Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Partnerruil mijn dochter doet mee
Categorie: incest | zaterdag 31 augustus 2013 01:55

Geile afspraakjes

Eindelijk, vanavond zijn mijn vrouw Marianne en ik (Ton) weer alleen thuis. Onze dochter Laura gaat stappen en komt pas laat thuis. We hebben vanavond afgesproken met Jaap en Anneke, een stel waar we sinds een jaar regelmatig contact mee hebben. Niet om gezellig mee te kaarten zoals we zelf altijd zeggen, nee meer andere spelletjes. Toen ons huwelijk een beetje inkakte hebben we samen besloten er weer een beetje spanning in te brengen. We plaatsten een advertentie en kwamen in contact met ze. Hun hadden hetzelfde probleem en probeerden ook op deze wijze weer een beetje spanning te terug te krijgen. Het klikte meteen en sinds die eerste keer spreken we ongeveer 1 keer per maand af.

Ik loop naar boven en hoor de douche nog lopen. Zou Laura nog aan het douchen zijn? Ik loop de badkamer in, vreemd genoeg doet Laura de deur nooit op slot, iets da ik heel normaal zou vinden gezien haar leeftijd(24). Ik heb geluk, het is inderdaad Laura die zichzelf aan het opfrissen is voor een avondje stappen. Ik plaats mezelf zo dat ik via de spiegel goed zicht heb op haar. Ik kan net de douche inkijken en zie het water over haar lichaam stromen. Laura zeept zich goed in. "God wat een lekkere dochter heb ik toch" gaat het door mijn hoofd. En terwijl ik dat denk betrap ik mezelf op het feit dat ik in kruis sta te knijpen. Ik geef mijn ogen goed de kost en geil mezelf enorm op. "wat als ik....." nee dat kan niet, nee zet het uit je hoofd. Ik herpak mezelf. "Laura, lieverd, geef je even een gil als ik kan douchen. Jaap en Anneke komen straks kaarten en ik wil me ook nog even opfrissen." "is goed pap" antwoord Laura.

Ik loop naar de slaapkamer om daar te wachten. Daar staan Marianne zichzelf net aan te kleden. Ze rolt net haar kousen omhoog en staat er heerlijk sexy bij met haar heerlijke rijpe lichaam. Mooie volle vormen, verpakt in mooi zwart kanten lingerie. Haar volle billen passen net in het laag uitgesneden slipje en de BH puilt uit met heerlijke borsten. "He wat een volle boxer heb je Ton, heb je zitten geilen op je eigen dochter?" Vraagt Marianne bij het zien van de bobbel in mijn broek. "Sorry, ik kan er niks aan doen. Ik ben nou eenmaal een gezonde man en zeg zelf, ze ziet er toch heerlijk uit." Marianne kan dat niet ontkennen, ik verdenk haar er zelfs van dat ze ook wel een keer zou willen spelen met Laura. En Laura? Nou volgens mij weet ze soms donders goed dat ik naar haar kijk. Als je het mij vraagt is ze net zo geil als haar vader en maakt het niet uit wat ze pakt, een man of een vrouw, Christine bijvoorbeeld. Daar heeft ze het soms net iets te gezellig mee als ze terug komen van een avondje stappen.

De vooravond verloopt verder vrij rustig en normaal. Laura gaat tegen negenen richting Christine en komt jaap en Anneke nog net tegen bij het weggaan. Onze avond gaat ook zoals anders. We drinken wat, komen in de stemming en beginnen rustig te vrijen. Eerst gewoon met onze eigen partner partner. Wanneer we goed opgewarmd zijn gaan we naar onze slaapkamer waar Ik met Anneke (een mooie vrouw van eind dertig, slank, mooie borsten, stevig en puntig met mooie roze tepels een helemaal glad geschoren kutje en lekker kont) op bed ga liggen. We kruipen in 69 op elkaar en beginnen elkaar oraal te verwennen. Het gladde natte kutje van Anneke glijd over mijn tong terwijl ze mijn lul diep in haar gulzige pijpmondje zuigt. In mijn ooghoeken zie ik Jaap met Marianne. Jaap staat terwijl mijn Marianne gehurkt zijn lul zit te zuigen. Jaap heeft duidelijk de leiding en neukt haar eerder in haar mond dan dat ze hem pijpt. Af en toe krijgt mijn Marianne de mogelijkheid om even op adem te komen. Wat een geil gezicht. Ik focus me weer op Anneke die ondertussen mijn lul goed aan het bewerken is. Even schrik ik, "hoor ik daar nu de achterdeur?" Nee dat kan niet, ik moet me vergissen, Laura is weg met Christine en komt pas laat weer. Ik richt me weer op de natte lippen van Anneke en masseer haar billen, mijn vingers glijden door de billen en ik raak haar anus aan. Mijn wijsvinger druk ik iets naar binnen en mijn duim glijd in haar natte gleuf.

Dan zwaait de deur open, allemaal schrikken we op. Laura staat in de deuropening en doet niks, ze kijkt alleen. Wij zijn allen zo geschrokken dat niet eens het benul hebben snel ons lichaam te bedekken. Het zou ook geen zin hebben gehad. Laura had genoeg gezien. "Laura, lieverd, het was niet de bedoeling dat jij dit zou weten. We hielden het bewust voor je verborgen omdat we ...nou ja... dat snap je toch wel?" Begon Marianne.

Laura leek de schrik voorbij, ze ging even zitten op het bed waar Marianne nog lag. Ik had me een beetje terug getrokken achter een stoel, Jaap leek zich totaal niet te generen en bleef staan zoals hij stond. Laura keek op "Nou mam, Jaap vond het wel lekker he?". jaap keek mij aan, dit was onze kans, ik had het al wel eens met Jaap besproken dat onze Laura best een lekker wijf was geworden en hoe lekker het zou zijn haar kutje ook een vol te spuiten. "Je moeder kan inderdaad erg lekker mannen verwennen, Laura, of kan jij dat beter? " sprak Jaap. Laura keek naar haar moeder en die keek op haar beurt weer naar mij. Ik knikte, Marianne knikte op haar beurt weer naar Laura. "Zal ik eens laten zien wat ik kan Jaap?" "MMM ja Laura, kom meisje, laat maar zien". Laura nam de plaats in van haar moeder en begon Jaap voorzichtig af te zuigen. Ik wist me even geen houding. Mijn eigen dochter zat bij mij in de slaapkamer een andere man te pijpen en eerlijk gezegd was ik gewoon jaloers. Anneke kwam bij mij staan, Boog over het bed, "kom Ton, pak me." Ik kroop achter haar en zette mijn lul tussen haar lippen. Ik begon haar te neuken terwijl we beiden keken hoe Laura haar man aan het afzuigen was. Marianne knielde naast Laura en haalde de lul uit haar mond, "nu ik weer even" Ze begon aan de lul te likken en te zuigen alsof het haar laatste was. Ik stond nog steeds achter Anneke, heerlijk haar kutje te neuken en had daarbij uitzicht op mijn vrouw en dochter. Ondertussen stimuleerde ik haar anus met mijn duim en zag ik hoe Jaap snel zijn zaad in de mond van mijn vrouw en dochter ging spuiten. Laura en Marianne werden steeds intiemer. Tussen het wisselen door kusten ze af en toe elkaar. "Ik kom, IK kom...Ik ga julie vol spuitennnnn......ooooooo" jaap spoot zijn zaad diep in het gulzige bekkie van Laura die haar best deed het allemaal goed op te vangen. Ze liet Marianne zien wat ze allemaal had opgevangen en slikte het door. Marianne was blijkbaar jaloers en kuste haar bloedeigen dochter en duwde haar tong in haar mond. Ze speelden geil met elkaar tongen en terwijl ze dat deden keek Laura naar mij met een blik die wilde zeggen "ik ga jou straks ook verwennen Pap".

Die blik, alle spanning en de heerlijke sappige natte kut van Anneke maakte dat ik ook klaar kwam. Ik spoot mijn zaad diep in de kut van Anneke. Dikke stralen zaad schoten diep in haar warme poes. Ik voelde gewoon dat het veel was. Anneke liet zich voorover op bed vallen, Marianne zag haar kans schoon en besloot nu Anneke eens oraal te gaan verwennen. Anneke trok haar benen op en liet Marianne haar gang gaan. Ondanks het feit dat ik mijn zaad net diep in een warme kut had geschoten was ik nog mega geil en zag mijn kans schoon. Jaap kroop naast onze vrouwen op bed. Ik liep er naartoe en nam Laura mee. "ga op zijn gezicht zitten en laat je likken. Als jij met ons wil meedoen dan doen we het ook goed. Laura was er niet vies van, deed haar kleding uit en plaatste haar kleine slanke lichaam boven de mond van Jaap die ook wel zin had in dat heerlijke jonge kutje. "Let jij maar eens op kleine geilbak" zei ik tegen Laura. Ik knielde tussen de benen van Jaap en nam zijn half slappe lul in mijn mond. Ik keek mijn dochter diep in de ogen terwijl ik haar confronteerde met mijn Bi-sexualiteit.

"dacht jij soms dat jij het van een vreemde had"

sprak ik uit toen ik even de lul van Jaap uit mijn mond liet glijden. Laura zat met grote ogen te kijken hoe ik de ferme lul van Jaap weer in top conditie zoog. Met lange halen diep in mijn mond was die klus snel klaar en toen ik merkte dat Jaap Laura aan het klaar likken was stopte ik en liet ik Laura plaats nemen op zijn paal. Laura liet zich over zijn enorme lul zakken. Laura had duidelijk al veel ervaring met mannen zo makkelijk als ze de lul naar haar kut leidde. Ik bleef tussen de benen en likte Jaap zijn ballen, Laura's kutje en met enige regelmaat ook haar anus. Laura leek het lekker te vinden en terwijl Jaap zijn lul in mijn dochters kut pompte begon ik haar strakke anus te vingeren. Dat ze regelmatig sex had gehad was duidelijk, anaal was ze nog duidelijk maagd. Na een tijdje had ik twee vingers in haar kontje en was het tijd voor mijn lul. Ik kroop achter haar, het was even lastig, maar toen ik goed stond plaatste ik mijn lul tegen haar kont. Ik spuugde tegen haar anus en drukte mijn eikel in haar. Laura had het even moeilijk, Logisch, het is niet alledaags om twee grote volwassen in je te krijgen. Na mijn eikel volgde snel de rest van mijn lange stam. Ze kreunde. "Oh papa, wat lekker is dit oohhh ik wil meer" Meer was er niet, harder konden we wel. Ik spoorde Jaap aan. " kom Jaap, neuk onze kleine slet goed. Neuk dat geile sletterige kutje goed." Jaap begon harder te stoten, net als ik. "lekker slet?" vroeg ik aan mijn dochter die nu niet meer in staat was fatsoenlijk te antwoorden. Marianne had ondertussen Anneke helemaal schoon en niet minder belangrijk ook klaar gelikt en wilde nu ook wel eens klaar komen. Marianne keek mij aan met vragende blik. "laat Laura je likken. Ze wilde graag meedoen, dan mag ze der voor werken ook de kleine teef." Terwijl Jaap en ik haar vol neukten nam Marianne plaats zodat Laura haar kon likken. Marianne is een natte, een hele natte!! als z echt geil is en je haar juiste plekje vind spuit ze als een geiser al haar vocht uit haar kut. Dit zou wat worden.

Ondanks dat het mijn tweede keer zou zijn hield ik het niet meer lang vol en kroop van laura af, nam plaats bij Marianne's kut en Laura mond. Ik nam haar mooi gezichtje in mijn handen drukte haar gulzige mond over mijn lul. Goh wat zag ze er geil uit nu haar make-up was uitgelopen. ''ooooohhhhhh Laura......wat lekker!" ik spoot mijn zaad in haar mond, oohh wat was het veel!! Anneke stond erbij te kijken en moedigde ons aan. Mijn zaad kwam in Laura's mond en gezicht. Ik trok me terug en beveelde haar Marianne weer verder te likken. Jaap hield het ook niet meer. "toe jaap, schiet je zaad ook op die slet van Marianne en Ton" gierde Anneke uit. Net zoals ik zojuist had gedaan naam trok ook Jaap zijn lul snel uit het knijpende kutje van Laura en duwde die ruig in likkende bekkie van Laura en schoot zijn zaad in haar mond. Mijn Marianne was niet blij met onze aktie, ze wilde nu eindelijk ook wel eens klaarkomen. "likken laura, lik me klaar!!" zei ze terwijl ze met haar wijsvinger haar eigen clitje stimuleerde. Laura luisterde goed naar haar moeder en begon het sappige vlees te likken. Aan het gekreun van Marianne kon ik horen dat het niet lang zou duren voor ze klaar zou komen. Of dat spuitend zou zijn wist je nooit maar ik had goede hoop. Anneke kwam bij ons staan, Jaap en ik stonden namelijk alleen maar toe te kijken en een beetje te trekken terwijl we mijn dochter mijn vrouw aan het likken was. "Ooooooohhh laura, niet schrikken!!!" met die woorden luide ze een waterval van kutvocht in. Ze spoot een grote lading vocht uit haar poes vol in het gezicht van Laura. Ze drukte haar billen omhoog, duwde een vinger in haar eigen kut en spoot nog een keer. Nu was het toch echt tijd om even bij te komen, even uit te rusten, op kracht te komen en alles weer een beetje droog te maken.

"pap, mam, beneden zitten een paar vrienden te wachten, zal ik die wegsturen of..."

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm