Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Vader en Moeder zien hun twee kinderen seks bedrijven.
Categorie: incest | maandag 26 augustus 2013 02:44

Geile afspraakjes

Het afgelopen jaar had ik het sterke vermoeden dat er onder ons dak dingen gebeurde die het daglicht niet konden verdragen. Mijn gezin bestaat uit mijn man Erik 44, onze zoon Patrick van 20, dochter Madelon 18 en mezelf, mamma familias die "altijd alles onder controle heeft" Wilma 43, niet dus weet ik nu! Ongeveer een jaar geleden zag ik Madelon bijna met de week veranderen in een heuse jonge vrouw,haar borsten begonnen sterk te groeie,haar lichaam werd voller voorheen was het meestal een verlegen meisje. Madelon keek altijd eerst de kat uit de boom voor zij een contact met vriendinnen of mensen opbouwden, opzich voor ons als ouders wel prettig,daar wij ook wisten dat het geen meisje is van uiterste en daardoor in zeven sloten tegelijk zou lopen. Ik tegenstelling tot Patrick, die vonden wij al vanaf zijn 17e jaar een stoer mannetje worden,hij had soms ook stevige discusies met mij en Erik, maar altijd wel met respect en geen agressie. De kinderen hebben een eigen kamer die mamma natuurlijk altijd mag schoonmaken en opruimen en hier ontstaat het eigenlijk waarin in meer aandacht voor de kinderen kreeg.Op de kamer van Patrick ontdekte ik al vanaf zijn 16e jaar dat hij daar seksboekjes had verstopt,porno dvd,s kwam ik soms tegen en ook regelmatig sperma vlekken in zijn lakens en ondergoed die ik heus wel herkende,ook bij mij en Erik ontstaat er wel eens een vlekje tussen de lakens.

Op de kamer van Madelon kwam ik nooit iets tegen waaruit zou kunnen worden opgemaakt dat zij al met seks bezig was, tot dus ongeveer een jaar terug. In haar slipjes in de wasmand of gewoon naast haar bed uit gedaan zag ik nu ook witte plekken in haar kruisje maar dacht hierbij aan gewoon wat afscheiding,menstrueren deed zij al vanaf haar 14de.Op een morgen wilde ik haar bed verschonen en zag toen een hele grote nog bijna natte plek op haar onderlaken, met wat bloedspatjes, dit trok toch wel mijn aandacht. Terwijl ik het laken er af haalde bedenkte ik dat zij die avond ervoor zeker twee uur met mijn man op haar kamertje is geweest, samen op de computer een werkstuk hadden gemaakt, ik lag zelf al op bed toen Erik na eerst een douche te hebben genomen in bed stapte,zo je ben lang bezig geweest merkte ik toen nog op,ja die klote computer liep een paar keer vast zei mijn man nog. Ik ging met mijn hand naar zijn lul,ik was geil en wilde wel even lekker neuken voor het slapen gaan. Er kwam niet veel beweging in zijn lul en ik kroop tussen zijn benen,nam zijn slappe lul in mijn mond en sabbelde er goed op,normaal altijd goed voor een goede erectie,maar nu kan zijn lul niet verder dan een half stijven erectie,heb je geen zin vroeg ik, nou nee schat ik ben een beetje moe geworden van dat werkstuk en die rot computer, oke dan gaan wij lekker slapen zei ik toen,dit voorval stond ik mij nu te bedenken in de slaapkamer van mijn dochter.In een reactie liep in naar de badkamer en zocht de slip van Erik op,pakte deze en zag behoorlijke witte opgedroogde voorvocht plekken in zijn broekje, mijn maag draaide bijna om,de tranen sprongen zelfs in mijn ogen,dit zal toch niet waar zijn ging het door mij heen.

In zo situatie ga je alles aan elkaar knoppen, dat is bijna menselijk en ik deed dit nu ook, maar ik kon mij zeker niet voorstellen dat mijn man seks zou of kon hebben met onze eigen dochter,Erik is van tijd tot tijd een geile potente man die er net als ik wel pap van lust,maar dan wel tussen ons tweeen zoals het de afgelopen 23 jaar al tussen ons is.Ik raakte verwart, boos en emotioneel,dit kon toch niet! Maar ik kon op dat moment niet anders denken,kon ook nog niets bewijzen maar het leek er toch sterk op, dit was mijn eerste aanwijzing dat er iets behoorlijk fout zat onder ons dak en mijn gezin.Deze dag geen ik nerveus door en voelde mij steeds onaangename worden.Door alle verwarring die er bij mij was ontstaan was ik helemaal vergeten het bed en de kamer van Patrick op te ruimen realiseerde ik mij later in de middag,ik ging dat toch nog even doen. Bij het afhalen van de lakens van mijn zoon zag ik nu ook licht rode bloedvlekjes,ik raakte opnieuw in de stres,wat is dit in godsnaam allemaal,wat is hier gaande? Nu was ik helemaal de combinatie van mijn eerste gedachte kwijt,Het kwam zelfs bij mij op dat zowel mijn zoon als mijn man samen misschien wel seks zouden hebben gehad met Madelon,ik was die avond beneden bezig geweest met de strijk en ben daarna tegen 24.00 uur langs hun beide gesloten kamer deuren maar mijn slaapkamer gegaan. Onder het kussen van Patrick zag ik een cockring liggen, ongeveer een gelijke gebruik mijn man ook wel eens als hij mij neukt om zodoende lekker langdurig zijn orgasme op te houden terwijl zijn lul dan in een top conditie keihard blijft staan.Ik wist het nu helemaal niet meer,kon niet meer helder denken maar voelde mij bij dit alles geenzins prettig die dag.

In ieder geval stond voor mij 1 ding vast,hier gebeuren dingen in huis waar ik als "mamma familias" geen weet van had.Ik geen op de rand van het bed zitten van mijn zoon,ik voelde mij helemaal leeg van binnen en mijn gadachte dwaalde af naar naar een gebeurtenis die nu 12 jaar geleden mijn huwelijk zwaar onder druk had gezet en wat bijna toen op een scheiding was uitgelopen.Hier was ik zelf de oorzaak van. Een neef van mijn man logeerde in die tijd een weekje bij ons,hij was overgekomen uit Amerika waar hij jaren daarvoor naar toe was geemigreerd, Fred was toen een man van 50 jaar,getrouwd en vader van drie kinderen,hij kwam ons land o.a voor zaken een week bezoeken, wij waren net in de dertig,Erik vond het leuk dat hij een weekje bij ons zou logeren en ik had hier ook helemaal geen bezwaar tegen.Ik had wel gemerkt dat hij mij soms steeds overal bij nakeek als ik wat in het huis deed of starend aan bleef kijken in een gesprek,maar verder stond ik nergens bij stil,ik had zeker geen seksueel gevoel ten overstaan van Fred,hij was aardig,rustig en bijna een beetje vaderlijk te noemen.Hij was 4 dagen bij ons toen ik s,morgen de kinderen naar school had gebracht en Erik al 2 uur eerder naar zijn werk was toen ik tegen 9.00 uur weer thuis kwam,Fred bleek nog op zijn kamer te zijn,die wil zeker even lekker uitslapen dacht ik,ik ruimde de boel in de woonkamer op en tegen 10.00 uur zette ik koffie, ik zal hem zo wakker maken met een kopje koffie en een paar boterhammen dacht ik.

Ik klopte op de deur van de logeerkamer en liep vrolijk naar binnen met de woorden roomservices, ik schrok mij te pletter, Fred lag geheel naakt op zijn bed en was bezig zich af te trekken, o sorry zij ik, maak niets uit meisje ik doe dit toch met jou in mijn gedachte reageerde Fred gewoon rustig en zich schijnbaar niet betrapt te voelen, ik stond daar met het dienblad in mijn handen hem verdoofd aan te staren.Hij kwam van het bed af en pakte het blad uit mijn handen,zetten het neer en trok mij het bed weer op, wat doe je nou vroeg ik verschrikt,even knuffelen meisje zei hij,dan kan toch wel even,je lijk mij een lieve geile vrouw zei hij grof. Ik wist echt niet hoe ik moest reageren,veel tijd om ergens over na te denken kreeg ik ook niet want Fred begon mij vol op mijn mond te zoenen,ik voelde de warmte van zijn naakte lichaam tegen mijn aan.Toen zijn tong mijn mond indrong beantwoorde ik toch zijn zoen,dit is de eerste keer dat ik een andere man dan mijn eigen man intiem zoende, hij kon mij in iedergeval hiermee wel vasthouden want ik herinner zijn zoenen nu nog.Ik lag geheel gekleed bovenop hem en voelde zijn stijve drukken tegen mijn kruis, Fred dit kan niet probeerde ik nog. Niemand in de buurt Wilma, ik vind je een aantrekkelijke meid en wil lekker met je vrije. Onder het zoenen kleden hij mij steeds een stukje verder uit tot dat ik nu ook helemaal naakt was,hij speelde daarna met mijn borsten en zoog hard op mijn tepels,wat mij toch erg geil maakte.In een 69 houding kwam hij op mij liggen waarbij ik voor het eerst goed zijn stijve natte lul onder mijn ogen kreeg. Toen ik zijn mond vol op mijn kutje voelde liet in mij ook opgaan in deze voor mij eerste ontrouwe seks actie ten overstaan van mijn man.

Fred zoog mijn schaamlippen en inmiddels stijve klit steeds weer geheel zijn mond in, heel apart en anders als dan Erik mij likte,ik schoot in vuur en vlam van zijn actie, pakte zijn lul vast en begon hem te pijpen, een hele grote balzak zag en voelde ik in tegenstelling tot zijn lul die wel erg hard was maar een heel stuk dunner en kleine dan de lul van mijn man.Fred maakte er echt werk van, binnen een paar minuten kreeg ik mijn eerste orgasme, hij hield niet op en ging onvermoeid verder,zijn tong stak nu heel diep in mijn kutje, terwijl ik hem door pijpte om hem klaar te maken. Ik voelde Fred met zijn vinger tegen mijn aars gaatje drukke,zijn vinger kwam ook een stukje mijn kont in terwijl hij toch wel heel lekker mijn kutje leeg slurpte, die geluiden kwamen daarbij ook vrij.Hoe ik ook mijn best deed,ik voelde nog niet aan zijn lul dat hij van plan was nu snel klaar te komen, bij Erik voelde ik dat altijd wel als hij zover was.Een vinger van Fred zat nu helemaal in mijn kont,hij neukte mij daar voorzichtig en befte stevig door, het gevolg kon niet lang uitblijven en ik kreeg een spetterend tweede orgasme.Ik ben altijd al heel gevoelig en kont geil geweest,ik geniet hier altijd goed van,maar Erik is veel te groot en dik om mij in mijn kontje te neuken,wij hadden dit vaak geprobeerd maar hoe geil ik ook was het lukte gewoon niet, ik had daar te veel pijn van, Erik vingerde wel geregeld mijn poepgaatje.

Fred onderbrak het beffen, kon maar eens met dat geile kutje van je bovenop mij zitten hoorde ik hem vragen, ik liet zijn lul uit mijn mond glippen en kroop bovenop zijn lichaam en lul, die in een keer helemaal mijn natte kutje inging, neuken maar Wilma zei hij, geniet er maar van meisje. Ik voelde nu toch wel heel erg het verschil van lul, ondanks dat Fred keihard was raakte zijn lul toch niet zo lekker mijn kutwanden als dat mijn man mijn neukte, Fred kwam daardoor ook niet zo heel diep in mijn kutje zoals ik gewent ben. Geil als ik toch was geworden door deze man wilde ik misbruik maken van deze gelegenheid, neuk mijn anus Fred,smeekte ik hem bijna, zijn ogen straalde bij deze woorden,o wat geil Wilma dat je dat wil, ik wil je graag lekker in je kontje neukte zei hij terug. Ga op je knieeen zitten zei Fred dan neem ik je op zijn hondjes. Eenmaal op mijn knieeen gezeten voelde ik zijn eikel tegen mijn gaatje drukken, nu gaat het toch echt gebeuren schoot het door mij heen, ik voelde hem voorzichtig naar binnen komen, ondanks dat Fred niet zo heel groot geschapen was voelde ik hem nu toch heel goed in mijn anus, nu werden wel mijn wandjes opgerekt, Fred begon mij stevig te neuken,zijn zware wel grote balzak kletste zelfs telkens tegen mijn schaamlippen aan, wat mij nog meer opwond, o wat vond ik dit zalig zeg, ik gilde het uit van genot. Toen ik eenmaal goed gewent was aan zijn lul in mijn gaatje moedigde ik hem dan ook aan,o wat lekker Fred, neuk mij maar zo hard je kan schreeuwen ik het uit, hij begon nu ook aangemoedigd heel hard in mijn anus te keer te gaan, harder harder gilde ik in al mijn geilheid, toen ik plotseling de stem van mijn man achter mij hoorde, wat is hier " een vloek kwam" aan de hand! in mijn reactie schoot ik van de lul van Fred af, begon geheel uit het veld geslagen van schrik te huilen en kon alleen maar uit brengen, sorry sorry Erik. Fred kon ook niets meer uitbrengen. Erik begon zo wat te schuimbekken van woede, jij verlaat nu mijn huis schreeuwde hij tegen Fred,ik wil je nooit meer zien en jij vuile vieze tering hoer kan ook vertrekken zei hij helemaal over de rooie.

Ik vluchtte de logeerkamer uit en wilde nu alleen nog maar onder de douche, ik hoorde Erik nog vreselijk te keer gaan tegen Fred, die geen weerwoord meer had en zijn spullen pakte, want terwijl ik nog onder de douche stond hoorde ik Fred ons huis verlaten, mijn hart bonkte als een gek, dit is het einde van mijn huwelijk, de tranen bleven maar stromen met als het water van de douche,ik voelde mij hier heel slecht bij. Ik durfde ook niet onder de douche vandaan te komen, bang voor de confrontatie met Erik, die natuurlijk onvermijdelijk was.Erik kwam de badkamer binnen, zo die is vertrokken zei hij, je werd lekker in je reed geneukt he zag ik waren zijn worden, sorry Erik huilde ik, het gebeurde ik heb er heel veel spijt van, nou dat was niet te horen toen ik de trap opkwam zei hij nu ietsjes rustiger van stem, ik hoorde je alleen maar smeken dat hij je harder en dieper in je kont moest neuken.Op dat moment schoot het ook door mij heen dat ik de kinderen van school moest halen het liep tegen 12.00 uur, ik moet de kinderen halen Erik zei ik, ja dat moet je ook zei hij,hier praten wel straks wel over verder waar jij mee bezig ben zei hij. Ik zal alle verdere details besparen aan u lezers, maar dit is een zware dip in mijn huwelijk en gezin geweest, het duurde meer dan een jaar dat ik het vertrouwen van Erik weer terug won maar nu op dit moment ging deze affaire door mij heen op de rand van het bed van mijn zoon, zou hij soms hiermee wraak op mij willen nemen bedacht ik mij, zou dit een reden zijn dat mijn man nu seks met mijn dochter had of misschien wel met onze zoon, of misschien mijn zoon en man wel samen met onze dochter, ik kon mijn gedachte nu niet meer ordenen. Ik ging bijna als een geheim agent op verder onderzoek hierna in mijn gezin, in mijn ogen was mijn man, zoon en dochter verdachten in iets wat bij andere gezinnen of bij de buren gebeurt, maar niet in mijn gezin.

Een paar weken later kwam de ontknoping, mijn man bleek op dat moment geen verdachte meer, maar wat wij samen met onze eigen ogen zagen gebeuren in ons gezin "op heterdaad betrapt" leiden in dat wij nu wel een heel ruim seksleven hebben onder ons dak...

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm