Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Mijn allereerste keer met papa DEEL1
Categorie: incest | vrijdag 13 september 2013 02:07

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Ik ben 16, bijna 17 en ik zal het maar eerlijk vertellen, ik heb nog nooit geneukt, wel gezoend met jongens en me bij mijn tieten laten pakken en ik laat sommige jongens ook wel aan mijn kut voelen, lekker gevoel trouwens. Maar ja, ik vond het toch tijd dat ik het echt zou gaan doen. Ik ben erg goed met mijn moeder en ze luistert altijd als een vriendin naar me, dus op een dag besloot ik om het maar eens met haar erover te hebben, kijken wat zij er van dacht. Dus zo gezegd, zo gedaan, 's avonds, mijn vader was naar een of andere vergadering, zei ik tegen mijn moeder: "Mam , weet jij eigenlijk dat ik nog nooit geneukt heb. Vind je dat niet gek"? Ze lachte en zei, " Joh, Sharie, misschien ben je een beetje laat. In deze tijd neuken jonge mensen, op steeds jongere leeftijd. Maar gek is het helemaal niet. Heb je niemand met wie je het zou willen doen?" Ik knikte van nee, "Ik ken op dit moment geen enkele man of jongen met wie ik zou willen. Ik heb wel erg zin om eens mee te maken hoe het is. Soms voel ik me geil en vinger mezelf, best lekker, maar neuken lijkt me nog veel lekkerder en spannender.

Trouwens, mam, neuken jij en papa nog vaak?"

Mijn moeder keek me een beetje treurig aan. "Niet vaak genoeg, het wordt steeds minder, een keer in de twee weken , denk ik zo, van mij mag het wel wat meer, maar ja, je vader is vaak weg en komt dan laat thuis en dan slaap ik al, of hij is te moe." Ik zat te denken, dat ik best wel door mijn vader geneukt zou willen worden, hij ziet er nog lekker uit, maar ja, dat durfde ik toch niet tegen mijn moeder te vertellen. Ze keek me van opzij aan en vroeg, "Waar zit je aan te denken, Sharie?" Ik schoot in de lach en vertelde haar toen toch maar mijn gedachte om met papa te neuken. "Niet boos worden, hoor mam, het was zo maar een stom ideetje. Jij zou het niet goed vinden en papa zeker ook niet. Het leek me alleen zo'n veilig idee om voor de eerste keer het met iemand te doen, die ik vertrouw en bij wie ik een goed gevoel heb. Ben je nu boos op me, vanwege mijn geile ideeen?"

Ze dacht na en en zei toen: "Ik moest even wennen aan het idee, maar ach, ik zou het niet zo,n probleem vinden voor een keer en ik weet zeker dat je vader eerst zou schrikken als ik het met hem er over zou hebben, maar zou hij het willen, dat weet ik eigenlijk wel zeker. Ik zie hem vaak naar je kijken, je bent een mooie vrouw aan het worden en je vader heeft dat natuurlijk ook best in de gaten."

Opeens waren we druk in gesprek en we waren allebei geil van het idee. We hadden het erover hoe we het moesten aanpakken en wanneer en waar en op wat voor manier we het moesten laten gebeuren. "Wil je erbij zijn als het ooit zo ver komt?, vroeg ik mijn moeder. "Lijkt je dat geil of wil je dat ik alleen met papa neuk, zogenaamd stiekum en dan doen alsof jij er niks vanaf weet." "Laat me erover denken en je vader eens voorzichtig uithoren en dan kunnen we misschien een plannetje verzinnen", zei mama en dat deden we. Ik kon die avond moeilijk in slaap komen, mijn kut was nat van geiligheid en ik speelde met mezelf en kwam al na een paar minuten klaar.

De volgende morgen bij het ontbijt keek ik mijn moeder vragend aan, ze lachte een beetje en ik dacht ze bijna onmerkbaar van ja schudde, ik wist het niet zeker, maar ik voelde mijn hart van opwinding wat sneller kloppen. Mijn vader dronk zijn kopje koffie, stond eindelijk op, keek me lachend aan en zei, "tot vanavond, Sharie", en gaf me een zoen op mijn voorhoofd, en knipoogde naar me. Ik wist het nu bijna zeker. Mijn moeder had het met hem erover gehad en hij wilde, zo te zien, best wel!!!

"En"???, vroeg ik, toen ik zeker wist dat mijn vader weg was. Mijn moeder sloeg haar armen op me heen. "Hij was makkelijk te overtuigen. Eerst zei hij nee natuurlijk, maar ik voelde en hoorde wel dat hij het een verschrikkelijk geil idee vond. Hij wil dat ik erbij ben, want hij wil het niet geheimhouden voor me. We hebben zo afgesproken, als wij naar bed gaan, kom jij wat later en komt gewoon bij ons liggen. Dan gebeurt de rest vanzelf. We hebben het er wel over gehad dat je aan de pil moet, dat gaan we vanmorgen nog gelijk regelen. De hele verdere dag liep ik natuurlijk maar aan een ding te denken, en mijn moeder ook, zei ze.

Eindelijk was het avond geworden en ik hoorde de auto van mijn vader. Hij was vroeg thuis voor zijn doen. Een goed teken. Toen hij de kamer binnenkwam, zoende hij mijn moeder inniger dan normaal en pakte mij toen beet en trok me tegen hem aan. "Hallo kindje. alles goed?, vroeg hij. "Lekker pap,", en ik drukte mijn borsten tegen hem aan. Ik heb best wel aardig grote tieten voor mijn leeftijd. Zo bleven we even staan en gingen toen, toch een beetje verlegen, uit elkaar.

De avond kroop voorbij, eindelijk, het was pas half tien, rekte mijn vader zich uit en kondigde aan, "Kom, Myrna ( zo heet mijn moeder, mijn vader heet Bart), laten we maar eens lekker vroeg naar bed gaan." Mijn moeder sprong op en begon op te ruimen en lichten uit te doen. Mijn vader kwam naar me toe. "Weet je het zeker"?, vroeg hij. Ik knikte, "Heel zeker. Ik verheug me er op, ik wil dolgraag." Hij pakte me bij mijn gezicht en zoende me zacht op mijn mond. Ik zal voorzichtig zijn met je. Het wordt iets heel moois, weet ik zeker." Hij ging de kamer uit en ik liep naar mijn moeder, zoende haar en vroeg, "Jij weet het ook zeker, je krijgt er geen spijt van"? Net als mijn vader zoende ze me ook op mijn mond en zei, "Ik zie je zo, het wordt heerlijk. Kom maar vlug".

Ik liep naar de badkamer, nam een douche, deed wat parfum op en liep toen naakt over de gang naar de slaapkamer van mijn ouders. Het ging gebeuren, mijn hart klopte in mijn keel. Zacht deed ik de deur open, gelukkig was het donker. "Kom maar tussen ons in liggen", hoorde ik mijn moeder fluisteren. Ik kroop tussen mijn vader en moeder in. Ik draaide me naar mijn vader toe en hij sloeg zijn arm om me heen en trok me tegen hem aan. Ik voelde dat hij ook naakt was, net als mijn moeder. Ik voelde de borsten van mijn moeder in mijn rug. Mijn vader pakte mijn hand en bracht hem naar beneden onder de dekens. En toen voelde ik zijn pik, hard en stijf. Hij masseerde eerst mijn tieten, speelde met mijn tepels. Toen zakte zijn hand naar beneden en kwam hij tussen mijn benen. Ik voelde dat ik al nat was. Hij wreef over mijn klit en ik werd steeds geiler. Ik wist dat een beetje vrijen en voorspel er bij hoorde en dat het lekker was, maar ik kon niet wachten, Ik wilde een lul in me voelen, ik wilde neuken. Ik begon mijn vader langzaam af te trekken. Ik hoorde hem kreunen van plezier. Ik hield het niet meer. "Alsjeblieft pap, neuk me nu, ik wil niet meer wachten, ik wil je in me voelen, kom in me." Hij draaide me op mijn rug en ik opende mijn benen voor hem. Hij kwam op me en ik pakte zijn pik en zette hem voor mijn kut. "Kom maar pap, kom maar, ik ben klaar, neuk me nu", kreunde ik. Hij duwde zacht en ik voelde zijn keiharde staaf een stukje naar binnen glijden. Ik was kletsnat en ik drukte mijn heupen omhoog om hem dieper in me te krijgen. Ik voelde geen pijn , alleen maar plezier.

"Kom maar pap, het doet geen pijn, het voelt heerlijk!

Duw hem helemaal in me. " "Oh, schatje van me, mijn lieve dochter, met je heerlijke kutje, hier kom ik, hier komt je vaders pik". Op dat moment stootte hij hard en ik voelde zijn keiharde paal diep naar binnen glijden. Ik gilde het uit. "Ja, pap, heerlijk, zoooo lekker, zoo geil, oh mam, papa zit met zijn pik diep in me. Papa neukt me, mam, papa, is me aan het neuken!!! Mijn moeder praatte zacht met mij en papa. "Voorzichtig Bart, ze heeft nog een jong, klein kutje. Is het lekker, Shari, neukt papa zijn kleine meisje lekker?

Mijn vader neukte me nu steeds harder.

Hij gromde en kreunde . Ik voelde hoe mijn moeders hand tussen ons in kwam en naar mijn klit zocht. "Ik help je om lekker klaar te komen, schat. " Ik huilde nu van geilheid en emotie. "Oh, Mam, pap, het voelt zo goed, ga door mam, neuk me hard, pap, neuk me diep, naai me, neuk je geile teefje. Spuit je geile sperma in mijn kut. Je mag vlug komen, pap, mamma helpt mij een beetje. Ik kan zo ook vlug komen". Ik bleef maar schreeuwen en praten, Ik neukte hard met mijn vader mee. "Mam, dit is zo geil, zo lekker. Ben jij ook geil, mam, vind je het lekker om papa je dochter te zien neuken. ?" Ik voelde mijn hoogtepunt aankomen, zo vlug. Ik schreeuwde al huilend: Pap, mam, ik ga komen, kom samen met mij, pap, spuit me vol. " Mijn moeder schreeuwde nu ook: "Ja, Bart, je dochter gaat komen, kom samen met haar, ik ben ook zo geil, het is zo verschrikkelijk smerig en heerlijk om jullie samen te zien neuken. Spuit in haar , Bart. " En toen kwam ik. Ik gaf een hoge gil. "Ja, pap, nuuuuuu, nu ben ik aan het komen, oooohhhhh, kom in me." Ik voelde mijn vader verstijven en toen ontplofte hij in me. Hij pompte me vol met zijn geil. Mijn moeder schreeuwde, mijn vader vloekte en ik huilde, allemaal door elkaar. Het duurde minuten, maar het leken wel uren. Eindelijk lagen we allemaal rustig, mijn vader en moeder allebei met een arm om me heen. Ik was voor de eerste keer geneukt en het was nog een stuk beter dan ik verwacht had.

Daar lag ik nu op mijn rug, mijn moeder links van mij, haar tieten drukten tegen me aan. Mijn vader rechts van me, zijn arm over mij heen, zijn hand speelde met mijn tepels. Ik voelde zijn sperma uit mijn kut druipen en langs mijn bovenbenen lopen. Ik liet mijn hand naar beneden glijden en zocht naar de nu halfharde lul van mijn vader. Ik voelde hem groeien in mijn hand en even later was hij weer keihard.

"Heb je alweer zin, ik denk dat ik wel weer kan," lachte hij. "Wil je niet eerst mama neuken, die is nog steeds geil en heeft nog helemaal niets gehad,"zei ik. "Ik neuk jou, liever, schatje, maar je hebt gelijk, mama eerst en dan kijken we of ik nog een keer kan." Hij rolde over me heen en mijn moeder zei tegen me. "Je vindt het vast geil om te kijken, hoe wil je dat we het doen?" "Op zijn hondjes, mam, op zijn hondjes wil ik jullie zien."

Mijn moeder draaide zich om en ging op haar knieen zitten, mijn vader kroop achter haar en zette zijn pik voor haar kut en duwde hem in een keer diep naar binnen, je kon zien dat ze dat wel meer hadden gedaan. Hij begon haar direct hard en diep te neuken en bij iedere stoot naar voren, stak mijn moeder haar kont naar achteren en ving hem op. Al vlug begon het gekreun en gehijg , tot vandaag had ik het wel gehoord vanuit mijn kamer, maar nu was ik erbij!! Mijn moeder had haar ogen dicht, met haar tong maakte ze haar lippen nat, mijn vader pakte haar bij haar haar en trok haar naar achter , zodat zijn lul nog dieper in haar zat. Mijn moeders tieten hingen naar beneden en ik zag dat haar tepels bijna zwart waren en stijf.

"Kom voor me zitten, Shari," hijgde ze, "dan kan ik je kut likken." Ik wurmde me onder mijn moeder door en zat toen wijdbeens voor mijn moeder. Ze boog zich wat voorover en begon me te likken, ze begon met het sperma van mijn vader weg te likken en toen voelde ik haar tong in mijn kut en rond mijn klit. Al vlug kreunden we allemaal weer samen. "Neukt ie je goed mam?", gilde ik. ""Harder pap, neuk mam hard, het is heerlijk om jullie te zien neuken. Ik wil ook weer, pap, ik wil je pik weer in me voelen" Mijn vader keek me aan en kreunde schor, "Ga op je knieen naast je moeder zitten. Ik ga jullie om de beurt naaien." Ik schoot onder mijn moeder uit en zat even later op mijn knieen naast mam. Ik was nat van mijn vaders sperma, van geilheid en van mijn moeders likken en toen mijn vader zijn pik uit mijn moeder trok, en bij mij naar binnen kwam, gleed hij als vanzelf naar binnen.

"Oooooooooohhh, ja, pap, neuk me weer, net als bij mama, hard en diep. Net als mijn moeder duwde ik mijn kont naar achter en spoorde mijn vader aan. "Ja, zoooo, pap, hard, wat een heerlijke pik heb je toch," brabbelde ik, "voel je hoe nat mijn kut is, zo geil ben ik, mijn kut gloeit en klopt, ik kan zo weer komen."

Ik keek opzij en zag dat mijn moeder zich lag te vingeren. "Ga maar met Shari door, Bart, maak haar maar klaar, spuit haar maar weer vol, ik wil met zijn drieen klaarkomen,"kreunde ze. "Oh, mam, wat lief van je, ja he pap,blijf je dan in me en vul je mijn kut weer met je geile sperma?" Mijn vader gromde iets en begon me met nog hardere stoten te neuken. Iedere keer als ik hem voelde stoten, riep ik,"Ja, ja, ja." en mijn vader hijgde. "Hier heb je het, hier krijg je het hard van je pappie, zo, zo, zo, geile hoerendochter van me, heerlijke slet van je vader. Schreeuw maar, zeg maar dat je door je vader wil worden genaaid. Zeg het dan. Zeg me!!""Ja, pap, neuk je hoerendochter, neuk me, neuk me, ik ga bijna komen, kom met me samen en jij ook mam?Ik keek weer opzij en zag dat mijn moeder met haar heupen lag te draaien en ik kon aan de manier zien, dat ze bijna ging komen. Ik kneep mijn kut samen en mijn vader gaf een schreeuw. "Ja, zo, zo is het heerlijk, blijf met je kut knijpen." Hij gaf een schreeuw en ik voelde hem in me spuiten.

"Papa is aan het komen en aan het spuiten, mam," gilde ik, "en ik kom nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu." Mijn vader bleef doorpompen en mijn moeder , toen ik opzij keek, lachte naar me, "Ik ben ook heerlijk gekomen, Shari, dat was heerlijk voor ons allemaal, denk ik."Mijn vader bleef nog een tijdje over me heen hangen , maar toen voelde ik zijn pik slapper worden en uit me glijden. "Jezus, dit is lekker." mompelde ik. Mijn vader en moeder keken elkaar aan en schoten in de lach. "Ach kindje, er komt nog veel meer en het wordt alleen maar beter. Als je zin hebt doen we dit nog een hele tijd." "Mmmmmmmm, " is alles wat ik kon uitbrengen...

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm