Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Stiekem en een beetje verboden DEEL2
Categorie: incest | dinsdag 3 september 2013 02:10

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Na mijn heerlijke avontuur met Ruud stond ik voldaan onder de douche. In mijn gedachte spookte wel de gedachte, is dit geen incest wat ik doe. Het voelde zo verboden aan, maar ook zo heerlijk. Al die geile spanningen die door mijn lichaam stroomde. Ik voelde mijn eigen weer een super vrouw, die jongen binken wekte bij mij weer het leven op. De deur van de douche ging open en ik Ruud zag staan. Hij stond spiernaakt in de deur opening en ik heerlijk mocht kijken naar zijn jonge goddelijke lichaam. Zijn pik zag er in slappe toestand nog erg groot en dik uit. Om eerlijk te zijn, zijn pik was wel twee keer zo groot als die van mijn man. Alleen het kijken naar die jonge bink maakte mij nu al geil. Het was amper een uur geleden dat hij mij totaal had uit gewoond. Maar mijn hormonen raakte gewoon aan de kook door zo’n heerlijke jonge boy. Vanuit de slaapkamer klonk de telefoon en ik vroeg aan Ruud, wil jij even de telefoon pakken. Hij begon te onderhandelen? Ik pak de telefoon op, als ik jou ook mag pakken in die zelfde kamer. Ik tuitte mijn lippen en gaf een luchtzoen. Met mijn handen om mijn borsten heen zei ik, als jij de telefoon pak. Dan mag jij vannacht in die kamer doen wat jij wil?

Ruud liep naar mijn kamer en nam de telefoon op. Het was een kort gesprek. Ik was best nieuwsgierig wie hij aan de telefoon had gehad. En wat voor list moest ik onder tussen verzinnen, waarom Ruud de telefoon op nam. Het inmiddels toch al half ιιn s’nachts, het was toch wel een beetje raar dat een wild vreemde jongen om half ιιn s’nachts de telefoon bij mij thuis de telefoon op nam. Ruud kwam de douche weer binnen lopen. Ik was nieuwsgierig en vroeg gelijk wie het was? Ruud zei, het was uw man! Jeetje, nu schrok ik mij eigen wel kapot. Wat moest ik verzinnen!. Wat vroeg mijn man dan Ruud? Hij vroeg eerst waar zijn vrouw was. En daarna wie ik was. En wat heb je gezegd tegen mijn man? Ik vertelde hem dat u weg was met vriendinnen, en dat ik aan het logeren was bij zijn zoon. Daarna zei hij, dat hij u wel later zou terug bellen.

Zijn verhaal was perfect , ik kon het niet beter verzinnen.

Mijn geile gevoelens kwamen spontaan in een heel rap tempo terug. Alleen de spanning om allerlei smoezen te verzinnen wond mij al enorm op. Ruud stond heel geil te kijken naar mijn kutje. Bevalt het wat je ziet jongeman. Ik vind je rode kutje heerlijk geil, maar ik zou haar best wel eens glad willen zien?

Oei, ik had er zelf ook wel eens aan gedacht, maar ik was er nog nooit aan begonnen. Het leek mij zelf ook wel bijzonder geil om een kaal kutje te hebben. Met mijn onschuldigste blik zei ik, zou jij dat dan niet willen doe? De scheermesjes staan in het kastje. Ruud pakte het scheermesje en nam de scheerzeep van mijn man. Een beetje onwennig stond ik daar wel, maar het was misschien precies wat ik nodig had. Hij vertelde mij, dat ik op de rand van het bad moest gaan zitten. Open je heerlijke benen maar een beetje. Daar zat ik dan, met mijn benen iets uit elkaar op de rand van het bad. Psssssst hoorde ik de zeep spuiten op zijn hand. Hij bracht zijn hand vol met zeep naar mijn kutje en begon zacht mijn kutje in te smeren. Alleen hier door kreeg ik al bijna een orgasme. Hij deed dat in zo’n geile beweging dat ik zacht begon te kreunen. Automatie”s deed ik mijn benen steeds verder uit elkaar. Mijn kutje voelde zacht aan en hij klaar was met het in smeren. Nu zat hij met het mesje voor mijn schaamlipjes en hij zacht begon te scheeren. Door het schrapen van het mesje, voelde ik mijn kutje gaan open staan. Waarop Ruud ook zei, Uw kleine mosseltje opent zijn eigen nu al voor mij? Al dit geile gedoe, maakte mij gek.

Ruud had mijn geile kutje nu helemaal glad, ik keek naar beneden en zag mijn roze schaamlipjes glimmen. Het zeep was er nu vanaf en Ruud zei, nu even de puntjes op de i. Hij duwde zijn hoofd tussen mijn benen en hij zacht begon te likken tussen mijn schaamlipjes. Hij zei onder het likken, dat hij nog nooit zo heerlijk geil kaal kutje had geproefd. Zijn tong raakte steeds mijn klitknobbeltje en ik daar door steeds van die elektrische schokken kreeg door mijn hele lichaam. Hij raakte elke keer mijn gevoeligste plekjes. Deze jongen was zo natuurlijk goed in het verwennen van een vrouw dat ik zo zou willen trouwen met hem. Helaas was deze jongen nog maar pas 16 jaar en ik het niet kon maken tegen over de buitenwereld. Dat zou incest zijn.

Ruud zijn dikke leuter stond keihard recht omhoog.

En ik met mijn hand naar beneden ging en hem zacht begon af te trekken. Zijn lul voelde zeiknat en glibberig aan, hij zat al helemaal onder het sperma. Hij had zoveel voorvocht dat het er bijna op leek. Dat hij al was klaar gekomen. Hij keek even omhoog onder het likken aan mijn kutje, en hij zag hoe ik mijn hand richting mijn mondje bracht. Ik likte mijn hand helemaal af, zijn sperma lied heerlijke draden achter tussen mijn hand en mond. Hij stak onder tussen een vinger erbij in mijn kutje. Ik hield het bijna niet meer. Het was duidelijk voor hem ook super geil, want toen ik mijn hand om zijn lul sloeg en harder begon te trekken aan zijn lul. Stopte hij met likken aan mijn kutje. Hij ging recht voor mijn gezicht staan, en ik duidelijk hem moest klaar pijpen. Ik nam zijn lul zo diep als ik kon in mijn mond. En begon te zuigen aan zijn harde dikke lul als een wild beest. Hij stootte af en toe zo diep dat ik bijna moest overgeven. De tranen stonden in mijn ogen, maar ik botergeil was en het juist super geil vond om mijn keeltje te laten kokken. Hij pakte mijn haren beet en stootte precies op het punt dat hij klaar kwam zo diep, dat hij zo in mijn keel zijn sperma spoot. Ik kon niets anders doen dan slikken. Hij duwde bij elke stoot diep achter in mijn keel.

Toen zijn laatste druppel de weg naar binnen was gevonden, tilde hij mijn hoofd op en zei. U heb mij zo lekker gepijpt, dat ik dit wel elke dag zou willen. De tranen stonden in mijn ogen, ik had nog nooit zo diep een lul in mijn mond gehad. Nu weet ik wat "Deep throath" betekende. Samen stapte wij nog even onder de douche en hij mij maar heel de tijd stond te betasten. Mijn tepels waren als voetbal noppen van een schoen. Hij beet er steeds zachtjes in en zoog er ook heerlijk aan. Onze geile gevoelens waren nog steeds niet gestild. Zijn lul stond alweer als een kaars omhoog. Ik vroeg, zullen wij naar het bed gaan.

Zonder maar ook ιιn ding te zeggen liepen wij onder de douche vandaan. Snel even een beetje afdrogen en naar de slaapkamer. Ik ging liggen en zag hoe Ruud iets pakte. Hij pakte een spuitbus met slagroom en zei dat ik mijn benen moest sprijden. Hij begon mijn kale kutje in te spuiten met slagroom. Onder het in spuiten van mijn kutje, zei hij dat hij al het slagroom uit mijn kutje wilde likken en het daarna zou vullen met zijn slagroom. Heerlijk begon Ruud aan mijn kutje te likken en ik er echt heerlijk wijdbeens voor lag. Hij raakte werkelijk alle stukjes van mijn kutje. Ik genoot met volle teugen van zijn likkende massage.

Opeens ging de telefoon weer, Ruud stopte niet met likken. Ik kronkelde naar de telefoon toe, en zei zo goed als het kon. Stop,Stop. Ik drukte op het horentje en deed de telefoon tegen mijn oor. Het was mijn man die ik aan de telefoon had. Ik lag nog wel steeds met mijn benen wijd gespreid en Ruud zacht bleef door likken. Mijn man begon te praten over iets wat hij had meegemaakt. Ik begreep er geen bal van. Ik lag bloedgeil met een jongen vent tussen mijn benen. En mijn man maar bleef praten, onder tussen had ik met mijn andere hand het haar beet van Ruud en kon niets anders doen dan zijn hoofd steeds verder in mijn kutje te duwen. Mijn man zei op een gegeven moment, wat ben je aan het doen. Ik lag inderdaad wel steeds kleine kreuntjes te laten. Het was super spannend en ik kon er ook niet mee stoppen. Ruud zat nu zo diep met zijn tong in mijn kutje, dat ik nu echt moest kreunen. Ik zei snel tegen mijn man dat ik dronken was en dat ik ging slapen. Hij wilde nog verder praten, maar ik snel de verbinding verbrak. Ik gooide de telefoon neer naast mij op bed en ging met twee handen nu over het hoofd van Ruud. Ik drukte hem zo diep in mijn kutje dat hij bijna stikte. Aan zijn haren trok ik hem ophoog en zei bruut. Neuk me, neuk me zo hard als je kan. Ik spreidde mijn benen omhoog zo ver ik kon.

En ik wijd open lag met mijn kutje.

Ruud duwde zijn lul voor mijn schaamlipjes die wijd open stonden. Hij duwde in ιιn keer zijn dikke lange stamper naar binnen. Mijn kut begon te soppen door zijn gebeuk. En ik het uit gilde van genot. Het duurde zeker wel 20 min deze heftige neukbeurt . Ik ging alle boekjes te buiten en gilde het uit van genot. Ruud had ik helemaal wild gemaakt en ging te keer als een dekhengst. JAJAJA, mijn buikje ging trillen en mijn schaamlipjes trokken samen. Mijn kut begon nu te zuigen aan zijn lul en wilde gevuld worden door zijn sperma. Toen ik gilde dat ik klaar kwam, riep Ruud dat hij zijn slagroom diep in mijn kut ging lossen. Dikke stralen zaad voelde ik in mijn kut spuiten. Het was net een vulkaan die leeg spoot in mijn kut, ik voelde dat zijn zaad diep naar binnen ging.

Het is zondag morgen 9:45 en ik zacht ontwaakt. Door een spleet van de gordijnen komt er een dikke straal zon naar binnen. Die schijn mooi over het lichaam van Ruud. Die ligt naakt naast mij in het bed. Ik lig wat te kijken naar zijn jonge mooie lichaam. En denk terug aan de hete avond en nacht die ik met hem heb beleefd. Zijn jonge heer lig mooi mijn kant op en ik er met plezier naar kijk. Wat een heerlijke piemel heb deze jonge ging er door mijn gedachte. Door de stralen zon over zijn lichaam , draaide hij steeds meer mijn kant op. Het was te vel in zijn gezicht, dacht ik. Het zag er heerlijk uit!

Ik kon mijn gevoelens niet bedwingen en begon stiekem met zijn pik te spelen. Hij draaide en draaide. Zijn pik werd half hard door mijn gefriemel. Ik wilde eigenlijk niet dat hij wakker werd door mijn gefriemel en deed de deken terug over zijn lichaam heen. Zacht ging ik wel door met het betasten van zijn pik. Zijn pik was na wat spelen toch wel in harde toestand gekomen. Om er echt goed bij te kunnen draaide ik wat naar hem toe. En opeens zag ik dat mijn man in de deur opening stond. Mijn hele lichaam verkrampte. Als een blok bleef ik stil liggen. En mijn man mij recht in mijn gezicht aan keek en zei. Wat heeft dit te betekenen? In een refex stapte ik uit bed en trok gelijk een ochtend jas aan die op de grond lag. SSSSttttttttttttt, Ik pakte mijn man bij zijn arm en nam hem mee naar beneden. Luister goed, deze jongen is dood ziek. Hij is gisteravond dood ziek geworden. Onze Kevin had hem uitgenodigd voor een gezellige avond. Maar Ruud werd ziek. Kevin heeft hem op mijn bed gelegd en is toen nog een uur thuis gebleven in de hoop dat Ruud iets beter zou worden. Maar Ruud is alleen maar zieker geworden. Dus onze Kevin is toen maar naar zijn vriendin gegaan. Ik ben toen gebeld door Kevin. Met de mededeling dat ik naar huis moest gaan omdat er een vriendje van hem ziek in ons huis was. Toen ik thuis kwam vond ik ruud ziek in bed. Ik ben toen nog een uur wakker gebleven en ben toen ook maar naar bed gegaan. En dat is wat er gebeurd is en niets anders. Mijn man stond mij aan te kijken of er water branden. Maar hij gaf geen kick. En hij totaal verstomd bleef staan. Ja ja ik begrijp het nu. Ik dacht even dat jij met een andere vent in bed lag en dat ik jullie betrapte.

Nee joh gekkerd, die jongen is 16 jaar. Dat zou ik nooit doen!. Dan zou ik wel een oudere persoon zoeken omdat te doen. Ik stond versteld van mijn plotselinge reageren op mijn man, ik had hem totaal overtuigd. Ik stond nog wat te praten met mijn man en zei toen. Ik moet even kijken of die jongen niet ons bed heeft onder gekotst. Ik ben zo terug. Mijn vent ging zitten in zijn achter over hang stoel. Ik had niet veel tijd,anders zou het in de gaten lopen. Snel liep ik naar boven en maakte Ruud wakker. Ik vertelde hem dat mijn man eerder was thuis gekomen. En dat hij moest spelen dat hij ziek was. Ruud begreep het gelijk. Ik wilde naar beneden gaan, maar Ruud mij bij mijn arm beet pakte. Kijk eens onder de deken? Hij tilde de deken op met zijn hand en ik zijn pik keihard zag staan.

Ruud zei en wat moet ik hier dan mee. Ik keek naar de deur. Ik durfde het bijna niet maar ik was zo opgewonden van zijn keiharde pik. Snel stopte ik mijn hoofd onder de deken en begon Ruud te pijpen. Onder het pijpen gierde de zenuwen door mijn keel. Mijn man beneden en ik lag die jongen van 16 te pijpen.

Zo iets spannends had ik nog nooit gedaan. Ruud bleef stokstijf liggen en spande alles in zijn lichaam. Ik voelde hoe hij ging trillen en daar kwam zijn lading. Hij duwde zijn lul diep in mijn keel en ik heerlijk al zijn sperma voelde spuiten in mijn keel. Met een gevoel van bedrog slikte ik al zijn sperma weg en kwam boven de deken. Hij keek mij aan en gaf een hint, dat ik mijn mondhoeken moest aflikken. Met mijn vinger haalde ik de resten sperma van mijn mondhoeken en ik het aflikte. Zo geile beer smoesde ik zacht. Dit is een geile afsluiting van het weekend. En we dit nog zeker nog eens over doen!

Met een kleine glimlach stond hij op. Hij kleedde zijn eigen aan en liep mee naar beneden. Ruud speelde het goed, hij was zo beroerd als een hond. En mijn man nog tegen hem zei, jongen je kan zo niet naar huis. Maar Ruud verdween toch naar huis. De hele dag heb ik met een grote glimlach rondgelopen van oor tot oor. Alles was gelukkig goed gekomen. Onze zoon was inmiddels ook thuis gekomen en ik hem in de keuken heb verteld dat hij Ruud ziek op bed had gelegd. Kevin wilde eerst alles weten, maar ik hem beloofde dat ik hem alles zou uit leggen op het juiste moment. Gelukkig had Kevin ook een goede bui. Hij had duidelijk ook de bloementjes buiten gezet.

s'Avonds in het bed begon mijn man te vragen. Hij kwam er toch nog op terug. Ik moest hem een fantasie vertellen. Een fantasie die hij in zijn gedachte had gehad die ochtend. Ik wist precies wat hij bedoelde en begon zacht in zijn oor te fluisteren. Ik lag in bed met die jongen en op een moment werd ik geil. Zacht ben ik met zijn pik gaan spelen. Ik begon nu onder het vertellen met de pik van mijn man te spelen. Zijn lul was gelijk hard en ik merkte dat hij het geil vond. Ik maakte het steeds erger, onder mijn verhaal trok ik mijn man af. Toen mijn man klaar kwam wilde ik hem gaan pijpen. Ik kreeg daar alleen geen kans voor, hij spoot al zijn zaad over mijn hand heen. Toen hij voldaan was draaide hij weg! Ik ging maar naar de douche om mijn hand af te wassen. In het licht zag ik dat het nog niet de helft was van het sperma dat Ruud uit zijn lul spoot. Gelukkig heb ik een super seksweekend gehad.

In bed lag ik wel nog wat te denken, en wist dat ik nog wel wat had uit te leggen aan mijn zoon Kevin. Het weekend was over en de maandag brak aan. Mijn man was al weg en mijn zoon was beneden gekomen. Onder het ontbijt zei Kevin, mam jij heb mij nog wat uit te leggen over het weekend! Maar eerst ga ik naar school en zal wel het ιιn en ander van Ruud horen. Daarna wil ik jouw versie horen mams.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  











© 2024 https://seksverhalen.org/sexverhalen/incest/1938/Stiekem-en-een-beetje-verboden-DEEL2.html