Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Mijn dronken moeder DEEL2
Categorie: incest | zaterdag 14 september 2013 01:54

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Ik werd wakker in mijn eigen bed om een uur of 11. Ik voelde me niet erg goed en ik wist dat er iets was waardoor dit gevoel werd veroorzaakt. Moest ik naar de tandarts, had ik weer rijexamen, had ik me verslapen of een moeilijk tentamen waarvoor ik te weinig had gestudeerd? Toen wist ik het weer: het was carnaval, iedereen had veel te veel gezopen en ik had ma geneukt. Ik bleef nog even liggen en dacht vol schaamte aan wat ik had gedaan. Aan de ene kant walgde ik van het idee dat ik mijn eigen moeder had geneukt en van haar uitgezakte lichaam, maar aan de andere kant wond de herinnering van haar hete kut en het gevoel dat ik had toen ik mijn erectie diep naar binnen stootte, me enorm op. De opwinding werd al gauw onderdrukt toen ik buiten mijn kamer, op de gang gestommel hoorde. Ik wist dat ik ma weer onder ogen moest komen en ik had er geen idee van hoe ik mij zou moeten opstellen.

Toen de geluiden op de gang waren verstomd, ging ik snel mijn bed uit en dook de douche in. Ik deed expres lang over het douchen en het aankleden en ik ging pas naar beneden toen ik zeker wist dat mijn broer Rob (21) ook beneden was. In de keuken zat Rob inderdaad aan het ontbijt, maar ma was nergens te bekennen. Rob zei dat ze nog in haar bed lag en vroeg of ik haar niet wilde wakker maken. Carnaval ging immers gewoon door en ze zou er niets van willen missen. Ik zei dat ik liever eerst wilde ontbijten en dat ik meteen weer de straat op zou gaan met vrienden. Na een snel ontbijt ging ik gauw naar buiten. Ik hoopte ma de hele dag niet te zien.

Hoewel wij in een klein dorp wonen, lukte het mij om ma de hele tweede dag van carnaval te ontwijken. Er ging deze dag een groots opgezette optocht door ons dorp met heel veel praalwagens uit de wijde omgeving en er was veel publiek om dit allemaal mee te vieren. Veel van de jongens uit het dorp hadden zelf bier meegenomen en het lukte om de hele dag niet in de cafe's te komen waar ma ook wel eens zou kunnen zijn. Tegen 20.00 uur was ons meegebrachte bier op en moest ik wel met de jongens mee een kroeg in. We waren een paar dronken meiden uit de nabijgelegen stad tegengekomen en ik had ondertussen voldoende alcohol op om me roekelozer en meer op mijn gemak te voelen.

Ik was net bezig met het versieren van een van de dronken meiden, toen een buurman me aansprak. Hij zei dat ik maar even mee moest komen omdat er iets aan de hand was met mijn moeder. Mijn hart sloeg een slag over en ik wilde helemaal niet met deze buurman meelopen omdat ik ma niet onder ogen wilde komen, maar hij zei dat het echt wel nodig was. Mijn broer Rob die elders aan het feesten was, was ook gewaarschuwd en het zou voor onze familie beter zijn als er werd ingegrepen. Mijn vrienden zeiden ook dat ik maar beter kon gaan kijken en ik liep dus maar achter de buurman aan het cafe uit.

We vonden ma in onze stamkroeg op schoot bij een bezoeker uit een ander dorp, die ook aan de optocht had meegedaan. Ze waren beiden ladderzat en heftig aan het zoenen. Die vent zat duidelijk zichtbaar met zijn hand onder haar jurk aan haar tieten te voelen en ik schaamde me dood. De andere stamgasten waren weliswaar ook dronken, maar dit ging echt te ver. Sommigen waren vrienden van ons gezin en waren op ma aan het inpraten, maar kennelijk zonder succes. Op dat moment kwam gelukkig ook Rob de kroeg binnen en we liepen samen naar ma toe. We tilden haar van de schoot van die vent en namen haar, net als gisteren, tussen ons in de kroeg uit. Ma protesteerde met onsamenhangend dronken gelal, maar Rob en ik trokken ons daar niets van aan.

Op de weg terug naar huis was het duidelijk dat Rob nu meer bezopen was dan gisteren, want het leek erop dat ik nu twee dronkenlappen naar huis moest dragen. En dat met mijn eigen dronken kop. Ma bleef protesteren en probeerde steeds Rob te zoenen. Omdat deze ook zwaar bezopen was, liet hij toe dat ze hem over zijn hele gezicht en op zijn mond kuste en hierdoor verliep de terugtocht heel moeizaam. Met z΄n drieen zwalkten we over straat, steeds stoppend omdat ma Rob zo graag wilde zoenen. Ze vond het zo lief dat wij zo goed voor haar zorgden, vond ze. Ik besloot om zelf maar tussen mijn moeder en broer in te gaan lopen, omdat we nu al een kwartier deden over een afstand van een paar honderd meter.

Nu begon ma mij over mijn hele gezicht te kussen en tegen mij te vertellen hoe lief ik voor haar was. Ik rook dat ze die avond in ieder geval een keer had gekotst en was er vrij zeker van dat zij zich op dat moment niets herinnerde van de avond ervoor. Ook kreeg ik het vreemde gevoel van opwinding weer, net als de vorige avond. Ik zette dat gevoel van me af en uiteindelijk bereikten we ons huis en Rob en ik sleepten ma de trap weer op. Net als de nacht ervoor lieten we haar, in het licht dat vanuit de gang de kamer in scheen, op haar buik op haar bed vallen en trokken wij het klittenband van haar kostuum aan de achterkant los. We rolden haar op haar rug en trokken haar jurk over haar armen uit. Ma lag alweer mompelend te snurken en ik zag dat haar grote bh los zat door de vrijpartij met de vreemde vent in de kroeg. Haar grote slappe borsten hingen zijwaarts omlaag langs haar lichaam. Ze had ook nu weer een grote onderbroek aan, waar de plukken schaamhaar bij haar liezen uitstaken.

Meteen werd ik weer opgewonden en ik voelde mijn piemel harder worden bij de aanblik van mijn moeder in haar grote ondergoed. Omdat Rob erbij was, was ik blij dat ik nu nog volledig gekleed was en omdat het licht in de slaapkamer zelf uit was, kon hij mijn beginnende erectie niet zien. Rob was op zijn rug naast ma op bed gaan liggen en was duidelijk uitgeteld. Ik zei tegen hem dat we ma΄s bh ook uit moesten trekken, omdat deze los om haar nek hing, maar Rob mompelde alleen dat hij ging slapen. Ik besloot dus om zelf ma΄s bh uit te trekken en omdat deze aan de achterkant al los was, hoefde ik hem alleen over haar hoofd te trekken. Haar dikke borsten hingen slap langs haar dikke witte lichaam en ik bleef even naar haar kijken. Ik kon er niets aan doen, ik werd weer net zo geil als gisterenavond. Mijn penis werd weer keihard en ik was nu bang dat Rob het wel zou kunnen zien. Ik keek naar hem zoals hij daar naast ma lag in zijn boerenkiel, maar hij gaf geen teken van leven behalve zijn zware ademhaling. Het zag er dus niet naar uit dat Rob zou opstaan en ik dacht dat ik ma vanavond niet nog een keer zou kunnen neuken.

Ik bedacht dat ik dat ook eigenlijk niet wilde, ondanks de opwinding die ik voelde toen ik haar dikke naakte lichaam weer zag. Ik kon me het slechte gevoel van schaamte dat ik de dag ervoor had nog herinneren. Ik moest pissen en besloot om me daarna in mijn eigen kamer uit te kleden en te gaan slapen, maar tijdens het uitkleden kon ik het idee om ma nog een keer te neuken niet van me afzetten. Ik wilde toch nog een keer bij ma gaan kijken. Ik hield nu mijn spijkerbroek aan omdat Rob er ook nog was en ik mijn erectie voor hem wilde verbergen en liep weer terug naar de slaapkamer van ma. In het licht uit de gang zag ik dat Rob en ma beiden lagen te slapen en ik sloop voorzichtig dichterbij. Ma lag er hetzelfde bij als de avond ervoor, met haar armen en benen gespreid. Ik zag haar dikke witte benen en dikke tieten en dacht aan haar grote harige venusheuvel waar ik de nacht ervoor met mijn stijve paal in had gezeten. Ik werd weer zo geil van die herinnering en wist dat ik dat weer wilde doen, ondanks het feit dat ik nu niet alleen ma kon wakker maken, maar ook Rob. Ik liep weer naar de badkamer en smeerde mijn half-stijve lul in met handcreme.

Omdat ma΄s kut de nacht ervoor droog en daardoor moeilijk te neuken was!

Ik liep weer naar de slaapkamer van ma en keek naar Rob en zag dat hij echt sliep. Voorzichtig klom ik op het voeteneind van het bed en kroop heel langzaam naar ma toe. Omdat zij met haar benen gespreid lag, kon ik tot dichtbij naderen en ik begon met twee handen voorzichtig haar slip naar beneden te trekken. Vanuit deze positie kon ik haar onderbroek veel beter uittrekken dan de avond ervoor en het duurde maar een paar seconden om haar heupen op te heffen en de grote slip naar beneden te trekken. Ma mompelde weer wat en ik bewoog niet totdat ik haar weer regelmatig hoorde ademen. Ik keek weer naar Rob en hij lag nog onbeweeglijk te slapen.

Ik keek naar het nu geheel naakte lichaam van mijn moeder en voelde dat mijn lul harder was dan ooit. Ik kon de vlezige roze schaamlippen van mijn moeder zien die bijna geheel verstopt werden door een dikke bos donker schaamhaar. Ik wilde die grot weer verkennen en dacht dat mijn ballen zouden exploderen. Voorzichtig knoopte ik mijn jeans los en trok hem voorzichtig van mijn kont. Ik durfde hem niet helemaal uit te trekken, voor het geval ma of Rob wakker zou worden. Ook mijn boxershort trok ik naar beneden en ik gaf mijn enorme harde erectie de vrijheid. Hij sprong naar voren en ik wilde alleen nog maar mijn moeder in haar grote kut palen. Ik keek weer naar Rob, die nog steeds sliep en plaatste een hand naast mijn moeder op de matras. Ik richtte mijn stijve penis op haar spleet. Dankzij de handcreme kon ik mijn eikel gemakkelijk tussen haar harige lippen duwen en het volgende moment.

Gleed mijn dikke pik als vanzelf diep in mijn moeders gleuf.

Ik snakte naar adem door het geweldige hete gevoel aan mijn stijve leuter en ik vergat alles om me heen. Ik steunde op mijn handen aan beide zijden van ma΄s lichaam en dreef mijn paal tot aan mijn ballen in de kut van mijn moeder. Ik begon voorzichtig te stoten. Het was door de handcreme lekkerder dan gisteren en ik genoot van haar wijde kut. Langzaam bewoog ik mijn penis diep in de onderbuik van mijn moeder en kon niet voorkomen dat ik zachtjes hijgde van genot. Ma mompelde weer iets dat ik niet kon verstaan en ik hield mij even stil, met mijn harde lid diep in haar poes. Na een paar seconden was ze weer stil en ik begon mijn paal weer in en uit haar grot te bewegen. Ik voelde dat mijn orgasme snel zou komen en op dat moment hoorde ik iets naast me.

Ik keek opzij naar Rob en zag dat hij zijn ogen open had en mij aankeek. `Waar ben je mee bezig` vroeg hij slaperig en met dubbele tong. Ik bleef onbeweeglijk tussen de benen van ma liggen, met mijn lul half in en half uit haar harige kut. Rob keek ernaar en ondanks dat de kamer slecht verlicht was, kon het niet anders dan dat Rob kon zien waar ik mee bezig was. Ik trok snel mijn slapper wordende slang terug uit de neukgleuf van ma en rolde over haar heen, de andere kant van het bed op. Weg van Rob en weg van ma. Ik trok mijn short en jeans weer omhoog en bleef stil liggen met mijn gezicht de andere kant uit. Ik hoopte dat Rob weer zou inslapen, zodat ik mij uit de voeten kon maken. Rob lachte zachtjes en vroeg of het lekker was. Ik gaf geen antwoord en bedacht hoe ik mij hier ooit nog uit zou kunnen redden. Ik voelde dat het bed bewoog en hoorde geritsel. Ik was bang dat Rob op zou staan en het licht in de kamer zou aandoen of ma zou wakker maken. Ik keek in paniek achterom.

Rob had zijn bovenkleding uitgetrokken en was nu met zijn riem bezig! Wat gebeurde hier? Ik draaide me om en zag dat Rob zijn broek naar beneden trok en vervolgens zijn slip over zijn kont trok. Zijn lul werd snel harder en hij kroop op zijn knieen tussen de gespreide benen van onze moeder. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ging Rob ma ook neuken? Mijn eigen lul werd meteen weer hard en ik bleef toekijken. Rob trok zijn voorhuid een paar keer op en neer en zijn penis werd volledig stijf. Rob΄s paal is dikker dan die van mij en ik wist dat hij met jonge meisjes wel eens problemen had om hem erin te krijgen. Hij keek grijnzend naar me en richtte zijn dikke erectie op ma΄s gapende grot. Hij vond de opening gemakkelijk en ik zag hoe zijn harige paal in de gleuf van ma gleed. Rob΄s grijns verdween van zijn gezicht toen hij voelde hoe lekker ma΄s kut vanbinnen is. Hij gromde hardop en begon meteen te pompen. Hij had duidelijk geen moeite om in de wijde poes van ma te dringen en hij beukte een paar keer hard en diep zijn stijve knuppel in de kut van onze moeder, hardop kreunend bij iedere diepe stoot. Ik keek hoe zijn blote kont op en neer bewoog tussen de dikke benen van ma.
,br> Ik wilde zelf ook weer haar harige kut neuken.

Na een paar stoten begon Rob nog harder te kreunen en ik zag dat hij totaan zijn ballen in ma΄s kut aan het stoten was. Hij was zo te horen al aan zijn orgasme toe en hij beukte zijn paal diep naar binnen. Ik zag opeens dat ma haar ogen open had en ze keek mij aan. Daarna keek ze naar Rob die brullend zijn hoogtepunt beleefde tussen haar benen. Rob had zijn ogen stijf gesloten en zijn gezicht was vertrokken van genot. Ik zag aan zijn gespannen billen dat hij ejaculeerde en na een paar seconden viel hij hijgend met zijn volle gewicht op ma. Tot mijn verbazing sloeg ma haar armen om Rob heen en kuste ze zijn wang. Ze was zeker nog erg dronken, maar ik vroeg me af wat er precies tot haar doordrong. Rob trok zijn lul terug uit ma΄s harige kut en rolde van haar af en bleef zwaar ademend naast haar liggen. Mijn piemel was nog steeds keihard en mijn ballen jeukten van verlangen, en ik vroeg me af of ik ook nog over ma heen zou kunnen. Ze lag nog steeds met gespreide benen op haar rug en had haar ogen weer gesloten. Het oerwoud tussen haar benen lag er uitnodigend bij en ik besloot het snel te doen, voordat ma zich zou omdraaien of geheel wakker zou worden.

Ik trok snel mijn jeans en boxershort uit en kroop naakt weer tussen ma΄s benen. Ik richtte met een hand mijn stijve penis op de roze geopende schaamlippen van mijn moeder. Ik dreef mijn hele lul meteen diep in haar wijde grot en begon net als Rob hard en diep te stoten. Ik dacht aan ma΄s dikke lichaam, ik voelde Rob΄s zaad rond mijn penis en de hitte van het binnenste van mijn moeders΄kut. Na tweemaal stoten werd dit gevoel me teveel en ongegeneerd hardop kreunend spoot ik mijn hete sperma diep in de baarmoeder van ma. Het orgasme was ongelooflijk en voelde dat ik meerdere hete stralen zaad bij mijn moeder naar binnen spoot. Ik viel uitgeput op ma neer en ook ik kreeg een omhelzing en zoenen op mijn wang en in mijn nek. Ik trok mijn leuter terug en merkte hoe een grote hoeveelheid zaad mee naar buiten droop. Ik bleef even naast haar liggen en merkte dat het gevoel van schaamte me weer bekroop.

Ik stond op en verliet de kamer van ma. Rob was ondertussen diep in slaap en ma zo te zien ook. Ik liet ze liggen en vertrok naar mijn eigen kamer. Ik viel nu meteen als een blok in slaap, nadat ik de ongemakkelijke gedachte aan de volgende dag uit mijn hoofd had gezet...

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm