Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

De oma van mijn vrouw
Categorie: incest | maandag 26 augustus 2013 01:47

Geile afspraakjes

Ik heb een seksuele ervaring opgedaan wat ik zelf nooit voor mogelijk had gehouden.Ik ben nu 10 jaar getrouwd met Jolanda 30, wij hebben twee kinderen van 8 en 5 jaar.Ik zelf Jan ben 32 jaar en erg gelukkig met ons gezinnetje. Jolanda is een zorgzame lieve slanke vrouw en seksueel heb ik totaal niet te klagen in mijn huwelijk,nog altijd spannend en uitdagend voor ons beide. Toch gebeurde er 14 dagen geleden iets in onze familie waardoor ik voor het eerst Jolanda ontrouw was in ons huwelijk. Mijn vrouw had afgesproken met haar oma Josien dat ik een kamertje bij haar zou komen behangen op een zaterdag,zo afgesproken zo gedaan. Die morgen tegen 9.00 uur belde ik aan bij oma die 30 km bij ons vandaan woon en waar wij altijd een goede band mee onderhouden. Oma is een lieve vrouw best nog kwiek en helder voor haar leeftijd 74 jaar, Opa is 7 jaar geleden overleden, dat was een grote klap van haar en voor onze familie.He Jan goedemorgen begroeten oma mij al spontaan zoals altijd bij de voordeur, ik ga koffie voor je zetten, sorry dat ik er zo nog even bijloop jongen maar eerlijk gezegd had ik je pas over een uurtje verwacht,met dat zo bijlopen doelde oma op haar ochtendjas,nou voor mij maakte dat helemaal niets uit.

Oke oma zei ik, terwijl u de koffie zet laai ik maar gelijk mijn spullen uit de auto, toen ik alles in het kamertje had gebracht ging ik naar de woonkamer waar de koffie klaar stond.Wij spraken wat over de kinderen en familie aan gelegenheden. Oma pakte haar koffie van de salontafel waarbij haar ochtendjas wat open ging, ik keek regelrecht tegen haar grote zware slappe tieten aan en zag haar forse tepels,oma liet zich terug vallen op de stoel tegenover mij.Het mens had helemaal niet in de gaten dat er daardoor nog steeds een tiet van haar voor mij zichtbaar was, zelf haar jas was nu opgeschoven en kon ik een groot deel van haar spierwitte dijen zien. Wij spraken gewoon door onder het koffie zetten over het behangen van het kamertje, maar ik bleef toch gericht tussen haar jas kijken,hoe gek ook, ik zag nu zelfs een dot van haar grijze schaamharen.

Toen de koffie op was vroeg oma moet je nog een bakkie Jan,nou ik ga een start maken oma zei ik,doe dadelijk maar. Okay dan ga ik mij eerst even douche zei oma,ik stond op en ging in het kamertje mijn spullen klaar maken.Heel gek maar op de een of andere manier zag ik steeds haar witte lichaam voor mij met die grote slappe tieten en een stukje van haar grijze gleuf. Ik val helemaal niet op oudere vrouwe en zoals gezegd ik heb ik heel goed en geil seksleven met Jolanda, maar toch bleef oma op mijn netvlies staan. Ik moest water pakken voor mijn plaksel, kon dit in de keuken doen natuurlijk maar toch liep ik bewust de badkamer in waar oma zich net stond af te drogen.O hallo Jan kom je mij afdrogen zei oma ondeugend,nou dat niet ik moet water pakken zei ik, o jammer reageerde oma,ik schoot ervan in de lach,hoezo jammer vroeg ik. Nou ja ik droog al jaren met alle moeite mijn rug af,dus het zou prettig zijn als dit weer eens door een man zou gebeuren, Hans (opa) deed dit altijd zei oma. Het viel mij wel op dat oma geen enkele schaamte voor mij had.

Nou geef hier dan die handdoek zei ik spontaan,dan zal ik dat wel eens voor u doen,onmiddellijk duwde oma de handdoek in mijn handen,dat is lief van je jongen. Met haar rug naar mij toe begon ik haar rug af te drogen, haar dikke billen vertoonde diepe putjes, ik voelde toch een soort van opwinding in mij opkomen hierbij. Doe de rest dan ook maar even zei ze en draaide zich ook gelijk om,haar tieten hingen zwaar naar beneden, lekker jongen dit is verwennen van mij lachte zij toch een beetje ondeugend en keek mij ook steeds maar aan. Ik was er aan begonnen en kon nu ook niet ineens de badkamer uitlopen,dus begon ik haar zware tieten te drogen met de handdoek, een beetje harder jongen ze zijn niet van marsepein, ik zag haar tepels stijf worden toen ik daar met de handdoek overheen ging, Mmmmmmm dat is beter zei oma.

Toen ik haar dikke blanke buik afdroogde spreide oma zelf haar benen, haar grijs behaarde gleuf duwde zij zelfs een stukje naar voren, waar ben ik weer aan begonnen dag ik. Een beetje voorzichtig depte ik haar vele schaamhaar, wat ruwer jongen anders word dat niet droog daar lachte oma weer ondeugend.Ik hurkte en droogde haar benen,die wel weer heel slank waren ten opzichte van haar lichaam,haar grijze doos kwam nu bijna in mijn gezicht,oma drukte naar voren waardoor ik haar meut wel in mijn gezicht moest krijgen.En toen gebeurde het,oma pakte mijn hoofd vast en drukte dit tegen haar schaamstreek aan, o jongen wat vind ik dit een fijn gevoel mompelde zij. Nou stond ik dus echt voor een keus,of nu weg lopen of hierop ingaan,maar ja de vrouw is 74 jaar waar ben ik mee bezig, en mijn lul begon ook nog stijf te worden voelde ik.Door de positie waarin ik nu zat en de druk die oma op mijn hoofd gaf kwam haar schaamhaar vol in mijn gezicht ,een frisse geur snoof ik op.

Ik liet mij gaan, gaf een paar zoentje op haar dikke schaamlippen tussen het vele schaamhaar door,je tong Jan je tong jongen hoorde ik haar weer. Mijn tong likte nu over haar schaamlippen en gleed een stukje in haar voor opening van haar kut,dat riep geen weerstand bij mij op zeg ik eerlijk en geil als ik zelf aan het worden was,likte ik nu geheel haar gleuf.O wat lekker jongen lik mij daar maar,ik mis dit al jaren,dit blijf tussen ons Jan, toe maar moedigde oma mij aan.Ik vond het nu zlefs heel geil worden haar kut zo te likken,aan haar kut kon ik zeker niet merken dat dit al een oude vrouw was,vocht kwam er zelfs vrij uit haar kut,die wel wijder aan voelde op mijn tong als het kutje van mijn vrouw.

Mijn lul stond keihard in mij broek,ik geilde gewoon op en met een vrouw van 74 jaar. O Jan ik vind dit zo lekker zei oma,ik wil met je naar bed,zij voegde daad bij het woord en pakte mijn hoofd vast die zij naar boven bracht, pakte mij bij de hand en liep regelrecht met mij haar slaapkamer in, haar bed was nog geeneens opgemaakt. Oma ging op het bed liggen en vroeg mij: Kom jongen trek uit die kleren ik wil nu vrijen met je. Ik had mijn kleding snel uit en ging naast haar op het bed liggen, wat lekker Jan en fijn dat je dit met mij wil doen zei ze,gelijk voelde ik haar hand om mijn stijve lul komen,zo dat is nog eens een pik mompelde zij.Ga maar lekker op je rug liggen jongen dan zal ik nu jou ook verwennen,ik lag nog niet plat of oma kroop met dat oude witte gerimpelde lijf met haar hoofd naar mijn lul,ik voelde haar warme mond om mijn lul komen die zij gelijk al een heel stuk in haar mond nam,ik lag helemaal verbaasd daar op haar bed.

En geloof mij lezers,nog nooit heb ik een mond zo lekker om mijn lul gevoeld,oma had geen gebit in,dat lag waarschijnlijk nog in de badkamer,waardoor haar pijpen mij bijna waanzinnig maakte van geilheid,ik had dit zelf ook nooit voor mogelijk gehouden.Hier hoef je dus geen jonge meid voor te zijn, dit deed oma heel goed en nog geil ook. Ik keek naar haar op,telkens weer zag ik mijn lul in haar mond in en uitgaan, oma zat half op haar knieen, haar grote tieten zwaaide heen en weer vlak voor mij. Ik greep naar haar tieten,zachte warme zware tieten met dikke spenen erop,ik wilde er graag op zuigen maar dat ging nu even niet want oma viel met volle kracht mijn lul aan, o Jan wat is dit fijn,je heb ook zo mooie lul en zo dik mompelde zij weer.Dit kon ik niet lang meer volhouden,maar ik was nu toch ook heel nieuwsgierig geworden naar hoe haar kut zou aanvoelen om mijn lul. Om dit te ontdekken moest ik het pijpen van oma toch onderbreken anders zou ik zeker in haar mond klaarkomen.

Mag ik u neuken oma vroeg ik voorzichtig,oma liet gelijk mijn lul uit haar mond gaan,nee dat mag je niet jongen,dat moet je lachte ze. Oma ging op haar rug naast mij liggen,spreidde wijd haar benen en nodigde mij uit mijn dikke lul in haar te steken,ik ging heel voorzichtig op haar lichaam liggen, kop op jongen zo teer ben ik nog niet hoor moedigde oma mij weer aan. Ik drukte een paar keer mijn stijve lul tegen haar schaamlippen aan die zonder moeite open gingen waardoor mijn lul geheel haar kut in gleed,heerlijk warm en vochtig voelde haar kut aan, ook deze was wijder maar zeker niet onaangename als het kutje van mijn vrouw.Oma wilde er zeker werk van maken,sloeg haar benen om mijn billen en klemde deze krachtig aan, neem mijn poes jongen, neem mij. Toch voorzichtig begon ik op en neer te neuken in haar warme kut, kom op spoorde zij weer zelf aan, harder wil ik het hebben,harder. Ja ik kon mij absoluut niet meer beheersen en begon haar zo hard ik kon te neuken, mijn lichaam kletste tegen haar aan,maar oma liet zich ook niet onbetuigd en neukte net zo hard met mij mee,lag te draaie met haar weelderige dikke kont onder mij,dat doe mij vrouw zo nog geeneens en die is 33 jaar jonger.

Oma greep naar haar dikke tieten en speelde er mee,kneep in haar tepels en spoorde mij tussendoor nog maar eens aan nog wat harder te neuken, ik beukte mij suf op en in haar kut,ik was zo geil geworden op deze oude vrouw en vond het geweldig zoals zij zelf nog kon neuken.Dat spelen met haar tieten wond mij nog eens extra op,oma probeerde mij tijdens het neuken ook te zoenen maar dat wenden ik steeds af,daar kon ik mij niets bij voorstellen en bovendien zij had ook haar gebit niet in. Maar het neuken ging prima en oma was echt nog goed geil op haar leeftijd, o wat lekker dit is meer dan 10 jaar geleden voor mij jongen hijgde oma. Haar kut werd steeds soepeler en zeiknat, ik denk dat ik haar bijna een kwartier voluit aan het neuken ben geweest toen ik haar kut voelde gaan knijpen om mijn lul.Zuig op mijn tepels Jan ik ga zo komen hijgde oma zwaar,ik beukte door en begon in die dikke tepels van haar te bijten, oma kwam klaar en niet zo zachtjes ook, een paar seconde na haar spoot ik mij helemaal in haar nog steeds geile 74 jarige doos leeg.

O Jan wat is dit een fijn gevoel streelde oma mij door mijn haren,hier heb je mij een heel groot plezier mee gedaan,niemand zal dit ooit van mij te weten komen jongen daar hoef je nooit bang voor te zijn, daar ben ik je te dankbaar voor,nooit zal ik mijn mond hierover voorbij praten zei oma,tegen niemand. Ik ging naast haar liggen,na ongeveer een kwartier zei ik dat ik mij nu toch moest gaan wassen om aan het behangen te beginnen, doe maar jongen, ik blijf hier nog even van na genieten en ga mij straks ook opfrissen. Ik waste mij eigen,klede mij aan en begon aan het behangen. Tot laat in de middag ben ik bij oma bezig geweest,mijn vrouw en kinderen kwamen s,middags ook nog even op bezoek, alles was normaal en nooit kon iemand bedenken dat ik een paar uren daar voor met oma had liggen neuken op haar bed. Oma wilde mij toen ik op het punt stond om naar huis te gaan 200 euro in mijn handen duwen,nee oma reageerde ik,dat wil ik niet en is nergens voor nodig,pak nou aan jongen ik ben je zoveel dank verschuldigd probeerde zij nog,nee hoor u ben mij niets verschuldigd zei ik. Oma keek mij aan en tuitte haar lippen om mij te zoenen,in het smalle gangetje waarin wij stonden volgde toch nog een tongzoen,die ook helemaal niet vreemd aanvoelde en mij zelfs weer opwinding bezorgde. Daarna vroeg zij of ik volgende week zaterdag dan ook naar gelijk haar slaapkamer wilde behangen,dan zat zij er voorlopig weer netjes bij lachte zij weer een beetje ondeugend.Dat is afgesproken oma zei ik, de zaterdag daarop was ik er al om 8.30 uur, maar verder dan 5 baantjes behang kwam ik niet die dag, ondanks dat ik toch meer dan 10 uur bij oma in de slaapkamer ben bezig geweest en nog veel meer ontdekkingen mee maakte die niet voor mogelijk word gehouden.Maar daarover meer in mijn volgende verhaal.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm