Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Met mijn dochter in de sauna DEEL2
Categorie: incest | zondag 8 september 2013 05:23

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Gehoorzaam naderde ik haar strakke tienerpoesje. De geur trok me als een magneet naar haar heerlijkheid maar toch probeerde ik niet te haasten. Als ik mijn lippen op haar kutje zou plaatsen, zou ik het niet langer kunnen zien en haar schaamlipjes zagen er zo mooi en glad uit. Ze stonden iets open en ik zag hoe haar vocht dunne draadjes trok tussen beide lipjes. Ik wilde niets liever dan deze verbinding met mijn tong doorbreken maar het was aan de andere kant ook zo’n prachtig gezicht. Toch koos ik ervoor met het puntje van mijn tong de draadjes te breken. De smaak van mijn eigen dochter ging al mijn verwachtingen te boven. Ze smaakte zoet, haar vocht zag eruit al de dauw op een vroege zondagmorgen en moest eigenlijk wel net zo smaken als mijn dochter. Zoet en een beetje zilt. “Oh pap, wat voelt dat lekker…..”, doorbrak Kirsten de stilte. Ze duwde harder op mijn achterhoofd om mijn tong beter te kunnen voelen. Ik stak nog eens mijn tong uit en likte nu van onder naar boven door het geile spleetje van mijn bloedeigen dochter.

Aan de bovenkant aangekomen, raakte ik kortstondig haar klitje. Er hoefde ook geen twijfel over te bestaan of ik deze geraakt had of niet: ze ademde met schokjes in, net zoals iemand die onverwacht een glas koud water over zich heen krijgt. Ik keek nog eens naar haar poesje. Het leek wel of haar lipjes me vroegen nog eens dichterbij te komen. Ze openden zich licht en lieten haar kleine schaamlipjes trillen. Haar kleine schaamlipjes staken ook maar een klein stukje buiten haar grote schaamlippen. Net alsof ze haar tong uitstak. Haar poesje werd rood door de doorbloeding. Ze moest nu wel heel erg heet aan het worden zijn. Ik stak mijn vinger uit en volgde de baan die mijn tong zojuist had afgelegd. Traag ging ik van beneden naar boven en zag hoe mijn vinger glom van het vocht nadat hij nog even snel haar klitje had beroerd. Kirsten keek naar me en plaatste haar handen op haar schaamlipjes. Ze trok ze een stukje uit elkaar en vroeg met een lief stemmetje of ik er nog eens met mijn tong overheen wilde gaan. Daarnaast spreidde ze haar benen zo ver als ze kon, hunkerend naar mijn tong.

Ik gehoorzaamde en plaatste mijn mond op haar genotsgrotje. Ik besloot nu niet één lange haal van beneden naar boven te maken maar mijn mond op haar heerlijkheid te laten rusten en mijn tong het werk te laten doen. Ik zoende haar nu op haar tweede paar lippen met dezelfde lippen als waarmee ik haar daarstraks gezoend had. Kirsten zuchtte diep toen ze mijn tong in haar schede voelde flitsen. Ik likte eerst langzaam en probeerde mijn tong dieper en dieper in haar poesje te steken. Hoe dieper ik kwam, hoe intenser ze smaakte. Nu kwam het erop aan haar helemaal gek te maken. Ik verplaatste mijn focus naar haar genotsknobbeltje en likte, lebberde en zoog aan haar klitje alsof het het laatste op aarde was. Kirsten werd helemaal wild en het duurde niet lang voordat ze me smeekte te stoppen. Ik stopte natuurlijk niet want ik wilde mijn dochter laten klaarkomen op de tong van haar vader. Ik trok haar aan haar heupen dichter tegen me aan en verhoogde de snelheid van mijn tong. Kirsten gooide haar hoofd wild heen en weer totdat ze verstrakte en ik voelde hoe ze klaarkwam. Ik stopte met likken, masseerde haar klitje met mijn vinger en keek naar het pulserende kutje dat zich op slechts 15 cm, van mijn gezicht bevond. Ik bedacht me hoe de zuigende beweging die haar poesje leek te maken mijn pik zou leegmelken als ik in haar zou zitten. Ik verlangde ernaar haar te neuken maar op dit moment genoot nog even van het uitzicht. Kirsten zakte doodmoe in elkaar en zei alleen maar.

“Oh pap, dat was lekker.

Dat heb ik nog nooit gevoeld. Wat een záááálig orgasme. Zo mag je me iedere dag wel klaarlikken. Waarom hebben we hier zo lang mee gewacht? Dit had ik een jaar geleden al wel gewild….”. Ik keek haar aan en zag hoe haar blik zachter en zachter werd. Ze was als was in mijn handen en de hitte van de sauna verzachtte haar nog meer. “Moeten we niet terug naar de kamer?”, vroeg ze. “Nee hoor”, zei ik, “we blijven nog wat langer”. Ik ging naast haar zitten en voelde nu pas hoe zeer mijn knieën deden van de houten vlonders waarop ik zat. Kirsten lachte om de strepen op mijn knieën maar keek vervolgens naar mijn eikel die nieuwsgierig zijn kopje boven mijn zwemshort uitstak.

“Kijk nou”, wees Kirsten naar mijn eikel, “wil jij ook een kusje?”. Ik keek naar Kristel en zag dat ze vooroverboog. “Mag ik een kusje op je piemel geven, pap? Of vind je dat raar?”. “Nee hoor schat. Je mag best een kusje op mijn pik geven”, antwoordde ik haar. Kirsten boog voorover en drukte haar lippen zacht op mijn eikel die nu in schokjes nog verder boven mijn zwemshort uitstak. “Hij komt naar me toe”, zei ze op kinderlijke toon. “Hij zal je wel lief vinden. Geef hem nog maar een kusje als je durft”, zei ik tegen mijn geile dochter. “Dat durf ik best hoor”, zei ze stoer en drukte opnieuw een kusje op mijn eikel. Ondertussen trok ze mijn zwemshort een beetje naar voren. “Durf je er ook een tongzoen op te geven?”, vroeg ik haar. “Ja hoor, dat durf ik wel.”, antwoordde ze. Langzaam zag ik hoe mijn lieve dochter haar mondje opende en de eikel tussen haar lippen nam. Haar tong streek langs mijn eikel en ik voelde dat ze een hete tong had. Haar tong zocht naar het gaatje in mijn eikel en boorde zich er een eindje in. Ze had er duidelijk talent voor. Ze keek me met grote onschuldige ogen aan en vroeg of ze mijn zwemshort uit mocht trekken. “Ja hoor schat, doe maar”, zei ik tegen haar. Ze ging voor me zitten, trok mijn zwemshort naar omlaag en mijn pik stond direct fier rechtop.

“Zo, dat is een grote!”

Zei ze verbaasd. Vervolgens nam ze hem in haar hand en likte weer eens aan de eikel. Ze likte alsof het een ijsje was maar nam hem daarna weer in haar mond. Haast automatisch zag ik dat ze haar hand om de schacht had geslagen en me langzaam maar ritmisch begon af te trekken. Ze nam mijn hele pik in haar mond en ik voelde hoe ze haar best deed niet te kokhalzen. “Oh, dat is lekker schat. Je verwent papa wel heel erg”. “Hmmm, hmmmm”, klonk het van beneden. Kirsten pijpte lekker door en ik kroelde nu door haar haren. Haar bikinietje lag naast mij op de houten bank en het leek een volkomen onzinnig stukje stof. Haar borsten schommelden bij iedere beweging van haar geile lichaam en ik waarschuwde haar dat ik zou klaarkomen. “Komt er dan ook wit spul uit?”, vroeg Kirsten aan mij. “Ja, hetzelfde zaad als waaruit jij bent ontstaan”, zei ik naar waarheid. “Mag ik dat in mijn mond voelen? Het schijnt een lekker gevoel te zijn als een man in je mond klaarkomt, heb ik gehoord van een vriendin….”, zei ze en ze zweeg veelbetekenend. “Oh, en van wie heb je die wijsheid?”, zei ik tegen haar. “Van Claire en dat weet je best”, zei ze op beledigde toon. “Voortaan wil ik dat je alleen nog maar in míjn mondje spuit en niet in die van één van mijn vriendinnetjes”.

“Oke, dat zal ik doen”, zei ik braafjes. Ik voelde hoe mijn ballen samentrokken bij die laatste woorden en dacht kort terug aan de pijpbeurt die ik van Claire, één van Kirsten’s vriendinnetjes, had gehad. Dat was ook wel erg lekker geweest maar mijn eigen dochter die nu aan mijn pik zoog: dat was toch wel het summum. Ik spoot diep in haar keeltje en ze voelde hoe ik mijn laatste druppels uit mijn pik perste. Kirsten toonde me haar volle mond en mompelde: “En nu?”. “Doorslikken”, zei ik beslist. Ze toonde me nog één keer mijn eigen zaad in haar mond en slikte het toen in één keer door. “Hmmmm, eigenlijk best lekker”. Ik trok haar omhoog en zoende haar op haar mond. Met mijn tong ging in de mond van mijn dochter ging ik op zoek naar mijn eigen zaad maar ze had echt alles doorgeslikt. Wat was het toch een lekker geil wezen, dacht ik nog. Kirsten kwam weer naast me zitten en deed haar haren weer vast. Mijn pik kromp tot normale proporties en een druppel vocht vormde zich langzaam aan het einde van mijn pik. “Oh, je hebt nog een beetje”, zei Kirsten en dook er bovenop om ook deze druppel te verorberen. “Ik vond het erg lekker in de sauna”, zei ze tegen me terwijl ze haar bikini aantrok, “maar we moeten nu wel echt terug naar de kamer”. Ik trok gehoorzaam mijn zwemshort aan. Snel gaven we elkaar nog een zoen en ik moest me inhouden om niet weer van voren af aan te beginnen. “Ik wil eigenlijk nog wel een keer”, zei Kirsten tegen me en trok mijn zwemshort naar omlaag. Mijn pik was slap maar haar zoen maakte hem weer een beetje harder, ”maar helaas; we moeten gaan. De rest bewaren we voor later”. Plagerig liep ze voor me uit de sauna uit.

De hele avond hing er tussen ons een rare sfeer. Nou ja, een rare: een geile sfeer. Iets wat we beiden niet konden maken tegenover mijn zoontje en mijn vrouw maar we genoten van de gestolen momenten. De volgende dag zat ze steeds aan me als we in de een of andere donkere attractie zaten. In de space mountain wilde ze naast me zitten en kneep ze zachtjes in mijn pik. “Ik wil je…”, zei ze tegen me toen we in een andere attractie zaten. Ondanks dat het een fantastisch pretpark is, kon de dag me niet snel genoeg voorbijgaan. Die avond togen we wéér naar de sauna. “Nou, jullie hebben het wel te pakken hé, van die sauna. Ik word nog jaloers!”, riep mijn vrouw ons nog na. “En terecht…”, zei Kirsten toen we de hoek om waren. Bij de sauna aangekomen, sloten we het raampje weer af met een handdoek maar we hadden er nu meerdere meegenomen omdat we het toch wel hard vonden op die houten bankjes. We kleedden ons uit alsof we al jaren getrouwd waren maar hervonden de spanning van de dag ervoor. We schrokken ieder voor zich voor de rechtlijnigheid van onze ontkleedactie. Hieruit bleek duidelijk dat we verder wilden. Verder nog dan gisteren.

Kirsten ging bij me op schoot zitten, met haar gezicht naar me toe. We begonnen traag te zoenen en ik voelde hoe mijn pik zich oprichtte. Kirsten voelde het ook want op een gegeven moment stootte hij tegen haar poesje aan. “Even wachten”, zei ze terwijl ze in haar bikinibroekje tastte dat op de grond lag. Ze haalde er een condoom uit. “Ik wil je zo graag in me voelen maar ik wil nog geen kindje”, zei ze lieflijk. Ik vroeg haar hoe ze daaraan was gekomen. “Heb ik gedraaid uit een automaat in het park”. Ik lachte en gaf me over aan haar vaardige handjes. Ze zei dat het de eerste keer was dat ze een condoom in haar handen had maar ze deed hem vlotjes om. “Hebben we op school geleerd, bij bio”, zei ze vóórdat ik de vraag kon stellen. Ze kwam weer op mijn schoot zitten en begon me op te geilen door me een soort lapdance te geven. Ze haalde haar haren af en toe naar boven en toonde me zo haar fantastische borsten. Keer op keer probeerde ik haar tepels te likken maar plagerig ging ze dan weer iets achteruit zodat ik er steeds nét niet bij kon. Ik werd er helemaal gek van en trok haar met mijn armen tegen me aan. “Oh pap, wat heb je toch een sterke armen. Bij jou voel ik me helemaal veilig”. Mijn pik was door de opwinding helemaal stijf en tikte zachtjes tegen haar schaamlipjes aan.

“Oh pap, het is voor mij de eerste keer en ik vind het wel een beetje eng.

Doe je wel voorzichtig?”. “Natuurlijk doet papa voorzichtig. Ik zou mijn eigen dochter toch nooit pijn willen doen”, zei ik retorisch. Ik stak mijn eikel een klein stukje in haar. Kirsten ging staan om hem te ontwijken. “Ben ik wel nat genoeg?”, vroeg ze aan mij. “Zal ik je nog even likken dan?”, vroeg ik aan haar. Ze stemde ermee in en ging voor me staan en spreidde haar lipjes. Ik boog voorover en voelde met mijn vinger in haar kutje. Ze was drijfnat maar ik likte haar toch maar. Niet voor de zekerheid maar gewoon omdat ik het heerlijk vond. Mijn vinger paste maar net in haar strakke poesje en ik maakte me zorgen voor mijn pik. Niet dat ik een enorme lul heb maar hij is zeker dikker als mijn vinger! Met mijn vinger diepte ik alle vocht op die ik in het strakke tienerkutje van mijn dochter kon aantreffen op en zorgde ervoor dat de opening van haar schede voldoende bevochtigd was om de pik die haar verwekt had, te kunnen ontvangen. Zachtjes zakte ze weer op mijn bovenbenen maar ze pakte mijn pik vast om zich erop vast te prikken. Langzaam voelde ik me meer en meer in mijn dochter steken en ik zag hoe ze zich vast spietste op de pik van haar vader. Bij haar maagdenvliesje veerde ze even op maar ze zette dapper door. Ik had niet gedacht dat het ging maar ik zat al snel diep in haar. “Ik had niet gedacht dat het zou passen papa, maar ik ben de hele dag al zo nat en zo geil dat het eigenlijk vanzelf ging”. Ze begon nu langzaam te wiebelen. Eerst nog een beetje onwennig maar met mijn handen onder haar billen hielp ik haar het juiste ritme te vinden. Het duurde niet lang of ze kreeg de juiste cadans te pakken en ik keek gefascineerd naar mijn dochter en haar wiebelende borsten vlak voor mijn neus.

Nog vóórdat ik een tepel in mijn mond kon nemen, zoende ze me en stak haar tong diep in mijn mond. Ik beantwoorde haar zoen gretig en wild neukte in mijn dochter en mezelf naar een hoogtepunt. Het duurde niet lang voordat we beiden klaarkwamen en ik voelde hoe ik het condoom volspoot. Liever had ik mijn zaad rechtstreeks en onbelemmerd in het poesje van mijn dochter geloosd maar gelukkig was zij de verstandige van ons twee. Kirsten kwam klaar en ik most mijn best doen haar gil te smoren want ze kwam erg heftig klaar voor iemand die voor het eerst werd geneukt. Zo gauw als ze was klaargekomen, legde ze haar handen om de schacht van mijn pik en stond ze op. Ze hurkte bij mijn pik en zag hoe het condoom gevuld was met zaad. Ze streek met haar hand over mijn pik en ik voelde hoe hij weer stijf werd.

“Kun je alwéér?

Ik dacht dat dat een probleem was bij oude mannen”, zei Kirsten. “Hoezo oude manna?”, zei ik bits terug. “Nou, je zou mijn vader kunnen zijn”, zei ze met een gemeen lachje om haar lippen. Het waren diezelfde lippen die nu mijn pik, nog immer gehuld in het condoom, naderden. Ze likte langs het condoom. “Ik heb er een gekocht met een smaakje en ik wil weten hoe het smaakt. Maar nu proef ik alleen mezelf. Ook best lekker trouwens”, zei ze in adem. Ik zag hoe ze het zaadreservoir tussen haar lippen nam en er een beetje op sabbelde. Het zag er geil uit mijn eigen zaad in en uit de mond van mijn dochter te zien gaan, óók al zat er een dun laagje rubber omheen. Het zag er zelfs zó geil uit dat het niet lang duurde of ik kwam voor een tweede keer klaar; in hetzelfde condoom. Kirsten keek nauwkeurig hoe het reservoir strak kwam te staan van de pulserende stroom zaad die zich erin ophoopte. “Hm, lekker”, zei ze en liet het reservoir weer een paar keer in en uit haar mond schieten. Toen deed ze iets wat ik nooit had verwacht: Ze pakte het reservoir aan de onderkant vast, stroopte het condoom van mijn pik af en hield het daarna met het reservoir aan de bovenkant boven haar geopende mond. Ik zag hoe het zaad uit het condoom liep, zó het geile mondje van mijn dochter in. Ze drukte nu van boven naar benden al het zaad naar beneden en vulde haar mondje met mijn geile zaad. “Ik vind het zone om verloren te laten gaan”, zei ze vlak nadat ze mij haar volle mond had getoond en het daarna had doorgeslikt. Daarna pakte ze mijn pik weer vast en pijpte ze mijn lul schoon. Ook nu weer richtte deze zich op en mijn dochter verbaasde zich ten tweede male over mijn potentie.

“Neuk je je dochter alsjeblieft nog een keertje?

Nu mag het zonder condoom want ik wilde het gewoon graag nog eens proeven. Ik ben al een half jaar aan de pil dus je mag mijn kutje dit keer helemaal volspuiten met je geile zaad””. Ik schrok van haar taalgebruik maar werd er tevens razend opgewonden van. We legden de handdoeken op het bankje en op de grond en ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Kirsten nam plaats op het bankje en spreidde haar bene, klaar om de mijn kloppende pik in haar smachtende kutje te kunnen ontvangen. Ik stak mijn pik langzaam in haar en samen keken we toe hoe mooi mijn pik in en uit haar kutje schoof. Bij iedere stoot zag ik haar borsten voor mijn ogen schudden en we weerden beiden razend opgewonden door de aanblik van de in-en uitschuivende pik. Het duurde dan ook niet lang voordat ik wéér klaarkwam. Dikke slierten sperma slingerde ik in de strakke tienerkut van mijn dochter. Ze zei dat ze voelde dat het met kracht tegen haar baarmoedermond aan spoot en wéér kwamen we tegelijkertijd klaar. Terwijl we klaarkwamen en ik mijn pik probeerde nóg dieper in haar strakke poesje te boren, zoenden we elkaar passioneel. Daarna knuffelden we elkaar totdat mijn pik moe maar voldaan, slap uit haar viel. Kirsten hengelde met haar wijsvinger nog wat zaad uit haar poesje en likte haar vinger met smaak af. “Oh, wat was dat lekker. Ik wil dat dit niet ophoudt als we weer thuis zijn, begrijp je dat? Ik wil dat je me ook thuis neukt. Je mag alléén nog maar met mij en met mama neuken, maar niet mijn vriendinnetjes. En ik wil dat je hier een mooi verhaal over schrijft zodat iedereen kan lezen hoe wij elkaar hebben ontdekt. Ik zal het controleren op de site waar ik ook je andere verhalen heb gelezen, dus maak er iets moois van”.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm