Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn vader is zo geil DEEL3
Categorie: incest | dinsdag 27 augustus 2013 03:20

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Na ons geile seksspelletje in de kamer, bijna letterlijk onder de ogen van mijn moeder die in de tuin werkten, ging papa steeds verder met mij, ik was ook heel de dag geil omdat ik constant aan papa moet denken. Maar wat ik wel nog steeds vreemd vond was het feit dat papa zo rustig bleef toen ik hem had verteld dat ik mama met Arjan 18 had betrapt. Ik ben nu zijn minnaresje geworden door deze aanleiding en vond het allang best, papa's pik vond ik veel lekkerder als die van Arjan en papa deed heel veel geile spelletjes met mij. Zaterdag morgen werd ik pas om tegen 11:00 uur wakker, ik hoorden papa en mama al in de tuin, waar zij koffie zaten te drinken. Ik voelde bij het opstaan aan mijn kutje die alweer lekker nat was. Goedemorgen zei ik opgewekt toen ik bij hun ging zitten, mama ging mijn boterham en een kopje thee maken. Papa keek mij weer lief aan en vroeg nog lekker gedroomd vannacht Eefje? Ja papa ik ben alweer met een nat poesje opgestaan en vluchtig open ik even mijn benen voor hem, ja ik zie het, je lipjes glinsteren, kleine geile ondeugd. Dat doe u papa met mij zei ik, mama kwam terug met mijn boterhammen.

Ga je nog wat leuks doen vandaag Eefje vroeg mama, nou nee niet echt zei ik, ik moet vanmiddag mij kamer opruimen. Ga je niet met mama mee dan de boodschappen halen ? nee ik blijf thuis zei ik, natuurlijk hoopte ik dat papa ook thuis zou blijven, oke wat je wil zei mama, morgen ben ik heel de dag op de beurs he Eefje zoals je weet, ja mam dat weet ik allang. Trut dacht ik, jij moet eens weten hoe ik naar morgen uit kijk. Terwijl ik mijn boterham op eten zag ik dat mama ook geen slipje aan had onder haar korte rokje. Ik zal er straks eens opletten dacht ik, als zij de boodschappen gaat doen, of zij dan ook geen slipje aan doe. Mijn eigen kutje voelde ik kriebelen, ik was nu al supergeil zo vroeg op de morgen. Mama ging de boel opruimen in de keuken en begon aan haar huishouden, pap fluisterde ik, ben u ook thuis vanmiddag, nee schatje ik moet ook even weg, een teleurstelling verscheen op mijn gezicht. Morgen schatje zijn wij heel de dag samen, maar jij zou Annelies ook vragen te komen toch vroeg papa, ja die kom morgen pap, maar ik ben nu zo geil fluisterde ik, daar passen wij wel een mouw aan kindje lachte papa.

Ik ga douchen zei ik en ging naar boven, ik was een paar minuten boven toen ik de badkamer in wilde gaan, papa kwam de trap op en fluisterde Eefje kom eens hier, ik bleef staan en papa voelde met zijn hand aan mijn kutje, ging met een vinger tussen mijn schaamlipjes en zei, ja je ben inderdaad alweer lekker nat. Ga aan de zijkant van het rekje bovenaan de trap staan, met allebei je handen eraan vast zodat jij het trapgat ik kan kijken zei papa. Steek je billen dan goed naar achteren dan zal ik je lekker achterlangs in je geile kutje neuken en dan kan jij mama beneden in de gaten houden, als zij naar boven wil komen doe je net of jij haar iets wilde vragen en daarom hier sta, ok oke begon ik nu al te hijgen. Toen ik daar zo voorover gebogen stond schoof papa mijn nachthemdje naar boven en voelde ik zijn stijve pik al tegen mij aandrukken, mama was bezig de kamer te stofzuigen dus dat kon ik blijven volgen. Papa kwam mijn geile kutje binnen, ik omklemden met mijn strakke kutje zijn pik, heerlijk warm werd ik van binnen, papa haalde diep zijn pik in mij op en neer, het geluid van de stofzuiger kwam wel steeds dichter bij de hal in. Papa neukte mij harder en ik duwde zo hard ik kon telkens terug op zijn heerlijke pik, ik kwam zo lekker klaar hier bovenaan de trap.

Papa ging voor de tweede ronden en bleef mij gewoon door pompen in mijn kutje, speel met je klitje fluisterde hij achter mij in mijn oor. Mijn klitje was helemaal tussen mijn lipjes uitgekomen en super gevoelig bij mijn aanraking. Nu hoorde ik mama toch wel heel dicht bij komen met de stogzuiger en zag haar ineens in de hal verschijnen, papa hoorde dit ook, al kon hij haar niet zien en stopte even met neuken, maar bleef wel lekker diep in mij achter mij staan. Snel haalde ik mijn hand van mij klitje af. Ineens keek ik in de ogen van mijn moeder, zij zetten de stofzuiger af en mijn hartje begon nu toch wel heel snel te kloppen, als zij maar niet de trap op kom. He Eefje wat sta jij daar vroeg zij, ik hoorde u met de stofzuiger hier bezig mam en wilde gaan douchen, maar ik zie dat er geen tandpasta meer is. Ja ik ben nu even bezig Eefje, dat moet je naar beneden komen en het zelf uit de voorraad kast pakken zei mam. Ik voelde dat papa's pik klopte in mijn kutje, maar hij bewoog zich niet. Oke zij ik, dan pak ik het zowel en ga ik eerst even douchen. Mama zetten de stofzuiger weer aan en ik deed een paar stappen naar achteren waardoor ik papa bijna omver duwde, hij kon nog net een paar passen met mij mee achteruit lopen, maar zijn pik floepte hierdoor wel uit mijn kutje.

Ik draaide mij om en zag papa nu staan met zijn glimmende stijve pik uit zijn broek. Ga maar snel de douche in Eefje zei hij, dit word te link, ik ga naar beneden. Terwijl ik de badkamer in ging voelde ik mijn en papa's vocht tussen mijn dijen. Ik vond het klote voor papa dat hij niet lekker was klaar gekomen en ik wel. Maar papa was natuurlijk nog geen twaalf uur geleden zowel bij mij als mama nog gekomen bedacht ik mij zelf. Mama douchte na mij en papa was al weg. Toen mama met twee leggen boodschappen tassen in de hal stond om naar buiten te gaan liep ik zo gezegd per ongeluk tegen haar aan, snel stak ik mijn hand onder haar ultra korte rokje en voelde heel duidelijk dat zij geen slipje aan had, wat doe je vroeg zij geschrokken, sorry mam zei ik en liep snel weer door, mijn moeder ging de deur uit. Slet dacht ik, die ga gewoon zonder slipje haar boodschappen doen, dit zou ik in het vervolg ook doen zonder slipje lopen, dat zal mij vader zeker nog meer opgeilen. De zaterdag avond verliep verder rustig en ik verlangden naar de zondag als mijn moeder op de beurs was en ik samen met papa en Annelies 16 mijn vriendin thuis hier zouden zijn.

Op mijn kamertje bedacht ik hoe dat zou moeten gaan verlopen tussen ons, Annelies was nog een maagdelijk meisje en hoe zou mijn vader hierbij betrokken kunnen raken. Annelies is wel mijn hartsvriendin maar ik wilde mijn geheime seksuele relatie met papa natuurlijk niet kwijt raken. Maar aan de andere kant het was op papa's verzoek dat Annelies hier morgen zou zijn. Wat een geile papa heb ik lachte ik in mij zelf. Ik wilde alles doen om met papa's geile iedereen mee te gaan en wil hem nooit teleurstellen. Toen mama al vroeg die zondag naar de beurs kwam en ik nog op bed lag, kwam papa mijn kamer binnen. Eefje ik heb het volgende bedacht voor straks als Annelies hier is. Ik hou mij voorlopig afzijdig en jullie blijven op jou kamer, dan moet jij haar zien te verleiden en in je bed proberen te krijgen, ik luister tussen door aan je deur. Als ik dan hoor dat jij samen met Annelies in je bed lig te geile, dan stap ik ineens onverwachts naar binnen en doe dan of ik jullie samen betrapt heb, met alle gevolgen van dien voor jullie. Mijn bek viel open, ja maar pap ik weet niet of ik haar daar toe kan brengen hoor, Annelies is nog maagd en toch wel een beetje preuts zei ik, je best doen Eefje, waar een wil is, is een weg lachte papa en verliet mijn kamer.

Na die zaterdag toen papa mij boven aan de trap nog snel diep in mijn kutje had geneukt terwijl mama beneden de hal stofzuigde stond zondag morgen mij vriendin Annelies 16 op de stoep, mama was die morgen al vroeg naar de beurs vertrokken en papa zat in de tuin te lezen. Hai hai begroeten ik haar en wij gingen op mijn kamer een video kijken. Ik had die nacht nagedacht hoe ik het met Annelies zou gaan proberen aan te pakken. Ik had ook nooit iets met een meisje gedaan op seks gebied en ben zeker geen lesbo, daar vind ik een pik veel te lekker voor en nu zeker toen ik die van papa had ontdekt.

Op mijn kamer spraken wij over de jongens op school en Annelies vroeg mij waarom het ineens uit was met de verkering met Arjan. Ik moet haar toch in vertrouwen nemen bedacht ik mij als ik haar straks wilde betrekken in mijn seks spelletjes met papa. Hier mag je nooit met iemand over praten zei ik tegen haar. Toen ik laats bij jou onverwachts weg ging naar huis, weet je nog wel? Ja zei Annelies toen jou moeder belde dat Arjan bij jullie thuis op jou wachten, precies zeiik, toen zei ik tegen mama toch dat ik voorlopig bij jou bleef maar toen ben ik toch naar huis gegaan. Nou en toen ik dus thuis kwam betrapten ik Arjan op de bank bij ons in de kamer met mijn moeder, zij lagen te neuken en schrokken zich net als ik kapot natuurlijk. Annelies keek mij met open mond aan en toen vroeg zij, ja en toen zei ik, ik was zo pis en geschokt dat het gelijk over was tussen ons. En je moeder dan vroeg zij, hoe reageerde die dan naar jou toe, nou niet zo veel zei ik, zij deed daarna of er niks gebeurt was. Annelies kon het niet erg bevatten, weet je vader dit ook, nee natuurlijk niet loog ik. Jee wat een verhaal zeg zei Annelies.

Nou weet je bij ons thuis zie ik ook steeds dat mijn broer Johan 19 steeds naar mijn moeder gluurt als zij in de slaapkamer is of onder de douch sta, ik heb hem van de week met zijn piemel uit zijn broek zie gluren terwijl mama douchte. Volgens mij bespied hij mij ook als hij de kans krijg en zit in mijn kasten te rommelen waar mijn slipjes liggen. Zijn piemel is wel groot zei Annelies tegen mij, maar ja het is wel mijn eigen broer he. Zou je het wel eens met je broer willen doen dan vroeg ik, ben jij gek zei ze ! Ik heb het nog nooit gedaan met een jongen. Dat is toch heel lekker hoor meid seks, ja dan zal best maar ik heb nog geen ervaring en ben nog maagd. Okey maar je speel toch wel eens met jezelf vroeg ik. Annelies kleurde van oor tot oor en bekende dit nog nooit te hebben gedaan. Jij heb vriendjes gehad zei zij, maar jij speel toch ook niet met jezelf als je geen vriendje heb ? Tuurlijk wel zei ik, ik heb ook een vibrator, die heb ik helemaal niet maar ik weet wel dat mij moeder er meerdere heeft in haar kast, echt waar vroeg zij. Ja moet je hem eens zien ? ja dat wil ik wel. Wacht even dan pak ik hem, ik ging naar de slaapkamer van mijn ouders en kwam terug met de kleinste vibrator met batterijen. Aandachtig keek zei er naar. Ik zet hem aan en de vibrator begon te trillen, voel maar zei ik.

Annelies pakte de vibrator in haar hand, jeetje wat trilt dat zeg, ja maar in je kutje is dat lekker hoor zei ik. Wil je het eens proberen vroeg ik, hoe dan vroeg zij onnozel. O wat een kutje ben jij toch zei ik, kom op ga staan en doe je broek en slipje uit. Nu hier vroeg zij, ja waar anders muts, ik zal het je leren hoe je dit moet doen. Nieuwsgierig geworden deed zij haar jeans en slipje uit, wij hadden elkaar op school wel meer naakt onder de douch gezien. Weet je wat Annelies zei ik, kleed je maar helemaal uit dan doe ik dat ook en zal ik je laten zien hoe je dat moet doen met een vibrator, ja maar je vader dan vroeg zij, kan die dan hier niet binnen komen, nee joh stelde ik haar gerust, die is in de tuin en kom nooit in mijn kamer. Toen wij naakt waren gingen wij op mijn bed liggen, Annelies had zich nog nooit geschoren zag ik wel, terwijl ik een glad geschoren kutje heb met een klein streepje, zij keek naar mij en vroeg doe jij dat scheren daar. Ja lachte ik dat is lekker fris hoor.

Doe je benen van elkaar dan zal ik het je leren zei ik, wat nerveus deed Annelies haar benen wijd, ik raakte opgewonden van haar lichaam en harige kutje, ik voelde mijn eigen kutje al behoorlijk vochtig worden. Ik ging met mij vingers naar haar kutje en deed haar schaamlippen iets van elkaar, Annelies had haar ogen dicht gedaan. Voorzichtig ging ik eerst met mijn vinger ik haar kutje, zij voelde droog aan en begon een beetje te trillen, dat doe zeer zei zij, even wachten blijf zo liggen en pak even wat. Ik ging naar het kasje in mama's slaapkamer en pakte een tube glijmiddel. Toen ik terug kwam lag Annelies nog steeds met haar ogen dicht op bed. Ik deed een beetje op mijn vinger en stak mijn vinger opnieuw in haar kutje, nu gleed het wel en ik ging voorzichtig steeds dieper en haalde mijn vinger op en neer, weinig reactie merkte ik maar dat kwam natuurlijk omdat het voor haar nieuw was en zij dit gevoel niet kon. Mijn kutje droop van mij geile vocht, het wond mij wel heel erg op, terwijl het voor mij ook de eerste keer was dat ik een ander meisjes kutje vingerde. Ik pakte de vibrator en smeerde deze ook in met het glijmiddel, haar kutje glom nu wel van het glijmiddel. Weer heel voorzichtig bracht ik de vibrator in haar kutje en neukte haar steeds een stukje dieper hiermee, toen ik de vibrator aanzetten begon Annelies nog meer te trillen, ik ging met mijn andere vingers over haar kleine klitje en ging steeds sneller heen en weer in haar. Annelies begon te kreunen en zei nu voor het eerst dat zij het lekker vond en dat zij een vreemd gevoel in haar buik voelde opkomen, ja je gaat strak voor het eerst in je leven een orgasme krijgen schatje zei ik.

Ik bleef haar kutje zeker wel meer dan 15 minuten neuken met de vibrator en haar klitje wrijven toen Annelies ineens begon te hijgen en te schokken, o Eefje wat gebeurt en nu vroeg zei, je ga klaarkomen schatje en met een gil kwam Annelies voor de eerste keer in haar leven klaar en begon zelfs te huilen nu waar ik best wel een beetje van schrok. Toen ik de vibrator uit haar haalde zag ik allemaal bloed en wist dat ik haar maagdenvlies had doorbroken. Blijf zo liggen zei ik tegen haar ik moet even een handdoek pakken, toen ik de deur van mijn kamer open deed om in de badkamer een handdoek te pakken stond papa op de gang en liep met mij mee naar de badkamer. En fluisterde papa, lukt het een beetje. Ja ik heb haar net ontmaagd met de vibrator van mama zei ik maar nu bloed zij een beetje en heb haar eerste orgasme gehad. Papa keek naar mijn naakte lichaam en naar mijn stijve tepels, geil meisje die je ben lachte papa en voelde aan mijn kutje, o ja hoor helemaal nat zei hij en vingerde mij even vlug terwijl ik een handdoek pakte. Probeer haar verder open te krijgen Eefje en speel een geil spelletje met Annelies, misschien kan je haar leren om je kutje te likken, ik volg het wel achter de deur en als ik de tijd rijp vind, dat stap ik wel je kamer binnen en betrapt jullie zogenaand, oke oke hijgde ik, stop nu met je vingers anders kon ik klaar. Snel ging ik terug naar mijn kamer en liet bewust de deur op een kiertje staan.

Annelies had haar ogen open en keek tussen haar benen, ik bloed zei ze geschokt, dat is normaal zei ik, je ben net ontmaagd door de vibrator schatje. Ik maakte haar kutje een beetje schoon en zei, neem even een douch dan ben je weer helemaal nieuw, ik gaf haar een knuffel en zei dan neem ik ook gelijk een douch. Papa zal dit wel gehoord hebben dacht ik dus die is wel even ergens anders nu in huis. Samen liepen wij naar de douch en papa was nergens te bekennen. Onder de douch begon ik Annelies in te zepen, gleed lekker over haar tietjes, die wel iets kleine waren dan de mijnen. Ik gaf haar een zoen en begon te tongen, Annelies zoende wel lekker, dit heb je eerder gedaan zei ik, ja maar niet met een meisje, maar ik vind het wel fijn zei Annelies. Na het douchen gingen wij weer naakt naast elkaar in mij bed liggen. Nu ben je geen maagd meer glimlachte ik, maar je moet nog een hoop dingen leren Annelies, ik wil je er wel helpen zei ik als jij dit natuurlijk zelf ook wil. Ja graag ik wil alles leren Eefje maar ben ik dan lesbisch vroeg zei als wij het met elkaar doen, nee natuurlijk niet gekkie, ik ben toch ook niet lesbisch, hooguit zijn wij dan Bi lachte ik weer en tongde haar weer.

De video draaide op de tv af maar wij hadden er nog niks van gezien. Annelies als jij nu plat op je rug ga liggen dan kon ik met mijn kutje boven op jou gezicht zitten en dan moet jij mijn kutje likken, dat is een heel lekker gevoel voor mij, oke doe maar zei ze. Ik bracht mijn kutje op haar gezicht en inderdaad voelde ik al snel haar tong over mijn gladde lipjes gaan, jij ben wel heel nat zei Annelies, ja maar dat word jij ook let straks maar op zei ik. Annelies kwam wel een beetje onervaren mijn kutje in met haar tong, terwijl ik met haar tietjes speelde, maar had de slag al snel te pakken. Ik was al zo geil geworden van ons voorspel dat het niet lang duurde of ik kwam klaar, hijgde en schreeuwde zelfs extra hard dat ik het zo lekker vond. Papa had het allemaal goed gevolgd vanaf de gang want hij kwam mijn kamer binnen, met een zware stem vroeg hij wat dit allemaal te betekenen had. Ik ging snel van Annelies af en deed natuurlijk als of ik ook hevig was geschrokken. Annelies probeerde achter mij weg te kruipen van schaamte. Wat is dit Eefje vroeg hij nog een keer, ja sorry pap wij zijn een beetje aan het seksen antwoorden ik, maar ik zag ook zijn geile grote pik stijf in zijn broek staan. En wat doe die vibrator hier op je bed ging papa verder, die is godverdomme van je moeder. Ja ik heb hiermee gespeeld met Annelies zei ik, die het nu natuurlijk helemaal niet meer had van de zenuwen.

Maar zeg alsjeblieft niets tegen mama zei ik schijnheilig, nou dat weet ik nog niet zo net wat ik hiermee aan moet Eefje. Ach pap aub u ben toch ook jong geweest vroeger, nou dat ben ik nog hoor dame zei mijn vader. Ik weet het goed gemaakt met jullie, ik speel met jullie mee dit spelletje en zal mijn mond dan houden tegen je moeder en de ouders van Annelies zei hij gemeen. Annelies kwam overeind en reageerde met een rood hoofd, nee meneer aub niets tegen mijn ouders hier over smeekte zij. Okey pap speel dan maar met ons mee zei ik direct, Annelies keek mij aan en zei toen ook, ja doe maar. Voor papa het teken dat hij zich uit kon kleden, zijn geweldige grote pik kwam nu helemaal te voorschijn en ik voelde mijn kutje al spontaan gaan lekken terwijl Annelies met grote wijde ogen naar zijn pik keek. Papa ging tussen ons in liggen, zo meisjes verwennen jullie mij nu maar eens lekker en ga met mijn pik spelen, ik boog uiteraard als eerste, geil ik ik was naar voren en zoog zijn pik helemaal mijn mond in. Annelies keek naar mij met een blik van, wat doe jij nou ! kijk maar goed schatje zei ik tegen haar want straks is het jou beurt om papa te pijpen, zijn pik was super hard en ik wist dat mijn vader hiervan genoot en zeer geil was, ik proefde ook al snel zijn vele voor vocht opwellen uit zijn dikke eikel.

Na een tijdje papa heerlijk te hebben gepijpt zei ik tegen Annelies, nou is het jou beurt, wat voorzichtig kwam zij overeind richting de pik van mijn vader. Maar ik heb dit nog nooit gedaan stamelde zij, kom op niet zo truttig schatje moedigde ik haar aan ik heb je net laten zien hoe je het moet doen. Anneliesje zette deed haar mondje open en ja hoor daar verdween papa's pik een stukje in haar mond. Buiten haar gezichtsbeeld gaf papa mijn een vette knipoog. Je moet er ook over likken moedigde ik haar aan en aan zijn ballen likken, Annelies was leergierig en deed alles wat ik zei. Papa lag te genieten zag ik wel, een onervaren meisje van 16 wat op zijn pik zoog vond hij zeker niet vies. Steek je vinger in zijn kont zei ik tegen Annelies terwijl je hem blijf pijpen, ik weet uit eigen ervaring dat papa dat super vind. Zelf ondernam ik nu even geen deel hieraan omdat ik Annelies zoveel mogelijk wilde zeggen wat en hoe zij het moest doen, maar toen ik mijn vinger diep in mij eigen kutje stak wist ik dat ik zeker straks papa's grote pik in mij moest hebben. Annelies deed erg haar best met het pijpen en inderdaad bewoog haar vinger in het kontje van mijn vader.

Ik was zo geil geworden dat ik klaar kwam op mijn eigen vinger, heerlijk zeg. Annelies speelde driftig door met papa's pik, zijn hand kneden haar kleine tietjes waar nu toch ook haar tepels stijf op stonden. Plotseling zei papa'stop maar even Annelies anders kom ik klaar in je mond en dat wil ik je nu voor de eerste keer nog niet aan doen. Kom jij maar met je kutje op mijn pik zitten Eefje zei papa, ja en ik had hierop gewacht dus hij hoefde dat geen tweede keer tegen mij te zeggen. Ik ging op zijn vette keiharde pik zitten, Annelies keek verbaast en zei, zo dat gaat gemakkelijk, ik vind het wel een hele grote hoor. Toen ik papa's pik begon te berijden hoorde ik papa tegen Annelies zeggen, kom jij eens een stukje met je kutje naar mijn toe liggen dan zal ik jou eens goed vingeren meisje. Ik werd zo geil dat ik diep door neukte op zijn lekkere pik en papa's ballen tegen mijn kontje voelde zo diep zat ik op hem. Annelies werd nu met twee vingers door papa geneukt in haar kutje, hij had wel eerst zijn vingers goed nat gemaakt met zijn speeksel had ik gezien. O papa ik ga je geile pik leeg neuken hijgde ik, je zit nu zo diep in mij pap ik ga ook weer komen zei ik, Annelies kreunde nu ook dat het een lieve lust was en ja hoor dit onervaren sletje kwam toch echt voor de tweede keer in haar leven klaar, maar nu op de vingers van mijn vader.

Zelf was ik nu al meerdere keren klaar gekomen op papa's pik toen ik hem voelde opzwellen en wist dat hij mij kutje zou gaan vol spuiten. Ja Eefje hier kom het schreeuwde papa, melk je vader maar leeg kleine slet, neem alles wat er uit kom, ja papa spuit mij vol gilde ik. Op dat moment dat ik papa in mij voelde spuiten ging de deur van mijn kamertje open en keken wij gedrieen in de wijd open staande ogen en mond van mijn moeder. Wat wat maar verder kwam er geen woord uit haar mond. Snel deed zij de deur weer dicht en ik hoorde haar de trap af gaan naar de woonkamer. Ook dat nog zei Annelies, nou zitten wij allemaal zwaar in de puree, nou nee hoor zei ik, wees niet bevreest, mijn moeder is ook niet vies van een jonge god op en in haar lichaam, papa glimlachte alleen maar een beetje en hielt verder zijn mond. Toen ik van papa af was gegaan glom zijn hele pik van zijn sperma en mijn vocht, Annelies keek alleen maar en durfde ook geen woord meer uit te brengen. Gaan jullie maar douchen zei papa, ik ga nu eerst wel even naar je moeder toe. Nadat Annelies na het douchen via onze tuin snel naar huis ging zonder mijn moeder gedag te zeggen, volgende er die avond een heel lang gesprek tussen papa, mama en mij.

Eerst had mijn moeder veel noten op haar zang en veroordeelde ons gedrag, maar toen ik haar op Arjan verwees bont zij snel in. Ook papa greep zijn kans en sprak haar hier over aan. Papa ging nog een stapje verder waar ik bij was tegen mijn moeder, ook mijn ome Bart mama's broer kwam hier naar voren....

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm