Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Hoe ik met mijn geile lijfje geld begon te verdienen
Categorie: hoeren | maandag 9 november 2015

Geile afspraakjes

Mijn naam is Tami. Ik ben zeventien jaar geleden in Nederland geboren. Mijn ouders komen uit Indonesië, zijn daar allebei geboren. Ik ben niet groot, een meter zestig, heb lang sluik zwart haar, een lichtbruine huid, kleine borstjes, mooie, slanke benen, een lekker kontje en een heet, en glad geschoren kutje. Van mijn zus Dewi, die twee jaar ouder is, heb ik gehoord dat mannen heel graag seks willen hebben met jonge Aziatische meisjes vanwege onze strakke hete kutjes en ons plezier in seks. Ik merk het zelf ook. Als ik uitga, naar een kroeg of een disco, gekleed in een super kort rokje, doorkijk bloesje, en een beetje hoerig opgemaakt, willen alle dertigers en veertigers graag met me dansen of kletsen. Ze leggen bijna direct hun handen op mijn kontje, of drukken zich met hun onderlichaam tegen me aan, en dan voel ik hun stijve lul tegen me aan rijden. Ik vind het best een lekker gevoel, mijn kutje wordt in no time kletsnat en mijn tepeltjes worden lekker stijf.

Mijn zus heeft me toen ook al eens gezegd dat ik met mijn geile lijfje veel geld kon verdienen. Toen ik op een zaterdagavond weer eens in mijn favoriete kroeg zat, werd ik een paar keer door Mark, een knappe man van een jaar of veertig gevraagd of ik met hem wilde schuifelen. Hij legde dan meteen zijn handen op mijn kontje en drukte zijn stijve lul tegen me aan. Ik word daar best geil van, en dat heeft hij dan ook meteen in de gaten.

Hij kneep steeds in mijn kontje en wreef zijn dikke lul tegen me aan. Toen we samen iets dronken, legde hij zijn hand op mijn been, en streelde hij mijn been tot aan mijn string. Hij moest gevoeld hebben dat ik nat was, want hij vroeg: “Volgens mij ben je lekker geil, of heb ik het mis? Ben je geil? Je lijkt me een lekker sletje. Ga je met me mee, dan kunnen we samen lekkere dingen doen?” Ik zei; “Dat wil ik graag, maar dan moet ik mijn zus Dewi even bellen. In het weekend slaap ik altijd bij haar. Ik mag best heel laat thuiskomen, maar dan wil ze het wel even weten. Ik hoop voor jou dat ze thuis is want ze heeft heel dikwijls afspraakjes.”

Gelukkig, Dewi was thuis. Ik mocht best met Frank mee, maar dan moest hij me wel honderdvijftig euro betalen, en ze zei met nadruk dat hij me alleen mocht neuken met een condoom. Ze wilde ook zijn telefoonnummer en adres hebben. Ik gaf hem de telefoon, en Frank gaf zijn telefoonnummer en adres. Toen zei Dewi: “Je mag alles met haar doen, als je haar maar heel intens laat genieten.

Ik wil een klasse hoertje van haar maken, want ze heeft een lekker lijfje en veel talent.

Veel plezier!Ik kom haar over twee en een half uur ophalen. Oké?” In de auto, op weg naar zijn huis, vertelde ik dat ik regelmatig met mijn kutje speelde, dat ik wel eens een jongen gepijpt had, dat ik met Dewi graag naar porno dvd ‘s keek waarin net alleen gepijpt, gebeft, geneukt werd, maar ook aan groepsseks werd gedaan, dat ik daar altijd heel geil van werd en dat het me heerlijk leek om ook eens mee te maken. Aan de gigantische bult in zijn broek zag ik dat Frank opgewonden van werd toen hij me zo hoorde kletsen. In zijn huis in een buitenwijk nam Frank me mee naar zijn speelkamer. Zo noemde hij die.

In die kamer stond een groot bed, op het plafond boven het bed en aan weerskanten van de muren naast het bed waren veel spiegels te zien. Door de rode lampjes leek het wel een hoerenkamer. Aan de muur hingen grote foto’s en posters van naakte meisjes en vrouwen. Toen ik even op het bed ging zitten, kon ik mezelf van alle kanten zien. Ik vond dat ik er lekker geil uitzag. Frank pakte me stevig vast, trok me tegen zich aan en zoende me vol op mijn mond. Frank zei; “Ik ga me even douchen, dat mag jij ook doen, daar, achter die deur is nog een douche. In de kast hangen badjassen. Ik ben over een kwartiertje terug. Zal ik een mixdrankje voor je meebrengen?” Ik knikte en zei dat het dan wel een stevig drankje moest zijn.

Op bed kleedde ik me uit. Van alle kanten lachten mijn kontje, mijn kutje, mijn borstjes, mijn benen, mijn gezicht me toe. Ik werd mega geil om mezelf van alle kanten te zien. Ik liep gauw naar de douche. Het warme water was lekker, vooral die harde stroom spetters op mijn kutje en borsten. Er stonden allerlei lekkere geurtjes. Ik zocht er een uit en spoot een beetje achter mijn oren en op mijn hals. Ik keek naar mijn nagels en zag dat de lak van mijn teen en vingernagels er nog picobello uitzag. Ik pakte mijn tasje van het bed, stiftte mijn lippen vuurrood, en bracht nog meer mascara aan bij mijn ogen. In de spiegel kijkend zag ik lekker hoerig uit. Ik zocht een badjas uit, trok die aan en ging op het bed liggen. Opnieuw kon ik mezelf van alle kanten bekijken. Na een paar minuten kwam Frank de slaapkamer binnen, met een lekker drankje voor mij en een biertje voor zichzelf.

Hij droeg ook een badjas. Hij gaf me een envelop, er zat honderdvijftig euro in, zoals ik had afgesproken. Naast elkaar dronken we ons drankje. Frank trok me overeind, hielp me uit mijn badjas en begon me over mijn hele lichaam te strelen. Ik voelde mijn tepels stijf worden en in mijn kutje voelde ik tintelingen opkomen. Het was een geil genot om zijn handen over mijn lijf te voelen. “Wat heb je toch mooie lange haren, een lekkere zachte huid, een zalig kontje, geile borstjes, sexy benen, een heet kutje. Ik geil echt op je, lekker sletje, voel maar.” Hij duwde zijn stijve lul die nog steeds onder zijn badjas verborgen was tegen me aan. Daarna deed ik zijn badjas uit en keek toen met grote ogen naar zijn recht vooruitstekende, grote stijve lul waar op de top een gigantische eikel zat, en zijn grote ballen.

Ik pakte zijn lul vast met mijn beide handen omdat hij echt gigantisch groot was, en wilde hem lekker gaan aftrekken. Hij hield me tegen en zei; “Wacht even, ik wil jou eerst laten genieten.” Hij legde me op bed, begon mijn borsten te likken, zoog aan mijn tepels en beet er zachtjes op. Jee, wat was lekker! Ik begon mega geil te worden! Ik voelde mijn kutje natter en natter worden. Hij zoende me op mijn voorhoofd, mijn ogen, mijn oren, mijn mond, mijn hals, en ging daarna weer terug naar mijn borsten. Likkend ging hij naar beneden, over mijn navel, over mijn buik. Hij spreidde mijn benen en beroerde daarna mijn kutje met zijn lippen. Hij duwde zijn tong in mijn kutje, likte mijn opgezwollen schaamlippen, likte mijn kittelaar en begon erop te zuigen.

Mijn kutje explodeerde bijna, ik voelde mijn kutgeil uit mijn kutje stromen.

Ik duwde mijn kutje tegen zijn mond, dit was zo lekker! Ik begreep dat ik heel intens op zijn mond en zijn tong klaarkwam en ik wilde niet dat dat intense genot ophield. Hij maakte zijn vinger nat met mijn kutgeil en liet deze voorzichtig in mijn kontje glijden. Hij vingerde mijn kontje! Mijn opwinding werd zo mogelijk nog groter: mijn kutgeil spoot nu echt mijn kutje uit! Ik lag geil te kronkelen met mijn onderlijf en gilde het uit van genot. Hij stopte! Ik zag dat zijn hele gezicht vol zat met mijn kutgeil. Een supergeil gezicht om te zien! Hij ging naar een kast en haalde er een paar speeltjes uit, een om mijn kutje te stimuleren en een om mijn kontje te verwennen.

Hij stopte twee balletjes in mijn kutje en met een apparaatje liet hij die in mijn kutje vibreren. Hij stopt ook een balletje in mijn kontje en liet dat ook vibreren. Mijn kittelaar, mijn g-plek, mijn kontje, het brandde op alle plaatsen en golven van genot overspoelden me! Hij zag dat ik genoot van deze behandeling en zei toen; “Je hebt nog een gaatje dat niet gevuld is.” Frank hield zijn grote stijve lul voor mijn mond, gretig hapte ik die naar binnen tussen mijn felrode lippen en zoog er aan op het ritme van de scheuten van genot in mijn onderlijf. Ik likte zijn ballen en hij neukte me met die gigantische lul hard en diep in mijn keel. Ik kwam doorlopend klaar en genoot intens van die grote stotende lul. Ik voelde hem steeds harder worden tot ik zijn sperma omhoog voelde komen. Vijf, zes grote stralen sperma spoot hij in mij keel en ik dronk het op, en slikte het met veel plezier. Frank was briesend klaargekomen en trok die grote lul uit mijn gulzige mondje, Hij boog zich voorover en likte de spermaresten van mijn rode lippen, pakte daarna een handdoek en veegde zijn nog steeds stijve lul schoon.

Hij haalde de speeltjes uit mijn kutje en kontje en maakte toen ook mijn kutje en kontje schoon. Onder de kraan spoelde hij de speeltjes af, en droogde ze daarna. Hij pakte mijn badjas en zei; “Doe even je badjas aan, dat doe ik ook.” We knoopten onze badjassen niet dicht zodat we zicht hielden op elkaars lijf. Zijn grote lul stond alweer kaarsrecht omhoog, de aderen op zijn eikel waren heel goed te zien. Ik wil graag even een korte pauze inlassen, dan kunnen we even een drankje drinken. Oké? Daarna wil ik je in je hete, strakke kutje neuken.” Hij legde de speeltjes weer in de kast en liet me toen een vibrator zien. “Door deze vibrator worden je kutje, je kittelaar en je kontje lekker gestimuleerd, die moet je straks, als je nog steeds zo geil bent, maar eens proberen.”

Hij zette een geile DVD op, daarop werd flink geneukt.

We lagen allebei achterover in de dikke kussens en ik zag dat de eikel op zijn lul weer groter werd en ik voelde mijn kutje weer nat worden. Omdat hij ongegeneerd met zijn lul speelde, vond ik dat ik ook best met mijn kutje en mijn borsten mocht spelen. Mijn schaamlippen waren nog steeds gezwollen. Hij keek gefascineerd toe en het wond hem duidelijk op. Met mijn van het kutgeil druipende vingers bevochtigde ik mijn tepels, stak daarna mijn vingers weer in mijn kutje. Toen hield ik mijn drijfnatte vingers voor zijn mond. Begerig likte hij mijn vingers af. “Nu wil ik je echt hard door neuken, je bent een heerlijk geil sletje, een seksgodinnetje. Ik heb begrepen dat je nog nooit echt geneukt hebt. Ik zal voorzichtig beginnen, maar daarna neuk ik je helemaal suf! Je zult er optimaal van genieten, dat weet ik zeker!” Hij gooide zijn badjas uit, deed een condoom om en schoof zijn grote dikke, stijve lul een klein stukje in mijn kutje.

Ik was zo geil dat mijn kutje wagenwijd openstond en dreef van het kutvocht. Voorzichtig gleed zijn lul wat verder, verder en verder tot hij tot aan zijn ballen in mijn kutje zat. Mijn kutje zat heel strak om zijn stijve lul en dat voelde heel erg lekker. Toen begon hij me te neuken, eerst langzaam, daarna steeds harder en wilder! Ik gilde het uit van genot, ik wilde nog maar een ding! Ik wilde helemaal opgevuld worden door die fantastische grote lul van hem! Toen hij ook nog met zijn twee wijsvingers mijn kontje neukte, kreeg ik een intens en diep orgasme, dat minuten duurde! Ik voelde op een gegeven moment zijn lul nog dikker worden, de eikel zwol op tot het formaat van een dikke champignon! Met een dierlijke kreet die achter uit zijn keel omhoog spong kwam hij klaar! Hij kwam op een geweldige manier klaar in mijn kutje!

Ik vond het jammer dat hij een condoom om had. Wat had ik die warme stralen sperma graag tegen mijn baarmoeder en in mijn kutje willen hebben! Frank lag hijgend op me, zijn lul nog steeds in mijn kutje. Na een paar minuten trok hij zijn lul terug. Het condoom zat nog stevig om zijn lul en eikel, en zat bomvol met sperma. Hij zoende me vol op mijn mond. Toen zei hij; “Wat heb jij een heet strak kutje. Wat mij betreft blijft het niet bij deze ene keer. Ik wil je gauw nog een keer ontmoeten.” Ik kreeg een kleur toen hij dat zei. Hij begon te lachen toen ik zei; “Krijg ik dan weer zoveel geld?” Lachend zei hij; “Met zo’n lekker lijfje kun je nog veel meer verdienen op een avond, en ik heb een heel stel vrienden die ook heel graag eens lekker met je zouden willen neuken!” Ik hoorde de deurbel gaan, dat zou Dewi wel zijn. Frank zei; “Ga jij maar lekker onder de douche, dan praat ik even met je zus.” Toen ik terugkwam in de kamer zei Frank: 'Ik hoop je gauw terug te zien en Dewi, met jou wil ik ook wel een keertje een afspraakje maken.” Dewi schonk hem een brede en warme glimlach. In de auto zei Dewi dat Frank me geweldig had gevonden en ze vroeg wat ik ervan gevonden had.

Ik zei haar dat ik minstens tien keer klaargekomen was en dat ik nu wist dat seks heerlijk is. “Bovendien heb je honderdvijftig euro verdiend. Ik denk dat je best meer van dit soort afspraakjes wilt hebben. Of niet?” “Ja” zei ik meteen. “Zou je ook met meer mannen tegelijk op een avond wil neuken?” vroeg Dewi. Opgewonden zei ik; “Lijkt me best geil. Bedoel je dat ik om en om met een man kan neuken, of willen ze me helemaal vullen?” Dewi zei; “Frank heeft veel vrienden die je met alle plezier een lekkere neukbeurt kunnen bezorgden, en ik kan ook wel mannen voor je vinden.

Realiseer je je trouwens dat je een geil hoertje bent als je seks hebt voor geld?” mijn reactie was heel eenvoudig; “Dat wil ik juist graag. Hoe kun je nog makkelijker geld verdienen voor iets waar je zelf ook optimaal van geniet!” “Misschien kunnen we ook samen naar geile feestjes gaan,” zei Dewi. “Ben jij ook een hoertje?” Dewi lachte breeduit; “Hoe denk je dat ik anders mijn dure appartement en mijn dure kleren kan betalen.” Ze sloeg haar armen om me heen. “Morgen gaan we naar de bank om een rekening voor je te openen. Daar kun je alles dat je verdiend hebt op storten. Als je dan geld nodig hebt kun je dat makkelijk opnemen. Als we klaar zijn op de bank gaan we lekker shoppen, want je moet natuurlijk genoeg hoerige kleding en lingerie hebben als je iedereen wilt verwennen.

Want ik weet als geen ander dat mannen geilen op een meisje dat niet alleen een lekker lijf heeft maar juist ook op de manier waarop ze gekleed is. Ik denk dat dat komt omdat ze zoiets bij hun eigen partner niet gevonden hebben. Maar nu gaan we lekker de kroeg in om onze samenwerking te vieren.”

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm