Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Mijn ervaring bij de hoeren
Categorie: hoeren | zondag 2 maart 2014 05:08

Geile afspraakjes

Ja, ik weet het: het is flauw om aan een hoer te vragen of ze diezelfde avond ‘nog een gaatje heeft’. Maar ik zweer het: ik dacht er niet bij na. Ik was bloednerveus, en was allang blij dat ik uit mijn woorden kwam. Verder verliep ons telefoongesprek heel ontspannen, al bleef ze zakelijk. Logisch: voor haar is het ‘werk’. Business as usual. Voor mij is het heel anders: ik ga voor de eerste keer in mijn leven ‘naar de hoeren’. En dat is voor mijn gevoel een enorme stap; jaren geleden had ik nóóit gedacht dat ik dit ooit zou doen. Nu is het bijna zover. En al sta ik stijf van de zenuwen, ik heb me wel voorgenomen om er zo veel mogelijk van te genieten. Waarom ik dit doe? Vooral uit nieuwsgierigheid, denk ik. In elk geval niet per se voor de seks; ik heb weinig reden tot klagen. Maar ik wil weten hoe het is om seks te hebben met een vrouw die alleen met me neukt omdat ik ervoor betaal. Ik wil weten of het ‘anders’ is dan seks met een vrouw die mij net zo graag wil als ik haar. En zo ja, wát er dan anders is. Wat denk en voel ik op dat moment? Zal ik net zo genieten als anders? Of misschien zelfs méér? Ik heb immers nog nooit een vrouw met zó veel ervaring gehad. Want deze dame van plezier is zéér ervaren: ik heb mijn huiswerk gedaan. Ik heb diverse websites bekeken en een groot aantal recensies gelezen, en uiteindelijk was er één vrouw die telkens weer mijn aandacht trok. Nog vrij jong (begin 30), mooie ogen, lekker lichaam, sexy – maar ook een sympathieke uitstraling. En dat trok me aan; ik moet wel een vrouw hebben bij wie ik me op mijn gemak voel. De recensies over haar zijn in elk geval veelbelovend. Ze schijnt heel leuk en lief te zijn, en ook over haar andere kwaliteiten zijn mijn ‘voorgangers’ bijzonder enthousiast. Ik ben benieuwd.

Toen ik belde, vroeg ik expres of ze mij nog dezelfde avond kon ontvangen: des te minder bedenktijd, des te kleiner de kans dat ik alsnog afhaak. Helaas voor mij zat ze al helemaal vol – ik kon pas de volgende dag bij haar terecht. Dat was een kleine teleurstelling: ik was al helemaal in de juiste stemming, en nu moest ik maar hopen dat ik de volgende dag nog zou durven. Inmiddels zijn we een dag verder, en ik heb nog steeds zin én genoeg lef (denk ik). Wel heb ik de afgelopen nacht nauwelijks geslapen, door de zenuwen. En nu ‘het uur U’ nadert, word ik zelfs misselijk van de spanning. Ik zoek via WhatsApp contact met mijn beste vriendin Leonie – de enige die weet wat ik vandaag ga doen. En zij geeft me twee tips die misschien heel logisch lijken, maar waar ik op dit moment écht iets aan heb. De eerste tip: “Ga genieten, met hart en ziel!” Ze heeft gelijk, en ze weet me te raken. Want “Doe alles met hart en ziel” is mijn levensmotto. En haar tweede tip: “Als je op een bepaald moment spijt krijgt, stop je er gewoon mee.” Ja inderdaad, waarom niet… Het is míjn feestje. Ik pep mezelf nog eens extra op door vier keer naar mijn lijflied te luisteren: ‘Met hart en ziel’ van de Tröckener Kecks. En dan vertrek ik. Het is zover…

Het is een klein uurtje rijden, en onderweg luister ik de cd die ik speciaal voor deze gelegenheid heb gebrand: allemaal songs om me in de juiste stemming te brengen. Met ‘I’m so excited’ van de Pointer Sisters (“Tonight’s the night we gonna make it happen…”), ‘Sexual Healing’ van Marvin Gaye, en nog een hele batterij andere zwoele songs. Het werkt: ik word bloedgeil, en mijn zenuwen verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Ik krijg er nu écht zin in: dit is een avontuur. Dit had ik vroeger nooit gedurfd én nooit gewild: ik ben erg conservatief opgevoed. Maar door de jaren heen ben ik steeds toleranter geworden, en mijn afkeer van prostitutie veranderde langzaam maar zeker in een (gezonde?) belangstelling. Wat zeker hielp, was dat ik via Twitter een aantal dames van plezier leerde kennen. Stuk voor stuk leuke en intelligente vrouwen, die vol overtuiging voor de betaalde liefde hebben gekozen. ‘Happy hookers’, die niet te beroerd waren om van alles over hun werk te vertellen, en me steeds nieuwsgieriger maakten. Tot ik op een bepaald moment merkte dat ik zó benieuwd was dat ik het zelf een keer wilde beleven. De fantasie werd een vurige wens. En die gaat vandaag in vervulling.

Ik nader de afslag die ik moet hebben, en dan slaat opeens de twijfel toe. En niet zo’n beetje ook. In een fractie van een seconde denk ik: “Ik doe het niet! Ik durf niet! Ik rij naar de dichtstbijzijnde supermarkt, haal een halfje wit, en ga de eendjes voeren.” Maar mijn stoute kant geeft zich niet zomaar gewonnen: “Kom op! Doe het! Het is nu of nooit!” Ik ben even in dubio – best gevaarlijk op een drukke snelweg. En dan geef ik toch maar richting aan: ik neem de afslag. Ik doe het. Wie A zegt, moet ook hoer zeggen.

Zo, ik ben er. Mooi huis, net buiten de bebouwde kom. Ze heeft verteld dat ik op de oprit kan parkeren, en dat ik naar de aanbouw moet lopen. Omdat ik vandaag erg volgzaam ben, volg ik de orders braaf op. Met knikkende knieën. Want de zenuwen die tijdens de autorit vrijwel waren verdwenen, zijn nu weer helemaal terug. Ze staat al te wachten, en ik haal opgelucht adem: ze ziet er net zo uit als op haar website. Een mooie en opwindende vrouw; stijlvol en sexy gekleed. Ik krijg een hand (dat is eigenlijk best afstandelijk, als je straks met elkaar gaat neuken…), en ze stelt zich voor: “Diane”. Dat is ongetwijfeld niet haar echte naam, en dus noem ik de eerste naam die in me opkomt: “Mark”. Ze gaat me voor, en zodra ik haar ‘ontvangstruimte’ binnenloop, valt de ergste spanning van me af. Alles klopt: brandende kaarsen, een licht bedwelmende geur, rustige muziek; de ideale sfeer om de liefde te bedrijven…

Ik had ‘Diane’ aan de telefoon al verteld dat dit mijn eerste hoerenbezoek is, en dat is ze duidelijk niet vergeten. Met een drankje en een gezellig praatje stelt ze me nog wat verder op m’n gemak. We hebben het automatisch over haar werk, en ze vertelt dat ze er elke keer weer van geniet, ook al is het werk. Wel is het voor haar heel anders dan seks met haar partner (wat ik logisch vind). Dat laatste is voor haar veel intenser; dan geeft ze zich hélemaal – als ze aan het werk is, geeft ze alleen haar lichaam. En net als ik me afvraag of ze dan tijdens ‘werkseks’ wel kan klaarkomen, geeft ze zelf het antwoord al: “Ik word wel opgewonden en ook héél nat, maar ik kom bijna nooit klaar als ik aan het werk ben. Dat gebeurt maar een paar keer per jaar. Ik vind het ook niet belangrijk.” Voor mij is dit handige informatie: ik weet nu dat ik er geen doel op zich van hoef te maken om haar te laten klaarkomen. Dat is wel even wennen: ik vind het héérlijk als een vrouw door mijn toedoen klaarkomt. Maar nu deze vrouw zelf al aangeeft dat ze dat niet belangrijk vindt, besluit ik om volledig voor mijn eigen genot te gaan. En dat mag ook: ik betaal; het is mijn feestje.

We komen als vanzelf op het zakelijke gedeelte: Diane vraagt of ik speciale wensen heb. Nou, nee: zo’n eerste keer is al spannend genoeg. Het afrekenen gebeurt snel en woordeloos, en dan is het tijd voor het echte werk. Ze neemt me mee naar de aangrenzende ruimte, waar het lekkerste en grootste tweepersoonsbed staat dat ik ooit heb gezien. Hier gaat het dus gebeuren; over enkele ogenblikken ga ik hier seks hebben met een ervaren vrouw. Ondanks dat ik dit heel goed besef, loop ik niet over van geilheid – ik heb nog geen enorm stijve lul. Ik weet ook wel hoe dat komt: ik kan bloedgeil worden van een vrouw die in alles laat merken dat ze me wil, en me de kleren van het lijf rukt. Daar is nu geen sprake van: ik moet mezelf uitkleden. Terwijl Diane hetzelfde doet, geef ik mijn ogen goed de kost. Het is wel een lekkertje. Superslank, kleine borsten met heerlijk harde tepeltjes, strak buikje, kaal kutje… Nu ze naakt is, word ik wél bloedgeil. Ik krijg ontzettend veel zin in haar. Toch neem ik niet het initiatief – het zal de onwennigheid zijn. En ik betrap mezelf erop dat ik last heb van het Calimero-complex (“Want zij zijn groot, en die van mij is klein”, of zoiets). Deze vrouw heeft al zó veel mannen gehad. En al ben ik niet lelijk; ik ben geen adonis.

En vindt ze mijn pik niet te klein?

Ze heeft ongetwijfeld grotere gehad. Al die gedachten helpen natuurlijk niet, en ik besluit om alles maar gewoon over me heen te laten komen. Gelukkig voor mij heeft Diane dit veel vaker gedaan, en ze stelt voor om me te masseren. Ik klim op het kolossale bed, ga op mijn buik liggen, doe mijn ogen dicht, en voel hoe ze de heerlijk ruikende massageolie tussen mijn schouderbladen giet. En zodra haar warme zachte handen mijn lichaam aanraken, valt de spanning eindelijk écht van me af. Mijn onwennigheid, en alle gedachten die me nog belemmerden om ongeremd te genieten, zijn opeens spoorloos verdwenen. Het verschil tussen betaalde seks en partnerseks zat vooral in m’n hoofd, en bestaat nu opeens niet meer. Ik geef me helemaal over, en sta mezelf toe om optimaal te genieten. Diane masseert mijn schouders, mijn rug, mijn billen, mijn benen – de olie vloeit rijkelijk, ze slaat geen plekje over, en ze doet het héérlijk. Ik merk dat ik zachtjes kreun, en hoor hoe Diane me complimentjes geeft over mijn strakke billen en gespierde benen. Dat geeft me wat meer zelfvertrouwen, en de heerlijke massage heeft voor een heerlijk geil gevoel in mijn onderbuik gezorgd. Ik wil méér!

Ik draai me om, zodat ik mijn rug lig. Diane komt half op me liggen, en terwijl ze met haar rechterhand mijn lul vastpakt, opent ze haar mond voor een sensuele tongzoen. Ik weet even niet waarop ik me moet concentreren: op de heerlijke manier waarop ze me aftrekt, of op de zwoele intense tongzoen. Ik zweer het: ik heb nooit een vrouw gehad die zó lekker kon zoenen. Zacht, intens, warm, nat, geil… Onze tongen spelen een heerlijk spel met elkaar, en intussen blijft ze mijn snel groeiende lul heerlijk aftrekken. Ik draai mezelf iets naar haar toe, zodat ik haar met mijn linkerhand kan strelen. Mijn hand glijdt over haar borsten en haar platte buik, waar ik haar navelpiercing voel. Dat maakt me nóg geiler, en mijn gretige vingers vinden haar klitje en kutje. Ze is kletsnat, en ik wil meteen twee vingers in haar kutje laten glijden, maar dat valt nog niet mee.

Want ze is strák!

Diane merkt mijn verbazing, en stopt even met tongzoenen. “Lekker strak hè,” glimlacht ze. “Daar heb ik speciale oefeningen voor.” Ik geloof haar direct, en neuk haar strakke kutje met mijn vingers. Ze kreunt en hijgt zachtjes, en trekt me intussen nog wat steviger af.

Wat me opvalt, is dat we niet alleen tongzoenen, maar elkaar ook diep in de ogen kijken. En de chemie die er eerst niet was, is er nu opeens wél. Er is zelfs een bepaalde vorm van ‘genegenheid’, iets wat ik niet had verwacht. Het enige wat me nog herinnert aan het feit dat dit betaalde seks is, is de tikkende klok: ik zou dit uren kunnen volhouden, maar ik heb maar voor één uur betaald. Daarom komt Diane overeind, en ik kijk toe hoe ze een condoom pakt en die behendig uit de verpakking haalt. Normaal vind ik dit altijd een storende handeling, maar nu niet – ik wist niet dat dit zó geil kon zijn. Want terwijl ze haar mond tot vlakbij mijn lul brengt, plaatst ze de rubberen ring over mijn paarse eikel. En meteen neemt ze mijn stijve paal in haar mond, terwijl ze het condoom snel afrolt.

Daarna volgt een pijpbeurt die ik me levenslang zal herinneren. In de recensies op internet werden haar pijpkunsten al geroemd, en dat was zeker niet overdreven. Ze zuigt op mijn eikel, trekt me intussen af, likt langzaam langs m’n schacht, en neemt mijn ballen één voor één in haar mond. En dat zúigen… hemels! Ik sluit automatisch mijn ogen, maar doe ze direct weer open: ik wil zien wat ze doet. Want het is ontzettend geil om te zien hoe deze ‘hemelse hoer’ (mooie titel voor een heel fout avontuur van Suske en Wiske) mijn lul verwent met haar mond en handen, me intussen geil aankijkend. En ze weet het zodanig af te wisselen dat het nog wel even duurt voordat ik ga klaarkomen. Dat moet ook wel, want we hebben nog niet geneukt. En daar heb ik nu héél veel zin in, hoe lekker deze pijpbeurt ook is. Want als dat strakke kutje zich al zo nauw sluit om twee vingers, hoe hémels moet het dan wel niet zijn om dat kutje te mogen vullen met mijn lul…?

Kan ze gedachten lezen?

Ze laat mijn pik langzaam uit haar mondje glijden, en kijkt me geil aan: “Zal ik lekker op je gaan zitten?” Ik kreun iets wat op “graag” lijkt, en kijk ademloos toe hoe ze op haar knieën op me gaat zitten. Ze komt wat omhoog, plaatst mijn lul tegen haar kletsnatte schaamlipjes, en laat zich dan heel langzaam zakken. Oehhhh… de laatste keer dat het zó strak aanvoelde, was bij de ontmaagding van mijn toen 16-jarige vriendinnetje, voor mijn gevoel zo’n honderd jaar geleden. Centimeter voor centimeter glijdt mijn lul in haar krappe kutje, en ik zie aan haar gezichtsuitdrukking dat ze enorm geniet. Ze kreunt zachtjes, zakt steeds verder omlaag, en als ik haar helemaal vul, blijft ze even stil zitten. Ze buigt zich voorover, onze monden en tongen vinden elkaar weer, en dan begint ze heel langzaam te bewegen. Ze wipt steeds een klein stukje omhoog, waarna haar kutje zich telkens als een handschoen om mijn lul sluit. Intussen spant ze ook nog eens haar kutspieren aan, waardoor ze melkende bewegingen maakt om mijn pik. Dit ga ik nooit lang volhouden. Terwijl we blijven tongen en Diane me steeds steviger begint te berijden, masseer ik haar borsten en speel ik met haar lekkere tepeltjes. En dan voel ik mijn orgasme opkomen. Dit wordt het enige standje van vandaag, want het is te lekker om haar te laten stoppen. Ik kondig aan dat ik ga komen, en dat is voor Diane het teken om me nóg wilder te neuken. Ze gaat overeind zitten, en berijdt me als een volleerde amazone, terwijl ze haar eigen borsten vastpakt. Het beeld van deze wild neukende en luid kreunende hoer op mijn steigerende lul, is te veel voor me. Ik kom heftig klaar en in dikke stralen sperma leeg ik mijn zak in ‘mijn’ heerlijke dame van plezier. Ze blijft nog even bewegen, klimt dan van me af, en komt half op me liggen. En zo liggen we nog even heerlijk tegen elkaar aan, terwijl we elkaar strelen, knuffelen en nog een beetje tongzoenen. We lijken zelfs een beetje verliefd, al is het maar voor even.

Ze komt overeind, en ik kijk automatisch naar de klok. Verrek: het uur is al om. De tijd is echt omgevlogen – ik lag me net af te vragen of er nog tijd was voor een vluggertje. Niet dus, maar dat geeft niks. Het was helemaal goed zo. Terwijl ik mijn kleren aantrek, slaat Diane een ochtendjas om. We praten nog even na, en zijn het helemaal eens: het was léuk! Bij de deur nemen we afscheid met een zachte kus op de mond. En zo hoort het ook.

Met een heerlijk gevoel rijd ik naar huis. En de grijns op mijn gezicht gaat er vandaag niet meer af. Dit was fantastisch, en zeker voor herhaling vatbaar. En toch was het eenmalig. Ik wilde dit een keer meemaken, en het was perfect. Daarom laat ik het hierbij: beter dan dit, wordt het niet.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm