Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Mijn vader is zo geil DEEL2
Categorie: incest | dinsdag 27 augustus 2013 03:10

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Ik kuste papa tussen mijn tranen door op zijn mond, ik voelde geen weerstand en ging met mijn tong zijn mond binnen, een heerlijke tongzoen volgde en mijn buikje begon al weer te kriebelen. Ik ging met mij hand richting zijn kruis en voelde een harde bobbel, ik duwde mijn handpalm er wat harder op. Papa streelde inmiddels over mijn blouse waar mijn harde tepeltjes in te voorschijn kwamen. Mijn borsten zijn niet zo groot als die van mijn moeder, maar mijn tepels staan altijd wel gauw stijf bij een lichte aanraking of als ik geil ben. Ik voelde papa's pik kloppen in zijn broek, Pap mag ik je pijpen vroeg ik. Zonder zijn antwoord af te wachten opende ik de rits van zijn broek en ging op zoek naar zijn pik die ik de avond ervoor al even in mijn kutje had gehad. Zijn pik kwam al een stuk boven de rand van zijn slip uit en ik begon over zijn eikel te likken, papa ging achterover op mijn bed liggen en ik hoorde hem al licht kreunen, dat zit goed wist ik, ik kon verder gaan.

Ik proefde zijn heerlijke voor geil wat uit zijn pik omhoog kwam, papa streelde door mijn haren terwijl in met mijn hoofd nu diep in zijn kruis lag. Ik knoopte zijn broek los en trok deze gelijk met zijn slip een stuk naar beneden. Zijn pik kwam nu in volle glorie voor mij te staan en ik begon hem diep te pijpen, ik was zo geil op papa en hij niet minder kon ik wel voelen. Zijn schaamharen kriebelde in mijn neus te ik spontaan vroeg, pap mag ik je schaamharen scheren en je ballen, dat lijkt mij zo geil om te doen en ook een mooi gezicht, ik ben ook helemaal kaal van onderen zoals je weet. Hij begon te lachen en zei, als jij dat wil, dan mag jij dat Eefje, je ga je gang maar. Dat was niet tegen dovenmans oren gezegd en ik sprong van bed af, okay pap kleed je helemaal uit, dan ga ik de scheer spullen pakken. Eenmaal in de badkamer voelde ik mij zo geil en opgewonden dat ik de scheerspullen ook nog uit mijn handen lied vallen.

Terug in mijn kamer lag papa naakt languit op mijn bed met een grote natte pik. Ik ging voor hem zitten en begon zijn schaamhaar af te scheren, ik vond het hel opwindend om te doen, pakte papa's harde pik in mijn handen en scheerde zijn ballen en alles er omheen helemaal glad, een heel mooi gezicht en het leek wel of zijn pik nu nog veel groter was. Het geil gustse uit zijn eikel wat ik er af begon te likken. Kom met je kutje naar mij toe liggen Eefje (standje 69 ) ik kroop op papa en voelde al snel zijn tong diep mijn geile druip natte kutje in gaan terwijl ik zijn pik mijn mond in nam. Nog nooit was ik zo lekker gelikt, papa ik kom ik kom riep ik al na een paar minuten, zijn pik werd nog groter en gleed zalig door mijn pijpmondje heen. Ik probeerde een grote bal van papa voorzichtig in mijn mond te nemen, toen voelde ik dat papa mijn klitje aan het zuigen was, steeds harder deed hij dat en ik werd gek van geilheid zo lekker als ik dit vond. Weer kwam ik klaar nu op zijn heel hard zuigende mond op mijn loei harde klitje. Papa, s pik begon heen en weer te zwiepen, snel nam ik zijn pik weer in mijn mond, net op tijd want warme stralen sperma vulde mijn keel, alles slikte ik in van mijn geile lieve papa. Ik draaide mij om en ging tegen zijn brede borst aan liggen, heerlijk relax voelde in mij nu, even bleven wij zo tegen elkaar liggen.

Ik vroeg, papa wat zeg u straks tegen mama als zij u kale pik zie, niks gewoon dat ik hem heb geschoren, heb je dat wel eens gedaan vroeg ik, nee nog nooit kindje maar nu heb jij het gedaan en het voel lekker aan. Mijn dijen plakte van zijn speeksel en geil voelde ik, blijf zo liggen zei ik en ging met mijn natte kutje op zijn pik zitten die nog steeds stijf stond. Ik voelde papa's pik weer net als die avond ervoor mijn kutje in glijden, hij vulde mij helemaal op. Mmmmmm pap ik ben zo geil op je zei ik, papa begon nu in mij te stoten, steeds harder en zo diep had ik nog nooit eerder gevoeld, o papa ik wil je hoertje zijn schreeuwde ik uit, zo lekker is dit. Papa zetten zijn vinger tegen mijn kontje aan en kwam een stukje naar binnen bij mij, ook dit had ik nog nooit gevoeld. Ik bewoog mij heftig nu op en neer op zijn pik, soms kreeg ik een pijn scheut in mijn geile kutje zo diep neukte papa mij, en die vinger in mijn kontje ging ook steeds dieper mijn kont in. Toen papa ook nog eens aan mijn stijve tepeltjes begon te knabbelen was het weer gebeurt met mij en kwam ik voor de derde keer zo ongelooflijk lekker klaar op zijn grote harde beukende pik heel diep in mijn kutje, heerlijk wat vond ik dit geil. Zijn vinger floepte uit mijn kont en papa tilde mij van zijn pik af, pijp nog even vroeg hij heel lief. Ik nam zijn natte pik rechtstreeks gekomen uit mijn kutje weer helemaal op in mijn mond, begon te zuigen, kneden zijn grote ballen en genoot.

Papa wat ben je geil zei ik, ik hou van je, en wil nog heel lang samen met je seksen. Ja maar wij moeten heel voorzichtig zijn Eefje hier in huis want je moeder is echt niet gek. Wat kan mij het schelen zei ik fel, die trut neukte ook met mijn vriendje. Papa begon weer te kreunen terwijl ik hem heel diep pijpte, hij pakte mijn hoofd plots beet waardoor zijn pik uit mijn mondje schoot, kom wij gaan naar de badkamer, daar wil ik je nog even in een ander standje neuken en dan moeten wij gaan douchen anders staat je moeder zo voor onze neus. In de badkamer zei papa ga met je knieen op de toilet bril zitten met je kontje naar mij toe. Ik vond het een beetje een vreemden plek om te neuken maar deed het wel. Op mijn knieen gezeten op de toilet en mijn handen tegen de muur kwam papa van achteren staande mijn kutje in, o wat diep ging hij nu. Behoorlijk wild neukte hij mij in deze positie al snel tot een vierde hoogtepunt en neukte daarna nog even flink door, ik wil dat je ook klaarkomt papa zo diep nu in mijn kutje, nee kindje dat zal nu niet lukken want ik moet nodig plassen voel ik zei hij, maar toch neukte hij mij voor de vijfde keer heerlijk klaar. Toen voelde ik zijn pik uit mij gaan, ik wilde van de toilet af stappen, nee nee blijf nog even zo zitten smeekte papa mij bijna, wat is mijn papa geil zeg dag ik.

Ik voelde het geil uit mijn kutje druppen, zo de toilet pot in. Papa nam zijn nu iets verslapte pik in zijn hand zag ik toen ik over mijn schouder keek, wat ga je doen vroeg ik, blijf zitten zo en hij begon te plassen tegen mijn kutje aan, heel warm voelde dat en het kletterde via mijn kutje en kont de pot in, o papa wat doe je riep ik, wat is dit een lekker gevoel die warme stralen pis tegen mijn kutje aan, bijna automatisch ging ik met mijn hand naar mijn kutje toe en deed deze een stukje open waardoor ik zijn warme pis nu een beetje in mij kutje voelde komen, ik wreef over mijn stijve klitje en terwijl papa zijn laatste stralen er uit perste kwam ik voor de zesde keer zo lekker klaar dat ik bijna vergat mij vast te houden om van de toilet op de grond vallen. Mmmmmm dit was zalig. Papa stapte onder de douche, ik ruimde snel de bril en de vloer een beetje op waar wat pis resten waren gemorst en stapte toen ook bij papa onder de douche.

Ik pijpte hem nog even, al snel stond zijn pik weer stijf maar hij wilde niet meer klaarkomen zei hij. Hierna kleden wij ons aan en zaten net beneden in de kamer bij de t. v toen mama binnen kwam. Zo lekke gesport vrouw vroeg mijn vader en ik dacht, nou ik wel wat is mijn papa een heerlijke geile man daar zou ik nog veel geile pret mee beleven. En dat gebeurde ook, op de vreemdste plaatsen terwijl mama in huis was neukte ik met papa, vingerde of likte hij mij. Ik zal daar in mijn vervolg verhaal wel meer over vertellen, en ook over dat ik mijn vriendin Annelies 16 zover kreeg dat papa haar ook neukte bij ons thuis. Annelies was nog maagd maar is nu net zo sletje als ik geworden.

Na onze eerste uitgebreide seksavontuur die avond en nadat mama weer thuis was gekomen ging ik naar mijn kamertje. Niet veel later hoorden in mijn ouders ook naar hun slaapkamer gaan, waar ik nog hoorden dat papa mijn moeder neukte voor zij gingen slapen, ongelooflijk dacht ik, wat is mijn papa een geile man. De dagen er na gebeurde er niets, mijn moeder was constant aanwezig. Vrijdagavond onder het eten zei mama, na het eten ga ik eerst eens even het onkruid uit de tuin verwijderen, het is een warme avond en het moet nu echt even gebeuren, oke zei mijn vader, dan ga ik straks douchen en kijk naar het nieuws, daarna kom ik ook de tuin in. Ik ging naar mijn kamertje. Toen ik beneden kwam zat mijn papa in zijn badjas met zijn natte haren t.v te kijken, ik zag dat hij met zijn hand onder zijn badjas met zijn pik zat te spelen maar ook steeds naar mama in de tuin keek.

Eefje kom voor mijn op de vloer zitten gaf papa zij opdracht, ik werd gelijk geil van zijn opdracht, maar mama dan vroeg ik, niks aan de hand meisje als jij er maar voor zorg dat je niet met je hoofd boven het raamkozijn uitkom, ik hou mama wel in de gaten fluisterde hij, want alle terras deuren stonden ook open. Ik ging op de grond voor papa zitten die zijn badjas al van ondere voor mij had geopend en zijn stijve pik mij tegemoet sprong. Ik pakte zijn heerlijke grote pik vast en begon er mee te spelen, ik pijpte hem en afwisselend likte ik zijn grote geschoren ballen, hier stonden nu al wat stoppeltjes op omdat het al weer een paar dagen was geleden dat ik papa daar helemaal glad heb mogen scheren. (lees deel 2 ) Papa's pik lekte zo geil was hij, ik proefde zijn heerlijke vocht en hij ruikte ook zo lekker, ik werd helemaal wild en geil van mijn papa.

Eefje vinger je eigen zei papa tussen door, maar hou wel je slipje aan voor het geval mama naar binnen kom. Met mijn andere hand ging ik tussen de rand van mijn slipje en voelde aan mijn vochtige lipjes, papa bleef naar buiten kijken naar mama. Ik was weer zo geil op papa, niet normaal meer. Zijn pik begon meer te lekken en zijn vocht smaakte zo lekker, dieper nam ik papa's pik in mijn mondje en begon steeds wilder te vingeren. Papa stond op springen, zijn eikel werd nog grote, ik voelde zijn warna stralen zaad tegen mijn gehemelte en keel in spuiten. Ik had mij al voor genomen dat ik zijn zaad tot de laatste druppel zou inslikken wat ik nog nooit eerder bij een jongen had gedaan, maar mijn geile papa wilden ik graag proeven. Heerlijk vond ik het, alles slikte ik in en papa kreunde heel zachtjes. Ik was zo geconcentreerd bezig geweest met het pijpen en slikken van papa's zaad dat ik zelf nog geen orgasme had gehad, maar geil dat ik was, niet normaal meer.

Papa stond op, Eefje ga jij in die andere stoel hier tegenover zitten dan zal papa jou straks verwennen. Ik ga nu eerst voor mama een glaasje fris in schenken en bij haar brengen en dan bij jij aan de beurt meisje. Papa ging met het glas fris de tuin in naar mama, die kwam overeind en zei dat is lief van je schat. Toen hoorde ik papa zeggen, geil hoor vrouw zo vanuit mijn stoel, maar je moet soms iets dieper buigen lachte hij, ik begreep er niets van. Mijn moeder stond daar ik haar korte rokte met haar knieen zwart van de aarden, stomme trut dacht ik, wie ga dit nou doen met een rokje aan. Papa kwam weer naar binnen en mama ging weer op haar knieen zitten om het onkruid er uit te halen. Ik zat inmiddels op de andere stoel en kon haar nu in de gaten houden, papa stroopte mijn slipje op tot aan mijn enkels en ging op de vloer voor mijn zitten met zijn hoofd verborgen onder mijn rokje.

Hou je moeder goed in de gaten fluisterde papa, ik voelde eindelijk weer zijn warme tong over mijn vochtige lipjes gaan, ik was zo geil op mijn papa. Ik zag mijn moeder verder voor over buigen waardoor haar rug hol ging staan en haar billen meer de lucht in staken, vlug deed zij met een hand haar rokje optrekken waardoor haar blote billen een stuk te zien waren, maar ook keek ik tegen haar geschoren dikke schaamlippen aan, die slet heeft geen slip aan zag ik. Papa befte mij stevig en diep door in mijn sneetje, ik kon geen geluid maken maar feitelijk wilde ik het uit gillen van geilheid. Mijn moeder begon nu ook met haar billen te schudden met haar rug naar mij toe, ik werd steeds geiler en bleef naar haar glimmende kut kijken. O papa fluisterde ik, ik hou het niet meer, ik kwam zo heerlijk klaar op zijn tong en drukte mijn kutje nog verder op zijn gezicht. Papa kwam onder mijn rokje, zijn gezicht zat helemaal onder mijn vocht, hij lachte lief naar mij en vroeg, zo klein sletje van papa, vond jij het geil, o ja papa, maar weet u dat mama daar in haar blote kut zit.

Natuurlijk weet ik dat, ik heb haar daar zelf opdracht voor geven lachte papa voor zij in de tuin ging werken moest zij haar slipje uit doen. Ik lachte nu ook en zei wat ben u een geile man zeg, waar haal u dat allemaal vandaan. Maar nu moet je snel naar je kamer toe meisje, je moeder zal zo klaar zijn in die tuin en die wil dan vast geneukt worden, die is geil van haar tuin avontuur dat weet ik nu al. Ik ga mij ook even schoonmaken in de badkamer en ga dan naar de tuin. Toen ik na een kwartier vanuit mijn raam de tuin in keek liepen papa en mamme naar binnen. Ik hoorde hun samen de badkamer in gaan, vlug opende ik mijn kamer deur op een kier, gelukkig de badkamer deur stond open, ik wist bijna zeker dat mij papa dit speciaal voor mij had gedaan. Mama kleden zich uit en papa gooide zijn badjas op de grond, mama knielde voor hem neer waar al weer zijn stijve pik op haar stond te wachten. Zij begon papa te pijpen, haar handen zaten nog onder de aarde dus zij pakte zijn pik niet beet, maar ik zag wel zijn geile pik diep in haar mond verdwijnen.

Dit ging even zo door toen mijn moeder zijn pik uit haar mond liet glippen en overeind kwam, o schat ik ben zo geil hijde dat kreng, neuk mij diep in mijn geile kut voor ik ga douchen, pak mij maar van achteren dan kom je zo lekker diep in mij hoorde ik haar zeggen. Mama ging voorover met haar handen geklemd aan de wastafel staan en spreiden haar benen, nu waren haar dikke schaamlippen helemaal opgezet en zij glom van haar eigen kutvocht. Papa zetten zijn grote dikke paarse eikel tegen haar kut aan en gleed naar binnen in die hoer. Hij begon haar hard te neuken, haar tieten schudden heen en weer en al snel kwam die slet klaar, ik vond het geil om te zien maar werd ook een beetje jaloers op haar.

Mijn papa (mijn held) neukte gewoon door, dat begreep ik wel want nog geen drie kwartier geleden had hij zijn zaad in mijn keel geloosd. Haar tweede orgasme duurde wat langer maar toen hijgde zij toch weer, ja ja harder schat met die geile harde pik van je, neem je hoer, ja dat ben je zeker dacht ik. Ook papa kwam nu klaar, zijn billen trokken samen en zijn lichaam schokte, ik zag heel langzaam zijn heerlijke pik uit haat kut komen, zijn zaad lekte uit de kut van die slet op de vloer van de badkamer. Ik had genoeg gezien, mijn kutje was weer zo nat dat ik mij in een snel tempo klaar heb gevingerd op mijn bed.

Zondags ging mijn moeder de hele dag naar een beurs in Utrecht. Papa had mij gevraagt of ik Annelies (mijn vriendin) die dag wilde uitnodigen bij ons thuis, zoals eerder verteld was Annelies nog een onschuldig maagdelijk meisje, maar na zondag was het ook met haar maagdenvliesje gebeurt.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm