Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Haar ontmaagding moest speciaal moet zijn
Categorie: incest | vrijdag 4 oktober 2013 04:30

Geile afspraakjes

Ik ben Rudy ik werk in de bouw en ben nu 49 jaar. En werk als sinds mijn negentiende bij een bouw bedrijf. Ik heb mezelf opgewerkt tot leidinggevende van bouwprojecten. Ik ben 1.84 meter lang heb een normaal postuur met een buikje. Ik ben kaal en heb blauwe ogen. Ik heb een leuke tweekamer appartement. Ik ben nu een jaar gescheiden we zijn uit elkaar gegroeid. Ik heb een dochter van 19 jaar ze heet Irene ze is enigs kind. Ze woont bij haar moeder en eens in de twee weekenden is ze bij mij. En tijdens de bouwvak is ze ook bij mij, we hebben samen een goede vader dochter relatie met elkaar. Als ze hier is doen we veel filmpje pakken, winkelen, praten en zelfs met haar uitgaan. Ze is 1.78 meter lang ze heeft een atletisch figuur. Ze doet aan tennis en ze is er erg fanatiek in. Ze heeft lang kastanjebruin haar en bruine ogen. Ze heeft mooie borsten cup C daar loopt ze echt wel mee te pronken. Ook ik vind het fijn om ernaar te kijken, ik zie echt wel dat mannen naar haar kijken. Dan kijk ik naar mijn dochter en zie haar dan genieten van alle aandacht.

Gelukkig heeft ze mij ιιn ding beloofd dat haar ontmaagding speciaal moet zijn. Ja, ze is nog maagd en wil op dit moment ook geen vriendje. Het gebeurde een maand geleden Irene zat net in haar auto. Het was die dag slecht weer en ze stond op het erf waar haar moeder woont. Het onweerde toen sloeg de bliksem in die raakte een boom op het erf. En deze viel om op de auto van mijn ex gelukkig zat zij er niet in. Deze was total-loss verklaard de auto van Irene was licht beschadigd. Maar vanaf dat moment was Irene doodsbang voor onweer het heeft daarna nog een keer zwaar geonweerd. Het was toen in de nacht en Irene is bij haar moeder in bed gekropen. Om bij haar te schuilen zo angstig was ze ervoor. Nu was ze weer bij mij, ik had nu bouwvak we deden weer leuke dingen. We zijn zelf nog een dagje samen naar een pretpark gegaan en ook nog een dagje naar de dierentuin. Toen was er een dag dat het de hele dag miezerde we bleven thuis. We maakten thee klaar en namen die en koekjes mee naar de bank. We gingen zitten namen een koekje en een slok van onze thee.

We begonnen te praten mijn ex, haar moeder had een nieuw vriendje gevonden. Mijn ex is 46 en hij is 39, Irene vond hem wel leuk hij was er lief voor haar en vooral voor mijn ex. Ze had het veel over haar vriendinnen en ook over een jonge op school. Ze vond hem wel leuk hij zag haar wel staan maar durfde niets te doen. Ook Irene durfde niet echt goed om op hem af te stappen, ik zei haar dat komt wel. We glimlachten we praten nog even verder daarna gingen we een spelletje spelen. Het werd rond zes uur en we besloten niet te gaan koken maar lekker met zijn tweetjes uit eten te gaan. Maar dan wel luxe we gingen ons omkleden, ik was binnen een kwartier klaar. Ik had een net colbertje met een blouse eronder en spijkerbroek aan en nette schoenen eronder. Na een halfuurtje kwam Irene naar beneden ze had haar, haar in een paardenstaart gedaan. Ze had een lange rode jurk aan haar rug was open je kon alleen haar voeten zien. Ze mooie ring oorbellen in en een zilveren ketting en passen armbandje met in ιιn van hen een klokje. Ze had rode pumps aan en nu ze naast mij stond was ze net zo groot als mij. We gingen weg we reden eerst nog even lang de videotheek daar haalden we nog een filmpje. Daarna gingen we heerlijk eten we hebben daar anderhalf uur gezeten toen gingen we weer naar huis. We gingen thuis nog een filmpje kijken we dronken allebei alcohol zij wijn en ik bier. We hadden ook wat te snabbelen op tafel staan het was een komedie toen de film was afgelopen. Ging ik naar bed Irene ging nog even achter haar laptop zitten. We wensten elkaar een goedenacht rust we kusten elkaar op de wangen.

Ik ging naar boven naar mijn slaapkamer daar heb ik mij uitgekleed en deed een badjas aan. Toen ben ik naar de badkamer gelopen en heb nog lekker even gedoucht. Daarna ben ik weer terug gegaan naar de slaapkamer en ben gaan slapen. Ik was al een paar uur aan het slapen toen ik wakker werd. Het kwam door Irene die kroop bij mij in bed toen merkte ik ook dat het onweerde. Ze vroeg aan mij als ze bij mij mocht liggen totdat het onweer overtrok half slaperig zei ik dat het goed was. Ze kroop dichter tegen mij aan, ik lag op mijn rug en viel weer in slaap. Ik ben die nacht nog ιιn keer wakker geworden het onweerde nog steeds. Irene lag dicht tegen mij aan maar sliep gelukkig wel ik ben toen ook weer in slaap gevallen. In de ochtend werd ik aangenaam wakker gemaakt door Irene. Die lag naakt naast mij en was met mijn stijve pik aan het spelen ze was bezig mij aan het aftrekken. Ik schrok er best wel van en vroeg haar waar ze mee bezig was, ze zei je lag er zo lekker bij ik kon er niet van af blijven. Je hebt ook een heel mooie stijve pik en mooi gladgeschoren en hoe ze met mijn pik bezig was werd ik er wel geil van.

Toen vroeg ze aan mij als ik haar wilde ontmaagden omdat ik al zo geil was. Nam die het over van mijn gezonde verstand en voordat ik het wist had ik al gezegd dat ik dat wel wilde. Ze vroeg aan mij hoe groot mijn pik was ik zei haar, hij is 19 bij 5,5 centimeter. Toen zei ze, die is best wel groot en zal je voorzichtig zijn. Ik zei, ik zal heel voorzichtig zijn maar eerst beginnen we met het voorspel. Waar jij al mee bezig bent en je zult vannacht nog veel meer leren. We keken elkaar geil aan onze monden zochten elkaar en we begonnen te zoenen. Ik liet haar stoppen met het aftrekken aan mijn pik. We stopten even met zoenen toen zei ik haar dat als ze door zou gaan ik klaar ging komen.

Dat wilde ik nog niet ze begreep het en we begonnen weer te zoenen ik stak mijn tong in haar mond. Ik was zo even in haar mond bezig en trok mijn tong weer terug. Die gevolgd werd door haar tong die nu mijn mond in ging ik begon eraan te zuigen. Ik trok haar op mij en zorgde ervoor dat mijn pik tussen haar en mijn buik zat. Toen ze zo lag pakte ik haar bij haar borsten en begon er zachtjes in te kneden. Ze draaide op mij zodat de schacht van mijn pik langs haar poesje wreef. Ik voelde dat ze daar al behoorlijk nat was ze drukte nu nog wat steviger tegen de schacht. Haar lipjes gingen wat verder open en ze schuurde met haar klitje langs mijn schacht. Ze begon heerlijk te kreunen en op haar ritme kneedde ik haar borsten. Ze begon harder te kreunen en kwam heerlijk klaar ze stopte met zoenen en schreeuwde het uit van genot.

Mijn kruis wat nat ze had aardig veel gespoten. Toen haar orgasme was weggeλbd ging ze met haar benen langs mijn heupen zitten. Ze kwam omhoog en ik zei, haar ga met je poesje boven mijn pik zitten. Ze deed dit toen zei ik haar, je kunt nu zo voorzichtig mogelijk jezelf ontmaagden. Ik liet haar borsten los mijn handen zakten naar beneden met mijn duimen deed ik haar lipjes uit elkaar. Haar vocht viel op mijn eikel toen zakte Irene langzaam naar beneden. Mijn eikel raakte haar natte lipjes toen kwam haar grotje langzaam over mijn eikel heen. Die ging er vrij gemakkelijk in omdat ze zo nat was maar ze was superstrak. Ze begon ook te steunen dat het heerlijk aan voelde die dikke eikel in haar. Ik steunde ook dat ze heerlijk strak was ze zakte langzaam verder over mijn pik heen. Totdat ze helemaal mijn pik in haar grotje zat ze keek me geil aan. En ze geil nu ben ik een vrouw ik antwoordde geil terug nog niet helemaal. Ik begon nu zachtjes te stoten doordat kwam Irene iets omhoog en zakte dan weer over mijn pik heen. Ze begreep nu wat ik bedoelde en begon nu zelf wat sneller mij te berijden. Ze begon weer harder te kreunen en steunen haar grotje begon ook strakker om mijn pik te knijpen. Ook ik begon harder te kreunen en te steunen zij voelde mijn pik dikker worden. We kwamen allebei tegelijk klaar elke keer als ik spoot kneep zij samen. Ik spoot wel acht dikke stralen die zij uit mijn pik perste en hard tegen haar baarmoederwand aankwam. Ze bleef maar persen totdat zelf de laatste druppels in haar zaten. Mijn kruis en het matras eronder waren kletsnat Irene had mij nat gespoten. Ze kwam met haar borsten op mijn borstkas liggen, ik voelde haar keiharde tepels tegen mijn tepels aan. Mijn pik verslapte en floepte uit haar grotje toen zei ik haar nu ben je een echte vrouw. Het onweerde nog steeds niet meer zo hard maar je kon het nog wel goed horen. Irene lag nog steeds rustig op mij ze bedankte me voor dat ik die speciale persoon wou zijn. En dat ik haar over haar angsten heen had geholpen ze begon me te tongen. Zo lagen we nog even toen vroeg ze aan mij als ik zin had om te douchen ik antwoordde ja lekker.

We stonden op en liepen naar de badkamer onderweg pakten we nog even een paar handdoeken. In de badkamer deed ik de douche aan snel was deze op temperatuur (thermostaatkraan). We gingen eronder staan en spoelden ons eerst even af en al snel streelden we elkaar. En begonnen elkaar te zoenen en te tongen ik begon door haar, haar te strelen. Irene kon niet van mijn pik afblijven, hij begon in haar handen weer te groeien. Na een tijdje zo met elkaar bezig te zijn stopten we met zoenen. Ik begon haar in haar nek te zoenen mijn handen, zochten haar borsten en begon erover te strelen. Irene begon weer heerlijk te kreunen ze genoot hoe ik met haar bezig was. Ik zakte nu al kussend naar haar borsten en kuste om en om haar borsten. Doordat ik naar haar borsten zakte liet zij mijn pik los die inmiddels ook weer keihard was los. Irene begon me over mijn rug te strelen en ik zoog om en om aan haar stijve tepels. Zo waren we weer een tijdje bezig toen zakte ik al zoenend verder naar beneden. Ik kuste haar buikje en likte haar navel toen kwam ik bij haar gladgeschoren poesje. Haar lipjes waren opgezwollen en stonden ook iets uit elkaar ik kuste erop. Ik drukte mijn tong tussen haar lipjes en begon over haar klitje te likken.

Ze pakte mijn hoofd vast en drukte steviger op haar poesje. Ik likte steviger over haar klit en Irene begon steviger te kreunen en te steunen van genot. Met mijn middelvinger ging ik in haar grotje en begon haar ook te vingeren. Mijn vinger raakte haar G-spot en mijn tong ging ik snel over haar klit heen. Ze kermde het uit van genot en drukte mijn hoofd nog steviger op haar poes. Toen begon ze te schokken en kwam heerlijk klaar door mijn tong en mijn vinger. Op het moment dat ze klaar kwam haalde ik mijn vinger uit haar grotje en zette mijn erop. Ik neukte haar verder met mijn tong en mijn vinger streelde nu over haar klit. Ze spoot weer veel vocht in mijn mond deze was nu ook vermengd met mijn zaad. Dat ik al eerder in haar had gespoten het smaakte heerlijk ze stond met haar rug tegen de muur. Toen haar orgasme was weggeλbd trok ze me omhoog en gaf mij een heerlijke tongzoen. Daarna zei ze geil dat ze nu mij wilde verwennen. Ze zakte al kussend naar mijn tepels en nam ze om en om in haar mond en zoog eraan. Dit deed ze een tijdje en zakte toen ook al kussen en likkend naar mij stijve pik.

Ik leerde haar hoe zij het beste kon pijpen ze was een natuurtalent.

Ze deed het meteen hartstikke goed ik hoefde alles maar ιιn keer uit te leggen. En Irene deed het zelf beter dan hoe ik het uitlegde ze was heerlijk met mijn pik en ballen bezig. Ik stond te kreunen en te steunen van genot hoe ze mij heerlijk verwende. Ik hield het niet meer en kondigde aan dat ik klaar zou komen. Irene begon harder aan mijn pik te zuigen ik begon met mijn knieλn te knikken. En kwam heerlijk klaar in haar mond. Op het moment dat ik begon te spuiten pakte ze mijn ballen vast en begon er zachtjes in te kneden.

Ik spoot drie dikke stralen sperma in haar mond toen trok ik mijn pik uit haar mond. En spoot nog eens drie dikke stralen sperma over haar gezicht heen. Ze slikte het deel in haar mond door en likte rond haar mond het sperma op. Toen trok ik haar omhoog ik gaf haar eerst een heerlijke tongzoen en likte daarna haar gezicht schoon en gaf haar daarna weer een heerlijke tongzoen. Toen we ophielden met zoenen zei Irene dit was geweldig papa nu weet ik wat ik heb gemist. Ik zei haar ja seks is heerlijk en jij bent een natuurtalent. We deden de douche uit en droogden elkaar af en gingen weer naar de slaapkamer.

Het onweerde niet meer toen we in bed gingen liggen we waren allebei nog aardig geil. Irene zakte af naar mijn kruis en nam mijn slappe pik in haar hand en haar andere hand pakte mijn ballen vast. Ze begon ermee te spelen de hand die mijn pik vast had trok mijn velletje naar beneden. Ze kwam met haar tong onder mijn eikel daar waar hij vastzit aan mijn velletje. Nu begon zij daar snel over heen te likken mijn pik schoot snel recht over eind. Toen ze hem keihard had gelikt stopte ze en zei geil zo nu kan hij weer. Ik wil weer geneukt worden, ik ben super geil toen kwam ze weer omhoog. We gingen op ons zij tegen elkaar aan we begonnen te kussen. Irene sloeg een been over mijn benen heen ze pakte tussen haar benen door mijn pik vast. Ze leidde hem tussen haar lipjes naar haar grotje ik drukte hem stevig in haar grotje. Irene begon meteen te steunen en te kreunen ik begon haar sneller te neuken. Ze begon nu nog harder te steunen en kreunen haar grotje kneep nu ook weer heerlijk om mijn pik. Ik had moeite om in haar te stoten zo strak was ze. Ik pakte met een hand haar heupen vast en drukte haar nu ook over mijn pik terwijl ik in haar stootte. Ik stopte met zoenen ik dempte haar niet meer ze schreeuwde het uit van genot. Ik maakte haar nog geiler door in haar oor te fluisteren.

Ja, lieve schat je wordt geneukt door papa!

Je bent papa’s lieve geile meid. Door dit alles kwam ze heftig klaar ik neukte haar stevig door. Ze spoot weer een lading sap langs mijn pik over mijn zak en tegen mijn benen aan. Zo voelde ik drie stralen over mijn zak gaan, ik hield het nog wel een tijd vol. Ik bleef haar door neuken haar orgasme was bezig bij de laatste eindsprint. Toen kreeg ze weer een orgasme ze lag tegen mij aan te schokken haar grotje trok hard samen. Ze spoot weer drie stralen ik kon nu alleen maar mijn pik in haar houden. Ze kneep zo hard dat mijn pik vast zat in haar. Dit had ik nog nooit meegemaakt Dat ik vast zat in een vrouw ik kon geen kant op. Haar orgasme leek wel minuten te duren maar naar veertig seconden ebde deze weg. Ik kon nu pik uit haar halen dat deed ik, hij maakte een plompend geluid toen hij uit haar grotje schoot. Irene lag lekker na te genieten en zei oh dit is echt heerlijk en ik zei haar dit word een speciale nacht voor jou. Ik draaide haar nu op haar andere zij nu lag ze met haar rug naar mij toe. Ik ging wat dichter tegen haar aan liggen en drukte mijn pik op haar kontje. Irene schrok ik stelde haar gerust nee daar ga ik je nog niet nemen. Maar ik ga je zo wel achter lang in je grotje neuken toen begon ik in haar nek te zoenen. Ik zoog zachtjes en likte haar met mijn hand ging ik naar haar poesje. Ik begon er over te strelen en begon boven haar lipjes te tikken. Ik speelde trommeltje met haar klit terwijl ik haar lekker in haar nek zoende. Irene begon weer te steunen en te kreunen en na een tijdje smeekte ze dat ik haar weer ging neuken. Ik leidde mijn pik naar haar grotje en begon haar weer stevig te neuken. Zo neukten we een tijdje ze genoot hoe ik haar zo nam toen stopte ik Irene zei wat doe je nou. Neuk me weer klaar toe nou klaagde ze, ik zei haar dat ze op haar handen en knieλn moest gaan zitten. Nu keek ze weer geil en ging meteen zo zitten, ik kroop achter haar pakte haar bij haar heupen vast.

Mijn pik drukte en trok ik hard in haar grotje dit deed ik zo een tijd lang. Irene kwam daardoor weer een keer klaar ze spoot weer en nu begon ik haar sneller maar minder hard te neuken. Haar orgasme ebde wel weg en ze begon weer op ritme te steunen ik deed met haar mee. Ik begon steeds sneller te neuken toen kwam Irene zo heftig klaar. Ze spoot een harde straal uit haar grotje ze leek wel te plassen maar dat was niet het geval. Ook haar grotje trok zo strak samen dat ik nu alleen maar zachtjes kon stoten. Door dit kwam ik ook klaar ik spoot niet zoveel meer. Maar genoeg om Irene nog verder in extase te brengen. Ze kwam zo vaak klaar dat ze buiten bewustzijn kwam ik zat nu in mijn bewusteloze dochter vast. Gelukkig duurde dit niet lang toen haar grotje ver genoeg ontspande zodat mijn pik eruit floepte. Irene viel op het bed ik steunde nog op het bed mijn pik hing nu in slappe toestand. Ik rolde me naast Irene die er nu heerlijk voldaan lag te slapen. Ik stapte uit bed en tilde haar uit bed en bracht haar naar haar twee-persoonsbed. Ik legde haar daarin en liep nog terug naar mijn kamer. Ik trok het hoeslaken van mijn matras die was doorweekt van haar sappen. Mijn matras was gelukkig niet zo nat maar toch deed ik het raam open en zette het, matras ervoor. Zodat die kon drogen toen ben ik weer naar Irene gegaan en ben bij haar in bed gekropen. Ik ben toen ook nog even heerlijk in slaap gevallen.

We werden allebei tegelijk wakker ik keek in de mooie bruine ogen van mijn dochter. Ze keek mee een beetje vermoeid aan maar begon te glimlachen. Ze zei dat is echt heerlijk zo seks met een man te hebben. Het is nog intensiever dan een tenniswedstrijd en vermoeiender maar wel veel heerlijker. Ik zei haar ja seks is heerlijk en zullen we de rest va de dag lekker rustig aan doen. Daar kon ze het wel mee vinden vooral toen ze naar het toilet moest. Ze liep moeizaam ze was uitgewoond het duurde ook even voordat ze terug was. We hebben die dag niks gedaan ik zat in een fauteuil en Irene lag op de bank. We hebben rond etenstijd eten besteld daarna deden we hetzelfde als die middag maar nu met de televisie aan. We zijn rond twaalf uur naar bed gegaan ik maakte mijn bed op toen ik klaar was. Stond Irene ook weer in mijn kamer ze was naakt ik kleedde me ook uit en we doken het bed in. We hebben nog een keer heerlijk met elkaar geneukt we kwamen tegelijk klaar. Toen zijn we weer gaan slapen. Ze was nog een week bij mij daarna moest ik weer werken. We hebben die week elkaar heerlijk suf geneukt ook deden we nog wel andere leuke dingen. Daarna was de pret uit en was ze weer bij haar moeder en haar aankomende stiefvader. Nu moest ik weer uit kijken naar het weekend dat we weer samen waren.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm