Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

De geur van mijn dochters kutje DEEL1
Categorie: incest | woensdag 4 september 2013 02:30

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Meer en meer bleef ze boven, mijn dochter. Navraag bij mijn omgeving bleek dat dit normaal was: alle kinderen van deze leeftijd bleven boven op hun kamer zitten. Toch baarde het me zorgen. We waren en zijn een gezellig gezin en zitten vaak ’s avonds samen TV te kijken. Nu kwam het wel meer voor dat mijn dochter TV zat te kijken met haar laptop op schoot en vaak een geheimzinnige grijns op haar gezicht had. De laatste tijd echter zat ze vooral boven op haar kamer op haar bed met haar laptop (die ze voor haar 16e verjaardag had gehad) op schoot. De laatste weken als we samen TV zaten kijken en mijn dochter weer met haar laptop op schoot zat, viel het mij wel eens op dat haar wangen gloeiden. Ik had geen idee waarom en dat liet me maar niet los. Ze zat op MSN, zoveel was wel duidelijk maar met wie en waar ze het over had daar kon ik slechts naar gissen. Iedere keer als k probeerde een glimp op te vangen van wat er op het scherm stond minimaliseerde het scherm onmiddellijk en keek me dan brutaal aan. Toen ik laatst weer eens opzij keek, viel het me op dat ze naast een rode kleur op haar wangen ook stijve tepeltjes had. Nu was het niet zo dat ik daar speciaal op lette maar mijn oog viel er gewoon op. Dit bracht een gevoel in mij naar boven wat de aanleiding gaf tot verder onderzoek: waar was ze nou mee bezig op die computer?!

De laatste keer dat ze bij ons in de kamer zat met haar laptop op schoot, zag ik vanuit mijn ooghoeken dat ze even kort in haar tepel kneep en knipoogde naar het scherm. Ik knipperde nog eens met mijn ogen maar het was al voorbij. Haar laptop had een ingebouwde webcam maar we hebben haar altijd gewaarschuwd voor het gevaar van die webcam. “Als iemand anders jouw webcamactie opneemt, staat het in notime op internet. Wees daar dus voorzichtig mee!”. Ik hoorde het mezelf nóg zeggen. Ze knikte en humde toen maar een beetje, niet onder de indruk van wat haar ouders tegen haar zeiden. Ze was immers 16 en dan weet je alles toch? Zoals gezegd was dat de laatste keer dat ik haar op de bank achter haar laptop had gezien. Nu kon ik het me ook wel voorstellen: de nieuwsgierige blikken van je ouders over wat je zoal doet op dat ding is nu niet bepaald iets waar je op zit te wachten! Daarnaast was het zo dat, indien ze werkelijk privédingen op de laptop deed (waar haar tepelknijpen wel naar deed vermoeden) het logisch was dat ze zich wenste af te zonderen.

Iedere avond vóórdat we gaan slapen gaan mijn vrouw en ik bij de kinderen kijken. Zo ook deze avond. Ik liep de kamer van mijn dochter in en ontwaarde een zoete geur. Een geur die ik uit een grijs verleden herkende, maar die ik niet direct kon thuisbrengen. Ik boog me voorover om mijn dochter een kus op haar voorhoofd te geven, maar op dat ogenblik draaide ze zich juist om. Ik ontweek haar zwaaiende armen en deed een stapje terug. ik stapte bijna op haar laptop die naast haar bed stond. Ik pakte hem op en zette hem op haar bureau. Ik voelde dat hij nog warm was dus het was zeker dat ze nog geruime tijd op internet had gezeten. Ik boog me, na me ervan te hebben vergewist dat ze stil lag, nog eens voorover om haar een kus te geven. De zoete geur werd sterker naarmate ik dichterbij haar kwam. Ik kuste haar voorhoofd en streek over haar arm. Ze bromde wat en weerde me met haar arm af. Ze raakte bijna mijn gezicht en de geur die van haar hand kwam prikkelde mijn neus. Toen ze haar hand weer naast haar gezicht op het kussen had liggen, rook ik aan haar slanke vingers. Haar rechterhand rook sterk naar…naar….. Ik kon er maar niet opkomen. Ik ging weer rechtop staan en liep naar de kamer van mijn zoontje. Deze lag heerlijk te slapen en bleef roerloos liggen toe ik hem op zijn voorhoofd kuste. Ik poetste mijn tanden, ging naar het toilet en stapte in bed. plotseling wist ik waar ik deze geur van kende. Mijn eerste vriendinnetje rook net zo. Nee, niet vanwege een of ander parfummetje of eau de toiletje (de geur van Anaïs Anaïs doet mijn mond nog steeds glimlachen….) maar van haar geile tienerpoesje. Het eerste meisje waarmee ik naar bed ging heb ik zo vaak gebeft want ik kon er maar geen genoeg van krijgen. “Goh, dat ik deze geur niet meteen had herkend”, bedacht ik me!

Het geile 16-jarige poesje van mijn eerste vriendinnetje verspreidde dezelfde geile, zoete geur als die ik nu aan de vingers van mijn dochter rook.

Mijn pik werd hard bij de gedachte dat mijn dochter zichzelf bevredigde. Natuurlijk; het is normaal op deze leeftijd maar ik had er gewoon nog nooit bij stilgestaan!

De volgende dag was mijn dochter al vroeg naar school en mijn vrouw was naar de supermarkt om boodschappen te doen. Ik kwam juist onder de douche vandaan en wilde me aankleden. Mijn oog viel op het slipje van min dochter dat op de rand van de wasmand lag. Ik keek ernaar en bedacht me dat ik er nu achter kon komen of het inderdaad de geur was die ik gisteren had geroken. Ik pakte het slipje op en drukte het tegen mijn neus. Ik voelde me opgelaten als een tiener en een beetje belachelijk als vader. Zo kon en mocht ik niet met de spullen van mijn dochter omgaan. Helaas; de nieuwsgierigheid en geilheid van deze papa overwon. Ik rook aan het slipje en rook de geur van gisteravond. Het kruisje voelde nog wat vochtig en mijn pik werd hard van geilheid. Ik vouwde het slipje van mijn dochter voorzichtig om mijn stijve pik en voelde het klamme kruisje om mijn kloppende pik. Mijn geilheid steeg naar ongekende hoogten: dit vocht was indirect bedoeld om haar poesje te smeren bij seksueel contact en datzelfde vocht voelde ik nu om mijn hete pik. Het voelde dus net alsof ik mijn dochter neukte! Mijn hand bewoog sneller en sneller op en neer en ik kon het niet langer tegenhouden: ik kwam klaar. Ik zorgde ervoor dat mijn sperma in het kruisje van mijn dochters slipje werd opgevangen. Het idee dat mijn sappen zich met die van mijn dochter vermengden maakten me gek. “Oh, wat zou ik haar graag eens neuken”, bedacht ik me. Een gedachte die zich eigenlijk nog nooit zo had gemanifesteerd…..

De volledige week daarna bleef de geur maar in mijn neus hangen, wat ik ook deed. Alles wat ik rook werd op den duur weer vervangen door de geur van het geile tienerpoesje van mijn dochter. Eten, parfum, benzine en ga zo maar door; alles vervaagde en werd vervangen door de heerlijke geur van het poesje van mijn dochter. Ook het idee dat mijn sappen zich hadden vermengd met die van haar, ook al was het dan niet tijdens haar aanwezigheid, wond me enorm op. Ik betrapte me erop dat ik iedere ochtend op zoek ging naar een gedragen slipje van haar om de herinnering van haar geur maar niet kwijt te raken. Op een ochtend gebeurde er het volgende wat ik jullie niet wil onthouden. Ik stond onder de douche en was me lekker aan het wassen toen ik de deur van de badkamer hoorde opengaan. “Ik ben het”, zei mijn dochter. “Vind je het vervelend als ik me even naar het toilet ga?”, vroeg ze. “Nee hoor schatje, je doet maar”, antwoordde ik naar waarheid. Ik hoorde hoe haar urine in de pot kletterde. Het idee dat ze nu met haar pyamabroek op haar enkels naast me zat wond me enorm op. Ik wist dat ze zelf altijd de deur van de badkamer sinds een paar maanden op slot deed als ze zich ging douchen. Ik begreep da ze geen pottenkijkers wilde als ze onder de douche stond of zich afdroogde dus ik had daar alle begrip voor. Mijn vrouw ergerde er zich enorm aan omdat we zelf zo niet in elkaar zaten maar ik had haar gevraagd de wens van haar dochter te respecteren. “Dat kind heef gewoon recht op haar privacy”, had ik haar meermaals gezegd.

Ik schoof het douchegordijn een stukje opzij om een glimp van mijn dochter op te vangen. Ze zag het toen ze in de spiegel keek en ze lachte naar me. Ik lachte terug en vroeg haar of ze lekker geslapen had. Mijn ogen gleden over haar lichaam. Haar borstjes zaten opgesloten in een strak behaatje waarover ze een strak topje droeg. De beugels van haar behaatje duwden haar borsten omhoog waardoor de aanzet van haar borsten alsook de bovenzijde van de cups boven haar topje uitstaken. Het zag er allemaal prachtig uit en ik voelde hoe mijn pik zich oprichtte. Ik sloot het douchegordijn en bedacht me dat slechts een dun stukje textiel mijn dochter het uitzicht ontnam op mijn harder en harder wordende pik. Het warme water deed de rest en voordat ik het wist had ik een erectie die harder was dan ooit tevoren. Ik keek nog eens langs het douchegordijn dat zich niet geheel gesloten had. Mijn dochter was haar haren aan het opsteken zodat ze haar armen boven haar hoofd hield. Haar borsten leken nu nog groter en staken fier vooruit. Ongemerkt ging ik met mijn hand naar mijn pik en streelde er langzaam over. Oh wee als mijn dochter nu eens wist wat haar vader dacht, laat staan aan het doen was aan de andere kant van het douchegordijn. Mijn hand omsloot mijn pik en schoof langzaam mijn voorhuid op en neer. Ik bleef ondertussen naar mijn dochter kijken en voelde hoe het zaad in mijn ballen opborrelde. “Ben je nu nog niet klaar?”, zei mijn dochter. “Nee schatje, ik vind het zo lekker onder de douche. “Moet ik je rug even wassen?”, vroeg ze plagerig. Ik wilde niets liever dan dat maar het leek me nu niet het moment om het douchegordijn open te schuiven. “Nee hoor, maar een andere keer graag”, antwoordde ik ondertussen aan mijn pik sjorrend. “Ik wil zo ook nog douchen, kan dat?”, vroeg ze. “Oké”, zei ik en verhoogde het tempo. “Je mag ook bij me komen staan”, zei ik brutaal en realiseerde me opeens dat ik met een stijve pik in mijn handen stond. Nee, ik ben gek”, zei ze. “Roep me maar als je klaar bent”.

Ze sloot de badkamerdeur achter zich en even later klonk er vrolijke muziek uit haar kamer. Ik trok onverminderd aan mijn stijve pik en bleef denken aan het heerlijke lichaam van mijn dochter. Ik wilde mijn sappen zo graag in en op haar spuiten…. Ik keek naar de spons (of liever gezegd het gaasbolletje) aan de douchekraan en wist ineens dat er een mogelijkheid was om mijn zaad op haar huid te krijgen zonder dat ze het door zou hebben. Ik besloot iets te doen war ik zelf nog het meest van stond te kijken. Ik pakte het gaasbolletje en streek ermee langs mijn gevoelige eikel. Het bolletjes kraste over mijn pik en het voelde zalig. Ik trok me nu nog iets sneller af en het duurde niet lang voordat de slierten sperma het lichtblauwe bolletje bedekten. Als je niet beter wist zou je denken dat het douche schuim was. Ik bekeek mijn sperma en vond het een waanzinnig geile gedachte dat mijn dochter zich zo meteen zou wassen met ditzelfde bolletje. Ik zag in gedachten voor me hoe ze het van de kraan zou nemen, er wat extra doucheschuim op zou doen en vervolgens haar borsten, billen en poesje mee zou wassen. Hierdoor zou ze het geile zaad van haar vader over haar hele lichaam verspreiden en het de rest van de dag met zich meedragen. De gedachte alleen al zorgde ervoor dat mijn pik zich weer oprichtte. Ik streelde weer over mijn pik en binnen de kortste keren spoten er nog wat extra stralen “doucheschuim” over het bolletje.

Voorzichtig hing ik het aan de douchekraan en draaide het water uit. Ik opende het douchegordijn, pakte een grote handdoek van de wastafel en droogde me af. “Ik ben klaar!”, riep ik naar mijn dochter die nog steeds op haar kamer was. Ik hoorde hoe ze de muziek uitdraaide en naar de badkamer liep. “Oh sorry hoor, ben je er nog”, zei ze met een kleur toen ze deur opende en mij in mijn adamskostuum zag staan. Mijn pik was nog een beetje dik van zojuist en ik zag hoe haar ogen erop rustten. Ik deed net of ik het niet zag en droogde me onverstoorbaar af. “Geeft niks hoor, ik wilde je alleen maar zeggen dat ik klaar was met douchen. Nu kun jij er lekker onder”. Ik zag hoe ze twijfelde. “Ik ga zo wel, als jij klaar bent”, zei ze en ze draaide zich om naar de deur. Ze liep de badkamer uit en keek nog eens snel om. Ik droogde net mijn haren af zodat ze dacht dat ik niet gezien had dat ze nog eens keek. Ik zorgde ervoor dat ze mijn dikke pik nog even kon zien en ik zag hoe ze haar onderlip tussen haar tanden beet, ten teken dat het haar niet onberoerd liet. Ik deed snel wat gel in mijn haren en keek nog eens naar het gaasbolletje. Mijn zaad glinsterde in het midden van het bolletje en als je niet beter wist, zag je het niet zitten. Ik liep naar mijn slaapkamer en riep naar mijn dochter dat de badkamer vrij was. Ik hoorde hoe ze haar slaapkamerdeur opende en naar de badkamer liep terwijl ik me stond aan te kleden. Allereerst sloot ze de badkamer af en niet lang daarna hoorde ik het water in de douche lopen. Het idee dat ze mijn zaad nu over haar lichaam verspreidde, maakte dat ik me stout, pervers. geil en slecht voelde tegelijk.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm