Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

De nieuwe vriendin van mijn vader
Categorie: incest | woensdag 11 september 2013 02:57

Geile afspraakjes

Geheel tegen de verwachting in heb ik een super geil weekend gehad wat mijn geilste dromen heeft overtroffen. Ik zal mezelf eerst even aan jullie voorstellen: Ik heet Paul, ben 23 jaar, 1.85 m en 80 kg schoon aan de haak. Ik woon een jaartje op mezelf, eerst met Manon, mijn inmiddels ex-vriendin sinds twee maanden, onze relatie is door allerlei maffe dingen en haar familie naar de klote gegaan. Dat is allemaal niet zo interessant om te vermelden, ik heb ook best wel een leuke tijd en goede seks met haar gehad, maar dat is nu allemaal voorbij, de afgelopen twee maanden heb ik geen nieuwe relatie gehad en ook niet meer geneukt nadat Manon terug is gegaan naar haar ouders.

Voorlopig is het dus een paar keer per week mezelf aftrekken, want ja mensen, ik ben jong en gezond, dus dat moet gewoon doorgaan. Nu naar mijn weekend, vrijdagavond belde mijn ouwe heer om te vragen hoe het nou met mij ging? Ik heb nog steeds een goed contact met mijn pa sinds hij ook zo beetje een jaar geleden van mijn moeder is gescheiden, hij ging vreemd met een barones uit een welgestelde Limburgse familie, die hij eerst alleen maar zakelijk kenden. Dat is best een klote tijd voor mijn moeder (47) geweest, maar hun huwelijk was al jaren slecht en dat wist ik ook wel. Kort nadat pa (48) bij zijn rijke vriendin Elisabeth (56) in haar grote Landhuis in Limburg is gaan wonen, ben ik op mezelf gaan wonen met Manon in een leuk, klein appartementje in Vlaardingen. Het afgelopen jaar ben ik maar een keer samen met Manon een weekend bij hun op bezoek geweest, wij hebben daar toen twee nachten geslapen, ruimte en kamers genoeg, maar het klikte allemaal niet zo goed tussen Manon en de barones (zoals Manon haar bleef noemen) zij vond haar een arrogant en bekakt wijf, koud en kil volgens mijn ex. Ik had er wel naar mijn zin, je ken daar paardrijden en de omgeving is lekker luxe en relax. Door de afstand (200 km) en de niet zo goede sfeer tussen Manon en Elisabeth zijn wij er niet meer geweest. Na met mijn ouwe heer te hebben gesproken, hij wist inmiddels al dat wij uit elkaar waren, vroeg hij of ik geen zin had om het weekend te komen logeren.

Ik had geen plannen en zag er ook wel weer een beetje tegen op om het weekend alleen thuis te blijven, ik voelde mij ook wel down, maar om nou even naar Limburg te rijden zag ik ook niet zo direct zitten. Pa bleef een beetje zeuren, kom nou lekker het weekend hier heen Paul, Elisabeth wil je ook graag weer eens zien en is echt op je gesteld! Zij wil je lekker verwennen hier, goed eten en je kan paardrijden zoveel als je wil , verzet je zinnen even jongen hield hij aan, ja doe dat Paul hoorde ik Elisabeth op de achtergrond mee luisteren en praten. Okι, morgenochtend vertrek ik hier rond 8.00 uur en zie jullie zei ik. Zo gezegd, zo gedaan, 10.30 uur kwam ik zaterdagmorgen bij hun aan, de koffie met vlaai stond al klaar en ik werd vriendelijk met een paar dikke zoenen door Elisabeth ontvangen. Het eerste wat mij gelijk aan haar opviel was haar kleding, ze had een modieus kort rokje en sexy open blouse aan, zo had ik haar echt nog nooit gezien, ik vond haar er ineens een stuk jonger uitzien als de laatste keer dat ik haar gezien had. Die ouwe van mij ziet er altijd goed uit, die heb het daar ruim naar zijn zin en is al een echte landheer aan het worden, zelf is onze familie helemaal niet rijk, gewoon zeg maar, mijn pa is altijd vertegenwoordiger geweest bij een groot scheepsartikelen bedrijf, maar sinds hij bij Elisabeth woon werk hij niet meer, ik zelf ben planner bij een havenbedrijf.

Wij hebben een uurtje aan de eettafel in de keuken bijgepraat, daar kreeg ik het omgedraaide van wat mijn ex vond van Elisabeth, juist van haar te horen dat zij Manon maar een afstandelijk meisje vond, zo zei Elisabeth het, Manon totaal niet bij mij pasten. Jij bent volgens mij een aartje naar je vaartje Paul, jullie zijn warmbloedige mensen met veel energie en soms ongepaste ondeugendheid die mij wel ligt, je vader heeft er bij mij weer nieuw leven ingeblazen lachte zij. Pa moest er ook om lachen, ja Elsje, zo noem hij haar tegenwoordig, maar dan wel letterlijk en figuurlijk hι, in al je gaatjes. Die twee hadden het duidelijk met elkaar naar hun zin, ik ben best wel wat gewent, maar van hun taalgebruik keek ik toch wel even van op, schijnbaar had die oude van mij een positieve invloed op haar. Ik werd er ook wel vrolijk en relax van, pa gaf haar zelfs in mijn bijzijn nog een speels tikje op haar billen toen Elisabeth zei even twee uurtjes weg te gaan voor een familie bezoekje. Eenmaal alleen met pa zijn wij samen naar de stallen gelopen, hebben hun twaalf paarden gevoerd en de stal een beetje opgeruimd. Hij praten honderd uit over Elisabeth, ze was zo lief en zorgzaam voor hem, en toen kwam het, zij heb hem onlangs ten huwelijk gevraagd. Dat meen je niet was mijn eerste reactie, ik dacht dat hij mij zat te dollen, maar het bleek serieus te zijn, wordt jij dan ook een baron ouwe vroeg ik? Ja misschien alleen mijn klote lachte pa ook, Paul ik heb het nog nooit zo naar mijn zin gehad bij een vrouw, zoals bij haar nu. Ja dat begrijp ik, ze is van adel en is stinkend rijk zei ik, waarop hij reageerden: Ze is rijk, maar ze stink niet jongen, ik heb nog nooit eerder zo geile vrouw in bed, of daarbuiten meegemaakt als zij glimlachte hij. Ik maak hier met haar de tijd van mijn leven mee, ze is helemaal los zei hij, ik moet zelfs af en toe een viagra slikken om haar bij te houden, ondanks dat zij toch acht jaar is, ze is aan haar tweede jeugd bezig zegt ze, dat had ik ook wel gezien.

Wel tof vind ik het om zo met mijn ouwe heer over alles te kunnen praten, met mijn moeder hoef ik echt niet over seks te praten. Met pa ging het na dit gesprek over trouwen en Elisabeth, nog veel verder! Kijk ik heb zoiets van, het is zijn en hun leven, als zij gelukkig met elkaar zijn,,prima, natuurlijk vind ik het ook wel klote voor mijn moeder dat zij nu alleen is, maar als de koek op is, is het niet anders. Ik heb op dit moment ook geen relatie, maar daar maak ik mij echt geen zorgen om, dat kom heus wel weer. Ik kon mij niet goed een voorstelling maken waar die ouwe van mij het nou allemaal over had, o.a. hoe geil Elisabeth dan wel niet moest zijn geworden bij hem, ouwe van dagen seks dacht ik, zal niet zoveel meer voorstellen.

Zelf ben ik nooit op een veel oudere vrouw gevallen, ja sommige van 50 jaar zien er nog weleens sexy en rijp uit, met van die zwaar geblondeerde haren, maar ik heb er nooit iets mee gehad. Zo keek ik ook tegen Elisabeth aan, leuk, misschien heel lief, maar niets voor mij, die ouwe van mij is zeker nog verliefd op haar, dat zag ik wel. Vreemd vond ik het dan ook wel, toen hij net voor Elisabeth terugkwam tegen mij zei, Paul ik vind het niet erg hoor als jullie contact wat hechter wordt nu jij hier ben, ik keek hem onbegrijpend aan en zei alleen maar, ja joh, dat is goed, ik zal mij netjes gedragen en ben toen twee uurtjes alleen gaan paardrijden. Toen ik terugkwam was Elisabeth ook weer terug, ik had het paard afgespannen en terug op stal gezet toen ik besloot mezelf even snel te douchen in de stal, daar is een doucheruimte voor gemaakt.

Ik stond nog maar net onder de douche toen ik ineens de stem van Elisabeth achter mij hoorde, zo lekker kontje Paul zei ze, ik schrok me rot toen ik mij omdraaide en haar naar mij zag kijken. Ik neem even een douche lachte ik tegen haar, een gekke situatie omdat zij mij op nog geen twee meter afstand stond te bekijken. Ik droog je af zei ze, nee ze vroeg het niet, ze zei het gewoon. Dat zal pa vast niet goed vinden zei ik mezelf daarbij toch wel heel ongemakkelijk bij voelend, o ja hoor daar heb jou vader geen enkele moeite mee glimlachte zij, hij heeft zelf gezegd dat ik dat maar even moest doen. Het moet niet gekke worden dacht ik, maar ik besefte op dat moment ook gelijk dat ik wel onder de douche was gegaan, maar nog geen eens een handdoek in de buurt had. Ik kon dus ook weinig anders dan naakt met Elisabeth mee lopen een stukje verder in de stal, toen zij zei dat daar wel ergens handdoeken lagen. Wij liepen naar de laatste box achter in de stal, deze box was leeg en er lagen alleen maar een paar verse balen stro in, zij spreiden daar een grote badhanddoek over een paar balen stro uit en zei dat ik daar op moest gaan liggen, ik zeg het eerlijk, mijn hart bonsden in mij lichaam toen ik erop ging liggen, plat en naakt op mijn rug. Ik was totaal verbouwereerd mensen toen ik haar in haar ogen keek, geile opwindende ogen, spannend hι Paul lachte zij, ik kon niets zeggen. Het werd nog gekke toen Elisabeth boven mijn lichaam ging staan, ze had nog het zelfde korte rokje aan als toen ik aankwam, alleen keek ik op dat moment wel tegen haar kale kut aan. Ik wist het even niet meer, zeker toen zij haar benen spreiden en bovenop mijn gericht kwam zitten.

Ik rook haar geile kut geurtje!

Zij persten zo maar haar kale kut op mijn mond en bedekte mijn gezicht verder af met haar rokje, geef mij eens een lekker likje Paul vroeg ze geil? Ja sorry hoor, maar op zo moment denk je echt niet na van dat kan ik niet maken, het is de aanstaande vrouw van mijn vader, of ze is al een oude vrouw, nee ik snoof nog eens goed haar geile geurtje op en begon haar kut te likken. Ze was zo geil als de pest, ze werd goed nat en ik lag haar kut als een gek lekker uit te likken toen zij mijn inmiddels keihard geworden lul beet pakte, als ik gek begon Elisabeth mij af te trekken en likte ik haar geile kut. Ik kon toen al merken dat je er niks van voel of proef als je een veel oudere vrouw likt, ik vond haar zelf veel geile als mijn ex, zoals zij erop reageerde en ook nog eens van alles uit begon te roepen, dit had ik nog nooit meegemaakt. O ja hijgde zij steeds zwaarder, lik mijn kutje maar lekker diep jongen, en o wat een geile grote harde lul heb je, je ben precies je vader riep zij. Ssst zei ik even in een korte pauze, straks hoor die ouwe ons en heb ik een zwaar probleem, maar volgens haar zou dit nooit een probleem zijn of worden voor mijn pa. Ik was daar zelf op dat moment nog niet zo zeker van, maar begon haar wel weer verder te likken, al snel stond ik op springen man, ze trok mij wel heel lekker af. Ik riep onder haar rokje vandaan dat zij even moest stoppen, dat deed ze gelukkig en ik likte de geile barones van mijn pa, super geil klaar, ze gilde bijna heel de stal bij elkaar toen ze kwam. Mijn gezicht was kletsnat toen zij zich voorover liet vallen en mij super begon te pijpen, sabbelen, op mijn ballen zuigen en telkens zo diep mogelijk nam zij mijn lul op in haar mond. Het was dan ook niet zo gek, dat ik een paar minuten later haar mond vol spoot, SUPER!!

Dit was heel spannend en geil, ik wist even niet wat ik tegen haar moest of kon zeggen, Elisabeth deed of het heel normaal was dat wij dit deden. Zij stappen van de balen stro af, ik keek haar nog even sprakeloos aan, zij glimlachte tegen mij en zei, ik ga de lunch maken en zie je zo Paul, en weg was zij. Ik heb daar nog een minuut of tien gelegen, ik was de weg even kwijt en kwam langzaam weer een beetje onder de mensen van deze super geile en spannende belevenis met Elisabeth. Ik heb mezelf aangekleed en ben toen weer naar het huis gelopen, waar pa en zij aan de ontbijttafel op mij zaten te wachten. Pa vroeg alleen maar met een grote veelzeggende grijns op zijn gezicht, of ik lekker had paard gereden? Wat ik alleen maar kon beamen. Tijdens de lunch kreeg ik van Elisabeth te horen dat er s,avonds visite kwam, een gescheiden nicht van haar,Antoinette (41) die ik vast heel aardig zou vinden volgens haar. Ik heb na de lunch nog wat klusjes gedaan met mijn pa rondom hun landgoed, hij heb mij verder niks gevraagd over Elisabeth, maar ik voelde gewoon zij het had gezegd tegen die ouwe, wat wij hadden gedaan in de stal. Hij praten wel over die nicht die s,avonds zou komen, dat zij net als Elisabeth ook tot de adellijke tak van de familie behoorde en dat zij net als ik, ook zou blijven logeren. Als het sfeertje er in wil komen Paul, dan kan het een hele leuke avond worden zei hij. Verder vertelde hij dat Antoinette geen kinderen had en wel meer een paar dagen bij hun op het landgoed logeerde, hij zei met een lach en een knipoog dat ik het maar af moest wachten? Ik wist het niet meer hoe pa en Elisabeth met elkaar omgingen, maar een ding was mij toen wel al duidelijk geworden, zij moesten een soort van open relatie met elkaar hebben!

De uren na mijn seks avontuurtje met Elisabeth bleef ik haar overal volgen met mijn ogen, ik geilde volop op haar en als ik haar ook maar even zag gaan verzitten of door het huis zag lopen, probeerde ik onder haar rokje te gluren. Ik was super nieuwsgierig of zij wel een slipje aan had gedaan na ons avontuurtje? Hoe ik ook keek, ik kreeg het niet te zien, ik werd er alleen maar geile van in die uren van afwachting naar mijn kennismaking met die nicht. Na het avond eten was het zover, ik werd voorgesteld aan Antoinette die was aangekomen op het landgoed, mijn eerste indruk was,, een super chique vrouw, gezet postuur, met zwarte haren op een knotje gebonden en zwarte make-up, wat haar een dominante uitstraling gaf. Antoinette was een gezellige dame, zo netjes gekleed als zij eruit zag, sprak zij niet tegen ons, terwijl zij tegen mij zei, mijn Rotterdamse accent wel grappig te vinden. Je ben zeker net als je vader in Rotterdam geboren vroeg zij, ja dat heb u goed mevrouw zei ik. O jee, hij zegt mevrouw tegen mij Elisabeth schaterlachte zij het uit, maar Paul doe mij een lol en noem mij gewoon bij mijn voornaam lieverd zei ze. Of bij je koosnaampje van Paul en mij begon ook Elisabeth een draai in het gezellige sfeertje in de grote woonkamer te geven? Er was toen al een fles champagne soldaat gemaakt. O dat mag ook van mij hoor lachte Antoinette, ik zag mijn pa Elisabeth aankijken, maar die ging onbeschaamd door. Half onderuit gezakt op de stoel waar zij tegenover mij op zat, was haar rokje steeds verder opgeschoven, maar ik kon nog steeds niet zien of zij nu wel of geen slipje aan had? Natte nette is haar koosnaampje bij ons Paul zei Elisabeth, natte nette riep ik verbaast ?? Ja natte nette herhaalde zij, ik ben natuurlijk niet helemaal maf, en het sfeertje was al dusdanig dat het kwartje wel bij mij viel op dat moment hoe dat met mijn pa, Elisabeth en Antoinette in elkaar moest zitten. Die moesten wel seks hebben met zijn drieλn,zij hadden de grootste lol.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm