Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Mijn moeder komt eindelijk klaar
Categorie: incest | donderdag 12 september 2013 03:24

Geile afspraakjes

Die zaterdag ga ik even langs mijn Moeder op de koffie, het mens is met haar 45 jaar ook maar alleen. Mijn Vader is jong gestorven en mijn Moeder is nooit hertrouwd. Als we aan de keukentafel gaan zitten, vraagt ze hoe het met de liefde is. Ik vertel niet alles maar wel dat ik geen gebrek aan mooie meisjes om me heen heb. “Doe je het ook met allemaal”?, vraagt ze een beetje lachend. Als ik ja zeg zie ik haar tepels opstijven tegen haar dunne truitje. Ze is nog behoorlijk strak, heeft een leuk gezicht met grote groene ogen en draagt altijd leuke kleren. Na de seks met Joke, ook een volwassen vrouw, zie ik haar opeens heel anders. “Zal ik de verwarming wat hoger zetten Mam, volgens mij krijg je het koud”,zeg ik en sta op. “Ben je mal jongen, ik heb het juist heel warm”. “Nou ja, ik zie aan uw borsten iets anders hoor”, antwoord ik op de ons gebruikelijke vrije manier van met elkaar omgaan. “Vind je het gek, jij hebt het er over dat je het met al die meisjes doet.

Ik heb op mijn leeftijd ook nog gevoelens en géén seks”. Ik word ineens een beetje geil op mijn Moeder en loop naar haar toe. “En ome Kees dan, die zie je toch regelmatig”? “Ja, ja, effe hoppa en klaar is Kees, kusje en slapen, dat is Ome Kees, nee schat, daar heb ik wel eens andere dingen over gehoord”. “Gehoord?, zelf gedaan hoop ik”, zeg ik met enige verbazing. “Een keer, één keer, heb ik ooit eens een soort van kriebels gevoeld, bij je Vader, één keer. Als ik de verhalen van andere hoor, zoals op TV, nou dan heb ik het nodige gemist hoor”. Ik buk me naar haar toe en wil haar een zoen op haar wang geven. Omdat ze juist op dat moment haar hoofd naar me toe draait, raken onze lippen elkaar. We schrikken, kijken elkaar aan en als ze haar ogen sluit en haar lippen een beetje wijken druk ik mijn mond weer op de hare. Zacht wrijven onze monden tegen elkaar en voel ik haar tong tussen mijn lippen. Ne een paar seconden stoppen we en zegt mijn Moeder terwijl ze opstaat.

“Ik zal die koffie maar eens inschenken”.

Ik ga weer zitten en voel even aan mijn stijve penis. Mijn Moeder staat bij het aanrecht de koffie in te schenken en ik kijk eens goed naar haar. Truitje, rok tot net boven de knie, blote benen die, door haar slanke enkels en volle kuiten, heel mooi zijn, en pumps met kleine hak. Ik sta op en loop naar haar toe. Ze steunt met haar handen op het aanrecht en ik sla mijn armen om haar taille met mijn handen op haar onderbuik. “Mam, je ziet er best lekker uit, voor mij hoeft de verwarming ook niet hoger, voel maar”, en ik druk mijn stijve penis tegen haar billen. Ze draait zich in mijn armen om, kijkt me aan en zegt dan zacht, ”Jongen, dit kan toch niet, ik ben je oude Moeder, jij moet het met jonge meisjes doen en bovendien zou dit bij de wet verboden zijn”. Ik zoek haar mond weer op en druk een kus op haar lippen. Weer opent ze haar lippen en zoekt haar tong de mijne, terwijl ze haar handen langs mijn heupen naar mijn kont laat gaan en me vaster tegen zich aandrukt. Ze trekt een been op en wrijft haar dij tegen mijn been. Ik pak haar been bij de onderkant van haar dij en voel hoe warm ze is. Mijn hand glijdt onder haar rok langs haar dij omhoog tot ik bij haar slip ben en ik mijn vingers langs het elastiek naar haar bil laat gaan. Ze kreunt wat en drukt haar mond wat meer op de mijne met haar tong heerlijk in mijn mond woelend. Langzaam trekt ze haar mond van me af en mompelt ze..

“ik ben een oude vrouw, maar voel me niet zo nu!

Het lijkt wel een beetje op verkering, maar een jong meisjeskutje is toch veel lekkerder voor een knul als jij, dan de kut van mij bijvoorbeeld, een beetje rood wordend”. Mam, ik ben al twee keer met de Moeder van een vriendin naar bed geweest en dat was heerlijk”. Ik zak door mijn knieen en leg mijn handen op haar kuiten. Langzaam laat ik ze onder haar rok omhoog glijden de stof mee omhoog nemend. Als ik bij haar slip ben, neemt ze zelf de zoom in haar hand en trekt ze haar rok verder omhoog zodat ik haar onderbroek zie. Nou onderbroek, het blijkt eigenlijk een modern slipje, met wat kant aan de boordjes te zijn. Ik duw mijn neus in het driekoekje en ruik haar vrouwelijkheid. Heel subtiel drukt ze haar kruis tegen me aan en ik druk mijn mond op het meest bolle stukje. Terwijl ik over het kruisje lik en een wat zuigende beweging maak voel ik haar vingers en trekt ze het kruis van haar broekje wat opzij. Twee gezwollen schaamlippen en een lang kittelaartunneltje komen te voorschijn. Ik leg mijn handen tussen haar dijen en trek haar schaamlippen wat van elkaar. Een mooi roze kut wordt zichtbaar en met een kreun haal ik mijn slappe tong door haar heerlijke gleuf. “Ohhh”, hoor ik mijn Moeder hijgen. Ik kijk even naar haar blote kut en zie binnenin haar roze kut samenknijpen en weer openen en druppeltjes verschijnen. Weer lik ik haar diep en met haar hand op mijn achterhoofd drukt ze me steviger tegen haar kut. Door het likken zijn haar schaamlippen glad en staan nu wat verder uiteen. Ik laat mijn handen over haar billen gaan en trek dan haar broekje naar beneden. Als ik het over haar knieen trek, lift ze een been op en stapt uit haar broekje. Snel trekt ze haar truitje over haar hoofd. Dan ritst ze haar rok los en laat deze aan haar voeten vallen. Nu staat ze tegen het aanrecht geleund in haar bh die van dezelfde stof als haar slipje is en alleen haar schoenen nog aan. Ze bukt zich en trekt me omhoog. Mijn mond weer opzoekend voel ik haar handen aan mijn riem friemelen en ik help haar een beetje door mijn rits te openen en mijn broek naar beneden te trekken. Ze trekt mijn boxershort naar beneden en pakt mijn stijve jongeheer.

“Zo, jij bent aardig opgedroogd mannetje, lekker dik!”

Ze glijdt met haar hand over de volle lengte. Ze draait zich om en bukt zich over het aanrecht. Als ze haar benen spreidt zie ik haar ronde stevige billen. Ik buk me en lik aan haar uitstulpende schaamlippen. “Wil je het zo Mam”, vraag ik nog even, en als ze knikt zet ik mijn eikel tegen haar kut. Ik zoek haar gaatje en duw me naar binnen in haar warme kut. Ik doe mijn ogen dicht en probeer te voelen of er verschil is met Joke of de meisjes terwijl ik me zacht in en uit mijn Moeders kut beweeg. Het is zacht, warm en vochtig, dus een goeie kut.

“Je voelt lekker Mam”, zeg ik, even snel diep in en uit stotend.

“Echt? Heb ik nog een beetje lekkere kut”, en ze duwt haar kont naar achteren om me verder in haar te krijgen. “Je hebt een fijne dikke lul jongen, je mag in me spuiten hoor, ik ben nog aan de pil”, hijgt ze, stevig haar billen tegen me aan duwend. Ik grijp haar bij de heupen en neuk haar hard en diep waarbij mijn ballen tegen haar kut slaan. “Ik voel je ballen tegen mijn stijve kittelaar, kan je er met je vingers bij?”, hijgt ze. Een hand laat ik voorlangs tussen haar dijen glijden en voel haar best grote klit. Met twee vingers wrijf ik over haar heen en dat ontlokt een kreet bij mijn Moeder. “Jaaah, dit is fijn jongen, Oh, wat neuk jij lekker, zo fel, als een jonge hond, neuk me”, en nog geiler pomp ik in haar nu wat soppende kut. “Voel je wat Mam, ik kom zo klaar hoor”, kreun ik, als ik mijn orgasme voel opkomen. “Kom maar schat, spuit maar, ik kom toch niet zo”. Ineens is het gevoel bij me weg en beweeg ik me nog in haar warme lijf zonder geilheid. Ik trek mijn lul uit haar warme kut en mijn Moeder gaat recht staan en draait zich om. Ze kijkt me niet begrijpend aan en zegt, “wat is er nou, wil je niet in me klaarkomen, ben ik niet lekker genoeg”. Ik omhels haar en voel haar warmte tegen mijn blote wat slap geworden lul, wat weer een prettig gevoel geeft. “Mam, je bent nu al de tweede dit weekend waar ik mee neuk die niet kan klaarkomen. Met elkaar neuken is voor mij ook samen lekker klaarkomen. Je hebt een heerlijke kut, maar ik wil jou ook zien genieten. Kom, we gaan naar bed”.

We pakken onze kleren op en gaan naar de slaapkamer van mijn Moeder. “We kleden ons helemaal uit en gaan lekker in jouw bed liggen, dan zien we wel”, zeg ik en we beginnen de rest van het weinige dat we aan hebben uit te doen. “Je hebt mij nog nooit bloot gezien, is dat niet raar”, zegt ze wat nerveus als ze op bed gaat liggen. Ik ga op mijn buik naast haar liggen en zeg zacht,”doe je ogen maar dicht en voel alleen maar”. Ik druk mijn mond weer op die van haar en ze zoent me terug. Voorzichtig tongen we en leg ik mijn hand op haar borst. Verrassend stevig voelt haar vlees en als ik een lichte kneding doe voel ik haar tepels weer hard worden. Kleine kusjes gevend ga ik van haar mondhoek naar haar hals, schouder en als ik haar armen boven haar hoofd leg kus ik haar geschoren oksel. Ze ruikt heerlijk naar een licht parfum en ik kus nu de aanzet van haar borsten en eindig door over haar tepel te likken en in mijn mond te nemen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen wat spreidt en af en toe haar heup heel licht omhoog drukt. Ik verplaats mijn hand naar haar buik en ga er met mijn mond achterna. Telkens verleg ik mijn hand en kus haar tot ik bij haar dijen ben. Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen waarbij mijn vingers tegen haar kut liggen. Ze doet haar benen weer wat wijder, maar ik doe of ik dat niet merk en ga met mijn hand verder langs haar been naar beneden en volg met mijn mond.

Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken. Mijn lul ligt dik en kloppend tussen mijn benen en ik knijp mijn dijen even lekker tegen elkaar. Traag laat ik mijn hand verder zakken en volg met mijn mond tot ik bij haar voeten ben. Regelmatig gaat ze naar de pedicure en haar voeten zien er mooi en verzorgd uit. Ik laat mijn hand weer langs haar been omhoog schuiven tot ik bij haar kut ben en mijn handpalm over haar kut leg en wat druk uitvoer. Gelijk lik ik haar tenen en neem ze in mijn mond. “Ooohhhh, jongen wat doe je met me”, kreunt mijn Moeder zacht en drukt haar kut omhoog tegen mijn hand. Ik voel dat ze vochtig is geworden en wrijf met mijn duim over haar schaamlippen terwijl ik nu haar andere voet met mijn mond liefkoos. Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten.

Langzaam kus ik me een weg naar boven langs haar andere been en ik de binnenkant van haar dij begin te likken. Steeds een beetje harder likkend ben ik bij haar kut aangekomen. Met mijn hand leg ik haar schaamlippen wat opzij en lik de plooi tussen haar dij en kut. “Jahhh, lekker, jouw warme mond daar”, hijgt ze. Zonder haar schaamlippen te likken ga ik nu de andere kant likken. Ik zit nu tussen haar wijd uitgespreide benen en neem haar voeten in mijn handen en zorg dat ze haar benen buigt en haar voeten op mijn dijen rusten. Meteen zie ik haar heupen omhoog komen. Ik lik haar huidplooien zonder haar schaamlippen aan te raken en ik voel dat ze haar heupen zo probeert te draaien zodat mijn tong haar kut likt. Als ik haar voetzolen tegen mijn harde lul zet kreunt ze weer. “Lekker Mam?”, vraag ik even mijn mond uit haar liezen losmakend.

“Wil je mijn kut niet even likken?”

Vraagt ze haar heup draaiend en omhoog duwend. Ik lik haar even over haar schaamlippen zonder haar klit aan te raken en ga dan weer met mijn tong naar haar buik en borsten mijn hand weer op haar kut leggend. Ik lik haar tepels en ga verder naar boven en via haar andere oksel en hals zoen ik haar geopende lippen weer. Ze zoent me nat en hevig terug en haar tong drukt ze diep in mijn mond. Als tieners tongen we en likken elkaars mond. Ik haal mijn hand van haar kut en duw mijn bekken wat naar beneden zodat mijn eikel tegen haar schaamlippen ligt. Daar laat ik hem even om al zoenend mijn eikel langzaam tussen haar vochtige schaamlippen tot net voorbij het toompje te duwen. Ieder keer als ik voel dat ze me dieper in zich wil hebben trek ik me terug zodat alleen mijn afgestroopte eikel in haar blijft zitten. “Waarom neuk je je Moeder niet”, hijgt ze met haar mond nog half op de mijne. “Omdat ik je weer ga likken, ik ga je kut beffen Mam, met mijn tong ga ik misschien nu ook je kittelaar likken”, zeg ik me inhoudend om mijn kloppende dikke stijve niet helemaal in haar heerlijk aanvoelende kut te duwen. “Oh ja, bef je Moeder maar, eindelijk wordt ik gebeft, ja bef me jongen”. Traag kus ik me weer een weg naar beneden alle hoekjes en lekkere plekjes zoenend terwijl ik mijn eikel weer uit haar warme doos laat glijden en mijn hand weer over haar nu heel vochtige kut leg. Ik kniel tussen haar benen en leg haar warme zachte voetzolen weer tegen mijn lul. Met haar knieen zowat plat op het bed ligt ze wijd open voor me en drukt haar heupen omhoog. Haar armen boven haar hoofd en een grote glimlach op haar gezicht. Tergend langzaam kus ik de zachte binnenkant van haar dijen en lik even tussen haar schaamlippen.

“Mam, je smaakt nog als een jonge meid!”

Zeg ik haar weer likkend, ervoor zorgend niet haar kittelaar te raken. “Ze is te weinig gebruikt zeker”, zegt ze wat lacherig. Afwisselend lik ik aan haar volle schaamlippen en zuig ik ze naar binnen terwijl ik mijn tong er dan over laat glijden. Het ene moment een voor een en het ander allebei tegelijk. Steeds wilder beweegt en draait ze haar billen om haar klit gelikt te krijgen. Ik zuig me aan haar vochtige opening vast en schuif mijn handen onder haar billen. “Oh jongen, je beft je Mams zo lekker, ik wordt heel nat van je, ja, neem mijn kontje in je handen, knijp een beetje in mijn billen”. Als ik dat doe kreunt ze het uit. Ik lik haar nog even diep door haar drijfnatte poes en kom dan weer overeind. Ik ga op haar liggen en duw weer mijn eikel in haar heerlijke kut die nu zo warm en nat is dat ik heel soepel tussen haar schaamlippen glijd. “Ik sla mijn benen om jouw lekkere jonge lijf, neuk je Moeder alsjeblieft”, hijgt ze nu en probeert me dieper in haar kut te krijgen. Ik laat met veel moeite alleen mijn eikel in haar zakken en beweeg deze op en neer tussen haar gladde schaamlippen. Steeds harder drukt ze haar in elkaar gehaakte voeten op mijn billen, als ik me ineens helemaal in haar laat glijden. “Oh mam, wat een zalige kut heb je”, kerm ik als ik tot aan mijn ballen in haar lijf zit. “Pppffffhhhh, wat ben je dik jongen”, neuk me”, hijgt ze in mijn oor likkend.

Heel langzaam trek ik me uit haar tot alleen mijn eikel nog tussen haar schaamlippen zit om mijn lul dan ineens weer volledig in haar kut te stoten. Diep in haar maak ik een paar kleine stevige stoten en draai mijn kont wat in het rond. Langzaam trek ik mijn leuter weer zover uit haar lekkere lijf dat alleen haar schaamlippen mijn eikel nog vasthouden. Net als ze denkt dat ik me weer in haar zal stoten, doe ik het niet en ga ik op mijn knieen zitten. Ik plaats mijn duim op haar lange verborgen klit en wrijf over de volle lengte, met alleen mijn eikel tussen haar opgezwollen lippen. Ze trekt haar knieen op en met haar voeten op het bed drukt ze haar heupen omhoog. Terwijl ze me aankijkt en haar handen op haar borsten legt en een beetje aan haar stijve tepels trekt, zegt ze zacht, “Ik wil je in me voelen, je hebt zo’n fijne lul, kom, kom in mijn geile kut, ik word zo geil van wat je met me doet”. Ik kus haar door de lucht en trek me nu helemaal uit haar. Op mijn knieen zak ik met mijn mond naar haar ruim openstaande kutlippen en lik haar gladde gleuf. Als per ongeluk lik ik over het lange dakje van haar klit.

“Oeff”, hoor ik boven me, wat mij aanleiding geeft dit nog eens te doen. Eerst weer lekker mijn slappe tong door haar dik gezwollen en ver uitstekende schaamlippen om dan weer over haar nog verborgen klit te halen. Weer hoor ik mijn Moeder heerlijk kreunen en zie haar kut omhoog komen. Heel voorzichtig steek twee vingers rechtop tussen haar schaamlippen en draai ze dan plat. “Oh ja, lekker”, kreunt mijn Moeder hard aan haar tepels trekkend. Ik duw mijn vingers tot de helft in haar en krom ze dan een beetje en masseer de bovenkant van haar soppende kut. Ze heeft haar ogen dicht en rolt een beetje met haar hoofd heen en weer op het kussen. Heel voorzichtig, zodat ze het niet merkt, breng ik mijn gezicht bij haar kut en plaats dan mijn mond over haar kittelaar en zuig er op. “Oooohhhhhhhwwwwww”, klinkt het, “oohhh…….wat voelt dit geil”. Even stop ik met zuigen en kijk naar haar kittelaar. Ze is dikker geworden en een heel klein stukje komt naar buiten. Zacht druk ik het dakje wat verder naar achter en lik ik over het kleine knopje. Met een schok stoot ze haar kut omhoog en gilt ze het uit. “wat doe je… ga doooorrrrr, ohh jongen, asjeblieft nou niet meer stoppen”. Blij verrast ga ik door met zuigen en likken aan dat geile kleine bobbeltje. Steeds luider begint mijn Moeder te hijgen en onder het uitroepen van “Oh…. Oh…..Oh”, stoot ze haar kut omhoog. Ik beweeg mijn vingers nu wat sneller in en uit haar soppende kut met mijn vingertoppen nog op de plek aan de bovenkant. Als ik iets harder op haar kittelaar zuig en met mijn tong een roffel geef, kermt ze werkelijk uit. “Dit is zo geil jongen, oooohhhhhhh ik ga klaarkomen, ja eindelijk ga ik klaarkomen, ga door, laat je Moeder komen”. Haar nog wat harder in haar kut wrijvend en aan haar, nu verder ontblote, klit zuigend en likkend begint mijn Moeder wild te schokken en drukt ze haar kut omhoog terwijl ze mijn hoofd tussen haar dijen klemt. “Oooooooohhhhhhh God, OOOOOHHHHHHH WAT LEKKER, OOOOHHHHH, JA OH JA, OH JA, OH JA , OH IK KOM,OH IK KOM KLAAAARR, OOOOEEEEWWWWFFFF”, en mij tussen haar dijen klemmend stoot ze haar kut bij iedere schreeuw omhoog.

Steeds lichter lik ik haar drijfnatte kut en kriebel ik met mijn vingers. Als ze haar benen wat ontspant, zakken haar billen weer op het bed en gaat alleen haar buik nog wild op en neer. Langzaam kom ik overeind en kijk naar haar openstaande kut die van binnen wat open en dicht gaat. Ik zet mijn eikel in haar gaatje en druk me helemaal naar binnen tot mijn ballen tegen haar natte billen liggen. “Ga je nu je Mamma neuken’, zegt mijn moeder, en stoot haar kut omhoog. “Ja Mam, nou neuk ik je en ga lekker in je zeiknatte kut spuiten”, zeg ik en ga lekker op haar warme zachte lijf liggen. Ik frommel mijn handen onder haar zachte stevige billen en neuk met felle stoten in haar stotende lijf. “Oh ja jongen, neuk Mamma diep in haar zo lekker klaargekomen kut, kom diep in mijn lijf”, en ze slaat haar benen om me heen.

Ik pomp in haar en voel haar zachte kutwanden langs mijn dikke lul glijden en hoor de soppende geluiden. “Je neukt goed Mam, stoot je lekkere kut tegen me aan”, geil ik en stoot diep in haar met mijn handen op haar warme billen haar geile lijf tegen me aan trekkend. “Oh je hebt zo’n lekkere dikke tamp jongen, spuit maar in je Moeders kut, ik ben zo blij dat ik weer eens goed geneukt word, dat er iemand op me ligt te rampetampen”, en ze duwt haar tong diep in mijn mond of zuigt op de mijne. Ik voel mijn orgasme in mijn snikkel komen en kreun”, Ik kom Mam, ik spuit je kut vol hoor, Ja nu, jaaaahhhh oh wat een kut, oooohhhh”, en met iedere kreun golft mijn witte geil in mijn Moeder’s warme kut. Hijgend druk ik mijn lul diep tussen de trillende benen van mijn Moeder en rol dan van haar af. “Jezus Mam jij hebt een heel lekkere kut hoor, daar wil ik mijn dikke lul wel vaker in duwen”, zeg ik me naar haar omdraaiend. Ze kijkt me aan en zegt, ”ik ben klaargekomen jongen, en dat is heel lang geleden, te lang”. Ik leg mijn hand tussen haar benen en voel haar kittelaar tegen mijn handpalm. “Je klit is nooit lang genoeg geliefkoosd Mam, daarom kon je niet komen. Nu zal het wel makkelijker gaan en ik wil graag degene zijn die dat uitprobeert”. Je komt gewoon iedere zaterdag met je Moeder neuken, belooft ?”. “Belooft Mam en we zoenen elkaar.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm