Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Mijn zoon woont weer thuis
Categorie: incest | woensdag 11 september 2013 02:37

Geile afspraakjes

Mijn zoon woont weer thuis. Het is uit met zijn vriendin, en ik moet zeggen dat ik er niet rouwig om ben. Op de eerste plaats vond ik hem nog te jong, hij was nog geen 18 jaar. En daarnaast speelde zij niet alleen behoorlijk de baas over hem, maar ze neukte ook met iedere vent, als-ie maar een pik had. En de meeste mannen hebben nu eenmaal zo’n ding. Dus Gerben woont weer bij mij in huis. Maar goed, ik kon van zijn vriendin niet al te veel zeggen. Ik ben nu al ruim een half jaar alleen, gescheiden nadat ik na bijna 20 jaar huwelijk voor het eerst was vreemd gegaan. Twee jaar kon ik het geheim houden, maar op een dag kwam mijn man vroeger thuis dan anders en hij trof me in bed met Hans, een jonge jongen die ik op mijn werk ontmoet had. De eerste keer had hij mij geneukt tegen de stellingkasten in het magazijn, net buiten het zicht van de bewakingscamera. Daarna kwam hij bij me thuis, want hij woonde nog bij zijn ouders en die mochten niks weten. Gelukkig zat ik boven op zijn stijve pik te rijden toen mijn man ons betrapten, want anders was hij boven op hem gesprongen. Maar het resultaat was dat mijn man van me af ging en dat Hans niet meer durfde te komen, ook al woont mijn ex-man inmiddels op meer dan 100 km afstand. En ik stond weer droog, nu al een half jaar. Behalve mijn eigen vingers en een bij de Dildo top 10 gekochte vibrator had niks in deze zes maanden mijn kut aangeraakt.

En net op dat moment kwam Gerben weer thuis wonen, nu al drie weken geleden. Hij was weer in zijn oude kamer ingetrokken, vlak naast mijn slaapkamer. Ooit was dat de slaapkamer van mijn ex en mij. We moesten altijd zachtjes doen als we gingen neuken, want anders zou onze zoon wakker worden. Ik denk dat hij ons toch wel hoorde, en als mijn man boven op me lag te pompen fantaseerde ik vaak hoe Gerben in de kamer ernaast zichzelf aan het aftrekken was. Maar ik had hem dat nooit echt zien doen en ik vond het ook maar raar dat ik daar aan dacht. Fantaseren over je eigen zoon, dat hoort toch niet. Maar ik vond het wel geil en nog steeds had ik dat beeld voor ogen als ik mezelf lag klaar te vingeren..

“Zo zoon”, zei ik op een avond tegen Gerben. “Daar zitten we dan. Allebei alleen, samen hier op de bank.” Ik bedoelde er verder niks mee, maar Gerben zuchtte eens diep en lachte: “Ja, en ook nog eens hebben we allebei geen neukmaatje.” Zijn lach was een beetje verontschuldigend. Ik keek hem goed aan. “Geen neukmaatje”, herhaalde ik. “Vind je dat erg?” Gerben schoof wat op de bank heen en weer. “Nou ja, dat mis ik wel. Want ze deed het dan wel met iedereen, maar als ze het met mij deed, dan deed ze het wel verrekte goed!” Hij keek naar me, was bang dat ik kwaad werd. Maar ik keek hem aan en zonder na te denken zei ik: “Dat zei Hans ook tegen me.

Dat ik het verrekte goed deed.”

Gerben keek me aan: “Wie is Hans?” Hij kende Hans inderdaad niet. Zijn vader en ik hadden hem nooit verteld wat de ware reden was van onze scheiding. Maar nu ik zijn naam zonder er bij na te denken had genoemd, kon ik niet meer terug. Ik vertelde hem het hele verhaal, dat Hans een tijd mijn minnaar was geweest en dat zijn vader daar achter was gekomen. Hij keek me met grote ogen aan. “Ging jij vreemd? Ik dacht altijd dat vader jou bedrogen had.” Ik schudde van nee: “Nee, jongen, ik deed het met een ander, niet je vader.” Wat moest Gerben nu wel van me denken. Ik was bang dat hij nou niks meer van me wilde weten. “Vind je me nou een slet?” vroeg ik zacht, terwijl ik mijn hand op zijn bovenbeen legde. Gerben antwoordde niet, maar vroeg: “Vertel eens. Heb ik die Hans wel eens gezien?” Ik hoefde niet na te denken. Dat was inderdaad een keer het geval geweest. “Je zat toen nog op school, en had opeens vrij gekregen omdat een paar leraren ziek waren. Net op de dag dat wij..., nou ja.. Het was onze vaste dag, zal ik maar zeggen. Hij belde, jij deed open en hij schrok van je. Gelukkig was ik vlak achter je aan gekomen en ik riep toen gauw dat de verwarmingsmonteur er was. Het was midden in de zomer, maar ik kon zo gauw niks anders bedenken.”

Gerben knikte. “Dat herinner ik me nog nou je het zegt. Jij ging hem voor naar zolder. Ik bleef beneden, huiswerk maken. Net toen ik wilde gaan kijken waar je bleef kwamen jullie beneden. Ik zei toen nog dat het op zolder altijd zo warm is, want jullie waren allebei bezweet.” Ik lachte. “Dat kwam niet van de zolder. We hebben daar staan...” Ik zweeg. “Neuken”, zei Gerben. “Jullie hebben daar staan neuken!”

Mijn hand lag nog steeds op zijn bovenbeen. Gerben ging wat verzitten. Ik keek naar mijn hand en zag dat hij een -niet helemaal gelukte- poging deed om een zwelling in zijn broek te verbergen. Mijn zoon had een stijve gekregen! Meteen voelde ik mijn kutje samentrekken en me nat worden tussen mijn benen. Ik besloot mezelf en mijn zoon (en mezelf) nog wat meer op te geilen. “We stonden daar te neuken, ja. Nou ja, ik lag over de strijkplan gebogen, rok omhoog en mijn slip op mijn enkels, en Hans stak hem van achter in me. Het moest snel, maar gelukkig kwam ik heel snel klaar. Door de spanning, denk ik, omdat jij beneden zat. En toen kwam Hans ook. Ik heb toen alles zo veel mogelijk weggeveegd met mijn slipje en ik ben daarna zo naar beneden gegaan. Ik heb Hans uitgelaten, maar toen je daarna thee maakte zat ik tegenover je, zonder slipje.” Ik wachtte even. Mijn ontboezemingen hadden effect. Bij mij, want ik was nu drijfnat. En bij Gerben ook. Zijn erectie was duidelijk zichtbaar. Hij deed ook geen poging meer om hem te verbergen.

Mijn zoon keek me aan. “Als ik dat had geweten”, zei hij. “Het was maar goed, dat je dat niet wist. Ik met mijn blote onderlijk tegenover je”, zei ik. “Anders had jij vast...” Ik zei niks meer. Gerben keek me aan. “Wat had ik dan?” vroeg hij. Zijn stem klonk een beetje opgewonden. “Niks”, zei ik, terwijl ik zijn bovenbeen zacht streelde. Ik keek in Gerben’s ogen en hij knikte. “Ik snap het”, zei Gerben, “een stijve gekregen!” Zacht ging hij verder: “Die heb ik nou trouwens ook.” Hij pakte mijn hand beet en legde hem op zijn broek. Ik voelde zijn stijve; er ging even een siddering door me heen. Hij vroeg: “Wil je hem?” We keken elkaar nog steeds aan en weer knikte ik. “Zeker weten?” vroeg Gerben. Ik knikte weer. Gerben klonk schor toen hij vroeg: “Mag ik jou dan...?” En weer knikte ik. Hij had zijn vraag niet afgemaakt, maar ik wist wat hij bedoelde.

Ik trok mijn rok omhoog. Mijn slipje vertoonde een donkere natte vlek. Met een snelle beweging trok hij het stukje textiel opzij. Hij zag mijn natte spleet. Zijn hand raakte mijn schaamdeel. Strelend ging hij over mijn lijf. Ik kreunde. “Nou jij”, fluisterde ik. Gerben ging wijdbeens zitten. Ik knoopte het bovenste knoopje van zijn broek los en maakte zijn gulp open. Ook zijn slip had een natte plek. Ik legde mijn hand op de vochtplek en voelde nu met mijn volle hand zijn stijve. Hij was hard, dik en groot. Ik masseerde zijn lul zachtjes door de stof heen. Toen boog ik me naar zijn gezicht en drukte mijn tong in zijn mond en binnen de kortste keren zaten we als een stelletje scholieren te tongen.

We stopten. Gerben en ik gingen staan en begonnen ons snel helemaal uit te kleden. Mijn natte slipje gooide ik achteloos op de grond naast mijn rok. Hij was eerder naakt dan ik. Zijn stijve was prachtig. Ik had veel te lang zonder zo’n heerlijk hard stuk vlees moeten doen, zonder dat lekkere warme gevoel als mijn buik vol gespoten werd met zaad. Hij trok me tegen zich aan en hij zoende me. Zijn lekkende pik trok een spoor over mijn buik. Veel te snel liet hij me los, maar gelukkig deed hij dat alleen om mij verder uit te kleden. Hij knoopte mijn bloes los, greep achter mijn rug en maakte met een snelle beweging mijn beha los. Mijn tepels waren hard, pijnlijk hard bijna. Nu was het zover. We stonden naakt tegenover elkaar.

Zonder iets te zeggen knielde mijn zoon voor me op de grond. Ik wist wat me te wachten stond toen zijn tong mijn klit raakte. Hij was goed. Zijn tong flitste in en uit mijn kut, hij nam mijn schaamlippen tussen zijn lippen, hij sabbelde mijn klit. Al snel kwam ik klaar, overweldigend, zoals ik al tijden niet meer was klaargekomen. Ik voelde hoe mijn vocht uit me droop langs mijn bovenbenen. Gerben ging staan. Ik nam zijn hete pik in mijn hand. Wat was dat ding dik en hard, nog harder dan net. Met mijn duim gleed ik over zijn eikel en smeerde zijn voorvocht uit over de paarse knop. Het vloeide rijkelijk, mijn hand werd er helemaal nat van. Ik liet hem los en begon mezelf met die hand te vingeren. Gerben nam mijn tepels in zijn mond en zoog mijn knoppen nog dikker dan ze al waren. Wat had ik dit gemist, een warm mannenlijf dat allemaal lekkere dingen met mijn lijf deed.

Gerben trok me overeind. We stonden dicht tegen elkaar aan. Hij tilde me een beetje op en stak zijn lul zo in mijn kut. Ik was zo nat dat hij met één stoot diep in me zat. Hij ondersteunde met beide handen mijn billen, ik had mijn armen om zijn nek geslagen. We zoenden elkaar heftig, onze tongen speelden in elkaars mond. En hij stootte hard en regelmatig. Mijn klit raakte bij elke beweging verder opgezwollen en ik was zo geil dat ik na vier stoten al klaar kwam. Mijn kutspieren knepen om zijn staaf, maar Gerben bleef doorgaan. Ik kwam weer klaar en nog eens en... ik was de tel kwijt geraakt op het moment dat hij diep in me was en stil bleef staan. En daar was het: zijn zaad schoot in me. Dat warme vochtige gevoel was zo heftig dat ik weer klaar kwam.

Zijn zaad bleef komen, er kwam geen einde aan, zo leek te wel.

We bleven zo staan tot zijn lul langzaam uit mijn pik gleed. Zijn zaad was zo overvloedig dat het uit me lekte. Ik zoende hem nog een keer en fluisterde: “Zet me maar neer.” Hij deed dat, maar we bleven elkaar vasthouden. Zoenend en voelend gingen we naar boven, recht naar mijn bed. We vielen over elkaar heen en ik voelde zijn natte pik weer tegen me aan. Hij was alweer stijf. “Ik wil je kut proeven”, zei Gerben, en ik antwoordde: “En ik je pik.” We draaiden zo dat ik zijn pik in mijn mond kon nemen en hij mijn kut kon likken. Wat was dit heerlijk. Ik voelde me weer op en top vrouw, begeerd en begerig.

We vreeën met elkaar tot we na uren uitgeput in slaap vielen. Naast elkaar, onze lijven dicht tegen elkaar. En ik wist, dat ik dit voortaan altijd wilde.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm