Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Verboden seks maar wel lekker
Categorie: incest | maandag 30 september 2013 05:15

Geile afspraakjes

Mijn naam is John (45), altijd vrijgezel gebleven, voor sex aangewezen op masturbatie, hoeren, en een heel enkele keer een one-nightstand. Ik woon in een middel grote stad, in een zit-/slaapkamer. Het was vrijdagavond rond 23 uur, ik zat rustig TV te kijken. Daar werd gebeld op mijn gsm. Het was mijn zus Agnes (49), ze was naar een voorstelling in de schouwburg geweest, en haar man Toon (51) zou haar ophalen, maar zijn auto wilde niet starten bij hun huis en zou meer dan een een uur duren voor dat de wegenwacht (woonplaatsservice) daar kon zijn. Ze stond al buiten bij de schouwburg en iedereen was daar al weg. Ze vroeg of ze bij mij mocht wachten, ik woonde vlakbij en ze kreeg het koud want ze had geen jas bij zich. Natuurlijk vond ik het goed, en na een paar minuten ging de bel. Daar was Agnes. Wat een stuk eigenlijk voor haar leeftijd, lang donkerbruin, geverfd, stijl haar. Ze is ongeveer 1m75, slank (maar niet echt dun), grote tieten. Ze was keurig gekleed: zwarte rok tot net boven de knie, mooi witte blouse, zwart colbertje, en zwarte pumps. En lekkere bruine blote benen.

Hoe was de voorstelling, vroeg ik. Ze vertelde over het interessante toneelstuk. Daarna ging het over ons dagelijks leven. Alles ging zijn gangetje. Tot dat het over haar kinderen ging Suzan (18) en Bas (16). Suzan was al vroeg sexueel actief en wisselde vaak van vriendje en ging nog vaker vreemd. Toon en zij hadden moeite met haar gedrag, maar konden er niets aan veranderen, en het bleef natuurlijk altijd hun dochter. Ze bleven wel bij haar aandringen het veilig te doen. Dat vreemdgaan heeft ze toch niet van jou Agnes, zei ik (Ze is al 27 jaar met Toon getrouwd). Een heel enkele keer is het wel gebeurt, vertrouwde ze toe, maar ik heb Toon nooit verteld, wat niet weet, wat niet deert. En Toon dan, vroeg ik nieuwsgierig.

Ik denk van niet, hou hem wel in de peiling, maar wie weet. Maar afgelopen dinsdag, hoorde ik vreemd geluid op de kamer van Bas. Ik deed de op een kier, en wat ik toen zag: Suzan zat boven op Bas, beiden poedelnaakt en gingen te keer als wilden. Bas kneep haar tieten er bijna af, zei Agnes. Ik wist niet wat ik moest doen, heb de deur stilletjes weer dicht gedaan, en heb later gedaan of mijn neus bloedde. En tegen Toon heb ik ook niets gezegd.

Tsja, zei ik, moeilijk als er maar niet zwanger van is geworden. Nee, zei Agnes, Suzan is aan de Pil en heb later in de prullenbak een gebruikt condoom gevonden. Heb je er vroeger weleens aan gedacht om het mij te doen, giechelde Agnes geil. Nee, zei ik, je bent hartstikke mooi en leuk, maar ik heb gehoord dat mensen, die met elkaar opgroeien, elkaar niet seksueel aantrekkelijk vinden, een natuurlijke afweer tegen inteelt, maar je ziet er zijn altijd wel uitzonderingen. Met jou had ik ook nooit behoefte, zei Agnes. Maar ik vind je er nu aantrekkelijk uit zien, zei ik. Agnes begon nu heel geil te lachen!!!

Mijn gsm ging over: Toon, de auto kon nu niet worden gemaakt, de wegenwacht had niet de juiste onderdelen bij zich, kun jij Agnes niet even brengen. Nee, zei ik heb teveel gedronken, maar ik slaap wel op de bank, kan Agnes in mijn bed, breng ze morgen vroeg wel. Okido, zei Toon. Ik vertelde het Agnes, die vond het een prima oplossing en vroeg of ze een lang T-shirt als nachthemd mocht, ze bleek altijd een tandenborstel in haar tasje te hebben.

Ik pakte een heel lang shirt, dat ze als nachtpon kon gebruiken. Ze deed haar colbert uit, toen haar rok, ze droeg een normale rode dames slip. Haar blouse ging uit, een prachtige rode BH kwam te voorschijn, waar haar grote tieten prachtig in uitkwamen. Ik begon een beetje geil te worden. Ik doe de BH gewoon af, zei ze, je hebt ze vaker gezien. (Ja, dat was vroeger, zo'n 30 jaar geleden) Ademloos keek naar haar prachtige witte joekels (ik denk groter dan DD) en de rest van haar prachtig gebruinde lichaam. Ineens had ik een erectie. Dan deed ze het T-shirt aan( het kon door gaan voor mini-jurkje) en toen... deed ze het slipje uit, de erectie werd steviger. Jammer genoeg kon ik haar kut niet zien. Ze deed nu de haar pumps ook uit, door dat ze die nog aan had, was het uit-en aankleden nog geiler geweest. Ze ging naar de douche om tanden te poetsen. Ik kleedde me uit, ik sliep meestal naakt maar besloot nu de onderbroek aan te houden ivm met mijn erectie en de privacy van Agnes. Het duurde lang voor dat ze van de douche kwam, luisterde aan de deur, volgens mij was ze aan het vingeren, hoorde haar klaarkomen. Snel ging ik een laken pakken, om onder te liggen op de bank. Agnes zei: het bed is breed genoeg, kom er maar bij liggen, je hoeft niet op de bank. Hoewel ik wist dat het misschien fout zou gaan, deed ik het toch.

Weltrusten, kusje op elkaars wang.

Agnes deed nog even de oorbellen, armband, horloge en halskettinkje af. We gingen nu liggen, praten nog wat over koetjes en kalfjes. Voelde me erg geil. Was in slaap gevallen, en werd wakker we lagen ongeveer lepeltje lepeltje. Mijn lul tegen haar kont, hij was nog steeds hard. Ik wist niet of Agnes nu sliep of niet. Voorzichtig reed met mijn lul tegen, haar kont, ze kreunde zachtjes. Deed me handen onder haar T-shirt wreef eerst over haar buik en ging toen voorzichtig haar tieten masseren onder tussen bleef ik tegen haar kont rijden, Blijkbaar vond ze het wel prettig, want ze begon steeds harder te kreunen. Toen merkte ik dat ze aan het vingeren was, ze kwam al snel klaar met gilletje, haar lichaam schokte. Ik voelde nu in haar kut en ze begon zwaarder te ademen. Ik beroerde ook haar klitje, eerst een gilletje en toen nog harder gekreun. Ik voelde dat ze zeik nat was. Ik kuste haar teder in de nek en zei daarna, geil lief zusje mag ik in je.

Oja, zei ze, neuk me broertje!

Ik bleef achter haar op de zij liggen en deed mijn lul achter langs in haar kut. Deed hem er teder in, begon langzaam te neuken, voerde het tempo langzaam op. Wat was ik geil, in mijn eigen zus, had ik voor vanavond eigenlijk nog nooit aan gedacht. Ik pakte haar tieten weer in mijn handen, kneep eerst zachtjes en later steeds harder, en voerde het tempo nog meer op. Ik voelde haar terug neuken, heerlijk. Haar gekreun werd steeds luider en en ik begon ook steeds meer geluid te maken.

Harde gil van Agnes, haar hele lichaam schokte, daarna heerlijk tevreden gekreun. Vlak daarop een oerkreet van mij, mijn mannen nectar spoot ik in Agnes, in dikke stralen. Het gevoel in mijn eikel was onbeschrijfelijk lekker, mijn lichaam schokte ook van genot. Heerlijk, wat lekker, dat was nog eens klaarkomen. Zachtjes kreunend bleef ik Agnes zachtjes neuken, zoende teder in haar nek. Ik haalde mij lul uit haar, was half-slap geworden. We gaven elkaar een lange tongzoen. Toen moest Agnes, naar de WC, toen ze er naar toe liep zag ik mijn sperma langs haar benen druipen, wat geil. Bij haar terug komst kroop ze tegen me aan en zei, dit was hartstikke fout, maar heel lekker en nog geiler. Laten we afspreken dit was voor 1 keertje, we praten er met niemand over, en tsja, als er nog een keer zo'n situatie voordoet, zeg nooit nooit. Ben je het er mee eens, John.

Ja, hoor zusje, zei ik, ik vond erg lekker en zeer geil. Gaf haar een tongzoen. We gingen slapen, lekker tegen elkaar en nagenieten. De volgende morgen hoorde ik de douche, Agnes stond er waarschijnlijk onder. Ik bracht haar een handdoek(even snel achter de deur heen, zonder te kijken). Zette koffie. Ondertussen was Agnes klaar en kwam poedelnaakt in de kamer(Voor het eerst zag ik nu haar glad geschoren kutje, had het al wel gevoeld en er in gezeten, maar had het nog niet gezien omdat het lange T-shirt dat niet toeliet). Sorry, zei ze maar mijn kleren liggen nog hier. Begrijp, zei ik. Deed koffie in, ondertussen kleedde Agnes zich aan. Toen de koffie op was, ging ik onder douche en Agnes maakte zich op. In de auto praatten we eerst over koetjes en kalfjes, maar toen zei Agnes, ik heb wel een probleem, Toon is gesteriliseerd, hij spuit alleen poeder. Daarom ben ben ik niet aan de pil, heb altijd condooms bij me voor noodgevallen, maar vannacht kwam het zo onverwacht, ik was zo geil dat ik het heb laten gebeuren.

Ik zei, kun met je 49 jaar nog zwanger worden dan. Ik denk wel, want ben geloof ik nog niet in de overgang en hoe ouder je bent, hoe meer kans op gehandicapt kind, en bij een incest kind heb je daar ook veel kans op. En bovendien hoe vertel ik het Toon en bovendien wil ik geen kind meer. Op jou leeftijd is de kans op zwangerschap toch heel klein. Ja, maar ik neem het risico niet, zei Agnes. Dat snap ik, zei ik. Straks, maar even naar de huisartspost, want me eigen huisarts is er niet op zaterdag, zei Agnes. Dat is vervelend, zei ik. O, nee, zei Agnes altijd wanneer ik, bij hem kom, moet ik zoveel mogelijk uitdoen, en wil heel vaak borst- en/of inwendig onderzoek. En bij een inwendig onderzoek bij hem kom ik wel 3-maal klaar. O, wat vervelend voor je, zei ik. Agnes begon nu heel geil te lachen.

Bij Agnes thuis dronken we even koffie en aten een broodje. De auto was alweer gemaakt, de monteur van de garage was al langs geweest. We lieten niets aan Toon en de kinderen merken wat er gebeurt was die nacht. Ik bekeek Suzan met extra aandacht, inderdaad een geile spetter, dacht ik. IK bel even de huisartspost, zei Agnes tegen Toon, heb al een paar dagen last van stekende pijn in mijn buik, eerst niet zo erg maar vanmorgen veel erger.(mooi smoesje dacht ik) Agnes kon gelijk komen. Moet ik mee, zei Toon. Nee, hoor zei Agnes. Ik ging ook gelijk weg en samen liepen we naar de auto"s. Bedankt voor de geile nacht, zei ik en kneep in haar tiet en gaf haar een tongzoen. Jij ook, zei ze daarna, en lachte geil. Daarna ik naar huis en Agnes naar de dokter(daar moest ze natuurlijk wel met de billen bloot en het echte verhaal vertellen. Had een beetje medelijden met haar).

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm