron voor mij, tussen mij benen neerdaalde en mijn rokje opschoof. Ik wist toen wel dat een serieus gesprek met hem over de eventuele risico,s die wij namen, op dat moment niet mogelijk was, hij kwam voor de seks, en wilde alleen maar seks! Ik ook hoor, dat zal ik zeker niet ontkennen, omdat hij amper vijf minuten binnen mij al weer zo wist op te winden, dat ik in vol verlangen mijn verassing aan hem wilde laten zien. Ron schoof bedreven mijn string over mijn billen, vol spanning keek ik naar mijn neef en zag een glimlach op zijn gezicht verschijnen toen hij mijn kale schaamlipjes zag. O wat mooi Femke was zijn eerste verbale reactie, wat geil zo kale kut, ik begon te trillen van de spanning en emotie, en blijdschap dat hij het mooi vond. Ron nam even de tijd om mij verder te bekijken, hij zag mijn jarretelgordel, mijn kousen en deed mijn string toen helemaal over mijn enkels, in steeds verdere oplopende spanning bij mezelf, spreiden ik mijn benen helemaal open voor hem. Ik heb echt minuten lang liggen genieten van zijn aanrakingen tussen mijn benen, zijn kusjes die hij mij daar overal gaf, en zijn tong tussen mijn schaamlippen.

Ik vond het ook heel stimulerend dat mijn neef aandacht had voor mijn lingerie, vooral mijn zijde kousen bleef hij bijna fetisj kussen, likken,strelen en langs zijn gezicht wrijven. Ik had ondertussen zelf mijn blouse uitgedaan, mijn Bh mocht ik nog niet uitdoen van hem, dat wilde hij later zelf doen. Ik vond het toen allemaal al best, ik zat tegen mijn eerste orgasme aan en drukte zijn gezicht steeds heftiger tussen mij benen. Zijn tong bewoog en likte diep in mijn kutje, ik begon mijn klitje te strelen en zweefde verder weg van de bewoonde wereld in mijn eigen huiskamer samen met mijn neef. Ik ken het zelf ook amper verklaren waarom ik dit grote risico neem, als ik alleen al ons leeftijd verschil neem, hij 18 jaar en ik 37 jaar, ook nog eens bloedverwanten van elkaar, als dit bekend wordt heb ik veel te verliezen in elk opzicht, en toch doe ik dit ! Ik weet natuurlijk ook wel dat het voor Ron op zijn leeftijd spannend is en het hem alleen maar om de seks te doen is, maar dat geld het zelfde voor mij. Hij had mij de eerste keer al goed weten in te pakken, mij super geil gemaakt en goed bevredigt, en tijdens deze tweede keer dat wij het deden, werd ik nog een stuk geile en wilde van alles met hem uit proberen. Ron likte nog steeds heel geil mijn kutje, gladgeschoren speciaal voor hem, mijn man had mijn kale kutje wel gezien, maar ik had hem nog steeds niet de gelegenheid gegeven om samen intiem te zijn. Ik was onzeker geworden over ons seksleven nadat ik met mijn neef geneukt had, ik had ook wel de angst dat hij het aan mij zou merken, aan mij zou voelen dat er iets aan de hand was. Mijn man is ingetogen als wij vrijen en laat ook meestal het initiatief aan mij over, toen ik het met Ron had gedaan ging ik vergelijkingen maken. Fysiek en creatief deed Ron veel meer met mij.

Ik spatte zo wat uit elkaar toen ik klaarkwam op de tong van Ron, hij had met zijn vingers mijn kutje heel strak open gedaan en stimuleerde heerlijk daarbij mijn poepgaatje, een nieuwe ontdekking voor mij dat ik daar ook zo gevoelig was. Mijn orgasme hoorde ik mezelf uit gillen, ik lag te trillen van genot alsof het mijn allereerste orgasme in mijn leven was. Ron was totaal gefixeerd op mijn benen, kousen en kale doos zoals hij mijn kutje noemde, ik wilde hem meenemen naar mijn slaapkamer waar wij wat comfortabele met elkaar konden vrijen, maar hij wilde in de woonkamer blijven. Hij heeft mijn rokje uitgedaan, mijn blouse had ik zelf al gedaan en hij vroeg of ik mijn lingerie, kousen en schoenen met 10 cm naaldhakken aan wilde houden. Ik had ondertussen heel wellustig geraakt door zijn enorme bobbel in zijn jeans, zijn broek en onderbroekje uitgedaan. Verleidelijk ben ik langs zijn mooie gespierde benen midden in onze kamer voor hem op mijn knieλn gaan zitten en ben hem vreselijk geil gaan pijpen. Ik mocht alles bij hem doen, ik heb zijn ballen en anus gelikt en hem heel diep gepijpt, toen hij het even niet meer kon volhouden, kneep hij heel hard in mijn tieten die nog in mijn Bh zaten en vroeg mij even te stoppen. Ik heb hem verder uitgekleed en wij hebben samen een poosje heel opwindend staan tongzoenen, elkaar betast en daarbij kreeg ik de eerste paar harde tikken met zijn vlakke hand op mijn blote billen. Het maakte mij nog geile, “hij” mocht dit doen.

Ik ben nooit onderdanig van nature bij mijn man geweest.

Hij hoefde het ook zeker niet in zijn hoofd te halen om mij op mijn billen te slaan, maar toen Ron dit (toch vrij hard) bij mij deed, vond ik het heel opwindend, ondanks dat mijn billen er rood gekleurd van raakte. Met na gloeiende billen legde mijn neef mij op onze grote eettafel, hij kwam tussen mijn benen staan en begon mij heel snel en hard te neuken. Ron stoten diep in mij, mijn kutje maakte vocht opwellende geluidjes en ik deed net zo hard met hem mee, ik wilde ook dat hij tussen door in mijn keiharde tepels in mijn Bh beet. Hij deed het zachtjes, ik wilde dat hij het harder deed, vreemd genoeg vroeg ik er zelf om dat hij mij tijdens deze opwindende extase harder beet in mijn tepels en hard moest neuken. Ik was nog niet zo ver toen ik zijn keiharde staaf in mijn kutje hevig begon te voelen kloppen, mijn kutspieren spande zich ook enorm aan in mijn verlangen, waardoor Ron het steeds moeilijke kreeg. Ik zag druppeltjes vocht op zijn voorhoofd verschijnen, mijn neef liep rood aan en hij trok zich ineens razend snel uit mijn kutje terug. Ik voelde, maar zag het ook, dat hij zijn sperma tegen mijn dijen spoot, mijn zwarte kousen werden besmeurd met zijn witte sporen zaad, ik kreeg er zonder enige aanraking op dat moment, een super orgasme van. In mijn extase begon ik zijn sperma verder over mijn kousen uit te wrijven met mijn handen, alles plakte tussen mijn benen en ik duwde wat van zijn zaad terug in mijn super gevoelige natte gladde kale kutje, Ron stond er bijna verdwaasd naar te kijken dat ik dit deed.

O wat geil, tante Femke riep hij en vroeg of ik zijn sperma nog een keer bij mezelf in mijn kutje wilde vingeren, ik verkeerde nog volop in extase en deed dat voor hem. Toen hij zich daarbij kijkend naar mij hoe ik dit deed, zelf zijn nog steeds stijve natte grote lul in zijn hand nam en zich heel snel en geil begon af te trekken, heb ik mijn harde klitje stevig gestreeld en hem laten zien dat ik daarbij weer een orgasme van kreeg. Dit moet Ron goed gestimuleerd hebben, zijn jeugdige energie en potentie deden zijn werk, hij kwam naast mij staan langs de eettafel en trok zich ongelooflijk snel en hard af. Ik keek ernaar en lag er bij als een wellustig sletje ,nog steeds mijn kutje vingerend, zag ik zijn mooie strakke lichaam en snelle bewegingen voor mij. Zijn dikke eikel was er vuurrood van geworden en werd dikker toen ik zijn tweede lading sperma uit zijn lul zag spuiten, op mijn Bh. Voor de tweede keer in amper vijf minuten werd mijn lingerie weer door Ron ondergespoten, vraag mij niet waar hij het vandaan haalde, maar hij flikte het en kan echt twee keer zo snel achter elkaar klaarkomen en zaad produceren. Voor mij was dit ook weer een ongekend moment van uiterste opwinding om dit te mogen ervaren, zoiets spannend en geil's midden op de dag in mijn woonkamer, bovenop de eettafel, heb ik echt nooit met mijn man gedaan. Ron vond mij geweldig zei hij, nooit eerder was hij zo geil geworden en had zo kort achter elkaar sperma gespoten, ik vond het een mooi compliment. Een hygiλnische verfrissing was daarna wel even nodig na deze sperma douche van mijn neef, wilde ik toch eerst wel graag even douche en weer wat krachten opbouwen voor wij verder gingen.

Ron wilde graag samen douche en in de badkamer zelf mijn lingerie af doen, ik vond het allemaal spannend en leuk. Onder de douche tong- zoenden wij elkaar weer opwindend, zijn erectie was toen wel even verdwenen, maar in slappe toestand zag zijn lul er toch nog steeds goed geschapen uit, nee mijn neef was zeker niet slecht bedeeld. Hij is ook fysiek al goed ontwikkeld, 1.83 m en 80 kg, heeft mooie harde billen en ziet er zeker ook niet meer uit als een knulletje. Zelf ben ik ook wel redelijk tevreden met mijn lichaam, mijn gewicht blijf altijd zo rond de 63 kg, ik ben 1.69 m , mijn borsten zijn nog steeds stevig, niet zo heel groot, een bescheiden cup c, ik ben trots op mijn dikke en seksueel gevoelige tepels met donker bruine tepelhoven. Ron werd heel baldadig en uitdagend onder de douche, hij zag dat mijn billen nog steeds roodgekleurd waren en gaf mij er weer een paar ferme tikken op, met het water over mijn billen, voelde dit nog heftiger aan. Ik raakte er al snel weer heel opgewonden van, maar Ron ook, want hij kreeg er ook weer een stijve van. Ik werd er zelfs onzeker van, hoe kon het nou dat ik daar zo opgewonden van raakte? Het was best gevoelig, hij deed het niet zachtzinnig, en mij wond het op ? ik was heel geil en wilde niet dat hij er mee ophield. De spanning bezorgde mijn blaas een druk die aangaf dat ik moest plassen, met trillende stem kreunde ik dat ik moest plassen, terwijl Ron mij op mijn billen bleef slaan. Doe maar lachte hij, nee gek ik moet echt passen zei ik, dat kan ik toch niet hier doen? Ron vond van wel en daagde mij uit, nou doe dan zei hij.

Nee joh, dat ken ik niet begon ik er zelf ook nerveus van te lachen, maar toen hij stopte met het slaan op mijn billen en mijn billen stevig van elkaar opende, werd de druk op mijn blaas te groot. Ik begon echt tegen hem aan te plassen, ik schrok er zelf van, maar hij juist niet, lekker warm Femke zei hij toen ik tegen zijn bovenbenen stond te plassen. Dit vond ik heel ver gaan van mezelf, maar ik kon er ook niets aan doen, ik moest gewoon! De laatste paar urine stralen kwamen over zijn hand terecht toen hij mij vol bij mijn kutje vastpakte, persoonlijk vond ik dit gκnant en schaamde mezelf ook wel op dat moment. Ron vond het geil dat ik dit had gedaan, hij wilde dit vaker met mij doen lachte hij, maar dat zie ik toch echt niet zo zitten. Daarna heb ik hem grondig ingezeept en zijn wij na het douche, alsnog naar mijn slaapkamer gegaan, samen naakt hebben wij elkaar weer hevig opgegeild en wilde ik geneukt worden door mijn neef, het liefs heel hard en diep in mijn geil verlangende kutje. Ik kon mij weer volkomen laten gaan, mezelf zijn bij Ron, toen hij mij snel en hard neukte op mijn bed. Zijn lul was na twee keer te zijn klaar gekomen nog steeds in een topconditie, hij bleef keihard en vulde mij super goed, zijn ballen kletste hoorbaar tegen mijn vurige billen en hij neukte mij heerlijk in een nieuw orgasme. Hij wilde een andere standje, beet nog steeds tussen door lekker hard in mijn gevoelige tepels, en vroeg of ik anaal met hem wilde neuken?

In mijn opwinding riep ik JA!

Dat heb ik geweten, ik had dit nog nooit gedaan, mijn man wilde dit ook nooit doen, het was geen echt taboe of zo tussen ons, maar daar werd nooit over gedacht of gesproken. Ik had er wel vaak over gelezen wat andere vrouwen daarvan vonden, en hoe zij dit beleefde, maar zelf had ik het nog nooit gedaan. Ik was ook wel heel geil en vond alles spannend met Ron. Ik wilde hem ook niet teleurstellen en liet hem zijn gang gaan, ook toen het wel even heel pijnlijk in mijn anus begon aan te voelen toen hij mij daar voor het eerst een stukje in penetreerde met zijn grote, dikke lul. Gelukkig deed hij het niet te wilt, liet mij even op adem komen als hij zag en aan mij voelde dat ik het even moeilijk had, om daarna weer voorzichtig verder te gaan. Ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen, maar ondanks de olie die Ron vooraf in mijn anus met zijn vinger(s) had aangebracht, bleef het al die tijd dat hij mij in mijn kontje neukte, hoe voorzichtig ook, toch wel een beetje pijnlijk aanvoelen. Op een gegeven moment zat zijn lul helemaal in mijn kont, ik kon dat ook goed voelen, zijn warme balzak kletste bij elke stoot toen tegen mijn gevoelige billen. Ik heb zo goed ik kon met Ron mee gedaan, hij uiten het wel dat hij dit heel geil vond om te doen en vond mijn anus super strak, ja dank je de koekoek dacht ik toen hij dat zei,.) hij was mij daar wel aan het ontmaagden. Ik heb er zelf niet zo van genoten als Ron dit deed, dat wil ik wel eerlijk vermelde, ik vond het pijnlijk, wel opwindend en het bezorgde mij een ander seksueel gevoel als ik kende, maar hier moet ik zeker nog aan wennen. Ron streelde wel al die tijd dat hij mij voorzichtig in mijn kont neukte, mijn kutje en klit, maar ik kreeg daar geen orgasme van. Ik was daar toch te geblokkeerd voor denk ik achteraf.

Mijn neef beleefde zijn sensatie, hij neukte het jongste zusje van zijn moeder in haar kont en spoot daar tijdens onze tweede seks – date ook nog eens zijn derde lading sperma in. Ik voelde hem komen, ik voelde zijn lul hevig kloppen in mijn (te) strakke anus, dit trok wel door naar mijn kutje, maar mijn concentratie voor een eigen orgasme zat er op dat moment even niet in. Voor de tweede keer in korte tijd spoelde ik mezelf daarna onder de douche schoon, mijn billen, maar vooral mijn anus (je) voelde uren daarna nog steeds pijnlijk, gevoelig aan. Ik heb mij op dat moment ook totaal niet gerealiseerd dat ik die avond wel naast mijn eigen man in bed moest stappen, mijn gevoelig anus kon hij daarbij niet zien, maar als ik geen extra grote onaantrekkelijke witte onderbroek had aangedaan die avond, had hij zeker mijn nog steeds rode billen wel kunnen zien. Gelukkig is het mijn man allemaal niet opgevallen, hij kwam vermoeid uit zijn werk thuis en ik hoefde geen seks van hem te verwachten, ik had dit trouwens ook niet gekund die avond / nacht. Ron was een brok energie toen ik weer uit de douche kwam daarna, hij wilde mij nog wel even lekker likken zei hij ondeugend toen ik naast hem ging liggen, doe maar daagde ik hem uit, een orgasme wilde ik nog wel een keer voelen, ik was al totaal bevredigt in de uren hiervoor door mijn neef, maar ik bleef ook heel geil door hem. Wij hebben nog een halfuurtje naspel gehad en afgesproken dat ik hem snel weer zou sms’en.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm