Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Op vakantie met mama
Categorie: incest | zaterdag 21 september 2013 02:48

Geile afspraakjes

Mark en Edwin hadden hun brommer certificaat gehaald en hun moeders hadden besloten om de jongens hiervoor te belonen met een vakantie naar het zonnige Ibiza. Omdat de jongens pas 16 waren gingen beide moeders mee, op schiphol kreek Mark ook nog een digitaal foto toestel van zijn moeder(Greetje) gekregen. Nadat ze waren aangekomen op Ibiza en hun koffers hadden uitgepakt vertrokken ze naar het strand om te genieten van het lekkere zonnetje. Mark maakte de ene foto na de andere en ineens draaide hij zich om en begon foto's te maken van zijn moeder en de moeder van Edwin(Trees). Na een aantal foto's vroeg hij zijn moeder om haar bovenstukje uit te doen zodat hij nog mooiere foto's van haar kon maken. Greetje keek haar zoon aan en zei dat ze het wel wilde doen maar dan wel achter het scherm zodat niet iedereen haar zou zien. Trees mond viel open van verbazing, dat meen je toch niet Greet stamelde ze uit, je gaat toch niet in op het verzoek van je zoon?

Greetje kroop achter het scherm en zei, ach laat die jongens toch ze zien tenslotte genoeg borsten hier op het strand dus die van mij kunnen er ook wel bij. Ze haalde een borst uit haar bovenstukje en de jongens keken hun ogen uit toen ze haar grote volle borst te zien kregen, een dikke tepel omringd door een grote tepelhof keek de jongens aan en Mark schoot het ene plaatje na het andere van zijn moeder die zonder schaamte haar borsten aan de beide jongens toonde. Ze verwijderde haar bovenstukje nu en begon haar dikke tepels te bespelen, ze trok aan haar tepels en draaide ze rond terwijl haar zoon het allemaal vastlegde met zijn camera.

Trees zat vol afschuw te kijken en riep tegen Greetje dat het nu wel genoeg was geweest, maar Greetje was niet te stoppen en ging gewoon door met haarzelf te bespelen. Mark zei tegen Edwin dat hij achter zijn moeder moest gaan zitten en met zijn handen haar borsten moest omvatten. Snel nam Edwin plaats achter de moeder van Mark en greep haar stevig in haar grote moederborsten. Trees riep dat haar zoon moest ophouden, maar Greetje zei dat ze niet zo preuts moest doen en de jongens hun pleziertje moest gunnen, ze hebben heus wel eens vaker aan een paar borsten gezeten. Ja riepen de jongens tegelijk maar niet aan zulke grote rijpe borsten en Trees zag hoe haar zoon met te keiharde tepels van haar vriendin speelde.

Alsjeblieft Greet, wij zijn bijna drie keer zo oud als die jongens, en we zijn hun moeder, dat kan toch niet.

Mark besloot wat olie op het vuur te gooien en riep dat hij foto's wilde maken van zijn vriend met zijn moeder naakt. Greetje pakt gelijk Edwins boxer en trekt hem in een ruk naar beneden, een stijve penis kwam tevoorschijn en hierdoor verraadde Edwin zijn geiligheid. Mmmm riep Greetje, dat is een stevig stuk gereedschap, en Edwin knielde snel weer achter haar neer en begon haar borsten nu steviger te kneden. In haar oor fluisterd hij dat hij haar borsten helemaal het einde vind en Greetje besloot om hem nog geiler te maken en trekt haar bikinibroek uit en nu zijn beide lichamen naakt, Edwin glijdt met zijn hand naar beneden en begint het keurig getrimde venusheuveltje van zijn moeders vriend te beroeren. Mark zegt tegen zijn moeder dat ze Edwin moet tongen waarop Greetje haar hoofd draait en hem vol op zijn mond zoent waarbij ze haar tong bij hem naar binnen duwt. Vol afgrijzen kijkt Trees en durft nu niets meer te zeggen ze schudt alleen maar met haar hoofd ter afkeuring als ze ziet hoe Greetje haar hand over de penis van haar zoon laat glijden.

Nou jij zegt Greetje ineens tegen Trees maar die zegt gelijk dat ze niet uit de kleren zal gaan voor de jongens.

Nou zegt Greetje kom dan hier liggen zodat Edwin jou even lekker kan insmeren om je wat ontspannen te maken en je toch wat kan genieten. Met enige tegenzin gaat Trees dan toch op haar buik achter het scherm liggen en haar zoon Mark pakt de olie die door Greetje wordt aangegeven en plaats zijn benen aan beide kanten van het lichaam van zijn moeder en maakt haar bovenstukje los. Greetje roept al snel dat Mark ook de zijkanten van zijn moeder moet insmeren en langzaam laat hij zijn handen langs haar lichaam glijden. Hij voelt het vlees van haar nog grotere borsten als hij haar zijkanten insmeert en hoort het geklik van Mark zijn camera.

Greetje wijst op haar bovenstukje en laat Edwin op subtiele wijze weten dat hij het onder zijn moeder vandaan moest trekken. Trees stamelt alleen maar van he… maar durft zich niet te bewegen bang dat ze iets van haar borsten op foto kunnen vastleggen en ondergaat het verlegen. Als haar rug is ingesmeerd zegt Greetje dat ze zich moet omdraaien zodat ook haar voorkant kan worden ingesmeerd, Trees weigert en vraagt om haar bovenstukje maar ze als alledrie blijven zeuren geeft ze toch toe aan het verzoek en draait zich verlegen om.

Haar enorme DD borsten toont ze nu aan het gezelschap en iedereen kan zien aan haar enorme harde punten dat ze toch heeft genoten van de aanrakingen van haar zoon. Nou Edwin, smeer die gigantische borsten van je moeder maar eens goed in volgens mij heeft ze namelijk ontzettend genoten van haar rugmassage.

Edwin begint de borsten van zijn moeder in te smeren en zijn moeder sluit haar ogen en geeft toe aan de handen van haar eigen zoon. Greetje komt dichterbij en trekt het slipje uit van Trees uit die nu niet meer protesteert, haar preutse houding is nu verdwenen. Edwin bespeelt de enorme tepels van zijn moeder terwijl hij omkijkt naar het behaarde kutje van zijn moeder. Mark trekt nu ook zijn broek uit en gaat naast zijn moeder staan die met haar vingers het kutje van haar vriendin bespeelt, zijn stijve pik hangt uitdagend voor het gezicht van zijn moederen hij vraag zijn moeder om hem even tegen haar lippen aan te houden voor een mooie foto. Greetje pakt de pik van haar zoon en Edwin neemt nu de camera van zijn vriend over en schiet snel een foto van zijn het gebeuren. Neem hem in je mond ma, dan kan Edwin nog geilere foto's maken. Greetje neemt de eikel van haar zoon in haar mond en plaats haar hand onder zijn balzak en ze geeft een paar rukjes aan de harde pik terwijl ze de camera het gebeuren hoort vastleggen. Nou mag jij met je moeder spelen Mark, roept Edwin die de smaak helemaal te pakken heeft stop je vinger in je moeders kutje. Mark knielt tussen de benen van zijn moeder en streelt met zijn vinger langs haar drijfnat geworden lippen en glijdt langzaam bij haar naar binnen. Dan buigt hij zijn hoofd voorover en likt met zijn tong aan haar lipjes.

Greetje legt haar hand op zijn hoofd om hem aan te sporen.

Dan draait Edwin zich om, nou jij ma dan kan Mark er foto's van maken. Nee zegt Trees zo ver ga ik niet, we zijn al veel te ver gegaan. Hou dan alleen even mijn pik vast ma, alsjeblieft? Greet staat op en zegt dat ze ondertussen wel op de uitkijk gaat staan en hierdoor besluit Trees om de pik van haar zoon vast te pakken. Ze heeft de keiharde pik van haar zoon in haar hand en dit windt haar zo op dat ze voorover buigt en net als Greetje zijn eikel in haar mond neemt en trekt er ondertussen aan. Opeens voelt ze hoe Greetje tussen haar benen plaats neemt en haar begint te vingeren haar preutsheid vervaagd nu meer en meer en ze begint harder te zuigen aan de pik van haar zoon.

Steeds dieper neemt ze hem in haar mond terwijl ze door haar vriendin stevig wordt gevingerd en gelikt, Trees heeft het niet meer als haar zoon haar mond begint te neuken. Mark kan het niet meer aanzien en knielt naast het hoofd van zijn moeder en duwt zijn pik tegen haar mond en volgt het voorbeeld van zijn vriend. Beide jongens neuken nu hun moeders in de mond en bijna gelijkertijd komen ze klaar en spuiten hun pik leeg in de inmiddels gulzige mondjes.

De jongens kijken elkaar aan en dan roept Mark dat ze moeten wisselen en voor de moeders het weten bieden de jongens hun slappe pik aan de moeders. Nu alle schroom is verdween happen Trees en Greetje de jonge pikken naar binnen en zorgen ervoor dat ze binnen een paar tellen weer paraat staan. Dan roept Mark tegen Edwin dat hij zijn moeder gat neuken en zegt dat ze op haar knieλn moet gaan zitten. Trees kijkt even naar Greet die ter goedkeuring naar haar knikt en ze voldoet dan aan het verzoek, ze zit net klaar als ze de harde pik van Mark voelt binnen dringen en ze stevig door hem wordt geneukt. Greet draait zich om en neemt plaats naast Trees en roept tegen Edwin dat hij haar ook moet neuken. Dat laat Edwin zich geen twee keer zeggen en ramt gelijk zijn pik bij haar naar binnen. Beide moeders worden nu stevig door de vriend van hun zoon geneukt en het lijkt wel of ze tegen elkaar opkreunen, Mark roept ineens dat hij zijn moeder wil neuken en voordat de moeders er iets tegenin kunnen brengen hebben de jongens al gewisseld en worden ze door hun zonen geneukt.

Mark ramt hard zijn pik in zijn moeder.

Ondertussen haar borsten te kneden terwijl Edwin met zijn handen de billen van zijn moeder bewerkt. Dan begint Trees te kermen en geniet van een sidderend orgasme, met haar kutje knijpt ze de pik van haar zoon die het nu ook niet meer houdt en zijn moeder volspuit. Het duurt niet lang eer bij Trees en Edwin hetzelfde gebeurd en voldaan liggen ze alle vier naast elkaar achter het scherm.

Het is Mark die ineens zegt dat de dames deze vakantie moeten doen wat de jongens hun opdragen als ze dit gebeuren geheim willen houden, als jullie hieraan voldoen dan zullen wij op de laatste dag van de vakantie de foto's van vandaag wissen. Trees kijkt nu verbaasd naar Greetje die zegt dat ze niet veel keuze hebben aangezien de jongens foto's van hun hebben die ze liever niet in de openbaarheid willen.

Goed zo zegt Mark terwijl hij glimlacht naar zijn vriend, nu allebei alleen jullie broekjes aantrekken en dan lopen we terug naar het hotel. Trees protesteert hierop en zegt dat ze niet met haar borsten te koop wil lopen over het strand. Niet zeuren mam zegt Edwin, gewoon doen wat je gevraagd wordt en gaan lopen.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm