Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Ik heb seks met mijn eigen moeder gehad
Categorie: incest | dinsdag 1 oktober 2013 03:17

Geile afspraakjes

Dit verhaal komt niet zomaar uit mijn duim of eigen fantasie, maar is echt gebeurt afgelopen zondagmiddag, toen ik mijn moeder op haar bed te keer zag gaan met een vette dildo in haar kut. Mijn vader was zoals altijd op zijn voetbalclub, hij is al jaren voorzitter van deze club en daar gaat in het weekend al zijn vrije tijd in, al jaren tot ergernis van mijn moeder. Ik heb nog een oudere zus die sinds een jaar het huis uit is. Mijn naam is Thomas, ik ben 19 jaar en ben automonteur, ik werk in een garage van mijn oom en zit voorlopig nog goed bij mijn ouders thuis, sinds zondag is daar iets bijgekomen waar nu mijn verhaal over gaat, ik heb seks met mijn eigen moeder gehad.

Ik heb al meer dan een jaar verkering met Nienke (18) maar de laatste tijd gaat dat niet echt goed meer tussen ons, ik heb haar al twee weken niet meer gesproken na een behoorlijke heftige ruzie waar ik hier niets over ga zeggen. Ik was zaterdagavond en nacht op stap geweest met mijn vrienden en lag pas om 05.00 uur in mijn mandje, rond 13.00 uur werd ik wakker omdat ik moest pissen. Ik ben mijn bed uitgegaan en toen ik de badkamer bij ons inliep om te plassen hoorde ik al wat uit de slaapkamer van mijn moeder. Toen ik mijn blaas had geleegd en terug liep naar mijn kamer stond de deur van de slaapkamer van mijn ouders op een kier en hoorde ik mijn moeder kreunen en hijgen, nieuwsgierig liep ik naar de deur, ik stond gelijk strak toen ik mijn moeder naakt op haar bed zag liggen,zij lag heftig zichzelf te neuken met een vette dildo die in en uit haar kut ging. Die had ik uiteraard nog nooit gezien en zeker ook nooit verwacht dat zij dit ook deed. Ik bleef naar mijn moeder kijken door de kier van de deur, haar grote dikke tieten deinde op en neer en haar tepels stonden stijf, zelf had ik ook niets aan omdat ik altijd naakt slaap en kreeg er een stijve lul van.

Niet echt de bedoeling natuurlijk om een stijve lul te krijgen van je moeder die intiem met zichzelf bezig is, maar ik was super verbaasd dat zij dit deed en om haar zo te zien. Haar kut was donker behaard en ze ging echt heftig te keer met die dildo in haar kut, ineens hield zij op en keek naar de deur, ze had mijn gezien. Thomas stamelde zij en haalde vlug de dildo uit haar kut en draaide zich op haar buik, om ineens weg te lopen vond ik ook niks en liep haar kamer in, ze keek ook mijn met grote geschrokken ogen aan, op dat moment besefte ik zelf ook dat zij tegen mijn stijve lul aankeek! Wat ben je aan het doen stamelde zij nog steeds? Naar jou aan het kijken zei ik. Het was een gespannen vreemde situatie, ik stond op een paar met bij haar vandaan en mijn moeder voelde zich natuurlijk zwaar betrapt en lullig, ik wist ook niet wat ik verder moest zeggen of doen. Kom even zitten vroeg zij en wees op het bed, ze draaide zich weer om en ik zag haar kutharen glinsteren van het vocht uit haar kut,de dildo lag naast haar op het bed. Sorry Thomas zei ze en begon te huilen, haar schaamte en emoties vlogen eruit, de tranen kwamen uit haar ogen. Ik schaamde mij niet, ik vond het wel geil om mijn moeder zo te zien en deed ook niets om mijn stijve lul voor haar te verbergen.

Mijn moeder is een rijpe vrouw van 40 plus met een lichaam wat niet zo strak meer is en vetrolletjes vertoond op plaatsen waar de meesten vrouwen dat niet echt willen, maar ik vond haar er heel geil uitzien, zeker op dat moment. Haar dikke tieten bungelde lekker heen en weer toen zij rechtop ging zitten en haar tepels waren niet afgezwakt, de meiden waar ik seks mee heb gehad en ook Nienke, hadden geen haar op hun kutje zoals mijn moeder, ik vond het wel geil allemaal wat ik zag. Sorry zei ze weer, ik zag dat ze ook naar mijn stijve lul keek, van je vader hoeft het niet meer zo nodig snikte zij nog steeds. Mam probeerde ik ons gesprekje op gang te houden, ik ben geen klein kind meer en weet heus wel dat ieder mens zijn of haar gevoelens moet bevredigen. Dus als pa er geen zin in heb begrijp ik heus wel dat jij met je zelf speel,zo wat,. Voor mijn geen punt zei ik. Mijn moeder pakte mij vast,trok mijn tegen haar lichaam aan en zei, bedankt voor je begrip en gaf mij een kus op mijn wang. Ik kreeg iets over mij heen van, zou ze meer willen? Ik probeerde het, ik sloeg ook een arm om haar heen, onze lichamen kwamen warm tegen elkaar aan, ik draaide mij zo naar mijn moeder toe, dat mijn stijve lul tegen haar buik kwam. Ze glimlachte, haar tranen namen af, je ben ondeugend Thomas kreeg ik te horen, en geil kwam er ongecontroleerd uit mijn mond. Daarna voelde ik haar hand.

Je bent hard zei ze toen ze mij voorzichtig een beetje begon te masturberen, ik voelde een enorme spanning tussen ons opkomen en stak ook mijn hand tussen haar benen, toen ging het snel. Mijn moeder speelde met mijn lul en ik duwde een vinger in haar kut, dat viel niet tegen, ze was lekker nat en zei er niets van. Ik wil je likken zei ik, gelukkig kreeg ik hier alle ruimte voor van mijn moeder, zij liet mijn lul los, ging weer plat op haar rug liggen en zei dat ik dat dan maar eens moest doen! Dat was voor mij genoeg, ik wist toen zeker dat ze seks met mij wilde en kroop over haar lichaam heen, ik ging haar likken, maar wilde ook gepijpt worden. Toen ik over haar heen lag,had mijn moeder sneller mijn stijve lul in haar mond, dan dat ik voor het eerst haar kut luchtje op snoof en mijn tong haar kut in likte. Ik had verwacht dat zij een grote wijde kut zou hebben,maar dat was helemaal niet zo, ze voelde zelfs nog strakker aan dan Nienke, mijn vriendin.

Ik werd gek zoals mijn moeder mij lag te pijpen.

Ze likte vrij wilt langs mijn lul en ballen en zoog hem dan weer hard haar mond in, ze pijpte mij heel geil. Haar kutje werd nog wat natte en ik zoog lekker stevig op haar grote klit, daar was ze heel gevoelig merkte ik al snel, ze begon steeds harder te kreunen en kwam heel snel klaar, vond ik!

Ik bleef op mijn moeder liggen, ze lag mij zo geil te pijpen en met mijn lul te spelen dat ik nog niet van haar af wilde gaan, ik bekeek haar geile openstaande zeiknatte kutje en dacht, die ga ik goed neuken. Alleen al dat kut haar, dat vond ik minder, ik vind een kaal kutje er mooier en frisse uitzien, maar mijn moeder heb mij beloofd dat ik eerdaags haar kutje mag scheren. Ik begon haar lekker te vingeren met twee vingers in haar bolle snee, ik werd wel onrustig toen ik voelde dat het niet meer zolang zou duren, dat ik klaar ging komen. Maar zij lag ook als een wilde te draaien met haar grote kont in het matras gedrukt, ik vingerde haar schijnbaar goed. Tussen haar benen knorde ik dat ik ging klaarkomen, wil je in mijn mond klaarkomen vroeg ze? Dat mag jij beslissen zei ik, nog voor mijn moeder wat kon zeggen begon ik al te spuiten, ik was gewoon te geil om mij nog even in te kunnen houden. Het voelde aan of ik bleef spuiten, ze slikte alles echt in en lag daarbij als een gek met haar kutje te kronkelen op mijn vingers in diep in haar kutje. Ik voelde en zag aan haar lichaamsreactie dat zij ook weer klaar kwam, ik was daar best trots op en kreeg er een geweldige kick van om te zien en te voelen hoe geil mijn moeder nog was op haar leeftijd, ik had daar nooit over nagedacht.

Ik was ook super lekker klaargekomen in haar mond en zei ook tegen mijn moeder dat ik nog nooit zo lekker was gepijpt, ze zei dat wij aan het grotere werk moesten beginnen en vroeg of ik ook met haar wilde neuken? Ja natuurlijk wilde ik dat en kroop van haar lichaam af, mijn lul stond nog steeds snoeihard en mijn moeder lachte tegen mij, lekker ben je zei ze. Ik zeg het eerlijk, ik werd even heel onzeker en nerveus toen ik weer bovenop mijn moeder ging liggen, ik drukte mijn gezicht om mijn onzekerheid een beetje voor haar te verbergen tussen haar grote warme tieten. Mijn moeder was het zelf die daarna mijn stijve lul beet pakte en bij haar naar binnen begeleide, haar natte kutje zoog makkelijk mijn lul naar binnen en ik ben al zeg ik het zelf, niet klein geschapen met bijna 20 centimeter. Neuk me hoorde ik haar bijna smeken met aan weerskanten haar grote tieten op mijn oren gedrukt, ik begon op haar stijve tepels te zuigen en haar te neuken, of zij mij, want ze ging al gelijk goed te keer met haar kutje om mijn lul gedrukt. Ik stoten hard in haar overheerlijke kutje en voelde wel het verschil met Nienke.

Mijn moeder neukte vanaf het begin gelijk al lekker mee.

Ze wilde dat ik op haar tepels zoog en vroeg zelfs of ik er ook niet al te hard in wilde bijten, ik vond het allemaal best en deed graag waar mijn moeder om vroeg,ik neukte haar daarbij zo hard ik kon. Haar ogen straalde licht en ze moedigde mij steeds aan, ik deed goed en ze voelde mijn lul zo lekker diep in haar kutje kreunde zij, ook kreeg ik te horen dat mijn vader haar al maanden niet meer had aangeraakt. Ik voelde haar handen om mijn billen, zij trok mij zo steeds weer diep haar kutje in, maar toen ik haar een tongzoen wilde geven zei ze dat ze dat niet wilde, ik had haar best graag willen tongen.

Ik zag haar ogen wegdraaien en voelde haar kutje aanspannen, ik ga weer klaarkomen hijgde zij, dat gebeurde ook en ik kon mezelf nog maar net inhouden toen zij klaar kwam. Ik trok mij even terug uit haar kutje,er sijpelde veel kut vocht uit haar kutje op het dekbed maar dat leek haar niet te deren. Mijn lul glom helemaal van haar vocht en mijn eikel was een beetje rood geworden van het harde en snelle neuken wat ik haar had gedaan, ze zag mijn lul en wilde mij weer even pijpen. Ik was relax en lag er naar te kijken hoe zij met mijn lul in haar handen en mond speelde, ze trok lekker hard aan mijn ballen en zetten steeds meer spanning op mijn eikel, ik vond het super geil van haar.

Mama lag op haar zij mij te pijpen, ik kom het niet laten om een beetje in haar billen te knijpen en streelde daarbij haar natte kutje, toen ik probeerde om een vinger in haar kontje te duwen, veerde zij even op en zei dat ze dat niet wilde, vlug haalde ik dan ook maar mijn hand daar weg. Ik dacht erover na, ze was vast nog nooit door mijn ouwe heer in haar reet geneukt, ik had het wel gewild op dat moment. Maar het liep anders toen ik mijn niet meer in kon houden van het pijpen zoals zij dit deed, toen ik voor de tweede keer binnen korte tijd klaar kwam trok zij snel haar mond van mijn lul af en richten mijn lul op haar tieten, die ik toen toch nog wel met een behoorlijke lading onder spoot. Ik lag te kijken hoe zij mijn sperma over haar tieten uit wreef en een beetje van haar hand oplikte, ook dit vond ik super geil van haar. Daarna was het wel even genoeg voor mijn moeder, ze wilde nog even samen een sigaretje roken op het bed, wat zij anders nooit doet in haar slaapkamer.

Het ging haar er waarschijnlijk om, om nog even met mijn te praten over wat wij hadden gedaan. Ze vertelde mij dat ze qua seks niet zo veel meer verwachten van mijn vader, dat ze daarom uit pure behoefte en frustratie daarover de laatste tijd regelmatig zichzelf bevredigde als mijn vader op de club is of als er overdag niemand thuis is, ik zei dat ik haar wel begreep en het normaal vond als zij die behoefte had, om dat te doen. Het klonk als muziek in mijn oren toen ze zei dat wat wij nu hadden gedaan wat haar betreft wel een vervolg kon hebben, mits ik hier nooit met iemand over zou praten. Ik beloofde mijn moeder dat natuurlijk en daar hou ik mij ook aan, behalve dan dat ik het niet kon laten om ons seksavontuur van zondag toch hier zo anoniem mogelijk te schrijven. Zij weet dit niet. Ik kijk nu elke dag super geil uit naar het aankomende weekend als mijn vader weer naar zijn club is, ze heeft mij beloofd dat ik dan haar kutje mag scheren en ze weer seks met mij wil hebben.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm