Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Ik betrapte mijn zoon 18 en dochter 16
Categorie: incest | zondag 1 september 2013 03:29

Geile afspraakjes

De schok was groot bij mij toen ik enige weken geleden onverwachts als gescheiden moeder van twee kinderen, mijn zoon Arjan 18 seks zag hebben met mijn 16 jarige dochter Anouska.Op het moment dat ik de kamer deur opende omdat daar heftige kreun geluiden uitkwamen. Anoeska zat op handen en knieen op de bank en werd heftig op zijn hondjes geneukt door Arjan. Waar zijn jullie verdommen mee bezig riep ik verschrikt, ik schrok niet alleen van het betrappen van mijn twee kinderen! Arjan,s grote en natte lul schoot uit het kutje van Anouska, die onmiddellijk begon te huilen en alleen maar kon uitbrengen,oh mamma wat erg, oh mamma! Arjan reageerde wel geschrokken natuurlijk maar een stuk rustiger, sorry mam het was niet de bedoeling dat u dit zou zien. Ik deed een paar stappen mijn eigen woonkamer in, voelde het bloed naar mijn hoofd stijgen,nee dat begrijp ik zei ik,maar dit kan van geen kant natuurlijk, jullie zijn broer en zus, hier doen jullie mij heel veel pijn mee, sorry mamma snikte Anouska ook hevig ontdaan van deze confrontatie.

Mijn zoon ging naast mijn dochter zitten, zijn lichaam glom van de transpiratie en zijn inspanningen, ondanks de shock bleef zijn lul stijf staan, maar zijn ogen wenden hij van mij af, Anouska had haar handen om haar behoorlijk forse tieten geslagen en keek ook van mij af, zij wilde opstaan en de kamer uit vluchten, zitten jij dame zei ik toch nu ook enigszins boos tegen haar, wat haar inderdaad deed besluiten dit ook te doen. Ik ging tegenover mijn kinderen zitten, jeetje daar zat ik, ik was gescheiden een jaar geleden van hun vader,juist omdat ik er bij toeval achter kwam dat hij het met de huwelijkse trouw niet zo nauw nam, mijn kinderen stonden volledig achter de scheiding en ik dacht juist dat het afgelopen jaar de rust terug was gekeerd in ons gezinnetje nu ik samen met hun naar een nieuw huis was verhuist, in een andere stad.Deze avond had ik met mijn zusje afgesproken, maar onderweg naar haar toe belde zij af omreden dat zij moest overwerken waardoor wij een nieuwe afspraak maakte en ik weer huiswaarts keerde. En nu werd ik totaal verrast met het feit dat mijn zoon en dochter seks met elkaar hadden.Ik kon geen goede openingszin vinden, was boos, verdrietig en verwart. Hoelang is dit al gaande vroeg ik, mijn zoon mompelde dit is de derde keer mam. Arjan is al een behoorlijk uit de kluiten gewassen jonge man met zijn lengte 1.84 en 80 kg, zijn lul had ik natuurlijk als moeder al vele malen gezien, maar nooit in erectie zoals nu, en daarin bleek zijn ontwikkeling ook niet stil te hebben gestaan. Anouska is van nature een heel stuk rustiger,ten overstaan van mij zelfs altijd wel een beetje preuts te noemen, een forse meid met haar 16 jaar, mollig met een lengte van 1.66 en 75 kg, haar borsten waren inmiddels al een forse C-cup geworden, een grote donkere pluk schaamhaar verborg nu haar kutje. Zelf ben ik altijd slank gebleven bij een lengte van 1.72 en 60 kg. Mijn borsten zijn niet groot te noemen, een goede b-cup, nog wel erg stevig op mijn 42ste, en in tegenstelling tot mijn dochter scheer ik al vele jaren mijn kutje twee keer per week helemaal glad.

Seks had ik zelf het afgelopen jaar niet meer gehad met een man, wel begonnen mijn verlangens hier toe de afgelopen twee maanden weer toe te nemen nu ik weer in rustige vaarwater was beland na de scheiding en mij bevrijd en gelukkig voelde samen in ons nieuwe huis met mijn kinderen. Sinds twee maanden bevredigde ik mijn seksuele gevoelens met een vibrator die ik bij een postorder bedrijf had gekocht of met mijn vingers als mijn kinderen al op hun kamer waren of sliepen, ik deed dit ook wel een paar keer op de bank in onze woonkamer, zeker in de overtuiging dat Arjan en Anouska al op hun bed lagen.Ik vermled dit omdat dit een vervolg gaf nu ik mijn twee kinderen had betrap tijdens het seks hebben met elkaar en hierover met hun moest praten. Dit mag en kan toch niet zo zei ik, ik kan dit nooit accepteren van jullie, sorry mam kreeg ik van beide weer te horen. Hoe is dit ontstaan wilde ik weten, Arjan reageerde erop, mam eigenlijk kon het door u zei hij, ja jij maak het nu helemaal mooi riep in verontwaardig. Ja mam echt zei hij, ik heb u enige weken met u zelf bezig gezien hier op de bank, ik raakte hier zelf ook zeer opgewonden van en heb dit met Anouska besproken, Anouska zat nog steeds te snikken en zei ja mam het is echt zo. Dat is mijn prive zei ik, daar hebben jullie geen moer mee te maken,maar echt fijn vond ik het niet dit te horen. Mijn zoon ging verder in dit gesprek, hierna wilde Anouska dit ook eens zien omdat zij mij niet geloofde, en vier weken geleden op een zaterdag avond hebben wij samen naar u gekeken toen u op de bank hier met u zelf bezig was met een goudkleurige vibrator, hij loog zeker niet wist ik nu. Dan nog zei ik nog steeds boos, maar mij ook betrap voelende door mijn eigen kinderen, dat is mijn prive leven. Ja mam dat weet ik ook wel zei mijn zoon, maar ook Anouska raakte hier opgewonden van, en die nacht hebben wij voor het eerst seks met elkaar gehad in mijn kamer zei hij, van alles schoot door mijn hoofd. Ik ging er altijd vanuit dat mijn dochter nog maagd was, nu na vandaag wist ik natuurlijk wel beter, en ja Arjan is 18 en die had best al wat vriendinnetje gehad daar ging ik wel vanuit dat hij al seks had gehad met die meisjes. Ga mij aub niet vertellen dat jij ook nog je eigen zusje heeft ontmaagd was mijn reactie, ja mam snikte Anouska dat is wel gebeurt in die nacht. Pffffff daar zat ik met mijn twee kinderen, in een enorme beladen en verwarrende sfeer, te praten over hun seks met elkaar waarin ik zelf schijnbaar de aanleiding voor ben geweest.

Mijn zoon leek geen spoor van zijn opwinding te verliezen in dit gesprek, zijn lul bleef vol in erectie staan. Ik betrapte mijzelf hierop dat ik er steeds naar bleef kijken, soms maakte zijn lul zelfs kleine schokjes maar bleef keihard in de lucht staan.Ik voelde mijn eigen opwinding opkomen, hoe kon dit in vredesnaam? Ik moest mij even beraden en in rust komen, liep zelf even vast in dit gesprek. Ga jij je maar douchen zei ik tegen Anouska, dit klonk als muziek in haar oren, want snel stond zei op en ging naar boven op weg naar de douche. Arjan keek mij nu aan, sorry mam zei hij weer en legde nu zijn handen over zijn stijve lul. Mag ik ook zo gaan douchen, straks zei ik, met jou moet ik hier toch even ernstig verder praten jongeman. Het is geen enkel excuus voor je gedrag dat jij seks met je zus heeft, naar aanleiding dat jij mij bezig heb gezien met mijn eigen intimiteiten. Toch is het zo mam zei hij, ik werd geil en zie dit beeld steeds weer voor mij, bevredig mijzelf vaak met u in mijn gedachte en Anouska wilde zelf met mij neuken toen zij ook u bezig had gezien.Jij ben geloof ik gek geworden he zei ik! Sorry zei hij weer, maar ik vind u een heel aantrekkelijk vrouw mam, weet ook wel dat ik geen kans maakt om ooit eens seks met u te hebben, maar mijn fantasieen hiertoe nemen alleen maar toe. Arjan maakte het nog complexer voor mij na deze woorden, maar ik ben je moeder vriend zei ik, en moeders en zonen horen geen seks met elkaar te hebben, net zoals broers en zussen dit niet mogen doen. Ik wil wat drinken mam onderbrak hij mij en stond op, wil u ook iets, ja ja doe maar een glaasje fris zei ik, zag hem opstaan en zijn lul slingerde op nog geen twee meter afstand voor mijn gezicht heen en weer tijdens het lopen naar de keuken. Onwillekeurig volgde ik hem met mijn blikken, zag zijn strakke jongens kontje en ondanks dit moeilijke gesprek en confrontatie raakte ik nu toch ook steeds meer opgewonden voelde ik. Ik stond op en zei, ik loop even naar Anouska, en jij blijf hier jongeman, ja mam zei hij. In de badkamer aangekomen stond Anouska onder de douche, schrok even op toen zij mij zag en begon weer te huilen, sorry mam. Ga zo maar slapen zei ik, wij hebben het hier morgen verder over en nachtje slaap zal ons alle goed doen, ja mam maar ik vind het heel erg snikte zij. Wij lossen dit wel op stelde ik haar gerust. Dit meende ik ook want ik wilde natuurlijk dat dit wel onder mijn eigen dak bleef, in ons eigen gezinsleven, want 1 ding staat vast, wij moeten wel met zijn drieen verder, hoe confronterend dit ook voor ons alle drie is. Ik opende toch even de douche cabine en gaf Anouska een kusje, wat ik altijd doe als zij naar bed gaat, hou van je mam fluisterde zij met haar betraande ogen, ik ook van jou meisje, slaapze voor straks en ik ging weer naar de woonkamer.

Op de trap naar beneden voelde ik mij eigen opwinding, bleef even op de trap staan en voelde over mijn slipje onder mijn rokje, ik was nat tussen mijn benen, mijn kutje was in opwinding. Arjan zat weer op de bank, kleding was in geen velde of wegen te bekennen, die hadden zij natuurlijk boven en waren naakt samen naar beneden gegaan, in de overtuiging dat zij deze avond samen lekker seksend konden door brengen, mamma was toch niet thuis. Arjan's erectie was wat afgenomen, met vragende ogen keek hij mij nu wel aan, wat zei Anouska vroeg hij, niet veel zei ik, die ga na het douchen haar bed in en ik heb haar gezegd dat wij hier morgen verder over praten.Echt beschaamd was mijn zoon niet, met zijn handen verborg hij nu ook zijn lul niet meer voor mij, ik ging nu naast hem zitten, wat mij nu ook opviel was dat hij zijn volledige schaamhaar ook had afgeschoren, en druppel vocht kwam helder uit zijn dikke eikel spleetje. Mijn zoon leek zich meer op zijn gemak te voelen als ik toen ik naast hem zat.Hij pakte het gesprek nu ook weer op, met in zijn ene hand zijn biertje zei hij, mam het is gewoon gebeurt, wij kunnen er allemaal een drama van maken en over en weer verwijten maken, maar seks hoort bij het leven met zoals eten en drinken. Ik ben geen kind meer mam, Anouska is nog wel een stukje jonger maar weet ook heus wel waar zij of wij me bezig zijn, anders had dit ook niet kunnen gebeuren tussen ons. En ik heb Anouska wel ontmaagd maar zij had zelf ook al wat ervaringen opgedaan met jongens, en onder ons gezegd heeft zij ook diverse keren seks gehad met Marianne ( dat is haar beste vriendin) als zij hier bleef slapen, dat heeft zij mij zelf ook pas verteld. Weer een nieuw feit voor mij, want ook hier had ik zelf ook maar enige gedachte over gehad. Ik zag na Arjan,s woorden zijn lul weer verder opstijven en uitgroeien tot weer een enorme erectie, hij zag mijn blik, sorry mam zei hij. Dit is allemaal te gek voor woorden zei ik. Goed onder woorden brengen ken ik het zelf niet met wat het mij allemaal deed op dat moment en hier nu samen met mijn naakte zoon met zijn mooie strakke lichaam naast mij gezeten, maar mijn hand omvatten zijn lul, ik wilde zijn warme lul voelen in mijn hand. Arjan reageerde daar onmiddellijk op, lekker mam zei hij hees en stak zijn hand onder mijn rokje.

"Jezus mam, wat ben je nat"

Waren zijn woorden toen ik zijn vingers over mijn slipje voelde komen. Als vanzelf sprekend opende ik mijn benen nu voor mijn eigen zoon, ik was ook de weg en de regie volledig kwijt, raakte totaal opgewonden van zijn hand onder mijn rokje en begon aan zijn lul te trekken, zijn voorvocht zorgde ervoor dat zijn harde lul glom in mijn hand en soepel door mijn handpalm ging. Hij zette hierna snel zijn biertje op de tafel..

"Oh mam kreunde mijn jongen"

Wat geil! Neem mijn lul in je mond, dit ging mij op dit moment een stapje te ver, wel bleef ik steeds heftiger aan zijn mooie grote zeer harde lul trekken. Arjan,s hand zette ook steeds meer druk tussen mijn benen, ik voelde zijn vinger tussen mijn slipje komen en tussen mijn schaamlippen glibberen, hij kwam in de voor opening van mijn wel zeer natte en opgewonden kutje.

Al snel voelde ik zijn lul opzwellen ik wist dat hij zijn hoogtepunt naderde, alles ging veel te snel, maar de opwinding was te heftig om er een rustpunt in te brengen, ik keek nu naar mijn eigen rukkende hand stevig omsloten om zijn mooie steeds groter wordende lul, zijn eikel, zo mooi, zo geil, zo nat zette verder uit, oh mam zei riep hij, oh mam en zijn lichaam begon te schokken, zijn bovenbeen spieren spande geweldig aan en met een kracht zoals ik dit nog nooit had gezien, kwam er een lading sperma uit zijn eikel die tot ver over zijn borst op zijn lichaam terecht kwam, nog een straal en nog een, geweldig om te zien. Er kwam ook sperma op mijn blouse terecht, maar dat maakte mij niet uit, heerlijk vond ik het te zien, zo potente jongen te zien klaarkomen. Het zweet gutste op zijn voorhoofd, zijn ogen draaide alle kanten op, zijn spieren ontspande en een grote brede grijns verscheen op zijn gezicht. Woorden heb ik hier niet voor, maar er kwam een heel gelukzalig gevoel over mijn heen. Arjan wilde zich niet onbetuigd laten, liet zich van de bank af glijden, heel zijn lichaam glom en was nat van zijn eigen sperma, en kwam tussen mijn benen op de vloer zitten. Hij pakte mijn beide enkels vast, duwde deze van de grond omhoog en plaatste deze op de rand van het bankstel. Spreiden mijn benen en kwam met zijn hoofd onder mijn rokje, ik voelde zijn hete adem over mijn natte kruis van mijn slipje komen. Hij begon over de stof van mijn slipje te likken en plaatste er wat voorzichtige kleine hapjes in met zijn tanden in de stof van mijn slipje, gek werd ik er bijna van. Minuten lang hiel hij dit vol, zonder dat ik zijn tong daadwerkelijk over mijn kutje voelde. Ik durfde mijn eigen zoon op dit moment niet te smeken om mijn geile kutje te beffen, daarvoor was ik door deze hele situatie ook te veel overrompelt, maar oh wat maakte mijn jongen mij geil en hoe dan ook minimaal een keer wilde ik deze avond klaarkomen. Arjan hijgde onder mijn rokje vandaan, oh mam ik wil je neuken, je kutje ruik zo lekker geil in wil je vol pompen met mijn lul, neeeeeee neeeeeee hijgde ik erop los, dat wil ik nu nog niet, lik me maar, lik me maar smeekte ik nu toch! Arjan schoof hierna het randje van mijn slipje opzij, en jaaaaaaaaaa nu voelde ik wel zijn tong tussen mijn schaamlippen komen en over mijn stijve klitje gaan. Mijn lichaam begon te schokken, ik begon met mijn kont te draaie op de leren bank, mijn orgasme kwam veel te snel maar er was geen houden aan, oh jaaaaaaa jaaaaa hoorde ik mijzelf ik kom ik kom grrrrrrr een geweldige druk welde op, mijn kutje reageerde na meer dan een jaar weer op een zalige likbeurt, ik liet mij dan ook volkomen gaan. In mijn orgasme voelde en merkte ik aan de reactie van mijn zoon dat mijn kutje aan het spuiten was in al deze geilheid en ongekende verlossing van alle spanningen. Mijn slipje werd kleddernat, mijn rokje volgde en begon ook het vele spuitende vocht uit mijn geile kutje op te nemen, dit was zeker twintig jaar geleden dat ik dit een keer eerder met zijn vader had meegemaakt dat mijn kutje begon te spuiten van geilheid.

Aan mijn zoon's reactie te merken en weldra te zien schrok zelfs hij hiervan, zijn hoofd kwam snel onder mijn rokje vandaan, met grote ogen keek hij mij aan, mam jou kutje spuit bijna net zo hard als je klaarkomen als mijn lul, hoe kan dat nauw vroeg hij verbaasd en er zelfs een beetje van ontdaan, zijn hele gezicht glom nu van mijn spuitende kutje waardoor ik bijna een schaamte gevoel kreeg. Arjan kwam overeind staan, zijn lul stond weer of nog altijd stijf, Ik wil met je neuken mam stond hij voor mij, nee hijgde ik nog na van mijn zalige orgasme, dat wil ik nu niet, wij moeten hier morgen eerst eens goed met zijn drieen over praten. Ga je het dan tegen Anouska zeggen van ons vroeg hij, ja jongen wij gaan dit bespreken morgen zei ik nogmaals. Die nacht gingen er allerlei gedachtens en gevoelens door mij heen, slapen kon ik bijna niet, maar wist ook dat er een hele nieuwe periode in ons gezin na deze avond zou aanbreken..

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm