Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Esme neukt met haar vader DEEL1
Categorie: incest | maandag 26 augustus 2013 01:57

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Ik Esme 22 jaar woon nog bij mijn ouders thuis met mijn twee zusjes Natasja 18 en Madelon 16. Mijn vader Rene 52 is boekhouder en mama Erna 47 werk op dit moment als ZZP (er)in Amsterdam. Wij zijn een doorsnee gemiddeld gezin te noemen. Geen spannende of schokkende dingen tot voor een paar maanden terug over ons gezin te melden.Feitelijk gewoon saai te noemen. Gelukkig voor mij heb mijn moeder zonder dat zij het zelf weet tot nu toe zelf doorbroken. Wat is er gebeurt! Zonder dat iemand hier weet van had in ons gezin bleek mijn moeder op internet te spelen met andere mannen. Mijn vader ontdekte dit een paar maanden geleden en nam mij in vertrouwen hier over. Esme ik heb sterke aanwijzingen dat je moeder een geheime minnaar heeft. Ik geloofde mijn vader in eerste instantie niet mijn moeder is hier helemaal het type niet voor.Hoe kom u daarbij vroeg ik? Haar gedrag is de laatste maanden veranderd tegen over mij sinds een paar maanden zit zij tot diep in de nacht achter de computer is dat je bewijs vroeg ik verbaasd dat mama vreemd zou gaan. Nee dat niet alleen zei mijn vader een paar maanden geleden had zij ook ineens haar onderkant geschoren iets wat zij in ons 27 jarig huwelijk nog nooit heb gedaan.

Ik schoot in de lach van mijn vaders woorden ja wat lach je nou dom zei hij. Ja sorry hoor pap maar uw woorden haar onderkant geschoren u bedoel gewoon te zeggen dat mama haar kutje heeft geschoren! Ja dat bedoel ik en nog wel helemaal glad zei hij vrij ernstig.Dat doe ik al jaren pa maar dat is toch geen vreemd gaan.Nog nooit had ik een dergelijk gesprek gehad met mijn vader over seks werd nooit bij ons thuis gesproken en ik kan mij zelfs niet herinneren of ik mijn vader ooit wel eens naakt had gezien mijn moeder wel maar dan per ongeluk in de badkamer of zo.Zelf heb ik tot nu toe twee vriendjes gehad waar ik ook mee naar bed ben geweest maar echt veel seksuele ervaring had ik ook niet met jongens wel deelde in met mijn zus Natasja een geheim.Ik zag en merkte goed aan papa dat hij moeite had met dit gesprek maar vond het toch apart dat hij dit met mij besprak.

Ons gesprek viel stil en ik pakte het weer op oke mama scheert haar kutje kaal en wat is er dan verder wat u er op breng dat zij een minnaar heeft. Nou uh zij wil steeds meer seks met mij ik hield mijn lach nu maar even in.Ik werd wel steeds nieuwsgierige maar het irriteerde mij ook dat hij zo oppervlakkig bleef en de dingen niet bij naam durfde te noemen maar ja zo ken ik mijn vader wel hij is altijd een vrij gesloten bijna saaie man geweest en eigenlijk altijd correct en stijf in de plooi gebleven. Nu vond ik hem een beetje aandoenlijk naast mij op de bank zitten. Mijn ogen dwaalde wat af en keken naar het kruis van zijn broek toen er weer een stilte viel ik zag duidelijk dat hij nu een grote bobbel in zijn broek had.Ik voelde het bloed naar mijn hoofd stijgen kreeg het bloed heet en voelde mij opgelaten door wat ik zag in zijn pantalon.Je moeder wil nu dingen in bed doen wat wij nog nooit hebben gedaan ging papa verder zoals wat vroeg ik brutaal ik moest nu door zetten anders kwamen er weinig details vreesde ik van zijn kant.

Ja god Esme wat moet ik daar nu nog meer over zeggen nou gewoon noem de dingen bij naam en zeg wat u wil zeggen anders hoef u net zo goed niets te zeggen en begrijp ik het allemaal niet meer.Nou ja je moeder wil dat ik haar meer met mijn mond bevredig en zij wil mij dan ook langer met haar mond verwennen pijpen een likken bedoel u ja dat bedoel ik.Nou dat is toch lekker lachte ik nerveus ja dat wel maar het hoord niet bij je moeder. Ook heb zij de laatste tijd vaak geen slipje aan in huis als zij een rokje draag heb ik gemerkt. Nou sorry hoor pa maar ik begrijp echt niet wat u mij allemaal wil zeggen en nogmaals dit noem ik ook geen vreemd gaan zei ik.Het lijkt er meer op dat mama u meer uitdaagt zei ik. Ik had hier nu ik over de woorden van mijn vader na dacht ook wel iets van gemerkt de laatste maanden door de geluiden die uit hun slaapkamer kwamen.Samen met mijn zus Natasja had ik dit besproken en pret om gehad die zijn gewoon aan hun tweede jeugd bezig had Natasja gezegd.Met mijn zus heb ik zelf sinds het begin van dit jaar seks maar daar later meer over hoe dit is ontstaan tussen ons.Ik heb zelf een grote D.cup ik zag de ogen van papa over mijn tieten gaan.Heel raar misschien omdat het mijn eigen vader is en mede ook door zijn verhaal maar ik voelde mijn kutje samen trekken en ik begon opgewonden te raken.

In deze voor mij vreemde combinatie van gevoelens zei ik misschien daarom wel tegen mijn vader dat ik het wel geil en spannend vond overkomen wat hij over mama vertelde.Hij keek mij verschrikt aan hoe kan je nu deze woorden gebruiken Esme vroeg hij. Pap doe niet zo hypocriet zei ik u zit hier zelf met een stijve in je broek en zit naar mijn tieten te gluren. ja dat wil ik niet ontkennen zei hij eerlijk maar jou borsten zijn ook zo stuk groter als die slappe tietjes van je moeder.Na deze woorden van mijn vader voelde ik echt wat vocht in mijn slipje komen.Maar wat is nou je bewijs dat mama een minnaar zou hebben vroeg ik om deze geile spanning in mij een beetje af te wenden.Hij stond op en starten de computer op via een hotmail adres zag ik dat hij de laatste email opende toen ik naast hem was gaan staan.

MEESTER ZOALS U MIJ HEB OPGEDRAGEN HEB IK GISTEREN MIJN MAAGDELIJKE KONTGAATJE GEVINGERT TEGELIJK MET MIJN GEILE NATTE KUTJE. IK VOND HET EERST ENG MAAR DIT VERANDERDE SNEL IN EEN HEEL GEIL GEVOEL.IK WIL NU ZEKER GAAN PROBEREN OF U MIJ IN MIJN KONTJE KAN NEUKEN. MEESTER IK WIL NOG MEER DOOR U VERNEDERD EN OPGELEIDT WORDEN UW SLAVIN ERNA.

Ik las de email twee keer dat dit woorden waren van mijn moeder was gewoon ongelooflijk. Mijn vader keek mij aan geloof je mij nu Esme vroeg hij maar ik kan je nog veel meer laten lezen en zien zij hij. Nog voor ik iets kon zeggen opende papa een twee email waar foto s te zien waren van de geschoren kale kut van mijn moeder die had zij verzonden naar haar Meester Ronald. Wie is die man dan vroeg ik ja daar ben ik zelf nog niet achter zei papa.

Ik zag nu toch wel veel opwinding in de ogen van mijn vader de foto's van het kale kutje van mijn moeder stonden nog in het scherm toen papa zijn hand onder mijn rokje stak en in mijn kutje kneep.Ik verloor alle controle over mijzelf door wat papa mij had vertelt en laten zien over mama nu ook nog zijn hand onder mijn rokje friemelde ging ik naast hem op mijn knieeen en maakte zijn gulp open.

De details die papa met mij had besproken maakte dat ik opgewonden raakte en toen ik ook de inhoud van de emails van mama had gelezen voelde ik mijn kutje echt vochtig worden ik had ook bij papa een verdikking in zijn broek gezien toen in naast de computer mee keek en las.Plotseling voelde in zijn hand onder mijn rokje gaan en door mijn slipje heen kneep papa zacht in mijn kutje.Zijn ogen stonden anders dan normaal en ik knielde spontaan naast papa neer en maakte voor het eerst van mijn leven zijn gulp open viste zijn stijve grote lul uit zijn broek en begon papa te pijpen.Dit had ik bij mijn eerdere vriendjes ook wel eens gedaan maar dit was toch heel anders mijn eigen vader.Feitelijk is mijn vader een saaie gesloten man en had dit nooit voor mogelijk gehouden.

Nu zat ik op mijn knieen naast de stoel voor de computer mijn vader te pijpen papa had veel voorvocht en ik moest veel weg likken en slikken ook zijn lul vond ik zo groot en dik. Ik verloor geheel mezelf en was alleen nog maar geconcentreerd op de lul van mijn vader toen wij ineens een geluid hoorde het was mijn jongste zusje Madelon 16 die thuis kwam uit school.Stoppen zei papa daar kom je zus wij hadden nog maar kort tijd voor zij naar binnen zou komen Madelon was bezig haar fiets weg te zetten. papa frommelde snel zijn stijve lul in zijn broek en ik ging vlug op een stoel zitten terwijl mijn vader de computer afsloot. Hoi hoi hoorde wij Madelon ik ben thuis ja jammer genoeg dacht ik bij mezelf als zij een paar minuten later had gekomen had ik mijn vader kunnen laten klaarkomen want dat punt was hij bijna genaderd had ik wel gevoeld.

Maar dit werd onderbroken door de komst van mijn zusje en ik vond dit heel jammer.Er werd een kopje thee gezet en er was niets vreemds meer zichbaar in huis maar mijn kutje jeukte vreselijk en was nat van de opwinding wat ik zojuist had meegemaakt met papa en wat ik had gezien en gelezen onze mijn moeder. Ik kon het nog niet helemaal bevatten mijn moeder is in mijn ogen een preutse vrouw met een complex over haar kleine tietjes dat wist ik wel van haar.Ik had mijn vader en moeder ook nooit zien vrije of ooit gehoord dat er iets spannends tussen hun gebeurde.Zoals gezegd waren het in mijn ogen en in de ogen van mijn zusjes altijd bijna roomse saaie ouders.Vanaf vandaag wist ik dat dit heel anders zou worden binnen ons gezin maar hoe het zou gaan verlopen kon ik nog niet invullen.Mijn zusje ging na de thee naar haar kamer om haar huiswerk te maken ik was weer alleen met papa in onze woonkamer.Het leek wel of papa van zijn eigen geschrokken was want hij mijde mij nu meer dan dat hij enige aandacht gaf.Ik besloot dit te door breken en ging naast hem op de bank zitten gaf hem voorzichtig een knuffel en zei zachtjes papa u heb mij zo opgewonden.

Een glimlach verscheen op zijn gezicht ja jij mij ook Esme maar wij moeten heel voorzichtig hiermee omgaan.Ik legde brutaal mijn hand op zijn kruis waar nog steeds een forse bult was te zien hij schrok er nu een beetje van pas nou op Natasja en je moeder zijn er ook over een half uurtje zei hij maar dan hebben wij toch nog tijd zei ik en kneep wat steviger in zijn lul door zijn broek heen. Ik was gewoon te opgewonden om dit nu af te sluiten wat ik net had ontdek in mijn vader.Madelon is boven probeerde ik en wij horen haar toch aankomen mag ik uw lul nog even proeven papa vroeg ik bijna smekend wij houden toch gewoon onze kledig aan zei ik. Oke oke zei mijn vader toch ook opgewonden pijp mij nog maar even hier op de band dan meisje. Ik reageerde hier gelijk op en haalde voor de tweede keer deze middag zijn stijve uit zijn onderboek en broek begon hem zo opgewonden als ik was te pijpen zo diep ik kon papa s lul was wel te groot om helemaal in mijn mond op te nemen naar een flink stuk lukte mij goed.

Ik lag over papa heen gebogen toen ik zijn handen om mijn tieten voelde komen o je heb van die joekels Esme daar heb ik altijd vol bewondering op afstand naar gekeken zei hij.Je moeder heb bijna alleen nog een paar leeg gelopen velletjes hangen waar ik soms gewoon misselijk van word hoorde ik hem zeggen ik pijpte gewoon door en friemelde zijn grote ballen ook uit zijn broek.Zo geil had ik mij nog nooit gevoeld bij een vriendje.papa s handen gleden nu mijn blouse in ik moest mij iets oprichten om hem er beter bij te kunnen laten zijn grote handen trokken mijn BH weg en hij begon zachtjes mijn volle D.cup te kneden wat lekker vond ik dit. Ik moest ook iets langzamer pijpen nu want zijn adere werden dikken op zijn lul die ook begon te kloppen in mijn mond. Ik wilde hier nog wat langer van genieten dus probeerde het orgasme van mijn vader uit te stellen.Ga eens rechtop zitten zei papa ik wil je grote tieten en tepels lekker kunnen voelen Esme ik liet zijn lul uit mijn mond glippen en kwam omhoog. Mijn vader deed mijn blouse verder omhoog mijn BH had hij al naar beneden geschoven.Hij begon mijn tepels te kussen en te likken ik vond het super allemaal.

Er werd verder weinig tusen ons gesproken wij moesten alles natuurlijk zachtjes doen met mijn zusje nog boven maar de tijd tikte ook naar mijn zin veel te snel weg en spoedig zouden ook mijn andere zus Natasja en mijn moeder thuis zijn.Ik kon goed voelen en merken dat papa volledig op mijn grote tieten viel mijn tepels stonden ook voor mijn doen onwijs stijf.Ga plat op je rug op de bank liggen fluisterde papa ik deed het en papa kwam op zijn knieen met zijn grote stijve lul uit zijn broek ook weer op de bank zittend boven mij pakte hij mijn tieten duwde zijn lul er tussen en bracht mijn beide tieten stevig naar elkaar toe wat een mooi gezicht vond ik dit lekker warm tussen mijn tieten zijn harde lul schurende tussen mijn dikke bollen.Ik begon te kronkelen van geilheid en zag telkens zijn eikel op en neer gaan tot vlak onder mijn kin.

Het liefs wilde ik nu een vinger onder mijn rokje via mijn slipje in mijn kutje steken maar papa blokkeerde die weg nu hij zo boven op mij tussen mijn tieten neukte.Hij merkte dit waarschijnlijk of hij kon nu ook al mijn gedachte lezen want ineens zei hij pak met je beide handen je tieten goed vast Esme net zoals ik heb gedaan dan zal ik lekker een vinger in je kutje doen.Mijn vader leunde nu iets achterover maar ik hield zijn lul stevig tussen mijn tieten geklemt. Zijn grote lichaam 1.92 neukte nu steeds wilder tussen mijn tieten en ik voelde zijn vinger mijn kutje inkomen mijn slipje had ik liever helemaal uit gedaan maar dit kon nu even niet. Wat ben je nat hoorde ik hem fluisteren en ook jij heb er geen haartje opstaan net als die hoer van een moeder van je maar geloof mij Esme wat zij kan dat kan ik beter meisje nog dieper kwam zijn vinger nu mijn grotje in.Ik vond het allemaal best wat hij over mijn moeder zei als ik maar van hem kon blijven genieten zoals ik nu op dit moment deed. Ik bleef ook naar zijn neukende lul tussen mijn tieten kijken steeds roder werd papa s lul tussen mijn tieten ik had ook niet veel meer nodig voor ik mijn eerste orgasme zou krijgen door mijn eigen vader.Ik probeerde het nog iets tegen te houden want het liefs kwam ik tegelijk met papa hier boven op mij klaar. Ik wist nog niet hoe dit er uit zou gaan zien en waar zijn sperma zou blijven maar was zo geil dat het ook niets uit maakte. O begon mijn vader te kreunen ik ga je onder spuiten die heerlijke grote tieten van je krijgen mijn zaad hij had het niet niet gezegd of er schoten dikke stralen sperma tegen mijn kin en spatte tegen mijn hals.Mijn orgasme kwam er gelijk achter aan op het moment dat papppa ook nog een tweede vinger in mijn kutje erbij deed. O wat was dit lekker mijn tieten zaten ook helemaal onder het sperma van mijn vader die zijn lul ook nog uit smeerde over mijn keiharde tepels.Zijn sperma liep aan de zijkant mijn blouse in wij schrokken op want hoorde een sleutel in het slot van de voordeur.papa vloog bijna van de bank en propte heel snel zijn natte lul weer in zijn broek.

Ik trok mijn BH over mijn tieten die nog helemaal onder het sperma van mijn vader zaten. knoopte snel mijn blouse dicht die nu plakte aan mijn lichaam.Vanuit de gang hoorde wij de stem van mijn moeder die bezig was haar jas aan de kapstok te doen.Ik stond snel van de bank op liep de keuken in het sperma liep hier door van mijn kin en hals ook mijn blouse in. Ik probeerde onder de kraan mijn hals een beetje schoon te spoelen toen mijn moeder de kamer binnen kwam zo jullie ook al thuis zei mama gelukkig kon zij mij niet goed zien in de keuken wat ik stond te doen mama keek mij op de rug vanuit de kamer.Esme zet jij een pot koffie vroeg mama ja doe ik zei ik snel terug.Ik kon met de keukenrol mij nog een beetje droog maken en begon aan het koffie zetten alles plakte aan mijn lichaam zelf mijn slipje plakte tussen mijn benen. Mijn vader had de krant gepakt zag ik en die begon zogenaamd relax te lezen maar ik wist dat zijn lul nu ook in zijn slip moest plakken van zijn sperma.mama had gelukkig totaal niets in de gaten de koffie was klaar en ik bracht twee kopjes koffie de kamer in met mijn rug half naar mijn moeder gekeerd ik probeerde in alle macht te vermijden dat zij mijn blouse aan mijn lichaam zou zien plakken dat lukte waarna ik vlug naar mijn kamer ging om mij te ontdoen van mijn plakkende kleding stukken op mijn lichaam en ik de douche in ging.Onder de douche bedacht ik mij dat het jammer was dat ik papa s lul nog niet in mijn kutje had gehad maar begreep ook goed dat hij mijn dikke tieten lekker vond en hier tussen kon neuken met zijn grote lul bij mijn moeder was dit gewoon niet mogelijk met haar slappe kleine tietjes.

De dagen hierna werden super voor mij op de momenten dat ik met papa samen was. Ook kwam ik veel meer te weten over mama en kreeg foto s te zien van haar die mijn kutje in vuur en vlam zetten. Maar ook werd ik samen met papa betrapt op het bed van mijn ouders door mijn middelste zus Natasja.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm