Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Dans en toneellessen met mijn moeder
Categorie: incest | vrijdag 27 september 2013 01:44

Geile afspraakjes

Mijn moeder had zich van mijn vader laten scheiden, jaren geleden en sinds die tijd waren we op elkaar aangewezen. Ze was een erg attractieve vrouw van 35 jaar en ik was amper 16 toen we besloten wat meer te genieten en enkele dingen samen te gaan doen. Om de kerk in het midden te houden en om ervoor te zorgen dat iedereen aan zijn trekken kwam besloten we dat we elk een hobby zouden kiezen en dat de andere zou meedoen. Door haar werk en mijn school zagen we elkaar dikwijls pas 's avonds en we wilden wat meer quality time samen doorbrengen. Ik koos resoluut voor het amateurtoneel, iets wat ik al enkele jaren wou doen, ma koos voor danslessen, voornamelijk moderne dansen, iets waar zij al jaren van droomde. Om het iets spannender te maken besloten we ook nergens te vertellen dat we elkaar kenden. Mama had schrik dat ze ons bij het toneel bepaalde rollen niet zouden geven als ze wisten dat we moeder en zoon waren en omgekeerd had ze schrik dat we op de dansschool altijd zouden moeten samen dansen. We vonden algauw de nodige gezelschappen en schreven ons alle twee apart in, ik onder onze naam en moeder onder haar meisjesnaam. De eerste lessen in de dansschool waren hilarisch,de toneelschool zou pas enkele weken later beginnen, en dus konden we ons in het begin concentreren op de danspassen. Ma kreeg een stijve hark als danspartner, een sukkel die geen enkel gevoel voor ritme had en mijn moeders tenen regelmatig folterde. Ze schoten niet op terwijl ik een vrolijke jonge deerne als partner kreeg. ze was lelijk als de nacht maar dansen kon ze, toegegeven, en dus leerde ik met rasse schreden en dreigde zelf snel naar een gevorderdere klas te worden gestuurd. Ma zag dat niet echt zitten omdat we dan elk op andere dagen zouden moeten dansen en we dan wederom niet samen zouden zijn.

"Verdomme, verdomme, sukkel dat hij is." Ze zat in de stoel en was nog steeds boos. Ze lag met haar voeten op de tafel en keek vol afschuw naar haar blauwe tenen. "Wat een eikel. Zoveel plaats naast mijn voeten en toch slaagt onze houten klaas erin er steeds op te trappen." Ik schoot in een lach en de aanstekelijkheid ervan deed haar ook lachen. "'T is toch waar. Verdomme ik had beter met jou kunnen dansen." "Kelly kan dansen, toegegeven maar 't is toch ook moeders mooiste niet." Weer schoten we in een lachbui en de tranen rolden over onze wangen. "Straks steken ze jou bij de gevorderden en als het zo doorgaat dans ik binnen 20 jaar nog bij de beginnelingen." Ze zei het op zo'n geforceerde triestige manier dat we brulden van het lachen.

"Stop ermee ma, ik kan niet meer. Mijn kaken en mijn buik doen pijn van het lachen." "Of wel begin ik vanaf volgende keer slechter te dansen ofwel moet jij een beetje beter worden." Ze keek me niet volgend aan. "Ofwel dans ik slechter en dan wordt ik niet naar de gevorderden gestuurd, ofwel dans jij beter en worden we samen verzet." probeerde ik nog een keer. "En hoe denk je dat ik beter kan dansen als ik met die verdomde bezemsteel moet dansen?" "Oefenen hι ma. Oefenen." "Alleen?" "Als je wil zal ik met je mee oefenen, elke avond een uurtje of zo, dan haal je snel in." "En toneel?"

We waren inderdaad al enkele weken verder en ook de toneelklassen waren begonnen. Ons eerste stuk waarin we zouden spelen was pas volgend jaar maar we begonnen nu al onze rol te leren. Het stuk ging over een casanova, welke rol ik trouwens niet ging spelen, die de vrouwen verleidde en nadien beroofde en over zijn zoontje, de rol welke ik wel ging spelen. De man, al wat ouder en minder succesvol bij de dames had graag zijn levenswijsheid doorgegeven aan zijn zoon die nog mooi en jong was en dus leerde hij me de vrouwen te behagen. Mijn moeder speelde de rol van ιιn dezer dames, gelukkig voor ons was het geen dame die ik moest verleiden. "Dat oefenen we dan 's zaterdags na de dansles. Dan hebben we al gedanst en dan zal het oefenen van onze rol een welkome afleiding zijn."

Mijn moeder keek me nadenkend aan en knikte instemmend. Ze was erg mooi, zoals gezegd amper 36, ze mat 1.56m en woog om en bij de 45Kg. Klein maar fijn met de juiste proporties, een slanke leest en fraaie welgevormde benen en kuiten. Ze droeg, waarschijnlijk omdat ze zo klein was, altijd hoge hakken en dat deed haar benen nog seksier uitkomen. Ik had er nooit op gelet maar sinds de dansschool kwam daar verandering in. Ik genoot ervan haar te zien dansen, vooral ook omdat de aard van de dansen vroeg om nette kleedjes of korte rokjes. Sommige leerlingen hadden beslist niet het figuur daarvoor maar zij wel. Menig keer tijdens het dansen had ze moeten draaien en meerdere keren had ik haar slipje gezien toen haar rokje of kleedje opvloog.

De dag na ons gesprek begonnen we met de oefensessies. Ik had me een mouwloos T-shirt aangedaan en een lange joggingbroek. Eιn ding wisten we al zeker. Ons te warm kleden zou niet werken want door de intensiteit van het dansen kwam je algauw in het zweten. Ma had een zwart maillot aan, een beetje zoals een badpak en had er ook een joggingbroek over. Natuurlijk hadden we thuis al de muziek en tot mijn verbazing vlotte het erg goed. Ze draaide vlot aan de hand, lag perfect in mijn arm en schoof gewillig tegen me aan wanneer het moest. Na 30 minuten hard labeur namen we een korte pauze en haalde ik ons iets te drinken uit de keuken. Ondertussen ging ma even naar het kleinste kamertje en toen ze terug naar beneden kwam had ze geen joggingbroek meer aan. Ze zag rood van inspanning en blies luidop. "Veel te warm hier in de living. Deze maillot moet volstaan, die broek is moordend. Hoe is het met jou?" Ik haalde mijn schouders op en zei dat het wel ging. We dronken wat, tegenover elkaar zittend en ondertussen nam ik ruim de tijd om haar eens goed te bekijken. Ze zag er uit om te stelen en haar blote benen en het nauwsluitende maillot deden mijn bloed iets sneller slaan. Toch wist ik me te beheersen en dansten we nog een half uur voordat we de sessie stopten met de woorden dat er morgen nog een dag was. Het was midden augustus, en de temperaturen overdag haalden gemakkelijk 30 graden met als gevolg dat het 's avonds niet genoeg afkoelde. Niet lang na het begin van onze tweede sessie vlogen ons beider joggingbroeken in een hoek en dansten we iets frisser gekleed verder. Ik had een korte short aan, ma nog steeds het zwarte maillootje. Onze benen, allebei naakt, raakten elkaar onvermijdelijk en bij sommige bewegingen, als we iets door onze knieλn moesten zakken raakten mijn benen ook haar kruis of raakte zij met haar been mijn geslachtsdeel. Dat samen met de muziek en het wijntje dat we vooraf hadden genuttigd maakte dat ik langzaam aan opnieuw opgewonden raakte en dat was algauw te zien in de spannende short. Ik probeerde het wel te verstoppen maar elke danser weet dat zoiets tijdens het dansen onmogelijk is en dra had ook mijn moeder door dat er iets begon te groeien. Eerst liet ze niets merken maar toen ik me almaar meer van haar verwijderde en almaar meer probeerde me weg te draaien kon ze niet langer zwijgen.

"Jan, ik geloof dat je een probleem hebt." Ze zei het kalm, zonder enige schroom.

"Euh, wel, euh...." "Geeft toch niets. Dat is perfect normaal voor je ouderdom. Fysiek contact, de warmte, onze lichamen die elkaar regelmatig raken. Maar zo kunnen we niet dansen. Ofwel ga je even naar boven en zorg je ervoor dat het probleem verdwijnt, ofwel dans je verder maar dans je zoals het hoort." Het idee om naar boven te gaan en ervoor te zorgen leek me helemaal niet goed. Zij zou weten dat ik boven aan het masturberen was en die gedachte zou het me moeilijk maken. Door dansen dan maar en op mijn tanden bijten. Ik nam haar in mijn armen en begon opnieuw te dansen, ze keek me even aan, glimlachte en volgde. De volgende 20 minuten raakte ze me nog meerdere keren op mijn gevoelige plek en ondanks haar gezegde draaide ik toch nog regelmatig weg.

Ze merkte het maar zweeg en zo verliep onze trainingssessie toch nog enigszins normaal. De volgende avond begonnen we al onmiddellijk zonder jogging. Haar maillot was echter in de was, te bezweet, en dus droeg ze een gewoon badpak. Het was iets hoger uitgesneden op de heupen en de stof was iets lichter maar voor de rest scheelde het weinig of niets. Mijn short was eveneens in de was en ik droeg, uit pure onmacht omdat ik niets anders had, mijn minuscule zwembroek. De muziek begon, en wij begonnen. zacht draaide ze mee in mijn armen, rustig voerden we onze bewegingen uiterst getrouw uit maar toen we weer aan het erg lichamelijke begonnen kwam mijn erectie terug. Ik was wat opgehitst door de aanrakingen, de zachte stof waarin haar borsten zich veel duidelijker aftekenden en ik zelf haar tepels kon onderscheiden. Het kleine broekje spande enorm en bij sommige bewegingen kreeg ik zelfs echte pijnscheuten tot bij een plotse beweging de pijn verdween. Ik haalde opgelucht adem en kreeg weer plezier in het dansen maar toen we op een bepaald moment enkele stappen van elkaar stonden kreeg mijn moeder het in de gaten. Zonder dat ik het besefte had mijn erectie zich en weg naar buiten gezocht en nu stak het kopje duidelijk boven dan rand van mijn zwembroek uit. Daarom was de druk plots weggeweest en ik had het niet gemerkt.

"Jan, zo gaat dat niet. Ga naar boven en zorg voor je probleem. Ik wacht wel." Ik wou tegenspreken maar mijn penis terug in mijn broekje plooien zou de druk terug brengen en die pijn leek me ook niet houdbaar dus haastte ik mij met een knalrode kop naar boven. Het duurde wel zeker 15 minuten voordat ik mezelf tot een hoogtepunt kon brengen, denkend aan mijn moeder die beneden stond te wachten en die wist waar ik mee bezig was. Het ging moeizaam maar de gedachte aan haar borsten en zachte benen hielp net genoeg om er te geraken. Het pijnlijkste deel moest echter nog komen. Ik moest terug naar beneden en haar terug aankijken. "Veel beter zo jongen" zie ze naar mijn kruis starend. "Je hebt er je tijd voor genomen." "Sorry ma, maar het ging niet zo vlot. Je begrijpt......", ik keek langs haar door, met rode wangen van schaamte. "Omdat ik hier beneden weet wat jij boven uitvoert?" Ik knikte.

"Dat is ook omdat het de eerste keer is, morgen gaat dat al veel beter." "Ik hoop dat dat morgen niet nodig zal zijn." antwoordde ik resoluut maar de volgende dag en de vele daarop volgende dagen was het wel nodig. Een tijdje ging het vlotter maar na een paar dagen begon het moeilijker te gaan en moest ik me mijn moeder al helemaal naakt voorstellen om een orgasme te krijgen. Ook zij merkte dat ik steeds langer wegbleef en het was slechts een kwestie van tijd voordat ze er een opmerking zou over maken. "Het gaat moeilijk de laatste dagen." begon ze. Het was weer eens zover en mijn erectie stak duidelijk af in mijn te kleine zwembroek. "Sorry" "Je blijft almaar langer boven. Ik weet ondertussen al wel wat je daar uitspookt, voor mij hoef je niet naar boven, misschien gaat het beter als je het hier beneden doet." Ik keek haar niet begrijpend aan.

"Waar denk je aan terwijl je je masturbeert? Aan mij?"

Ze zei het wederom kalm en verwachte een eerlijk antwoord. Eigenlijk wist ze het al. "Ja, tijdens het dansen voel ik regelmatig je lichaam en als je begint te zweten kan ik duidelijk je borsten door het stof zien." Ze had niets anders verwacht en reageerde dan ook volkomen normaal. "Zet je in de zetel en doe wat je moet doen. Ik zal me tegenover jou zetten en dan kan je naar mij kijken. Misschien helpt die visuele stimulans je en moet ik geen half uur zitten wachten alvorens we verder kunnen oefenen." Ik verschoot van het voorstel maar zoals ze al zei wist ze precies wat ik boven uitspookte en de idee dat mijn moeder wist dat ik mezelf aftrok was ik ondertussen al gewoon. Met nog maar weinig schaamte ging ik in de stoel zitten en zij zette zich tegenover mij. Ik liet mijn hand mijn zwembroek ingaan en begon mezelf te stelen en alleen het feit dat ze daar zat, ze scheen zelf niet te kijken, wond me dusdanig op dat ik al na enkele minuten klaarkwam. Ze bracht me een stukje keukenrol, om mezelf schoon te maken en daarna gingen we gewoon door met onze dansles. Deze handeling gebeurde nu ook elke avond maar met de tijd was de nieuwe prikkel ook uitgewerkt en alhoewel ze nu wel keek duurde het ondertussen ook al een dikke 10 minuten voor ik kwam. "Jan, elke avond jongen. Zo langzamerhand moet je het toch gewoon zijn mijn lichaam te zien en vast te houden." "Ja ma, zeker, maar ik kan er niets aan doen. Je bent zo sexy en mijn jongeheer heeft zo zijn eigen willetje. Alleen is mijn fantasie soms niet toerijkend om wat sneller te komen."

"Doe nu maar jongen, het zal wel gaan." zei ze sussend, zette zich tegenover mij en opende haar benen. Alhoewel ze nog steeds haar badpak met het maillot wisselde wist ze ondertussen dat ik veel sneller kwam als ze het badpak aan had en stillaan verdween het maillot helemaal. Het openen van haar benen, alhoewel ze haar kruis bedekt hield door haar badpak had een zodanig sensueel effect op mij dat ik vrijwel onmiddellijk klaarkwam. Ik kon mijn ogen niet van haar dijen afhouden en vaag zag ik de contouren van haar vagina afgetekend in haar kruis. Ook zij merkte mijn opgewondenheid en ze keek nieuwsgierig oen ik kwam. het spuiten van mijn sperma leek haar te boeien, het was me al enkele dagen opgevallen, en steeds meer hield ik mijn trekhand zo dat ze een onbelemmerd gezicht had op mijn spuiter. "Waauw, Jan, dat was snel. Wat heeft dat teweeg gebracht?" Ze keek nog altijd naar mijn afzwakkende lul. "Het openen van je benen. Ik kon tegen het kruis van je badpak aankijken en dat was zo......" "Wel dan, meneer heeft gewoon om de paar dagen een nieuwe kijk nodig en klaar is kees."

"Kom aan, jongen, dansen".

Ook de toneel lessen werden zwaarder en na een avondje dans zouden we wat op onze rol oefenen. Eerst een half uurtje haar rol, waarbij ik de tegenspeler zou zijn, dan een half uurtje mijn rol, waar zij mijn tegenspeelster zou zijn. We hadden ons niet omgekleed omdat de toneel oefening niet zo intensief was en we daarbij niet zouden zweten. Ma had een gewoon rokje aan dat ze tijdens da dansles had aangehad en ik een gewone zwarte broek. "Ma..;" "Ja Jan?"

"Mag ik me eerst aftrekken?"

Enkele weken geleden zou het totaal onmogelijk geweest zijn hierover te praten maar ondertussen trok ik me bijna dagelijks af voor haar. "Vandaag? Maar...." "Toe ma, ik moet zo nodig en alhoewel we vandaag geen fysiek contact gaan hebben ben ik toch erg gespannen." Ze dacht even na. Wat kwaad zat erin, bedacht ze, hij doet het bijna elke dag, deze dag zal geen verschil maken. "Oke, maar snel dan." Ik zette me terug in de zetel en ritste mijn broek open en haalde mijn inmiddels stijve lul te voorschijn terwijl zij zich tegenover nestelde. Ik begon te sjorren en keek haar even in de ogen. Ze beantwoorde mijn blik ondertussen zonder blozen, we kennen de procedure"

"Doe je benen open ma"

"Ik heb enkel een string aan Jan, niet mijn badpak. Dit zou wel heel bloot zijn, niet?" "Doe ze open ma, ik moet je dijen zien, je kruis, doe ze nou open, alstublieft." Ze zag hoeveel moeite hij had om zich te masturberen en langzaam trok ze haar rokje wat hoger en opende de benen wijd. Ze kende het ritueel al goed. Ze zag hoe hij zijn tempo wat versnelde en weer wat verlangzaamde, ze kende ondertussen zijn ademhaling en het over en weer flitsen van zijn ogen naar haar bedekte borsten en haar bedekt kruis. Ze wist ook dat het stringetje slechts weinig verhulde en dat hij erg snel zou komen. ze hoorde het aan zijn gehijg en zag het aan het versnelde tempo. Ze liet haar ogen afdwalen naar zijn stijfheid omdat ze wist dat dat hij direct ging komen en ze keek graag toe terwijl hij dikke klodders spoot.

Jan keek zich ondertussen de ogen uit. Hij zag duidelijk haar lippen afgetekend in het bijna doorzichtige stukje textiel en kon zich niet bedwingen. "Oooh ma, ik ga komen, doe ze nog iets verder uit elkaar, ik ga komen." Ze gehoorzaamde. "Ik kom ma, kijk, kijk ik spuit voor je, ik koooooooooooooooom." Ze zag hem schudden, zich krampachtig houdend klaarkomen en ze genoot. Ze besefte ook dat het niet zo hoorde maar van het een was het ander gekomen en ondertussen kon ze niet meer terug zonder hem te kwetsen. Het deed haar soms pijn als ze zag wat een moeite hij soms had om te komen en haalde al even opgelucht adem als het dan zover was. Zelf kreeg ze ook terug sensuele gevoelens en ze betrapte er zich op aan zijn spuitende lul te denken terwijl ze zich 's avond klaarvingerde in bed.

Het was de dag nadien dat ze de gevolgen van het stringetje moest dragen. Jan begon zich als gewoonlijk af te trekken en ze had haar benen ver open gespreid maar het wou maar niet vlotten. Al dikke 10 minuten was hij aan het trekken maar aan zijn ademhaling hoorde ze duidelijk dat het nog lang niet zover was. "Ma, ik zie niet genoeg." "Hoe bedoel je?" "Gisteren met je string was er veel meer te zien, vandaag zie ik bijna niets." Er klonk wanhoop door zijn stem en hij keek haar in de ogen. "Zal ik naar boven gaan en een string aandoen?" "Nee, tegen dat je terug bent is mijn erectie helemaal verdwenen en moeten we helemaal opnieuw beginnen. Trek je broekje wat opzij." Ze had hem verstaan maar het duurde nog even voor het tot haar doordrong wat hij nu verlangde.

"Maar jongen, dat kan toch niet."

"Ik wil maar een stukje zien, ιιn lipje en een beetje haar, toe nou." Zijn ogen waren vochtig en hij bleef maar sjorren en pompen. Ze kreeg zowaar medelijden en ook wou ze hem zien spuiten. Ze wou dat hij klaarkwam, al even erg voor hem als voor haarzelf. Langzaam ging ze tussen haar benen en schoof het stof een beetje naar links. Nu moest hij duidelijk een stuk van haar vagina zien en onmiddellijk hoorde ze de reactie van zijn adem. Het ging plots veel sneller en vol ongeloof keek ze naar de metamorfose. Hij begon dieper te ademen en zijn ogen bleven strak op haar half ontblote kut gericht. Ze genoot mee, ze zag hoe de eikel langzaam veranderde en paars werd en voor het eerst had ze zin om dichterbij te gaan en goed te kunnen zien, maar ze bleef zitten. Tenslotte keek hij alleen maar en vele ouders en kinderen lopen naakt in huis. Het kon toch niet erg zijn dat hij haar zag. Het was volkomen onschuldig en ver van incest. Ze hielp hem enkel visueel. "Ma,maaaa, wooouw ma, ik ga straks enorm komen, ik ga straks komen."

"Ik weet het jongen, doe maar, kom maar klaar, spuit maar, laat het komen."

Het was de eerste keer dat ze reageerde op zijn woorden en het miste zijn uitwerking niet. Hij verhoogde nog het tempo. "Ma, ik ga komen, direct, trek je broekje wat verder opzij." Ze deed het. "Nog meer, ma, verder, ik wil je zien, ik wil spuiten zoals ik nog nooit heb gespoten. Doe het opzij, opzij, nu, nu, ik ga komen ik ga mmmmmhpffffffffffffff............." Ze spreidde haar benen zover ze kon en trok het broekje volledig opzij zodat hij nu een vol zicht had op haar vrouwelijkheid en ze zag hem komen, met krachtige schokken en met glazige ogen en ze merkte dat ze zelf wat nat werd. Nu maar weer dansen, dacht ze, nu maar weer dansen. Morgen is nog een dag en morgen zie ik hem opnieuw trekken.

Na de volgende dansles oefenden ze weer het toneelstuk in en ze waren aan het punt gekomen waar de moeder werd verleid door de oude casanova. Ik het stuk werd ze gekust, een toneel kus natuurlijk, en scheen het alsof de man zijn hand onder haar rok stak en haar streelde. In werkelijkheid bleef de man meer dan 10 cm van haar kruis weg maar de verbeelding zou de toeschouwers anders doen denken en daarbij moest ze erg overtuigend kreunen en een beetje staan trillen op haar benen. Ze oefenden de kus enkele malen maar schenen geen goede houding te vinden. "Verdomme Jan, doe eens normaal, zo kun je toch geen vrouw." Ze werd ongeduldig. "Hoe zou ik dat weten, ik heb nog nooit een vrouw gekust."

"Kom hier en kus me zoals het hoort. Doe wat moeite." Ze ging er niet dieper op in en langzaam bracht hij zijn lippen naar de hare en begon de kus. Ze voelde dat het een ietsje natuurlijker ging en was al tevreden toen ze plots zijn tong tegen haar tanden voelde en zonder na te denken haar mond opende. Zijn tong flitste van links naar rechts en hij zoog zich vast op haar mond. Een tinteling ging door haar heen en het toneelstuk volgend ging zijn hand onder haar rok maar stopte niet op de vereiste 10 cm. maar ging door tot hij haar kruis vond en haar langzaam begon te strelen. Het is maar een toneelstuk, dacht ze, en hij wil het zo goed mogelijk doen, er is niets mis mee, hij doet zo zijn best. Ze voelde hoe ze vochtig werd en raakte opgewonden door zijn strelingen en ze wist dat ze nu moesten stoppen. Ze zette een stap naar achter. "Genoeg geoefend voor vandaag."

"Dan mag ik mij nu aftrekken.

Ik heb me vandaag nog niet bevredigd en na dit stukje ben ik er wel aan toe." Hij keek haar afwachtend aan en opende al zijn gulp. Jenny bleef staan terwijl hij zich zette en langzaam met zijn penis begon te spelen. Ze zette haar benen wijd en hief de rok tot ver boven haar middel, liet ιιn hand zakken en schoof het slipje opzij. Ze stond nu veel dichter bij hem dan wanneer ze in de tegenoverliggende zetel zat en hij moest hierdoor een veel beter zicht hebben op haar natte gleuf. "Ma, je staat daar zo krampachtig met je broekje opzij. Doe dat toch uit. Ik heb je ondertussen al helemaal gezien en op die manier hoef je niet zolang je broekje opzij te trekken."

Weer leek zijn uitleg haar logisch en zo ontdeed ze zich van haar slip en spreidde haar benen nog verder, ondertussen nog een stap dichterbij komend. "Kom nog wat dichterbij ma, nog wat. Ik wil je ruiken... kom dichter" Jenny zette de twee stappen nodig om tot vlak bij hem te komen en hij boog zich wat voorover en snoof haar geur op. Zijn neus was maximaal 10 centimeter van haar kut verwijderd en Jenny genoot al even zeer als haar zoon. Ze voelde weerom het moment waarop hij zou komen maar net op dat moment strekte hij zich nog wat verder voorover en voelde ze zijn tong langs haar clitoris gaan. Tegelijkertijd kwam hij hevig spuitend en bleef maar likken terwijl zijn lul de ene sliert na de andere spoot. Enkele slierten haalden zelf haar benen, net boven de knie en bijna kwam ze ook. Ze bleef staan, wou nog langer genieten van zijn tong, ze kreunde, liet los en kwam met een vaart die ze niet voor mogelijk had gehouden. Ze raakte haast het bewustzijn kwijt en hevig trillend vloeiden de schokken door haar lichaam. Jan had haar klaar gebeft, besefte ze, haar zoon had haar klaar gelikt. Ze draaide zich om, niet in staat hem aan te kijken, haar rok nog steeds boven haar leest. Ze snikte en Jan nam haar bij de heupen vast en sprak kalmerende woorden.

"Je was er ook aan toe ma, je kwam zo heerlijk, je was zo lekker... ik ben nog helemaal opgewonden." Jenny draaide zich niet om maar was dankbaar voor zijn lieve woordjes. Hij had het verstaan, hij had haar klaar gelikt omdat ze het nodig had. "Kom even bij mij zitten, zet je neer ma." Ze gehoorzaamde en liet zich door haar knieλn zakken. Zijn handen lagen nog steeds op haar heupen en hij geleide haar stilletjes naar beneden, veel te laat besefte ze dat hij haar op zijn schoot trok en veel te laat besefte ze dat hij nog steeds een erectie had. Het gebeuren moest hem wel erg geboeid hebben. Toen ze besefte dat zijn lul haar schaamlippen raakten was ze al zover gezakt dat ze haar evenwicht bijna kwijt was en de handen op haar heupen trokken haar verder naar beneden en langzaam schoof ze over zijn prachtige jonge lul en vulde hij haar pruim volledig. Ze steunde, kreunde en wou terug recht maar Jan hield haar stevig vast en begon haar stilletjes te neuken. Ze kon en wou niet meer weg.

"Spuit me maar vol, schat, spuit me maar vol."

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm