Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Mijn zoon word mijn minnaar
Categorie: incest | zaterdag 5 oktober 2013 03:34

Geile afspraakjes

Het was warm deze middag. Ik was klaar met mijn werk, hier in huis, en besloot om in de tuin nog even wat te gaan zonnen. Er was nog niemand thuis deze middag dus ik had vrij spel. Mijn man Alex was nog aan het werk en mijn zoon Kevin zou pas over een paar uurtjes uit school komen. De zon maakt me opgewonden en zelfs een beetje geil. Ik kijk dan graag naar andere mensen hoe luchtig ze gekleed gaan en zo. Ik zie graag vrouwen in luchtige zomerjurkjes of in korte rokjes. Of een korte broek met een strak t-shirt vind ik ook leuk om te zien. En mannen zie ik graag in leuke shorts met een mooi shirt er op. Ik zelf had deze middag een wit, met rood gebloemd, zomerjurkje aan. Met van die zogenaamde spaghettibandjes waardoor ik een sexy decolletι had. Lekker kort tot een heel stuk boven de knieλn. Geen beha aan maar alleen een zwart satijnen gladde string. Lekker luchtig dus. Mijn halflange blonde haren op een staart gebonden. En verder droeg ik alleen nog zwarte pumps met hakjes.

Al met al mag ik er nog best wezen ook al ben ik dan al 40. Heb een slank postuur en zit nog lekker strak in het vel, zoals ze dat dan zeggen. Ik zorg goed voor mezelf qua uiterlijk, en innerlijk. Ik koop de kleding die ik leuk vind en koop voor in huis wat ik leuk vind.Mijn man, Alex, kijkt daar maar amper naar. Hij kijkt maar amper naar mij om. Wat ik ook doe of hoe ik me ook kleed, hij zal nooit eens een leuk complimentje geven of zo. Ik ga wat kleding betreft best wel met de tijd mee. Ook ik draag graag een leuk jurkje of een kort rokje, een strakke jeans met een bloes of trui. En natuurlijk mooie sexy lingerie mag niet ontbreken bij me, want dat maakt een vrouw echt compleet, vind ik. Maar dat lijkt hem allemaal niet te deren. Het lijkt wel of hij er niet koud of warm van word. Ik had laatst een leuk wit pikant lingerie setje gekocht en deed dat 's avonds voor het slapen gaan aan om het hem te showen, maar hij draaide zich doodsimpel om en ging slapen. En ik was zo geil als boter die avond en had zo'n zin in een geile neukbeurt. Lekker te worden geneukt door een dikke harde pik in je kutje. Maar helaas, het werd 'handwerk' die avond.

De keren dat wij nog seks hebben is op 1 hand te tellen, in een jaar. Veel te weinig naar mijn zin. Ik hou zo enorm van seks. Het is zo heerlijk om een orgasme te krijgen of om lekker hard en diep geneukt te worden. Dat je een lading sperma in je kutje krijgt waar geen eind aan lijkt te komen, heerlijk gewoon. Maar helaas. Ik moet het voorlopig stellen met wat 'speeltjes>' die ik heb gekocht. Is ook wel lekker geil om je daarmee te verwennen, maar er gaat niets boven een lekkere dikke pik in je kutje.

Ik pakte een boek en ging op een ligstoel in de tuin liggen. Glas koel drinken naast me op een tafeltje. Ik had mijn jurkje een stuk omhoog gestroopt tot zover dat je nιt niet mijn slipje kon zien. Dat was wel zichtbaar als je recht voor me zou gaan staan. Zo konden lekker mijn benen bruinen. Het liefste zou ik topless of helemaal naakt op de stoel gaan liggen, maar omdat Kevin zometeen thuis zou komen, deed ik dat maar niet.

Kevin is ons enig kind. Een leuke knul om te zien. Mooie ogen een gespierd lichaam, kort stekelig haar en een leuke lach. Hij is 17 jaartjes jong en zou elk meisje om zijn vingers kunnen winden. Maar tot nog toe is hij vrijgezel. Heeft nog niet echt zin in een vaste relatie. En ik laat hem daar vrij in. En als hij dan een vriendinnetje heeft is dat meestal maar voor een paar weken.

Lekker relaxed zat ik te lezen in mijn boek. Ik was zo verdiept in het verhaal dat ik niet eens Kevin thuis hoorde komen. Ik schrok dan ook toen hij plots naast me stond. Glimlachend groette hij me. Ik zag hoe hij me bekeek. Hij boog zich voorover om me een zoen op de wang te geven. Nu had hij ook de inkijk in mijn decolletι. Ik groette hem terug waarop hij voor me ging staan. Ik zag nu hoe zijn ogen even vluchtig afdwaalden naar beneden. Vanaf die positie kon hij mijn slipje wel zien. Het had nu geen zin meer om mijn jurkje omlaag te trekken, hij zag het nu toch wel. En dus liet ik het zo maar. Hij nam plaats tegenover me in een tuinstoel. We praatten wat maar steeds zag ik zijn blik omlaag dwalen onder mijn jurkje naar mijn slipje. Ongewild kreeg ik het er warm van. Een raar gevoel bekroop mijn lichaam. Zomaar opeens, ik had er zelf amper erg in, deed ik mijn benen iets meer uiteen zodat het zicht op mijn zwart slipje nog beter werd. Ik zag hoe hij bleef kijken. Hij probeerde zo onopvallend mogelijk te doen, maar ik merkte het toch. Ik vroeg me af of hij nu op me zou geilen?

Jeetje, Miranda, daar mag je toch niet aan denken? Of je eigen zoon op je zou geilen? Schoot het door mijn hoofd. Maar hoe langer ik hem zag kijken hoe geiler ik er van werd. Het begon aardig te kriebelen onderin mijn buik. Ik voelde ook hoe mijn kutje vochtig werd. Hoe zou hij gekeken hebben als ik hier wel naakt had gelegen? Vele rare gedachten maakten zich meester van mij. Ik wist dat ik het niet kon maken, maar diep in mijn hart had ik nu gewild dat ik hier inderdaad naakt had gelegen. Was Kevin dan ook bij me komen zitten? Ik werd geiler en geiler, heter en heter. Kevin dronk een glaasje mee en vertrok toen naar zijn eigen kamer. Daar was het koeler dan buiten, zo zei hij. Nog eenmaal zag ik zijn blik afglijden naar mijn slipje en toen was hij weg.

Toen ik weer alleen was voelde ik dat ik behoorlijk nat was geworden. Ik liet mijn vingers een keer over mijn kruisje glijden. Jeetje, dit had meer in me losgemaakt dat ik verwacht had. Ik trok met mijn vingers mijn slipje opzij zodat ik nu bij mijn blote geschoren kutje kon. Ik liet een vinger tussen mijn lipjes door glibberen. Ik was echt drijf. Ik hoorde mijn vinger soppende geluiden maken elke keer als ik ermee tussen mijn kutlipjes door gleed. Om mezelf nog geiler en hitsiger te maken likte ik het geil van mijn vinger. Ik vind het heerlijk om mijn eigen sappen te proeven. Daar word ik alleen maar geiler van. Ik begon mezelf lekker te vingeren en vergat alles om me heen. Ik streelde mijn harde en gevoelige klitje en liet dan weer een vinger diep in mijn hete kutje verdwijnen. Wat was dit heerlijk zeg. Ik ging zo op in mezelf dat als er iemand nu de tuin in zou komen ik er niet eens erg in zou hebben, en die zou dan het hele schouwspel zo kunnen aanschouwen. Ik was zo geil dat het niet lang duurde of ik ging klaar komen. Kreunend en rillend van genot kreeg ik mijn orgasme. Een heerlijk gevoel schoot door mijn lijf. En het geil stroomde intussen uit mijn kutje en droop via mijn billen op mijn slipje en zelfs op de stoel. Ik sloot even de ogen om bij te komen.

Weer wat bijgekomen keek ik even rond of er toch niet iemand was die me gezien had, Kevin bijvoorbeeld. Maar dit bleek niet het geval te zijn. Voldaan fatsoeneerde ik me en ging vervolgens naar binnen. Ik had vreselijk veel zin om me, in mijn slaapkamer, nog meer te verwennen. Ik wilde nu iets hards in mijn kutje voelen. De dildo, of aan de slag met mijn vibo, dat was hetgeen waar ik onderweg over nadacht.

Onderweg, naar mijn slaapkamer, kwam ik langs de kamer van Kevin. De deur stond een beetje open en ik zag hem zitten op de rand van zijn bed, te kijken naar de tv. Eerst wilde ik doorlopen maar een stemmetje in me, vertelde dat ik moest blijven staan. Door de kier bleef ik kijken naar Kevin, die natuurlijk niet wist dat ik naar hem keek. Hij zat zo relaxed op het bed. En hoe langer ik naar hem keek hoe meer dat lekkere gevoel weer in mijn onderbuik terug kwam. Mijn kutje was nog steeds nat en ik was nog steeds heel geil.

Even hiervoor lag ik nog in de tuin me af te vragen hoe Kevin zou reageren als ik daar naakt had gelegen. En nu schoten er weer rare gedachtes door mijn hoofd. Dingen waaraan ik helemaal niet mocht denken. Ik vroeg me af of Kevin een grote pik zou hebben en of hij mij zou willen, of durven, neuken. Zou hij weten hoe een vrouw te verwennen? Zou hij lekker kunnen zoenen? Jeetje, ik mocht helemaal niet aan zo'n dingen denken. Hij is tenslotte wel mijn eigen zoon. Daar neuk je toch niet mee? Hoewel, je zou raar opkijken als je eens wist hoeveel moeders seks hebben met hun zoon of zonen. Nee, ik mocht hier niet aan denken. Ik kon me ook niet voorstellen dat Kevin mij zou willen neuken. Ik ben natuurlijk veel te oud voor hem, het leeftijdsverschil is maar liefst 23 jaar. Ik denk dat hij toch veel liever iets zou doen met een jongere vrouw?

Op het moment dat ik me wilde omdraaien, om naar mijn eigen kamer te lopen, keek Kevin in mijn richting. Hij zag me nog net staan. Meteen riep hij dat ik wel binnen mocht komen want dat het op zijn kamer koeler was dan buiten. Ik aarzelde even maar besloot toen toch om binnen te gaan. Naast hem op het bed nam ik plaats. Ik vroeg wat hij aan het kijken was, maar dat bleek niet veel bijzonders te zijn. Ik ging wat dichter tegen hem aan zitten. Het gevoel in mijn onderbuik werd hierdoor alleen maar erger. Steeds keek hij me glimlachend aan waardoor ik bijna smolt. We praatten wat en al snel kwam het onderwerp op mijn man Alex. Kevin had weinig goede woorden voor hem over, zo bleek. Hij vond het zo erg voor mij dat Alex niet goed voor me zorgde. Dat verdiende ik niet om zo behandeld te worden. Ik vond het lief dat Kevin dit zei, dat hij zo voor me opkwam. Opeens, om me te steunen of zo, legde hij zijn hand op mijn knie. Hij zei dat zo'n lieve en mooie moeder als ik wel een betere man verdiende dan dat ik nu had. Ik vroeg of hij me echt mooi vond waarop hij heftig knikte. Ik sloeg een arm om hem heen en drukte hem tegen me aan. Als dank kuste ik zijn voorhoofd en wang, en zei dat ik hem ook lief vond.

Toen keken we elkaar aan, diep in de ogen, zonder een woord te zeggen. Hij glimlachte alleen maar en ik deed dat ook naar hem. Hij streek wat haren uit mijn gezicht. Ik weet niet wie het begin maakte maar opeens kwamen onze hoofden steeds dichter naar elkaar. En voor ik er goed en wel erg in had raakten onze lippen elkaar. Het was een korte zoen die heel mijn lichaam deed rillen. De zenuwen gierden door mijn keel nu. Even keken we elkaar weer aan, alsof we een bevestiging van elkaar nodig hadden of het wel goed was wat we deden. Weer drukte hij zijn lippen op de mijne maar ditmaal langer. De kussen werden steeds hartstochtelijker en ook steeds langer. Ik was degene die mijn tong tussen zijn lippen door perste en in zijn mond schoof. Een lange hete tongzoen was het gevolg. Vurig schoven we onze tongen in elkaars mond. Ik liet me nu helemaal gaan, en gooide alle remmen los. Ik voelde hoe mijn kutje begon te gloeien en steeds natter begon te worden. Dit kon toch eigenlijk helemaal niet? Dit mocht toch ook niet? In een hevige tongzoen verwikkeld zijn met je eigen zoon? Maar ik wilde nu niet meer terug trekken. Ik wilde nu genieten.

Mijn geiligheid won het van mijn verantwoordelijkheid.

Daar gleed zijn hand zachtjes, vanaf mijn knie via de binnenkant van mijn benen, naar mijn kruis. Steeds dichter voelde ik zijn hand mijn slipje naderen. Het liefste had ik gegild dat hij moest opschieten, want ik had het niet meer. Maar ik liet nu het initiatief aan hem. Ik deed mijn benen verder uiteen zodat hij de ruimte kreeg. Hij wist me wel behoorlijk op te geilen want hij raakte steeds nιt niet mijn kruis. Eindelijk, daar voelde ik zijn vingers nu over het kruisje van mijn slipje glijden. Hij voelde meteen hoe nat ik daar al was. Glimlachend keek hij me aan. Hij wreef ditmaal iets krachtiger over het kruisje. Ik voelde mijn geil uit mijn kutje stromen en dat het mijn slipje drijfnat maakte. Intussen greep ik met mijn hand naar zijn kruis en voelde een enorme bobbel onder zijn jeans. Ik wreef er hard overheen waarop hij zacht kreunde. Ik voelde de bobbel steeds harder worden.

Kevin trok nu mijn slipje opzij zodat hij nu zijn vingers tussen mijn gladde schaamlipjes door kon laten glijden. De adem stokte in mijn keel toen ik zijn vingers tussen mijn lipjes door voelde glijden. En toen hij mijn gezwollen klitje raakte, met zijn vinger, schokte ik met heel mijn lijf. Daar duwde hij zijn vinger diep in mijn geile natte kutje en bewoog 'm langzaam op en neer. Dit gevoel was echt overweldigend. Ik liet me nu echt helemaal gaan en genoot intens van het geen Kevin bij me deed. Steeds weer gleed de vinger diep in mijn hete grotje en raakte zo nu en dan mijn gevoelig klitje. Lang duurde het niet voordat ik klaar kwam. Schokkend en trillend met heel mijn lichaam kwam ik klaar. Wat was dit lekker zeg. Het leek alsof het vanuit mijn tenen kwam. Zo'n lekker orgasme had ik al lang niet meer gehad. Maar lang kreeg ik niet om daar over na te denken want Kevin duwde me nu langzaam achterover, languit, op bed. Vervolgens haakte hij zijn vingers onder de bovenkant van mijn slipje en trok het vervolgens van mijn billen af. Daar lag ik letterlijk met de billen bloot. Verlekkerd keek Kevin nu naar mijn blote kale kutje. Hij ging op de knieλn tussen mijn benen in zitten en meteen daarna begroef hij zijn hoofd tussen mijn dijen. Hij drukte opeens zijn tong tegen mijn schaamlipjes en proefde nu van mijn geile sappen die er aan kleefden. Meteen daarna drukte hij met zijn tong mijn schaamlipjes uiteen en begon me vol overgave te likken en te zuigen. Wat een hemels gevoel was dat toen hij me likte. Met vlugge bewegingen schoof zijn tong telkens diep in mijn gleufje en deed hij zich tegoed aan mijn sappen, die rijkelijk stroomden nu. Dit was zo geil en het duurde niet lang of hij bracht me voor de 2e keer naar een sidderend hoogtepunt. Krampachtig kneep ik in de dekens van het bed, door het intense gevoel dat ik nu had. Ik hijgde en kreunde luid. Het was maar goed dat we geen directe buren hebben want die hadden me vast horen kreunen.

Ook al was het hier binnen een heel stuk koeler, ik merkte er weinig van. Wat had ik het heet zeg. Ik hijgde en snakte naar adem. Maar lang kreeg ik niet om op adem te komen want daar kroop Kevin weer omhoog. Ik zag nu ook dat hij zijn jeans omlaag had gestroopt en ook zijn short. Ik had zo'n geweldig orgasme gehad dat ik dat niet eens in de gaten had. Op zijn knieλn kwam hij dichter naar me toe geschoven. In zijn ene hand had hij zijn harde pik vast die als een speer recht vooruit wees. Vergenoegd zag ik dat hij fors geschapen was. Een tel later voelde ik hoe hij zijn neukstaaf tegen mijn kutje duwde. Hij ging eindelijk doen waar ik al de hele middag over dacht en over droomde. En ook al zou ik dit niet moeten toelaten, ik kon nu niet meer terug. Sterker nog, ik wilde niet meer terug. Ik wilde die dikke neukstaaf diep in mijn hete kutje voelen. Zonder moeite gleed zijn hete neukstaaf tussen mijn schaamlippen door, recht mijn hete slettenkut in. Met lange diepe halen begon hij zijn pik op en neer te stootten, en mij diep te neuken.

Eindelijk weer eens een echte pik in mijn kutje.

Wat had ik hier naar verlangd zeg. In eerste instantie natuurlijk niet naar de pik van mijn zoon, maar dit maakte het er niet minder geil om. Ik genoot met volle teugen. Dit was wat ik wilde, dit was supergeil. Hij maakte me gek en geil door dan weer lekker diep in me te stootten en vervolgens z'n pik bijna helemaal uit mijn kutje te trekken dat nog net zijn eikel tussen mijn lipjes 'gevangen' zat. Ik omklemde met mijn benen zijn middel zodat ik hem nog beter in me kon voelen stootten. Ik voelde zelfs zijn ballen tegen mijn lipjes klotsen. Lang bleef hij me diep neuken, met steeds tempowisselingen. En weer liet hij me klaar komen. Eerst klaar gelikt en nu klaar geneukt. Heel mijn lichaam trilde en schokte toen ik klaar kwam. En toen was het de beurt aan Kevin. Ik zag aan zijn ogen dat ook hij nu snel zou komen. En ik wilde nu niets liever meer dan dat hij diep in me klaar zou komen. Hij keek me vragend aan alsof hij toestemming wilde hebben dat hij zijn zaad in me zou spuiten. Die zogenaamde toestemming gaf ik door een kleine knik met mijn hoofd. Hij hijgde en kreunde hard. En ja hoor, daar voelde ik de eerste golf sperma diep in mijn kutje gespoten worden. Er leek geen einde aan te komen zoveel sperma hij nu produceerde. De ene na de andere golf spoot hij met kracht in mijn slettenkut. Wat een heerlijk gevoel om weer eens sperma in me te voelen stromen. En zo lekker veel. Ik voelde het in mijn buikje borrelen.

Uitgeput kwam hij op me liggen en me meteen zoenend op de mond. Zijn pik nog in mijn kutje stekend en die ik nu steeds slapper voelde worden. Daarna trok hij hem eruit en een fikse lading geil dreef mee naar buiten. Tussen mijn billen door op zijn matras.

Toen ging hij naast me liggen. Een poos zeiden we niets tegen elkaar. We waren te beduusd over wat er was gebeurd. Ik kroop lekker tegen hem aan en hij deed zijn arm om me heen. We waren allebei moe maar zeer voldaan. Allerlei gedachten schoten weer door mijn hoofd. Maar het liefste wilde ik dat het niet bij deze ene keer zou blijven en dat dit nog een vervolg zou krijgen.

Opeens hoorden we de garagedeur open gaan en ik wist dat het mijn man moest zijn die daar aan kwam. Vlug stond ik op om me snel in de badkamer wat op te frissen. De adrenaline stroomde door mijn lijf. Wat zou er gebeuren als hij er achter zou komen wat Kevin en ik hadden gedaan? Ik moest er niet aan denken. Na me gefatsoeneerd te hebben ging ik naar beneden en deed natuurlijk alsof er niks was gebeurd. Ik begon daarna het eten te maken maar natuurlijk was ik er met mijn hoofd niet bij. Steeds schoot het door mijn hoofd wat er zojuist was voorgevallen. Hoe Kevin me diep had geneukt en in me was klaar gekomen. Het enige wat ik kon hopen was dat Kevin ook had genoten en net als ik ook wilde dat we dit nog vaker zouden doen.

Deze avond werd er niet veel gezegd. We zaten gezamenlijk in de woonkamer. Alex naast mij en Kevin op de andere bank. Steeds keek ik naar Kevin, die me ook steeds glimlachend aankeek. Ik hunkerde naar hem. Ik wilde seks met hem. Wilde hard en diep geneukt worden door Kevin. Telkens als Kevin me aankeek kreeg ik steeds meer het idee dat Kevin ook meer wilde dan deze ene keer. Het liefste zou ik hem nu bespringen en hem zoenen, tongen, strelen.

Maar helaas, het was mijn man Alex die dit verhinderde door zijn aanwezigheid. Toen ik wat te drinken ging halen in de keuken hoorde ik dat Kevin me achterna kwam. Ik ging met mijn rug tegen het aanrecht staan en keek hem liefdevol aan toen hij dicht voor me stond. Hij pakte me vast met zijn handen om mijn middel. Hij boog zijn hoofd en kuste me vol op de mond. Een heftige tongzoen volgde. Dit was voor mij de bevestiging dat ook Kevin meer wilde. Heel even ging zijn hand onder mijn jurkje en streek hij over mijn slipje. Ik voelde meteen alles gloeien en vochtig worden. Hij maakte me weer gek van geiligheid. Lang mocht dit niet duren want anders zou Alex misschien argwaan krijgen.

Alsof er niets was gebeurd kwamen we weer terug de woonkamer in. Ik was zo geil als boter en mijn kutje was alweer behoorlijk nat geworden. Helaas zou er deze avond niks meer gebeuren. Normaal zou Alex nog even naar de kroeg gaan maar het leek wel alsof er de duivel mee speelde omdat hij vandaag niet ging. Maar ιιn ding wist ik zeker, als de gelegenheid zich zou voordoen dan zou ik Kevin letterlijk bespringen en met hem neuken. Uiteindelijk ging ik maar naar bed. Alex en Kevin bleven nog even op.

In slaap komen ging maar moeilijk. Ik kon Kevin maar niet uit mijn gedachten zetten. Ook de geile neukbeurt kwam steeds in mijn gedachten voorbij. Intussen was Alex ook al in bed gekomen. Uiteindelijk lukte het toch in slaap te komen.

Het was zeer vroeg in de morgen toen ik wakker werd. Alex was nog in diepe rust. Het was nog een kleine anderhalf uur voordat zijn wekker zou gaan. Mijn gedachten waren allang weer bij Kevin. Zou hij al wakker zijn? Zou ik stiekem gaan kijken? Ik zou best nog even bij hem willen liggen. Durfde ik dat? Heel zacht en voorzichtig duwde ik de dekens van me af en stapte uit bed, zonder dat Alex er wakker van werd. Zachtjes liep ik de slaapkamer uit gehuld in enkel een satijnen nachtpon met daaronder een rode string. Voor de deur van Kevin's slaapkamer bleef ik staan. Ik durfde niet goed naar binnen te gaan. Misschien zou hij het niet op prijs stellen als ik hem wakker zou maken. Toch ging ik naar binnen. Hij lag daar zo lief onder de dekens. Ik stapte naar zijn bed en deed de dekens opzij en ging naast hem liggen. Hij lag op zijn rug en droeg alleen een short. Ik kroop zacht tegen hem aan en streelde zijn lichaam, zijn gezicht en borstkas en buik. Hij lag zo vredig en stil alsof hij optimaal genoot van mijn strelende vingers. Ik kon me niet echt meer inhouden en ik liet mijn hand nu over zijn short glijden. Ik voelde de bobbel onder mijn handpalm enkel nog bedekt door het dunne stof van zijn short. Met draaiende bewegingen wreef ik over zijn pik. Voelde ik dat nou goed? Werd zijn pik nu groter? Inderdaad, ik droomde niet. Zijn pik werd inderdaad groter. Ik keek nu naar het glimlachende gezicht van Kevin. Ik vroeg of hij wakker was waarop hij me grijnzend aankeek. Intussen was zijn pik naar 'oorlogssterkte' gegroeid en voelde nu hard en dik aan. Ik trok zijn short nu omlaag en keek naar de harde neukstaaf die nu als een speer recht omhoog wees. Ik boog mijn hoofd naar zijn pik toe. Ik begon zijn pik te kussen. Elk plekje raakte ik met mijn tong en lippen. Toen omsloot ik met mijn lippen zijn neukstaaf en begon op en neer te bewegen. Intussen masseerde en kriebelde ik zijn ballen wat een extra lekker gevoel teweeg bracht. Ik voelde zijn hete staaf tussen mijn lippen kloppen. Ik liet Kevin genieten van mijn pijpkunsten. Soms tot aan zijn ballen toe nam ik zijn pik in mijn mond zodat ik 'm zelfs achter in mijn keel voelde. Een techniek die ik me jaren geleden al had aangeleerd en waar je iedere man gek mee kon maken en optimaal kon laten genieten. Ik likte steeds over het gevoeligste plekje vlakbij de paarse eikel. Ik hoorde Kevin hijgen en kreunen en ik hoopte maar dat hij dit niet tι hard zou doen omdat Alex het wel eens kon horen. Hoewel, diep in mijn hart gaf ik daar op dit moment niks meer om. En de gedachte dat hij in de kamer naast ons lag te slapen en ik intussen onze zoon lekker pijpte, maakte het des te opwindender en geiler.

Toen hoorde ik de adem van Kevin stokken. Hij kreunde dat hij ging komen. Ik was natuurlijk ook zo geil geworden dat ik nu zijn sperma in mijn mondje wilde voelen. Ik heb vaak mannen gepijpt in mijn leven maar nog nooit iemand in mijn mond klaar laten komen. Altijd trok ik op tijd terug zodat alles op mijn lijf terecht kwam. Maar dit was anders, nu hier met mijn zoon. Ik wilde hem proeven. En dat gebeurde nu dan ook. Ik voelde de kloppende pik ineens in mijn mondje exploderen. Dikke stralen warme sperma spoot hij met kracht in mijn mond. Altijd had ik het idee dat sperma vies was en klonterig, maar dat bleek allerminst waar te zijn. En daarom slikte ik Kevin's sperma gulzig door. Het smaakte echt heerlijk. Ik moest er wel een beetje aan wennen, maar toen ik de zoetige smaak proefde wilde ik alles doorslikken. Voor het eerst in mijn leven had ik iemand klaar gepijpt en in mijn mond klaar laten komen en dat dit nou net bij en met mijn zoon gebeurde maakte het extra geil. Ik bleef likken en zuigen aan zijn neukstaaf want ik wilde geen druppel verloren laten gaan.

Glimlachend kroop ik weer naast Kevin en hij kuste me op mijn voorhoofd. Zo wilde hij elke dag wel gewekt worden, liet hij me weten. We lachten allebei. Het voelde warm en vertrouwd aan toen ik in zijn armen lag. Ik viel daarna bijna meteen in slaap.

Het was dat Kevin me wakker maakte anders was ik naast hem blijven liggen. Maar elk moment zou de wekker van Alex af kunnen gaan. Met tegenzin nam ik afscheid van Kevin. Na hem eerst nog een vurige tongzoen te hebben gegeven. Toen ik weer op mijn eigen slaapkamer kwam ging juist de wekker af. Pfff net op tijd dus. Alex werd wakker en ik deed alsof ik ook net wakker was en uit bed wilde gaan. Ik stapte vervolgens onder de douche en kleedde me daarna aan. Ondanks dat ik weinig geslapen had mocht ik terug kijken op een lekkere geile nacht. En vanaf nu wist ik zeker dat Kevin en ik hiermee door zouden gaan.

In de weken die volgden kregen Kevin en ik een steeds hechtere en intiemere relatie. Ik deed meer met Kevin samen dan ik ooit, in de jaren dat ik getrouwd ben, met Alex heb gedaan. Kevin zorgde goed voor me en liet me inzien dat ik meer verdiende dan alleen huissloof te zijn. Hij maakte het dat ik me weer echt 'vrouw' ging voelen.

Soms voelde het aan alsof ik met Kevin getrouwd was in plaats van met Alex. Kevin stelt wel belang in hoe mijn dag is geweest. Kevin is romantischer dan Alex. Soms komt hij thuis met een leuk bosje bloemen met een lief kaartje erbij. Nooit meegemaakt met Alex. En het leek alsof de seks ook steeds heftiger en lekkerder werd met Kevin. Elk ogenblik grepen we aan om bij elkaar te zijn. Om elkaar te zoenen of om met elkaar te neuken.

Onze relatie kon nu niet meer als een seksrelatie omschreven worden. Dit ging veel verder dan alleen seks hebben met elkaar. Dit was pure liefde hebben voor elkaar. Ik merkte zelfs dat ik wel eens jaloers werd als hij soms door een meisje van school werd thuis gebracht en ik stiekem zag hoe zij met Kevin probeerde te flirten. Ik werd daar dan onzeker over en vroeg me dan steeds af of Kevin toch liever meisjes had van zijn eigen leeftijd dan een 'oudere' vrouw als zijn eigen moeder. Maar gelukkig stelde Kevin me steeds weer gerust door te zeggen dat ik toch de enige vrouw voor hem was. Dat deed me dan weer goed.

Ook werden we steeds onvoorzichtiger met elkaar. Het was bijna een ritueel om 's morgens een paar uur, voordat Alex uit bed moest, bij Kevin in bed te kruipen om dan hete seks met hem te hebben. Soms dan kleedde ik me in mijn eigen slaapkamer al uit om dan vervolgens naakt naar Kevin te gaan. Soms dan maakte het me niks meer uit als we betrapt zouden worden door Alex. Diep in mijn hart wilde ik misschien wel om betrapt te worden. Ik wilde meer met Kevin. Ik wil Kevin voor mezelf en ik wil zijn partner zijn en niet alleen zijn moeder.

Ik deed nu ook alles voor Kevin. Zorgde dat ik er goed uit zag en dat ik mooie kleren en sexy lingerie droeg. En dat natuurlijk mijn kutje lekker kaal bleef. Ik wilde er gewoon mooi uitzien voor hem. En wat de onvoorzichtigheid betreft. Een keertje, het was net na het avondeten, stond ik aan het aanrecht in de keuken toen Kevin plots achter me kwam staan. Ik schrok ervan maar dat veranderde meteen toen hij me een natte hete tongzoen gaf. Ik droeg deze dag een leuk kort rokje met een blouse en colbertje. Hij pakte me vast bij mijn heupen en drukte mijn kont tegen zijn kruis. Ik voelde, door het dunne stof heen van mijn rokje, zijn harde pik in zijn broek. Ik werd er meteen nat van. Opeens schoven zijn handen onder mijn rokje en trok hij mijn string omlaag. Ik wist meteen wat hij wilde en ging voorover gebukt staan. Een tel later voelde ik zijn harde staaf tussen mijn billen door tegen mijn kutje aan gedrukt worden. Ik was al zo nat dat zijn pik moeiteloos in mijn hete kutje verdween. Weer pakte hij mijn heupen vast en begon nu gestaag zijn pik op en neer te schuiven, telkens diep in mijn kutje. Dit was echt zo spannend omdat Alex nog gewoon in de huiskamer zat, zeer waarschijnlijk tv te kijken. En ik werd intussen geneukt, in de keuken, door mijn eigen zoon mijn eigen minnaar. En het zou zomaar kunnen dat elk moment Alex de keuken in zou komen lopen.

Ik voelde z'n ballen tegen mijn kutje klotsen.

Wat een aangenaam gevoel was. Ineens voelde ik zijn hand via de voorkant tussen mijn benen glijden en wreef hij zacht over mijn klitje. Ik had het niet meer. De spanning en de geiligheid maakte het dat ik snel klaar kwam. Het was dat ik me staande kon houden aan het aanrecht. Ook moest ik me inhouden om niet te gaan gillen van genot. Maar op het zelfde moment dat ik klaar kwam voelde ik dat Kevin ook kwam. Zacht kreunend spoot hij zijn hete zaad diep in mijn kutje. Dit was echt het ultieme genot om samen tegelijk klaar te komen. Dit was echt super. Alex moest eens weten wat er zich nu in de keuken afspeelde. Wat als hij nu binnen zou komen en hij zijn eigen zoon zag hoe die zijn moeder neukte? Met een licht plopgeluid trok Kevin zijn pik uit mijn kutje en ik voelde het geil langs mijn benen omlaag stromen. Ik depte het af met keukenpapier en trok daarna mijn string weer omhoog. Ik draaide me om met mijn gezicht weer naar Kevin toe en kuste hem vol op de mond. Nog even tongen met elkaar en dan weer terug naar de woonkamer alsof er niks gebeurd was. Dit waren echt momenten waar ik echt botergeil van werd. Zo nu en dan een lekker vluggertje is namelijk ook lekker.

En zo'n momenten zouden nog vaak volgen. En steeds gingen we verder en verder. Ik ging zelfs zo nu en dan al meteen naast Kevin en bed liggen. Als Alex goed en wel in slaap was gevallen kroop ik stilletjes uit bed en ging naar Kevin en bracht de nacht verder met hem door. We hadden echt heerlijke en soms ruige seks en onze band werd alsmaar sterker en sterker. En daar kwam bij dat ik steeds minder gevoel kreeg als Alex bij me was, of naast me in bed lag. En dat leek hem niet te deren ook. Hij had niet eens het minste vermoeden van wat er zich speelde tussen Kevin en mij. Vaak sprak ik daar met Kevin over en die troostte me altijd en had ook goede raad voor me. Zo nu en dan zei ik tegen Kevin dat ik liever gewild had dat hij en ik waren getrouwd, dan ik met Alex. Het deed Kevin goed dat te horen uit mijn mond. En ook als ik weer eens twijfelde of Kevin wel bij me zou blijven en niet liever met iemand wilde gaan van zijn leeftijd, dan wuifde hij dat altijd weg.

Ik was, en bleef, 'zijn vrouwtje' zei hij dan.

Maanden gingen voorbij en Kevin en ik voelden ons al een echt getrouwd stelletje. We deden en deelden echt alles met elkaar. Kevin wist van mij dingen die Alex niet eens van me wist. En de seks die we hadden was echt toppie. Ik kon me geen betere minnaar voorstellen als Kevin. De liefde en aandacht die ik van hem kreeg dat had ik in geen jaren zo meegemaakt of zo gevoeld. En we hadden seks op de gekste plekjes. Hebben volgens mij elk plekje in en om het huis gehad. En het deerde ons nauwelijks nog dat Alex thuis was of niet. Als we konden dan neukten we met elkaar.

Het was tegen kerstmis. Alex had al laten weten de kerst door te brengen met zijn familie. Normaal was ik met hem meegegaan maar zijn familie ziet mij nou eenmaal niet zo zitten. Ik ben te min voor hen denk ik. Had de vorige kerst ook ruzie gehad met zijn moeder en daar paste ik nu voor. Maar Alex ging toch, zo liet hij weten. Ik was blij dat Kevin wel thuis bleef bij mij. Hadden we eindelijk een dagje voor ons tweetjes zonder dat we op moesten letten of Alex ons zou betrappen of niet.

Deze 1ste Kerstdag maakte ik me extra mooi voor Kevin. Alex was al vroeg weggegaan naar zijn ouders. Had voor deze gelegenheid iets leuks gekocht om aan te trekken. Een ware verrassing voor Kevin. Had een leuke korte stretchjurk gekocht met een sexy decolletι en een diep uitgesneden rug. Daar onder een sexy lingerie setje. Een vuurrood satijnen string met kant afgewerkt en een bijpassend push-up behaatje. En om het geheel af te maken mooie glanzende zwarte nylonkousen en zwarte pumps met hoge hakjes. Oorbellen in en me opgemaakt en het lievelings parfum op dat Kevin zo graag rook. Ik zag er echt perfect uit en was nu benieuwd naar de reactie van Kevin, hoe hij het zou vinden.

Toen ik beneden kwam om Kevin te laten zien wat ik aan had viel zijn mond open van verbazing. Ik genoot van zijn blik. Keer op keer zei hij dat hij me een mooie vrouw vond en er prachtig uit zag. Steeds weer die verlekkerde blik in zijn ogen deed me goed om te zien. Hier deed ik dit voor. Voor iemand die dit weet te waarderen. Maar ook Kevin zag er lekker uit. Had speciaal hiervoor een smoking gekocht. Een leuke broek met blouse en jasje en een leuk vlinderdasje.

Met open armen kwam hij op me af. Nogmaals vertellend dat ik een mooie vrouw was. Ik bloosde zelfs van al zijn lieve complimentjes. Hij pakte me lekker vast en we begonnen elkaar innig te zoenen. Lang en heet was de tongzoen. Het voelde zo goed om eens lekker ongegeneerd en ongestoord met elkaar te kunnen zoenen en tongen zonder ergens rekening mee te hoeven houden. De dag van tevoren had ik lekker gekookt voor ons tweetjes en dat hoefde ik nu alleen maar op te warmen.

Even later zaten we samen aan tafel en deden ons tegoed aan het heerlijke eten. Ondertussen zoenden we elkaar en flirten we met elkaar. Elkaar proberen op te geilen. Ik had echt de dag van mijn leven, zo heerlijk ontspannen was dit. In mijn hart voelde dit alsof Kevin en ik inderdaad man en vrouw waren. Na het uitgebreide eten namen we naast elkaar plaats op de bank. Ik hing lekker tegen hem aan en hij zijn arm om me heen.

Toen liet hij weten nog een verrassing voor me te hebben. Verbaasd keek ik he aan. Ik moest even een paar minuutjes geduld hebben. Hij ging naar boven en kwam inderdaad na een paar minuten terug. Hij stond voor me en reikte me zijn hand. Ik stond op waarop hij me eerst vol op de mond kuste. Ineens pakte hij me vast en tilde me op. Giechelend liet ik toe wat hij wilde. Ik omarmde zijn nek en hij nam me in zijn armen en nam me mee naar boven.

Daar aangekomen liep hij meteen door naar de badkamer en daar zette hij me weer neer op de grond. Nu was het mijn beurt om verbaasd te kijken. Wow, de hele badkamer was omgetoverd tot ιιn groot romantisch paradijs. Overal brandden kaarsjes en het bad was vol met geurig schuimend water. Ik moest me uitkleden waarbij Kevin me heel graag mee hielp. Ook Kevin stapte uit de kleren. Begerig keek hij me aan toen ik voor hem stond in mijn vuurrode lingerie setje. Ook hier genoot ik weer van. Als een heus model draaide ik me in het rond zodat hij alles goed kon zien. Zijn hand verdween plots tussen mijn benen en wreef hij krachtig over mijn kruisje. Toen haakte hij mijn beha los en trok hij mijn string uit. Ik was blij dat ik vanmorgen nog snel mijn kutje had glad geschoren en stoppelvrij had gemaakt. Toen we allebei naakt waren stapten we in bad. Het water was lekker warm. Tegenover elkaar zittend genoten we van elkaars aanrakingen. Mijn tepels waren hard en gevoelig en staken recht vooruit en werden nu gemasseerd door Kevin's vingertoppen. Onder water gingen mijn handen naar zijn pik. Ook die voelde hard aan en stak ook nu weer recht omhoog. Langzaam bewoog ik de voorhuid op en neer. Ik boog nu mijn hoofd naar hem toe en we begonnen weer lekker geil te tongen. Intussen schoof zijn hand tussen mijn benen en gleed ermee over mijn gladde schaamlippen. Daarbij liet hij meteen een vinger in mijn kutje verdwijnen. Wat een sensatie om onder water gevingerd te worden. Wel een aparte gewaarwording. Ik was snel weer bloedgeil en heet en mijn kutje leek in brand te staan. En wat er toen gebeurde was nog geiler om mee te maken. Hij beval om naar hem toe te kruipen en op 'm te gaan zitten. Ik deed wat hij vroeg en ging op hem zitten. Ik wist meteen wat hij wilde en ik voelde dat hij zijn pik richting mijn grotje stuurde. En daar voelde ik zijn pik ineens in me glijden. Lekker diep in mijn hete kut. Ik bewoog mijn onderlichaam nu heel langzaam op en neer. Onder water geneukt worden was iets heel aparts. Een fijn gevoel wat bijna niet te beschrijven is. Tot op zekere hoogte voel je dat je gewichtsloos bent. Dit zou Alex nooit met me gedaan hebben. Zoiets zou niet eens in hem op komen terwijl een vrouw toch zeker spanning en erotiek en romantiek nodig heeft in haar leven. Iets wat ik van mijn eigen zoon nu volop kreeg. Bij elke haal voelde ik zijn pik heel diep in me glijden. En intussen was er gelegenheid genoeg om elkaar innig te tongen. Dit was echt puur genieten hoor. Dit had ik nooit willen missen.

Verschillende standjes passeerden de revue. Langs achter, of op de rand van het bad zittend lekker lang gelikt worden tot ik een heftig orgasme kreeg. Het was gewoon zo heerlijk om lekker zo ongegeneerd met elkaar bezig te kunnen zijn. Toen we weer bij ons 'eerste' standje kwamen, ik lekker onder water op Kevin's pik zittend, genoot ik weer hoe zijn neukstaaf diep in mijn kutje schoof. Na een paar maal op en neer geschoven te hebben voelde ik hem klaar komen. Mijn god, dit was echt iets heerlijks. Als je kutje onder water wordt volgespoten met hete sperma. En weer spoot hij enkele dikke stralen diep mijn kutje in zodat ik het in mijn buikje voelde borrelen.

Uitgeput boog ik me naar voren met nog steeds op zijn pik zittend. We tongden elkaar. Hij zag hoe erg ik genoot van deze 1e kerstdag. Een dag om nooit meer te vergeten.

Toen ik weer van hem af ging en weer tegenover hem ging zitten stond Kevin op. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar kreeg maar zijn pik was alweer keihard en stond weer recht vooruit. Ik denk dat hij dit net zo geil vond als ik. Hij kwam voor me staan en duwde zijn glimmende pik naar mijn hoofd. Ik opende gewillig mijn mond en hij drukte zijn pik meteen tussen mijn lippen. Langzaam begon ik hem te pijpen op de manier zoals Kevin dat lekker vond. Steeds met mijn tong elk gevoelig plekje rakend om vervolgens zijn pik weer helemaal diep in mijn mond te laten verdwijnen tot achter in mijn keel. Het duurde niet lang of ik zag dat Kevin weer ging komen. Ik begon extra lang over het gevoelige plekje te likken. En ja hoor, ietsje eerder dan ik verwacht had begon hij te spuiten. De eerste golf kwam op mijn wang en kin terecht maar de rest ving ik behendig op met mijn mond. Wat was het weer veel wat er uit zijn pik spoot. Bijna een mond vol en ik slikte alles gulzig door.

Dit was zo geil en zo lekker en we waren zo intens bezig dat we niet eens hoorde hoe de deur van de badkamer opengezwaaid werd. Verschrikte keken we in de boze ogen van mijn man Alex.

We konden nu niks meer verbergen of er ons uit proberen te praten want hij had allang gezien wat er hier gaande was. Mede ook omdat Kevin's sperma nog aan mijn wang en kin kleefde. Scheldend en tierend maakte hij mij uit voor alles wat lelijk was. In zijn ogen was ik een grote hoer en een loeder. Het enige wat hij nog zei, voordat hij naar beneden liep, was dat alles nu voorbij was tussen hem en mij. Diep in mijn hart wist ik natuurlijk dat het al jaren geleden voorbij was tussen hem en mij.

Terwijl Kevin en ik uit bad stapten, en ik het overige sperma wat nog aan mijn kin en wang plakte met een vinger in mijn mond wreef, hoorde ik hoe Alex zijn koffers in aan het pakken was.

In een badjas gehuld stonden Kevin en ik beneden te wachten wat Alex ging doen. Hij tierde en vloekte nog steeds en elke keer liet hij horen dat hij wilde scheiden. Hij was echt door het dolle. Maar gelukkig sprong Kevin voor me in de bres die hem even duidelijk maakte dat hij nooit een echte man voor zijn vrouw was geweest. Kevin maakte hem ook duidelijk dat sinds zijn moeder en hij iets met elkaar hebben ze heel gelukkig is. Alex schrok van deze woorden want dit had hij nooit verwacht. Van de eerste schrik bekomen nam Kevin me in zijn sterke armen. Ik was zo blij dat hij achter me stond en zo voor me op kwam. We spraken af dat we deze Kerst niet door dit voorval zouden laten verpesten. We zouden wel afwachten wat er ging gebeuren. Ondanks dit alles hadden Kevin en ik een hele mooie kerstmis gehad. Eindelijk konden we alles doen wat we wilden zonder er op te hoeven letten of Alex thuis kwam. Eindelijk nooit meer stiekem hoeven doen, hoewel dat wel vaak heel spannend was natuurlijk.

Sinds deze 1ste Kerstdag deel ik mijn bed met Kevin. Het is zo heerlijk om elke avond lekker tegen hem aan te liggen. En we hebben seks wanneer we dat willen en wanneer we er zin in hebben. De scheiding was niet zo heel zwaar. Alex trok voorlopig bij zijn moeder in zodat Kevin en ik het hele huis nu voor ons zelf hebben. Kevin heeft me, tijdens de scheiding, altijd bijgestaan en altijd gesteund en geholpen. Ik ben nu heel gelukkig en ben blij dat ik alles mag en kan delen met Kevin.

Enkele maanden zijn weer voorbij en ik voel me nog steeds de gelukkigste vrouw op aarde. Kevin zorgt goed voor me en ik uiteraard ook voor hem. We leven nu echt als man en vrouw samen en dat doet me goed. Ik ben nu een beetje aan het rondkijken of er niet een mogelijkheid is dat Kevin en ik kunnen trouwen samen. Maar voor zover ik dat na heb kunnen gaan is dat in Nederland niet mogelijk. Maar ik geef niet op want het enige wat ik nu nog zou willen, wat ik diep in mijn hart zou willen, is trouwen met mijn zoon Kevin. In het echt man en vrouw zijn is voor mij de slagroom op de taart. En mocht het hier niet lukken om te trouwen dan gaan we volgende zomer op vakantie naar Las Vegas en dan trouwen we daar.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm