Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Stoute nicht heeft sex met oom en vriend
Categorie: incest | vrijdag 30 augustus 2013 02:31

Geile afspraakjes

Hallo allemaal, Chloλ en ik zijn al een lange tijd bij elkaar en hebben al aardig wat geile dingen beleeft. Meerdere trio's, onwijze geile internet seks en nog veel meer. Chloλ is nu een vrouw van 31 jaar en ziet er werkelijk heerlijk uit, ze is half Indisch en half Nederlands en heeft een heerlijk geil lichaam. (Dit weet ze zelf ook en buit dit geregeld uit ). Ondertussen hebben we twee kids, maar ze is er alleen maar geiler op geworden. Het is een zachte zomeravond en mijn trainingen zijn weer begonnen, vier keer per week rij ik 30 km om te gaan trainen. Mijn kinderen doen aan dezelfde sport als ik maar trainen bij een lokale vereniging. Als onze trainingen samen vallen worden Chloλ en de kids opgehaald door haar oom. Haar oom, een man van 42 is getrouwd met haar jongste tante met wie Chloλ samen is opgevoed en nogal preuts is. Ook deze avond zou hij ze ophalen en thuisbrengen, meestal drinken ze dan nog wat en kletsen even bij wat er die week gebeurd is en gaat dan rond 22:00 uur naar huis.

Ik had al de hele dag heerlijke berichtjes van haar gekregen via de mail en sms, over dat ze wilde geilen op het net vanavond en dat ze zich erg sletterig voelde. Net voordat ik zelf het veld opging om te trainen stuurde ik haar nog een sms met de mededeling dat ze zich vanavond dan ook als een geile slet moest aankleden zodat ze er supergeil uit zou zien als ik thuiskwam.

Rond half elf is mijn training afgelopen en dan ga ik meestal nog even wat drinken met mijn teamgenoten en zo ook deze avond, ondertussen wilde ik even peilen hoe haar stemming was en stuurde nogmaals een sms-je met de vraag of ze er klaar voor was. Na een minuut al kreeg ik antwoord dat ze heerlijk had gedoucht en zich had geschoren en ingesmeerd en nu bezig was om haar outfitt bij elkaar te zoeken. Ik stuurde haar nog een berichtje dat ik snel naar haar toe zou komen. Na eenhalf uur was ik dan ook thuis en ze opende met een zeer geile blik de deur. Ik voelde de geile scheuten door mijn lichaam gaan bij het zien van dit lekkers. Ze was gekleed in een kort groen rokje met glitters, een strak topje waar haar tepels al doorheen aan het priemden, netkousen en was een beetje over-done opgemaakt. Mijn lul begon gelijk te kloppen in mijn broek. We gingen naar binnen en ik zette mijn spullen weg en kwam de huiskamer binnen en daar zag ik dat ze al aan het webcammen was met een van haar internet geilertjes, deze vond ze zo lekker omdat hij een grote geile pik heeft en het niet onder stoelen of banken steekt haar dolgraag eens flink hard te willen komen nemen.

Ondertussen ging ik nog even in de keuken wat te drinken inschenken voor ons beide, ze had al de hele avond met haar oom aan de rose gezeten en was redelijk aangeschoten. Toen ik bezig was met de drankjes keek ik naar buiten en zag tot mijn verbazing haar oom voor het ram staan, dus ik ging naar de deur en vroeg hem binnen. Ik vroeg of hij iets vergeten was, hij antwoordde met, nee maar ik was nog even in de stad verder gegaan met drinken en vroeg zich af of hij misschien bij ons kon blijven crashen zodat hij de volgende ochtend dan weer naar huis kon gaan. Jullie begrijpen dat ik gelijk met een paar dillema’s zat. 1 mijn geile vriendin die in de huiskamer zat te geilen, 2 een oom die dronken binnen komt en onze geile avond kon verpesten. Ik zei tegen hem dat hij even wat te drinken moest pakken en dat ik Chloλ zou verwittigen van zijn komst (en toestand). Ik ging naar de huiskamer en vertelde haar dat haar oom er was, ze reageerde er heel erg relaxed op en zei dat hij dan maar moest blijven slapen. Ondertussen had haar oom al zijn drinken gepakt en stond hij al in de kamer. Hij keek zijn ogen uit zeg, hij kon ze geen moment van zijn nichtje afhouden. Nu weten we dat hij echt een heel erg slecht sexleven heeft bij zijn vrouw dus lieten we hem maar even begaan.( dan had die ook weer wat om op te trekken) Hij vroeg wat ze aan het doen was en Chloe gaf een eerlijk antwoord en zij dat hij nu een supergeile avond teniet had gedaan en liet de pc aan maar kwam wel op de bank zitten.

We hadden wel eens eerder gesproken over Chloe’s internetavontuurtjes en daarvan was hij dus redelijke op de hoogte. We gingen met zijn drieen op de bank zitten en praate nog wat na over het geilen via de webcam. Hij ging steeds zwaarder ademen en zei tegen chloe dat ze er erg geil uit !!!!

Chloλ zei tegen hem dat ze nog wel even wilde laten zien hoe dat dan in zijn werk ging en strarte de pc weer op en ging weer op zoek naar 1 van haar internet vriendjes. De sfeer werd geiler en geiler en de bobbel in zijn broek groeide met de seconde. Hij kon zijn ogen niet van haar af houden en vroeg op een gegeven moment of hij zijn lul uit zijn broek mocht halen om zich af te trekken. Chloe keek hem met een hele geile blik aan en zei dat hij dat maar moest doen, want ze wilde wel eens zijn paal zien spuiten op haar geile lichaam.

Haar outfit had ook erg veel effect op haar campartner die ook flink aan het rukken was en bijna ging klaarkomen op het moment dat ze haar topje liet zakken. Ondertussen was ik oo supergeil geworden en besloot mijn broek uit te doen en maar lekker mee te trekken met de twee andere mannen. Langzaam maar zeker ontklede ze zich steeds meer totdat ze naakt voor de cam zat. Haar heerlijke borsten liepen vol van geilheid en haar tepels staken fier omhoog. Haar kutje was zoals dat bij geile sletjes hoort helemaal geschoren en zag er werkelijk zo geil uit. Lipjes gewollen en kleddernat van de gedachte dat hij zich zat af te rukken op haar geile kale doos. Ze vroeg hem of hij over haar kale kut wilde spuiten, dat hoefde ze geen 2x te vragen want hij stond gelijk op en ging naast haar staan. Ik besloot aan de andere kant te gaan staan en lekker mee te doen. Ze kronkelde met haar lijf op haar stoel, kijkend naar de geile kerels die op haar aan het rukken waren.

Haar geilertje was het ook opgevallen dat ze steeds ergens naar keek en vroeg wat er aan de hand was, toen ze antwoorde dat ze twee kerels bij zich had staan die zich op haar stonden te rukken vroeg hij of ze die pikken even in beeld in haar mondje wilde nemen. Ik zag dat ze met haar hele kut samentrok op het moment dat hij het vroeg en wist daardoor dat ze het maar wat graag zou willen doen.. ze pakte de geile pik van haar oom in haar hand en begon hem voor de cam te trekken, na een aantal kleine trekjes aan zijn pik spoot hij haar onder. Ik was beneiuwd wat ze nu zou gaan doen en wachtte dat netjes af. Ze pakte zijn pik in haar handen on boog voorover en begon het zaad van zijn pik te likken. En keek haar oom aan en zei: ik denk dat we maar weinig slapen vannacht lief oompje van me.

Ik besloot de pc uit te zetten en lekker naar boven te gaan. Toen we boven waren wilde chloe dat wij ons helemaal zouden uitkleden en op het bed ging liggen. Ze kroop tussen ons in en begon ons om en om te pijpen. Ze werd er zo geil van dat de draden geil uit haar mond liepen en ze onze pikken steedsd dieper in haar mondje nam. Tering hey zei haar ooom wat kan jij geil pijpen kleine kutslet! Hierdoor werd ze alleen maar geiler en ging op hem zitten en drukte met haar kale kutje tegen haar ooms geile harde paal aan. Ze drukte ondertussen haar harde tepels tegen zijn mond en dwong hem erop te zuiegen. (ik vind het heerlijk om haar bezig te zien dus besloot lekker te blijven kijken en die twee even in elkaar op te zien gaan) Chloe haalde haar tepel uit zijn mond en begon enorm geil met hem te tongzoenen, minuten lang bleven ze aan elkaar geplakt , handen die elkaar lichaam wilde ontdekken en een zeer geil gekreun van beide. Ik zei tegen haar dat ze maar op zijn pik moest gaan zitten en zijn pik te melken met die krappe slettekut van haar. Als een gewillig sletje liet ze zijn pik naar binnen glijden. Jezus wat een geil gezicht zeg!! Die twee neukende lichamen die in elkaar op gaan! Nog geen twee minuten duurde het of hij spoot haar geile grotje vol met zijn zaad en terwijl hij kwam zag ik haar lichaam samentrekken en schokkend klaarkomen.

Na een tijdje in elkaars armen te hebben gelegen kroop ze naar me toe en zei dat ze met haar volgespoten kutje op mijn lul wilde rijden. Ik ging op mjn rug liggen en liet mijn kloppende paal in haar geile grot glijden. Met mijn handen pakte ik haar billen stevig vast en trok ze uit elkaar. Haar oom keek nu toe maar kon zijn handen niet van haar afhouden, ze keek me aan en vroeg ik ik het goed vond als har oom haar kontje zou mogen neuken aangezien hij daar altijd zo lekker op geilde, schatje je wilt dus als een hoertje door twee palen tegelijk genomen worden?? ...jah zei ze met een beetje schaamte...haar oom zijn pik werd direct weer keihard en Chloe vroeg hem zijn gaatje nat je maken. Hij begon haar kontgaatje te likken terwijl ze over mijn ik heen gleed. Zachtjes werd haar ster gemasseerd terwijl ze geneukt werd. Haar oom stond op en drukte zijn harde eikel tegen haar ster en zei : zeo snolletje op en je holletje maar voor het oompje want we gaan je nu pas echt hard naaien slet! Hij drukte zijn pik in 1 keer door tot aan zijn ballen, zijn pik zat er helemaal in. Chloe vond het heerlijk,de pijn, het genot en de twee harde palen. In kadans begonnen we haar te neuken, ze zei dat ze voor alles uitgemaakt wilde worden omdat ze daar zo supergeil van werd. Mijn pik ontplofte bijna toen hij zei dat hij al jaren op de reet van haar geilde en er nu zijn hele lading zaad erin zou legen. Ik spuit je darmen vol kleine snol!! Hierdoor werd ze nog wilder en wilder en moedigde hem aan om nog harder in haar geile reet te naaien. Mij aankijkend zag ik het kwijl uit haar mond lopen, iets wat een teken is dat ze echt bloedverziekend geil is...ze begon dingen te roepen als, ik wou dat mijn mondje nu ook nog gevuld kon worden met een derde lul... ik ben zo ... ik voel me zo hoerig... laat dit niet stoppen... toen haar oom en ik tegelijk zeiden dat we haar hoerige gaatjes gingen volpompen met ons zaad werd chloe gek en kwam gillend,schokkend en kwijlend klaar. Dit was voor mij het moment om haar mijn zaad te geven. Net toen ik wilde zeggen dat ik klaarkwam schreeuwde haar oom het uit, hier heb je mijn zaad kleine familiehoer en tegelijk spoten we onze lading vol in haar gaatjes. We hebben nog zeker vijf minuten zo gelegen, Chloe wilde onze pikken in haar lichaam blijven voelen. Langzaam begon ze weer te bewegen... licht ritmisch om die pikken weer hard te laten worden.... ondertussen zei ze tegen ons dat ze echt ons hoertje wilde zijn en dat we haar best de hele nacht mochten misbruiken...

Na een tijdje van strelen, zoenen viel ik in slaap. Ik ben die nacht nog een paar keer wakker geworden omdat haar oom haar bleef neuken als zijn geile sletje. Hij blijft nu regelmatig op de trainingsavonden hangen en blijft dan slapen en hebben we erg veel lol met elkaar. Chloe wordt dan gebruikt zoals ze het liefst wilt, als een lustobject.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm